Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ramuneb
tiesiog įdomu.......
Laiza
Pirmasis siurbliavo iki 2.5 metu, o antrasis - iki 1.5 metu (nutraukt teko del objektyviu priezasciu)
Džinka
Iki 1m ir 3men wink.gif Manau, savo pumpureliui atidaviau viska, ka galejau smile.gif
linksmutis
mano katinelis pienuko gavo iki 5 su puse menesiu. labai norejau ir toliau maitinti, taciau kad ir kaip stengiausi, bet pienelio pradejo mazeti ir teko ji visai nutraukti.
delfinas
Iki beveik 2 metuku. Buciau ir ilgiau, bet jaunikaitis pats faktiskai atsipratino, jo iniciatyva procesas uzsibaige.
KAMANĖ

Maitinau 20 mėnesiukų. Mažylė dar mielai būtų smaguriavusi ir dar, bet pagalvojau, kad jau užteks.
Ugne
As savo burbuliuka maitinau 17 men. smile.gif
zarija
Pirmaji maitinau kazkur iki 1.5metuku, o dabar turbut maitinsiu ir panasei, jei i darba nereiks gristi...
Pazystu mamyciu maitinanciu iki 3metuku, na as nesirysciau....g.gif ir nezinau ar cia yra jau taip gerai
ramuneb
Pirmasis siurbliavo iki 2.5 metu, o antrasis - iki 1.5 metu (nutraukt teko del objektyviu priezasciu)

gerai skamba" siurbliavo" thumbup.gif
ringa
Iki 2,5 metų. Norėjo dar ilgiau, bet "nebepavežiau" wink.gif Jis buvo alergiškas pieno produktams, tai mano pienas ir buvo tas vienintelis galimas pieno produktas.
Akyra
As maitinau iki 2 metu, o po to pamaniau, kad jau uzteks. Pana su dantukais, kartais megdavo paisdykauti ir man ikasti blink.gif Tada ir nutraukiau maitinima, nors pieno buvo sociai wink.gif
Koste
3 savaites, daugiau nebuvo pienuko
ader
[DROP=red]Lygiai metus smile.gif per pirmaji gimtadieni pats atsisake, nors ir siuliau, atsisuko ir pasake Fu... biggrin.gif
ragnez
bena 13 men, gusta 12.5 men.
patri
dabar mazajai 1m.1men.ir bandau nutraukineti,nes sakau pakaks...kuo toliau -tuo sunkiau atpratinti...nes vaikas darosi vis labiau prisirises ...
Debasy
Dukryte maitinau 15 men., suneli - 14 men. Abu kartus turejau isvykti, todėl ir nutraukiau; nors ir taip jau pavargus buvau.
Giedrule
Pirmąjį vaika maitinau iki 1,4mėn buvo labai sunku atpratint,o antrąją žadu maitinti iki 9mėn, nes esu labai pavargusi, mat pastojau dar maitindama wink.gif
ramuneb
pirmąjį maitinau iki1 metų 3 mėnesių, po to nutraukiau, nes turėjau išvažiuoti į užsienį, be to labai vargino, nes pradėjau dirbti, o jis keldavo ir naktimis užkąsti...
antąją irgi stengsiuosi panašiai maitinti....
Kactukas
iki 1 ir 7 menesiu, norejau ilgiau, ale sveikata paslijo.
Maša
Didįjį maitinau iki 10 mėn. Būčiau ir ilgiau maitinus, bet kad pats atsisakė...
O mažąją - iki 1 m. 3 mėn. smile.gif
Ele
Pirmaji vaika maitinau 10 dienu, antraji- 6 men., primaitindama misiniu, o treciaji "jau" 3 savaites maitinu, nezinau kiek istempsiu, nes kruties neima, nusitraukineju pientraukiu dry.gif... Oi kaip nusibodo...
Ilonėlė
Dukryte maitinau iki 3 mėnesiu, sunu tikiusi maitinti ilgiau.
Laisvė
Savo panelę maitinau pienuku 4 mėn. Paskui ji krūties atsisakė (matyt, pasijuto suaugusi). Tada kelis mėn. maitinau mišinuku, bet ir jo atsisakė. Ir nuo 11 mėn. pieno nebegeria. Kitus pieno produktus - varškę, sūrį, sūrelį, jogurtą - mielai valgo. Net pieniška sriuba tinka. Tik ne pienas...
Taurė
vis dar maitinu. 12 mėnesių ir jaučiu dar ilgai maitinsiu g.gif
free
Vis dar maitinu 16 -tą mėnesį, bet jau norėčiau pabaigt? unsure.gif ???
Bete
as vaikucius maitinau ivairiai mergaite maitinau tik 2savaites, viena bernuzeli iki 1.4men o kita iki 8men jis pats nebevalge wink.gif
Ode
Iki 14 men. Pati pradejo ishsidirbinet, reikejo prashyt, kad pazhistu, tai teko baigt.
ViTuTe
As maitinau iki 1.5m biggrin.gif
Restar
Iki 1 m. ir 10 mėn. Būčiau bent iki 2 m., bet susirgo rota virusu ir gydytojai uždraudė pieną, vėmė ištisai, tad teko nutraukti drastiškai...
mai
As maitinau savo vaikina iki 1,5 metu,gal butu ir toliau zindes,bet nutraukiau pati. 2.gif g.gif
crocus
Maitinu vaikiną jau beveik visus metus.Nutraukti kol kas negalvoju.Norėčiau kuo ilgiau-o kaip išeis,taip thumbup.gif bus gerai.
Juodai
Maitinau dukrą iki 2.8 m smile.gif
RebekaG
QUOTE (Juodai @ 2004 10 28, 13:10)
Maitinau dukrą iki 2.8 m smile.gif

