Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
elemyte
Mano vaikui tuoj 14 bet jis dar miega su pliusiniu suniu,su vieninteliu kuri turi nuo 3menesiu.sako kad tai jau iprotis kad jam silciau,jaukiau.ir nematau cia nieko blogo.
Garry
leidziu
***angeliuke***
Mano abu vaikai miega su savo mėgstamais žaisliukais, bėdos niekur nematau, nebent tada kai netyčia pasimeta ir reikia eiti miegot tongue.gif
Kakavos pupelė
Nėra priežasties neleisti. Yra ir vyresniu žmonių su žaisliukais miegančiu 4u.gif
rutuliuks mamyte
miega vos ne visus savo vaikus susiguldes aplink biggrin.gif dar uzeina kad praso visus pries miega ir isbuciuot ji tai buciuojam tai ir zaislus reikia biggrin.gif nors buna kad isvis nereikia biggrin.gif ale buna kad ir tamsoj is lentynos eina susitempia i lova ryte tik atejus issizioju kad visi vaikai suguldyti per nakti pas ji lovos lotuliukas.gif
vasara04.
O kodel neleisti? Nematau tame nieko blogo smile.gif
*Ingridska*
QUOTE(vasara04. @ 2011 03 25, 10:51)
O kodel neleisti? Nematau tame nieko blogo  smile.gif
*

drinks_cheers.gif kitaip neužmigtų
Renata_Bo
Leidziu, vaikas jo niekur nesitampo daugiau, kai atsikelia uzkloja ir sako miegok! taigi zaislas isskalbtas svarus miegojimo draugas. Gal jei tampytu visur tai ir susimastyciau ka daryt bet vargiai ar uzdrausciau miegoti su juo. smile.gif
due drops
Pliusinukai uzima didesniaja dali lovos biggrin.gif
SIVERIJA
Vyresnioji dukra niekad nesineša žaislų į lovą. Kartais pasiima, sako miegosim kartu, bet galų gale žaislą vis tiek padeda į vietą. Tik visada eidama miegot įsijungia tokią lempą- boružę, kuri į šviečia ir ant lubų matosi žvaigždės, mėnulis....Į juos žiūrėdama ir migdosi. O va mažė, tai eina miegot su visa krūva, kurios priešaky- Upsė Deizė su Meku Peku lotuliukas.gif
lijo lijo
Buvo laikas kai lovoje kartu miegodavo dar 10 įvairaus dydžio pliušinių žaislų, bet dabar esam susitarę, kad pasiimtų tik vieną. Tai kas vakarą vis kito žaislo eilė būna.
mamamia*
Visada uzmiega su savo pliusine katyte, be jos i lova net nelips schmoll.gif Kai uzmiega tada jau kate padedu ant staliuko, ryte atsibudus vel ja pasiema i lova ir guli apsikabinus.
***LuLu***
taip leidžiu
Uogulencija
Kad kudikis miegotu su zaislais nepritariu. O vyresneliu miegojime su zaislais neiziuriu jokiu blogybiu. Manoji miega ir net neketinu miego draugu iskomandiruoti is lovytes.
Eliandra
Leidžiu kokį nors žaislą pasiimti, tai būna kad pusę žaislų dėžės tempiasi doh.gif Tada pasakau, kad visiems vietos neužteks ir paliekam kelis minkštus žaisliukus. Kartą sugalvojo balioną guldytis šalia. Pabijojau kad netyčia naktį nesprogtų ir šiaip ne taip atkalbėjau biggrin.gif
Vygta
be abejo,leidžiu smile.gif
jancikas
mano miega be zaislo, bet butinai turi apsikabint kaldryte ir ikist ten nosyte
Basic
Vaikas turi mėgstama žaislą, šuniukas, tai aišku leidžiu.
angelface
Aš ir pati, prisiminus savo vaikystę, miegodavau su pliušiniu meškiuku Sniegiu smile.gif
tai kažkaip nesąžininga būtų vaikui neleisti smile.gif
jutela
Manasis prisideda i lovyte masinyciu, kai uzmiega as jas paimu, kad neuzsigautu smile.gif
arna
Leidžiu ir nematau tame nieko blogo.
Miglee
Mano mazasis nuo nuo 4men turi savo zaisliuka-migduka.dabar jam du metukai ir nesiskiria su juo,jau ir varda turi "lile" biggrin.gif jai zusigauna visad praso nusiraminimui savo liles,pries miega taip pat yra butina.skuduriukas jau nebepanasus net i zaisla,spalva prarades,bet nekeicia jo i nieka.reikia ir viskas.visi namai sukelti ant koju buna kai nerandam liles lotuliukas.gif
O dickiui niekda nereikejo kazko panasaus,dabar kartasi su masinytes uzmiega ar su minsktu teletabiu.
brasta
Labai jau keistas klausimas čia iškeltas... tingiu skaityt visą temą, bet net nesugalvočiau priežasčių dėl ko būtų galima neleisti... nu nebent jau tas žaislas toks pavojingas, kad vaikas miegodamas galėtų susižeisti... biggrin.gif
Supermamos_forumas
QUOTE(Miglee @ 2012 01 01, 14:32)
Mano mazasis nuo nuo 4men turi savo zaisliuka-migduka.dabar jam du metukai ir nesiskiria su juo,jau ir varda turi "lile"  biggrin.gif jai zusigauna visad praso nusiraminimui savo liles,pries miega taip pat yra butina.skuduriukas jau nebepanasus net i zaisla,spalva prarades,bet nekeicia jo i nieka.reikia ir viskas.visi namai sukelti ant koju buna kai nerandam liles  lotuliukas.gif
O dickiui niekda nereikejo kazko panasaus,dabar kartasi su masinytes uzmiega ar su minsktu teletabiu.
*

