lengvute
2003 12 04, 12:06
Ar teko girdėti, koks požiūris tų, kurie augo daugiavaikėje šeimoje, ar jie taip pat svajoja apie didelę šeimą, smagų vaikų klegesį, pilnatvę ar prisimena savo skurdžią, ankštą, muštynių, konkurencijos kupiną, dėmesio stingančią vaikystę?
As augau viena, esu vienturte  Bet niekada nesvajojau tureti tik viena vaika. Visada norejau 3 vaiku. Tai dali savo plano igyvendinau.  Ar pasiseks igyvendinti iki galo gyvenimas parodys.
Limcamca
2003 12 04, 13:21
Na, mano tevu seimynele labai didele: ir as tokios pat noreciau, tas tiesa
Drugelis
2003 12 04, 13:35
Aš ir buvau šeimoje vienturtėlė. Pati visada galvojau turėti tik ne vieną vaiką, norai išsipidė su kaupu-turiu trys
| QUOTE (lengvute @ Ketvirtadienis, 04 Gruodžio 2003, 10:06) | | ar prisimena savo skurdžią, ankštą, muštynių, konkurencijos kupiną, dėmesio stingančią vaikystę? |
As augau sesiu vaiku seimoje, bet niekada taip nesijauciau, nebuvo nei anksta, nei meiles truko......! Galbut zmones nenori dideliu seimu butent del tokiu stereotipu????  As pati daznai su tuo susidurdavau, visiems atrodo, kad jeigu seima daugiavaike, tai butinai turi buti prasiskolinusi, asociali, ir pan. Zmones net i akis stebedavosi, kad tiek daug vaiku, o nei skolu uz buta, nei nudriske vaikstom....  !
smulkute
2003 12 04, 15:05
| QUOTE (almuke @ Ketvirtadienis, 04 Gruodžio 2003, 12:25) | | QUOTE (lengvute @ Ketvirtadienis, 04 Gruodžio 2003, 10:06) | | ar prisimena savo skurdžią, ankštą, muštynių, konkurencijos kupiną, dėmesio stingančią vaikystę? |
As augau sesiu vaiku seimoje, bet niekada taip nesijauciau, nebuvo nei anksta, nei meiles truko......! Galbut zmones nenori dideliu seimu butent del tokiu stereotipu????  As pati daznai su tuo susidurdavau, visiems atrodo, kad jeigu seima daugiavaike, tai butinai turi buti prasiskolinusi, asociali, ir pan. Zmones net i akis stebedavosi, kad tiek daug vaiku, o nei skolu uz buta, nei nudriske vaikstom....  ! |
Sutinku, kad šite stereotipai labai gajūs As turiu vieną seserį ir vieną brolį. Tiesa, broliukas- pagrandukas. Labai mylėjom, auginom, tausojom. O su sese- geriausios drauge. Tėvų dėmesys: žaidėm, dūkom, rimtom temom kalbėjom, važiavom į kaimą, darėm eksursijas po įv. muziejus, parodus, lankėm teatrus, kinus ir t.t. Kol jauna šeima, kaip ir daugumos, neturtinga (bet valgyt ir apsirengt, nors ir ne madingai, dažnai atiduotus pusserių, visada turejom). Vieno kambario bute 4 gyvenom. Vėliau tėveliai prakuto. Atsirado ne tik broliukas, bet ir 3 kambarių su holu butas. Tikiuosi ir aš turėsiu ne vieną (nors ir šito reikia dar susilaukt  ), o daugiau vaikiukų (bus matyt, kiek)    ????
Rimaiste
2003 12 04, 15:50
Na, pagal "visuomenes standartus" mano tevu seima turejo buti daugiavaike - tryyys vaikai seimoje. O as kazkodel niekada negalvojau, kad mes daugiavaike seima. Juk as taip ir neturejau sesers, tai kas is to, kad mes trys, tai argi cia musu daug?  Ir pati vaikysteje svajodavau apie seima su 16 vaiku. Mama juokdavosi ir sakydavo, tad tureciau dirbti darzelio aukletoja Na o savo seimoje tai maziau triju neisivaizduoju
liepsnele
2003 12 04, 15:57
Turiu pažįstamų, užaugusių be tėvelių, tai jie patys nori didelių šeimų - apie 5 vaikus.
