Pavasari zadam leisti suneli i darzeli.Pati nelankius,vyras nelankes,tevai irgi.Kazkaip nezinom kur leisti .Gyvenam Panemunej,ten kiek zinau yra 3 ar 4 darzeliai.Gal koki rekomenduotumet?
Mes taip pat iš Panemunės. Ir abu mano vaikučiai eina į "Pienę". Pirmąją mergaitę pradėjau leisti vėliau, o mažiukas eina į lopšelį. Labai patenkinti- darželis nedidelis (tik 5 grupės), grupėsė vaikų nedaug, labai geras maitinimas. Nuostabi darželio vedėja, labai gera vidaus politika, jokių finansinių rinklevų , nebent pačių tėvų pageidavimu. Vienas minusas, kad kiekvienais metais kelia vis į kitą grupę.
Dirbu siame darzelyje
Nu va musu su FAIFA vaikai vienoje grupeje.Is tiesu aukletojos labai fainos ir grupe jauki ir shilta.Na del maisto tai nezinau, ne karto neragavau, bet kazkaip del to galvos laabai nesuku.Gris namo davalgys ko ten neprivalge.
O pats darzelis tikrai labai jaukus ir vedeja laaaaabai fain.Man tai patinka, kad visus vaikus atsimena ir vardais vadina.Daznai i grupes uzsuka paziuret kaip ten reikalai.Na as nesigailiu.
Musu vyresnioji siemet jau Pienes "abituriente", uz poros metu, jei toli neissikraustysim, startuos ir mazoji. Siaip tai esu patenkinta (gal ~80%). Tas keliavimas per grupes aisku nera labai gerai, tuo labiau, kad pastebejom, jog kiekvienoje (!) grupeje viena aukletoja yra labai liuks, o kita visada siek tiek "priplaukus". Vilte jau dabar pati atsiskaiciuoja, kuri aukletoja bus, ir atitinkama nuotaika eina i darzeli...
. Tas keliavimas per grupes aisku nera labai gerai, tuo labiau, kad pastebejom, jog kiekvienoje (!) grupeje viena aukletoja yra labai liuks, o kita visada siek tiek "priplaukus". Vilte jau dabar pati atsiskaiciuoja, kuri aukletoja bus, ir atitinkama nuotaika eina i darzeli.(Ladute rase)
As is draugiu irgi tokia nuomone girdejau.(del aukletoju)
Labas,Kosmeta,mes jau siandien buvom pirmaja diena darzelyje ir jam labai patiko.Patiko vaikai,aukletojos,aplinka.Pabuvo iki miegelio ir parsiveziau namo,taip aukletoja liepe.Mes toj grupej,kur dirba Viktorija ir Silva man atrodo
Sveikutės
Labai faina auklėtoja, kad užsuka į skyrelį ir patart dar gali, galima taip mamų nuomonių pakalausyt ir direktorei patart QUOTE(abc @ 2005 03 24, 22:35) Taip,siandien liudnokas,ir isvis jam praejo noras eit i darzeli.Siandien labai verke,o man ir skauda sirdi jau.Norisi neleist,bet sako visiems taip buna.Dabar dar visai dienai nepalikinesiu,po miegelio pasiminesiu. Mano grupeje mergaite daugeu nei menesy pratinosi...mama