Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vasara
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Aiva.
skamba labai graziai ax.gif
Sidabrinė
QUOTE(Aiva. @ 2007 04 29, 08:20)
skamba labai graziai ax.gif
*

Nu labai graziai skamba,bet jei kalbant apie varda Vasara,tai doh.gif schmoll.gif
Aiva.
gal kiek neiprastas, bet turim, pvz, Liepa, Veja. norejau dukrai duoti si varda, bet mb visai nepritare schmoll.gif
Gytarė
Žiema - irgi neblogas. biggrin.gif
kamileh
O man gražus tongue.gif O kaip kad angliškai kalbančiose šalyse yra mergaičių vardas Summer, kodėl negali būti Vasaros? Beje, pažįstu Vasarę smile.gif
Kribuk
Man tai jis nelabai, na pats žodis vasara tai gražus, iškart asocijuojasi su šiluma, saulute ir t. t., bet vardui, mano nuomone, tai nelabai tinka.
Sidabrinė
QUOTE(Aiva. @ 2007 04 29, 08:26)
gal kiek neiprastas, bet turim, pvz, Liepa, Veja. norejau dukrai duoti si varda, bet mb visai nepritare schmoll.gif
*

Turim ir Liepa ,ir Veja,ir Nemuna,ir Azuola,ir.....bet man asmeniskai nei vienas nepatinka. schmoll.gif
vyšniux
Kaip vardas man nelabai mastau.gif
*GAILĖ*
man labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
zuikiniauskienė
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 29, 09:26)
*

lotuliukas.gif

Šiaip aš manau, kad kuo vardas paprastesnis, aiškus, skambus ir derinasi prie pavardės, tuo geriau. O kai kyla visokios asociacijos, susijusios su vardu, man tai jau ne. schmoll.gif
Niutsi
Žodis labai gražus, bet kaip vardas - ne... Man nepatinka tokie vardai, kaip Liepa, Nemunas, Rūta ir panašiai. Iš vardų, kurie atitinka tam tikrą žodį, man patinka vos keli: pvz Saulė, Aušra, Eglė. Bet dauguma tokio tipo vardu man schmoll.gif Vasara taip pat schmoll.gif O štai kai pakeičia vieną raidę, manu viskas thumbup.gif , tad Vasarė man net labai wub.gif
HappyAngel
QUOTE(Ana_21 @ 2007 04 29, 10:22)
  Vasara taip pat  schmoll.gif  O štai kai pakeičia vieną raidę, manu viskas  thumbup.gif , tad Vasarė man net labai  wub.gif

Na taip, bet Vasarė jau su žiemos mėnesiu vasariu asocijuojasi, tad reikšmė kaip ir keičiasi ax.gif

O Vasara man labai gražu wub.gif wub.gif Šiltas, retas, paprastas... wub.gif
*Lina*
man kaip vardas nea schmoll.gif schmoll.gif
Ieva-Pieva
o man labai gražus bigsmile.gif
Gulia
Gal Vasare g.gif
Niutsi
QUOTE(birdie @ 2007 04 29, 19:42)
Na taip, bet Vasarė jau su žiemos mėnesiu vasariu asocijuojasi, tad reikšmė kaip ir keičiasi  ax.gif
*

Tai va, kad Vasarę jau galima sieti ne su šilta vasara, o su šalta žiema... smile.gif Todėl net nžn, na bet visgi Vasara man nepatinka, tas pats, jeigu vaiko vardas būtų Žiema, Ruduo, Pavasaris... lotuliukas.gif Bet nesiginčyju, gal net tokie variantai kažkam patinka, manau, kad jeigu tėvam patinka, tai puiku, jeigu pavadins Vasara, nei iš tolo nepalyginsi su kokia 'Klolete"...
lullu
[quote=Ana_21,2007 04 29, 12:22]
Žodis labai gražus, bet kaip vardas - ne... Man nepatinka tokie vardai, kaip Liepa, Nemunas, Rūta ir panašiai. Iš vardų, kurie atitinka tam tikrą žodį, man patinka vos keli: pvz Saulė, Aušra, Eglė. Bet dauguma tokio tipo vardu man schmoll.gif Vasara taip pat schmoll.gif

