MES TAIP PAT SU PIZAMYTE GULDOM, LABAI PATOGU IR TIEK
aš mažiuka visada migdau su pižama
Mes nuo 1 metuku miegam su pizama, ale ryte daznai randu vaika be kelniu ir pamperio
Iki kokių metukų mes miegam arba su 100% medvilnės šliaužtukais (kurie susisega per visą ilgį), arba bodukas ilgom rankobytėm plius kelnytės...
Man kažkaip buvo keista, kai pamačiau, kad parduodamos pižamos, o atsidariusi puslapį pamačiau, kad tie rūbeliai gryniausia sitetika... su tokias jokiu būdu vaikučio nemigdyčiau, nes ir pati nemėgstu sintetikos arti kūno....
Maniškis su pižamėle miega nuo kokių 6 mėn.
na visgi as siltesniu oru palauksiu .. atsikloja
Mano dukriukas kai buvo visai mažytė miegojo su medvilniniais šliauštukais,o veliau ir dabar tai tik su medvilninėm pižamėlėm.Sintetikos vaikui nerengčiau
na maniškis su pižama miega jau nuo kokių 10 mėn , jis toks vėsiamėgis pas mane tai ir kojines nusimauna po pagalve pasideda ir koją naktį iškiša, bet jam taip patogu tai ką padarysi. nors pati miegu užsiklojus iki ausų maniškis nei perkur - į tėvelį tai ir nevargstu neserga vadinasi jam tai smagu ir patogu . tai ir lai miega
Su 2-jų dalių pižamyte miegam nuo 9 mėn., bet dėvim ir ištisinę pižamytę- kombinezoniuką su pėdutėm. Labai patogu
Negaliu pasakyti nuo kada miega su pizama ,bet kiek pamenu nuo gimimo vaikai turejo spec. rubelius nakciai.O tik gavus pacio maziausio dydzio pizamele ,ja vilkedavome.
mano mazius iki kaskur 2 metuku miegojo su tokiom pizamom kaip kad sliaustai(zinoma ziemos metu) ,dabar turim 4 pizameles,2 flanelines ir 2 medvilnines,dedames pagal ora....visa laik kuomet miegodavo nusispardydavo,tik sia ziema jau pats bemiegodamas uzsitraukia kaldryte jai truputy ji pakrenta y sona....turejom bet jau isaugom ir vasarine pizamele,tai maikyte be rankoviu ir na tokie kaiptriusikeliai- sortukai trumpi....visai vasaros pradzioje dejomes,na o vasaros metu kadangi pas mus beprotiskas karstis,miegojom tik po triusikeliais-sortukais.....taip pat manau bus ir sia vasara
mes nuo net nepamenu gal nuo kokiu 2 metuku naudojam halatukus..visad issimaudom,uzsidedam pizamele,ir halatuka ir tapkytes...tada dar isgeriam vakarines kakavos puoduka arba silto pieno stikline ir y lova....ryte taip pat pakile uzsidedam halatuka ir einam y virtuve pusryciauti,po to tik persirengiam.... mano vaikiukui dabar 4 metai ir 8 menesiai jis pats uzsideda pizama,prie jos priprates ir be jos neuzmiega,ryte pakiles pats uzsideda halatuka(jau ismoko pats dirza uzsirist) pas mus paprasciausiai tokia kasdienine rutina...ir jis prie jos priprates
Na mes tai tik iki metų miegojome su šliaužtais,o vėliau visuomet su medvilninėmis pižamomis.Tai jau priprates ir pats ar aš vakarais velkames.
mano leliukas irgi ziema miegojo su sliauztinukais,bet nuo 2m.(ziemai)nupirkom pizamite.O jau koks patenkintas buvo
O mes su pizamyte pradejom miegot nuo puses metu. Dabar jau kitaip ir neisivaizduojam
Pizama zinoma, medvilnine miegam su pizama nuo tada kai isaugom leliukiskus sliaustus.bet ziemai turim dar dideliu pliusiniu sliaustu tipo pizamu.idomu kad uzsieni sliaustai vaikams yra butent nakciai skirtas rubas-pizama.
Ir viena,ir kita miega su pižamom.Net nepamenu nuo kada
QUOTE(žana @ 2006 04 09, 18:45) Ir viena,ir kita miega su pižamom.Net nepamenu nuo kada O mes jokiu pizamu nemegstam, abu berniukai miega su kelnaitemis ir maikutem, sako, nei tevas su jokiomis pizamomis nemiega, nei senelis. O ziema dar ir su golfais.
Mano dukrytė miega tik su pižama, nes miega neramiai, nusiklosto, o miega su ja nuo pusės metų. Vasarą kai karšta su naktinukais
Mes su pižama miegame nuo 6 mėn. Ir tai
Dukra miega tik su pizama arba su naktinukais
Mazius irgi
na dbr tai jau rimtai pradejom pizamu sezona
Nuo pat kudikystės vaiką nakčiai perrengiu pižama, ar bent atskira maikute, buna kad kasnakt ją keičiu nes vaiaks miegodamas sušyla. Dienai skirti rūbai negli būti skiriami nakčiai, na bent jau mano tokia nuomonė.
nuo pat mazens vaikui nakciai mauname pizama,ziema siltesne,pavasari plonesne,o vasara,kai labai silta su maikute.manau,kad pizamos butinai reikia,taip silciau ir patogiau mazyliui miegoti
Nebutinai prireikia. Man svarbu, kad drabuzeliai butu laisvesni ir ne per silti...