atvesdavo,sededavo su ja,bet tas sedejimas nieko gero neduodavo,nes dar sunkeu mergaitei budavo isleist mama...mergaite ir daba nelabai nori eit y darzely,bent jau namie taip sako,bet kai atveda viskas gerai buna, ji ir miegot is pradziu neidavo,taii leisdavom grupeje jai tyliai pazaisti,bet tai neilgi tesesi,nes ji mate miegancius vaikus ir pati dabar kuo puikiausiai miega...Zinau,kad tau nelengva jy palikti,bet viskas turetu susitvarkyti su aukletoju ir tavo pagalba...Manau ir tavo lelius pripras...kalbinau jy siandiena,bet nekalbejo,maceu,kad nekalbadienis jam buvo QUOTE(gutė* @ 2005 03 24, 23:01) Sveikutės Labai faina auklėtoja, kad užsuka į skyrelį ir patart dar gali, galima taip mamų nuomonių pakalausyt ir direktorei patart Musu darzelis sanatorinis,bet jy lanko ir daug sveiku vaikuciu...su plauciu ligomis bent jau mano grupeje nera...seip daugeusia vaikuciu turi nedideliu problemyciu su kojytem...yra pas mus masaziste,logopede... O del uzsirasymo net nezinau...manau viskas priklauso nuo to kiek vaiku yra sarase...O abc savo leliu be problemu manau uzrase
Mano sunelis taip neserga jokiom plauciu ligom,ji is viso 3.5 metu nesirges niekuom isskyrus vejaropiais.Pasidarem pazyma,kad serga ir prieme.Penktadieni atejom,o jau kita pirmadieni pradejo lankyt,gerai,kad vietu buvo
QUOTE(abc @ 2005 03 27, 13:12) Mano sunelis taip neserga jokiom plauciu ligom,ji is viso 3.5 metu nesirges niekuom isskyrus vejaropiais.Pasidarem pazyma,kad serga ir prieme.Penktadieni atejom,o jau kita pirmadieni pradejo lankyt,gerai,kad vietu buvo Jums faina Mes gyvenam Mažojoj gatvėj. O darželis yra Birutės?
Kosmeta, gal žinai, nuo kokio amžiaus mažiukus į Zuikių grupę priima? Ir, tavo nuomone, nuo kokio amžiaus geriausiai leisti? Kažkaip paskaičiau apie "juodąsias" aukles, ir pradėjau galvoti, gal geriau tiesiai į lopšelį žingsniuoti reikėtų
QUOTE(Ladute @ 2005 04 08, 07:35) Kosmeta, gal žinai, nuo kokio amžiaus mažiukus į Zuikių grupę priima? Ir, tavo nuomone, nuo kokio amžiaus geriausiai leisti? Kažkaip paskaičiau apie "juodąsias" aukles, ir pradėjau galvoti, gal geriau tiesiai į lopšelį žingsniuoti reikėtų Ladute,tiksliai net nezinau nuo kokio amziaus y ta grupe priima,bet kai po mokslu vel grysiu y darba galesiu pasidomet
Labas Kosmeta,mes laikomes neblogai,bet i darzeli zingsniuojam nenoriai.Nepatinka jam kazkoks Karoliis ir tik ji pamato,pradeda tempt lupa.klausiau aukletoju,sako tik aktyvus vaikas tas Karolis ir tiek.Sakau gal del lyderiavimo pykstasi?
