Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ciku_caku
as jau primaitinu misinuku, bet noreciau, kad bent kazkiek mano pienelio butu iki 6 men cool.gif
faustluk
Nezinau kaip cia su tais mano planais ir norais, bet auginant pametinukes, manau, istemsiu iki 6 men. Paskui papildomas maistelis. Nelabai tikiu mp stebuklingomis galiomis. Aisku, mazoji diktuos su kiekvienu menesiu savo norus pati.
Paukšte
Iki 1m ir 2 mėn. Buciau maitinusi toliau bet vaikas gulėjo ligoninej, buvo infekcija ir uzdraude...
Silvy
As savo porele ismaitinau tik iki 8,5men.Planavau gerokai ilgiau maitinti,bet yra kaip yra verysad.gif
Keiti
QUOTE(Paukšte @ 2009 09 11, 15:31)
Iki 1m ir 2 mėn. Buciau maitinusi toliau bet vaikas gulėjo ligoninej, buvo infekcija ir uzdraude...
*

Aš irgi abu tiek maitinau. Tik dukrytė pati atsisakė krūties, o sūnų nujunkiau, nes kėlėsi naktimis po keturis - šešis kartus sad.gif O aš abu vaikus ir pagimdžiau ir auginausi mažiukus studijuodama, tai jaučiausi pervargus. Sūnui buvo metukai, pabaigiau universitetą. Po dviejų mėnesių vis dar tęsiantis nemigai, nusprendžiau pailsėti blush2.gif Nežinau, ar taip sutapo, bet nuo trečios dienos be krūties, sūnus išmiega iki šiol visą naktį. Ir atsisakė labai paprastai.
d-oncek
Abi po 18men ax.gif
Ice_Touch
Sveikos 4u.gif

Vis dar maitinu wub.gif bet po truputi link pabaigos traukiam ax.gif ir ne as taip nusprendziau.... maziuke pati eme mazinti MP poreiki rolleyes.gif
kami1
ismaitinau iki 1.5m ir teko nutraukti,turejau gerti antibijotikus,maziuke mielai dar butu pieneliu dziaugusis ilgiau smile.gif
RositukasM
Na o mes pieneli gėrėm iki 13mėn.būčiau dar maitinus,bet išvykom į kitą šalį,prasidėjo blogos nuotaikos,visoki negalavimai, tai ir apsisprendžiau nebemaitinti,atpratome labai lengvai,be jokio vargo,gal dėl to kad pasikeitė aplinka.O antrajam bus 10mėn.,bet dar geria mano pieną ir neplanuojam jo dar atsisakyti
lincia_pincia
as kolkas maitinu pati ir planuoju maitinti iki metu... bet dievas zino kaip su tais planais, kai laukiaus irgi saiau, kad maitinsiu ne daugiau aip 3 menesius doh.gif o va iek maitinu ir negalvoju apie pabaiga thumbup.gif
luli
laba diena,
mes dar valgom MP,ir niekaip be jo neapseinam smile.gif
musu planuose pieneliu megautis iki pavasario,bent taip noretusi.
miix
Suneli maitinau 5 men., dukryte bandysiu bent kokius 8 istempt. Tikiuosi nedings pienelis 4u.gif
dre
Sveikos 4u.gif ,
as dar vis maitinu suneli MP , blush2.gif nors noreciau jau nutraukti,nes jau visi metai,kai negaliu naktimis issimiegoti,nes valgo 3kartus arba daugiau 4u.gif .
Tik va sunelis nenori atsisakyti ax.gif .
Alionce
As maitinau iki 1 men schmoll.gif daugiau nebuturejau pienuko blink.gif
faustluk
Pirmaja maitinau 4 sav, antraja- dar vis maitinu 4.5 men, bet kad ji jau menesi laiko keliasi nakti kas 1.5h ir man jau paciai ne kas...Mastau, kad maitinsiu iki 6men...
Kristiniux
pirmąjį iki 1,5m maitinau, ir dabar mažiuką stengsiuos kuo ilgiau maitint smile.gif
raskejan
pirmaji maitinau iki 6men pats nustojo imt o antraja iki 1.3m ir nustojo imt,ir pati ilgiau nenoreciau nes man labai negrazu kai jau toki dideli ir dar zynda,mano sesuo maitino iki 2,5m mergaite vaizdas nekoks o toji jau ir nusikeikt mokedavo
Taistė
QUOTE(raskejan @ 2010 01 04, 16:11)
pirmaji maitinau iki 6men pats nustojo imt o antraja iki 1.3m ir nustojo imt,ir pati ilgiau nenoreciau nes man labai negrazu kai jau toki dideli ir dar zynda,mano sesuo maitino iki 2,5m mergaite vaizdas nekoks o toji jau ir nusikeikt mokedavo
*