Na esu is triju vaiku seimos ir pati noreciau bei planuoju tureti tris vaikus, nors kolkas maniskei pupai tik 1.5 men.
Mano mama is 11 vaiku seimos, tevas - is penkiu. Bet jie patys norejo tik vieno vaiko. As gimiau planuota, o sesuo netyciuke. O pati net pagalvot nenoriu apie gausia seima. Ir taipjau savo plana virsijau - turiu du vaikus. NA, nemoku as su jais. Ir mano mama, beje, nemokejo, mes artimesnes pasidarem ,kai as suaugau
| QUOTE (lengvute @ 2003 12 04, 10:06) | | Ar teko girdėti, koks požiūris tų, kurie augo daugiavaikėje šeimoje, ar jie taip pat svajoja apie didelę šeimą, smagų vaikų klegesį, pilnatvę ar prisimena savo skurdžią, ankštą, muštynių, konkurencijos kupiną, dėmesio stingančią vaikystę? |
Nezinau, kaip pas kitus, bet tiek mano mama, tiek tevas yra is daugiavaikiu seimu, taciau daugiau kaip du vaikus turi tik vienas tevo brolis..  ..
Mano tevai is daugiavaikiu seimu ir sukure irgi daugiavaike seima O ir vyras is triju vaiku seimos
Kaip tik rasant sia zinute saviskio paklausiau, ar noretu dar ir trecio vaikelio O jis: "Gerai butu!"
Taip kad tegyvuoja daugiavaikes seimos!
as is triju vaiku seimos. turim viena vaikuti, kaip bus toliau nezinau. as nieko pries vaikus geriausia du, max trys. bet ! tik tuomet kai turesim tam uztenktinai pinigu. mano nuomone kiekvienam vaikeliui reikia pirkti viska nauja ir tureti uztektinai finansu ne tik maistui ir drabuziams bet ir pramogoms , ugdymui, kelionems, iv stambiems pirkiniams ir pan.
Anelija
2004 03 12, 21:43
mes abu is vientuciu. pradiziai noriu vieno leliuko, o paskui kaip dievas duos.
Mano tėtis iš 11, mama iš 4 vaikų šeimos. O mes pats tėvelius buvome trise. Sesuo neseniai pagimdė antrą vaikelį ir nusprendė jog gana. Brolis irgi antrą jau planuoja. Aš gi norėčiau (jau keliose forumo temose račiau) keturių vaikų. Mano vyras vienturtis, bet jis irgi visad sakydavo kad vieno vaiko tikrai negana. Noriu tikėtis kad bent trys tai bus
TETIS IS 11, O MAMA IS 5. AS IS TRIJU, BET NENORECIAU PATI TRIJU MAN UZTEKS IR DVIEJU IR NETODEL, KAD VIETOS MAZA BUVO AR DAR KAS, NE MES TIKRAI BUVOM DARNI SEIMA, BET VISADA SAVES KLAUSIU, O KA GALESIU AS JIEMS DUOTI, NE TIK IS MATERIALINES PUSES, BET IR MORALINES, JUK IR MOKSLAI IR ZINIOS IR VISKAS KAINUOJA, NENORIU, KAD MANO VAIKAI UZAUGE ISEITU NUOMUOTIS BUTO,TIKIUOSI, KAD SITA GALESIU JIEMS SUTEIKTI NORS IR VIENA NUSMURGUSI KAMBARIUKA, BET BUS VAIKO, O NEKIENO NORS, TEGUL SIEKIA MOKSLO ZINIU AR GALU GALE GYVENA KAIP NORI (TIKIUOSI SU PROTU), BET, KAD NEREIKETU GRUSTIS IR BUTI KAMPININKAIS. VISA SUAUGUSIO PRADZIA IR YRA KOKI INDELI AS JIEMS IDESIU IR KA JIE GALES NUVEIKTI.
