Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Impuls+
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
jurgam1
Sveikos,

Neradau nieko apie Impuls+, o butu idomu pasidalinti patirtimi ir ispudziais.
Pati niekad iki siol visai nesportavau ir tik eidavau i baseinus. Pries kelis menesius nuejau nusiteikus daugiau niekada nebeeiti. Ir stai iki siol nepalieku sales ir net delnai niezti kaip laukiu daugelio treniruociu. Ka jus manot apie si kluba?
Greenxe
drinks_cheers.gif neblogas klubas...galetu buti didesnis baseinas, nes labai nepatogu, kai sulenda daug zmoniu, beje ne visada plaukiojanciu bet tiesiog tupinciu... biggrin.gif
Hsemera
Sveiki ,
as irgi lankau jau menesi Impuls+, Is pradziu niekaip negalejau priprasti blink.gif , o dabar visai nieko smile.gif
O kur jus einate , i aerobika ar treniruoklius ? g.gif
black angel
man labiausiai čia patiko vandens pramogos thumbup.gif ir pirtelės super... ypač infraraudonųjų spindulių wub.gif kas dėl sporto salės, tai trenerių akyse nematyti, daryk ką nori schmoll.gif aerobikoje nebuvau ax.gif o šiaip geras klubas thumbup.gif
Hsemera
na man asmeniskai irgi labai patinka beseinas ir pirtys thumbup.gif , dar kartais apsilankau press +back treniruotej ax.gif , bet kadangi nesu sportiska mergina , tai truputi geda , kad neturiu jegos padaryti visus pratimus 4u.gif
o gal kas isbande ten Hammama??? g.gif
jurgam1
as tai ten i visokias aerobikos treniruotes lakstau. Taip, press+back ar siaip kur dirbti reikia, tai ir as liudnai jauciuosi ax.gif , bet va stepe po kurio laiko geriau thumbup.gif . ten perkandus zingsnelius geriau sekasi. O treneriu treniruokliu salej visada yra bent dy trys. niekada dar nemaciau, kad nieko nebutu smile.gif
Baseinas irgi man patinka, tik kad dabar buna beprotiskai daug zmoniu, tai nebelabai einu verysad.gif
Hsemera
o kaip jus pradejote , ar sunku buvo prisitaikyti ? kokius uzsiemimus galima pasirinkti naujokei? g.gif
jurgam1
as pradejau pries tris menesius. isikirtau geriau tik po kokio menesio, nes pries tai nesu sportavus.
As tai ejau i ivairias treniruotes, bet nusiteikiau, kad nieko tokio jei grybausiu smile.gif
Geriausia aisku butu eiti i intro treniruotes jei nieko nelankius iki siol kitur sunkoka smile.gif
Hsemera
idomu o kiek zmoniu susirenka i intro treniruote g.gif
.... gal busiu ten viena? 4u.gif
jurgam1
buna apie 10. priklauso nuo oro biggrin.gif
ir antradieniais vakare buna superine trenere, labai palaikanti naujokus
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 06, 23:39)
buna apie 10. priklauso nuo oro  biggrin.gif
ir antradieniais vakare buna superine trenere, labai palaikanti naujokus
*

thumbup.gif
butinai nueisiu ... reikia gi bandyti
nes dabar bunu tik treniruokliu saleja , ir man kazkaip nuobodu blink.gif ir del to niekaip negaliu prisiversti sportuoti ax.gif
o grupje su kitom naujokem , gal pagaliau priprasiu 4u.gif
jurgam1
Parasyk kaip seksis mirksiukas.gif . Svarbiausia nesinervint jei neiseis is pradziu. Siaip intro turetu buti pakankamai lengva. O tu eisi nuo 8?
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 07, 18:02)
Parasyk kaip seksis mirksiukas.gif . Svarbiausia nesinervint jei neiseis is pradziu. Siaip intro turetu buti pakankamai lengva. O tu eisi nuo 8?
*

dabar ziuriu , kad galesiu tik ketvirtadieni nueiti i Intro , nes rytoj vkare dirbu verysad.gif
jurgam1
o pas ka intro ketvirtadieni?
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 08, 10:53)
o pas ka intro ketvirtadieni?
*

