Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panemunė: sanatorinis l/d "Pienė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
ŠOKOLADĖ9
Pavasari zadam leisti suneli i darzeli.Pati nelankius,vyras nelankes,tevai irgi.Kazkaip nezinom kur leisti .Gyvenam Panemunej,ten kiek zinau yra 3 ar 4 darzeliai.Gal koki rekomenduotumet?
faifa
Mes taip pat iš Panemunės. Ir abu mano vaikučiai eina į "Pienę". Pirmąją mergaitę pradėjau leisti vėliau, o mažiukas eina į lopšelį. Labai patenkinti- darželis nedidelis (tik 5 grupės), grupėsė vaikų nedaug, labai geras maitinimas. Nuostabi darželio vedėja, labai gera vidaus politika, jokių finansinių rinklevų , nebent pačių tėvų pageidavimu. Vienas minusas, kad kiekvienais metais kelia vis į kitą grupę.
Kosmeta
Dirbu siame darzelyje smile.gif tik kolkas dar ne aukletoja...Man sis darzelis patinka...patinka nes gna jaukus,nedaug grupiu....Jei kas ydomu klauskit smile.gif jei galesiu,teisingeu zinosiu papasakosiu smile.gif
ERA
Nu va musu su FAIFA vaikai vienoje grupeje.Is tiesu aukletojos labai fainos ir grupe jauki ir shilta.Na del maisto tai nezinau, ne karto neragavau, bet kazkaip del to galvos laabai nesuku.Gris namo davalgys ko ten neprivalge. biggrin.gif .O del to grupiu perkelimo tai vat ir man nepatinka.Jei visus 5 metus grupe butu ta pati ir aukletojos tos pacios, tai tevai butu suinteresuoti tas grupes paremontuout, o dabar?Dabar zinai ,kad uo rugsejo tavo vaikas bus kitoje grupeje, tai ir nesuki sau galvos.O aplamai as kaip tik vakar aukletojos klausiau del tu perkelimu.Tai jos pacios nenori vyresniu vaiku, sako as nemokeciau su didesniais.Cia atseit visos priemones skirtos tik tokiems pypliams.Na is tiesu vaiku lavinimui jos ten turi visko prisipirke.Kai paklausiu ka mano Ugne daro, tai rodo ta ir ana.Nu zodziu uzsiima.O vat jau kitose grupese tai prastesni reikalai.Sako ten ir zaislu mazoka ir grupes vesesnes ir aukletojos nelabai.Na as tik is draugiu girdejau.
O pats darzelis tikrai labai jaukus ir vedeja laaaaabai fain.Man tai patinka, kad visus vaikus atsimena ir vardais vadina.Daznai i grupes uzsuka paziuret kaip ten reikalai.Na as nesigailiu.
Ladute
Musu vyresnioji siemet jau Pienes "abituriente", uz poros metu, jei toli neissikraustysim, startuos ir mazoji. Siaip tai esu patenkinta (gal ~80%). Tas keliavimas per grupes aisku nera labai gerai, tuo labiau, kad pastebejom, jog kiekvienoje (!) grupeje viena aukletoja yra labai liuks, o kita visada siek tiek "priplaukus". Vilte jau dabar pati atsiskaiciuoja, kuri aukletoja bus, ir atitinkama nuotaika eina i darzeli...
ERA
. Tas keliavimas per grupes aisku nera labai gerai, tuo labiau, kad pastebejom, jog kiekvienoje (!) grupeje viena aukletoja yra labai liuks, o kita visada siek tiek "priplaukus". Vilte jau dabar pati atsiskaiciuoja, kuri aukletoja bus, ir atitinkama nuotaika eina i darzeli.(Ladute rase)

As is draugiu irgi tokia nuomone girdejau.(del aukletoju)

ŠOKOLADĖ9
Labas,Kosmeta,mes jau siandien buvom pirmaja diena darzelyje ir jam labai patiko.Patiko vaikai,aukletojos,aplinka.Pabuvo iki miegelio ir parsiveziau namo,taip aukletoja liepe.Mes toj grupej,kur dirba Viktorija ir Silva man atrodo rolleyes.gif Labai patenkinta esu,dekui ir tau uz suteikta informacija ir uz palengvinima apsisprest smile.gif
gutė*
Sveikutės 4u.gif Mes ir gyvenam Panemunėj, ir galvą laužiau kokė čia darželį reiks rinktis. Dar gal kitais metais į lopšelį nevesim, labai mažuliuko gaila, kažkaip suksimės, auklę samdysim. O prieš kiek laiko patartumėt užsirašyti? Ir ar nieko kad mūsiškiui su plaučiais nieko blogo, nes apraše Pienė pavadintas sanatorinis darželis. smile.gif
Labai faina auklėtoja, kad užsuka į skyrelį ir patart dar gali, galima taip mamų nuomonių pakalausyt ir direktorei patart ax.gif Labai sudomino mane šis darželis mirksiukas.gif .
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 03 24, 22:35)
Taip,siandien liudnokas,ir isvis jam praejo noras eit i darzeli.Siandien labai verke,o man ir skauda sirdi jau.Norisi neleist,bet sako visiems taip buna.Dabar dar visai dienai nepalikinesiu,po miegelio pasiminesiu.
*

