Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Košės "Saldžių sapnų"
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2
eris
Maciau parduotuvej koses milupos firmos "saldziu sapnu" su melisa. Ar kas nors jau maitino savo mazylius sia kose?
aukse7
QUOTE(eris @ 2007 04 26, 21:45)
Maciau parduotuvej koses milupos firmos "saldziu sapnu"  su melisa. Ar  kas nors jau maitino savo mazylius sia kose?
*

Labas,
jau išvalgė mano mažoji dvi dėžutes tokios košės. Skani, labai panašios į Milupos košes geltonoje pakuotėje. Bet kad labai ramintų nepastebėjau, kaip buvo aktyvi vakare, taip ir po košės liko.
Asta
QUOTE(aukse7 @ 2007 04 26, 21:34)
Bet kad labai ramintų nepastebėjau, kaip buvo aktyvi vakare, taip ir po košės liko.
*

Mano vaikinui irgi patinka ta košė thumbup.gif
Tik gal ne melisa pas mumis įdėta buvo, gal su kokiom kanapėm ar kuo...Nes košės pavalgęs kaip tik dažniausiai atkunta ir išdykauti kaip tik moka pradeda biggrin.gif
minrimi
Na o aš savo panelei niekaip negalėjau įsiūlyti tos košytės schmoll.gif , o Bebi košytes labai mėgsta thumbup.gif
Gilute
O as vis tos koses ieskau. Reklama maciau, bet ne parduotuveje. Kokioje parduotuveje jus ta kose pirkote? Mes vilnieciai smile.gif
Asta
QUOTE(Gilute @ 2007 04 27, 10:19)
O as vis tos koses ieskau. Reklama maciau, bet ne parduotuveje. Kokioje parduotuveje jus ta kose pirkote? Mes vilnieciai  smile.gif
*

IKI, Maximoj...

QUOTE(minrimi @ 2007 04 27, 10:11)
Na o aš savo panelei niekaip negalėjau įsiūlyti tos košytės schmoll.gif , o Bebi košytes labai mėgsta thumbup.gif
*

Mano vaikinas tai ka tik duodu, tą ir valgo...O kai nėra nuotaikos tai ką beduočiau, vistiek nevalgo smile.gif
Elinga
Mes irgi jau antra pakuote valgom, sveicia mano mergina tik duok, del ramumo, tai nepastebejau, kad ji ten kazka ramintu, bet siaip tai skkani 4u.gif
eris
QUOTE(Elinga @ 2007 04 27, 18:40)
Mes irgi jau antra pakuote valgom, sveicia mano mergina tik duok, del ramumo, tai nepastebejau, kad ji ten kazka ramintu, bet siaip tai skkani  4u.gif
*

Pabandziau ir as saviskei duoti viskas tvarkoj valgo bet kur raminimo efektas? Gal musu vaikai hiperaktyvi ar per maza doze raminamuju? g.gif
BlueFlower
mano mažylis tai iš pradžių labai skaniai valgė thumbup.gif,bet dabar-sunku įsiulyti pirktinę košę,tenka pačiai virti tongue.gif
Kribuk
Mano dukrytei jos visos patinka.
gitcka
mes išbandėm Hipp "good night" košę - patiko, tik kad ji ten ramintų ar užmigdytų, tai nepastebėjau... bigsmile.gif
HIGHWAY
Mano vaikui irgi labai patinka thumbup.gif Nepastebejau irgi kad ten butu raminamuju idėta hihihi.gif lotuliukas.gif Yra su sausainiais, su cinamonu ir obuoliais thumbup.gif
Adamo mamyte
Mano sunelio megstamiausia kose Milupos "Saldziu sapnu" su bananais ir melisa, pati ragavau, nu super thumbup.gif
linuciuke
sveikos, mano mazgiui irgi patiko ši košytė, valgė su malonumu, nors šiaip jis viską valgo biggrin.gif , o dėl ramumo, ka žinau, gal kokiai valandai praėjus po valgio nulūžta, ko šiaip nebuna, o iki to tai duodasi tongue.gif

Dasha
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 05 16, 16:06)
Mano vaikui irgi labai patinka thumbup.gif Nepastebejau irgi kad ten butu raminamuju idėta hihihi.gif  lotuliukas.gif Yra su sausainiais, su cinamonu ir obuoliais thumbup.gif
*

raminamu blink.gif ten maximum ideta melisos, kokie dar raminamieji?
o su sausainiais, cinamonu ir obuoliais cia kokia? nes Milupos panasus toks skonis, bet nepastebejau kad butu ten sausainiu deta g.gif
o Hipp kur jus perkate naktines koses? ir nemaciau schmoll.gif
Traskiai
Mes Milupos "saldziu sapnu" valgom, bet jokio skirtumo ar nakciai ar ryte, neramina ta melisa, skoniai visu panasus.
kaip dukom taip dukstam, gal kad sotu nakciai ramiai miegoti smile.gif