Viktorijos bus treniruote smile.gif
jurgam1
Super smile.gif BIs manau labai faina. Bent jau man tai labai patikdavo
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 09, 13:52)
Super smile.gif BIs manau labai faina. Bent jau man tai labai patikdavo
*

Tai va , ir as galesiu isbandyti sita malonuma biggrin.gif
Vi-Vian
mergaites, o kaip ten "publika" ? smile.gif
Hsemera
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 13:48)
*

Ivairiai , bet siap aerobikos saleja susirenka normalios panos ir moterys smile.gif
Tiesa ana karta intro treniruote pas Viktorija buvo tiesiog super , netgi nesitikejau thumbup.gif
o siandien buvau Salsoj ... tai irgi visai nieko , tik tai ritma reikia pagauti tongue.gif
Vi-Vian
jungsiuos ir as prie Impulso Kareiveliu smile.gif gavau dovanu gimtadienio proga dovanu ceki, "tipo" masazams ir visa kita. bet manau pridesiu pinigeliu ir nusipirksiu abonementa
tiesa turiu ir BodyGyme abonementa, bet vienas kitam nekenkia smile.gif
Hsemera
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 18:51)
jungsiuos ir as prie Impulso Kareiveliu smile.gif gavau dovanu gimtadienio proga dovanu ceki, "tipo" masazams ir visa kita. bet manau pridesiu pinigeliu ir nusipirksiu abonementa
tiesa turiu ir BodyGyme abonementa, bet vienas kitam nekenkia smile.gif
*

kaip smagu thumbup.gif
Impulsas manau labiau patiks negu Bodygymas
kas labiausiai man patinka , kad aerobikos saleje visada uztenka inventoriu , steperiu , kilimeliu , netgi jei susirenka daugiau zmoniu smile.gif
Vi-Vian
tai patarkite man i kokia aerobikos treniruote sliauzti? noreciau shlaunikes pagrazinti, bet uzpakaliuka palikti toki, koks yra - cia mano "dostoprimeciatelnost" lotuliukas.gif
Hsemera
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 19:40)
tai patarkite man i kokia aerobikos treniruote sliauzti? noreciau shlaunikes pagrazinti, bet uzpakaliuka palikti toki, koks yra - cia mano "dostoprimeciatelnost"  lotuliukas.gif
*

pabandyk gal anticiliulitine , arba body toning g.gif
nors del tokio klausimo galima bus pasikonsultuoti su aerobikos instruktorem smile.gif
o treniruokliu saleje galesi irgi treniruokli pasirinkti tik slaunims dailint smile.gif
jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 13, 16:45)
Ivairiai , bet siap  aerobikos saleja susirenka normalios panos ir moterys  smile.gif
Tiesa ana  karta intro treniruote pas Viktorija buvo tiesiog super , netgi nesitikejau  thumbup.gif
o siandien buvau Salsoj ... tai irgi visai nieko  , tik tai ritma reikia pagauti  tongue.gif
*

aaaa bigsmile.gif , as irgi vakar salsoj buvau! mirksiukas.gif
nu sakes, siandien visa nugara skauda nuo twisto biggrin.gif Ale man kazkaip tie stepai visokie gal fainiau - tempas didesnis. Nors su salsa tai kitaip faina buvo thumbup.gif
Super kad patiko pas viktorija. Tai dar grisi? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 05 13, 11:48)
*

Visai neblogai. Ir faina, kad turistines grupes dazniausiai renkasi baseina ir i sales neina, nes tada tai butu nekas tongue.gif
Hsemera
[quote=jurgam1,2007 05 14, 10:43]
nu sakes, siandien visa nugara skauda nuo twisto biggrin.gif Ale man kazkaip tie stepai visokie gal fainiau - tempas didesnis. Nors su salsa tai kitaip faina buvo thumbup.gif
Papildyta:

Aisku dabar visa laika lankysiu Viktorijos uzsiemimus thumbup.gif
o tai Salsoj kurioj vietoj stovejai??? smile.gif
Greenxe
bigsmile.gif siandien atradau trenere VIKTORIJA! ejau pas Ausra, kuria sian kazkodel pavadavo butent Viktorija....visai patiko! ryt reikes pabandyt pas ja dar "pastepuot"....