Mano grupeje mergaite daugeu nei menesy pratinosi...mama atvesdavo,sededavo su ja,bet tas sedejimas nieko gero neduodavo,nes dar sunkeu mergaitei budavo isleist mama...mergaite ir daba nelabai nori eit y darzely,bent jau namie taip sako,bet kai atveda viskas gerai buna, ji ir miegot is pradziu neidavo,taii leisdavom grupeje jai tyliai pazaisti,bet tai neilgi tesesi,nes ji mate miegancius vaikus ir pati dabar kuo puikiausiai miega...Zinau,kad tau nelengva jy palikti,bet viskas turetu susitvarkyti su aukletoju ir tavo pagalba...Manau ir tavo lelius pripras...kalbinau jy siandiena,bet nekalbejo,maceu,kad nekalbadienis jam buvo smile.gif

QUOTE(gutė* @ 2005 03 24, 23:01)
Sveikutės 4u.gif Mes ir gyvenam Panemunėj, ir galvą laužiau kokė čia darželį reiks rinktis.  Dar gal kitais metais į lopšelį nevesim, labai mažuliuko gaila, kažkaip suksimės, auklę samdysim. O prieš kiek laiko patartumėt užsirašyti? Ir ar nieko kad mūsiškiui su plaučiais nieko blogo, nes apraše Pienė pavadintas sanatorinis darželis. smile.gif
Labai faina auklėtoja, kad užsuka į skyrelį ir patart dar gali, galima taip mamų nuomonių pakalausyt ir direktorei patart ax.gif Labai sudomino mane šis darželis mirksiukas.gif .
*

Musu darzelis sanatorinis,bet jy lanko ir daug sveiku vaikuciu...su plauciu ligomis bent jau mano grupeje nera...seip daugeusia vaikuciu turi nedideliu problemyciu su kojytem...yra pas mus masaziste,logopede...
O del uzsirasymo net nezinau...manau viskas priklauso nuo to kiek vaiku yra sarase...O abc savo leliu be problemu manau uzrase smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Mano sunelis taip neserga jokiom plauciu ligom,ji is viso 3.5 metu nesirges niekuom isskyrus vejaropiais.Pasidarem pazyma,kad serga ir prieme.Penktadieni atejom,o jau kita pirmadieni pradejo lankyt,gerai,kad vietu buvo thumbup.gif Labai patinka man sis darzelis,mazai vaiku,geras maitinimas,patiko ir aukletojos,netoli namu.O is kur jus,is kokios gatves Panemunej?Aciu Kosmeta,kad pakalbini mano zuiki,jam dabar visai nesinori i ta darzeli,bet tikiuosi kaip nors pripras.
gutė*
QUOTE(abc @ 2005 03 27, 13:12)
Mano sunelis taip neserga jokiom plauciu ligom,ji is viso 3.5 metu nesirges niekuom isskyrus vejaropiais.Pasidarem pazyma,kad serga ir prieme.Penktadieni atejom,o jau kita pirmadieni pradejo lankyt,gerai,kad vietu buvo thumbup.gif Labai patinka man sis darzelis,mazai vaiku,geras maitinimas,patiko ir aukletojos,netoli namu.O is kur jus,is kokios gatves Panemunej?
*

Jums faina 4u.gif labai jums pasisekė, tai kaip su mokykla ar klase- labai svarbu, kad būtų ir arti ir jauku ir gera. Mums tuomet tą pažymą reiks pasidaryti mirksiukas.gif Turiu darželio telefona susiskambinsiu ir pasiklausiu.
Mes gyvenam Mažojoj gatvėj. O darželis yra Birutės?
Ladute
Kosmeta, gal žinai, nuo kokio amžiaus mažiukus į Zuikių grupę priima? Ir, tavo nuomone, nuo kokio amžiaus geriausiai leisti? Kažkaip paskaičiau apie "juodąsias" aukles, ir pradėjau galvoti, gal geriau tiesiai į lopšelį žingsniuoti reikėtų g.gif Mažiukei kitą pavasarį bus du metai.
Kosmeta
QUOTE(Ladute @ 2005 04 08, 07:35)
Kosmeta, gal žinai, nuo kokio amžiaus mažiukus į Zuikių grupę priima? Ir, tavo nuomone, nuo kokio amžiaus geriausiai leisti? Kažkaip paskaičiau apie "juodąsias" aukles, ir pradėjau galvoti, gal geriau tiesiai į lopšelį žingsniuoti reikėtų  g.gif Mažiukei kitą pavasarį bus du metai.
*

