Nepatinka man tokie vardai...
Vasara ...gal ir nieko visai!
bet zinoma, geriau jau Vasara negu Samanta ar Dziolana
L.grazus Vasara!
Man grazu
man asmeniškai nelabai
na man vasara kaip metu laikas
labai grazu
lb grazus vardas
Man ir nelabai
Kaip Žibute
Vasarė gal ir nieko, bet Vasara man ne
nu ne
Man gražus ir
QUOTE(twins2 @ 2009 09 17, 11:01) man asmeniskai irgi tie vardai tokie "bevardziai", juk tiek vejai, tiek upes, turi net savo vardus, o cia vaika taip apibendrinti kaip Vejas, Upe, Ezeras, Medis na Azuolas turi savo tikra reiksme, viskas OK, bet is Vasaros galima dar isvesti Liepa, Rugpjūtė ar Birželė
Nu baikit issikalineti
skamba graziai, bet kaip vardas
O man tai visai nieko
o man gražu. panelė Vasara... ponia Vasara... Liuks
Mes laukiames antro vaikelio, tik dar nezinom kas bus, labai norim mergaiciukes, nes turim 3 metu Vakari. Jei gimtu mergaite tai labai noreciau pavadinti Vasara-Vakaris ir Vasara, ziauriai tinka. Ziuriu ir nuomones labai skiriasi, manau, kam nepatinka, tie fantazijos neturi, isprausti i remus, kas ka pagalvos ar pasakys.....kaip kiti gali nuspresti koks tavo vaikui vardas tinka. Dabar kai vasara baigesi, mano maziukas sako, kad vasara su mumis visada bus-kol kas pilve....
QUOTE(Teslike;) @ 2010 09 17, 21:52) Ziuriu ir nuomones labai skiriasi, manau, kam nepatinka, tie fantazijos neturi, isprausti i remus, kas ka pagalvos ar pasakys.... kaip Andrius Tapinas. o dėl fantazijos neturėjimo labai taikliai apie tokius vardus pasakėte.
na tai gal tada reikia leisti fantazijai lietis per krastus ir zmonems duoti tokius vardus kaip Ruduo, Pavasaris, Gruodis ir pan, ane?
Man Vasare graziau skamba
O broliuką pavadinsit Rudeniu?
Man irgi gražiau Vasarė skamba, ir, manau, prie pavardės gražiau derinasi
Kaip vardas,tai neeeeeee...
Na Vasara kazko man i varda nelabai nesa, bet Vasarė tai jau kitas reikalas, mano dukryte pavadinta Vasarės vardu ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu
na ir malabiau patinka
Man šis vardas gražus
Man tai labai grazus vardas Vasara: ) ypac kai dabar ziema.
Labai fainas, siltas vardas
Kaip vadas- idomiai skamba
Man tai tie vardai kurie turi dar reiksmiu tai
Idomiai skamba ypac vasara.... teko girdeti mamyte saukiant tokiu vardu savo dukra. Niekada neduociau tokio vardo tas pats kaip berniukui Pavasaris ar Ruduo. Kartais teveliai persistengia vaikams duodant vardus, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Niekur negirdetas, bet labai grazus ir sauletas vardas!
Skamba tikrai gražiai, tik neišdrįsčiau pavadinti taip mergaitės, jei turėčiau. Bet šiaip įsivaizduoju šaukiant - Vasaryte...
Vasarė jau kas kita - vadinčiau taip
Skamba labai gražiai, bet nevadinčiau taip...
Gal tikrai geriau tiesiog Vasare
Geriau Vasarė
man gražu Vasara, buvo mano vardų sąraše. kodėl gražu saulė, rasa, vėjūnė, aušra, o vasara jau nebe
Kad nelabai, gal gražiau kaip daug kas rašė - Vasarė
Žiema gal geriau?
Neišsidirbinėkit iš vardų.Bent Vasarė tai gražus,Vasara-ne Vasaris ir Vasarė gražiausi vardai
Vasarė-gražu:) Vasara -nelabai. Atrodo skiriasi tik 1 raide, tačiau skamba visai kitaip:)
|