QUOTE(abc @ 2005 04 10, 18:18) Labas Kosmeta,mes laikomes neblogai,bet i darzeli zingsniuojam nenoriai.Nepatinka jam kazkoks Karoliis ir tik ji pamato,pradeda tempt lupa.klausiau aukletoju,sako tik aktyvus vaikas tas Karolis ir tiek.Sakau gal del lyderiavimo pykstasi? Sveikute...zinau as ta Karoli...judrokas jis vaikas...laukiu kol y mano grupe kitais metais ateis,kontrole biski gaus didesne is manes nors ir ne aukletoja esu...va... O del maisto net nezinau...lyg neblogai maitina,bet nezinau kaip ten viskas tavo berniuko grupeje... Niu pakentekit dar kelis men toj grupej,o kiti meteliai jau pas mane bus Ir seip dar kai grysiu pakalbesiu su kuo nors is valdzios del tavo leliaus jei iseis...ok? nes jiems ydomi teveliu nuomone manau...neminesiu nei kieno vardu nieko.. QUOTE(Kosmeta @ 2005 04 10, 19:13) Sveikute...zinau as ta Karoli...judrokas jis vaikas...laukiu kol y mano grupe kitais metais ateis,kontrole biski gaus didesne is manes nors ir ne aukletoja esu...va... O del maisto net nezinau...lyg neblogai maitina,bet nezinau kaip ten viskas tavo berniuko grupeje... Niu pakentekit dar kelis men toj grupej,o kiti meteliai jau pas mane bus Ir seip dar kai grysiu pakalbesiu su kuo nors is valdzios del tavo leliaus jei iseis...ok? nes jiems ydomi teveliu nuomone manau...neminesiu nei kieno vardu nieko.. Labutis,labai tau bus didelis aciu jei kanors pasiklausinesi aukletoju,nes man neramu del vaiko.Kiekviena ryta verkiam,aukletojos nepatinka,ypac kai karoli pamato,asaros byra.Ir dar vienas toks atvejis buvo,kai atejau pasiimti vaiko po miegelio,visi vaikai sedi prie vieno stalo,o mano Aidas sedi vienas prie kito.Sakau,Aiduti,kodel tu vienas sedejai,gal negeras buvai,sako,ne,mazi vaikai sedi prie vieno stalo,o dideli prie kito,tai ka jis tik vienas didelis?Nepatiko man sitas atsitikimas. QUOTE(abc @ 2005 04 17, 18:31) Labutis,labai tau bus didelis aciu jei kanors pasiklausinesi aukletoju,nes man neramu del vaiko.Kiekviena ryta verkiam,aukletojos nepatinka,ypac kai karoli pamato,asaros byra.Ir dar vienas toks atvejis buvo,kai atejau pasiimti vaiko po miegelio,visi vaikai sedi prie vieno stalo,o mano Aidas sedi vienas prie kito.Sakau,Aiduti,kodel tu vienas sedejai,gal negeras buvai,sako,ne,mazi vaikai sedi prie vieno stalo,o dideli prie kito,tai ka jis tik vienas didelis?Nepatiko man sitas atsitikimas. Labas abc...pakentek dar kelias dieneles...ketvirtadieni jau varau pas savo lelius y darbeli
Kosmeta ar gali dar ka nors papasakoti apie "Piene".
Prieš kiek laiko reikia užsisakyti eilę? Planuoju leisti savo pupa į šį darželį. QUOTE(rrrxxx @ 2005 06 13, 15:13) Kosmeta ar gali dar ka nors papasakoti apie "Piene". Prieš kiek laiko reikia užsisakyti eilę? Planuoju leisti savo pupa į šį darželį. Labas...zinok geriausia pasiskambinti i darzeli ir pasiklausineti kas tave domina...jei bus vietu manau jus laisvai priims o darzeli....O jei kas domina gereu man rasyk az....
Viskas tame darzelyje butu neblogai, ale kad mano mergina shitaip daznai pradejo sirgti
O siaip tai direktore man laabai patinka ir aukletojos zuikiu grupej nuostabios.Viena grieztesne, o kita labai jau lepino mano Ugne O del valgymo, tai visi vaikai taip.Kai grizta namo tai kaip isbadeje. Manau kad per didelis tarpas tarp pietu ir vakarienes.Bent jau maniskei, nes kur tau jei pietus 12.00, pavakariai apie 16.00(jogurtukas geriamas arba dripsniai), o vakariene 17.30. Kazin kokios aukletojos eziukuose?Kosmeta tark zodi
Man tas auklėtojų keitinėjimas irgi labai pjovė. Bet jeigu, pvz., auklėtoja nepatinka, ir ji visus keturis metus
O ežiukuose auklėtojos man abi labai neblogos, aišku, viena vis tiek geresnė
Voveriukuose Viltei (o ir man) buvo laaaaabai gera auklėtoja Nijolė, bet ji sakė, kad dabar lygtai jau jos nėra
Nu va kiek mamu tiek nuomoniu.Cia matyt nuo zmogaus priklauso.Nes vat turiu drauge kuriai viskas gyvenime yra gerai, tai jos mergyte dabar voveriukuose buvo, tai ji labai patenkinta aukletojomis, o vat kelios kitos drauges kuriu vaikiukai jau vyresni tai nebuvo patenkintos.
