skamba labai graziai
gal kiek neiprastas, bet turim, pvz, Liepa, Veja. norejau dukrai duoti si varda, bet mb visai nepritare
Žiema - irgi neblogas.
O man gražus
Man tai jis nelabai, na pats žodis vasara tai gražus, iškart asocijuojasi su šiluma, saulute ir t. t., bet vardui, mano nuomone, tai nelabai tinka.
Kaip vardas man nelabai
man labai labai gražu
Žodis labai gražus, bet kaip vardas - ne... Man nepatinka tokie vardai, kaip Liepa, Nemunas, Rūta ir panašiai. Iš vardų, kurie atitinka tam tikrą žodį, man patinka vos keli: pvz Saulė, Aušra, Eglė. Bet dauguma tokio tipo vardu man
QUOTE(Ana_21 @ 2007 04 29, 10:22) Vasara taip pat Na taip, bet Vasarė jau su žiemos mėnesiu vasariu asocijuojasi, tad reikšmė kaip ir keičiasi O Vasara man labai gražu
man kaip vardas nea
o man labai gražus
Gal Vasare
QUOTE(birdie @ 2007 04 29, 19:42) Tai va, kad Vasarę jau galima sieti ne su šilta vasara, o su šalta žiema...
[quote=Ana_21,2007 04 29, 12:22]
Žodis labai gražus, bet kaip vardas - ne... Man nepatinka tokie vardai, kaip Liepa, Nemunas, Rūta ir panašiai. Iš vardų, kurie atitinka tam tikrą žodį, man patinka vos keli: pvz Saulė, Aušra, Eglė. Bet dauguma tokio tipo vardu man PRITARIU
aha, žodis skamba gražiai, bet kaip vardas nea...
man kol kas šitas vardas skamba neįprastai, bet jei jau pamėgau Upę, tai, manau, ir Vasara ilgainiui pradės patikti
Man nelabai
O man irgi Vasarė gražiau skamba
O man Vasara labai labai grazus.
man lb,lb grazus wardas
Man Vasarė gražiau skamba
nelabai
Vasarė graziau skamba
man gražu visai, bet Vasarė gražiau, bet čia tik jei vasario mėn. gimtų
Pazystu 3m Vasare
Man nepatinka...
Na, jei jau cia taip is Vasaros Vasare padare, tai as jau tada geriau i Vakare pakeisciau
man gražu ir Vasara, ir Vasarė
Man tai gražiau Vasara nei Vasarė
Man labai grazus vardas Vasara
QUOTE(Aiva. @ 2007 04 29, 09:26) gal kiek neiprastas, bet turim, pvz, Liepa, Veja. norejau dukrai duoti si varda, bet mb visai nepritare Vasare gal ir graziau (man), bet Vasara irgi graziai skamba. Gal del to, kad pazinojau labai simpatiska mergina, vardu Vasara (Liucijos Baskauskaites dukra). O jos brolis - Vejas
O man patinka ir manau,tikrai retas
Man nelabai.
as asmeniskai tokio vardo neduociau, kazkaip keistai skamba...
Man Vasarė gražiau už Vasarą
žodis gražus, vardas ne
Vakariene
graziai skamba Vasara, Vasarele, Vasaryte...bet tik kaip pati mergaite bus patenkinta siuo vardu?...as tai sau tokio tikrai nenoreciau...man kad zodis siltas, svelnus, toks mielas sirdziai nes asocijuojasi su nuostabiu metu laiku, bet vardui man jis atrodo netinkamas...cia tik mano nuomone..
Gražus vardas
Turiu giminaitę tokiu vardu
Man tai visokios ( Vasaros, Vejai, Azuolai, Upes ir tt.) nesamones
labai gražu ir VASARA (žinau mergytę 7 metų) ir Vasarė
|