Ladute,tiksliai net nezinau nuo kokio amziaus y ta grupe priima,bet kai po mokslu vel grysiu y darba galesiu pasidomet smile.gif O nuo kokio amziaus leist net nezinau...seip daug kas priklauso ir nuo pacio vaiko...per kiek jis laiko pripranta prie naujos aplinkos,per kiek laiko pripranta prie nauju zmoniu....niu bet labai maziuku manau dar nereik vest y darzely...bet nepabandzius nesuzinosi smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Labas Kosmeta,mes laikomes neblogai,bet i darzeli zingsniuojam nenoriai.Nepatinka jam kazkoks Karoliis ir tik ji pamato,pradeda tempt lupa.klausiau aukletoju,sako tik aktyvus vaikas tas Karolis ir tiek.Sakau gal del lyderiavimo pykstasi? g.gif Ir del maisto man pasidare idomu,nes grizta vaikas namo ir kaip isprotejas viska valgo,geria.Sakau,gal blogai maitina?Grizta,nieko nepasakoja,sako aukletoja jiems nieko nekalba,kazkaip nesinori tiket,juk pagal kazkokia programa jie mokosi ar ne?
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 04 10, 18:18)
Labas Kosmeta,mes laikomes neblogai,bet i darzeli zingsniuojam nenoriai.Nepatinka jam kazkoks Karoliis ir tik ji pamato,pradeda tempt lupa.klausiau aukletoju,sako tik aktyvus vaikas tas Karolis ir tiek.Sakau gal del lyderiavimo pykstasi? g.gif Ir del maisto man pasidare idomu,nes grizta vaikas namo ir kaip isprotejas viska valgo,geria.Sakau,gal blogai maitina?Grizta,nieko nepasakoja,sako aukletoja jiems nieko nekalba,kazkaip nesinori tiket,juk pagal kazkokia programa jie mokosi ar ne?
*

Sveikute...zinau as ta Karoli...judrokas jis vaikas...laukiu kol y mano grupe kitais metais ateis,kontrole biski gaus didesne is manes nors ir ne aukletoja esu...va...
O del maisto net nezinau...lyg neblogai maitina,bet nezinau kaip ten viskas tavo berniuko grupeje...
Niu pakentekit dar kelis men toj grupej,o kiti meteliai jau pas mane bus smile.gif nesigiriu as,bet zinau,kad vaikai greiceu pripratnta prie jaunesniu smile.gif va daba kelioms savaitems isejau mokytis...nedirbu...niu negaliu be savo vaiku,kai tik turesiu laisva minute tikrai leksiu y darzeli savo leliu aplankyti smile.gif
Ir seip dar kai grysiu pakalbesiu su kuo nors is valdzios del tavo leliaus jei iseis...ok? nes jiems ydomi teveliu nuomone manau...neminesiu nei kieno vardu nieko..
ŠOKOLADĖ9
QUOTE(Kosmeta @ 2005 04 10, 19:13)
Sveikute...zinau as ta Karoli...judrokas jis vaikas...laukiu kol y mano grupe kitais metais ateis,kontrole biski gaus didesne is manes nors ir ne aukletoja esu...va...
O del maisto net nezinau...lyg neblogai maitina,bet nezinau kaip ten viskas tavo berniuko grupeje...
Niu pakentekit dar kelis men toj grupej,o kiti meteliai jau pas mane bus smile.gif nesigiriu as,bet zinau,kad vaikai greiceu pripratnta prie jaunesniu smile.gif va daba kelioms savaitems isejau mokytis...nedirbu...niu negaliu be savo vaiku,kai tik turesiu laisva minute tikrai leksiu y darzeli savo leliu aplankyti smile.gif
Ir seip dar kai grysiu pakalbesiu su kuo nors is valdzios del tavo leliaus jei iseis...ok? nes jiems ydomi teveliu nuomone manau...neminesiu nei kieno vardu nieko..
*

Labutis,labai tau bus didelis aciu jei kanors pasiklausinesi aukletoju,nes man neramu del vaiko.Kiekviena ryta verkiam,aukletojos nepatinka,ypac kai karoli pamato,asaros byra.Ir dar vienas toks atvejis buvo,kai atejau pasiimti vaiko po miegelio,visi vaikai sedi prie vieno stalo,o mano Aidas sedi vienas prie kito.Sakau,Aiduti,kodel tu vienas sedejai,gal negeras buvai,sako,ne,mazi vaikai sedi prie vieno stalo,o dideli prie kito,tai ka jis tik vienas didelis?Nepatiko man sitas atsitikimas.
Kosmeta
QUOTE(abc @ 2005 04 17, 18:31)
Labutis,labai tau bus didelis aciu jei kanors pasiklausinesi aukletoju,nes man neramu del vaiko.Kiekviena ryta verkiam,aukletojos nepatinka,ypac kai karoli pamato,asaros byra.Ir dar vienas toks atvejis buvo,kai atejau pasiimti vaiko po miegelio,visi vaikai sedi prie vieno stalo,o mano Aidas sedi vienas prie kito.Sakau,Aiduti,kodel tu vienas sedejai,gal negeras buvai,sako,ne,mazi vaikai sedi prie vieno stalo,o dideli prie kito,tai ka jis tik vienas didelis?Nepatiko man sitas atsitikimas.
*

