jurgam1
2007 04 30, 13:53
Sveikos,
Neradau nieko apie Impuls+, o butu idomu pasidalinti patirtimi ir ispudziais. Pati niekad iki siol visai nesportavau ir tik eidavau i baseinus. Pries kelis menesius nuejau nusiteikus daugiau niekada nebeeiti. Ir stai iki siol nepalieku sales ir net delnai niezti kaip laukiu daugelio treniruociu. Ka jus manot apie si kluba?
Greenxe
2007 04 30, 14:06
 neblogas klubas...galetu buti didesnis baseinas, nes labai nepatogu, kai sulenda daug zmoniu, beje ne visada plaukiojanciu bet tiesiog tupinciu...
Hsemera
2007 04 30, 14:37
Sveiki , as irgi lankau jau menesi Impuls+, Is pradziu niekaip negalejau priprasti  , o dabar visai nieko O kur jus einate , i aerobika ar treniruoklius ?
black angel
2007 05 01, 15:30
man labiausiai čia patiko vandens pramogos  ir pirtelės super... ypač infraraudonųjų spindulių  kas dėl sporto salės, tai trenerių akyse nematyti, daryk ką nori  aerobikoje nebuvau  o šiaip geras klubas
Hsemera
2007 05 01, 17:21
na man asmeniskai irgi labai patinka beseinas ir pirtys  , dar kartais apsilankau press +back treniruotej  , bet kadangi nesu sportiska mergina , tai truputi geda , kad neturiu jegos padaryti visus pratimus o gal kas isbande ten Hammama???
jurgam1
2007 05 02, 12:09
as tai ten i visokias aerobikos treniruotes lakstau. Taip, press+back ar siaip kur dirbti reikia, tai ir as liudnai jauciuosi  , bet va stepe po kurio laiko geriau  . ten perkandus zingsnelius geriau sekasi. O treneriu treniruokliu salej visada yra bent dy trys. niekada dar nemaciau, kad nieko nebutu  Baseinas irgi man patinka, tik kad dabar buna beprotiskai daug zmoniu, tai nebelabai einu
Hsemera
2007 05 05, 08:44
o kaip jus pradejote , ar sunku buvo prisitaikyti ? kokius uzsiemimus galima pasirinkti naujokei?
jurgam1
2007 05 06, 18:59
as pradejau pries tris menesius. isikirtau geriau tik po kokio menesio, nes pries tai nesu sportavus. As tai ejau i ivairias treniruotes, bet nusiteikiau, kad nieko tokio jei grybausiu  Geriausia aisku butu eiti i intro treniruotes jei nieko nelankius iki siol kitur sunkoka
Hsemera
2007 05 06, 21:12
idomu o kiek zmoniu susirenka i intro treniruote .... gal busiu ten viena?
jurgam1
2007 05 06, 21:39
buna apie 10. priklauso nuo oro ir antradieniais vakare buna superine trenere, labai palaikanti naujokus
Hsemera
2007 05 07, 10:50
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 06, 23:39) buna apie 10. priklauso nuo oro ir antradieniais vakare buna superine trenere, labai palaikanti naujokus butinai nueisiu ... reikia gi bandyti nes dabar bunu tik treniruokliu saleja , ir man kazkaip nuobodu  ir del to niekaip negaliu prisiversti sportuoti o grupje su kitom naujokem , gal pagaliau priprasiu
jurgam1
2007 05 07, 16:02
Parasyk kaip seksis  . Svarbiausia nesinervint jei neiseis is pradziu. Siaip intro turetu buti pakankamai lengva. O tu eisi nuo 8?
Hsemera
2007 05 07, 17:50
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 07, 18:02) Parasyk kaip seksis  . Svarbiausia nesinervint jei neiseis is pradziu. Siaip intro turetu buti pakankamai lengva. O tu eisi nuo 8? dabar ziuriu , kad galesiu tik ketvirtadieni nueiti i Intro , nes rytoj vkare dirbu
jurgam1
2007 05 08, 08:53
o pas ka intro ketvirtadieni?
