Maciau parduotuvej koses milupos firmos "saldziu sapnu" su melisa. Ar kas nors jau maitino savo mazylius sia kose?
QUOTE(eris @ 2007 04 26, 21:45) Maciau parduotuvej koses milupos firmos "saldziu sapnu" su melisa. Ar kas nors jau maitino savo mazylius sia kose? Labas, jau išvalgė mano mažoji dvi dėžutes tokios košės. Skani, labai panašios į Milupos košes geltonoje pakuotėje. Bet kad labai ramintų nepastebėjau, kaip buvo aktyvi vakare, taip ir po košės liko. QUOTE(aukse7 @ 2007 04 26, 21:34) Mano vaikinui irgi patinka ta košė Tik gal ne melisa pas mumis įdėta buvo, gal su kokiom kanapėm ar kuo...Nes košės pavalgęs kaip tik dažniausiai atkunta ir išdykauti kaip tik moka pradeda
Na o aš savo panelei niekaip negalėjau įsiūlyti tos košytės
O as vis tos koses ieskau. Reklama maciau, bet ne parduotuveje. Kokioje parduotuveje jus ta kose pirkote? Mes vilnieciai
QUOTE(Gilute @ 2007 04 27, 10:19) O as vis tos koses ieskau. Reklama maciau, bet ne parduotuveje. Kokioje parduotuveje jus ta kose pirkote? Mes vilnieciai IKI, Maximoj... QUOTE(minrimi @ 2007 04 27, 10:11) Mano vaikinas tai ka tik duodu, tą ir valgo...O kai nėra nuotaikos tai ką beduočiau, vistiek nevalgo
Mes irgi jau antra pakuote valgom, sveicia mano mergina tik duok, del ramumo, tai nepastebejau, kad ji ten kazka ramintu, bet siaip tai skkani
QUOTE(Elinga @ 2007 04 27, 18:40) Mes irgi jau antra pakuote valgom, sveicia mano mergina tik duok, del ramumo, tai nepastebejau, kad ji ten kazka ramintu, bet siaip tai skkani Pabandziau ir as saviskei duoti viskas tvarkoj valgo bet kur raminimo efektas? Gal musu vaikai hiperaktyvi ar per maza doze raminamuju?
mano mažylis tai iš pradžių labai skaniai valgė
Mano dukrytei jos visos patinka.
mes išbandėm Hipp "good night" košę - patiko, tik kad ji ten ramintų ar užmigdytų, tai nepastebėjau...
Mano vaikui irgi labai patinka
Mano sunelio megstamiausia kose Milupos "Saldziu sapnu" su bananais ir melisa, pati ragavau, nu super
sveikos, mano mazgiui irgi patiko ši košytė, valgė su malonumu, nors šiaip jis viską valgo
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 05 16, 16:06) Mano vaikui irgi labai patinka raminamu o su sausainiais, cinamonu ir obuoliais cia kokia? nes Milupos panasus toks skonis, bet nepastebejau kad butu ten sausainiu deta o Hipp kur jus perkate naktines koses? ir nemaciau
Mes Milupos "saldziu sapnu" valgom, bet jokio skirtumo ar nakciai ar ryte, neramina ta melisa, skoniai visu panasus.
kaip dukom taip dukstam, gal kad sotu nakciai ramiai miegoti HIPP yra Pieniskos koses "Labos nakties" pirkti Nuko parduotuvese VLN tai tikrai. Jie HIPP importuoja visai Lietuvai. na bet ne su melisa, o tik sotumui skrandziui nakciai uzpildyti. Tinka nuo 4men.
Nors ir pati ne karta pirkau sias kosytes, tikrai skanios, bet manau kad gamintojai ir reklamininkai biski perlenkia siulydami koses su tokiais sukiais, o mes ir puolam pirkt tikedamosis kad vaikai ramiau miegos
mano mazylis pradzioje labai graziai valgydavo milupos 7 grudu kose. Susigundziau ir nupirkau kosyte "saldziu sapnu", bet mano zirniukas viena sauksteli paragavo ir taip susirauke Taigi dabar skaniausiai valgom Skanejos visu rusiu koses
su ta "saldžių sapnų" koše apturėjau bėdą. Ar ką ne taip padariau, ar peršildžiau ar ką, bet ji man patapo vos ne vandeniu, tai iš šaukšto išbėgdavo nespėjus patekti į burnytę. Pirkau Hipp firmos. Tai daugiau neperku, nes ir vėl bijau, kad vandeniu maitinti reiks...