Labas abc...pakentek dar kelias dieneles...ketvirtadieni jau varau pas savo lelius y darbeli smile.gif ir tikrai eisiu jei ne su aukletojom tai su direktore eisiu pakalbet...bet ir aukletojom kelis zodzius pasakysiu...ir tavo Aida dazniau pakalbinsiu...tik,kad jis nedrasiai labai y mane ziuri,bet nieko prisipratinsiu,vaikai greit prie manes pripranta....
rrrxxx
Kosmeta ar gali dar ka nors papasakoti apie "Piene".
Prieš kiek laiko reikia užsisakyti eilę? Planuoju leisti savo pupa į šį darželį.
Kosmeta
QUOTE(rrrxxx @ 2005 06 13, 15:13)
Kosmeta ar gali dar ka nors papasakoti apie "Piene".
Prieš kiek laiko reikia užsisakyti eilę? Planuoju leisti savo pupa į šį darželį.
*

Labas...zinok geriausia pasiskambinti i darzeli ir pasiklausineti kas tave domina...jei bus vietu manau jus laisvai priims o darzeli....O jei kas domina gereu man rasyk az.... smile.gif butinai atsakysiu....
ERA
Viskas tame darzelyje butu neblogai, ale kad mano mergina shitaip daznai pradejo sirgti cry.gif , tai vat iki rugsejo sedim namie.Nuo rugsejo eisim i kita grupe, na nezinau kaip mano Ugne i tai reaguos.Nes siaip tai mes darzelio "nemylim".O dar aukletos bus kitos... nepatinka man sita sistema nors tu ka.Vaikas pripranta prie keliu zmoniu ir vel nauji.Et...galu gale tevai visai nesuinteresuoti paremti darzeli.Vat jei tu zinai kad toj grupej busi visus tuos metus tada kazkaip kitaip viskas.Na bet as jau rasiau apie tai.
O siaip tai direktore man laabai patinka ir aukletojos zuikiu grupej nuostabios.Viena grieztesne, o kita labai jau lepino mano Ugne biggrin.gif .Uz tat ja labiau mylejo.
O del valgymo, tai visi vaikai taip.Kai grizta namo tai kaip isbadeje. Manau kad per didelis tarpas tarp pietu ir vakarienes.Bent jau maniskei, nes kur tau jei pietus 12.00, pavakariai apie 16.00(jogurtukas geriamas arba dripsniai), o vakariene 17.30.
Kazin kokios aukletojos eziukuose?Kosmeta tark zodi g.gif , o tu pati kokioj dirbi?
Ladute
Man tas auklėtojų keitinėjimas irgi labai pjovė. Bet jeigu, pvz., auklėtoja nepatinka, ir ji visus keturis metus doh.gif doh.gif doh.gif Dabar kiekvienoj grupėj būdavo viena labai liuks, o kita "mažiau mylima" auklėtoja. Dabar po išleistuvių paklausiau, kuri Viltei labiausiai patiko - tai buvo Erika iš gandriukų.
O ežiukuose auklėtojos man abi labai neblogos, aišku, viena vis tiek geresnė tongue.gif
Kosmeta
QUOTE(ERA @ 2005 06 22, 12:40)
Kazin kokios aukletojos eziukuose?Kosmeta tark zodi g.gif , o tu pati kokioj dirbi?
*

