Nuo 1metu!
Mažylis miega tik su pižama nuo pat mažumės, dičkio jau seniai nebeapvilksi
Miegojo iki 2m kokiu,paskui niekaip
Maniskis miega namie su pizama tiek ziema, tiek vasara. Darzelyje su maikute ir triusikeliais.
Manoji miega su pizama nuo 6 men .
Tik su pizama, nuo kokiu 7men
kiek ziurejau,kas parduoda,tai tos pizamos ir yra sliauztai ar as ka painioju,mes dar ir bunam ir miegam su sliauztais
mano vaikui 4 labai megsta savo pizama ir miega tik su ja, o siaip tai daugiau ziema rudeni pizama velkam, vasarai per karsta.
mes su sliauztais miegam ,nes labai nusikloja
Sunui dabar 11menesiu tai miega su piazama kur marskineliai ir kelnes,pradejome meigoti nuo 9men su pizama
Mano mažius miega su pižama kažkur nuo 6-7 mėn
su pižamom, dukra jau ir naktinukų turi... nuo tada kai išaugom paskutinius šliaužtus
nuo 8 men miegam su pizama (atskirai marskinukai/maikute ir kelnes (su gumyte apacioje)/sortukai). Gumytes apacioje patogu, nes vartantis lovoje nepasikelia i virsu ir nespaudzia susivelusios kelnes. Pizama mums ritualo dalis, jos rengimasis ir pan, o siaip vasara tai nenaudotume, bet ziema, kai daznai nusikloja, tai butina.
Ir mano kleckas miega su pizama nuo 9men., labai jam patogu
Maniškė irgi miega su pižama, kol kas dažniausiai su teletabine (taip vadinam tokias, kurios yra vientisos, su pėdutėmis ir užtraukiamos užtrauktuku). Labai patogu, kad kojytės neplikos, niekas niekur neišsipešioja
Visada su pizama
tik su viršutine dalim, kojytės plikos
idomus klausimas.. visada su pizama. nuo gimimo. einam miegoti, persirengiam pizama, atliekam kitus naktinius ritualus pries miega ir abu zino, kad zaidimu laikas jau baigtas.
Tai zinoma. Gal 2men vaikuti einant miegoti perrengiu. Kol mazas i kitus slauztuku ar romperiuka,veliau jau i pazamyte. Tai kaip vienas is daugelio ritualu,kuris nuteikia,kad diena jau baigiasi ir eisim miegoti
Maniske miega tik su pizama, pilna komplektacija
Musu maiuke nuo gimimo miega su pizama, "fleece" sliauztinukais arba siaip pasiltintais sliauztais. Manau, kad kai bus vyresne atpazins (gal jau ir dabar atpazista) ta ejimo miegoti rituala
mažiulis tai su šliaužtukais kol kas, bet dičkis jau 9 metai tai tik su pižama, nuo darželio laikų... Kokių tų pižamų gražių yra, su viena pasislėpęs nuo manęs nuėjo į mokyklą po džemperiu, nes jam labai graži buvo, kaip marškinėliai
Mano mazoji tik su pilna pizama, bet megsta taip pat ir naktinukus
Su pižama nuo pirmų dienų
Taip. manoji miega su pižama nuo gimimo.db jai 6 metai
dvieju daliu pizamos neturime, kadangi dar nesioja sauskelnes tai miegame su bodziuku ilgomis arba trumpomis rankovytemis (priklausomai nuo temperaturos).
Susegamos pizamytes negaliu vilkti nes vaikinas megsta miegoti ne tik ant sono, bet ir ant pilvuko, todel butu labai nepatogu jei susisegtu priekyje.
maniškis miega nuo 1 metų
tik virsus ir tik su trumpom rankovem
Vyresnis tik su kelnem, o mazius dar ir kojines prie pizamos uzsimauna
Mano abu vaikai miega aprengti pizamomis
Mano dukryte irgi miega su pizama, nuo kada? Nuo gimimo
|