Oi,kokia gera temele radau.
o dabar man klausimas iškilo, ar kai bodyfleksinatės ribojat nors kiek maistą ar valgote kaip ir įprastai, nes aš jau mėnėsį darau tuos pratimus ir cm nemažėja
Papildyta: va dabar prisiskaičiau, tai aš kontraceptikų negeriu, tai sakau, gal man kas su skydliauke negerai? bet pas kokį gydytoja kreiptis dėl skydliaukės ir ar skauda kai tikrina skydliaukę, ,arba kai tyrimus daro? QUOTE(braske24 @ 2007 05 29, 16:46) o dabar man klausimas iškilo, ar kai bodyfleksinatės ribojat nors kiek maistą ar valgote kaip ir įprastai, nes aš jau mėnėsį darau tuos pratimus ir cm nemažėja Papildyta: va dabar prisiskaičiau, tai aš kontraceptikų negeriu, tai sakau, gal man kas su skydliauke negerai? bet pas kokį gydytoja kreiptis dėl skydliaukės ir ar skauda kai tikrina skydliaukę, ,arba kai tyrimus daro? pirmiausia - tai pasitikrink skydliauke, lyg tai endokrinologai tiria, galbut cia nemazejanciu cm priezastis taigi linkiu, kad butum sveikute ir nepasiduotum, testum kvepavima toliau. o siaip galiu pasakyti, kad kai aws dariau siuos pratimus, tuo metu geriau kontraceptines, ir kaip minejau per savaite cm sumazejo, taigi ne visoms vartojant nekrenta, galbut nuo organizmo priklauso na tai bek issitirti skydliauke ir pranesk kaip sekasi, tikiuosi esi sveika kaip ridikas, o cm jau prades mazeti QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 29, 23:40) pirmiausia - tai pasitikrink skydliauke, lyg tai endokrinologai tiria, galbut cia nemazejanciu cm priezastis taigi linkiu, kad butum sveikute ir nepasiduotum, testum kvepavima toliau. o siaip galiu pasakyti, kad kai aws dariau siuos pratimus, tuo metu geriau kontraceptines, ir kaip minejau per savaite cm sumazejo, taigi ne visoms vartojant nekrenta, galbut nuo organizmo priklauso na tai bek issitirti skydliauke ir pranesk kaip sekasi, tikiuosi esi sveika kaip ridikas, o cm jau prades mazeti tai va, kad tuos tryimus ne taip greitai eis pasidaryti, nes pirma reikia eiti pas seimos gyd., kad siuntima parasyti, o po to eiti pas kita gydytoja tyrimams.na bet tikiuosi, kad esu sveika prieš gerą savaitę aš parsisiunčiau iš vienos mamytės rusišką bodyflex filmą ir pradėjau kvėpuot ir galiu pasidžiaugti-sumažėjo apimtys 12 cm(čia iš viso nuo tų 5 matmenų)-tai šią savaitę darau su dar didesniu užsidegimu-tikiuos pavyks padailinti linijas iki norimų QUOTE(DITULE @ 2007 05 30, 17:44) prieš gerą savaitę aš parsisiunčiau iš vienos mamytės rusišką bodyflex filmą ir pradėjau kvėpuot ir galiu pasidžiaugti-sumažėjo apimtys 12 cm(čia iš viso nuo tų 5 matmenų)-tai šią savaitę darau su dar didesniu užsidegimu-tikiuos pavyks padailinti linijas iki norimų šaunuolė, labai džiaugiuos dėl tavęs tikras smagumėliskai mažėja cm, ane? o per kurią vietą labiausiai susiaurėjai? QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 31, 13:09) šaunuolė, labai džiaugiuos dėl tavęs tikras smagumėliskai mažėja cm, ane? o per kurią vietą labiausiai susiaurėjai? svoris irgi nepajudėjo žemyn,parašysiu dar po savaitės kaip man sekas aastuliuk,jei norėtum to filmuko -parašyk savo skypę į mano AŽ
Ditule, kur gi dingai, kaip sekasi, kur rezultatai?
