Sveikos
QUOTE(Ingulė @ 2011 08 24, 15:34) Sveikos Aisku verta jei yra galimybiu. Trenere priziures kaip kvepuojat, ar teisingai darot pratimus. Bet ir namie visai nesunku ismokti bodyflexint
Klausimukus, ar padeda jei darai bodyflexo ne viską iš eilės, kai kurių pratimų nedarasi?
Norint geru rezultatu, manau reikia daryti visus pratimus.
labas rytas va ir as jau jungiuos i jusu gretas. padedu su 69,3kgsvoriu, klubu apimtis 100cm ir pilvo apimtis 86cm.
pratimus darau ne visus tik pilvo presui ir kojoms skirtus. virsutine dali treniruoju kitokiu budu darant paprastus pratimukus.
Pjurgitukas, šaunuolė ir sveikinimai prisijungus prie puškuojančių BF.
Aš taip pat jau 3 savaites kaip darau šiuos pratimus ir negaliu atsidžiaugt mažejančiais cm. Tai tikrai veiksminga mankšta ir mano supratmu per trumpa laika galima sumažint tuos lašinukus Aš pradėjau su 58.4kg- dabar po 3 sav. 56.8 kg Klubai 95 cm - dabar 92cm Pilvo apimtis (ties bamba) - 92 cm dabar-86 cm. Jaučiuosi nerialiai, ypač kai pokyčius pastebi vyras Sėkmės ir katrybės Pjurgitukas QUOTE(Jovitux @ 2011 09 10, 11:06) Pjurgitukas, šaunuolė ir sveikinimai prisijungus prie puškuojančių BF. Aš taip pat jau 3 savaites kaip darau šiuos pratimus ir negaliu atsidžiaugt mažejančiais cm. Tai tikrai veiksminga mankšta ir mano supratmu per trumpa laika galima sumažint tuos lašinukus Aš pradėjau su 58.4kg- dabar po 3 sav. 56.8 kg Klubai 95 cm - dabar 92cm Pilvo apimtis (ties bamba) - 92 cm dabar-86 cm. Jaučiuosi nerialiai, ypač kai pokyčius pastebi vyras Sėkmės ir katrybės Pjurgitukas aciu.. o tavo rezultatai geri. tu visus darai tuos pratimukus? QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 11, 11:53) sveikos puškojončios QUOTE(LARISA 74 @ 2011 09 12, 02:42) sveikos puškojončios nu nemazai jau dirbi aisku kad per 3men efektas bus. but gerai jei kas surasytu visu musu kurios uzsiima situo malonumu rezultatus ir imestu cia kad butu galima palyginti kaip sekasi vos ryta atsikeliau bet va pasportavau ir iskart zvali palikau. o mano vyresnele ir klausia mama ar tau viskas gerai??? ka ci adarai. o kaip garsas pah iseina tai ji ausis uzsidengia sako man nepatinka sitas zodis QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 11, 11:53) Sveika, Aš darau iš viso16 pratimų visam kūnui. Pagal šią nuorodą http://www.youtube.com/watch?v=G65dFUNNHHk (3 dalys) "Įsigazavusi" babaigoje dar 30 atsilenkimu padarau.
nu ka 1kg jau neturiu
Sveikutės!
Jau kokį mėnesį kaupiuosi, domiuosi ir vis žadu pradėti, bet va ateina rytas ir nėr jėgų atsikelti pusvalanduką anksčiau, na pelėda aš Nesumąstau, kaip save anksčiau iš lovos išversti QUOTE(Meila @ 2011 09 14, 20:00) Sveikutės! Jau kokį mėnesį kaupiuosi, domiuosi ir vis žadu pradėti, bet va ateina rytas ir nėr jėgų atsikelti pusvalanduką anksčiau, na pelėda aš Nesumąstau, kaip save anksčiau iš lovos išversti motyvacija
Labai gerai sportuoti ryte, energijos pasikrauni dienai...
Bet jeigu neišeina, laiko nėra, gerai sportuoti ir vakare! Svarbiausia - pradėti rūpintis savimi ir savo kūnu.