Eziukuose aukletojos visai nieko smile.gif O as dirbu "Voveriuku" grupeje...y ja ateina vaikai po eziuku smile.gif va....
Ladute
Voveriukuose Viltei (o ir man) buvo laaaaabai gera auklėtoja Nijolė, bet ji sakė, kad dabar lygtai jau jos nėra sad.gif
ERA
Nu va kiek mamu tiek nuomoniu.Cia matyt nuo zmogaus priklauso.Nes vat turiu drauge kuriai viskas gyvenime yra gerai, tai jos mergyte dabar voveriukuose buvo, tai ji labai patenkinta aukletojomis, o vat kelios kitos drauges kuriu vaikiukai jau vyresni tai nebuvo patenkintos.
Ai vat prisiminiau: "sake kad jei vaikas nemiega pietu tai gasdina , kad ateis gydytoja ir atsines adata arba nuves pas seni i katiline.Net vienas tevas ejo aiskintis.Tai vat sitokio bajerio tai as labai bijau, nes vel gi pasakysi aukltojai, tai ji prades i tavo vaika kreivai ziureti.
Kosmeta, tas buvo kai tu dar nedirbai tai gal ir nezinai.O ar tos aukletojos kitos ar tos pacios tai as nezinau.
Bet nedarant antireklamos galiu pasakyti, kad tas darzelis man patinka(kitaip savo vaiko ten neleisciau), o tokiu aukletoju matyt yra visur.
ERA
Va va Kosmeta su tuo valgymu ir su maniske pradzioj aukletojos pykdavosi, o ta bliaudavo ant viso darzelio.Budavo net aukletojos nesupranta, tik pasodina prie stalo, o ta kaip sirena cry.gif , pasirodo kazkada jai griezciau liepe valgyti, tai po to ji "skersuotis" pradejo.Bet jos ten su tokiais bajeriais" Oi Ugnyte tu tai nevalgyk, tik pasedek su vaikais ir t.t." tai sake pavalgydavo normaliai.Zodziu atvirkstuke ji pas mane.Jei liepsi nedarys, jei apsimesi, kad tau tas pats viskas OK. Nors pamenu eidavom is namu ir ji jau namuose klausdavo" ar nereikes valgyti?",nu kazkoks sakau bludas buvo.Tai net aukletojom sakiau"nu ir neduokit". O vat kai ziema lauke, kai buvo daug sniego ji irgi bliaudavo, aukletoja turedavo ja nesioti.Nu tai kaip vaizdelis? Ir nesiodavo.Dieve kai pagalvoju gerumas tu aukletoju.Man paciai tai labai Alma patiko, tokia pakankamai griezta, o vat Ugne tai geriau pasilikdavo su Irena.
Reiskiasi Viktorija bus pas mus siemet. g.gif Kad tik maniske nebliautu eidama i darza blink.gif , nes kai namie tik uzsimenam tai asaru kalnas.
VANgA
Sveiki as uzrasiau dukra nuo kitu metu rugsejo i si darzeli.
Bet nepildziau jokio prasymo tik i sasiuvini irase duomenis ir viskas.
Ar turejau uzpidyti prasyma ?
Gal kas zino.
VANgA
QUOTE(Ladute @ 2005 11 16, 14:58)
Mums nereikėjo. O nežinai, dar gydytojų siuntimo į dispanserį dėl tuberkuliozės reikia?
*

Ne nieko neminejo. As apie tai girdejau, tai vaiko daktare sake parasys pazyma jei reiks. Bet vedeja nieko nesake, sake tik pavasari atvykti ir patikslinti ar tikrai leisiu vaika i ju darzeli.

Dar noreju pasidometi ar ten vyksta rinkliava kas menesi. Nes kai buvau spragtuke sake, kad simboliskai reik 5 litus kas menesi susimoket priemoniu atnaujinimui. O cia ar reik ?
Keleto litu negaila, bet teko girdet, kad yra darzeliu kur moka apie 50 i menesi "priemoniu atnaujinimui"
Kazkaip nedrisau direktores to klaust.

Aisku. O apie alergija kas yra? del jos negalit lankyt darzelio ar kas?
Ladute
QUOTE(VANgA @ 2005 11 16, 15:05)
Dar noreju pasidometi ar ten vyksta rinkliava kas menesi. Nes kai buvau spragtuke sake, kad simboliskai reik 5 litus kas menesi susimoket priemoniu atnaujinimui. O cia ar reik ?
Keleto litu negaila, bet teko girdet, kad yra darzeliu kur moka apie 50 i menesi "priemoniu atnaujinimui"
Kazkaip nedrisau direktores to klaust.
*

Pradžioj rinkdavo po 5 Lt kas mėnesį, ir dar tuoletinio popieriaus, skalbimo miltelių ir muilo reikėdavo atnešti. Bet kai atsirado privaloma rinkliava po 50 ct už dieną "priemonėms", tėvai paburbėjo, kad jau nemažai gaunasi, ir tada jokių papildomų dalykų niekas nereikalaudavo, nebent savo noru kas nešdavo rolleyes.gif Ai tiesa, dar metų pradžioj visas priemones (pieštukus, flomasterius, guašą, dažus ir pan.) supirkti. O šiaip darželis man tai thumbup.gif , jei mažiukė nebūtų labai alergiška, tai jokių minčių apie kokį kitą darželį neturėčiau smile.gif
ERA
Viskas ten neblogai tam darzeli, ypac man patiko zuikiu grupes aukletojos ir auklyte Zinute.Nu nerealiai fainos ir moka dirbti su vaikais.Eziukuos jau kitaip, bet vat mano Ugnei labai patinka aukletoja Viktorija.Voveriuku grupes, kaip jau kazkada rasiau, bijau labai, nes apie aukletojas nieko gero nesu girdejusi.Vat tik keist kaip direktore ten laiko tokias aukletojas, kai tevai skundziasi.Matyt sava chebra.O vyresniuju grupese sake vel neblogos aukletojos.
Na kas paliks mazylius lopselyje, tai manau gali buti ramus.Na ir panesios kiek reikes.Maniske pvz, nesiodavo. biggrin.gif
Ladute
QUOTE(VANgA @ 2005 11 16, 15:20)
Aisku. O apie alergija kas yra? del jos negalit lankyt darzelio ar kas?
*

