lengvute
2003 12 05, 08:34
Ar jūsų vaikai gulasi miegoti su pižama, ar mėgsta pižamą?Kokio tipo? Maniškės tai mėgsta miegot su močiutės siūtom pižamom (tokio suknelių tipo), tik ne visada atsimena užsivilkt arba tingi  Nupirkau joms ir chalatukus, stengiuos augint tokias damačkas Vakar pamačiau filme mergaitę, apsivilkusią tokią gražią šilkinę pižamą, su kelnėm, marškinėliais-susižavėjau, kai maniškės paaugs, būtinai joms nupirksiu (jei neužsispirs kitaip)
Net ir kalbos negali kitokios buti-juk pizama naktinis rubelis  Mano bernuzelis megejas nakti yvairiom pozom miegoti, taip kad daznai ir nusispardo. Iseiti radau tik viena-turim pora pizameliu kombinzoniuku-svelnus laisvi ir patogus. Bet svarbiausia, kad kunelio nuogo nera
butinai pizamyte. ir ziriu pagal ora namie, nuo kurio priklauso pizamele storis
Vyresnėlis tai tik su triusikais  . Man labiau patiktų, kad bent maikės nenusirengtų. Nė minties. Sako, karšta. Nu nešalta vaikųkambary(šilčiausias kambarys visam bute~22laipsniai), bet man mano sūnus dar mažytis ir vis atrodo kad sušals  . O mažę guldau su pampersu ir maikyte - kartais trumpom, kartais ilgom rankovėm. Tai jei šliaužtus užskaitant už pižamą, mes nesirengiam. Gal kai paaugs. Gal kai bus vėsiau namie...
giedrulka
2003 12 05, 14:21
| QUOTE (mamusiuka @ Penktadienis, 05 Gruodžio 2003, 11:19) | Mano bernuzelis megejas nakti yvairiom pozom miegoti, taip kad daznai ir nusispardo. Iseiti radau tik viena-turim pora pizameliu kombinzoniuku-svelnus laisvi ir patogus. Bet svarbiausia, kad kunelio nuogo nera |
As irgi lygiai kaip mamusiuka, savajam dedu pizama kaip sliauztus, o ne atskiras. Man paciai kelniu gumos nepatiktu nakciai, o vaikui tai manau tuo labiau. Bandziau tik su maikyte ir pamperiu migdyti, bet pastebejau, kad nusiklojes, paskui miega i kamuoliuka susirietes, itariau, kad salta ir grizom prie sliauztu. Tik va problema, vaikas auga, o tokiu dideliu pizamu-sliauztu deficitas
Mes irgi miegam su pizamytemis. Pas mus yra visas vakarinis ritualas - prausimasis, pampersas, pizamyte, pienukas, bucinukas ir miegelis
Zvirbliuke
2003 12 07, 12:46
Manau, pižama labiau reikalinga tėvams nei vaikui. Vaikui reikia tiesiog patogaus, natūralaus, šilto (jei vėsu) rūbo Mano sūnelis dažniausiai miega tik su maikute (na ir pampersu), o jei šalta, užmaunu kelnytes. Beje, vaikui (o ir suaugusiam..) šilčiau miegoti, kai jis guli ne ant nugaros, o ant pilvuko. Mūsiškis taip nesušąla net naktį nusiklojęs...
Na jei as saviske be pizamos paguldyciau, tai nezinau kaip ji ten miegotu. Uzsiklot jei matyt visiskai nesinori, nes kai tik bandau uzklot kaip stipriai ji bemiegotu, nusispardo tiek kad issibudina, o nors ir miega su pizama rankos visviena labai saltos. Atrodo kaip galima miegot kai taip salta, ogi pasirodo galima, ir dar kaip. Taip kad dabar neisivaizduoju kaip guldyciau ja be pizamos.
Mano abudu irgi miega be pižamos, tik su maikute ir pampersu (triusikeliais). Abu turi manierą miegoti ant pilvo, kojytes parietę, tai gal todėl jiems nešalta, kaip Žvirbliukė rašė? Bet būna, kad ir suprakaitavę pabunda, nors miega tik su vienu apklotėliu ir kambary tikrai nekaršta  Tai apie pižamytes mes tik svajojam, nes man tai labai gražu vaikai su pižamytėm
man tai kudikiskos pizamytes atradimas buvo  netycia parduotuveje pastebejau  nuo to laiko taip ir migdau. liuks kaip patogu. zmogus visas aprengtas, niekur niekas nespaudzia, neissipesa, jeigu atsiklos nesusals. o vasara kai tvanku buvo migdziau su bodziu.
prisimeniau bajeri, as juk pradzioj galvojau kad ne pizama nupirkau , o sliauztus. grazus, zalias rubelis. aprengiau maziu ir issiruosiau i svecius pas mama. mama paziurejo ir sako, o ko tu su pizama zmogu aprengus nesi (vasara tuomet buvo, silta). ir tik tuomet man " dasuto " , anksciau tokio rubelio dar nebuvau macius
Shirshe
2003 12 08, 09:32
mano Auxelis nakti miega irgi su pizama, kitaip net ir neisivaizduociau... jei tik bodzius ir pampersas, tai susaltu nakti, nes megejas pakeisti lovyteje dislokacijos vieta, tai lieka be koldrytes...