Mes augom keturiese, lyg ir nieko netrūko (laiminga vaikystė  )...Bet pati niekada nesvajojau apie didelę šeimą. Kolkas turim tik (net?) vieną vaikiuką...Vyras tai norėtų dar vieno (jam vienas vaikas ne vaikas). Man būtų gana ir vieno. (Bent jau kol kas). Nors ,jei atvirai, tai daugiau ir nenorėčiau  . Beje maniškis turi tik seserį.
| QUOTE (ENIGMA @ 2004 03 13, 01:35) | | NENORIU, KAD MANO VAIKAI UZAUGE ISEITU NUOMUOTIS BUTO,TIKIUOSI, KAD SITA GALESIU JIEMS SUTEIKTI NORS IR VIENA NUSMURGUSI KAMBARIUKA, BET BUS VAIKO, O NEKIENO NORS, TEGUL SIEKIA MOKSLO ZINIU AR GALU GALE GYVENA KAIP NORI (TIKIUOSI SU PROTU), BET, KAD NEREIKETU GRUSTIS IR BUTI KAMPININKAIS. |
Pagal mane, kaip tik geriau tegu nuomuojasi sau buta. Pajaucia, ka reiskia atsakyti uz savo veiksmus. Kitaip nevertins tavo ideto triuso. Jiems tai tik dar viena eiline dovanele. Nors del to butuko tu gal plusejai kelerius metelius, daug ko atsisakei. Ne visi vaikai tai supras
na mes su broliu dviese, vyras turi broli ir seseri, bet pasak jo jam visada budavo kazkoks kompeksas, kai jie 3, sako visi darzelyje is 2. o as kaip koks iskirtinis is 3 beje as antro noreciau jeigu... yra daug jeigu...noriu kad vaikas turetu viska kas geriausio, semiuosi tai is savo tevu patirties, mano tevo tikslas buvo, kad mes uzauge turetumem savo kampa su broliu...ir uz tai esu jam labai dekinga...toliau jau pati galiu kabintis i gyvenima
SuperBaba
2004 03 14, 20:45
As nenoreciau daugiavaikes seimos  pati augau su broliu Noreciau vieno vaikelio, bet vat vyras nori dvieju  gal todel, kad vienturtis
Na as turiu sese ir du brolius... bet pati kazkaip noreciau dvieju  bet ne del konkurencijos... siaip, itariu, dabar ji didesne nei tada, kai buvom vaikai
Pati turiu sese ir broli, augome tryse, vyras irgi lygiai tiek, o patys norime tiek pat arba net keturiu vaiku, esame pakankamai issilavine ir pagal siandienines pajamas galetume tiek islaikyti, tik vis galvojam o kaip ateityje, Pakolkas dar net pirmas neiseina......... Noriu triju dukryciu, o jei bus ketvirtas tebuna sunus
| QUOTE (eva @ 2004 03 14, 20:05) | na mes su broliu dviese, vyras turi broli ir seseri, bet pasak jo jam visada budavo kazkoks kompeksas, kai jie 3, sako visi darzelyje is 2. o as kaip koks iskirtinis is 3 beje as antro noreciau jeigu... yra daug jeigu...noriu kad vaikas turetu viska kas geriausio, semiuosi tai is savo tevu patirties, mano tevo tikslas buvo, kad mes uzauge turetumem savo kampa su broliu...ir uz tai esu jam labai dekinga...toliau jau pati galiu kabintis i gyvenima |
BUTENT IR MANAU, KAD BUCIAU VIETOI TO, KAD GALVOJAU ApIE SAVO KAMpA, BUCIAU pASIEKUSI KA NORS DAUGIAU, O DABAR MANAU, KAD pRARADAU DAUG LAIKO, O GALEJAU SKIRTI JI VAIKAMS... AR SAVO ISILAVINIMUI AR DAR KAM... ZAVIUOSI TOKIAIS TEVAI, MANO TEVAI PASAKE MUMS IR GI NIEKAS NIEKO NEDAVE,.... ATSIPRASAU RUSU LAIKAIS BUTUS DAVE IR JUOS PO TO GALEJO PRIVATIZUOTI, O AS SAVO PER TUOS METUS KRUVINAI UZDIRBTUS PINIGUS SUKISAU I BUTA, O GALEJAU DAR KA GERO SUGALVOTI... TACIAU AS DIDZIUOJUOSI, KAD MAN NEREIKIA KAZKAM LANKSTYTIS, IR KIEKVIENA KARTA DEKOTI....