Alergiška pieno produktams, tai nežinau, ar vozosis ten su ja: valgyt jai negalima, bet nori tai be proto doh.gif O jei kiti vaikiukai valgys, tai bus sunku... Yra specialus daržiukas alergiškiems vaikams, bet jis vos ne Akropolio statybų aikštelėj, o ir grupės baisiai didelės (apie 25 vaikus verysad.gif )
Kosmeta
QUOTE(ERA @ 2005 11 16, 17:05)
Viskas ten neblogai tam darzeli, ypac man patiko zuikiu grupes aukletojos ir auklyte Zinute.Nu nerealiai fainos ir moka dirbti su vaikais.Eziukuos  jau kitaip, bet vat mano Ugnei labai patinka aukletoja Viktorija.Voveriuku grupes, kaip jau kazkada rasiau, bijau labai, nes apie aukletojas nieko gero nesu girdejusi.Vat tik keist kaip direktore ten laiko tokias aukletojas, kai tevai skundziasi.Matyt sava chebra.O vyresniuju grupese sake vel neblogos aukletojos.
Na kas paliks mazylius lopselyje, tai manau gali buti ramus.Na ir panesios kiek reikes.Maniske pvz, nesiodavo. biggrin.gif
*

Labas smile.gif tavo Ugne daba lanko Eziuku grupe? Ta fainuole su graziom akytem? Ot mano drauge ji smile.gif
Zuikiu grupes aujletojos daug kam patinka....rupestingos...o jau seimininkute Zina is vis fainuole smile.gif
O del Voveriu grupes net nezinau ka pasakyt...pati joje dirbu seimininkute smile.gif Aukletojos neblogos...Era gal tu girdejus atsiliepimus apie aukletoja kuri pries metus isejo...as dar tuomet nedirbau,bet irgi apie ja girdejau nekokiu atsiliepimu...
Na,o aukletojos visiems patikti ar nepatikti negali...visi tevai skirtingi...visu skirtingi poreikiai ir poziuriai....
tai va smile.gif
Ladute
QUOTE(Kosmeta @ 2005 11 16, 20:08)
O del Voveriu grupes net nezinau ka pasakyt...pati joje dirbu seimininkute smile.gif Aukletojos neblogos...Era gal tu girdejus atsiliepimus apie aukletoja kuri pries metus isejo...as
*

Kai mūsų Viltė lankė, tai Voverių auklėtojos buvo Nijolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir Rima g.gif . O kokios dabar yra?
Kosmeta
QUOTE(Ladute @ 2005 11 16, 20:16)
Kai mūsų Viltė lankė, tai Voverių auklėtojos buvo Nijolė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir Rima  g.gif . O kokios dabar yra?
*

Daba Rima ir Irena...Irena atejo y Voveres ir Stirnu grupes pries metus kogero
ERA
Nelabai toj Pnemunej yra is ko rinktis.ant kalno netoli onkologinio-logopedinis, nus neturiu apie ji nuomones.Pries baznycia, tai kiek suprantu pats didziausias Panemunes darzelis, bet ir pats baisiausias.Man toks sovietinis reliktas.MAno drauge leidzia i darzeli virs baznycios-sanatorinis.Sako labai geras ir maitinimas ir visa kita.Nu nzn.O apie Piene pasiskaityk ir susidarysi nuomone.Darzelis kaip darzelis.Bent taip as galvoju.Ka noreti kai nera beveik jokio finansavimo.Man tai vienas dalykas nepatinka(cia asmeniskai man) per tamsus apsvietimas grupese.Nu nueinu Ugnyte pasiimti, tai taip niuru.Depresija nuo tokio apsvietimo.

Kometa, nezinau kas ten per aukletoja nei vardo nezinau, bet zinai kai su mergom lialiakinam, tai vis jos mane pagasdina:"pamatysi kas bus Voveriukuose".Tai zinai visokiu niuansu papasakoja.Nu o tave suprantu gi nerasysi blogai apie savo koleges, tai normalu.
Bet vat man Ugnyte sako, kad jos aukletoja neleidzia jai nei valgyti nei rasyti kaire ranka.aukletojai pasakiau,kad mes namuose leidziame ir kad ji gali valgyti ir kaire ranka.bet manoji grizusi is darzelio vis klausia i kuria ranka imti sauksta(ar taip kaip aukletoja liepia?)Liepia!!!vat jau man nesinoretu, kad mani vaika del tokio dalyko tarkuotu.
O siaip po savaites darzelio mes vel sergam.Be tempr.,bet snarglys ir kosulys nerealus.
Kometa, teks tau kitais mano Ugnele globoti, bo as jau siemet labai bijau Voveriuku.Aisku negalima taip, neisitikinus, bet yra taip kaip yra.
Spragtukas
QUOTE(Ladute @ 2005 11 16, 19:43)
Alergiška pieno produktams, tai nežinau, ar vozosis ten su ja: valgyt jai negalima, bet nori tai be proto  doh.gif O jei kiti vaikiukai valgys, tai bus sunku... Yra specialus daržiukas alergiškiems vaikams, bet jis vos ne Akropolio statybų aikštelėj, o ir grupės baisiai didelės (apie 25 vaikus  verysad.gif )
*