Pazistama problema, jei neranda mano mazasis savu net 3 zaislu! Einam ieskot per visus namus, nes net pats neatsimena kur numetes..
Visai neseniai meciau skalbt jojo zaislus, sedejo ir budejo prie skalbimo masinos, kad greiciau baigtu plaut, ir vis prase kad istraukciau smile.gif tad jei neduociau siu mylimuku, nezinau ar uzmigtu mano grazuolis! 4u.gif Didziausia trauma butu!
Ėlge
Dičkis nuo metukų (dabar 4) miega su pelyte - didžiausia tragedija, jei neranda kur pasidėjęs, o jei naktį "pameta" - kelia mus ieškoti.
Mažius dar "neapsisprendęs" dėl lovos draugo ..
anaf
Aš pati turėjau tokį pobaisį šuniuką su kuriuo mėgodavau, tai ir vaikui leidžiu, Jau kurį laiką apsistojęs ties elniuku, baisus - žiauriai, ir sukramtytas ir užtampytas, tai bent kartą per dvi savaitęs tikrai įmetu į skalbenkę iššskalbti, man tai taip miela kai vaikas turi savo draugą, ir pažiūri labai ji myli, jei išbaru tai visą laiką eina jam skūstis ax.gif , pamiršau paminėti vaikui 2,2 metai
INGA000
Mano dukryte ispraziu miegojo su miego teletabiu,o dabar apsikabina lele ANABELE ir su ja visada miega,labai jau reikalinga lelyte smile.gif
Edysia
Mano mažius miega su keturiais pliušiniais draugais, nieko blogo nematau,kad vaikai miega su žaisliukais smile.gif
linuciuke
Leidžiu, miega su mike papatuku, kartais ir į darželį nusineša, nors sūnus jau nemažas, šešti metai eina, o dukra jau išaugo. Jei vaikui norisi, jam miela ir saugiau galų gale vaikas jaučiasi, jokia čia blogybė, taip to švelnumo trūksta tarp vaikų bendravimo. (darželis,mokykla)
pingvinukas lolo
Be savo mėgstamiausios mylimiausios laputės net neu-migtų dukrytė. Net naktį pabudus verkšlena savo lapės, nes tamsoje neranda smile.gif
aistepaiste27
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 19:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...
*

Atleiskite, bet kvailesnio klausimo neesu girdejusi..jokios logikos.siaubas kazkox, kaip gali mzogui dar iskilti toks klausimas, kazkox sveiku protu nesuvokiamas:)
avieciuuogiene
QUOTE(lengvute @ 2004 12 30, 19:44)
ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...
*

O kodėl jums kilo toks klausimas? smile.gif))))) Nesuprantu, apie ką čia diskutuoti iš viso.
pijusirgabe
Jeigu iki sio laiko mergyte nemiegojo su zaislu manyciau tevams turetu iskilti klausimas kodel dabar? Gal ji tiesiog ka nors kopijuoja is darzelio, o gal tiesiog truksta tevu demesio, svelnumo g.gif ...
Mano nei vienas is vaiku nemiega su zaislais, bet jei tik panoretu kodel tureciau drausti?
PievaIeva
QUOTE(pijusirgabe @ 2012 02 21, 14:08)
Jeigu iki sio laiko mergyte nemiegojo su zaislu manyciau tevams turetu iskilti klausimas kodel dabar? Gal ji tiesiog ka nors kopijuoja is darzelio, o gal tiesiog truksta tevu demesio, svelnumo  g.gif ...
Mano nei vienas is vaiku nemiega su zaislais, bet jei tik panoretu kodel tureciau drausti?
*

Pritariu smile.gif Kodel reiketu drausti vaikui miegoti su zaislu? Maniske iki siol miega su zaislu, nors ji jau pirmoke. Miega savo kambaryje, be sviesos, as manau, kad jai jaukiau.. Jei saziningai, kol nepamaciau sitos temos, tai net nesusimasciau apie tai... g.gif
dianmos
o kodel gi ne, mes turime mylimus tigriukus, ir be ju neuzmiegam smile.gif
Black Swan
Mano dukrytei treji, ji turi savo isskirtine zaislu kompanija, su kuria ji uzmiega. Kai ji uzmiega kompanija isimu is lovos, kad butu patogiau miegoti.
Raselija
visada miegojo tik su "tiptip" (tas pauksciukas is multiko apie katina Silvestra ir pauksciuka geltona, nepamenu pavadinimo).cia jos pati pirmoji dovana gimus nuo mociutes wub.gif tai niekur nepaleidzia, visur vezasi, kartu valgo it.t. tik dabar dar i lovyte guldosi dar ir pliusini suniuka, kuri padovanojo kita mociute.tai viena su viena rankyte apsikabina, o kita su kita biggrin.gif

leisiu miegot tol, kol pati nores smile.gif nes tame tikrai nera nieko blogo, o ir vaikas jauciasi saugiau ir ramiau (jei kartais nakti prabunda), kai salia mylimas zaisliukas smile.gif
maukis2
mano vaikas miega ne su zaislu, o su zydru ranksluostuku. turi ji nuo gimimo ir nzn kodel ji pasirinko savo mylimiausiu, tai taip ir vadinam ranksluostuka ,,draugu,,. ir miegos su juo kol pats nores.
is viso nematau priezasties drausti vaikams miegoti su zaislais arba mano vaiko atveju su ranksluostuku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.