Ai vat prisiminiau: "sake kad jei vaikas nemiega pietu tai gasdina , kad ateis gydytoja ir atsines adata arba nuves pas seni i katiline.Net vienas tevas ejo aiskintis.Tai vat sitokio bajerio tai as labai bijau, nes vel gi pasakysi aukltojai, tai ji prades i tavo vaika kreivai ziureti. Kosmeta, tas buvo kai tu dar nedirbai tai gal ir nezinai.O ar tos aukletojos kitos ar tos pacios tai as nezinau. Bet nedarant antireklamos galiu pasakyti, kad tas darzelis man patinka(kitaip savo vaiko ten neleisciau), o tokiu aukletoju matyt yra visur.
Va va Kosmeta su tuo valgymu ir su maniske pradzioj aukletojos pykdavosi, o ta bliaudavo ant viso darzelio.Budavo net aukletojos nesupranta, tik pasodina prie stalo, o ta kaip sirena
Reiskiasi Viktorija bus pas mus siemet.
Sveiki as uzrasiau dukra nuo kitu metu rugsejo i si darzeli.
Bet nepildziau jokio prasymo tik i sasiuvini irase duomenis ir viskas. Ar turejau uzpidyti prasyma ? Gal kas zino. QUOTE(Ladute @ 2005 11 16, 14:58) Ne nieko neminejo. As apie tai girdejau, tai vaiko daktare sake parasys pazyma jei reiks. Bet vedeja nieko nesake, sake tik pavasari atvykti ir patikslinti ar tikrai leisiu vaika i ju darzeli. Dar noreju pasidometi ar ten vyksta rinkliava kas menesi. Nes kai buvau spragtuke sake, kad simboliskai reik 5 litus kas menesi susimoket priemoniu atnaujinimui. O cia ar reik ? Keleto litu negaila, bet teko girdet, kad yra darzeliu kur moka apie 50 i menesi "priemoniu atnaujinimui" Kazkaip nedrisau direktores to klaust. Aisku. O apie alergija kas yra? del jos negalit lankyt darzelio ar kas? QUOTE(VANgA @ 2005 11 16, 15:05) Dar noreju pasidometi ar ten vyksta rinkliava kas menesi. Nes kai buvau spragtuke sake, kad simboliskai reik 5 litus kas menesi susimoket priemoniu atnaujinimui. O cia ar reik ? Keleto litu negaila, bet teko girdet, kad yra darzeliu kur moka apie 50 i menesi "priemoniu atnaujinimui" Kazkaip nedrisau direktores to klaust. Pradžioj rinkdavo po 5 Lt kas mėnesį, ir dar tuoletinio popieriaus, skalbimo miltelių ir muilo reikėdavo atnešti. Bet kai atsirado privaloma rinkliava po 50 ct už dieną "priemonėms", tėvai paburbėjo, kad jau nemažai gaunasi, ir tada jokių papildomų dalykų niekas nereikalaudavo, nebent savo noru kas nešdavo
Viskas ten neblogai tam darzeli, ypac man patiko zuikiu grupes aukletojos ir auklyte Zinute.Nu nerealiai fainos ir moka dirbti su vaikais.Eziukuos jau kitaip, bet vat mano Ugnei labai patinka aukletoja Viktorija.Voveriuku grupes, kaip jau kazkada rasiau, bijau labai, nes apie aukletojas nieko gero nesu girdejusi.Vat tik keist kaip direktore ten laiko tokias aukletojas, kai tevai skundziasi.Matyt sava chebra.O vyresniuju grupese sake vel neblogos aukletojos.
