Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Impuls+
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
jurgam1
Sveikos,

Neradau nieko apie Impuls+, o butu idomu pasidalinti patirtimi ir ispudziais.
Pati niekad iki siol visai nesportavau ir tik eidavau i baseinus. Pries kelis menesius nuejau nusiteikus daugiau niekada nebeeiti. Ir stai iki siol nepalieku sales ir net delnai niezti kaip laukiu daugelio treniruociu. Ka jus manot apie si kluba?
Greenxe
drinks_cheers.gif neblogas klubas...galetu buti didesnis baseinas, nes labai nepatogu, kai sulenda daug zmoniu, beje ne visada plaukiojanciu bet tiesiog tupinciu... biggrin.gif
black angel
man labiausiai čia patiko vandens pramogos thumbup.gif ir pirtelės super... ypač infraraudonųjų spindulių wub.gif kas dėl sporto salės, tai trenerių akyse nematyti, daryk ką nori schmoll.gif aerobikoje nebuvau ax.gif o šiaip geras klubas thumbup.gif
Hsemera
na man asmeniskai irgi labai patinka beseinas ir pirtys thumbup.gif , dar kartais apsilankau press +back treniruotej ax.gif , bet kadangi nesu sportiska mergina , tai truputi geda , kad neturiu jegos padaryti visus pratimus 4u.gif
o gal kas isbande ten Hammama??? g.gif
jurgam1
as tai ten i visokias aerobikos treniruotes lakstau. Taip, press+back ar siaip kur dirbti reikia, tai ir as liudnai jauciuosi ax.gif , bet va stepe po kurio laiko geriau thumbup.gif . ten perkandus zingsnelius geriau sekasi. O treneriu treniruokliu salej visada yra bent dy trys. niekada dar nemaciau, kad nieko nebutu smile.gif
Baseinas irgi man patinka, tik kad dabar buna beprotiskai daug zmoniu, tai nebelabai einu verysad.gif
Hsemera
o kaip jus pradejote , ar sunku buvo prisitaikyti ? kokius uzsiemimus galima pasirinkti naujokei? g.gif
jurgam1
as pradejau pries tris menesius. isikirtau geriau tik po kokio menesio, nes pries tai nesu sportavus.
As tai ejau i ivairias treniruotes, bet nusiteikiau, kad nieko tokio jei grybausiu smile.gif
Geriausia aisku butu eiti i intro treniruotes jei nieko nelankius iki siol kitur sunkoka smile.gif
Hsemera
idomu o kiek zmoniu susirenka i intro treniruote g.gif
.... gal busiu ten viena? 4u.gif
jurgam1
buna apie 10. priklauso nuo oro biggrin.gif
ir antradieniais vakare buna superine trenere, labai palaikanti naujokus
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 06, 23:39)
buna apie 10. priklauso nuo oro  biggrin.gif
ir antradieniais vakare buna superine trenere, labai palaikanti naujokus
*

thumbup.gif
butinai nueisiu ... reikia gi bandyti
nes dabar bunu tik treniruokliu saleja , ir man kazkaip nuobodu blink.gif ir del to niekaip negaliu prisiversti sportuoti ax.gif
o grupje su kitom naujokem , gal pagaliau priprasiu 4u.gif
Vi-Vian
mergaites, o kaip ten "publika" ? smile.gif
Hsemera
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 13:48)
*

Ivairiai , bet siap aerobikos saleja susirenka normalios panos ir moterys smile.gif
Tiesa ana karta intro treniruote pas Viktorija buvo tiesiog super , netgi nesitikejau thumbup.gif
o siandien buvau Salsoj ... tai irgi visai nieko , tik tai ritma reikia pagauti tongue.gif
Hsemera
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 18:51)
jungsiuos ir as prie Impulso Kareiveliu smile.gif gavau dovanu gimtadienio proga dovanu ceki, "tipo" masazams ir visa kita. bet manau pridesiu pinigeliu ir nusipirksiu abonementa
tiesa turiu ir BodyGyme abonementa, bet vienas kitam nekenkia smile.gif
*

