Ju-Ju gali man i az parasyt savo nr. as prisitaikysiu ir paimsiu is taves siandien ta geri
as kauniete, bet irgi nebusiu visa savaitgali
Ju-Ju gali man i az parasyt savo nr. as prisitaikysiu ir paimsiu is taves siandien ta geri QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 14:39) O kur tu gyveni jei ne paslaptis? Gal kuri kauniečių paimtų mūsų dviejų tuos chemikaliukus Kuri iš kauniečių galėtų paimti mano ir Lululu buteliukus? Aš rytoj galėčiau į pavakarę užsukti ir paimti bei atiduoti pinigėlius As galiu. Gyvenu centre
smth1, une...gal kuri norit kartu vaziuot
o mano brolis ūkininkas laukus purškia su MUSTANGU sako irgi naikina visas žoles išskyrus varputį idomu o pievutei ar tiktu ir tas garšvas ar panaikintų
O jezau, man net delnai suprakaitavo, besekant ta jusu OPERACIJA Y
Žiūriu kad aš čia jums užviriau košę su tuo LONTRELU, bet tikrai nesigailėsit
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 15:55) matai ką reiškia kai patarimą gauni iš praktikuojančio žmogaus - iš karto pasitikėjimas aukščiausio lygio man pernai parduotuvės konsultantai įsiūlė kąažkokio MCPA, tačiau jokio ten stebuklo iš jo nebuvo, efektas tas pats kaip ir BANVEL, kodėl gi nepabandžius dar kažko
Tai kaip supratau, antram litrui kompanija nesusirinko ? oi skamba neblogai
Ar dar galėčiau pririjungti prie to stebuklo pirkimo? LABAI REIKIA.
Tai gal kuri dabar dar kartą, ramiai
Knifonija - gal tu nepatingėsi, mums, kaip pradedančioms savo namų aplinkos puoselėtojoms, ir paaiškinsi?
Nu ir pavaret cia kalbu
Tai va ...Pasakoju
Nuvaziavau i ta keskoargo,ten jo pasirodo nera dabar. Skambinau tai vadybininkei , kuri sake diena, kad yra. Pasirodo, ji neteisingai mane suprato, ir nesitikejo, kad as atvaziuosiu, nes ji reikia uzsakyti. Paklausiau , o kur kitur Kaune butu galima jo isigyti, pareiske "niekur - tik pas juos" Kol galvojau "ka daryt" Labai nustebo,kad zolytei perku Lontrelio Tas pats Banvelas puikiausiai susitvarko su pienem, tik reikia skesti jo 30ml iki 50 ml -10 l vandens. 1 l kainuoja 98 lt. Yra ir maziuku buteliuku. MCPA Super 5litrai kainuoja 99 lt. 1litras kainuoja 25 lt. 50 ml - 10 litru vandens. Starane 100 ml - 22 litai (mazdaug 4a vienam purskimui tik) ir yra 3 litrai uz 234 litus. Kito isfasavimo nera. 50 ml - 10 litru vandens. tai va...visi jie susitvarko su pienem ir trauklapiais, garsvos nei su vienu neisnaikinsi per viena karta, maziausiai reikia 3-4 purskimu. Nupurski palauki kol vel ishlis ir vel purski Atvaziavus unei, ji vel ta pati pakartojo Tai va ...spresti Jums Kaunietem siulyciau uzsukti i ta parduotuve, nes sake kad pas juos pigiau, nei senukuose, nes senukai is ju perka
Banvelas sutvarko tik pienes ir tai po kokiu 3 purskimu kas tris dienas. MPCA isbandziau tas visai nepatiko, nes pienes tik apvyto, o po to vel graziai suzaliavo. Jis skirtas vienmetėms skiltinėms žolėms iš pasėlių naikinti (svėrėms, balandoms)daugiamečių žolių praktiškai neveikia. Lontrela naudoju jau kokie trys metai, nusivilt neteko, nes jis uzmusa visus skiltinius augalus , pienes iš karto, kitoms užtenka poros purškimų (garšvai). Aš čia iš praktikos sakau, o jūs jau spreskit ką darysit.