Sveikos,
Norejau jusu paklaust, gal kas zino kur vyksta Vilniuje Bodyflexs uzsiemimai ir kokios ju kainos. Niekada nebandziau to metodo, tiesiog dabar internete ieskau informacijos. Pradziai susipazinimui noreciau palankyti uzsiemimus ir tokiu budu ismokti. Gal galit patarti. Radau bodyflex centra, bet idomu ar dar kas nors yra be jo? QUOTE(Ainytė @ 2011 09 21, 10:18) Sveikos, Norejau jusu paklaust, gal kas zino kur vyksta Vilniuje Bodyflexs uzsiemimai ir kokios ju kainos. Niekada nebandziau to metodo, tiesiog dabar internete ieskau informacijos. Pradziai susipazinimui noreciau palankyti uzsiemimus ir tokiu budu ismokti. Gal galit patarti. Radau bodyflex centra, bet idomu ar dar kas nors yra be jo? Ivedat i google bodyflex vilniuje ir suras
labas rytas sportuojancios. na va sian pasisveriau tai 67,2kg
tai va pas mane kazkaip daugiau nuo koju krenta jau tarpelis darosi, o va nuo klubu kaip uzkeikta niekas nesidaro nu dar gal reik daugiau laiko. o kaip jum sekasi? kokie jau pasiekimai?
Labas rytas,
Jau 5 savitės, kaip užsiimu BF. Va kaip tik nesenai, pasportavau, pasisvėriau, pasimatavau ir.. svoris kaip ir nustojo krist, cm. taip efektyviai nebekrenta, kaip krito iki šiol. Nuo pilvuko 1cm dar sumažėjo, bet kitur tai nė krust. Vakarais, leisdavau sau užkandžiauti, (jei vakarienė būdavo "kūda"). QUOTE(Jovitux @ 2011 09 22, 09:57) Labas rytas, Jau 5 savitės, kaip užsiimu BF. Va kaip tik nesenai, pasportavau, pasisvėriau, pasimatavau ir.. svoris kaip ir nustojo krist, cm. taip efektyviai nebekrenta, kaip krito iki šiol. Nuo pilvuko 1cm dar sumažėjo, bet kitur tai nė krust. Vakarais, leisdavau sau užkandžiauti, (jei vakarienė būdavo "kūda"). tai visada pradzioje krenta greitai o po to prisitaiko organizmas ir isleto viskas vyksta. nenustok ir puskuok viskas bus gerai, o del uzkandziu tai geriau raugintu kopustu uzkask jie mazai cal turi. QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 22, 10:01) tai visada pradzioje krenta greitai o po to prisitaiko organizmas ir isleto viskas vyksta. nenustok ir puskuok viskas bus gerai, o del uzkandziu tai geriau raugintu kopustu uzkask jie mazai cal turi. Bėda, kad nelabai mėgstu raugintų kopūstų, meginsiu griaužti obuolius. Dabar juk sezonas
sveikos "puskuotojos"
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 09 22, 20:18) Obuoliu lieknejancioms apskritai reiketu kuo maziau, ir tik pirmoje dienos puseje. QUOTE(IceTeja @ 2011 09 26, 00:49) sveikos "puskuotojos" Matyt kazkas ne taip kvepavime... O gal nera daug ko mest, uztat nesimato tu centimetru? QUOTE(IceTeja @ 2011 09 26, 00:49) sveikos "puskuotojos" Man pirmą savaitę sumažėjo, po 1 cm. be to reikia labai tiksliai pasimatuoti. Jei uždėjai centimetrą truputuką aukščiau, žėmiau (nei prieš tai buvai pasimatavusi) centimetro apimtis gali kisti, pirmą savaitę nukrenta nedaug, gali ir nepastebėti. Bet va, antrą, trečią savaitę rezultatai pastebimi ir be centimetro pagalbos Kartą nepastebejau kaip mano centimetras nugaroj susisuko, uzsirašiau pvz per liemenį 70 cm (tadu įtarimo nekėlė, kodėl toks mažas, Aš sportuoju jau 6 savaites, pastebėjau, kad jau kaip ir apstojo mažėt cm. nors ant pilvuko, šonų dar reiktų ne vieną cm. numest. Kaip manot, jei "puškuočiau ryte ir vakare, na kad kruvis padidėtu? Gal vėl pradėtų krist?
nu va pas mane ir jau apmazejo kristi dabar sveriu 66,6kg mistinis skaicius, klubai 98cm o pilvukas 83cm.
QUOTE(Jovitux @ 2011 09 26, 12:08) Kartą nepastebejau kaip mano centimetras nugaroj susisuko, uzsirašiau pvz per liemenį 70 cm (tadu įtarimo nekėlė, kodėl toks mažas, Aš sportuoju jau 6 savaites, pastebėjau, kad jau kaip ir apstojo mažėt cm. nors ant pilvuko, šonų dar reiktų ne vieną cm. numest. Kaip manot, jei "puškuočiau ryte ir vakare, na kad kruvis padidėtu? Gal vėl pradėtų krist? nemanau kad reikia persistengti. geriau mityba pakoreguok. as pvz stengiuos angliavandenius valgyti iki 12 po to tik baltymai bet pasitaiko visko
O gal galetumet ir man atsiusti ta programele?Aciu.
