QUOTE(Esha @ 2010 03 29, 16:23)
Mano sunui beveik 3 men, tai as planuoju sia svaite vaziuoti uzrasyti i eile i si bei kita Panemunes darzeli. Tikiuosi bent i viena pateksiu...
tai turbut irgi norit nuo rugsejo
nu buv om darzely uzsirasem lauksim vietos kada atsiras. tikimes kad kas atsisakys rudeny
man tai pasirode darzelis visai neblogas
O is manes prasymo neprieme, nes gali keistis ta priemimo tvarka... Kreipsiuos dar birelio menesi.
QUOTE(Esha @ 2010 04 18, 09:33) tai jus dar maziukai. jum yra laiko iki darzelio. mano dukrytei tai vasara jau 3 metukai. tai mus uzsirase i sasiuvini sake jei ka paskambys jei kas pasikeis ar atsisakys. o siaip tai sake uzsirasykit keliuose darzeliuose nes visur problemos su vietomis. tai mes dar nueisim paziuret i snekuti prie onkologinio. o siaip tai mes jau pries 1,5 metu uzsirasem ir i montesory. gyvenom kitur tai ir uzsirasem ten. nes draugai veda vaikucius tai patenkinti. o kai persikraustem i panemune tai dabar jis tolokai nuo namu. norisi kad arciau namu butu darzelis.
Manoji eina antri metai. Esu patenkinta darželiu. Vaikai kas met pereina iš vienos grupės į kitą, keičiasi ir auklėtojos, bet kadangi daržejyje tėra 5 grupės, tai visi visus pažysta ir perėjimas nėra skausmingas vaikams.
Nėra jokių privalomų rinkliavų, tik reikia atnešti priemones vaikams, na o būna tėvelių kurie gali popierium parūpinti ar dar kuom nors... Vyksta šokiai ir dailė papildomai. Dailė kaip dailė, bet šokių mokytoja tai liuks....dar yra muzika, sportas, logopedė. Kiekvieną dieną eina į lauką, jei oras leidžia. Na viskas kaip ir gerai... O vaikų sergamumas tai priklauso, nuo pačių tėvų, jei veda sergančius, tai užkrečia ir kitus. Mes pirmus metus tai jiodai sirgom, o šiemet jau atsparūs
Sveiki,
rašau dėl to, kad jei kuriai mamytei kils abejonių, ar vesti savo vaiką į šį darželį, tai galiu pasakyti, kad visu šimtu proc. TAIP. Liuks darželis Pradėjome nuo ežiukų grupės ir rudenį jau keliausime į priešmokyklinę grupę. Tad tikrai tvarknigas ir jaukus darželis. Auklėtojos liuks, direktorė - šaunuolė. Ačiū auklėtojoms Silvai, Rimai, Irenai, Erikai ir visoms kitoms Jūs
Labas ,mamytės.
Už trijų savaitėlių bandysim su sūneliu eiti į lopšelio grupę. Dokumentus susitvarkėm jau pavasarį. Tik dabar klausimėlis toks: kada pasako ,ko reikia nupirkti daržiukui. Ir kaip jums auklėtojos jauniausioj grupėj ( net nežinau,kaip ji vadinasi
Ką atsinešti pasakys pačios auklėtojos
Auklėtojos visos geros, aišku nusitekit , kad visko bus ir vaikučio ašarėlių ir dar daug ko... bet viskas bus OK. Reikės tik laiko priprasti, o jei vaikutis mėgsta vaikus, tai bus dar geriau...
dėkui už atsakymą
Pats geriausias darzelis Kaune!!!Mano sunus baige pries trejus metus,bet esu dekinga visoms aukletojoms uz geruma,siluma,prieziura.didelis aciu!jei yra galimybe,visoms mamytems patariu si darzeli.
sveikos,
gal žinot kokia yra tvarka registruojantis į šį darželį? Ar galima registruotis internetu, ar reikia skambinti? ačiū
Geriausia Jus informuotų pačiame darželyje.
O čia http://darzeliai.kaunas.lt/index.php// elektroninė registravimo sistema.