Na, darzelis yra busimojo Akropolio pasonej. grupes is tiesu siais metais padidejo, >20 vaiku kiekvienoje, o svarbiausia, kad ne visi norintys, kuriems butina del alergijos si darzeli lankyti, patenka rolleyes.gif ko ankstesniais metais nebudavo... schmoll.gif o is tiesu gaila, kad tik vienas toks darziukas Kaune tera sad.gif
ERA
Kometa, o kaip darzeli maistas.kazkaip niekada nepasidomedavau.Na mano mergina jei nori, tai valgo, jei ne as leidziu kad nevalgytu.Bet dazniausiai kai visi valgo, tai ir ji.Labai megsta sriubas(bent namie), na aukletojos nesiskunde, kad nevalgo, bet ryte, tai jau eidama i darza rauda, kad tik nereiketu pusryciu valgyti.Cia itariu jos bajeris, kad kazkuo galetu pateisinti savo rytini zliumbima, nes labai nenori eiti i ta darzeli.Nors aukletojos sako, kad darzeli neasaroja, viskas ten gerai.
Kosmeta

na maista ir as pati ta paty valgau smile.gif man skanu...pusryciams dazniausiai buna kose ir sumustinukas su arbata...pietums visada buna sriuba ir antras...Vienu zodziu mano manymu skanu smile.gif
lauziukas
Buvau šią savaitę "Pienėj" ir užrašiau savo strakalą į lopšelį nuo rugsėjo mėnesio. Norėjau nuo anksčiau, bet tik nuo tada yra grupė. Sakė, kad į tokią grupę priima tik 10 vaikučių, o manoji jau buvo devinta, tai labai tikiuosi, kad niekas nepasikeis ir mes tan papulsim.
ERA
QUOTE(lauziukas @ 2005 11 20, 14:57)
Buvau šią savaitę "Pienėj" ir užrašiau savo strakalą į lopšelį nuo rugsėjo mėnesio. Norėjau nuo anksčiau, bet tik nuo tada yra grupė. Sakė, kad į tokią grupę priima tik 10 vaikučių, o manoji jau buvo devinta, tai labai tikiuosi, kad niekas nepasikeis ir mes tan papulsim.
*

Na sarasiniu gal buna ir 12-13, bet realiai retai kada buna bent 10, o kad visi tai dar reciau.Vis kuris nors serga.O buvo momentas, kad grupej buvo tik 3 vaikai.Bet jei maziuku grupej tai aukletojos labai geros.Saugo tuos vaikelius ir priziuri tikra ta zodzio prasme.
lauziukas
QUOTE(ERA @ 2005 11 20, 20:06)
Na sarasiniu gal buna ir 12-13, bet realiai retai kada buna bent 10, o kad visi tai dar reciau.Vis kuris nors serga.O buvo momentas, kad grupej buvo tik 3 vaikai.Bet jei maziuku grupej tai aukletojos labai geros.Saugo tuos vaikelius ir priziuri tikra ta zodzio prasme.
*

Tai aš labai tikiuosi, kad mus priims ir kad tikrai bus geros auklėtojos. Juk tai svarbiausia. norisi, kad palikus vaiką jaustumeis rami.
VANgA
Ir dar noriu pasidomėti, jei leisti norėsiu nuo rugsėjo, tai adaptacijai reiktų nuo rugpjūčio vidurio palankyt, ar taip galima, nes jau rugsėjį nelabai bus jai kaip adaptuotis, nes mano darbas toli, neprivažinėsiu.
lauziukas
QUOTE(VANgA @ 2005 12 30, 18:05)
Ir dar noriu pasidomėti, jei leisti norėsiu nuo rugsėjo, tai adaptacijai reiktų nuo rugpjūčio vidurio palankyt, ar taip galima, nes jau rugsėjį nelabai bus jai kaip adaptuotis, nes mano darbas toli, neprivažinėsiu.
*

Mums taip sakė, kad mama kartu galės pavaikščioti tik nuo rugsėjo, nes, jei gerai supratau, tai iki tol darželis atostogaus. Bet po Naujų važiuosim su vyru dar kartą pasidomėti, tai paskui galėsiu pasidalinti naujienomis...
Kosmeta
Dirbu siame darzelyje...Na taip,darzelis vasara pora men atostogauja...sia vasara jis atsidare rugpjucio pabaigoje...o kaip bus kita vasara nzn...girdejau,kad tevai nori,kad darzelio vasara neuzdarytu..
ERA
Kosmeta, sveikute.Pasakyk prasau kada musu Eziukams eglute.Nes vel sirguliuojam.Na Ugne sloguoja ir turejo tempr. po Kaledu, o dabar sloguojam tai visa seima.Mama, tetis, brolis ir Ugne. doh.gif As didziausias ligonis, net gulineju puse dienos,nieko dirbti negaliu.Bega nosis ir asaros upeliais.Stai ir Nauji metai, planuok neplanavus.
Tai vat girdejau, kad lyg tai sausio 5 ta eglute.Reik butinai pasveikti mums iki to.Nes gi ir suknele Snieguoles pasisiuvom.Sake nori buti Snieguole. biggrin.gif
Kosmeta
QUOTE(ERA @ 2005 12 30, 21:33)
Kosmeta, sveikute.Pasakyk prasau kada musu Eziukams eglute.Nes vel sirguliuojam.Na Ugne sloguoja ir turejo tempr. po Kaledu, o dabar sloguojam tai visa seima.Mama, tetis, brolis ir Ugne. doh.gif As didziausias ligonis, net gulineju puse dienos,nieko dirbti negaliu.Bega nosis ir asaros upeliais.Stai ir Nauji metai, planuok neplanavus.
Tai vat girdejau, kad lyg tai sausio 5 ta eglute.Reik butinai pasveikti mums iki to.Nes gi ir suknele Snieguoles pasisiuvom.Sake nori buti Snieguole. biggrin.gif
*