As karštai pritariu Enigmai Mano nuomonė ta pati - vaiką reikia išleist į mokslą ir įstatyt į gyvenimo kelią. Tai anaiptol nereiškia, kad reikia nupirkti jam būstą ir žmoną parinkti  , tačiau jei negalėčiau leisti į mokslą tą, kurį vaikas nori, skaudėtų širdį juodai  Pati esu iš trijų mergaičių šeimos ir visas tėvelis sugebėjo leisti mokslan (kuom labai džiaugiamės ir jis be galo didžiuojasi  ). Taigi, su draugu paskaičiavom (žiauroka, bet abi esam labai racionalūs) ir primetėm, kad į gerą mokslą reikia vienam vaikeliui nuo gimimo mažiausiai po 100 Lt/mėn atidėt. Taigis ir pasiskaičiuokim, brangieji kurmiai  Tikiuosi, mano tėvų išleisti pinigai atsipirks ir aš kada nors kokis tris galėsiu į gyvenimą išleist
As augau kartu su sese. Pati noreciau triju  Bus matyt kaip cia bus
| QUOTE (Dorata @ 2004 03 26, 14:56) | Pati turiu sese ir broli, augome tryse, vyras irgi lygiai tiek, o patys norime tiek pat arba net keturiu vaiku, esame pakankamai issilavine ir pagal siandienines pajamas galetume tiek islaikyti, tik vis galvojam o kaip ateityje, Pakolkas dar net pirmas neiseina......... Noriu triju dukryciu, o jei bus ketvirtas tebuna sunus |
ooooo, saunuole, as noreciau gal dar 2 dukryciu, bet pradziai uztektu vienos
Aš vienturtė,vyras iš šešių,auginam porelę.Yra posakis-davė dievas dantis,duos ir duonos.Aš nesutinku.Kol vaikai maži, dar nieko,bet kai paauga-išlaidos siaubingai didėja,o ir patiems daug norisi,juk jauni dar  Aš tai svajoju-pagyvensim sau,kai vaikai visus mokslus baigs
Virvutė
2004 12 22, 09:45
Pastebėjau tendenciją, kad tie, kurie augo vienturčiais nori daugiau vaikų. Aš irgi su tuo sutinku. Pati augau viena  , tad kategoriškai esu prieš vieną vaiką. Tėveliams gal ir lengva, tačiau vaikeliui vienam nelinksma. Ir net ta nesidalijama meilė nekompensuoja bendravimo trūkumo, neišmoksti normaliai konkuruoti su kitais, be to tu vienas turi būti tėveliams viskuo, ir muzikantu ir matematiku, o senukais tėvukais irgi rūpiniesi tik vienas. Turiu du, bet norėčiau gyvenimo sąlygom pagerėjus susilaukti ir trečio
svetima
2004 12 27, 13:46
As vienturte-gal tik visai maza noredavau brolio ar sesers, paskui tokios mintys niekada manes nekamavo-man patikdavao kada noriu pabut sau vienai, o su kuo draugaut ar zaist visada kazkaip rasdavau-kieme, mokykloj ir pan..Uzaugus net minties neturejau, kad esu kazkuom nuskriausta, kad neturiu brolio ar sesers..Turejau visapusiskai laiminga vaikyste...O ir dabar turiu nedaug, bet labai labai artimu draugu, zmoniu i kuriuos galiu atsiremti.. O savo seimos modelio isanksto nelabai planuodavau-zinojau, kad tikrai noresiu bent vieno vaiko, o kodel dabar laukiuosi antro net negaliu labai paaiskint-kartais atrode, kad jau neplanuosiu, bet vis kazkas kirbejo, sazine grauze, kad turim salygas ir pan...Gal tiesiog pasiilgau naujo issukio gyvenime, nes perdaug jau viskas pas mane ramiai plauke, pirmoji dukrele atrodo taip greit paaugo, rodos ir vargo nebuvo..Prireike nauju isbandymu
lengvute
2005 01 24, 12:08
mano vyriausia dukra auga tarp 2 sesių, tai pas ją jau dabar susiformavęs požiūris, kad ji turės ne mažiau kaip 4 vaikus
geriete
2005 02 07, 20:46
[quote=Liu,2004 05 05, 15:00] As karštai pritariu Enigmai Mano nuomonė ta pati - vaiką reikia išleist į mokslą ir įstatyt į gyvenimo kelią. Tai anaiptol nereiškia, kad reikia nupirkti jam būstą ir žmoną parinkti  , tačiau jei negalėčiau leisti į mokslą tą, kurį vaikas nori, skaudėtų širdį juodai Pritariu siai minciai  Kai buvau 16-kos mano tevai issiskyre ir penkiu vaiku islaikymo nasta uzgule vienos mamos pecius. Jai buvo sunku ir ji issiliedavo ant musu pykcio protrukiais...Tikrai nenoriu dideles seimos, nes vaikai ne vien duona sotus.  Baigus vidurine as pasimokiau metus ir nuejau dirbti, o i universiteta istojau neakivaizdziai. Mano sesuo baige vidurine, pasimoke metus universitete ir nuejo dirbti, bet jos alga nedidele ir kazin ar uzteks neakivaizdiniam..? Mano broliai dar nepilnameciai ir labai neaisku kas bus su ju norais kazko pasiekti....