Visos grupės liuks, bet priešmokyklinukus paruošia prastai, gaila, bet tas tiesa, tėvai patylom apie tai kalba, bet garsiai neprabyla. Vyriausioje grupėje per mažai užduočių vaikams, jie taip užsiėmę šokiais ir renginiais, kad neturi laiko ruoštis mokyklai....
O taip tai viskas ok
Kažkokia mirus tema tema
na va, jau į pabaigą pirmieji mano sūnaus metai Kiškučiuose . Pasikeitė mano vaikas. Ir į gerąją pusę
Tik, puse ausies girdėjau,kad nuo kitų metų auklėtojos jau nesikeis grupėms. Tik dar nežinia,pas kurias papulsim
Laba,
mes ir bandysim i darzeli eiti nuo rugsejo QUOTE(klopedija @ 2011 03 13, 15:56) Geriausia Jus informuotų pačiame darželyje. O čia http://darzeliai.kaunas.lt/index.php// elektroninė registravimo sistema. Bet iejus neleidzia irasyti vaika i norima darzeli? Gali tik patikrinti kaip juda eile. Ar as blogai ieskau
Sveikos mamytes! As tai noriu pasiteirauti, ar jus labai is anksto raset vaikucius i sita darziuka? Mums metai keturi men, o nuo dvieju su puse noreciau leist sunu. Girdejau, kad sunku patekt cia. Aciu labai pasisakiusiom.
QUOTE(Patarška @ 2010 08 02, 13:57) Labas ,mamytės. Už trijų savaitėlių bandysim su sūneliu eiti į lopšelio grupę. Dokumentus susitvarkėm jau pavasarį. Tik dabar klausimėlis toks: kada pasako ,ko reikia nupirkti daržiukui. Ir kaip jums auklėtojos jauniausioj grupėj ( net nežinau,kaip ji vadinasi Lopselyje aukletojos fantastines. Mano Ugne pradejo i lopsi nepilnu 2 metuku.atpratino ir nuo pampersu (tarp kitko labai greita), o ziema lauke aukletojos ja istisai ant ranku nesiojo, nes ji bijojo sniego Paskui tu aukletoju visokiu buvo, viena labiau patinka, kita gal nelabai.Bet vaikams ten tikrai gerai. QUOTE(someday... @ 2011 07 29, 18:45) Sveikos mamytes! As tai noriu pasiteirauti, ar jus labai is anksto raset vaikucius i sita darziuka? Mums metai keturi men, o nuo dvieju su puse noreciau leist sunu. Girdejau, kad sunku patekt cia. Aciu labai pasisakiusiom. sveikute, mes tai sunu uzrasem kai buvo keli menesiai ir tai eilej ne patys pirmi buvom , bet patekom , nuo rugsejo pradesim lankyti
Viskas gerai, tik ne priešmokyklinėje grupėje. Auklėtojos šaltos, visai nekreipia dėmesio į vaikus, jų emocijas. Nepatiko visai, o ir dėl paruošimo tai tragedija....
QUOTE(Tylenyte @ 2011 09 14, 17:00) Viskas gerai, tik ne priešmokyklinėje grupėje. Auklėtojos šaltos, visai nekreipia dėmesio į vaikus, jų emocijas. Nepatiko visai, o ir dėl paruošimo tai tragedija.... Nesamone visiska,nors gal cia nuo vaiko prilklauso... arba mama nori,kad vaikas imokykla jau skaitydamas eitu.Tada ka jam veikti 1-oje klaseje? Aukletosos super priesmokyklinej.Kaip vaikai jas myli, dar ir dabar susitinka ir dziaugiasi.O ko dar noreti kai vaikui gerai?
na žiūrint kuriais metais baigėt stirniukų gr. prieš tris metus buvo faina auklėtoja, dabar ji berods ežiukuose.