Mergynos nestabdom! thumbup.gif
jurgam1
[quote=Hsemera,2007 05 14, 15:00]
[quote=jurgam1,2007 05 14, 10:43]
Papildyta:
Aisku dabar visa laika lankysiu Viktorijos uzsiemimus thumbup.gif
o tai Salsoj kurioj vietoj stovejai??? smile.gif
*

[/quote]
as galinej eilej desinej pusej stovejau prie pat sienos. biggrin.gif o kur tu?
Papildyta:
QUOTE(Greenxe @ 2007 05 14, 21:30)
bigsmile.gif siandien atradau trenere VIKTORIJA! ejau pas Ausra, kuria sian kazkodel pavadavo butent Viktorija....visai patiko! ryt reikes pabandyt pas ja dar "pastepuot"....

Mergynos nestabdom!  thumbup.gif
*

Aaaa, ir ten buvau taip pat biggrin.gif sakiau, kad pasidariau gym freak tongue.gif
jep, man Viktorija labiausiai patinka. Pas ja ir siandien bus. gal kas eisit?
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 15, 10:03)
as galinej eilej desinej pusej stovejau prie pat sienos. biggrin.gif  o kur tu?
Papildyta:

Aaaa, ir ten buvau taip pat  biggrin.gif  sakiau, kad pasidariau gym freak  tongue.gif
jep, man Viktorija labiausiai patinka. Pas ja ir siandien bus. gal kas eisit?
*

as irgi galineje eileje g.gif , buvau su juoda maikute , ir zidros spalvos kelnem smile.gif

Deje siandien negalesiu nueiti , nes trys naktines is eiles varau doh.gif
bet jau kaip noreciau ax.gif

jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 15, 12:15)
as irgi galineje eileje g.gif  , buvau su juoda maikute , ir  zidros spalvos kelnem smile.gif

Deje siandien negalesiu nueiti , nes trys naktines is eiles varau doh.gif
bet jau kaip noreciau ax.gif
*

hm, sorry, nezinau kuri tu buvai blush2.gif per daug susifokusavus matyt i treneres batus buvau pati sportabciais grindis girgzdindama tongue.gif
as visa juoda straksejau ir to sukinio niekaip nepadariau blink.gif
o tai ka naktimis veiki?
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 15, 14:30)
hm, sorry, nezinau kuri tu buvai  blush2.gif per daug susifokusavus matyt i treneres batus buvau pati sportabciais grindis girgzdindama  tongue.gif
as visa juoda straksejau ir to sukinio niekaip nepadariau  blink.gif
o tai ka naktimis veiki?
*

manau tu buvai su perrista ranka blush2.gif
ir rodos mes visai salia viena kitos stovejome biggrin.gif
tarp kitko salsos sukinio ir as neikirtau g.gif
o naktimis dirbu kazino rolleyes.gif
jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 15, 23:16)
manau tu buvai su perrista ranka blush2.gif
ir rodos mes visai salia viena kitos stovejome  biggrin.gif
tarp kitko salsos sukinio ir as neikirtau  g.gif
o naktimis dirbu kazino rolleyes.gif
*

Tikrai taip, ten as ta perrista ranka mojavau ax.gif Idomu kaip ja mojuosiu su hanteliais ketvirtadieni step intervale g.gif lotuliukas.gif
O, kazino, idomu bigsmile.gif Tai daug pralosi pati? biggrin.gif As tai jauciu paskutines kojines pralosciau negaledama sustot, tai to niekada ir nedarau mirksiukas.gif
Vakar buvo nereali treniruote pas Viktorija thumbup.gif kaip reikiant paselom lotuliukas.gif
O kada dabar varysi?
daiva.k
O AR MATĖT MOTERYTĖS ,KAD OZO IMPULSE DAUG PIGIAU .Į VIENKARTINĮ APSILANKYMĄ ĮEINA IR SPORTAS IR BASEINAS thumbup.gif thumbup.gif ,O JEI DAR PIRKTI ABONENTĄ 10 KARTŲ,TAI IŠ VISO PASAKA thumbup.gif AŠ PLANUOJU PRADĖT TEN VAIKŠČIOT ,JEI DAR BŪTŲ SU KUO g.gif
Hsemera
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 16, 09:21)
Tikrai taip, ten as ta perrista ranka mojavau  ax.gif  Idomu kaip ja mojuosiu su hanteliais ketvirtadieni step intervale  g.gif  lotuliukas.gif
O, kazino, idomu  bigsmile.gif Tai daug pralosi pati?  biggrin.gif  As tai jauciu paskutines kojines pralosciau negaledama sustot, tai to niekada ir nedarau  mirksiukas.gif
Vakar buvo nereali treniruote pas Viktorija  thumbup.gif  kaip reikiant paselom  lotuliukas.gif
O kada dabar varysi?
*