Na kas paliks mazylius lopselyje, tai manau gali buti ramus.Na ir panesios kiek reikes.Maniske pvz, nesiodavo. QUOTE(VANgA @ 2005 11 16, 15:20) Alergiška pieno produktams, tai nežinau, ar vozosis ten su ja: valgyt jai negalima, bet nori tai be proto QUOTE(ERA @ 2005 11 16, 17:05) Viskas ten neblogai tam darzeli, ypac man patiko zuikiu grupes aukletojos ir auklyte Zinute.Nu nerealiai fainos ir moka dirbti su vaikais.Eziukuos jau kitaip, bet vat mano Ugnei labai patinka aukletoja Viktorija.Voveriuku grupes, kaip jau kazkada rasiau, bijau labai, nes apie aukletojas nieko gero nesu girdejusi.Vat tik keist kaip direktore ten laiko tokias aukletojas, kai tevai skundziasi.Matyt sava chebra.O vyresniuju grupese sake vel neblogos aukletojos. Na kas paliks mazylius lopselyje, tai manau gali buti ramus.Na ir panesios kiek reikes.Maniske pvz, nesiodavo. Labas Zuikiu grupes aujletojos daug kam patinka....rupestingos...o jau seimininkute Zina is vis fainuole O del Voveriu grupes net nezinau ka pasakyt...pati joje dirbu seimininkute Na,o aukletojos visiems patikti ar nepatikti negali...visi tevai skirtingi...visu skirtingi poreikiai ir poziuriai.... tai va
Nelabai toj Pnemunej yra is ko rinktis.ant kalno netoli onkologinio-logopedinis, nus neturiu apie ji nuomones.Pries baznycia, tai kiek suprantu pats didziausias Panemunes darzelis, bet ir pats baisiausias.Man toks sovietinis reliktas.MAno drauge leidzia i darzeli virs baznycios-sanatorinis.Sako labai geras ir maitinimas ir visa kita.Nu nzn.O apie Piene pasiskaityk ir susidarysi nuomone.Darzelis kaip darzelis.Bent taip as galvoju.Ka noreti kai nera beveik jokio finansavimo.Man tai vienas dalykas nepatinka(cia asmeniskai man) per tamsus apsvietimas grupese.Nu nueinu Ugnyte pasiimti, tai taip niuru.Depresija nuo tokio apsvietimo.
Kometa, nezinau kas ten per aukletoja nei vardo nezinau, bet zinai kai su mergom lialiakinam, tai vis jos mane pagasdina:"pamatysi kas bus Voveriukuose".Tai zinai visokiu niuansu papasakoja.Nu o tave suprantu gi nerasysi blogai apie savo koleges, tai normalu. Bet vat man Ugnyte sako, kad jos aukletoja neleidzia jai nei valgyti nei rasyti kaire ranka.aukletojai pasakiau,kad mes namuose leidziame ir kad ji gali valgyti ir kaire ranka.bet manoji grizusi is darzelio vis klausia i kuria ranka imti sauksta(ar taip kaip aukletoja liepia?)Liepia!!!vat jau man nesinoretu, kad mani vaika del tokio dalyko tarkuotu. O siaip po savaites darzelio mes vel sergam.Be tempr.,bet snarglys ir kosulys nerealus. Kometa, teks tau kitais mano Ugnele globoti, bo as jau siemet labai bijau Voveriuku.Aisku negalima taip, neisitikinus, bet yra taip kaip yra. QUOTE(Ladute @ 2005 11 16, 19:43) Alergiška pieno produktams, tai nežinau, ar vozosis ten su ja: valgyt jai negalima, bet nori tai be proto Na, darzelis yra busimojo Akropolio pasonej. grupes is tiesu siais metais padidejo, >20 vaiku kiekvienoje, o svarbiausia, kad ne visi norintys, kuriems butina del alergijos si darzeli lankyti, patenka
Kometa, o kaip darzeli maistas.kazkaip niekada nepasidomedavau.Na mano mergina jei nori, tai valgo, jei ne as leidziu kad nevalgytu.Bet dazniausiai kai visi valgo, tai ir ji.Labai megsta sriubas(bent namie), na aukletojos nesiskunde, kad nevalgo, bet ryte, tai jau eidama i darza rauda, kad tik nereiketu pusryciu valgyti.Cia itariu jos bajeris, kad kazkuo galetu pateisinti savo rytini zliumbima, nes labai nenori eiti i ta darzeli.Nors aukletojos sako, kad darzeli neasaroja, viskas ten gerai.