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 17:58) tai ta moteris nesake, kad jis nelabai geras ar ka, tiesiog sako tokiem kaip mums reikia ploteliams yra pigesniu variantu
Oi oi, kaip sudėtinga su veja....
O tai kuo purkšti prieš sėjant žolę? Aš visiškai pasimečiau Gal nepatingėsit man kuri papasakoti
Tai va... jei vis dar domina Lontrelis, galiu suorganizuoti. Tiesa, galima ir po 50 ml, jei kas ras sau pora
Pamastykit, pagalvokit...jei iki vakaro susirinks nors 8 po 100 ml vis dar norintys Lontrelio tada ryt iki piet nuperku ir ishsiunciu. Gal kad neterst eterio - rasykit i az kas tikrai nepersigalvojo QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 18:17) Oi oi, kaip sudėtinga su veja.... O tai kuo purkšti prieš sėjant žolę? Aš visiškai pasimečiau Gal nepatingėsit man kuri papasakoti as dabar panasioj stadijoj QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 15:55) Žiūriu kad aš čia jums užviriau košę su tuo LONTRELU, bet tikrai nesigailėsit Gal aš ir naglai,bet kiek pamenu mes netoli gyvename,tai gal Jūs galėtumėte man jo nupirkti,ar tai neįmanoma Tuomet manau jungiuosi prie naujo užsakymo.Jei jis negenda tai imsiu 100g. Vyras važiuos Kaunan tai paimtų gal užvažiavęs QUOTE(une @ 2007 05 04, 21:14) as dabar panasioj stadijoj Prieš sėjant veją aš du metus lyginau, purškiau ir akmenis rinkau. Pažiūrėkit kaip mano eglutė pražydo ![]()
nu koks grozis
Aurėja, jos ūgliukai vėliau bus geltoni.
Susidomejau ir aš jūsų aptariamomis problemomis.Atėjus pavasariui tos piktžolės trumpina gyvenimą.Ne vien garšvos, bet dar yra ir smulkiais lapeliais mėlynai, kaip varpeliai, žydinčios (mes jas naktinukem vadinam nežinau kaip teisingai vadinasi).Tai didžiausia problema, kai jų prisimeta į bijūnų, vilkdalgių krūmelius.Chemijos čia nepanaudosi, o išravet irgi neišeina.Bandžiau persodint, atrodo visas šakneles išrankiojau, bet nepadėjo.Mažiau žolių, bet liko.Kaip jūs darot
QUOTE(juros banga @ 2007 05 04, 21:55) Susidomejau ir aš jūsų aptariamomis problemomis.Atėjus pavasariui tos piktžolės trumpina gyvenimą.Ne vien garšvos, bet dar yra ir smulkiais lapeliais mėlynai, kaip varpeliai, žydinčios (mes jas naktinukem vadinam nežinau kaip teisingai vadinasi).... O man jos labai patinka, is kaimynes gavau sio dziaugsmo O dabar del lontrelio Rrina - Vilnius Kaliteja - Siauliai Jolaxus ir Lululu siunciu vienoj siuntoj Jolaxus - Vilnius Smiltis ir damute31 siunciu vienoj siuntoj Smiltis - Klaipeda smth1 ir as kaunietes AisteS ??? - Utena 9 jau yra. Lieka 100 gr QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 22:06) O man jos labai patinka, is kaimynes gavau sio dziaugsmo O dabar del lontrelio Rrina - Vilnius Kaliteja - Siauliai Jolaxus ir Lululu siunciu vienoj siuntoj Jolaxus - Vilnius Smiltis ir damute31 siunciu vienoj siuntoj Smiltis - Klaipeda smth1 ir as kaunietes 8 jau yra. Lieka 200 gr Man reikia. Prašiau Jums į až. Beje, ar kas nors bandėte pienių šaknų ravėtuvą fiskars firmos. Ar verta už jį 109 Lt. mokėt? Gal galite patarti kokį medį sodinti 15 arų sklype. Labai patinka kaštonas. Bet ar ne per didelis jis tokiam sklypui.