Oho smile.gif O atsisake pati? Ar net ir tokio amziaus teko atjunkyt?

Matai, man atjunkymas dabar diziulis galvos skausmas, o merginai greit du metai bus unsure.gif Jauciu pati neatsisakys g.gif
egliuke
Vien tik savo pienuku maitinau iki 3 savaiciu, paskui teko primaitint, nes dukryte visai nepriaugo svorio ( 200gr iki gimimo svorio truko blink.gif), nors labai stengiaus, maitinau istisai sad.gif Dabar dar duodu ir misinuka, bet savo pienu maitinsiu, kiek mazoji nores arba kol nesibaigs pienukas rolleyes.gif
lika
Mano 2.gif metukai ir jis dar gan daznai praso MP. Noriu grizti i darba, galvoju, kad reikia atpratint nuo kruties...ar nereikia, juk ir dirbant galesiu maitint rytais ir vakarais! Abejoju ir nezinau kaip geriau pasielgti! Labai idomu, kaip ilgai musu mamytes maitino MP smile.gif
Nome
Maitinau dukra 4 men. Po to kazkaip eme mazeti pieno, bet ir nesistengiau, kad jo butu daugiau-paprasciausiai nustojau maitinti MP ir tiek. Tikrai del to neisgyvenau jokiu depresiju ar kazko panasaus (saves del to negrauziau, kad visko nepadariau, kad galeciau maitinti kuo ilgiau). Gal busiu nesuprasta ar pasmerkta kitu mamyciu, kurios vaikus maitina ilgiau, bet nusprendziau taip ir viskas. biggrin.gif
Džiuga
blink.gif as tai iki men., pienas baigesi. Jus man atleiskit, bet man kazkaip nelabai kaip atrodo kai maitinama iki 2 metu...ar daugiau blink.gif man atrodo is to pieno jau jokios naudos. o vaikas toks didelis....gal klystu. biggrin.gif
Mažytė
Maitinau savo sūnų iki 1m.10mėn. Pati nutraukiau maitinimą, nes grįžau į darbą, o vaikas dažnai keldavosi naktimis pavalgyti, be to manau, kad tam buvome pasiruošę mes abu.
brendule
Savo burbulą maitinau iki 1,1metų.Nutraukiau pati,bet ,manau,būtų dar žindęs ir žindęs.Labai buvo pačiai sunku psichologiškai.Maždaug po poros savaičių pabandžiau vėl duoti,bet vaikinas nemokėjo jau traukti,nes su buteliuku atsisveikino nuo pusės metų
lika
Aciu! Nemaciau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Ilonuska
Maitinau iki 9 men
dadaida
maitinau iki metu.
zuikis
Aš maitinau iki 1 m. ir 2 mėn. Į darba išėjau kai vaikui suėjo 1m. Dar pora mėn. dirbdama maitinau ryte ir vakare, o po to nutraukiau, nes isvaziavau i komandiruote.
saulytuke
Pora svaiciu iki pirmojo gimtadienio pradejau nebeduoti pienuko diena..tik ryte atsibudus ir nuo kokia 6 vakaro...Ruosiausi i darba...Deja (o gal laime) panelyte manes neisledo i darbuka...pries aukle buvo nusiteikusi kategoriskai...