dabar galesiu tik kita pirmadieni , nes sia saiate visiskas provalas doh.gif
bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu tongue.gif
o vakar kurioj treniruotei buvai ? tiesa antra lygio stepas , ar labai sudetingas ? g.gif
jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 10:52)
dabar galesiu  tik kita pirmadieni , nes sia saiate visiskas provalas doh.gif
bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu  tongue.gif
o vakar kurioj treniruotei buvai ? tiesa antra lygio stepas , ar labai sudetingas ? g.gif
*

na, toks kur jau yra ka veikt blink.gif mirksiukas.gif
ale jei ramiai reaguoji kai kas nors neiseina, pabandyk ateit biggrin.gif as kai tik pradejau ir buvau visiskas grybas, nusieteikiau kad neisiesi, tai tas antro lygio stepas pradzioj buvo man tik stebejimas is sono, nes nieko nesuvokiau kas vyksta blush2.gif ikvepiau pasitikejimo? rolleyes.gif ne, bet priklauso nuo dienos. visaip buna tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(daiva.k @ 2007 05 16, 10:05)
O AR MATĖT MOTERYTĖS ,KAD OZO IMPULSE DAUG PIGIAU .Į VIENKARTINĮ APSILANKYMĄ ĮEINA IR SPORTAS IR BASEINAS  thumbup.gif  thumbup.gif ,O JEI DAR PIRKTI ABONENTĄ 10 KARTŲ,TAI IŠ VISO PASAKA thumbup.gif AŠ PLANUOJU PRADĖT TEN VAIKŠČIOT ,JEI DAR BŪTŲ SU KUO g.gif
*

mielai eiciau, bet kad ten nera mano pamegtuju Viktoirjos ir Ausros ax.gif
jurgam1
bet namuose irgi turiu keleta disku irasiusi , tai ir pati pasimankstinu  tongue.gif
*

man tai namie visai nesisportuoja blush2.gif
Kazkaip klube ta aplinka, garsas, tempas duoda savo. Viena niekaip neprisiversciau, plius nebutu taip smagu ax.gif Ale saunuole tu kad taip gali thumbup.gif
Papildyta:
*

beje, o pirmadieni pas Odeta zadi varyt? bigsmile.gif
Ten pas ja daznai sakes buna biggrin.gif - labai choreografija sukta doh.gif
rytoj
Na, nusipirkau ir aš abonementą į šį klubą. Tiksliau sakant, atnaujinau po kelių mėnesių ax.gif Anksčiau tai tik į treniruoklius ir baseiną vaikščiodavau. Dabar galvoju, kad reik ir aerobiką pabandyti. Juolab, kad prieš keletą metų buvau užkietėjusi aerobikos fanė laugh.gif tik va niekaip neišsirenku, nuo ko pradėti unsure.gif
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 13:20)
Na, nusipirkau ir aš abonementą į šį klubą. Tiksliau sakant, atnaujinau po kelių mėnesių ax.gif Anksčiau tai tik į treniruoklius ir baseiną vaikščiodavau. Dabar galvoju, kad reik ir aerobiką pabandyti. Juolab, kad prieš keletą metų buvau užkietėjusi aerobikos fanė laugh.gif tik va niekaip neišsirenku, nuo ko pradėti unsure.gif
*

Na, as tai pati nuo stepo kaifuoju, tai tik ji ir kitiems siulau thumbup.gif . Nors jei tikslas yra prarasti kilogramai, o ne gera nuotaika, tai gal tai ir nera geriausias pasirinkimas rolleyes.gif
rytoj
oi ne, nors ir tikrai reikėtų ne vieną kilogramą numesti, bet sportuoti einu tik dėl geros nuotaikos ir dėl to, kad man patinka mirksiukas.gif Intro Step jau buvau prieš didžiąją sportavimo pertrauką. Man ten jau per paprasta ax.gif Kaip kiti stepai? Ar labai lygiai skiraisi? O gal kuri bandėte Ball Interval?
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 15:59)
oi ne, nors ir tikrai reikėtų ne vieną kilogramą numesti, bet sportuoti einu tik dėl geros nuotaikos ir dėl to, kad man patinka mirksiukas.gif Intro Step jau buvau prieš didžiąją sportavimo pertrauką. Man ten jau per paprasta ax.gif Kaip kiti stepai? Ar labai lygiai skiraisi? O gal kuri bandėte Ball Interval?
*