Na mano mergina tai nuo 1metuku pradejo miegoti su pizamyte
Kas vakara nusiprause,issivale dantukus rengiames pizama, tai mazyliui lyg zenklas, metas miegoti. Tik kartais musu modeliukui isdygsta ragiukai, su kuria gi eis miegoti. Pirkdama atkreipiu demesi i tai, kad ant pizamos butu koks nors piesinelis. Tai mazyliui suteikia daug dziaugsmo, kad ir siandien jis miega ne vienas o su meskuciu ant pizamos.
as tai savo mazyle taip pat migdau su pizama ir ji jau pati supranta kad eis miegoti zinoma diena kai eina miegoti pakaituko pizamos nemaunu tik nuvelku virsutinius rubelius nes vistien nusitepa suprakaituoja
Tikrai,pastebejau,kad vaikams patinka pizamos su paveiksleliais...O dabar atsirado dar vienas LABAI SVARBUS,ka as sakau
O mes taip pat miegam su pižama, jau nuo mažų dienų turim tokią kur niekaip kojų neišeina iškišti lauk
QUOTE(bevardė @ 2006 04 26, 17:35) Nuo pat kudikystės vaiką nakčiai perrengiu pižama, ar bent atskira maikute, buna kad kasnakt ją keičiu nes vaiaks miegodamas sušyla. Dienai skirti rūbai negli būti skiriami nakčiai, na bent jau mano tokia nuomonė. pilnai sutinku kad nakciai turi buti skirti kiti drabuzeliai,mes nuo gimimo su pizamyte,su tais paciais drab.kuriais buvo diena niekada nemiega
Mes nuo pat kudikystes miegam su pizamke
Nuo pirmuju menesiu visada vakare einant miegoti aprengdavau pizama - sliauzta, na o dabar jau turim TIKRA pizama
niu maniskis dar mazas bet mes iskart kai slauztukus jau atidejom tai pradejom nakciai detis pizamyte...
QUOTE(lauricinaa @ 2006 04 26, 19:04) nuo pat mazens vaikui nakciai mauname pizama,ziema siltesne,pavasari plonesne,o vasara,kai labai silta su maikute.manau,kad pizamos butinai reikia,taip silciau ir patogiau mazyliui miegoti As taip pat pritariu visoms mamytems kad vaikutis nuo pirmu dienu turi miegoti su pizama.
Mes dar irgi nedidukai, bet miegame su pizama. Tiksliau tai yra toks kaip ir kombinezoncikas-pizama. Jis siltas. Vaikas nakti nesusala net kai nusispardo kaldryte. Siaip manau, kad turi buti kazkokie rubeliai, su kuriais vaikutis tik miega.
maniškė miega su bodžiuku
Mūsų namuose pakankamai vėsu, tai kartais mažąją aprengiu net su keliais šliaužtais nakčiai, nes užkloti jos tiesiog neįmanoma
kartais net mieganciam turiu aprengti pizama, nes per diena taip issiduksta, kad ziurek jau ir snaudzia kur susisukes. Miega savo lovoje, tad daznai per miegus nusispardo antklode, anksciau migdant be pizamos nubusdavo, o dabr siltai miega ir nusiklojes. Turime kelias pizamas tad musu mazasis modeliukas prie eidamas miegoti renkasi su kuria miegos.
Mano sūnelis turi tris skirtingus komplektukus nakčiai- tipo pižamytes. Manau, kad perrenginėjamas, jis tarsi nusiteikia miegeliui.
Maniskis ir miega su pizama,kai buvo mazesnis miegojo su pizama-sliauztukais, o sia ziema,kategoriskai atsisake tokia rengtis, jam tos pedos nepatinka, tad rengiam paprasta pizamele
maniskei nors puse metuku, bet mes jau nuo kokio 3o menesio turim dieninius ir naktinius rubeliu, nakciai dazniausiai kombenzoniuka rengiu.
Vaikutis būtinai turi miegot su pižama.Juk tai higienos taisyklė.Tik vienos mamytės rengia "tikras" pižamas o kitos įvairius rūbelius pritaikytus miegui-man patiko vokeliai.Mano draugė įkišdavo net 3 metų vaiką.Nenusispardo.
Vyresnysis miega su pižama nuo pusės metukų. Tiesiog įvedėm tokį ritualą: maudynės, pižama, pienukas ir miegelis
Neįsivaizduoju, kaip miegoti be pižamos
be abejo pizama butina ,ar berniukas ar mergaite ,visu kuneliams reikia laisves
Na mano mažoji miega su pyžamyte, kai labai šalta. Kai šiek tiek šilčiau tai su naktinukais, o kokia laiminga, tai kaip mama, kaip pati sako. Didieji mano berniukai miega su pižamomis ir nematau čia nieko blogo, kad jie nekompleksuoja dėl to. O aš pati džiaugiuosi, nes kai ateinu pasižiūrėt, tai pastoviai pliki nusispardę miega, tai apkloji ir toliau miega. jei būtų su kelnaitėm tai būtų sušalę ir kokią slogą pasigavę.
Sveikutes!Mano mazyte miega irgi su pizamyte,nes visada nusikloja.Ziema velkames siltesne,isrinkome su teletabiais nes jie labai patinka,tai pizama velkasi labai norei.Beto supranta kad nusiprausia ,apsivelka pizama ,jau laikas miegoti.
Abu vaikai miega su pyzamom ir nelabai isivaizduoju ,kad galetu but kitaip,bent kol naktimis taip nuspardo kaldra.
Maniškis su pižama miega nuo pusės metų. Bet vistiek kartais kai nusispardo dekį randu biski pašalusį.
mes irgi su vaikiska pizamyte tokia kur tarp kojyciu su segtukais tais uzsispaudzia ji laisva tai patogu niekur vaikui neverzia jokiu gumuciu tikrai geras rubelis
|