kaip smagu thumbup.gif
Impulsas manau labiau patiks negu Bodygymas
kas labiausiai man patinka , kad aerobikos saleje visada uztenka inventoriu , steperiu , kilimeliu , netgi jei susirenka daugiau zmoniu smile.gif
jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 13, 16:45)
Ivairiai , bet siap  aerobikos saleja susirenka normalios panos ir moterys  smile.gif
Tiesa ana  karta intro treniruote pas Viktorija buvo tiesiog super , netgi nesitikejau  thumbup.gif
o siandien buvau Salsoj ... tai irgi visai nieko  , tik tai ritma reikia pagauti  tongue.gif
*

aaaa bigsmile.gif , as irgi vakar salsoj buvau! mirksiukas.gif
nu sakes, siandien visa nugara skauda nuo twisto biggrin.gif Ale man kazkaip tie stepai visokie gal fainiau - tempas didesnis. Nors su salsa tai kitaip faina buvo thumbup.gif
Super kad patiko pas viktorija. Tai dar grisi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 11:48)
*

Visai neblogai. Ir faina, kad turistines grupes dazniausiai renkasi baseina ir i sales neina, nes tada tai butu nekas tongue.gif
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 13:20)
Na, nusipirkau ir aš abonementą į šį klubą. Tiksliau sakant, atnaujinau po kelių mėnesių ax.gif Anksčiau tai tik į treniruoklius ir baseiną vaikščiodavau. Dabar galvoju, kad reik ir aerobiką pabandyti. Juolab, kad prieš keletą metų buvau užkietėjusi aerobikos fanė laugh.gif tik va niekaip neišsirenku, nuo ko pradėti unsure.gif
*

Na, as tai pati nuo stepo kaifuoju, tai tik ji ir kitiems siulau thumbup.gif . Nors jei tikslas yra prarasti kilogramai, o ne gera nuotaika, tai gal tai ir nera geriausias pasirinkimas rolleyes.gif
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 15:59)
oi ne, nors ir tikrai reikėtų ne vieną kilogramą numesti, bet sportuoti einu tik dėl geros nuotaikos ir dėl to, kad man patinka mirksiukas.gif Intro Step jau buvau prieš didžiąją sportavimo pertrauką. Man ten jau per paprasta ax.gif Kaip kiti stepai? Ar labai lygiai skiraisi? O gal kuri bandėte Ball Interval?
*

Aha, man intro jau irgi paprastoka mirksiukas.gif Intro ir visu kitu lygiai tikrai stipriai skiriasi.
Super pirmadieniais Step Don't Stop - ten choreagrafija nereali. Antradieniais step - ten siaip nerealiai faina ir penktadieniais step - ten tempas nerealus bigsmile.gif Na, bent jau man. biggrin.gif
Kamuoliu nebandziau. Kazkada buvo jegos treniruotej keli pratimai, ale sunkiai man su tuo kamuoliu susitart sekesi ax.gif Nors siaip gal butu idomu pabandyt
Greenxe

4u.gif panickos, gal galite man dar su vienu klausimu padeti....stengiuos visalaik dar po treniruociu i sporto sale uzlekti...ir niekaip neisikertu kaip su dviraciu elgtis...kai prie jo prieini - rodo kad isjungtas....kaip ji ijungti? Atseit pradet mint pedalus - tada gal isijungia?

dar yra vienas agregatas - atseit skirtas kojoms: turi atsistoti ir a'lia pradedi eiti i virsu ir spausti...bet kad mano kojos visalaik ant zemes buvo - ir nesugebejau pakilt....et blush2.gif g.gif

P.s. super sporstmemka bando uzkariaut sporto "masinas" doh.gif biggrin.gif
rytoj
Nu tai teisingai pasakei - pradedi minti ir isijungia mirksiukas.gif Dar reikia mygtuka quick start paspausti biggrin.gif
O su tuo kitu agregatu tai nzn, apie kuti tu kalbi biggrin.gif Bet ten visur reik pradet kojom malti, maskatuoti, judinti ir veikia biggrin.gif
Greenxe
mirksiukas.gif dekavoju, Rytoj,

tik pls dar man patikslink - ar pirma mint pradet ir tada ta quick start spaust - ar atvirksciai?