Hsemera
2007 05 09, 02:25
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 08, 10:53) o pas ka intro ketvirtadieni? Viktorijos bus treniruote
jurgam1
2007 05 09, 11:52
Super  BIs manau labai faina. Bent jau man tai labai patikdavo
Hsemera
2007 05 09, 12:57
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 09, 13:52) Super  BIs manau labai faina. Bent jau man tai labai patikdavo Tai va , ir as galesiu isbandyti sita malonuma
Vi-Vian
2007 05 13, 11:48
mergaites, o kaip ten "publika" ?
Hsemera
2007 05 13, 16:45
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 13:48) mergaites, o kaip ten "publika" ?  Ivairiai , bet siap aerobikos saleja susirenka normalios panos ir moterys Tiesa ana karta intro treniruote pas Viktorija buvo tiesiog super , netgi nesitikejau o siandien buvau Salsoj ... tai irgi visai nieko , tik tai ritma reikia pagauti
Vi-Vian
2007 05 13, 16:51
jungsiuos ir as prie Impulso Kareiveliu  gavau dovanu gimtadienio proga dovanu ceki, "tipo" masazams ir visa kita. bet manau pridesiu pinigeliu ir nusipirksiu abonementa tiesa turiu ir BodyGyme abonementa, bet vienas kitam nekenkia
Hsemera
2007 05 13, 16:59
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 18:51) jungsiuos ir as prie Impulso Kareiveliu  gavau dovanu gimtadienio proga dovanu ceki, "tipo" masazams ir visa kita. bet manau pridesiu pinigeliu ir nusipirksiu abonementa tiesa turiu ir BodyGyme abonementa, bet vienas kitam nekenkia  kaip smagu Impulsas manau labiau patiks negu Bodygymas kas labiausiai man patinka , kad aerobikos saleje visada uztenka inventoriu , steperiu , kilimeliu , netgi jei susirenka daugiau zmoniu
Vi-Vian
2007 05 13, 17:40
tai patarkite man i kokia aerobikos treniruote sliauzti? noreciau shlaunikes pagrazinti, bet uzpakaliuka palikti toki, koks yra - cia mano "dostoprimeciatelnost"
Hsemera
2007 05 14, 07:33
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 19:40) tai patarkite man i kokia aerobikos treniruote sliauzti? noreciau shlaunikes pagrazinti, bet uzpakaliuka palikti toki, koks yra - cia mano "dostoprimeciatelnost"  pabandyk gal anticiliulitine , arba body toning nors del tokio klausimo galima bus pasikonsultuoti su aerobikos instruktorem o treniruokliu saleje galesi irgi treniruokli pasirinkti tik slaunims dailint
jurgam1
2007 05 14, 08:43
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 13, 16:45) Ivairiai , bet siap aerobikos saleja susirenka normalios panos ir moterys Tiesa ana karta intro treniruote pas Viktorija buvo tiesiog super , netgi nesitikejau o siandien buvau Salsoj ... tai irgi visai nieko , tik tai ritma reikia pagauti  aaaa  , as irgi vakar salsoj buvau! nu sakes, siandien visa nugara skauda nuo twisto  Ale man kazkaip tie stepai visokie gal fainiau - tempas didesnis. Nors su salsa tai kitaip faina buvo Super kad patiko pas viktorija. Tai dar grisi? Papildyta:QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 11:48) mergaites, o kaip ten "publika" ?  Visai neblogai. Ir faina, kad turistines grupes dazniausiai renkasi baseina ir i sales neina, nes tada tai butu nekas
Hsemera
2007 05 14, 15:00
[quote=jurgam1,2007 05 14, 10:43] aaaa  , as irgi vakar salsoj buvau! nu sakes, siandien visa nugara skauda nuo twisto  Ale man kazkaip tie stepai visokie gal fainiau - tempas didesnis. Nors su salsa tai kitaip faina buvo Super kad patiko pas viktorija. Tai dar grisi? Papildyta:Aisku dabar visa laika lankysiu Viktorijos uzsiemimus o tai Salsoj kurioj vietoj stovejai???