Atleiskite, bet kažkoks iškreiptas požiūris čia. Kad tokio amžiaus vaikutis keikiasi - normalu (tai jūsų pasakyme nurodo žodelis 'jau'), o va kad žinda - tai čia jau baisu? doh.gif Keisti prioritetai..
Gija*
Sveikos, maitinau iki 1 metu, pati buvau nusprendusi taip ir tiek, o be to labai lengvai atsisake pienuko, siaip kai artejant metams, mazinau kartus maitinimu, diena nebeduodavau, paskui pasilikau buvau tik prie miega, nakti ir ryte anksti, veliau ryte nebeduodavau, bet begdavau is karto kose daryti, nes vaikas isalkes budavo, kol galiausiai pats naktimis visai nebesikele valgyti, o tik pries miega gere pienuka...Na pasitaike, kad draugu vestuves buvo, su anyta pasiliko mano sunus ir ji be problemu ji uzmigde, kita diena, jam net nereikejo..tai va...
O siaip manau kiekviena mama turi nuspresti, iki kiek turi vaika maitinti, kiekviena mama geriausiai jaucia savo vaika g.gif
krisstele
Mano maziui metai ir beveik menuo, pienuko dar turiu, ir dar noreciau maitinti, bet nusprendziau nutraukti (nors to dar nepadariau), nes pavargau nuo tu naktiniu maitinimu karsta.gif nei as nei vyras negalim normaliai issimiegoti unsure.gif Manau jau pakankamai atidaviau savo mazyliui ax.gif
Rutti
QUOTE(krisstele @ 2010 01 14, 20:47)
Mano maziui metai ir beveik menuo, pienuko dar turiu, ir dar noreciau maitinti, bet nusprendziau nutraukti (nors to dar nepadariau), nes pavargau nuo tu naktiniu maitinimu karsta.gif nei as nei vyras negalim normaliai issimiegoti unsure.gif Manau jau pakankamai atidaviau savo mazyliui ax.gif
*

pas muslygiai tokia pati situacija, bet man dar ir sumažėjo pienelio tai ir nebedariau nieko tiesiog baigėm ir viskas smile.gif manau kad irgi pakankamai ilgai jau išmaitinau mirksiukas.gif
Tangi
Pirmagimį maitinau iki trijų mėn. Paskui nebeturėjau pieno verysad.gif Dukrytę norėčiau bent pusę metų maitint, tikiuosi, kad pavyks ax.gif
Grazinatorius
Visai suprantu mamas kurios nenori zindyti, nors viesoji nuomone jas dabar smerkia... Manau zindyti privaloma iki 6 men. o po to jau galima pradeti atjunkyti. Savo panele zindysiu iki metu, tikiuosi ne ilgiau. Jai jau 9 men. ir man jau labai norisi nutraukti zindyma, nes sunku pana zindyti, ji draskosi, znaibosi, nubudineja naktimis, nesimigdo... manau daugeliui mamu pazistama situacija, tik ivairiu mamu ivairus atsparumo lygis. Maniske tik pries pora savaiciu pradejo atsisakineti bent poros dieniniu zindymu, nes pieniukas iki to jai buvo sventas reikalas, nors primaitinu nuo 5 men... laukiu nesiulaukiu zindymo pabaigos. Zinoma ne visu mamu tokia paprasta situacija kaip pas mane, ir pieno yra tik kiek reikia, ir vaikas sveikas, jeigu panele butu silpnute tai jau zindyciau kiek panele noretu.
sraigiuss
QUOTE(Rasma @ 2009 09 10, 23:35)
Pirmą vaikelį maitinau pusę metų  verysad.gif , antrą - vis dar maitinu. Manau, kad iki kol grįšiu į darbą maitinsiu (iki 2 metų).
O gal ir iki abitūros egzaminų tongue.gif Čia jau kaip pasiseks... biggrin.gif Tikrinu ar mokate nusišypsoti cool.gif
*