Yra toks dalykas-miegmaisis.Maniskis miega jame-aprengiu ilgom rankovem body ir ikisu.Labai liuks dalykas-gali jame vartaliotis, o as rami, kad nenusiklos ir nesusals! vasara turejom vesesni, dabar nupirkau ziemini ir ilgesni-dar ilgam uzteks, ir nereikia pirkti jokiu pizamu!!!
| QUOTE (giedrulka @ 2003 12 05, 14:21) | As irgi lygiai kaip mamusiuka, savajam dedu pizama kaip sliauztus, o ne atskiras. Man paciai kelniu gumos nepatiktu nakciai, o vaikui tai manau tuo labiau. Bandziau tik su maikyte ir pamperiu migdyti, bet pastebejau, kad nusiklojes, paskui miega i kamuoliuka susirietes, itariau, kad salta ir grizom prie sliauztu. Tik va problema, vaikas auga, o tokiu dideliu pizamu-sliauztu deficitas |
Aha, man irgi labai patikdavo tos istisines pizamytes- kombinezoniukai  Kad ir nusiklojusia rasdavau, vistiek siltutele. Bet va problema, kad 2.1 m. aukstai panelei tokios pizamutes niekur neberandu pirkt. Ir nesuprantu kodel, juk mazam vaikui taip daug patogiau  Taigi miegam su paprastom pizamutem. Perku kiek didesnes, kad ilgesnis tas svarkelis butu ir neissipestu is kelniu. Be to mums ir tas pampersas puciasiir tempia kelnes zemyn, taigi reikia tokiu "su atsarga"  O vasara tai su naktinukais miegam. Man taip graziau  Pirkau tokius su sortukais, kad truputeli pamperi prilaikytu, nes kitaip jis kazkaip pasikreipia i sona ir praleidzia.
MAMA2T&T
2003 12 15, 06:58
Vasara tai miegodavo trumpo rankovem pizama, o dabar tai tokiu flaneliniu turiu - imauni kaip i shliauzta, kaip i maisa, per prieki uztrauktukas. Kad ir nusispardys dekuti, nebaisu
Vasarą miegam tik su sauskelnėm, jei šaltesnės dienos - ir su maikyte, o rudenėjant velkamės vis daugiau - žiemą miegam su "pižama" - tai yra šliaužtiniais, bet kojinaičių nemaunam. Mėgsta išlįsti iš po antklodės, tai ir rengiamės pižamą, šiaip, jei miegotų ramiai ir nenusiklostytų - nereikėtų, nes namie pakankamai šilta.
ChikuRaku
2004 04 22, 18:52
Iki shiolei vaika migdydavau, kaip nurode pediatre, su tais pachiais apatiniais rubeliais, kuriais budavo ir diena, tik kasdien keisdavom. Bet galvoju, kad gal jau reikia zhmonishkai - kasvakara persivilkti naktinius rubelius, kasryta - dieninius  . Nuo kada jus vaikuchiui nakchiai rengiate pizhama ar naktinukus?
asfaltuota
2004 04 22, 18:56
Čia gal nuo vaiko priklauso- maniškė naktimis nusispardo, ropinėja po lovą, tai vis dar su šliaužtais migdau. O be to supratusi, kad vat su šitais rūbais bus migdoma- iki paryčių su tuo miegu kautųsi. Nors ir taip protestuoja prieš bet kokį migdymą  ko gero mums dar toli, kad tik dovanotų neišaugtume...
ingridatreff
2004 04 22, 18:57
As pizama rengiau nuo pirmos namie dienos. Su laiku leliukas ipras, kad kai dedama pizama, pasakoma visiems "ate" ir tada - liuliuko. Maniske jau seniai tai zino
as irgi rengiu pizama jau kokie pora men. Taip pratinamas vaikas prie tam tikros tvarkos ir dienotvarkes - pizama reiskia ateina naktis reikia miegoti
ChikuRaku
2004 04 22, 19:43
| QUOTE (uups @ 2004 04 22, 18:57) | Tiesa, shaltuoju sezonu po pizama dar rengiames svaru bodzhiuka, kuris lieka 'galioti' iki kito vakaro |
Musu sistema tokia pati  . Ir, matyt, geriausia, bent kol kas  . Nes shianakt, pvz. pabandzhiau tik pizhama aprengti, be bodzhiuko, tai man kazhkaip nelabai pasirode ta nuoga bamba ir nugaryte, nors ir shilta, bet  ...
