Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vasara
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
cameron
Nepatinka man tokie vardai... schmoll.gif
euforbija
Vasara ...gal ir nieko visai!

bet zinoma, geriau jau Vasara negu Samanta ar Dziolana blink.gif
**Gin**
L.grazus Vasara! smile.gif thumbup.gif
liolia79
Man grazu thumbup.gif Toks siltas siltas vardas 4u.gif
l'eau
man asmeniškai nelabai schmoll.gif
puskariova
na man vasara kaip metu laikas g.gif o vat vasare gal butu visai ir nieko
klaara
labai grazu thumbup.gif
Renesme
lb grazus vardas thumbup.gif
gosas
Man ir nelabai
Kaip Žibute doh.gif ar Meile doh.gif Nu ne nepatinka man schmoll.gif
JUSTITIA
Vasarė gal ir nieko, bet Vasara man ne doh.gif
tikroji meile
nu ne schmoll.gif
***Žaltvykslė
Man gražus ir wub.gif mielas..
September_Lady
QUOTE(twins2 @ 2009 09 17, 11:01)
Man tai visokios ( Vasaros, Vejai, Azuolai, Upes ir tt.) nesamones
*

man asmeniskai irgi tie vardai tokie "bevardziai", juk tiek vejai, tiek upes, turi net savo vardus, o cia vaika taip apibendrinti kaip Vejas, Upe, Ezeras, Medis g.gif

na Azuolas turi savo tikra reiksme, viskas OK,

bet is Vasaros galima dar isvesti Liepa, Rugpjūtė ar Birželė bigsmile.gif vikipedijoje galima rasti ir lietuvisku veju pavadinimu: Šiaurė, Vakarynė,Pilvinis, o gal Musonė, Pasatė?

lotuliukas.gif
Spindi*
Nu baikit issikalineti doh.gif lotuliukas.gif
Miss_E
skamba graziai, bet kaip vardas schmoll.gif schmoll.gif
ciuke
O man tai visai nieko bigsmile.gif
Pinavija Nuostabioji
o man gražu. panelė Vasara... ponia Vasara... Liuks smile.gif
Teslike;)
Mes laukiames antro vaikelio, tik dar nezinom kas bus, labai norim mergaiciukes, nes turim 3 metu Vakari. Jei gimtu mergaite tai labai noreciau pavadinti Vasara-Vakaris ir Vasara, ziauriai tinka. Ziuriu ir nuomones labai skiriasi, manau, kam nepatinka, tie fantazijos neturi, isprausti i remus, kas ka pagalvos ar pasakys.....kaip kiti gali nuspresti koks tavo vaikui vardas tinka. Dabar kai vasara baigesi, mano maziukas sako, kad vasara su mumis visada bus-kol kas pilve....wink.gif
l'eau
QUOTE(Teslike;) @ 2010 09 17, 21:52)
Ziuriu ir nuomones labai skiriasi, manau, kam nepatinka, tie fantazijos neturi, isprausti i remus, kas ka pagalvos ar pasakys....

kaip Andrius Tapinas. o dėl fantazijos neturėjimo labai taikliai apie tokius vardus pasakėte.
raimute89
na tai gal tada reikia leisti fantazijai lietis per krastus ir zmonems duoti tokius vardus kaip Ruduo, Pavasaris, Gruodis ir pan, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ruby Tuesday
Man Vasare graziau skamba smile.gif
NimfeO
O broliuką pavadinsit Rudeniu? biggrin.gif Nepykit,bet nesuprantu tų vietovardžių,gamtos reiškinių ir kt pavertimo vardais blink.gif schmoll.gif
otema
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 18, 13:19)
Man Vasare graziau skamba smile.gif
*