kaip kitoms mergickoms sekasi? na as jau ir pradejau kvepuoti, tai prisidavinesiu su rezultatais, idomu kaip mazes cm, tikiuosi taip pat kaip ir pries nestuma cm tirpsta,o kg nė iš vietos antrą savaitę nutirpo-10 cm,trečią-8 cm.VISO-30 cm per 3 savaites-aš labai patenkinta kaip tau aastuliuk sekas QUOTE(DITULE @ 2007 06 13, 10:38) cm tirpsta,o kg nė iš vietos antrą savaitę nutirpo-10 cm,trečią-8 cm.VISO-30 cm per 3 savaites-aš labai patenkinta kaip tau aastuliuk sekas Sveikos merginos,ir aš vis kvepoju,bet truputi buvau užleidus,beveik sav.nedariau,nuo pat ryto kol dar nekaršta eidavau ravėt į daržą,o paskui labai sunku budavo,ir taip pavargus,tai pas mane tirpsta daugiausiai ir gi viršutine dalis,gal nuo to kad dirba diafragma ,kai kvepojam
[quote=aastuliukas,2007 06 13, 16:33]
laba, na as tik uzvakar pradejau, nes dar jauciau siule ir kraujavau, tai negalejau anksciau pradeti QUOTE(DITULE @ 2007 06 13, 20:02) Ditule, as tai dar maitinu, bet nemanau kad toks kvepavimas galetu pakenkti, o gal gali
As irgi prie tu dingusiuju kvepuotpju esu
Bet zinokit, as pati isitikinau, kad visgi kunui reikia ir fizinio kruvio. Nes tas dienas, kol kvepavau, jauciausi istezusi kaip meduza. O vat jau kelios dienos kaip darau ir pratimukus pilvui, kojom, sedmenim, tai jauciuosi tokia stangresne, ir pilvo presas grazus matosi, ir uzpakaliukas stangresnis (o ne kaip zele Taigi, nusprendziau ir toliau bodyflexa butinai derint su fizinem treniruotem aastuliukai, nemanau, kad nuo bodyflexo galetu dingt pienas Ditule, darant bodyflexa kilogramai ir neturi tirpt Gytr,atsiųsk į AŽ savo skypo vardą ir aš tau atsiųsiu per skypą Jei neklystu mes kaiminkos
mielos mamytes, nors as jau seniai pagimdziau savo paskutini vaikeli, savo formos neatgavau, bet papilnejau stipriai
Labai noreciau ir as pabandyti pakvepuoti - gal dar yra vilties ir man labai buciau jums dekinga. Apie rezultatus, pazadu visoms pranesti QUOTE(bruknele @ 2007 06 15, 23:46) mielos mamytes, nors as jau seniai pagimdziau savo paskutini vaikeli, savo formos neatgavau, bet papilnejau stipriai Labai noreciau ir as pabandyti pakvepuoti - gal dar yra vilties ir man labai buciau jums dekinga. Apie rezultatus, pazadu visoms pranesti pratimukai 2-ame puslapyj skemes kvepuojant ir laukiam rezultatu
Ačiū, DITULE bodiflex filmuką gavau
Kaip supratau tai skanuotas tekstas, gal galetumet i el. pasta jurgytukas@hotmail.com imesti, pabandysiu atsispausdint Is anksto dekoju, dekoju, dekoju...
Sveikos
Jungiuosi ir aš į kvėpuotojų būrelį. Kvėpuot pradėjau tik prieš 5 dienas, kai tik turiu laiko lankau užsiėmimus, išsipirkau tuos 10 kartų. Tikiuosi pramoksiu ir toliau kvėpuosiu namuose. Kol kas rezultatų da nežianau, nes nesimatavau. dar per anksti truputį O kas dėl maitinimo, tai aš irgi maitinu, ir valgau žymiai mažiau, bet pienuko nesumažėjo.