Turinčiom po vieną vaiką - ar esat tikros, kad jūsų vaikas turės į ką atsiremti ištikus bėdai? Kai jūsų jau nebebus... Gi ne su saule gyvensim...
Mes savo vaikus esame apdraude- sulauke pilnametystes jie visi gaus normalia sumele mokslams ir savarankisko gyvenimo pradziai. Tokiu budu bus garantuotos studijos, o gal ir kitokiu ju planu igyvendinimas ateityje. O seip nemanau, kad vaikams viska reikia atnesti ant leksteles...
vaižgantė
2005 02 08, 18:03
Aš užaugau su broliu. Labai norėjau sesers. Bet tėvai negalėjo išpildyti mano noro- mamai anksti prasidėjo klimaksas. Todėl aš visuomet svajojau, kad turėsiu tris vaikus. Ir turiu. Mano mama irgi labai patenkinta. Mes, kaip ir Elė, savo vaikus esam apdraudę. Man labai norisi, kad jie galėtų mokytis ten, kur norės.
Burbulytis
2005 03 09, 19:58
As tai uzaugau su broliu. O jei man leistu materialines galimybes ir sveikata, jei Dievulis duotu, tai nors ir keturis. Man labai patiktu didele seima. Va mano mama viena augo, tai vis musu su broliu klausia, ar geras jausmas broli ar sese turet. Tai va, daug tie vienturciai praranda...
Dovistoma
2005 08 11, 12:06
Aš pati augau 5 vaikų šeimoj,nei nepriteklių jutom, ir dėmesio užteko,bet savo šeimoj užteks ir dviejų
Aš esu prieš didelį šeimą, mano vyras iš 6 vaikų šeimos, tėvams jis visiškai nerūpi, dabar mes turim sūnų, tai jo tėvams tas anukas visiškai nereikalingas
Double Latte
2005 08 30, 19:42
Mes su vyru abu iš trijų vaikų šeimos. Ir visi labai gerai mokėsi, šeimos apsiskaičiusios, tvarkingos. Vaikai visada buvom ir apsirengę ir pavalgę neprastai. Aš manau, kad kai vaikų daugiau, tai tie materialiniai poreikiai nėra tokie aštrūs - kad būtinai kiekvienam po atskirą kambarį su teliku ir kompiouteriu, paskui nupirkti jam butą, mašiną ir dar kažką. O savojoje planuojam šiek tiek daugiau ...bet čia kaip Dievas duos - va kol kas dviejų laukiam... gimusius planuojam drausti - iš savo patirties galiu pasakyt, kad paspirtis nemaža.
QUOTE(ENIGMA @ 2004 03 13, 02:35) TETIS IS 11, O MAMA IS 5. AS IS TRIJU, BET NENORECIAU PATI TRIJU MAN UZTEKS IR DVIEJU IR NETODEL, KAD VIETOS MAZA BUVO AR DAR KAS, NE MES TIKRAI BUVOM DARNI SEIMA, BET VISADA SAVES KLAUSIU, O KA GALESIU AS JIEMS DUOTI, NE TIK IS MATERIALINES PUSES, BET IR MORALINES, JUK IR MOKSLAI IR ZINIOS IR VISKAS KAINUOJA, NENORIU, KAD MANO VAIKAI UZAUGE ISEITU NUOMUOTIS BUTO,TIKIUOSI, KAD SITA GALESIU JIEMS SUTEIKTI NORS IR VIENA NUSMURGUSI KAMBARIUKA, BET BUS VAIKO, O NEKIENO NORS, TEGUL SIEKIA MOKSLO ZINIU AR GALU GALE GYVENA KAIP NORI (TIKIUOSI SU PROTU), BET, KAD NEREIKETU GRUSTIS IR BUTI KAMPININKAIS. VISA SUAUGUSIO PRADZIA IR YRA KOKI INDELI AS JIEMS IDESIU IR KA JIE GALES NUVEIKTI. Na ką - niekada nesakyk niekada Na turiu tris fainus vaikus, džiaugiuosi, kad visdėlto galėsiu jiems pradžią duoti, bent dabar taip atrodo, tačiau niekada nebūčiau išdrįsusi atsikratyti vaiku, kiekvienas privalom atsakyti už savo veiksmus. Papildyta:QUOTE(ENIGMA @ 2006 02 11, 23:33) Na ką - niekada nesakyk niekada Na turiu tris fainus vaikus, džiaugiuosi, kad visdėlto galėsiu jiems pradžią duoti, bent dabar taip atrodo, tačiau niekada nebūčiau išdrįsusi atsikratyti vaiku, kiekvienas privalom atsakyti už savo veiksmus.  tarpkitko buvo šaunu prisiminti savo mintis ir pasidžiaugti, kad taip ir toliau mastau Kaip gavosi taip gavosi - ir protinga višta subinę įsidilgina
QUOTE(ENIGMA @ 2006 02 11, 22:35) Na ką - niekada nesakyk niekada Kaip gavosi taip gavosi - ir protinga višta subinę įsidilgina   labai super  , kai vaikai gimsta tokioms protingoms mamoms.