kazkaip spaudziau starta - ir "nulis ant mases" - tai yra nieko... lotuliukas.gif Oi jei kas filmuotu - komedija butu is manes.
rytoj
A žinok aš tai pirma paspaudžiu, tada mint pradedu. O po to mygtukus spaudineju, kol man patinka apkrovimas. O jei neveikia, tai darkart start paspaudziu. Nu zo, bandinejuos ax.gif
Greenxe
bigsmile.gif beje, i tuos priziuretojus, t.y. a'lia trenerius galima kreiptis, jie gali padeti? ar ten tik "uz pinigus" biggrin.gif ...kazkaip nepastebejau kad kazkas ten ka konsultuotu...tik pastebejau, jog dauguma su lapeliais vaiksto...idomu butu suzinoti koks principas ir kaip kas kur kada....?
rytoj
Galima galima mirksiukas.gif
Jie ten tipo tam ir yra, kad patartų, jei neaišku, kaip su treniruokliu elgtis hihihi.gif Mes vieną su drauge esam neprastai užvaikiusios blush-anim-cl.gif:
Hsemera
QUOTE(Greenxe @ 2007 05 16, 23:51)
rolleyes.gif valio - taip taip tai LAIPTAi vadinas......turbut apie ta dalyka ir kalbame...Hsemera tai bent jau atskleisk bent viena paslaptele - kaip pasikelei po ijungimo quick starto?  hihihi.gif
*

tai ten arba spausti tuos laiptus ir po keliu paspaudimu pats pradeda veikti , ir tada padidini apkrova , arba sumazini
arba galima pasirinkti jau sudaryta programele , pvz fitness ir vel sudetingumo lygi pasirenki , dar kazkokia kuno mase reikia ivesti ir tada starta ir vel gi spaudineji pedalus smile.gif

bet jeigu tu pirma karta , tai bus paprasciau pakviesti instruktoriu smile.gif
jie tikrai maloniai parodo smile.gif ir viska paaiskina
Hsemera
QUOTE(rytoj @ 2007 05 17, 00:22)
O ten jau man rodos, uz papildoma mokesti sudarytas treniruociu planas mastau.gif Kai tik Impuls+ atsidare, tas prigramas nemokamai sudrinejo. Mano tevas, kuris mane pliusan ir nutempe, tokia turejo g.gif Bet pati jos savo akyse maciusi nesu unsure.gif
*

tai joa , treniruociu programa sudarineja uz papildoma mokesti , ten ivertins tavo fizini pasiruosyma , atsizvelgs i tavo norus ir sustatys kiek pratimuku atlikti ir prie kokiu teniruokliu smile.gif

bet jeigu tau tiesiog reikia suzinuoti kaip naudotis treniruokliu tai niekas tikrai nereikalaus sumoketi smile.gif

Hsemera
tiesa , o slides naudoji kada apsilimu ? g.gif
esu keleta kartu bandiusi , bet man taip soka pulsas iskart , numirti bijau fitness3.gif
lotuliukas.gif
jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 17, 15:29)
tiesa , o slides naudoji kada apsilimu ? g.gif
esu keleta kartu bandiusi , bet man taip soka pulsas iskart , numirti bijau  fitness3.gif
lotuliukas.gif
*

esu bandzius dar kai nejau i aerobika - nepaveziau. gal reikia pasidaryt labai lengva lygi. Bet as pries stepa isvis nelipu ant jokiu begimo takeliu ar slidziu, nes paskui nebepavezu stepo pilnai 4u.gif Tai nebent nueienu ant porors treniruokliu raumenims, kurie reikalingi sanariams tongue.gif Bet ir to jauciu nebedarysiu, nes paskui kojos dreba stepe ax.gif . Geriau eiti po to
VIOLA
Laba