HIPP yra Pieniskos koses "Labos nakties" pirkti Nuko parduotuvese VLN tai tikrai. Jie HIPP importuoja visai Lietuvai. na bet ne su melisa, o tik sotumui skrandziui nakciai uzpildyti. Tinka nuo 4men. 4u.gif
blusė
Nors ir pati ne karta pirkau sias kosytes, tikrai skanios, bet manau kad gamintojai ir reklamininkai biski perlenkia siulydami koses su tokiais sukiais, o mes ir puolam pirkt tikedamosis kad vaikai ramiau miegos lotuliukas.gif nors tos koses is tikruju niekuom nesiskiria ar good night ar good morning manau suveiktu vienodai biggrin.gif
Rue
4u.gif sveikos mamytes,
mano mazylis pradzioje labai graziai valgydavo milupos 7 grudu kose. Susigundziau ir nupirkau kosyte "saldziu sapnu", bet mano zirniukas viena sauksteli paragavo ir taip susirauke beee.gif ir daugiau nesugebejau isiulyti nei vieno saukstelio pomidorai2.gif
Taigi dabar skaniausiai valgom Skanejos visu rusiu koses essen.gif
drakosa
su ta "saldžių sapnų" koše apturėjau bėdą. Ar ką ne taip padariau, ar peršildžiau ar ką, bet ji man patapo vos ne vandeniu, tai iš šaukšto išbėgdavo nespėjus patekti į burnytę. Pirkau Hipp firmos. Tai daugiau neperku, nes ir vėl bijau, kad vandeniu maitinti reiks... g.gif schmoll.gif
fishe
man ji per saldi pasirodė, valgom milupos paprastas pieniškas nakčiai su bananais
zveriuke
labai skani ir mazius ja valgo tai super thumbup.gif
la bamba
Matukas musu pasiutes, anksciau tik 12 nakties sugebedavom ji uzmigdyti... dabar i pagalba pasitelkiam milupa7 uzpilama kosyte saldziu sapnu. Uzmigdom 9val. leliuka ir su vyru galim pavakarot, viens kito glebiu pasidziaugt, pasikalbet, pasilepint dviese viens kito demesiu... mociuciu neturim, tai tik taip dviese pabunam be vaikiuko blush2.gif wub.gif 4u.gif bigsmile.gif

beje, nezinau ar tai sutapimas ar ne, bet kai pradejom milupa7 kosyte saldziu sapnu su melisa ir misinuka milimil3 naudot, tai vaikutis visa nakti jau ismiega ir tik ryte pabunda... pabunda su sypsena mirksiukas.gif

thumbup.gif as uz tokias kosytes
rona
As savo maziukui milupos neisiulau, jam nepatinka ir viskas doh.gif uztat bebi labai megsta ax.gif
traske
man tai labai skani, bet mano vaikutis ju atsisako per daug navarotu visokiu ten, mums kuo paprasciau, kokios viengrudes koses be pieno, gal taip ir geriau doh.gif
Gendre
Viena megstamiausiu maziaus kosiu lotuliukas.gif
Edelveis
man tai labai patiko, bet mažoji, kažkodėl jos nenorėjo schmoll.gif lotuliukas.gif
Sirana
QUOTE(drakosa @ 2007 06 07, 10:21)
su ta "saldžių sapnų" koše apturėjau bėdą. Ar ką ne taip padariau, ar peršildžiau ar ką, bet ji man patapo vos ne vandeniu, tai iš šaukšto išbėgdavo nespėjus patekti į burnytę. Pirkau Hipp firmos.
*

Mums irgi yra taip buve su Hipp - manau, kalta per auksta sildymo temperatura... Ir dar karta suvalgem tik puse indeliuko, kita puse idejau i sladytuva, tai pastovejus irgi buvo labai labai skysta, kaip vandenukas... Na, mes tai jas pavalgom tada, kai nera laiko kada normalia kose pasidaryt, bunam kur sveciuose ir nesinori peckotis su indais mirksiukas.gif O kaip jau cia viena mama minejo, manau, kad vaikui jokio skirtumo "good night" ta kose, ar "good morning" lotuliukas.gif
smiltpeliuke
QUOTE(Sirana @ 2007 07 20, 17:40)
Mums irgi yra taip buve su Hipp - manau, kalta per auksta sildymo temperatura... Ir dar karta suvalgem tik puse indeliuko, kita puse idejau i sladytuva, tai pastovejus irgi buvo labai labai skysta, kaip vandenukas... Na, mes tai jas pavalgom tada, kai nera laiko kada normalia kose pasidaryt, bunam kur sveciuose ir nesinori peckotis su indais mirksiukas.gif O kaip jau cia viena mama minejo, manau, kad vaikui jokio skirtumo "good night" ta kose, ar "good morning" lotuliukas.gif
*

