Mano mažius visada užmiega su kokiu nors žaislu. Aš nieko blogo čia nematau. Manau, kad jis jaučiasi saugesnis, kai šalia vienas jo mėgstamų žaisliukų. Ir nesvarbu kiek vaikui metui, manau tegu miega kaip jam geriau.
idomu, ar kam nors is viso buvo kilusi mintis neleisti vaikui miegot su zaislais?
o kodel neleisti?
mano sesiamete kaip jai uzeina, kartais miega, kartais ne, net nesove i galva uzdrausti...
kvailas klausimas,gal maža nebuvot
Aisku, argi gaila?
Mano sūnui septyneri, bet turi ištikimą minkštą draugą King - Kongą. Jis jam labai brangus, nes gautas laimėjus konkursą. Net neužmigtų be to pliušinio beždžioniuko. Visur kartu su mumis žaisliukas keliauja...
mano pana 2 metų susimeta į lovą visus pliušinius žaislus. o užmiega apsikabinusi tik vieną - tą vakarą išsirenka su kuo miegoti
keista , kad dar tokiu klausimu kyla
Be jokios abejonės, kad taip
QUOTE(A-Lika @ 2006 08 06, 20:52) Ir mano taip pat
Leisti. Būtinai leisti miegoti su žaislu, jeigu tik vaikas nori - iš patirties žinau.
as ir nematau cia nieko blogo tikrai galima leisti vaikui miegoti su zaislu, mano sunytis dar triju metuku neturi mazas dar visai, bet susirenka visus savo mylimus zaislus i lova, nes be ju tai nemiega
Na man net klausimas toks nebuvo iškilęs - ar reikia leisti miegoti su mėgstamu žaislu
tai aisku leiskit, as pati miegojau su brangiu man minkstu zaislu iki 21m (paskui pradejau miegoti su savo vyru
Net nekyla man toks klausimas. Kol kas geriausiais žaislas vaikui - merliukas
As tai leidziu miegoti su savo mylimu zaisliuku,galvoju kad tai jaukiau jai paciai.man rodos kad dauguma vaiku turi savo miegelio draugus
Zinoma, kad leist
Mano sūnus turi tokią pliušinę
MAMO SUNUS LOVOJE TURI DAUD MINKSTU ZAISLIUKU, KIEKVIENA VAKARA ISSIRENKA KOKI APKABINT
Aisku,kad galima,net nesuprantu kam tokie klausimai kyla
O kodėl turėtų būti negalima. Maniškis visą armiją žaislų susistato, o jam jau 10m.
Net nekyla man tokie klausimai.Aisku kad taip
Tai aišku, kad leidžiu. Ir net į darželį nešėm, kad pitų miegelio miegotų kartu, nes pati auklėtoja rekomendavo apsipratimo periodui palengvinti
Mano sunui tuoi metukai ir zaisla jam atstoja pieno buteliukas.Sugrebia uz ciulptuko ir miega apsikabines ... nebandyk net mieganciam atimt iskart rekt pradeda!
Manoji su teletabiu-lialia miega
As dar ir dabar miegu, o man jau greit 27, nu ir ka? Kol vyras negrizes is darbo, pas mane lovoj pliusinis suo isitaiso, kai grizta vyras, suo eina ant zemes, o as apkabinu vyra. Ir nematau cia nieko blogo. Vienai miegot juk liudna
O,kai as pasakau,kad jau eisim miegoti,tai mano berniukas 2,5 meto greit nubega i savo zaislu kambari ir is visos galybes susiranda visuomet du tuos pacius zaisliukus.....Meskuti maza ir juoda pantera
Mano sūnus turi patį pačiausią
Maniskis irgi turi du numyletinius zuiki kuri padovanojo mociute ir suniuka, beto jie ir varda turi bendra "Mimis" cia jis pats taip juos pavadino kai tik pradejo kalbet taip ir prilipo tas pavadinimas ir mes su vyru juos taip vadinam. Ir miega vaikas kasnakt su jais ir i keliones visur imames, vaikui saugiau, ramiau, savas daikciukas visada mielas
Mano Gytis, tai iš pradžių miegodavo su meškiuku. Paskaui pasakė, kad meškiukas muistosi muistosi - jam miegoti trukdo, tai pasiėmė kiškį.
Kai užmiega, tai patraukiu visus žaislus, nes kaip pradeda kartais vidury nakties kristi iš lovytės ...
Maniškė "pačio pačio mylimiausio" neturi, tik daugiau ir mažiau mėgiami. Jei pvz prabunda naktį ir pradeda krizenti (ar zyzenti) paduodu jai pasimetusį pliušinį draugą, ji jį apsikabina ir užmiega
Dar ir dabar turime dukros numylėtinį - bezdžioniuką ,su juo ji miegojo nuo pat mažumės,visur ir visada jis keliavo su ja nes jeigu nėra "bezduko"praverks pusę nakties.Taip ,kai kada tai būdavo problemėlių,tačiau viskas juk praeina ir lieka tik mielas prisiminimas.