prisijungiu prie sportuojančių šiame klube. tiesa, aš tik nuo kitos savaitės pradėsiu, bet pasižiūrėjau, kad rytais yra tik treniruotės pažengusioms, o aš senokai nesportavus esu. bijau, kad "nepavešiu"... blush2.gif
sakykit, o kaip su treniruoklių sale? na, nueisiu aš ten ir ką-ar paaiškins kas nors nuo ko ir kaip pradėt? ar sudaro programą?
niekada nesportavau, tai kyla pačių netikėčiausių ir kvailiausių klausimų doh.gif
gal yra rytais lankančių? ax.gif tsakant, apšvietumėt mane atsilikėlę blush2.gif
Greenxe
Sveika, Viola - pagarba pradedanciosioms thumbup.gif

del sporto sales, tai kiek zinau ten gali tau sudaryti programa uz atitinkama mokesti (paziurek impuls plius pulpapy). Jei reiktu paaiskinti kaip naudotis tam tikrais treniruokliais, gali pasikviesti bet kuri ten esanti tuo metu treneri, jis paaiskins. Asmeniskai as nedaug trenerokliu ten naudoju, tai ir ypatingo aiskinimo nereikejo.

Pirmyn! bigsmile.gif
rsc
Ar buvote kas SPA komplekse? Kokie atsiliepimai?
yeahva
as irgi einu i impuls plius smile.gif labai malonus treneriai, geri treniruokliai, fainas vandens kompleksas smile.gif esu nusipirkusi dienini abonenta, tad nebuna per daug zmoniu smile.gif per savaite einu du kartus ant treniruokliu, ir viena karta i pirmo lygio aerobikos treniruote pas viktorija ( kur pazymeta viena sirdele) smile.gif o treniruokliu saleje man sudare specialia programa uz 35 lt.
Astuliukas
QUOTE(Kris_ @ 2008 07 15, 13:46)
va sitas ir man idomu  biggrin.gif
gal kas galit placiau papasakoti?  g.gif
*

Niekas neatsakė man, bet galiu iš savo patirties pasakyti nes lankiau biggrin.gif
Treniruotės tokios daugiau individualios. Atejus daromas apšilimas individualiu šuoliukų skaičiumi ant specialaus kamuolio. tada treneris parodo pratimą, pasako kiek kartų kuriom daryti. ir darai tuos pratimus, padarai, lauki kol padarys kitos, tada vėl toliau parodo pratimus ir pasako kiek kartų daryti ir taip vyksta visa treniruotė.
Pro_race
noreciau visai nueit i pilvo soki..bet dar niekad neesu buvus. ar pirma kart ten labai sunku susigaudyt? pasidalinkit patirtim lankancios ax.gif
VelDan
Aš ir lankau šitą sporto klubą, vaikštau į aerobiką, labai patinka, kartais baseine ir pirtyse apsilankau, bet kai atsirado lėliukas tai jau labai kartais...
Turiu klausimą: gal kas nors esate buvę ir galite plačiau papasakoti apie paslaugą "Aš ir mama"?
eglincia
eikit su tom giliom trneiruotem,paprasciausiai susidarykit gera programa,pasiimkit asmenini treneri ,bus tas pats ,nemanau ar vertta uz itupstu dideli kieki moketi tokias bapkes,kai juos gali ir pats pasidaryt biggrin.gif
hotANGEL
QUOTE(eglincia @ 2009 02 04, 17:59)
eikit su tom giliom trneiruotem,paprasciausiai susidarykit gera programa,pasiimkit asmenini treneri ,bus tas pats ,nemanau ar vertta uz itupstu dideli kieki moketi tokias bapkes,kai juos gali ir pats pasidaryt  biggrin.gif
*

na, cia viena tokia nuomone. ax.gif O mano visiskai priesinga. tongue.gif Pati lankiau tas treniruotes, tai labai patiko, malonus treneris, efektyvus pratimai. Gaila, del darbo sunkiai sekasi laika suderinti. verysad.gif O siaip tai manau, kad treniruotes tikrai labiau verta lankyti nei eiti i treniruokliu sale (bent jau man asmeniskai), po poros savaiciu rankos, kojos dailesnes, pilvukas suploksteja plius iseini gerai emociskai nusiteikus. Pasikrauni energijos. Nuo kovo vel bandysiu eiti jei priims lotuliukas.gif
claudy
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 21:35)
nu jo doh.gif vakar buvau treniruoteje pas Kosta doh.gif tai pasibaisejau, susigadinau nervus ir niekaip nesupratau uz ka moekt tokius pinigus g.gif kad kaip silkems daryti pratimus g.gif bobu milijonas, viena per kita lipa g.gif siaubas kazkoks reikai ateiti 30min pries, kad gauti guma ar kilimeli doh.gif  doh.gif
Kostas pats tai thumbup.gif treneris
bet visa kita tai s,... po to eile atstovi prie dusu, po to eile prie dziovintuvu doh.gif
manau, kad ir koks super treneris bebutu neverta, nes ne malonu , o slykstu pasidaro
vistiek turi ribot zmoniu kieki treniruoteje cool.gif
*