Mano planai tokie patys lotuliukas.gif Iki pilnametystės lotuliukas.gif Mums jau po poros dienelių 2 metai, bet vakare prieš miegą, kokį kartą naktį ir iš ryto dar reikia...Dieninio maitinimo atsisakėme beveik prieš metus. Mėtykit akmenukus į mano daržą lotuliukas.gif 2.gif
laurek
Mano dukrytei 2 m. 2 men. valgo mano piena su didziausiu dziaugsmu smile.gif Kartais uzeina noras nebeduoti kruties, bet, kai dukryte pabuciuoja ir graziai sako mamule duok papulio, tai sirdis atlegsta...
sraigiuss
QUOTE(laurek @ 2010 01 20, 00:08)
Mano dukrytei 2 m. 2 men. valgo mano piena su didziausiu dziaugsmu  smile.gif Kartais uzeina noras nebeduoti kruties, bet, kai dukryte pabuciuoja ir graziai sako mamule duok papulio, tai sirdis atlegsta...
*

Tiek daug jau šneka? Mano tai tik naktį piktai rėkia papaaa biggrin.gif
sexyMama
QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 20, 08:41)
Tiek daug jau šneka? Mano tai tik naktį piktai rėkia papaaa  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif

as buvau nusiteikusi ne ilgiau kaip iki 6-7 men maitinti, bet nezinau kaip cia gausis pakeisti misinuku, nes kai pasiuliau tai tik paziurejo i mane tokiu zvilgsniu blink.gif tipo koki tu man cia bruda kisi lotuliukas.gif ir ne pro kur schmoll.gif
Ryški
Pirmagimę maitinau 4 mėnesius, o penktąjį jau tik naktimis. Esu įsitikinusi, kad dėl patirties ir žinių trūkumo taip nutiko, gal būčiau ir ilgiau maitinusi, bet kai pienelio šiek tiek sumažėjo, puoliau į paniką ir turbūt tiek dėl nervų, tiek dėl kitų priežasčių pienukas dingo. Dabar turime sūnelį ir vis dar maitinu, planuoju maitinti iki metų smile.gif
Gija*
QUOTE(sexyMama @ 2010 01 25, 00:09)
lotuliukas.gif

as buvau nusiteikusi ne ilgiau kaip iki 6-7 men maitinti, bet nezinau kaip cia gausis pakeisti misinuku, nes kai pasiuliau tai tik paziurejo i mane tokiu zvilgsniu  blink.gif  tipo koki tu man cia bruda kisi  lotuliukas.gif ir ne pro kur  schmoll.gif
*

Maniskiui irgi niekaip nebutum ikisusi misinuko, nezino koks jo skonis... unsure.gif
neju
Maitinau iki 1 m 9 men. (nuo metu tik naktimis) smile.gif
ciku_caku
maitinau iki 5 su puse menesiu ax.gif
luli
As vis dar maitinu,mums 1metukai 4menesiai ir 24dienos.
Nulika
kai tik pagimdziau svajojau ismaitinti iki 2 men, baisiai skaudejo, o dabar jau 3 menesiai ir neabejoju kad maitinsiu iki metuku, o gal ir ilgiau ax.gif
AusraR
as vis dar maitinu. Dabar mazyliams 1.8 m Svajoju maitinti iki kol patys atsisakys naturaliai, bet nezinau ar uzteks kantrybes blush2.gif
Ateik
QUOTE(AusraR @ 2010 01 26, 22:50)
as vis dar maitinu. Dabar mazyliams 1.8 m Svajoju maitinti iki kol patys atsisakys naturaliai, bet nezinau ar uzteks kantrybes  blush2.gif
*