Vaikas susirado pliusini zaisliuka, kuomet atpratinom nuo "tiutes". Viena vakara pasiemes nuo lentynos zaide su suniuku, o paskui pareiske, kad nori su juo miegot
O darzelyje taip pat turime savo "suniuka" nusinese. Aukletojos sake, apsikabina ir vsio ramus guli, kol uzmiega
Mano septynmetis nuo maziuko nemiegodavo su zaisliuku, bet siemet kazkas apsiverte, pradejo reikti nakciai draugo. Ir as nieko pries, tegu vaikas rupinasi ir myli savo zaisliuka.
Maniškė taip pat milimiausio neturi, bet pries mega aš pati pasiūlau žaisliuką ir tada ji iš visos visumos išrėnka pati.
Mano dukrite irgi mega su milimiausiu zuikiu,Plius vakare prieš mega zuikis turi su ja pakalbet.Kalbu aišku aš,kartais jau igrista ta nesamone.Bet nenoriu jos nuliudint ji taip švientai tiki kad jis kalbantis tai kas lieka
O mano berniukas neturi megstamiausio minksto zaisliuko. Jisai turi toki vaira, kuris pilnas visokiausiu muzikiniu temu ir visur ji imasi kartu, nes labai megsta sokti pagal tas melodijas. O miegui kartu tai as jau senokai pratinau ji prie tokio minksto zuikucio. Is pradziu laikiau ta zaisliuka prie saves, kai jis zindo kruti, galvojau, gal uztiks koks laselis,pasiliks mamos pienelio kvapas. Miegojau netgi ir as pati su tuo zuikuciu, kad tik mano kuno kvapo prisigertu, mat tokios cia pas mus rekomendacijos, norint mazyli ismokyti uzmigti... Bet musu mazasis uzmigdavo ir po siai dienai uzmiega be zaisliuku pagalbos, vienas savo lovytej ir tamsiam kambary. Nuo 7men.
Neseniai pakabinau ant jo lovytes toki meskuti, kuris su medaus statine sujungtas virvele. Ta virvele patraukus, skamba lopsine, kol statine medaus priarteja prie meskiuko apacios. Ziuriu, jam patinka ir jisai mielai klausosi meskiuko grojamos lopsines. Taip, matyt, ir uzmiega. O kai labai nenori miegoti ir duksta, sukauja, triuksmauja lovelej, tai as vis jam primenu ta zuikuti, kad zuikutis man sake, kad jau labai nori miegelio ir praso maziuka nebekelti triuksmo ir leisti jam miegoti. Iduodu i glebi ir pasakoju....
Aš ne tik leidžiu, bet ir pati įdedu, maniškei 1,5m. Kai jau užmiega, pvz Įdedu raideles, kad ryte nubudus rastų ir galėtų sau ramiai pažaist
Dabar net į darželį rekomenduoja atsinešti žaislą iš namų ir su juo miegoti. Tik pliusas, kad vaikas turi kažką "savą", kam gali pasiguost ar prie ko prisiglaust (todėl ir rekomenduojamas minkštas žaislas, nors jei "myli" plastmasinį, lai turi jį
Maniškė jau nuo 7 mėnesiuko miega su žaisliukais, pirmoji buvo skudurinė lėlytė
Visada miega su žaislais, privilegiją kartu miegoti turi tas, kas "eis" kitą dieną kartu į darželį, o kiti, pakviesti miegoti, išdėlioti šalia
Maniškiai iki šiol miega visi trys su žaislais, o kai mažiukai buvo, tai kiekvienas mėgstamą turėjo ir ne tik žaislą: vyresnioji miegojo su skaryte, tokia šilta minkštutė akrilinė buvo, tai po to mano mama ją net į kelias dalis padalino, kad nžvisur būtų ir namie ir kaime ir pas bobulę. Vidurinioji turėjo man dovanotą meškutį - mergytę. Ji ir dabar jos lovoj
Manau žaisliukas gerai, jie juk saugo...
Dukra miega su visais 4 teletabiais
As nematau jokios problemos miegoti su jo megstamiausiu zaislu, o pas mus juo gali tapti vis skirtingas, kiekviena vakara
Mažasis miega su šuniuku, o vyresnis - su tigru ir rožine pantera, kartais dar ir trečia kokį nors žaisą pasiima. Na ir nematau priežasties kodėl turėčiau tai neleisti
Maniskiai miega su zaisliukais, bet nepastebejau, kad butu issirinke viena. O sunus tai megsta dar ir prozektoriu pasideti po pagalve.
|