anticiliulitine treniruote visais laikais buvo populiari tarp merginu ir moteru [ne bobu mirksiukas.gif ], ypac vakarais ir 18 val. ir ypatingai pas Kosta, kokia sale ten bebutu... Kazkaip kitos merginos niekada nemaisydavo atlikti pratimus, visos norime graziai atrodyt.
Kad suprastejo paslaugu kokybe [nevardinsiu, ju labai daug, kiekvienas tai zino] tai sutinku, palyginus kaip buvo nuo atidarymo laiku, tai faktas. Ir baisiausia kad is tikruju uz savo taupima dar ir kainas didina ... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2009 02 04, 17:59)
eikit su tom giliom trneiruotem,paprasciausiai susidarykit gera programa,pasiimkit asmenini treneri ,bus tas pats ,nemanau ar vertta uz itupstu dideli kieki moketi tokias bapkes,kai juos gali ir pats pasidaryt  biggrin.gif
*

zinok, girdejau ir as geru atsiliepimu apie tas treniruotes, ir rezultatai tikrai geresni nei po treniruokliu sales ar aerobikos. Jis prie viso to konsultuoja mitybos klausimais, pakoreguoja tavo valgiarasti ir pan. O musu treniruokliu salej kazkaip nematau tokio zmogaus kuris galetu uz tuos pinigus padaryt superduper smile.gif programele, gal as klystu blush2.gif
Siaip buvau uzsidegusi paimti menesiui ne brazilian buff, o nugaros stiprinimo treniruotes, bet kaip tycia jis atostogauja, be to antradieniais ketvirtadieniais vakare, kai pas Kosta g.gif idomu ar galima kitom dienom pas ji ar nelb g.gif
INGRIDIK81
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 03 28, 14:05)
as labai noreciau, bet dar skaiciuoju pinigus smile.gif

gal kas atsiliepimu parasytu apie tas treniruotes?
*

as galiu pasakyti kad lankau body flexa,4kart per savaite uz 170lt.,ir tikrai ten dirba gilieji raumenis thumbup.gif ,as irgi norejau pas Nuseda eiti bet 300lt 1men,+ as dar impulse turiu abonimenta man per brangu iseina doh.gif

tas terniruotes viksta taip kad tu irgi kvepuoji giliai bet atleki ne tempima kaip body flex o kaz kokius pratimus jegos,as viena kart per aerobikos treniruote isbandziau,presa darem tai reikejo greitai iskvept po 20kart o po to greit ikvept ir tik i virsu spiruklioti,na isivaizduojat daug maz blush2.gif ax.gif

o kiti pratimai kitom kuno vietom,manau kaz ka panasaus,spiruklioji ir greit ikvepi po to iskvepi ax.gif
man po 3savaiciu body flexe irgi visi pastebejo kaip kunas tapo tvirtesnis,pradejo rysketi raumenukai biggrin.gif
Vi-Vian
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 03 29, 10:54)
as  galiu  pasakyti  kad  lankau  body  flexa,4kart  per  savaite  uz  170lt.,ir  tikrai  ten  dirba  gilieji  raumenis thumbup.gif ,as  irgi  norejau  pas  Nuseda  eiti  bet  300lt  1men,+  as  dar  impulse  turiu  abonimenta  man  per  brangu  iseina doh.gif