na maista ir as pati ta paty valgau
Buvau šią savaitę "Pienėj" ir užrašiau savo strakalą į lopšelį nuo rugsėjo mėnesio. Norėjau nuo anksčiau, bet tik nuo tada yra grupė. Sakė, kad į tokią grupę priima tik 10 vaikučių, o manoji jau buvo devinta, tai labai tikiuosi, kad niekas nepasikeis ir mes tan papulsim.
QUOTE(lauziukas @ 2005 11 20, 14:57) Buvau šią savaitę "Pienėj" ir užrašiau savo strakalą į lopšelį nuo rugsėjo mėnesio. Norėjau nuo anksčiau, bet tik nuo tada yra grupė. Sakė, kad į tokią grupę priima tik 10 vaikučių, o manoji jau buvo devinta, tai labai tikiuosi, kad niekas nepasikeis ir mes tan papulsim. Na sarasiniu gal buna ir 12-13, bet realiai retai kada buna bent 10, o kad visi tai dar reciau.Vis kuris nors serga.O buvo momentas, kad grupej buvo tik 3 vaikai.Bet jei maziuku grupej tai aukletojos labai geros.Saugo tuos vaikelius ir priziuri tikra ta zodzio prasme. QUOTE(ERA @ 2005 11 20, 20:06) Na sarasiniu gal buna ir 12-13, bet realiai retai kada buna bent 10, o kad visi tai dar reciau.Vis kuris nors serga.O buvo momentas, kad grupej buvo tik 3 vaikai.Bet jei maziuku grupej tai aukletojos labai geros.Saugo tuos vaikelius ir priziuri tikra ta zodzio prasme. Tai aš labai tikiuosi, kad mus priims ir kad tikrai bus geros auklėtojos. Juk tai svarbiausia. norisi, kad palikus vaiką jaustumeis rami.
Ir dar noriu pasidomėti, jei leisti norėsiu nuo rugsėjo, tai adaptacijai reiktų nuo rugpjūčio vidurio palankyt, ar taip galima, nes jau rugsėjį nelabai bus jai kaip adaptuotis, nes mano darbas toli, neprivažinėsiu.
QUOTE(VANgA @ 2005 12 30, 18:05) Ir dar noriu pasidomėti, jei leisti norėsiu nuo rugsėjo, tai adaptacijai reiktų nuo rugpjūčio vidurio palankyt, ar taip galima, nes jau rugsėjį nelabai bus jai kaip adaptuotis, nes mano darbas toli, neprivažinėsiu. Mums taip sakė, kad mama kartu galės pavaikščioti tik nuo rugsėjo, nes, jei gerai supratau, tai iki tol darželis atostogaus. Bet po Naujų važiuosim su vyru dar kartą pasidomėti, tai paskui galėsiu pasidalinti naujienomis...
Dirbu siame darzelyje...Na taip,darzelis vasara pora men atostogauja...sia vasara jis atsidare rugpjucio pabaigoje...o kaip bus kita vasara nzn...girdejau,kad tevai nori,kad darzelio vasara neuzdarytu..
Kosmeta, sveikute.Pasakyk prasau kada musu Eziukams eglute.Nes vel sirguliuojam.Na Ugne sloguoja ir turejo tempr. po Kaledu, o dabar sloguojam tai visa seima.Mama, tetis, brolis ir Ugne.
