Labai ydomu, visa savaite pragulejau ligonineje del kraujavimo, ultragarsu istyrusi mane gydytoja nustate kad placenta beveik visa atsidalinusi o tarp jos ir gimdos sieneles mazdaug centimetro plocio kraujo hemetoma. Nors nuramino kad jau matosi kaip gaminasi naujas jungiamasis audinys, bet man neramu, nes ji gali ir nepriaugti atgal. Gal kas susidure su panasia situacija? Esu girdejusi kad tokiu atveju daromas cezario pjuvis
Tai nejaugi niekam taip nera buve? Ar as cia viena tokia?
QUOTE(yollka @ 2007 04 30, 19:59) Labai ydomu, visa savaite pragulejau ligonineje del kraujavimo, ultragarsu istyrusi mane gydytoja nustate kad placenta beveik visa atsidalinusi o tarp jos ir gimdos sieneles mazdaug centimetro plocio kraujo hemetoma. Nors nuramino kad jau matosi kaip gaminasi naujas jungiamasis audinys, bet man neramu, nes ji gali ir nepriaugti atgal. Gal kas susidure su panasia situacija? Esu girdejusi kad tokiu atveju daromas cezario pjuvis Man taip buvo. Kai buvo 17 sav. gulėjau ligoninėj su gresiančiu persileidimu, buvo placentos pirmeiga ir dalinai atsidalinus placenta. Placentos pirmeiga reiškia, kad placenta siekia arba dengia gimdos kaklelį, tokiu atveju daro cezarį, bet gali drąsiai išnešioti ir susilaukti vaikučio. Čia tik tam tikra komplikacija. Bet dažniausiai augant nėštumui, placenta kyla į viršų, kartu su gimda ir atsistato visi reikalai. Taip nutiko ir man. Kažkur 28 - 30 sav kai dariausi echoskopiją, pasakė, kad jau viskas tvarkoje, placenta vietoj. O dėl atsidalinimo - tai čia negerai. Čia gresia persileidimas. Man sakė kuo daugiau gulėti, nieko nekelti, nenešti, gerti magnį, žodžiu - gyventi kaip su kiaušiniu Dabar beliko sulaukti savo mažiuko QUOTE(little_honey @ 2007 05 06, 06:33) Man taip buvo. Kai buvo 17 sav. gulėjau ligoninėj su gresiančiu persileidimu, buvo placentos pirmeiga ir dalinai atsidalinus placenta. Placentos pirmeiga reiškia, kad placenta siekia arba dengia gimdos kaklelį, tokiu atveju daro cezarį, bet gali drąsiai išnešioti ir susilaukti vaikučio. Čia tik tam tikra komplikacija. Bet dažniausiai augant nėštumui, placenta kyla į viršų, kartu su gimda ir atsistato visi reikalai. Taip nutiko ir man. Kažkur 28 - 30 sav kai dariausi echoskopiją, pasakė, kad jau viskas tvarkoje, placenta vietoj. O dėl atsidalinimo - tai čia negerai. Čia gresia persileidimas. Man sakė kuo daugiau gulėti, nieko nekelti, nenešti, gerti magnį, žodžiu - gyventi kaip su kiaušiniu Dabar beliko sulaukti savo mažiuko Mano gydytoja perspejo kad jei placenta atgal nepriaugs tai gali buti kad darys cezary, nes gali buti kad gimdymo metu placenta atsidalins anksciau negu iseis vaikas, o tai jau rizika, na bet kokiu atveju dar sius y Kauna konsultacijai. O tau jau matau nedaug beliko laukti, sekmes
Sveikutė, man tas pats atsitiko, ieškojau info internete, bet neką teradau. Kai man buvo 20 sav. ir kelios dienos po lytinių santykių, kai nuėjau į WC, pastebėjau šiek tiek rudų išskyrų, tą dieną jų daugiau nebebuvo, kitą rytą vėl šiek tiek buvo, tai nusprendžiau nieko nelaukt ir važiuot į ligoninę, nes buvo šventės. Ligoninėj apžiūrėjus gydytoja pasakė, kad viskas atrodo neblogai, tik kad
QUOTE(anaid79 @ 2007 05 14, 15:01) Sveikutė, man tas pats atsitiko, ieškojau info internete, bet neką teradau. Kai man buvo 20 sav. ir kelios dienos po lytinių santykių, kai nuėjau į WC, pastebėjau šiek tiek rudų išskyrų, tą dieną jų daugiau nebebuvo, kitą rytą vėl šiek tiek buvo, tai nusprendžiau nieko nelaukt ir važiuot į ligoninę, nes buvo šventės. Ligoninėj apžiūrėjus gydytoja pasakė, kad viskas atrodo neblogai, tik kad Labai tikiuosi kad jums bus viskas gerai Ir tikiuosi kad ir mano placenta priaugs atgal
Aš prieš kelias valandas grįžau iš ligoninės, dešimt dienų pragulėjau su šita problema. Teplioja iki šiol
Svarbiausia: Ramybė, jokių nervų, griežtai Mityba ir man, kadangi dar mažakraujystę rado, valgyti visko, kas tamsu, t.y. jautiena, tamsūs vaisiai ir pan.