Gugaicia
2004 04 22, 19:45
Man irgi buvo iskiles toks klausimas nuo kada. Taciau pati pagalvojau, kad jam jau nepatogu su tais rubais miegoti, todel paskutiniu metu pradejom naudoti ir mes pizama. Manau nesvarbu nuo kada pradesi naudoti pizama. Nuo kada pradesi, tada ir bus gerai. Tik mama zino kas jos vaikui geriausia  )
Mes su pizama miegam nuo kokiu 3 men. Kol buvo visai maziukas, tai miegodavo su tais paciais kaip ir diena. Tikrai gi-nezadinsi vaiko, jeigu miega, kad atseit vakaras ir reikia pizama aprengti  bet pizama tai as vadinu tokius istisinius sliauztus, kuriais perrengiu nakciai, tiesiog patogu, nes diena tai su visokiais dzinsais ar kelnytem voliojasi
Mes irgi rengiam pizama nakciai nuo 3men. Na, tokiu mazu pizamyciu niekur neradau, net vaiku parduotuvese  . Nupirkau skirta mazdaug 6men., bet manau, ir didesniam tiktu. Mano lelinukui labai patinka- lengva, nekarsta-nesalta, gerai pasispardyt ZANETUX, as tokia maza radau tik turguj! Kainos l.ivairios: nuo 10 iki 25Lt. As pirkau medvilnine mesva su peliukais ir geltonu suriu- super ziurisi  ir mokejau tik 12Lt  ! Gavom dovanu dar viena diiiidele pizama- tik kokiu 5m. tix
| QUOTE (Zanetux @ 2004 04 24, 12:34) | | O kur galima nupirkti grazia vaikiska (berniukui) pizamyte? Ir kokios mazdaug kainos? |
Tokiam mažiui pižamą gali atstoti bet koks kombinezonas - šliaužtai, kuriuos skirsit būtent miegojimui. Juk nemažai jų ir atrodo kaip pižamos (turiu omeny spalvinius sprendimus, piešinukus ir pan.)
Na as saviske migdau su vadinama pizama-maisu na ten rankovytes yra,o kojytes issikisa i toki kaip maisas ir uzsisega viskas su uztrauktuku,nu nemoku paasikinti bet issimiegoti vaikui tikrai patogiai galima,nes nera suvarzytas ir gali judeti
cipliukas
2004 04 26, 12:32
Mes irgi pizama naudojam nuo pat gimimo. Vaikas nesumaiso dienos su naktim. Zino, kad persirengus reikia miegoti. Ir, bent jau pas mane, jis jau senai ismiega visa nakti (nuo 9 val. vakaro iki 7-8 ryto). Mums 3 men.  Pabandykit ir jus !
| QUOTE (ChikuRaku @ 2004 04 26, 16:47) | Ar tu LT tokia pirkai? Labai tokios noriu, nezhinau kur gauti |
vakar kaip tik maciau panasius maisus Cipolino parduotuveje Europos prekybos centre
As toki miegmaisi pirkau Vaiku prekese siaures miestely. Super daiktas, ypac dabar, kai maniskis labai pamego per miegus ropineti, tai su tuo maisu truputi kojos pinasi, tai toli nenuropoja  . O be to vistiek visad visas antklodes nuspardo, tai nors jau nesusala su tuo maisu.
| QUOTE (Smilte @ 2004 04 26, 09:59) | Na as saviske migdau su vadinama pizama-maisu na ten rankovytes yra,o kojytes issikisa i toki kaip maisas ir uzsisega viskas su uztrauktuku,nu nemoku paasikinti bet issimiegoti vaikui tikrai patogiai galima,nes nera suvarzytas ir gali judeti |
daiktas. Tik kai as uzdejau 1 m vaikiui, jis laaaaabai supyko, nes varze jo judesiukus - ilgai negalejo uzmigti... kol nenuemiau . Bet jaunesniems - iseitis, kai maziai nusispardo kaldryte naktimis.