Po to kazkada bandziau nemaitinti nakti, atseit duociau tik vakare ir is ryto...Tris naktis buvau be miego...ir maze gavo savo...tiesiog fiziskai pavargau...
Taigi metuku mergina vis dar smaguriavosi MP. Nakti po kokius 4 kartus, ryte ir vakare...Diena budavo sunku uzmigdyti, nes taip pat reikalavo MP...keldavo mano palaidine...
Pastaruoju metu jauciausiu tokia pavargus, issekus, imunitetas taip nusilpo (metus be normalaus miego sad.gif )...Mergina mano taip pat gerai neiisimiegodavo...nes vis ieskodavo kruties, pabudus, jau po 2 val. luzinedavo...Pagalvojau, kad palaipsniui atpratinti nuo MP nepavyks...nes maze tik susierzindavo...viebna kart duodi, kita ne...Paciai psichologiskai ryztis nujunkyti irgi buvo labai sunku...Pienuko buvo daug...
Bet...pamirsau paminet labai svarbu dalyka...Mano mazoji pripazindavo tik MP, dar grudu kose...daugiau nieko neisiulydavau...Nuo 7 men. toks pats svoris (9,5 kg)...taigi Naujuju metu nakti pasiryzau pienuko nebeduoti visai...Dukrai buvo be keliu dienu 13 men. Zinoma visa nakti verke mane apsikabinus...Antra nakti prabudo tik kelis kartus...Dabar jau mergina ismiega visa nakti, puikiai valgo viska ir su tokiu apetitu, kad man rodos ir zandai pradeda atsirast...
As jokiu budu ne pries ilgesni kudikiu maitinima...Tiesiog matyt pas mus kitos iseities nebuvo...
Giliuke
Pas mus tokia pati situacija, kaip ir pas tave, saulytuke. Labai vargina tie naktiniai kelinejimaisi. Bet kadangi maniskiui tik 10,5 men. dar nesiryztu nutraukti. Manau palauksiu bent iki metu. Taciau jau dabar jauciu, kad bus sunku.

Labai jau bijau, kad jei palauksiu kol maziui sukaks 1,5 metu, bus dar sunkiau atpratinti. O juk pavasaris, vasara...gal vitaminu gaus ir be motinos pieno.
Medona
maitinau iki 5,1men.pradejau duoti kieta maista ir 2.gif nelabai griebesi krutias sad.gif
sielo
maitinau 6men., dabar jau pereinam prie kosiu, vaisiu ir misinuko. buvau nusistacius tiksla - maitint puse metu vien savo pienu 2.gif
kajote
Dar vis maitinu wink_3.gif
Taurė
maniskei 15 men. bet dar maitiniu. sad.gif meginu atpratinti, bet cia dar tik pradzia, nezinau kada pavyks unsure.gif
kancia man tas maitinimas tapo, o ir krutine skauda kai taso pastoviai unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.