Tai vat girdejau, kad lyg tai sausio 5 ta eglute.Reik butinai pasveikti mums iki to.Nes gi ir suknele Snieguoles pasisiuvom.Sake nori buti Snieguole. QUOTE(ERA @ 2005 12 30, 21:33) Kosmeta, sveikute.Pasakyk prasau kada musu Eziukams eglute.Nes vel sirguliuojam.Na Ugne sloguoja ir turejo tempr. po Kaledu, o dabar sloguojam tai visa seima.Mama, tetis, brolis ir Ugne. Tai vat girdejau, kad lyg tai sausio 5 ta eglute.Reik butinai pasveikti mums iki to.Nes gi ir suknele Snieguoles pasisiuvom.Sake nori buti Snieguole. Na bent mano grupei tai sausio 6d svente...ir visom grupem manau 6d,nes kaledu senis atvaro tada..o tau tiksleu val galesiu suzinoti kita sav...pranesiu
sakykit, į lopšelio grupę kokio amžiaus priima?
dar prieš gimdant skambinau, tai sakė, berods, dviejų metų? QUOTE(grin @ 2006 01 06, 12:09) sakykit, į lopšelio grupę kokio amžiaus priima? dar prieš gimdant skambinau, tai sakė, berods, dviejų metų? Na jums matau dar augti ir augti iki lopselio Tai jei atsakant i tema, tai priima ir nuo anksciau.Tik gaila is tiesu dar toki mazuti palikti.O ir sirgo labai daug.Ir dabar vis sergam ir sergam.Nors kitos mamoms i tokius sirgimus nekreipia demesio.O man jau sloga ir kosulys jau liga.Na negaliu as jos tada tokios leisti i darza. Vat mes turim problemele(lengvai tariant), Ugne ZIAURIAI nenori eiti i darzeli.Kiekvienas rytas prasideda nuo klausimo"Ar siandien eisiu i darzeli?" ir jei atsakymas Taip, tai bliauna iki pat grupes ir tol kol palieku.Nei normaliai nusiprausti galim, nei pavalgyti.Rekia nors tu ka.Bandziau aiskintis, tai viena ka issiryskinau, kad jei aukletoja Viktorija tai dar siaip ne taip, bet jei aukletojaSilvija, tai sakes-skersa i darzeli eina. Taigi Ugne broliui pasakoja(man niekaip nepasisako),: aukletoja Silvija sake, kad isvarys mane namo viena.(ji bijo viena bet kur eiti).Ir dar buna toks momentas, kai mes ateinam truputi veliau, o dalis vaiku buna iseje i sokius(manoji irgi lanko), tai Silvija jai vel gi VIENAI liepia eiti ten kur visi vaikai soka. Bet cia tik jos versija broliui taigi nelabai zinau, kaip elgtis. Kosmeta, kaip manai? Tu ten pas mus prie kolektyvo. nu nenoriu pasidaryti taip, kad mano vaiko aukletoja Silvija nemegtu.Bet ir nenoriu, kad gasdintu, nes rezultatas gali buti nekoks.O kiek tame tiesos as nezinau. QUOTE(ERA @ 2006 02 18, 23:36) nu nenoriu pasidaryti taip, kad mano vaiko aukletoja Silvija nemegtu.Bet ir nenoriu, kad gasdintu, nes rezultatas gali buti nekoks.O kiek tame tiesos as nezinau. O ta Silvija tokia "kūda" tamsiais banguotais plaukais? Jei ta, tai buvo viena iš Viltės mėgstamiausių
Aha ta pati garbanota, kuda.Nu vat siandien ryte tai net aprengta jau apsisisiojo i kelnes. Nu nebuvo to jau 100 metu.Kazkokia psichologine porblema yra.Teks vesti pas psichologa as pati cia nieko neismastysiu.
|