O siuo metu rengiu mini pizamyte, gavom dovanu, kai buvo draugai aplanke po gimdymo. Gerai, kad didesni dydi pirko, kad dabar liuks mums
mazei dejau pizamele nuo gimimo tam, kad su laiku ji suvoktu kuo skiriasi naktis nuo dienos.be to ir pati juk neinu gulti su dzinsais ar sijonais  . mazdaug nuo 3 menesiu rengiu ne tik pizamele, bet dar ir i miegmaisi ikisu, nes kitaip miega ant kaldros  va visai neseniai isigyjau nauja miegmaisi, didesni  ji su juo ir ropineja lovyteje ir vartosi, o man ramu, ka nesusals  pas mus istisa nakti oro kondicionieriai veikia, tai ne juokai
Rasukas
2006 02 24, 22:50
nuo gimimo rengiu pizama vaikams,nes ir patogiau ir miegas juk ir paciam kitoks,kai ne su dzinsais miegi
Siracusa
2006 02 27, 01:40
Na nupirkau pirmaja pizama savo mazei, idomu kaip patiks jai
mano dičkis labai mėgsta ir pižamas ir chalatus, o mažiuką rengiu plonais šliaužtukais ilgom rankovytėm,bet jau nupirkau ir pižamą, reiks už kokių 2 mėn. išbandyti.
rutulyte
2006 02 28, 22:00
Mes pižamą maunamės nuo kokių 8-9mėnesių
Maniškiui labai patinka pižama, ir kai einam gult labai jau noriai ją dedasi. Net einant pietų miegelio pats iš komodos traukia pižamą
Pacankė
2006 03 03, 17:09
Mes irgi visada miegam su pižamėle, jai patinka ir ji visada naktį nusispardo  , kiek aš ją be užkločiau vis tiek kaip koks refleksas ima ir iš karto nusispardo  , nors imk ir pririšk ta kaldrą
boruzka
2006 03 05, 13:39
mes miegam su sliauztais po pukine kaldra bet dabar kai aziuosim i gariunus reikes pasidairyti pizamytes ten maciau labai graziu
Karolinos Mama
2006 03 05, 14:35
QUOTE(lengvute @ 2003 12 05, 09:34) Ar jūsų vaikai gulasi miegoti su pižama, ar mėgsta pižamą?Kokio tipo? Maniškės tai mėgsta miegot su močiutės siūtom pižamom (tokio suknelių tipo), tik ne visada atsimena užsivilkt arba tingi  Nupirkau joms ir chalatukus, stengiuos augint tokias damačkas Vakar pamačiau filme mergaitę, apsivilkusią tokią gražią šilkinę pižamą, su kelnėm, marškinėliais-susižavėjau, kai maniškės paaugs, būtinai joms nupirksiu (jei neužsispirs kitaip)  Mano mergina miega su pižama, bliuskute ilgom rankovėm ir kelnėm
abu vaikai su pizamom miega ir nesipriesina lyg
ugniuke
2006 03 05, 20:21
Mes taip pat miegam su pizama
 Mes irgi su pizama...
Manosios dukružės miega su pižamytėm nuo kokių 4 mėn.
Maniskes irgi nuo puses metu miega su pizamom, tik maze as dar i miegmaisiuka - kaldryte kisu, nes labai megeja nusispardyti
Laimuška
2006 03 08, 21:59
Manoji panička irgi su pižama miega,šiaip neprieštarauja. Na jeigu kartais nulūžta anksčiau laiko, tai nebevelku.
Abu berniukai miega tik su pižamom, nuo pat gimimo, praktiškai. Juk net kai leliukai visai buvo, tai dieną su vienokiais drabužėliais būdavo, o nakčiai visada pižamytę vilkdavau. Kitaip ir neįsivaizduoju... Skiriasi tik pižamos. Leliukam - vientisos, o kai paaugo - tai pagal sezoną: trumpos, ilgos, plonos, pašiltintos ir t.t. Gal tik karštom vasaros naktim vyresnėlis tik su trumpikėm miega...
mama Meda
2006 03 08, 23:16
Ir mes su pižamom miegam, kitaip nei neįsivaizduoju.
TIKESIU
2006 03 08, 23:21
mano vaikis tai su pizama miega o mazajai tai sliauztus velku,nes turi iproti bloga  ar diena ar nakti kai atsibunda nusirengia plikai  tai sliauztus dar nemoka atsisekti  tai man issigelbejimas,nes pora kartu migdziau su pizama tai radau plika viduri nakties  tai kad dar teks miegot su sliauztais nors turim grazia pizama ir taip norisi apvilkt,bet neimanoma
Aš savo mažiukę jau nuo 6 mėn. rengiu pižamytėm, pavyko rasti tokių miniatiurinių  , tai dabar kažkaip neįsivaizduoju kitokios savo mažės - tik su pižama  .
pakalnutė
2006 03 12, 22:04
Mes irgi tik su pižama miegam.Kai išsimaudom, tai rengiu šliaužtais, nes ji miega neužsiklojus. Jeigu bandau užkloti pradeda spardytis
|
|