Aha, man intro jau irgi paprastoka mirksiukas.gif Intro ir visu kitu lygiai tikrai stipriai skiriasi.
Super pirmadieniais Step Don't Stop - ten choreagrafija nereali. Antradieniais step - ten siaip nerealiai faina ir penktadieniais step - ten tempas nerealus bigsmile.gif Na, bent jau man. biggrin.gif
Kamuoliu nebandziau. Kazkada buvo jegos treniruotej keli pratimai, ale sunkiai man su tuo kamuoliu susitart sekesi ax.gif Nors siaip gal butu idomu pabandyt
rytoj

Vat man tie kamuoliai labai idomus. tk kad laikas kazkoks negeras - treciadieni 2h dienos. tai dabar, kol atostogauju (tipo mokaus) tai dar galima nueiti unsure.gif
O kurioj jėgos treniruotėj buvai?
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 16:41)
Vat man tie kamuoliai labai idomus. tk kad laikas kazkoks negeras - treciadieni 2h dienos. tai dabar, kol atostogauju (tipo mokaus) tai dar galima nueiti unsure.gif
*

kad treciadieni man atrodo ne kamuoliai 2val. As ten kazkada buvau, tai nebuvo ne vieno kamuolio. g.gif
As vis kartais nueinu pas ausra sestadieniais 10 ryto ir pas laura nuo 6 sekmadieniais (kitom dienom i stepa straksiu vakarais biggrin.gif ). Bet kad ten jau darbas tose treniruotese, tai nera jos tokios man smagios ax.gif blink.gif Is esmes tai turbut del tu 10minuciu stepo apsilimui einu ax.gif Tai va gal laura kazkada koki kamuoli naudojo. Nepamenu tiksliai doh.gif
rytoj
Oi, susimaišiau. 11val kamuoliai ax.gif
Man kažkaip nelabai norisi į tas treniruotes kur visas jegas atiduot reikia. O dar ir kai keliai patraumuoti, tai ir apkrovas reik žiurėt unsure.gif
O kaip Laura?
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 16:51)
Oi, susimaišiau. 11val kamuoliai ax.gif
Man kažkaip nelabai norisi į tas treniruotes kur visas jegas atiduot reikia. O dar ir kai keliai patraumuoti, tai ir apkrovas reik žiurėt unsure.gif
O kaip Laura?
*

taip tiesiai sviesiai? blush2.gif na, ... gal neblogai, bet buna geriau blush2.gif pas ja atidirbi ir tiek. jokio azarto ar dziaugsmo
Aha, man sanariai jau irgi pareina nuo stepo. net nezinau ka daryt unsure.gif bet tiesiog negaliu pagalvot apie nebejima blink.gif toks teigiamos enegrijos pasoikrovimas!
rytoj
Na va, matai. Aš su ta Laura vienoj klasėj esu mokiusis. Tai man sarmata būtų į jos treniruotes eiti blush-anim-cl.gif: Žinau, kad jos tempų nepavilksiu doh.gif
Tai tos tokios treniruotės tik aerobininkėm profesionalėm skirtos biggrin.gif
O man sąnariai ne nuo stepo, o nuo visokių įtūpstų suėjo dar prieš keletą metų doh.gif
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 16:56)
Na va, matai. Aš su ta Laura vienoj klasėj esu mokiusis. Tai man sarmata būtų į jos treniruotes eiti blush-anim-cl.gif: Žinau, kad jos tempų nepavilksiu doh.gif
Tai tos tokios treniruotės tik aerobininkėm profesionalėm skirtos biggrin.gif
O man sąnariai ne nuo stepo, o nuo visokių įtūpstų suėjo dar prieš keletą metų doh.gif
*