Greenxe
2007 05 14, 21:30
 siandien atradau trenere VIKTORIJA! ejau pas Ausra, kuria sian kazkodel pavadavo butent Viktorija....visai patiko! ryt reikes pabandyt pas ja dar "pastepuot".... Mergynos nestabdom!
jurgam1
2007 05 15, 08:03
[quote=Hsemera,2007 05 14, 15:00] [quote=jurgam1,2007 05 14, 10:43] aaaa  , as irgi vakar salsoj buvau! nu sakes, siandien visa nugara skauda nuo twisto  Ale man kazkaip tie stepai visokie gal fainiau - tempas didesnis. Nors su salsa tai kitaip faina buvo Super kad patiko pas viktorija. Tai dar grisi? Papildyta:Aisku dabar visa laika lankysiu Viktorijos uzsiemimus o tai Salsoj kurioj vietoj stovejai???  [/quote] as galinej eilej desinej pusej stovejau prie pat sienos.  o kur tu? Papildyta:QUOTE(Greenxe @ 2007 05 14, 21:30)  siandien atradau trenere VIKTORIJA! ejau pas Ausra, kuria sian kazkodel pavadavo butent Viktorija....visai patiko! ryt reikes pabandyt pas ja dar "pastepuot".... Mergynos nestabdom!  Aaaa, ir ten buvau taip pat  sakiau, kad pasidariau gym freak jep, man Viktorija labiausiai patinka. Pas ja ir siandien bus. gal kas eisit?
Hsemera
2007 05 15, 12:15
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 15, 10:03) as galinej eilej desinej pusej stovejau prie pat sienos.  o kur tu? Papildyta:Aaaa, ir ten buvau taip pat  sakiau, kad pasidariau gym freak jep, man Viktorija labiausiai patinka. Pas ja ir siandien bus. gal kas eisit? as irgi galineje eileje  , buvau su juoda maikute , ir zidros spalvos kelnem  Deje siandien negalesiu nueiti , nes trys naktines is eiles varau bet jau kaip noreciau
jurgam1
2007 05 15, 12:30
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 15, 12:15) as irgi galineje eileje  , buvau su juoda maikute , ir zidros spalvos kelnem  Deje siandien negalesiu nueiti , nes trys naktines is eiles varau bet jau kaip noreciau  hm, sorry, nezinau kuri tu buvai  per daug susifokusavus matyt i treneres batus buvau pati sportabciais grindis girgzdindama as visa juoda straksejau ir to sukinio niekaip nepadariau o tai ka naktimis veiki?
Hsemera
2007 05 15, 23:16
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 15, 14:30) hm, sorry, nezinau kuri tu buvai  per daug susifokusavus matyt i treneres batus buvau pati sportabciais grindis girgzdindama as visa juoda straksejau ir to sukinio niekaip nepadariau o tai ka naktimis veiki? manau tu buvai su perrista ranka ir rodos mes visai salia viena kitos stovejome tarp kitko salsos sukinio ir as neikirtau o naktimis dirbu kazino
jurgam1
2007 05 16, 07:21
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 15, 23:16) manau tu buvai su perrista ranka ir rodos mes visai salia viena kitos stovejome tarp kitko salsos sukinio ir as neikirtau o naktimis dirbu kazino  Tikrai taip, ten as ta perrista ranka mojavau  Idomu kaip ja mojuosiu su hanteliais ketvirtadieni step intervale O, kazino, idomu  Tai daug pralosi pati?  As tai jauciu paskutines kojines pralosciau negaledama sustot, tai to niekada ir nedarau Vakar buvo nereali treniruote pas Viktorija  kaip reikiant paselom O kada dabar varysi?
daiva.k
2007 05 16, 10:05
O AR MATĖT MOTERYTĖS ,KAD OZO IMPULSE DAUG PIGIAU .Į VIENKARTINĮ APSILANKYMĄ ĮEINA IR SPORTAS IR BASEINAS  ,O JEI DAR PIRKTI ABONENTĄ 10 KARTŲ,TAI IŠ VISO PASAKA  AŠ PLANUOJU PRADĖT TEN VAIKŠČIOT ,JEI DAR BŪTŲ SU KUO
Hsemera
2007 05 16, 10:52
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 16, 09:21) Tikrai taip, ten as ta perrista ranka mojavau  Idomu kaip ja mojuosiu su hanteliais ketvirtadieni step intervale O, kazino, idomu  Tai daug pralosi pati?  As tai jauciu paskutines kojines pralosciau negaledama sustot, tai to niekada ir nedarau Vakar buvo nereali treniruote pas Viktorija  kaip reikiant paselom O kada dabar varysi? dabar galesiu tik kita pirmadieni , nes sia saiate visiskas provalas bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu o vakar kurioj treniruotei buvai ? tiesa antra lygio stepas , ar labai sudetingas ?