PRITARIU biggrin.gif
Samy
aha, žodis skamba gražiai, bet kaip vardas nea... biggrin.gif
Spindulėlis
man kol kas šitas vardas skamba neįprastai, bet jei jau pamėgau Upę, tai, manau, ir Vasara ilgainiui pradės patikti biggrin.gif
litavkasam
Man nelabai g.gif nežinau kodėl blush2.gif Žiema gražiau ax.gif
yalissa
O man irgi Vasarė gražiau skamba 4u.gif
TheAngel
O man Vasara labai labai grazus. wub.gif wub.gif wub.gif
Smilga222
man lb,lb grazus wardas lotuliukas.gif
Margita
QUOTE(Ana_21 @ 2007 04 29, 11:22)
Žodis labai gražus, bet kaip vardas - ne...O štai kai pakeičia vieną raidę, manu viskas  thumbup.gif , tad Vasarė man net labai  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Man taip pat Vasarė gražu wub.gif
Isila
Man Vasarė gražiau skamba mirksiukas.gif
Meka Pinavija
nelabai rolleyes.gif
Elmiko
Vasarė graziau skamba 4u.gif
Onora
man gražu visai, bet Vasarė gražiau, bet čia tik jei vasario mėn. gimtų smile.gif
ramyra
Pazystu 3m Vasare 4u.gif Ir gime ji visai ne vasario men, ar vasara. Tiesiog tevams patiko toks vardas
JANIUKAS
Man nepatinka...
VITELI
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 05 02, 17:23)
Man nepatinka...
*

man irgi ax.gif
daivazek
Na, jei jau cia taip is Vasaros Vasare padare, tai as jau tada geriau i Vakare pakeisciau biggrin.gif Va cia tai tikrai grazus vardas butu rolleyes.gif
Emerencija
QUOTE(Gytarė @ 2007 04 29, 09:26)
*

Pavasaris, Ruduo irgi nieko tokie vardai, skamba liuksiskai thumbup.gif
Isila
QUOTE(daivazek @ 2007 05 02, 18:52)
Na, jei jau cia taip is Vasaros Vasare padare, tai as jau tada geriau i Vakare pakeisciau biggrin.gif Va cia tai tikrai grazus vardas butu rolleyes.gif
*

na, tiek Vasarė, tiek Vakarė man labia gražūs vardai wub.gif
muminukas
man gražu ir Vasara, ir Vasarė smile.gif
FataMorgana
Man tai gražiau Vasara nei Vasarė
Paloma:)
Man labai grazus vardas Vasara wub.gif Ir Vasarė wub.gif wub.gif
Fire
QUOTE(Aiva. @ 2007 04 29, 09:26)
*

Vasare gal ir graziau (man), bet Vasara irgi graziai skamba. Gal del to, kad pazinojau labai simpatiska mergina, vardu Vasara (Liucijos Baskauskaites dukra). O jos brolis - Vejas biggrin.gif (mano sunenas irgi Vejas, sis vardas jam labai labai tinka)
Darling
O man patinka ir manau,tikrai retas ax.gif
SUNO
Man nelabai. ax.gif
Mrs Freken Bok
as asmeniskai tokio vardo neduociau, kazkaip keistai skamba...
virvė
Man Vasarė gražiau už Vasarą tongue.gif Mieli vardai smile.gif
dori
žodis gražus, vardas ne schmoll.gif
cherrymint
Vakariene thumbup.gif lotuliukas.gif
ELWOOD
graziai skamba Vasara, Vasarele, Vasaryte...bet tik kaip pati mergaite bus patenkinta siuo vardu?...as tai sau tokio tikrai nenoreciau...man kad zodis siltas, svelnus, toks mielas sirdziai nes asocijuojasi su nuostabiu metu laiku, bet vardui man jis atrodo netinkamas...cia tik mano nuomone.. blush2.gif
klaara
Gražus vardas wub.gif
Šelmė
Turiu giminaitę tokiu vardu ax.gif , bet man kažkaip nelabai blush2.gif
twins2
Man tai visokios ( Vasaros, Vejai, Azuolai, Upes ir tt.) nesamones
Arvena
labai gražu ir VASARA (žinau mergytę 7 metų) ir Vasarė thumbup.gif

Ūla
QUOTE(twins2 @ 2009 09 17, 10:01)
Man tai visokios ( Vasaros, Vejai, Azuolai, Upes ir tt.) nesamones
*

visi šie ir panašūs - gražu, o vat Vasara man nelabai, nors ir iš tos pačios "operos". Bet čia jau asmeninės nesimpatijos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.