Man kažkas panašaus. Vieną dieną atsirado truputį tamsesnių išskyrų, tai iš karto važiavau pas ginių, darė echo, tai sakė, kad vienoje vietoje placenta atsidalinusi. Žiūrėsim kaip bus toliau. tepimas buvo tik tą dieną, dabar nėra, į ligoninę neguldė, biliotenio nesiūlė.
QUOTE(viliuosi @ 2007 11 17, 14:18) Man kažkas panašaus. Vieną dieną atsirado truputį tamsesnių išskyrų, tai iš karto važiavau pas ginių, darė echo, tai sakė, kad vienoje vietoje placenta atsidalinusi. Žiūrėsim kaip bus toliau. tepimas buvo tik tą dieną, dabar nėra, į ligoninę neguldė, biliotenio nesiūlė. Man placentos atsidalinimas, buvo ir dar kolkas yra, tik vakar dare echoskopija jau sumazejes. Tai mane savaite ligoninej pralaik4, ir jau trys savait4s biuletenis, ir gulimas režimas, nieko kelti neleidžia.
Ir man teko su šia bėda susidurti. 14 savaitę tiesiog paplūdau krauju
o šiaip - mažiau streso, nervų ir daugiau ilsėtis
Tokią problemą apturėjau ir aš
Tiesa labai geras straipsnis apie placentos reikaliukus yra paskutiniajame "Mažylio" žurnale
Man 11 savaite prasidejo labai gausus kraujavimas, tada prasidejo pilvo spazmai ir iskrito kazkoks kiausinio dydzio kresulys - as galvojau jau, kad persileidau.. Kadangi buvo naktis tai is pacio ryto nuvaziavom pas gydytoja ir musu su vyru dziaugsmui vaikiukas buvo manyje ir spardesi intensyviai.. Israse nestuma palaikancius vaistus ir liepe guleti visa laika lovoje.. 6 dienas tik bego kraujas o 7 vel prasidejo spazmai ir vel kraujais papludau - tada isejo kazkur 4-5 kiausinio dydzio kresuliukai.. As jau buvau 100% tikra, kad jau viskas musu dukrytei. Bet ir vel musu dziaugsmui echoskopas parode, kad ji pas mus juda ir jos plakancia sirdele!.. Bet gimda susitraukinejo kaip kamuolys ir mete viduje lelyte.. Gydytojas visiskai apribojo mano veikla, padvigubino vaistu doze ir pasiule melstis.. Na mes ir meldemes, kraujavimas tesesi dar 11 savaiciu - kartais kaip is kibiro, vienu pliupsniu budavo viskas kruvina.. Bet jau savaite, kaip as nebekraujuoju (mums 23 savaites), echo parode, kad dabar tik vienoje vietoje truputi atsidalinusi placenta - bet tai niekis, palyginus su tuo kas buvo.. Jau guodzia vien tai, kad kiekviena diena sustiprina lelytes sansus isgyventi savarankiskai..Ir as labai tikiuosi, kad man jau nebeatsinaujins kraujavimas.. Arba bent jau nebebus spazmu .
Pasidarem visus imanomus tyrimus - mano tyrimai idealus, lelytes irgi, ji vystosi taip, kaip ir turi vystytis.. Nebuvo nei vienos priezasties, del kurios galejo taip atsitikti.. As iki siol nezinau, kodel butent man taip atsitiko.. Tad norejau pasakyti toms mamytems, kurioms taip yra ar bus - nepraraskit vilties ir tikekit, kad viskas bus gerai.. Mums isvis nebedave sansu - o mes issikapstem..
LAbai sena tema. Tiesiog susiduriau su sia beda labai anksti 7 nestumo savaite, ar yra taip dar kam nutike? ar pavyksta issaugoti leliuka?
Man 12 sav. ir 16 savaite buvo patepliojimu, tai taip pat sake kad Hematoma, placentos dalele atsidalinusi, tai liepe uzmirsti bet koki fizini kruvi... Aisku dar ligonineje palaike 5 d. patebejimui ar blogiau nebus...
QUOTE(tavomazylis @ 2011 06 02, 18:07) Man 12 sav. ir 16 savaite buvo patepliojimu, tai taip pat sake kad Hematoma, placentos dalele atsidalinusi, tai liepe uzmirsti bet koki fizini kruvi... Aisku dar ligonineje palaike 5 d. patebejimui ar blogiau nebus... O man ligonines sako Jums nereikia, nieko itakoti pati negalite, susilaikyti nuo lytiniu santykiu, sunkiai nekelti, grynas oras ir daugiau miegoti... tai va laukiu..tikiuosi kad susitvarkys, o kiek paciai dabar savaiciu? susitvarke viskas?