Šermukšnį svyruoklinį jau auginu. Daugiau sklype apart vaismedžių jokių medelių. Ačiū už ats. QUOTE(Aistė S @ 2007 05 04, 22:22) Man reikia. Prašiau Jums į až. Beje, ar kas nors bandėte pienių šaknų ravėtuvą fiskars firmos. Ar verta už jį 109 Lt. mokėt? Neseniai tik apie tokį sužinojau,bet jei visad purkšti žadu,tai kažin ar tokio daigto reiktų QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 04, 23:18) Neseniai tik apie tokį sužinojau,bet jei visad purkšti žadu,tai kažin ar tokio daigto reiktų As tai dar praktikuoju pienes rauti su sakem Tai ju saknis tooooooookia ilga Rrina - Vilnius Kaliteja - Siauliai Jolaxus ir Lululu siunciu vienoj siuntoj Jolaxus - Vilnius Smiltis ir damute31 siunciu vienoj siuntoj Smiltis - Klaipeda smth1 ir as kaunietes AisteS negavau adresiuko, tai lieka laisvi 200 gr As jau dabar prisijungsiu tik ryt po piet.Jai kuri kauniete nores isigyti kreipkites i smth1 as jai paliksiu, jei ji sutinka. O jei nores nekauniete, tada ishsiusiu pati bet jau kita kokia dienele jauciu sapnuosiu ta lontreli
Noriu paklausti apie žydinčią pievutę, matėm senukuose tokią pirkti,galvojam užsėti plikas vejos vietas, kurios liko po kurmių antpolio. Gal kas bandėte idomu ar ji lepi.
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 21:41) vaje kaip gražuuuuu QUOTE(Aistė S @ 2007 05 04, 22:22) ...Gal galite patarti kokį medį sodinti 15 arų sklype. Labai patinka kaštonas. Bet ar ne per didelis jis tokiam sklypui.Šermukšnį svyruoklinį jau auginu. Daugiau sklype apart vaismedžių jokių medelių. Ačiū už ats. nu 15 arų jau ne tiek ir mažai, jei tikrai labai patinka kaštonas, tai kodėl jam nesuradus tinkamo kampo o dar iš medžių liepos gražu ir naudos gali papešti, prisirinkdama liepžiedžių, jei gyveni ne prie kokios itin judrios gatvės QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 23:48) o mes tau suteiksim organizatorės statusą QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 23:48) Rrina - Vilnius Kaliteja - Siauliai Jolaxus ir Lululu siunciu vienoj siuntoj Jolaxus - Vilnius Smiltis ir damute31 siunciu vienoj siuntoj Smiltis - Klaipeda smth1 ir as kaunietes AisteS negavau adresiuko, tai lieka laisvi 200 gr As jau dabar prisijungsiu tik ryt po piet.Jai kuri kauniete nores isigyti kreipkites i smth1 as jai paliksiu, jei ji sutinka. O jei nores nekauniete, tada ishsiusiu pati bet jau kita kokia dienele jauciu sapnuosiu ta lontreli Man irgi reiketu as is Siauliu ir kaip jus ten tvarkotes ar pinigelius i saskaita pervesti ar kaip ir kaip jums adresa perduoti
pries isvaziuodama ikisau nosi i SM
lontrelis iskeliaus dar pas Aiste S ir makausike Smth1 tu viena is kaunieciu. Lauksiu is taves skambucio kada ir kaip paimsi ji sian is manes QUOTE(Aistė S @ 2007 05 04, 18:33) QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 19:41) Tai va... jei vis dar domina Lontrelis, galiu suorganizuoti. Tiesa, galima ir po 50 ml, jei kas ras sau pora QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 22:06) As jau visai cia susimaisiau
Mergaites, as norečiau lontrelio 100ml. Galėciau paimti is Vilniaus.