jurgam1
2007 05 16, 11:24
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 10:52) dabar galesiu tik kita pirmadieni , nes sia saiate visiskas provalas bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu o vakar kurioj treniruotei buvai ? tiesa antra lygio stepas , ar labai sudetingas ?  na, toks kur jau yra ka veikt ale jei ramiai reaguoji kai kas nors neiseina, pabandyk ateit  as kai tik pradejau ir buvau visiskas grybas, nusieteikiau kad neisiesi, tai tas antro lygio stepas pradzioj buvo man tik stebejimas is sono, nes nieko nesuvokiau kas vyksta  ikvepiau pasitikejimo?  ne, bet priklauso nuo dienos. visaip buna Papildyta:QUOTE(daiva.k @ 2007 05 16, 10:05) O AR MATĖT MOTERYTĖS ,KAD OZO IMPULSE DAUG PIGIAU .Į VIENKARTINĮ APSILANKYMĄ ĮEINA IR SPORTAS IR BASEINAS  ,O JEI DAR PIRKTI ABONENTĄ 10 KARTŲ,TAI IŠ VISO PASAKA  AŠ PLANUOJU PRADĖT TEN VAIKŠČIOT ,JEI DAR BŪTŲ SU KUO  mielai eiciau, bet kad ten nera mano pamegtuju Viktoirjos ir Ausros
jurgam1
2007 05 16, 13:09
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 10:52) dabar galesiu tik kita pirmadieni , nes sia saiate visiskas provalas bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu o vakar kurioj treniruotei buvai ? tiesa antra lygio stepas , ar labai sudetingas ?  man tai namie visai nesisportuoja Kazkaip klube ta aplinka, garsas, tempas duoda savo. Viena niekaip neprisiversciau, plius nebutu taip smagu  Ale saunuole tu kad taip gali Papildyta:QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 10:52) dabar galesiu tik kita pirmadieni , nes sia saiate visiskas provalas bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu o vakar kurioj treniruotei buvai ? tiesa antra lygio stepas , ar labai sudetingas ?  beje, o pirmadieni pas Odeta zadi varyt? Ten pas ja daznai sakes buna  - labai choreografija sukta
Na, nusipirkau ir aš abonementą į šį klubą. Tiksliau sakant, atnaujinau po kelių mėnesių  Anksčiau tai tik į treniruoklius ir baseiną vaikščiodavau. Dabar galvoju, kad reik ir aerobiką pabandyti. Juolab, kad prieš keletą metų buvau užkietėjusi aerobikos fanė  tik va niekaip neišsirenku, nuo ko pradėti
jurgam1
2007 05 16, 15:00
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 13:20) Na, nusipirkau ir aš abonementą į šį klubą. Tiksliau sakant, atnaujinau po kelių mėnesių  Anksčiau tai tik į treniruoklius ir baseiną vaikščiodavau. Dabar galvoju, kad reik ir aerobiką pabandyti. Juolab, kad prieš keletą metų buvau užkietėjusi aerobikos fanė  tik va niekaip neišsirenku, nuo ko pradėti  Na, as tai pati nuo stepo kaifuoju, tai tik ji ir kitiems siulau  . Nors jei tikslas yra prarasti kilogramai, o ne gera nuotaika, tai gal tai ir nera geriausias pasirinkimas
oi ne, nors ir tikrai reikėtų ne vieną kilogramą numesti, bet sportuoti einu tik dėl geros nuotaikos ir dėl to, kad man patinka  Intro Step jau buvau prieš didžiąją sportavimo pertrauką. Man ten jau per paprasta  Kaip kiti stepai? Ar labai lygiai skiraisi? O gal kuri bandėte Ball Interval?
