gal dar ankstoka mokinti
daviau aš pačiai pavalgyti
gal dar ankstoka mokinti
Kad tas noras valgyti pačiam, vaikui tai atsiranda, tai vėl dingsta
manajai 9 men saukstukas draugas geriausias
Mano dukrytė labai nori pati šaukšteliu košę kabliuoti, bet bėda tame, kad ji vienoje rankutėje laiko šaukštelį ir visaip ten juo makaluoja po burną, o kita rankute griebia lėkštutę ir pradeda ja mosuoti arba daužyti į stalą (košę tenka gramdyti ne tik nuo rūbų, kėdutės, grindų, bet ir nuo sienų, nuo savo veido).
Taigi dabar darau taip: pati ją maitinu, o kad ir dukrytei būtų ką veikti įdedu šaukštelį košės į kitą lėkštutę. Ir ji laiminga, ir aš.
mano kleckiukas dar labai mazas, taciau buteliuka jau pats laiko kai misinuka valgo
Norejau paklaust, kai pradejot pratint vaikucius prie saukstu/sakuciu. Is karto davet ir nesikisot i valgymo procesa? Ar su kitu saukstu is kitos lekstes "primaitinot"
QUOTE(Dviveide @ 2009 02 04, 15:39) Norejau paklaust, kai pradejot pratint vaikucius prie saukstu/sakuciu. Is karto davet ir nesikisot i valgymo procesa? Ar su kitu saukstu is kitos lekstes "primaitinot" Mes siuo metu kaip tik intensyviai mokomes valgyti savarankiskai, gal kiek per velai nei Jus cia rasot, bet tik dabar noras atsirado. Taigi kol labai nori valgyt ji praso kad maitinciau as; nuo vidurio valgio mazdaug as pasemiu su sauksteliu ar sakute, paduodu jei ir ji tada jau pati kisa i burnyte. O kai jau visai pasisotina pradeda maitinti mane
Maniškiui 1,5 m. neseniai daviau pabandyti valgyti pačiam, tai į burnytę lengvai ikiša, bet labai sunku jam pakabinti iš lėkštutės. Na po truputį išmoksim
mes irgi pradedame mokytis, tik labai sunkiai maisteli pakabint iseina
Maniškis (1m 11mėn) su šakute, kas pasismeigia, pats pavalgo jau senokai, bet su šaukštu neišeina. Atsilošęs sėdi, pakol daneša šaukštą iki burnytės, jame nieko nelieka, o , kai liepiu pasilenkti, tai taip pasilenkia, kad vos nosies į lėkštę neįkiša.
mano mažoji jau 1m ir 3mėn. Valgyt su įrankiais pradėjo ką tik. Visai neblogai gaunas
Sunus tik krapsto kose ir tiek.
mano sunus visad su apetitu budavo
Vyresnėlė nuo 1m. ir 1mėn. pradėjo savarankiškai valgyti
QUOTE(Mamyte mano kleckiukas dar labai mazas, taciau buteliuka jau pats laiko kai misinuka valgo Svarbiausia kantrybe.Visko jie labai greitai mokosi. Mamos tikriausiai pacios pajaucia ta momenta, kai jau galima duoti vaikui sauksta.Jusu poziuris nuostabus
Ech.. pakolkas maniske tik dantis saukstu pasikaso
Mano dukryte pasmeigta ant sakutes maista isimeta burnyten, o isaukstuka reikia idet, bet i burnyte pati isisdeda
nuo metuku leidau, greitai išmoko
leidziu valgyti paciai, bet tuo paciu salia su kitu saukstu dar duodu, nes paciai nelabai eina pasemti ar pasmeigti
as tai jau dabar savo 4men mergytei duodu puodeli su rankenelem ir sauksciuka paciupineti. Manau kuo anksciau duosi tuo greiciau ismoks.
|