man ji per saldi pasirodė, valgom milupos paprastas pieniškas nakčiai su bananais
labai skani ir mazius ja valgo tai super
Matukas musu pasiutes, anksciau tik 12 nakties sugebedavom ji uzmigdyti... dabar i pagalba pasitelkiam milupa7 uzpilama kosyte saldziu sapnu. Uzmigdom 9val. leliuka ir su vyru galim pavakarot, viens kito glebiu pasidziaugt, pasikalbet, pasilepint dviese viens kito demesiu... mociuciu neturim, tai tik taip dviese pabunam be vaikiuko
beje, nezinau ar tai sutapimas ar ne, bet kai pradejom milupa7 kosyte saldziu sapnu su melisa ir misinuka milimil3 naudot, tai vaikutis visa nakti jau ismiega ir tik ryte pabunda... pabunda su sypsena
As savo maziukui milupos neisiulau, jam nepatinka ir viskas
man tai labai skani, bet mano vaikutis ju atsisako per daug navarotu visokiu ten, mums kuo paprasciau, kokios viengrudes koses be pieno, gal taip ir geriau
Viena megstamiausiu maziaus kosiu
man tai labai patiko, bet mažoji, kažkodėl jos nenorėjo
QUOTE(drakosa @ 2007 06 07, 10:21) su ta "saldžių sapnų" koše apturėjau bėdą. Ar ką ne taip padariau, ar peršildžiau ar ką, bet ji man patapo vos ne vandeniu, tai iš šaukšto išbėgdavo nespėjus patekti į burnytę. Pirkau Hipp firmos. Mums irgi yra taip buve su Hipp - manau, kalta per auksta sildymo temperatura... Ir dar karta suvalgem tik puse indeliuko, kita puse idejau i sladytuva, tai pastovejus irgi buvo labai labai skysta, kaip vandenukas... Na, mes tai jas pavalgom tada, kai nera laiko kada normalia kose pasidaryt, bunam kur sveciuose ir nesinori peckotis su indais QUOTE(Sirana @ 2007 07 20, 17:40) Mums irgi yra taip buve su Hipp - manau, kalta per auksta sildymo temperatura... Ir dar karta suvalgem tik puse indeliuko, kita puse idejau i sladytuva, tai pastovejus irgi buvo labai labai skysta, kaip vandenukas... Na, mes tai jas pavalgom tada, kai nera laiko kada normalia kose pasidaryt, bunam kur sveciuose ir nesinori peckotis su indais Kiek girdėjau ir skaičiau, tai pagamintų pieniškų košyčių negalima pradarytų laikyti - jas reikia arba iš karto suvalgyti, arba išmesti likutį, nes pastovėjusios kažkaip jos pakinta ir todėl visiškai suskystėja. O tos HIPP naktinės tyrelės man rodos ir yra pieniškos. QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 22, 17:20) Kiek girdėjau ir skaičiau, tai pagamintų pieniškų košyčių negalima pradarytų laikyti - jas reikia arba iš karto suvalgyti, arba išmesti likutį, nes pastovėjusios kažkaip jos pakinta ir todėl visiškai suskystėja. O tos HIPP naktinės tyrelės man rodos ir yra pieniškos. Nu va, gali buti, nes is tikruju konsistencija stipriai pakinta QUOTE(Sirana @ 2007 07 23, 09:02) Nu va, gali buti, nes is tikruju konsistencija stipriai pakinta Hmm
Labai mėgsta šitą košytę
Ir mums šita košė labai patinka, jau antra pakuotę valgom, o poveikio tai irgi jokio nepastebejau, na kad ramesnis pasidarytų ar greiciau užmigtų
Tikrai, mums irgi ta košelė stiklainiukuose, jei jau kartą pašildyta, tai suskystėja. Bet kelionėse ir šaltą sėkmingai valgydavo.
Valgėm ir milupos košes iš pakelių su melisa, bananais ir pan. Buvo momentas, kai noriai valgė tik šias košes, o pvz. į Bebe košes nenorėjo pažiūrėt. O kai pripirkau įvairių tų košių mėlynuose pakeliuose, tada pradėjo valgyti tik Bebe košes
mes nevalgem, bet kazkodel as esu nusistaciusi pries tas jau paruostas koses indeliuose, manau geriausias maistelis vaikiukui yra mamos pagamintas ir sviezias, o ne is indelio ir pasildytas, cia kaip koks greitas maistas gaunasi. Na nebent extra atveju kelioneje gal...
QUOTE(every @ 2007 10 29, 23:44) mes nevalgem, bet kazkodel as esu nusistaciusi pries tas jau paruostas koses indeliuose, manau geriausias maistelis vaikiukui yra mamos pagamintas ir sviezias, o ne is indelio ir pasildytas, cia kaip koks greitas maistas gaunasi. Na nebent extra atveju kelioneje gal...
Mus nuo pieniškos naktinės HIPP košytės išbėrė, o pavalgęs neramiai miegojo
mano mazylis pradejo viaukcioti nuo jos.....
na reiks po menesio vel pabandyti...gal cia tik sutapimas....
O maniškis valgydavo visas košytes kokias tik duodavau. Ir Nestle, ir tas rusišku užrašu kur su džiovintais vaisiais
as pirkau pora kartu hippo pieniskas tireles, bet mazyle nelabai jas valge
QUOTE(wikonda @ 2007 11 10, 22:55) O maniškis valgydavo visas košytes kokias tik duodavau. Ir Nestle, ir tas rusišku užrašu kur su džiovintais vaisiais Mum jau artėja metukai, tai ir panaši situacija darosi QUOTE(polo @ 2007 11 14, 12:59) Sveikutė tai mum ir panašiai pradėjo nevalgyti nuo 10 mėn QUOTE(purkutė @ 2007 07 23, 11:49) ir maniškis labai mėgo tas košytės, ir gana ilgai jas valgė, tik viena dieną pasakę kad nebenori ir nustojo jas valgyti. o dabar kai jam greit 4 metukai ,tai sako kai pamato QUOTE(Gintareja @ 2007 10 25, 14:41) Ir mums šita košė labai patinka, jau antra pakuotę valgom, o poveikio tai irgi jokio nepastebejau, na kad ramesnis pasidarytų ar greiciau užmigtų mes bandem irgi nakciai skirta kosyte,labai patiko
Maniskei nepatinka tos saldzios, mieliau valgo be papildomu skoniu.
turim sita kose bet ji labai saldi
As taip pat pritariu,kad si kose labai jau saldi
mes taip pat valgom sias koseles,milupos ir hipp,jo labai jau saldzios,tai as ispaudziu citrinos,mazgis megsta labai
valgom kosytes, man kelionej jas patogiau duot
o mes jau ir paragavom hipp uzpilama kose ryziu,tai tiko ir patiko
|