andrzej-b@yandex.ru
Sveikutes,
noreciau ir as jau jungtis i jusu buri, nes pries nestuma beveik metus laiko praktikavau si sporta, tiesa as lankiau grupinius uzsiemimus, nes man reikia chebros Gal kuri zinot kada jau galima pradet si sporta po nestumo? QUOTE(Irina 1984 @ 2011 10 06, 14:17) Aš darau iš viso16 pratimų visam kūnui. Pagal šią nuorodą http://www.youtube.com/watch?v=G65dFUNNHHk (3 dalys) Papildyta: QUOTE(knopkaaa @ 2011 10 06, 18:04) Sveikutes, noreciau ir as jau jungtis i jusu buri, nes pries nestuma beveik metus laiko praktikavau si sporta, tiesa as lankiau grupinius uzsiemimus, nes man reikia chebros Gal kuri zinot kada jau galima pradet si sporta po nestumo? Aš pradėjau po 5 mėn, bet manau galima ir daug ankščiau, priklausomai nuo savijautos.
labutis puskuojanciom. kaip sekasi? as tai va savaite nedariau nes pati sirguliavau ir mazoji, bet svoris krenta po truputi bet juda. jau pasiekiau 64,5 dar liko tuos 4,5 ir bus valio
Labuka mergaitės
jungiuosi ir aš prie jūsų, puškuoti stebgsiuosi kartu. Turiu du vaikučius, tai kūnas verkiant prašosi ''remontuojamas'' , stangrinamas. Numečiau maitindama daug, nemaitinant viskas grįžta ir nuo to baisu daros. Kol namuose reik sportuot, darydavau visokių mankštelių iš YouTube'o , bet visgi noris ir BodyFlex pabandyt. Einu svertis ir matuotis P.S Geriausias variantas sportuoti mano manymu video filmukų pagalba, nes ir tempas palaikomas ir kaip tą daryti išsinagrinėti lengviau ( žinoma prieš tai pasiskaityti ). QUOTE(Askita @ 2011 10 24, 08:37) Labuka mergaitės jungiuosi ir aš prie jūsų, puškuoti stebgsiuosi kartu. Turiu du vaikučius, tai kūnas verkiant prašosi ''remontuojamas'' , stangrinamas. Numečiau maitindama daug, nemaitinant viskas grįžta ir nuo to baisu daros. Kol namuose reik sportuot, darydavau visokių mankštelių iš YouTube'o , bet visgi noris ir BodyFlex pabandyt. Einu svertis ir matuotis P.S Geriausias variantas sportuoti mano manymu video filmukų pagalba, nes ir tempas palaikomas ir kaip tą daryti išsinagrinėti lengviau ( žinoma prieš tai pasiskaityti ). sveika prisijungusi geru rezultatu
Sveikos, ar pastojus galima uzsiimineti body fleksu?
QUOTE(*Boluzyte* @ 2011 11 18, 10:31) Nepatarciau daryti nescioms, geriau save saugot, tausoti ir myleti. T.Y.sveikiau maitintis pilnaverciu maistu, O as rytais darau tik 15 min BF ir tik probleminems vietoms, t.y.slaunims, galife sriciai, veidui (stangrina)ir man uztenka, nes nuo anksciau darytu pratimu, mano figura ideali. o daryt pradejau pries 15m O treneriai sako, kad galife sriti panaikint laaabai sunku, o BF puikiai tai iveike Primenu savo patarima, ribokit kaloriju skaiciu iki 1000 ir rezultatais nenusivilsite QUOTE(Laumė* @ 2012 01 11, 22:26) Bet darant BF ir ribojant kalorijas as mazinu apimtis ten kur noriu, butent tik slaunims, o kitur nieks nesikeicia. Stai kur pliusas. O kai anksciau laikiausi dietos, kaip ir daugumai moteru pirma apimtys mazeja nuo virsutines kuno dalies, t.y.veidas ir KRUTINE, o darant BF man mazeja tik ten kuriai kuno daliai daru pratimus, stai kur pliusas
Ka reikia valgyti is 1000 cal?