Kiek girdėjau ir skaičiau, tai pagamintų pieniškų košyčių negalima pradarytų laikyti - jas reikia arba iš karto suvalgyti, arba išmesti likutį, nes pastovėjusios kažkaip jos pakinta ir todėl visiškai suskystėja. O tos HIPP naktinės tyrelės man rodos ir yra pieniškos. rolleyes.gif
Sirana
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 22, 17:20)
Kiek girdėjau ir skaičiau, tai pagamintų pieniškų košyčių negalima pradarytų laikyti - jas reikia arba iš karto suvalgyti, arba išmesti likutį, nes pastovėjusios kažkaip jos pakinta ir todėl visiškai suskystėja. O tos HIPP naktinės tyrelės man rodos ir yra pieniškos. rolleyes.gif
*

Nu va, gali buti, nes is tikruju konsistencija stipriai pakinta g.gif Nors etiketeje parasyta, kad "Sildyti tik 1 porcija. Likucius laikyti saldytuve, uzdarytame indelyje, suvartoti per sekancia para." Taigi kaip ir galima pagal gamintojo rekomendacijas laikyti atidaryta kazkiek laiko...
smiltpeliuke
QUOTE(Sirana @ 2007 07 23, 09:02)
Nu va, gali buti, nes is tikruju konsistencija stipriai pakinta g.gif Nors etiketeje parasyta, kad "Sildyti tik 1 porcija. Likucius laikyti saldytuve, uzdarytame indelyje, suvartoti per sekancia para." Taigi kaip ir galima pagal gamintojo rekomendacijas laikyti atidaryta kazkiek laiko...
*

Hmm g.gif , tada tikrai keista kad taip rekomenduoja. Na bet bent jau iš tavo patirties dabar žinosim, kad jų atidarytų geriau nelaikyti. Mano sūneliui tai tos košelės taip patinka, kad jokio trupinėlio nepalieka, tai mums likučių ko gero neteks išmetinėti tongue.gif . Bet aš tai dabar daugiausia perku Milupos sausas pieniškas košeles, tada galima ir kiekį padaromos košės reguliuoti, pakelio ilgiau užtenka ir išeina pigiau nei HIPP gatavas pirkti. O ir skoniu nei kiek nenusileidžia. HIPP tai nebent į keliones pasiimam. 4u.gif
purkutė
Labai mėgsta šitą košytę essen.gif
Gintarėja
Ir mums šita košė labai patinka, jau antra pakuotę valgom, o poveikio tai irgi jokio nepastebejau, na kad ramesnis pasidarytų ar greiciau užmigtų schmoll.gif Bet šiaip gera thumbup.gif
Raganiuška5
Tikrai, mums irgi ta košelė stiklainiukuose, jei jau kartą pašildyta, tai suskystėja. Bet kelionėse ir šaltą sėkmingai valgydavo.
Valgėm ir milupos košes iš pakelių su melisa, bananais ir pan. Buvo momentas, kai noriai valgė tik šias košes, o pvz. į Bebe košes nenorėjo pažiūrėt. O kai pripirkau įvairių tų košių mėlynuose pakeliuose, tada pradėjo valgyti tik Bebe košes biggrin.gif Man dar geriau, Bebe pigesnės bigsmile.gif
every
mes nevalgem, bet kazkodel as esu nusistaciusi pries tas jau paruostas koses indeliuose, manau geriausias maistelis vaikiukui yra mamos pagamintas ir sviezias, o ne is indelio ir pasildytas, cia kaip koks greitas maistas gaunasi. Na nebent extra atveju kelioneje gal... g.gif o ir greitai paruosiamose kosese nera nieko gero ax.gif
Nireglina
QUOTE(every @ 2007 10 29, 23:44)
mes nevalgem, bet kazkodel as esu nusistaciusi pries tas jau paruostas koses indeliuose, manau geriausias maistelis vaikiukui yra mamos pagamintas ir sviezias, o ne is indelio ir pasildytas,  cia kaip koks greitas maistas gaunasi. Na nebent extra atveju kelioneje gal...  g.gif o ir greitai paruosiamose kosese nera nieko gero ax.gif