As augau negausioje seimoje,turiu tik 3,5 m jaunesne sese Bet pati svajoju apie gausia seima  viena jau turim,kitas pakeliui ir tikekimes dar du turesim
Esu is 4 vaiku seimos. Jau turim dvi savo atzaleles ir dar ateity planuojam 1 ar 2  . Cia dar bus matyt
krissta
2006 04 19, 19:26
mes augom trys seserys.visa vaikyste prisimenu kaip pati nuostabiausia laika  .kol nepradejo rupeti bernai, sesiu rubai ir dazai  . pati auginu dvi mergytes.manau, uzteks  .
na as turiu tik viena sese  kai buvom mazos tai pesdavomes, as noredavau zaist su lelem, o ji su masinelem  bet kai ji i mokykla pradejo eiti, nuo tada baigesi pestynes ir tapom geriausiom draugem  ir dabar sutariam labai gerai- nors musu gyvenimai labai skiriasi- ji studentauja Londone-draugai, vakareliai, o as sedziu namie su pametinukais  bet turim ir apie ka pasneket ir kai gryzta atostogu padeda man vaikus padabot, ir dviese i soliariuma nulekiam kai randu laisva minute  kai sesei buvo kokie 7m- tevai norejo ivaikinti berniuka, bet mes kategoriskai uzprotestavom  nenorejom nei tikro brolio nei ivaikinto, nei seses  o dabar su sese kai pasikalbam sakom, ot kvailos buvom  dabar noretume abi brolio, kad ir ivaikinto as pati noreciau 3 vaikuciu, esu labai laiminga kad turiu sese, tikiuosi mano suneliai irgi bus tokie artimi viens kitam ir treciam vaikuciui jei jis bus o va mano sesuo nenori vaiku isvis  bijo ji ir gimdyti, o dar pamate kokie nestumai gali but sunkus( mano abu buvo l.sunkus) ir kaip nelengva tuos vaikelius augint  turbut savu ir netures, nebent netycia jai papuls (ko as labai noreciau  ) ji galvoja nebent isivaikinti 2 berniukus
Mano tėvas yra iš 9 vaikų šeimynos, mama turėjo tik sesę. Aš esu vienturtė, o pati auginu dvi mergytes.  Taigi, jokių dėsningumų nepastebėta.
rasulkadz
2006 05 05, 16:43
Mes šeimoje esam tryse,vyro-dviese.Dabar auginam savo mergytę ir kolkas galvojam kad užteks.
Vainiukė
2006 10 29, 17:28
o mes jau laukiamės trečio,nors ir aš ir mano vyras vienturčiai,nėra smagu ir augti vienam ir suaugus neturėti nieko savo,artimo
o mes tris aukselius turim. aš pati vienturtė, vyras turi seserį. kolkas daugiau vaikų neplanuojam, nes kaip ir įvykdytas pažadas tėvynei, ir turim berniukus ir mergaitę.kaip ir visa šeima pilnai sukomplektuota, bet kaip ten sakoma, nespjauk į šulinį...
katekatyte
2009 01 25, 20:56
as turiu tik broli
|
|