*

o ar tiesa sako, kad pradejus praktikuoti body flex, reikia ji nuolat ir testinai praktikuoti, nes kai tik liauiesi kvepuoti kaip reikia - svoris grizta ?
INGRIDIK81
netesazinok,ir galiu pasakyti kad ne kg nueina is pradziu o stangreja raumenis mazeja apimtis,man tai dar nei su aerobika nei su body flex nei vienas kg nenukrito,nors ir maitinosi paga Pipiraites sudaryta programa.nezinau del ko taip vyksta,man trenere paaiskino kad mano rebai virsta raumenemis o raumenis sunkesnis nei lasiniai,bet kaip tada atsikratyti kg? eisiu pas pipiraite vel gal jinai patars kaip cia kas,vel su skaneriu paziures kiek riebalu ar sumazejo.
o nuo body flexo pas mane tikrai sumazejo apimtis,ir pas visus taip vyksta kas lanko body fexa,as tai ir nesiruosiu ji mesti,nes man patinka,kunas tvirteja,be jokiu pastangu,pvz kaip aerobikos sokineji per ta stepa o rezultata ne taip greit isvysi kaip per body flexa
Yuta
Gal kas lankote cia vykstancius aikido uzsiemimus? 4u.gif
domina rytu kovos menai, taciau nelabai isivaizduoju ka ir kur butu geriausia pasirinkti merginai? 4u.gif
dushianerami
Sveikutes, gal kas gali patarti del treniruokliu sales treneriuku?
Pas kuri geriau daryti programele? Kokie ten treneriai dirba?
Puslapiuose impulso neberandu info apie renerius. Nebera?
Taniu
Sveikos mamytes. Gal kuri einate i Impuls uzsieminus "As ir mama"?
Man labai idomu jusu nuomone apie sias treniruotes. As planuoju eiti su savo 3 men dukryte
eglincia
impulsas dar stovi toj pacioj vietoj,treniruotes vyksta thumbup.gif salej siuo metu dirba 4 treneriai viena moteris ir trys vyrai .apie moteri nieko nezinau,nes nauja,bet visi kiti trys tai tikrai neblogas programas sudarineja(pagal standartus...) as esu dariusis tik pas sierza,bet geriau manyciau is ju asmenines imt,tada daugiau demesio skiria 4u.gif
Deverax
O kokie atsiliepimai apie trenerį Karolį Šarkauską?
eglincia
QUOTE(Deverax @ 2011 01 04, 19:19)
O kokie atsiliepimai apie trenerį Karolį Šarkauską?
*

kaip treneris tikrai geras,galbut ji rinkciausi ,bet kaip zmogus ,tai nekaip bendraujantis,nors jei sportuoji su juo ,tai malonus manau butu 4u.gif
panther
As programa dariausi pas Svetlana, man ji ir kaip trenere faina (plius kineziterapeute, tai parenka nepakenksiancius pratimus, jei turit kokiu problem su nugara etc), ir siltas zmogus smile.gif
Vi-Vian
QUOTE(soul12 @ 2011 01 04, 23:30)
Sveikos,

esu naujokė, gal kas lanko giliųjų raumenų treniruotes? Noriu sulieknėti apie 10 kg. ką pasiūlytumėte - ar giliųjų raumenų treniruotes ar paprastą abonementą (individuali treniruotė su asmeniniu treniruote)? Kokie Jūsų atsiliepimai?Šiuo metu sveriu 60 kg, norėčiau apie 50, tik nenorėčiau jokių dietų laikytis smile.gif ax.gif
*