jurgam1
2007 05 16, 16:31
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 15:59) oi ne, nors ir tikrai reikėtų ne vieną kilogramą numesti, bet sportuoti einu tik dėl geros nuotaikos ir dėl to, kad man patinka  Intro Step jau buvau prieš didžiąją sportavimo pertrauką. Man ten jau per paprasta  Kaip kiti stepai? Ar labai lygiai skiraisi? O gal kuri bandėte Ball Interval? Aha, man intro jau irgi paprastoka  Intro ir visu kitu lygiai tikrai stipriai skiriasi. Super pirmadieniais Step Don't Stop - ten choreagrafija nereali. Antradieniais step - ten siaip nerealiai faina ir penktadieniais step - ten tempas nerealus  Na, bent jau man. Kamuoliu nebandziau. Kazkada buvo jegos treniruotej keli pratimai, ale sunkiai man su tuo kamuoliu susitart sekesi  Nors siaip gal butu idomu pabandyt
Vat man tie kamuoliai labai idomus. tk kad laikas kazkoks negeras - treciadieni 2h dienos. tai dabar, kol atostogauju (tipo mokaus) tai dar galima nueiti O kurioj jėgos treniruotėj buvai?
jurgam1
2007 05 16, 16:44
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 16:41) Vat man tie kamuoliai labai idomus. tk kad laikas kazkoks negeras - treciadieni 2h dienos. tai dabar, kol atostogauju (tipo mokaus) tai dar galima nueiti O kurioj jėgos treniruotėj buvai? kad treciadieni man atrodo ne kamuoliai 2val. As ten kazkada buvau, tai nebuvo ne vieno kamuolio. As vis kartais nueinu pas ausra sestadieniais 10 ryto ir pas laura nuo 6 sekmadieniais (kitom dienom i stepa straksiu vakarais  ). Bet kad ten jau darbas tose treniruotese, tai nera jos tokios man smagios  Is esmes tai turbut del tu 10minuciu stepo apsilimui einu  Tai va gal laura kazkada koki kamuoli naudojo. Nepamenu tiksliai
Oi, susimaišiau. 11val kamuoliai Man kažkaip nelabai norisi į tas treniruotes kur visas jegas atiduot reikia. O dar ir kai keliai patraumuoti, tai ir apkrovas reik žiurėt  O kaip Laura?
jurgam1
2007 05 16, 16:54
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 16:51) Oi, susimaišiau. 11val kamuoliai Man kažkaip nelabai norisi į tas treniruotes kur visas jegas atiduot reikia. O dar ir kai keliai patraumuoti, tai ir apkrovas reik žiurėt  O kaip Laura? taip tiesiai sviesiai?  na, ... gal neblogai, bet buna geriau  pas ja atidirbi ir tiek. jokio azarto ar dziaugsmo Aha, man sanariai jau irgi pareina nuo stepo. net nezinau ka daryt  bet tiesiog negaliu pagalvot apie nebejima  toks teigiamos enegrijos pasoikrovimas!