Na bent mano grupei tai sausio 6d svente...ir visom grupem manau 6d,nes kaledu senis atvaro tada..o tau tiksleu val galesiu suzinoti kita sav...pranesiu smile.gif

grin
sakykit, į lopšelio grupę kokio amžiaus priima?
dar prieš gimdant skambinau, tai sakė, berods, dviejų metų?
ERA
QUOTE(grin @ 2006 01 06, 12:09)
sakykit, į lopšelio grupę kokio amžiaus priima?
dar prieš gimdant skambinau, tai sakė, berods, dviejų metų?
*

Na jums matau dar augti ir augti iki lopselio mirksiukas.gif ,bet tas laikas taip greit prabega.Vat as savo Ugne leidau dar neturincia 2 metu.Berods buvo 1m.10men.Bet ji pas mane viska kalbejo pilnai,o vat pampersa dar nesiojom.Ir lopseli laaaaabai greit atpratino.Nezinau kokiais metodais, bet atprato.Dar namie tai dedavau, nes vis nenutaikydavau, o pasiprasydavo dazniausiai jau po visko. blush2.gif O darzeli viskas OK.Bet aukletojos loselio grupej tai tikrai nuostabios.
Tai jei atsakant i tema, tai priima ir nuo anksciau.Tik gaila is tiesu dar toki mazuti palikti.O ir sirgo labai daug.Ir dabar vis sergam ir sergam.Nors kitos mamoms i tokius sirgimus nekreipia demesio.O man jau sloga ir kosulys jau liga.Na negaliu as jos tada tokios leisti i darza.

Vat mes turim problemele(lengvai tariant), Ugne ZIAURIAI nenori eiti i darzeli.Kiekvienas rytas prasideda nuo klausimo"Ar siandien eisiu i darzeli?" ir jei atsakymas Taip, tai bliauna iki pat grupes ir tol kol palieku.Nei normaliai nusiprausti galim, nei pavalgyti.Rekia nors tu ka.Bandziau aiskintis, tai viena ka issiryskinau, kad jei aukletoja Viktorija tai dar siaip ne taip, bet jei aukletojaSilvija, tai sakes-skersa i darzeli eina.
Taigi Ugne broliui pasakoja(man niekaip nepasisako),: aukletoja Silvija sake, kad isvarys mane namo viena.(ji bijo viena bet kur eiti).Ir dar buna toks momentas, kai mes ateinam truputi veliau, o dalis vaiku buna iseje i sokius(manoji irgi lanko), tai Silvija jai vel gi VIENAI liepia eiti ten kur visi vaikai soka.
Bet cia tik jos versija broliui taigi nelabai zinau, kaip elgtis.
Kosmeta, kaip manai? Tu ten pas mus prie kolektyvo. nu nenoriu pasidaryti taip, kad mano vaiko aukletoja Silvija nemegtu.Bet ir nenoriu, kad gasdintu, nes rezultatas gali buti nekoks.O kiek tame tiesos as nezinau.
Ladute
QUOTE(ERA @ 2006 02 18, 23:36)
nu nenoriu pasidaryti taip, kad mano vaiko aukletoja Silvija nemegtu.Bet ir nenoriu, kad gasdintu, nes rezultatas gali buti nekoks.O kiek tame tiesos as nezinau.
*

O ta Silvija tokia "kūda" tamsiais banguotais plaukais? Jei ta, tai buvo viena iš Viltės mėgstamiausių g.gif Kas čia daba pasidarė? g.gif
ERA
Aha ta pati garbanota, kuda.Nu vat siandien ryte tai net aprengta jau apsisisiojo i kelnes. Nu nebuvo to jau 100 metu.Kazkokia psichologine porblema yra.Teks vesti pas psichologa as pati cia nieko neismastysiu.
Ladute
QUOTE(ERA @ 2006 02 22, 13:26)
Aha ta pati garbanota, kuda.Nu vat siandien ryte tai net aprengta jau apsisisiojo i kelnes. Nu nebuvo to jau 100 metu.Kazkokia psichologine porblema yra.Teks vesti pas psichologa as pati cia nieko neismastysiu.
*

Gal dar pabandyk kaip nors "atsargiai" su vedėja pašnekėt?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.