thumbup.gif

Aš jau nesvajoju, bo nė vienas iki 2,6 metų atsisakyt nesiteikė. Nežina, kiek norėsiu mažių maitint, o gal jis vienintelis bus išimtis, t.y. pats nebenorės. doh.gif
Vėtrūnė
Vis dar maitinu ax.gif , maniškei 1m. 6 mėn. wub.gif Maitinsiu, kol pati atsisakys...
aissttee
As maitinau suneli beveik 1metus ir 3men, visalaik maniau kad maitinsiu tol ,kol nores. Paskutiniu metu maitinau tik nakti ir paryciais, bet tas naktinis maitinimas patapo visiems mums kancia, neissimiegodavau, mazius blogai miegodavo, diena vaiksciodavau kaip zombis, zodziu nusprendem atsisakyt naktinio maitinimo, o kartu ir viso, nes jei diena duodavau, tai nakti vel prisimindavi ir uzburtas ratas doh.gif gaila, kad mazius nebegauna mano pienelio, bet uztat mamyte pailsejusi diena smile.gif
laurikeee
Mums 1.5men su trupuciu ir vis dar maitinu pati savo pieneliu,norejau ismaitinti bent iki 6men,nes kiek man zinoma musu gimines moterys visos maitino tik po kelias savaites unsure.gif ,tai man jau cia nemazas pasiekimas cool.gif ,O maitinimo zadame atsisakyti iki antrojo gimtadienio,kad einant i darzeli jau nebereiketu kruties,nes dabar pries kikviena mieguti ir po jo,butinai reikia atsigerti mamos pienelio bigsmile.gif .Nors nuo naktinio maitinimo jau atpratinome,su vargais,bet jau nebepraso kas kelias valandas atete,o to pasekme,kad ir miegoti savo loveleje nebenori,reikia salia teveliai kad butu doh.gif
amatiore
Mums 1m 3men.Vis dar maitinu.Zadu maitinsti, kol pats atsisakys smile.gif
Paparteja
[FONT=Arial]
QUOTE(amatiore @ 2010 02 02, 13:14)
*

Papildyta:
[FONT=Arial]
QUOTE(amatiore @ 2010 02 02, 13:14)
*

mrude
Maitinau dukryte iki 1m 1men 4u.gif
gajane
Kiek iš savo patirties žinau ir draugių, tai vaikeliai, kurie mamos pieneliu skanavo iki vienerių metų, patys jau neatsisako ax.gif , galima būtų ir nežinia iki kada maitinti.
Aš maitinau iki 1 metų, devynių mėnesių. Dėl sveikatos savo, turėjau nutraukti. Būčiau iki dviejų maitinusi.
serija74
Aš maitinu jau daugiau kaip 3 metai ax.gif
bituttte;)
savo dukryte maitinau iki1.5m smile.gif smile.gif [COLOR=blue]nustojau maitinti nes pastojau.
klaara
Pirma dukra maitinau iki dvieju su puse metu,antra-iki pusantru.
Del pirmos likau patenkinta,o antraja per anksti nujunkiau,jei kas leistu laika atsukti atgal,maitinciau minimum iki 2 metu smile.gif
Wild Pearl
pirmaja maitinau 2m.1menuo,antraja 1m.(nes pastojau )o treciaji planuoju ilgai maitinti:) bent metus tai tikrai mirksiukas.gif
EvitaMaria
Aš nusiteikus minimum metus, bet bandysiu ir ilgiau - gal pusantrų.
La Lobe
Svajoju maitinti bnt iki 6 men. kadangi mano grazuole labai retai valgo is (.)(.), piena nusitraukineju jau beveik 4 men., manau iki 6 tikrai pratempsiu. Gal net ir ilgiau ax.gif
musik
QUOTE(Naujamarte @ 2010 03 03, 14:03)
Svajoju maitinti bnt iki 6 men. kadangi mano grazuole labai retai valgo is (.)(.), piena nusitraukineju jau beveik 4 men., manau iki 6 tikrai pratempsiu. Gal net ir ilgiau ax.gif
*

Mano karalaitis atsisake paimt kriti, ir jau virs 6men nusitraukineju doh.gif doh.gif doh.gif
Kaskart sau sakydama: sis menuo paskutinis doh.gif lotuliukas.gif
sandrute37
Pirma vaikuti maitinau iki 1m 4men,o antram-jau 1m ir 3 men,bet jis dar nori to pienuko.
Nezinau iki kiek dar maitinsiu,pagal aplinkybes ziuresiu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.