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 05, 07:04) vaje kaip gražuuuuu netraukia šimto mažiukas tikrai http://public.fotki.com/Rrina/visokie/keniskorejinis.html QUOTE(Rrina @ 2007 05 05, 11:31) netraukia šimto mažiukas tikrai http://public.fotki.com/Rrina/visokie/keniskorejinis.html nu pas tave tikrai jaunutis, o man labai seilė tekėjo link tokių, kurie jau beveik medelis, o ne sodinukas medelyne sakė, kad jie daug kam patinka, netgi sakė būna įkurtuvėms dovanų užsako šeimininkai, nes sau pirktis tikrai brangūs tie, kur jau susiformavę medeliai apie metro ir šiek tiek daugiau ūgio net apie 300-400 Lt gal reikia kokias įkurtuves dar vienas daryti tiems, kurie iki šiol neįšventinti ir tik šašlykų pavalgyt atvažiuoja ir dovanų sąrašą pateikti, o tai pirmosios įkurtuvės buvo spontaniškos ir dar praktinis požiūris nebuvo susiformavęs QUOTE(jolaxus @ 2007 05 05, 11:53) nu pas tave tikrai jaunutis, o man labai seilė tekėjo link tokių, kurie jau beveik medelis, o ne sodinukas medelyne sakė, kad jie daug kam patinka, netgi sakė būna įkurtuvėms dovanų užsako šeimininkai, nes sau pirktis tikrai brangūs tie, kur jau susiformavę medeliai apie metro ir šiek tiek daugiau ūgio net apie 300-400 Lt gal reikia kokias įkurtuves dar vienas daryti tiems, kurie iki šiol neįšventinti ir tik šašlykų pavalgyt atvažiuoja ir dovanų sąrašą pateikti, o tai pirmosios įkurtuvės buvo spontaniškos ir dar praktinis požiūris nebuvo susiformavęs Korėjinis kėnis vienas iš pigiausių, nes jis auga greitai, čia sodinukas kokių 2-3 metų.Kai pradės augti, tai bus per metus metras. Jis užauga tokio dydžio kaip mūsų miškų eglės, todėl sodinant reikia gerai apgalvoti. Bet šiaip atsparus augaliukas, nors kėniai visi mūsų salygomis gerai auga. Papildyta: QUOTE(vida777 @ 2007 05 05, 11:38) Kaip grazu, ir kokia jau didele Parasiau, ir pagalvojau - kaip apie vaika Tai eglutei 5 metai, pirkau kai buvo kokie5 tai viso 10
Tai ką, kompanija, šiek tiek atšilo ir jau visos su kauptukais laukuose?
Ju-Ju mane įpareigojo informuoti apie mūsų vakr prasidėjusią LONTRELIO operaciją Y daiktas nupirktas, padalintas ir ir išsiųstas per autobusų stoties skubių siuntų skyrių. Adresatus siuntos pasieks maždaug tokiu grafiku: Vilnius 14:45 val. Utena 15:30 val. Šiauliai 16:30 val. Klaipėda 16:30 val. Atsiimant reikia turėti asmens dokumentą, ir ieškoti savo stotyse siuntų skyriaus, t.y. nesiblaškyti tarp autobusų ir neklausinėti ar neatvežė iš Kauno 100 gramų - nes už tokį elgesį gali susemti ir išvežti Ju-Ju savo sąskaitą turbūt visoms išsiuntė, taigi mokam jai po 30 Lt/ 100 g plius 6 Lt siuntimo išlaidų (čia visai siuntai į vieną miestą, tad dalinkitės keliese siuntėtės)
mielos kolegės, pristatau seniai žadėtą reportažą iš savo namų kiemo
bandysiu įkelti dalimis, nes nesu tikrai, kaip čia su tom fotkėm gaunasi.... Papildyta: Kai turi tik kelis arus, tai norisi išnaudoti kiekvieną kampelį, pvz: Papildyta: dar gerai, kad medžių nereikia sodinti, nes prie sklypo turiu tokį foną: QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 05, 14:43) mielos kolegės, pristatau seniai žadėtą reportažą iš savo namų kiemo bandysiu įkelti dalimis, nes nesu tikrai, kaip čia su tom fotkėm gaunasi.... Papildyta: Kai turi tik kelis arus, tai norisi išnaudoti kiekvieną kampelį, pvz: didumėlis nuotraukų žvilgsniu neaprėpiamas, sumažink, jei gali, nes labai jau sunku pagauti vaizdą bet apskritai tai graži žaluma ir žiedeliai glosto akį |