Man taip šios bėdos kamuoja. Šiuo metu man 30 nėštumo savaitė, turėjau didelį šoką, kai pirmą kartą pradėjau kraujuoti (16 sav.), gydytoja sakė, kad rimta, tačiau pagulėjau namuose keletą savaičių ir tikėjausi, kad tuo baiksis. Antra k. kraujuoti pradėjau kažkur po mėnesio, tai jau atsidūriau stacionare ir pasakė, kad labai saugotis reikia, kad neprasidėtų didesnis kraujavimas, nes tuo metu gali įvykti persileidimas. Nepaminėjau, kad man placentos pirmeiga ir pačioj blogiausioj vietoj ji yra prisitvirtinusi ant gimdos žiočių. Kiekviena man diena yra džiaugsmas ir kuo toliau tuo labiau džiaugiuosi, kad sulaukiau 30 sav. jaučiuosi gerai. Du mėnesius visai nevairavau, nes kiek žinau vibracija sukelia tuos kraujavimus. Bet dabar po truputį nedidelius atsumus geru keliu pavairuoju, taip pat jokių lytinių santykių ir t.t. Vienu žodžiu vaikštau kaip su kiaušinuku.
papasakosiu ir savo istorija:man netiketai pradejo kraujuoti 20-ta nestumo savaite.pagulde i ligonine,rado dalini placentos atsidalijima.patarimai,kaip ir visada:ilsetis ir kuo daugiau guleti.lasino vaistus,po keliu dienu kraujavimas sustojo,tad isleido i namus,bet prigrase zaibo greiciu lekti i logonine ,jei vel kraujavimas atsinaujintu(tokiais atvejais bijoma,kad placenta visiskai atsidalins ir vaisius zus,todel ir laiko ligoninese,kol kraujavimas nenustoja).jei staigiai atsidalintu visa placenta( reti atvejai!),daromas skubus cezario pjuvis vaikelio isgelbejimui...kadangi mano nestumas buvo ipusejes,subrandino vaikelio plauciukus,kad butu didesnis sansas isgyneti naujagimiui(tokie mazi leliai dar nemoka kvepuoti)...man kraujavimas po vaistu nustojo ir daugiau nebeatsinaujino,nors dalinis placentos atsidalijimas isliko iki galo nestumo.pagimdziau 38savaites ir 3d.
Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, butinai tai perskaityk, nes naudinga. Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima! Nepageilekite 5 min. ir perskaitykite tai.
Tai pakeite mano gyvenima. As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni, kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12litu. Nesamone, pagalvojau, tai turetu buti eilinis budas apmauti lochus, bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti ka man kisa. Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita , kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute, ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose. Jokiu apgauliu As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti. Ir atspekit kas Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai As negalejau patiketi savo akimis, jog tai veikia. Per pora dienu susikaupe apie 200lt , po savaites prisidejo dar apie 800lt. Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides. O prasidejo tik nuo 12lt. Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami. Pasiulym as Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!! Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete Svarbu Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba!!! Atkreipkit demesi Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo. Yra trys paprasti ZINGSNIAI 1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke. 2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate. 1. LT02 4010 0407 0024 5577 2. LT11 7300 0101 1806 6027 3. LT13 7300 0101 2363 0202 4. LT61 7011 7004 1207 0489 5. LT73 7300 0101 0784 1790 6. LT66 7300 0101 1804 0399 Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri. 3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute, jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas! Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!! O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika. Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones tai jau 500lt i saskaita. Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) Toliau dar idomiau sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!! Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju. Ir toliau dideja!!! Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.Kaip paskleisti informacija internete 1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai. 2. Rasom raktini zodi forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt. 3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir galite patalpinti savo straipsni. QUOTE(mcgrady340 @ 2011 06 28, 13:46) Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose, butinai tai perskaityk, nes naudinga. Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima! Nepageilekite 5 min. ir perskaitykite tai. Tai pakeite mano gyvenima. As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni, kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu idedant tik 12litu. Nesamone, pagalvojau, tai turetu buti eilinis budas apmauti lochus, bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti ka man kisa. Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita , kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute, ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose. Jokiu apgauliu As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti. Ir atspekit kas Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai As negalejau patiketi savo akimis, jog tai veikia. Per pora dienu susikaupe apie 200lt , po savaites prisidejo dar apie 800lt. Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides. O prasidejo tik nuo 12lt. Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami. Pasiulym as Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!! Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete Svarbu Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir neprarandate, bet tai tikrai dirba!!! Atkreipkit demesi Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo. Yra trys paprasti ZINGSNIAI 1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke. 2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate. 1. LT02 4010 0407 0024 5577 2. LT11 7300 0101 1806 6027 3. LT13 7300 0101 2363 0202 4. LT61 7011 7004 1207 0489 5. LT73 7300 0101 0784 1790 6. LT66 7300 0101 1804 0399 Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri. 3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipsni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute, jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas! Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!! O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika. Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones tai jau 500lt i saskaita. Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje ir atsako vel 5 zm. pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200 pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje) Toliau dar idomiau sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu sask. Nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. tai 62500lt. toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti. Ar ne ispudingas skaicius Ir tai tik uz pirmutinius 12litu. siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!! Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju. Ir toliau dideja!!! Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.Kaip paskleisti informacija internete 1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai. 2. Rasom raktini zodi forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt. 3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir galite patalpinti savo straipsni. |