Na va, matai. Aš su ta Laura vienoj klasėj esu mokiusis. Tai man sarmata būtų į jos treniruotes eiti  : Žinau, kad jos tempų nepavilksiu Tai tos tokios treniruotės tik aerobininkėm profesionalėm skirtos  O man sąnariai ne nuo stepo, o nuo visokių įtūpstų suėjo dar prieš keletą metų
jurgam1
2007 05 16, 17:03
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 16:56) Na va, matai. Aš su ta Laura vienoj klasėj esu mokiusis. Tai man sarmata būtų į jos treniruotes eiti  : Žinau, kad jos tempų nepavilksiu Tai tos tokios treniruotės tik aerobininkėm profesionalėm skirtos  O man sąnariai ne nuo stepo, o nuo visokių įtūpstų suėjo dar prieš keletą metų  a, tai cia itupstus reiktu kaltint?  na va, dabar zinosiu  O jei rimtai - ka darei su sanariais? Ne, tempas pas laura nera baisus, tik kad siaip neidomu. Tempas pas tokia Ausra zymiai didesnis Papildyta:QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 16, 17:01) a, tai cia itupstus reiktu kaltint?  na va, dabar zinosiu  O jei rimtai - ka darei su sanariais? Ne, tempas pas laura nera baisus, tik kad siaip neidomu. Tempas pas tokia Ausra zymiai didesnis man tik idomu kaip trenerems nepareina sanariai
Hsemera
2007 05 16, 17:05
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 18:41) Vat man tie kamuoliai labai idomus. tk kad laikas kazkoks negeras - treciadieni 2h dienos. tai dabar, kol atostogauju (tipo mokaus) tai dar galima nueiti O kurioj jėgos treniruotėj buvai? Buvau keleta kartu press + back treniruoteje , su kamuoliais man visai patiko , siaip man kaip pradinukei , tai gal ir sunki treniruote ten is pradziu apsilimas aerobikos zingsniai , o paskui viskas su kamuoliu bet po treniruotes jaucaiu raumenukai , kad padirbejo
Tai buvo užėjęs toks laikotarpis, kai buvau patapus serobininke profesionale ir is sporto salės neišeidavau. Visi žinojo, kur manęs ieškot po pamokų (tais laikais dar mokykloj mokiausi). O svoris tai mano nemažas. Ir kaip vėliau daktaras išaiškino - savo svoriui per didelius krūvius pasirinkau ir neatlaikė keliai. O jie man labiausiai per įtūpstus ir jaučiasi  Dar dabar prisimenu kaip su svoriais ant pečių bandau apsimesti, kad darau įtūpstus (nu skauda tipo). Ateina treneris ir liepia giliau įtūpti  O aš negaliu  Gėda buvo  Bet po to vasarą jau buvo bėda, aki išeidavom kur nors ilgiau pasivaikščioti arba iki kokios Palangos mašinoj nuvažiuot  tai kaukdavau  Dabar jau susitvarkė. Tai bandau vėl jaunystę prisiminti
jurgam1
2007 05 16, 17:07
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 17:05) Buvau keleta kartu press + back treniruoteje , su kamuoliais man visai patiko , siaip man kaip pradinukei , tai gal ir sunki treniruote ten is pradziu apsilimas aerobikos zingsniai , o paskui viskas su kamuoliu bet po treniruotes jaucaiu raumenukai , kad padirbejo  o! sveika! man tai po salsos raumenukai keistose vietose labai jautesi
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 18:05) Buvau keleta kartu press + back treniruoteje , su kamuoliais man visai patiko , siaip man kaip pradinukei , tai gal ir sunki treniruote ten is pradziu apsilimas aerobikos zingsniai , o paskui viskas su kamuoliu bet po treniruotes jaucaiu raumenukai , kad padirbejo  O, kaip faina  Būtinai reikės pabandyti
jurgam1
2007 05 16, 17:09
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 17:06) Tai buvo užėjęs toks laikotarpis, kai buvau patapus serobininke profesionale ir is sporto salės neišeidavau. Visi žinojo, kur manęs ieškot po pamokų (tais laikais dar mokykloj mokiausi). O svoris tai mano nemažas. Ir kaip vėliau daktaras išaiškino - savo svoriui per didelius krūvius pasirinkau ir neatlaikė keliai. O jie man labiausiai per įtūpstus ir jaučiasi  Dar dabar prisimenu kaip su svoriais ant pečių bandau apsimesti, kad darau įtūpstus (nu skauda tipo). Ateina treneris ir liepia giliau įtūpti  O aš negaliu  Gėda buvo  Bet po to vasarą jau buvo bėda, aki išeidavom kur nors ilgiau pasivaikščioti arba iki kokios Palangos mašinoj nuvažiuot  tai kaukdavau  Dabar jau susitvarkė. Tai bandau vėl jaunystę prisiminti  ai, mane tai jau zino Viktorija, kad kai tik lazda ant peciu reikia det itupstam daryt - simuliuosiu, tai tik juokiasi is manes  Na bet as nepadarau, tai ka dabar  Kazkaip nestresuoju 0 tik is saves juokinga ir tiek Bet negerei jokiu papildu ar kokiu kitu stebukliniu gerimu?
|
|