O skaityti tikrai nereikia, bet darbelius daryti su vaikais privaloma. aš ragavus pedagogės košės, ir žinau, ką turi daryti, ir kaip ruošti vaikus priešmokyklinėje grupėje. Pienės vaikai ateina silpnai paruiošti į mokyklą lyginant su kitais. Kad ir tai, kad vaikams niekas neliepia išsivalyti po pusryčių dantų, vaikai po metų išsineša pilną tūtelę pastos. Na žodiu, kai yra su kuom lyginti, tai ir kalbu taip. O daugelis tėvų, nepasidomi kas darželyje vyksta. Aš labai giriu ir noriu padėkoti Gandriukų gr. auklėtojoms, jos liuks, labai daug dirbo su vaikučiais, ir kitos visai fainos. Ir antrą leisčiau į Pienę, bet ne į priešmokyklinę gr. Žinoma, tai tik mano asmeninė nuomonė, ir nereikia čia pykti....
Sveikos mamyte! Na paskaicius visus atsiliepimus ispudis susidare tikrai neblogas. Mano dukrytei beveik 7 menesiai, kreipsiuos i si lopseli. Idomu kaip su vietom. Ir girdejau, kad jau nebegalima rasyti i keliata darzeliu? Ar is tikruju?
QUOTE(jiji808 @ 2011 09 25, 16:47) Sveikos mamyte! Na paskaicius visus atsiliepimus ispudis susidare tikrai neblogas. Mano dukrytei beveik 7 menesiai, kreipsiuos i si lopseli. Idomu kaip su vietom. Ir girdejau, kad jau nebegalima rasyti i keliata darzeliu? Ar is tikruju? Db kaip ir vietu nera, bet juk buna,kad vaikuciu eile pasislenka.T.y. atsiranda galimybe, kad galpapulsit.Dar ziurint kur noretumet i lopsi ar jau i darzelio grupe.Bandykit jau dabar.
Era, gal tu dirbi šiame darželyje?
QUOTE(Tylenyte @ 2011 09 14, 17:00) Viskas gerai, tik ne priešmokyklinėje grupėje. Auklėtojos šaltos, visai nekreipia dėmesio į vaikus, jų emocijas. Nepatiko visai, o ir dėl paruošimo tai tragedija.... Visiškai sutinku,mano vaikas jau senokai eina į mokyklą jeigu atversite kelis puslapius atgal, tai pamatysite jau rašiau apie tai.Priešmokyklinėje grupėje nebuvo dirbta tikslingai,kad vaikus ruošti mokyklai per žaidimus.Žiūriu,kad jau kiek metų praėjo ,o niekas nesikeičia. O dėl ko taip rašau,nes pirmas vaikas ėjo į kitą darželį "Naminukas:ir labai turiu su kuo palyginti. QUOTE(Kilina @ 2012 01 21, 13:05) Visiškai sutinku,mano vaikas jau senokai eina į mokyklą jeigu atversite kelis puslapius atgal, tai pamatysite jau rašiau apie tai.Priešmokyklinėje grupėje nebuvo dirbta tikslingai,kad vaikus ruošti mokyklai per žaidimus.Žiūriu,kad jau kiek metų praėjo ,o niekas nesikeičia. O dėl ko taip rašau,nes pirmas vaikas ėjo į kitą darželį "Naminukas:ir labai turiu su kuo palyginti.
Sveikutes mamos! Turiu klausimuka. Cia anksciau raset kad lyg nesikeis aukletojos kiekvienais metais? Tai taip supratau kaip pradeda nuo lopsio taip tos pacios aukletojos ir i mokykla ruosia? Ir kaip del sergamumo sitame darzelyje? Vis tik sanatorinis..
QUOTE(Vitalijaxx @ 2012 01 21, 22:51) Sveikutes mamos! Turiu klausimuka. Cia anksciau raset kad lyg nesikeis aukletojos kiekvienais metais? Tai taip supratau kaip pradeda nuo lopsio taip tos pacios aukletojos ir i mokykla ruosia? Ir kaip del sergamumo sitame darzelyje? Vis tik sanatorinis.. Darzelis yra darzelis-vaikai serga visur.Cia gal maziau, nes vaiku nera labai daug.Bet ir cia vesdavo sloguojancius kosincius, nes tevam nebudavo ka daryt.Gal db laikai pasikeite.nzn. |