drinks_cheers.gif Paprieštaraučiau tik paskutiniam sakiniui.
Astonija
Mus nuo pieniškos naktinės HIPP košytės išbėrė, o pavalgęs neramiai miegojo doh.gif Nors šiaip nesame alergiški tongue.gif
inga77
QUOTE(Gintareja @ 2007 10 25, 15:41)
Ir mums šita košė labai patinka, jau antra pakuotę valgom, o poveikio tai irgi jokio nepastebejau, na kad ramesnis pasidarytų ar greiciau užmigtų schmoll.gif  Bet šiaip gera  thumbup.gif
*

pritariu
Osera
mano mazylis pradejo viaukcioti nuo jos.....
na reiks po menesio vel pabandyti...gal cia tik sutapimas....
Aprile
O maniškis valgydavo visas košytes kokias tik duodavau. Ir Nestle, ir tas rusišku užrašu kur su džiovintais vaisiais blush2.gif ir Hippo saldžių sapnų dvi rūšis esam bandę. Bet nuo metukų kažkas užėjo ir košytės nė neįsiūlysi, kokios tik bebandžiau žiaukčioja arba burnytę užsidengia, tik pamato košę, kad duosiu su šaukštelių purtosi doh.gif verysad.gif
margarita
as pirkau pora kartu hippo pieniskas tireles, bet mazyle nelabai jas valge schmoll.gif
polo
QUOTE(wikonda @ 2007 11 10, 22:55)
O maniškis valgydavo visas košytes kokias tik duodavau. Ir Nestle, ir tas rusišku užrašu kur su džiovintais vaisiais blush2.gif ir Hippo saldžių sapnų dvi rūšis esam bandę. Bet nuo metukų kažkas užėjo ir košytės nė neįsiūlysi, kokios tik bebandžiau žiaukčioja arba burnytę užsidengia, tik pamato košę, kad duosiu su šaukštelių purtosi  doh.gif  verysad.gif
*

Mum jau artėja metukai, tai ir panaši situacija darosi smile.gif nebevalgo vakarais
Aprile
QUOTE(polo @ 2007 11 14, 12:59)
Mum jau artėja metukai, tai ir panaši situacija darosi smile.gif nebevalgo vakarais
*

Sveikutė tai mum ir panašiai pradėjo nevalgyti nuo 10 mėn verysad.gif O taip dabar žiūriu su nostalgija į visas tas košeles unsure.gif net keista, kaip jis visa dūbenėlį vakarienei sukirsdavo doh.gif verysad.gif Kaži kame čia reikalas g.gif Bet ne tik tų pirktinių nevalgo, bet ir mano ir močiutės virtų košyčių verysad.gif
juoduke
QUOTE(purkutė @ 2007 07 23, 11:49)
Labai mėgsta šitą košytę essen.gif
*

ir maniškis labai mėgo tas košytės, ir gana ilgai jas valgė, tik viena dieną pasakę kad nebenori ir nustojo jas valgyti. o dabar kai jam greit 4 metukai ,tai sako kai pamato blink.gif parduotuvėje kad jas valgo tik maži leliukai, o aš jau didelis ir nemėgstu tas košės, dabar mieliau valgo pačios pagamintas košės.
mėlynos_akytės
QUOTE(Gintareja @ 2007 10 25, 14:41)
Ir mums šita košė labai patinka, jau antra pakuotę valgom, o poveikio tai irgi jokio nepastebejau, na kad ramesnis pasidarytų ar greiciau užmigtų schmoll.gif  Bet šiaip gera  thumbup.gif
*

mes bandem irgi nakciai skirta kosyte,labai patiko thumbup.gif ,o kas liecia vaikuciu ramybe ,tai cia manau nieko bendra neturi.nakciai skirtos kosytes gal kad lengvesnes virskinimui ir taip neapsunkintu skranduko g.gif .
olesyte
Maniskei nepatinka tos saldzios, mieliau valgo be papildomu skoniu.
Margareta
turim sita kose bet ji labai saldi blink.gif tai as ja maisydavau per puse ar net daugiau su kitokia kose kuri be priedu pvaz kvietine milupos tai dar valgydavo bet neypac... schmoll.gif o vienos tai visia nevalge...
Tarskute

As taip pat pritariu,kad si kose labai jau saldi
_soul_sister_
mes taip pat valgom sias koseles,milupos ir hipp,jo labai jau saldzios,tai as ispaudziu citrinos,mazgis megsta labai thumbup.gif
UREJA
valgom kosytes, man kelionej jas patogiau duot
lelka
o mes jau ir paragavom hipp uzpilama kose ryziu,tai tiko ir patiko thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.