QUOTE(Azija @ 2012 01 12, 11:49) Ka reikia valgyti is 1000 cal? Is tikruju keista. nes darant BF pirmiausia sumazeja skrandzio turis, nuo ko ir norisi maziau valgyt. As buna BF nedarau kelis men-pabosta, tada apetitas zveriskas buna, ypac vasara savaitgaliais. Tada susigriebiu pora rytu po 150 min padarau BF ir jau valgyt nesinori antra ar trecia diena. Kalafiorai virti mazai kaloriju turi, sultiniai labai gerai apgauna skrandi, t.y.numalsini alkio jausma, na gal kiekvienm savo reikia rast produkta. Saldumynu irgi reikia, kad smegenys gautu gliukozes, tada ir galva nesvaigs. Is tikruju, jei maitinies pastoviai daug, tai reikia pamazu pratint organizma prie maziau kaloriju. Man dabar ir 700 pakanka, kai mano ugis 172cm, o svoris 70kg. Bet, kartais specialiai papildau kaloriju, kad nesudziut. O siaip reikia rast kiekviena kas tinka, PVZ visi giria makaronus kaip energijos saltini, o ,man, ne velnio. Galiu sukirst triguba porcija spagreciu su riebiu padazu, o uz 30min as vel alkana. Stai taip. o vat kalafiorai virti, vietoj bulviu, super. Maziau krakmolo reikia vartot, taoi irgi gerai. QUOTE(elenitta74 @ 2012 01 12, 10:33) Man dabar ir 700 pakanka, kai mano ugis 172cm, o svoris 70kg. Bet, kartais specialiai papildau kaloriju, kad nesudziut. beje, 172 ūgis ir 70 svoris - sudžiūvimas kol kas negresia. bet, suvartojant 700 kcal... geriau BF intensyvinkit ir daugiau pavalgykit QUOTE(Laumė* @ 2012 01 12, 16:38) beje, 172 ūgis ir 70 svoris - sudžiūvimas kol kas negresia. bet, suvartojant 700 kcal... geriau BF intensyvinkit ir daugiau pavalgykit Kiekvieno zmogaus organizmas savotiskas. As nesilaikau 700kcal, bet kartais dienos vakare pagalvoju ka valgiau ir tada suprantu, kad mazokai, einu ko nors uzkrimst o kadangi daug sportuoju, o raumenys kaip zinia sveria daugiau nei riebalai, tai mano figuri viskas ok. Pavyzdziui galiu pateikt kokia buvau, na tokia rieboka kaip buvo nutukus Britney Spears. Ir zandai, ir slaunys, ir baisiai banguojantys klubai. Palankius aerobika likau vos ne kaip Kate Moss, bet jokiu moterisku formu -žiauru Tada ir vel emiau maitintis ... ir BF pagalba pasiekiau tokia figura kaip pas Jenifer Lopez, buten kaip pas ja, nes atsikysusi uzpakali visad turejau. O svoris nera rodiklis (na ne visad) . Kai buvau stora sveriau 75kg, o dabar idealiu formu budama 70kg , Tai va ir spreskit, o mano kaulai nera lengvi, budama kūda kaip K.Moss sveriau ir nemazai. Todel daugiausia ir darau apatinei kuno daliai, nes liemuo yra 70cm, klubai apie 100cm, na o slaunys man asmeniskai per stambios, bet kitiems uztad Tai, kad BF pagalba galima sukurt idealu kuna, na o dar jei pastangrint raumenukus-aplamai super... Man greit 40m, bet tiek gerbeju ir tokio pasissekimo tarp vyru NIEKAD neturejau . Nesigiriu, bet noriu paskaktint moteris judet i prieki ir jwei ka nesigauna ieskot tam priezasties. Ir dar, kadangi BF degina riebalus, svarbu maiste juos ir riboti, o ne baltymus pavyzdziui. QUOTE(elenitta74 @ 2012 01 12, 15:18) Tai, kad BF pagalba galima sukurt idealu kuna, na o dar jei pastangrint raumenukus-aplamai super... Man greit 40m, bet tiek gerbeju ir tokio pasissekimo tarp vyru NIEKAD neturejau . Nesigiriu, bet noriu paskaktint moteris judet i prieki ir jwei ka nesigauna ieskot tam priezasties. Ir dar, kadangi BF degina riebalus, svarbu maiste juos ir riboti, o ne baltymus pavyzdziui. džiaugiuos už jus. Sveikos mergaitės!!! Ir aš norėčiau tų pratimų gal kas galit atsiųsti el.paštu virginija@elinara.lt Kol kas esu
Na moterytes, jungiuosi ir as prie jusu temeles. Nuo pirmadienio einu i bodyflex uzsiemimus.
Papuskavus kuri laika parasysiu kaip sekesi. Tikiuosi geru rezultatu, nes dabar tai i save veidrodyje baisu ziureti. Ir taip ta mano figura nekokia buvo, o po nestumo ir priaugtu kilogramu isvis atrodau kaip koki 6men. nescia, nors jau dukrytei 1,5 metu Beje kazkur skaiciau, kad po cezario bodyflexa galima pradet daryt daug veliau, nei naturaliai pagimdziusiom. Tik dabar nepamenu kada mazdaug. Gal po metu... neatgaminu, gal pataisys, kas tiksliau zino
Sveikutes
sveikos.as irgi jungiuosi prie jusu body flex pradejau daryti vakar namuose darau vakare ir ryte,lauksim rezultatu
|