individualios geriau, jei treneris nuolat bus prie jusu, o ne tiesiog atspausdins programa tariamai pritaikyta tik jums vienintelei pg jusu individualias savybes.
kita vertus, priklauso kiek kartu per sav noresite lankyti. pas Nauseda 2 kartai per savaite man buvo mazai, 3- gerai. po treniruotes jis visada pageidauja, kad butu prasibegta ant kardio treniruoklio apie 20min.
lankiausi giliuju raumenu treniruotej pries pora metu - man labai patiko. tada buvo pertrauka. kai grizau vel - labai nusivyliau. treniruociu kokybe suprastejo, nes buvo daug zmoniu -> gerokai mazai individualios prieziuros (o jos reikia, nes apkraunami sanariai), mazai vietos saleje.
ir dar brangu. 311lt uz 8 kartus, tad pasirinkau kalanetika. sie uzsiemimai kainuoja ivairiai (esu turejusi abonementa 20kartu- 250lt). rezultatai labai geri
Papildyta:
naudodamasi proga, noriu paklausti (jei kas siuo metu lanko) - kiek pas Nauseda dabar saleje buna zmoniu?
soul12
Vi-Vian - kokiu tikslu lankei giliuju raumenu treniruotes? Ar labai skiriai kalanetika nuo giliuju raumenu treniruociu? Kokie rezultatai per kiek laiko? smile.gif
Vi-Vian
QUOTE(soul12 @ 2011 01 16, 18:20)
Vi-Vian - kokiu tikslu lankei giliuju raumenu treniruotes? Ar labai skiriai kalanetika nuo giliuju raumenu treniruociu? Kokie rezultatai per kiek laiko? smile.gif
*

norejau svorio siek tiek sumazinti ir patobulinti formas. tikslo pasiekiau po 3 ar 4 abonementu. kiek prisimenu, pirmus 1.5 menesio lankiau po 2 kartus per sav, bet nelabai kito svoris. man reikejo 3k/sav. brangus malonumas. maista reikejo koreguoti. reikejo 10 dienu rasyti sarasa ka ir kelinta valgai, o treneris veliau komentavo. apibendrinant - mesa+darzoves, bulve/kose+darzoves. saldziu vaisiu nepadauginti. mesa+kose grieztai draudziama. cukru ir grietinele apriboti. ta viska zinojau is anksciau. pries tai teko lankytis body gyme pas treneri audriu - viska buvo puikiai isaiskines ir rezultatai buvo super.
po giliuju raumenu treniruociu svoris greitai grizo. tikriausiai del to, kad treniruotes laabai intensyvios. gaunamas didelis kruvis. pasiekus rezultata organizmas pasieme atgal visa, ko atsikrate biggrin.gif jei dabar vel lankyciau, tai lankyciau 2 men po 3k/sav, menesi 2k/sav ir kokius 2 men po 1 karta i sav (nors tokio abonemento impulsas neparduos, tik 8kartus per men galima pirkti) rolleyes.gif

ir dar, Impulsas tikrai NELANKSTUS. i siuos uzsiemimus jokiu net nesidera, pvz, issimoketinai, mokejimas dalimis isipareigojant metams ir pan.

kalanetika rami, su daaaug tempimo pratimu. grupes mazesnes, duagiau demesio kiekvienai. gal todel, kad kalanetika dabar "ant bangos", yra konkurencija. pratimai statiniai - vienoj vietoje. kadangi sia sporto rusi sukure balerina, susizavejusi joga, tai ir sportas apjungia tempimo pratimus plius susikoncentravimas i save. raumenys uzsipildo, issitempia. gaunamas sokejos siluetas (aisku padirbeti reikia daug). cia lieknejama ne taip drastiskai, grazeja kuno formos del jegos pratimu, derinamu su tempimais. sanariai neapkraunami. pratimai daromi pulsuojanciais judesiai pagal individualius sugebejimus

tikiuosi padejau:) jei megstate agresyvesni, sunkesni sporta - impuls,
jei ramiai, neskubant - kalanetika

labai primityviai kalbant tai tie, kuriu nenaudoji kasdienej veikloj:) jie yra giliai ir nera pagrindiniai musu kasdien atliekamiems veiksmams, pvz ejimui (nera isvystyti taip kaip tricepsai, pvz). giliuosius raumenis pajusi, jei atsistosi ant nestabilaus pavirsiau, pvz, ant gumines pripustos pagalves ir pabandysi pritupti. arba kad ir siaip stovesi
anatomijoje gal ir nera tokios savokos kaip "gilieji" raumenys, bet, kaip matau, sporte daznai vartojama
Lėja_
Merginos, o gal galit parasyti kas mazdaug vyksta giliuju raumenu treniruotese, mane domina nugaros treniruotes, as seniai sportavau, sedejau namie su vaiku, turiu nugaros skausmu, bijau, kad bus man perintensyvios tos treniruotes, kad nepakenkciau sau.... ten juk nera suoliuku ir pan????

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.