a, tai cia itupstus reiktu kaltint? bigsmile.gif na va, dabar zinosiu biggrin.gif O jei rimtai - ka darei su sanariais?
Ne, tempas pas laura nera baisus, tik kad siaip neidomu. Tempas pas tokia Ausra zymiai didesnis
Papildyta:
QUOTE(jurgam1 @ 2007 05 16, 17:01)
a, tai cia itupstus reiktu kaltint?  bigsmile.gif  na va, dabar zinosiu  biggrin.gif  O jei rimtai - ka darei su sanariais?
Ne, tempas pas laura nera baisus, tik kad siaip neidomu. Tempas pas tokia Ausra zymiai didesnis
*

man tik idomu kaip trenerems nepareina sanariai g.gif
Hsemera
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 18:41)
*

Buvau keleta kartu press + back treniruoteje , su kamuoliais rolleyes.gif
man visai patiko , siaip man kaip pradinukei , tai gal ir sunki treniruote
ten is pradziu apsilimas aerobikos zingsniai , o paskui viskas su kamuoliu
bet po treniruotes jaucaiu raumenukai , kad padirbejo smile.gif
rytoj
Tai buvo užėjęs toks laikotarpis, kai buvau patapus serobininke profesionale ir is sporto salės neišeidavau. Visi žinojo, kur manęs ieškot po pamokų (tais laikais dar mokykloj mokiausi). O svoris tai mano nemažas. Ir kaip vėliau daktaras išaiškino - savo svoriui per didelius krūvius pasirinkau ir neatlaikė keliai. O jie man labiausiai per įtūpstus ir jaučiasi doh.gif Dar dabar prisimenu kaip su svoriais ant pečių bandau apsimesti, kad darau įtūpstus (nu skauda tipo). Ateina treneris ir liepia giliau įtūpti doh.gif O aš negaliu doh.gif Gėda buvo unsure.gif Bet po to vasarą jau buvo bėda, aki išeidavom kur nors ilgiau pasivaikščioti arba iki kokios Palangos mašinoj nuvažiuot doh.gif tai kaukdavau unsure.gif Dabar jau susitvarkė. Tai bandau vėl jaunystę prisiminti biggrin.gif
jurgam1
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 17:05)
man visai patiko , siaip man kaip pradinukei , tai gal ir sunki  treniruote
ten is pradziu apsilimas aerobikos zingsniai , o paskui  viskas su kamuoliu
*

o! sveika!
man tai po salsos raumenukai keistose vietose labai jautesi tongue.gif
rytoj
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 16, 18:05)
man visai patiko , siaip man kaip pradinukei , tai gal ir sunki  treniruote
ten is pradziu apsilimas aerobikos zingsniai , o paskui  viskas su kamuoliu
*

O, kaip faina thumbup.gif
Būtinai reikės pabandyti mirksiukas.gif
jurgam1
QUOTE(rytoj @ 2007 05 16, 17:06)
Tai buvo užėjęs toks laikotarpis, kai buvau patapus serobininke profesionale ir is sporto salės neišeidavau. Visi žinojo, kur manęs ieškot po pamokų (tais laikais dar mokykloj mokiausi). O svoris tai mano nemažas. Ir kaip vėliau daktaras išaiškino - savo svoriui per didelius krūvius pasirinkau ir neatlaikė keliai. O jie man labiausiai per įtūpstus ir jaučiasi doh.gif Dar dabar prisimenu kaip su svoriais ant pečių bandau apsimesti, kad darau įtūpstus (nu skauda tipo). Ateina treneris ir liepia giliau įtūpti doh.gif O aš negaliu doh.gif Gėda buvo unsure.gif Bet po to vasarą jau buvo bėda, aki išeidavom kur nors ilgiau pasivaikščioti arba iki kokios Palangos mašinoj nuvažiuot doh.gif tai kaukdavau unsure.gif Dabar jau susitvarkė. Tai bandau vėl jaunystę prisiminti biggrin.gif
*

ai, mane tai jau zino Viktorija, kad kai tik lazda ant peciu reikia det itupstam daryt - simuliuosiu, tai tik juokiasi is manes blush2.gif Na bet as nepadarau, tai ka dabar ax.gif Kazkaip nestresuoju 0 tik is saves juokinga ir tiek tongue.gif
Bet negerei jokiu papildu ar kokiu kitu stebukliniu gerimu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.