Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d "Papartėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
kretaa
QUOTE(Agnieska111 @ 2010 11 15, 16:41)
Noreciau suzinoti, kaip aukletojos lopselinuku grupese siame darzelyje? Esu girdejusi negeru atsiliepimu, tad idomu kaip dabar situacija?
*

o kokiu atsiliepimu???
Klaipeda
QUOTE(Agnieska111 @ 2010 11 15, 16:41)
Noreciau suzinoti, kaip aukletojos lopselinuku grupese siame darzelyje? Esu girdejusi negeru atsiliepimu, tad idomu kaip dabar situacija?
*

Tos pačios auklėtojos būna nuo lopšelio iki priešmokyklinės grupės, bent jau taip mano vaiko grupėje yra. Jau 3 metai tos pačios auklėtojos thumbup.gif
rausra
as tai manau,kad dar ir nuo teveliu priklauso,kaip jie nusiteike bendrauti su aukletojomis.man tai darzelis visai nieko ir aukletojos papuole geros.ypac priesmokyklineje grupeje"spinduliuku" :)lopseli irgi aukletojos buvo geros,bet grupes nepamenu,iejimas nuo prudo buvo biggrin.gif tai dabar esu ir antra vaikuti ten uzrasiu,aisku noreciau,kad papultu pas tas pacias,nu bet cia kaip iseis.o norejau tokio dalyko paklausti,ar neset pries priimant vaika i darzeli,direktoriai ka nors smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.