Pritariu, Vasarė žymiai gražiau ir vardiškiau skamba, nes vasara tai metų laikas, o Vasarė labai gražu.
Aquarius
Man irgi gražiau Vasarė skamba, ir, manau, prie pavardės gražiau derinasi
setute
Kaip vardas,tai neeeeeee...
eglelapas
Na Vasara kazko man i varda nelabai nesa, bet Vasarė tai jau kitas reikalas, mano dukryte pavadinta Vasarės vardu ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu wub.gif
gresa
na ir malabiau patinka wub.gif
Mnz
Man šis vardas gražus rolleyes.gif Toks lietuviškas, pagoniškas, susijęs su gamta, švelnus ir romantiškas.. wub.gif
l'eau
QUOTE(Mnz @ 2011 01 08, 01:45)
Toks lietuviškas, pagoniškas, susijęs su gamta, švelnus ir romantiškas..  wub.gif
*

kodėl nusprendėt kad pagoniškas? g.gif
Mnz
Nes susijęs su gamta smile.gif O vis pagonys mylėjo gamtą ir ją dievino smile.gif

QUOTE(l'eau @ 2011 01 08, 12:05)
kodėl nusprendėt kad pagoniškas? g.gif
*

Skaniažandė
Man tai labai grazus vardas Vasara: ) ypac kai dabar ziema. biggrin.gif
September_Lady
QUOTE(eglelapas @ 2011 01 06, 02:50)
Na Vasara kazko man i varda nelabai nesa, bet Vasarė tai jau kitas reikalas, mano dukryte pavadinta Vasarės vardu ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu  wub.gif
*

man irgi Vasare labiau tinkamas vardui...bet jau prasmes is esmes skiriasi tu dvieju vardu smile.gif
Dinulia
Labai fainas, siltas vardas biggrin.gif As uz biggrin.gif
vasara04.
Kaip vadas- idomiai skamba cool.gif
neraite
Man tai tie vardai kurie turi dar reiksmiu tai schmoll.gif Saule, META, IR tttne
JJ_M
QUOTE(otema @ 2010 09 19, 14:07)
Pritariu, Vasarė žymiai gražiau ir vardiškiau skamba, nes vasara tai metų laikas, o Vasarė labai gražu.
*

pritariu Vasarė wub.gif nors tada su mėnesiu šiek tik vasaris asocijuojasi.. g.gif
faantastiska
Idomiai skamba ypac vasara.... teko girdeti mamyte saukiant tokiu vardu savo dukra. Niekada neduociau tokio vardo tas pats kaip berniukui Pavasaris ar Ruduo. Kartais teveliai persistengia vaikams duodant vardus, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu... 4u.gif
Chanelle
Niekur negirdetas, bet labai grazus ir sauletas vardas! 4u.gif
Vaida*
Skamba tikrai gražiai, tik neišdrįsčiau pavadinti taip mergaitės, jei turėčiau. Bet šiaip įsivaizduoju šaukiant - Vasaryte... wub.gif
Vasarė jau kas kita - vadinčiau taip thumbup.gif
brasta
Skamba labai gražiai, bet nevadinčiau taip...
mandarininė
Gal tikrai geriau tiesiog Vasare g.gif
Nalivaika85
Geriau Vasarėsmile.gif Vasara kažkaip nelabai kaip skamba. smile.gif Panašiai kaip visokios bitės, mėtos, melisos ir t.t. smile.gif
linada
man gražu Vasara, buvo mano vardų sąraše. kodėl gražu saulė, rasa, vėjūnė, aušra, o vasara jau nebe smile.gif toks pats gamtos vardas. ir nelabai įprastas. vasarė - tai man su mėnesio vasario. b
Moxe
Kad nelabai, gal gražiau kaip daug kas rašė - Vasarė 4u.gif
ievuk-as(r)
Žiema gal geriau?
Neišsidirbinėkit iš vardų.Bent Vasarė tai gražus,Vasara-ne
Vasaris ir Vasarė gražiausi vardai ax.gif
Tiūtė
Vasarė-gražu:) Vasara -nelabai. Atrodo skiriasi tik 1 raide, tačiau skamba visai kitaip:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.