Sveikutes mamytes,skaitau apie jusu "dingusius"centimetrus ir negaliu patiketi,tuo paciu dziaugiuos kartu su jumis
QUOTE(dangire @ 2007 06 19, 10:40) Sveikutes mamytes,skaitau apie jusu "dingusius"centimetrus ir negaliu patiketi,tuo paciu dziaugiuos kartu su jumis Pratimai yra temos antrame puslapyje
Sveikos mergickos,
na kaip jums einasi? as tai pasiguosiu - kai atrode kad galiu jau pradeti kvepuoti, tai tada maziukui pilvuko vargai prasidejo pradejau dar ir kova su celiulitu - maudausi perlinej vonioj su juru dumbliu ekstraktu ir 2 kartus per diena tepuosi kremuka, tai tikiuosi bus rezultatu Ditule, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekti per skype del pratimu- jie 2-ame temos puslapyje QUOTE(aastuliukas @ 2007 06 19, 15:52) Sveikos mergickos, na kaip jums einasi? as tai pasiguosiu - kai atrode kad galiu jau pradeti kvepuoti, tai tada maziukui pilvuko vargai prasidejo pradejau dar ir kova su celiulitu - maudausi perlinej vonioj su juru dumbliu ekstraktu ir 2 kartus per diena tepuosi kremuka, tai tikiuosi bus rezultatu Ditule, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekti per skype del pratimu- jie 2-ame temos puslapyje Labas rytas,jai reikia aš galiu atsiusti rusiška versija kvepavimo QUOTE(daivazek @ 2007 05 02, 11:50) Sveikutes, jau eina ketvirtas menuo po gimdymo,bet va labai dar daug kg "prisikabine" ir niekaip nukrist nenori na ir aš bandysiu padailinti savo linijas Bodyflex pratimais
Sveikos merginos,
prisijungiu ir as i kvepavimo kluba, pradejau kvepuoti jau nuo praejusios savaites, bet per tas laisvas dienas nedrisau vyrui matant kvepuot Gaila, kad negaliu i treniruotes pas profesionalus nueiti, nes taip pat maitinu maziuka Paprasiau daiwulia, kad atsiustu filmuka, pasiziuresma ar gerai darau
Mielos mamytės,
Junkitės prie mūsų į bodyflex klubą, temoje Sportas: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=191900 Čia mes kvėpuojam kartu ir duomenukus sąžiningai priduodam kas savaitę QUOTE(gebene @ 2007 07 04, 20:41) Mielos mamytės, Junkitės prie mūsų į bodyflex klubą, temoje Sportas: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=191900 Čia mes kvėpuojam kartu ir duomenukus sąžiningai priduodam kas savaitę Na sveikos mielos mamytes
SVEIKOS
Prisikaisciau apie bodyflexa forume kad ir pati susigundziau pabandyti Tik niekaip neiseina man parsisiusti filmuku Gal galetumete kuri man atsiusti Buciau labai dekinga Pastas levickiukas@gmail.com Laiksiu su nekantrumu
tikrai neblogi pratimai
na, kaip sekasi?ar dar yra mamyčių užsiimančių bodyfleksu? aš sąžiningai savaitę dariau, tai 11cm apimtys sumažėjo
As ir labai noreciau, kad atsiustum
blukociute@yahoo.com
Sveikos, as taip pat noreciau pabandyti tuos pratimukus, tad buciau labai dekinga, jei kas tasiustumete. el. pastas - jelena_droseikiene@uahoo.com. labai aciu is anksto
Labas, gal galetum man atsiusti bodyfleks pratimus? buciau labai dekinga
man tai smarkiai figura pataisyti padejo papildai ispradziu nenoriai svoriai krito, bet brolis pats vartojo papildus pasiule ir man pabandyt tai po to kai pabandziau smarkiai reikalai pagerejo
Na va aš ir prisiskaičiau apie bodyflexa. Ir taip pat norėčiau pratimukų, gal ir man galėtumėt atsiūsti?
Iškarto dėkoju. Tikiuosi ir man padės, nes po sūnelio gimimo, taip pat visi lašinukai stovi.
Mergytes, visi pratimukai yra 2 ame temos puslapyje
O as irgi ruosiuosi pradeti juos daryti, po pirmo vaiko per pora menesiu sugryzau y senas vezes tik su bodyflexu QUOTE(ernesta27 @ 2007 12 07, 00:46) man tai smarkiai figura pataisyti padejo papildai ispradziu nenoriai svoriai krito, bet brolis pats vartojo papildus pasiule ir man pabandyt tai po to kai pabandziau smarkiai reikalai pagerejo bUTU IDOMU ISBANDYTI
Sveikutes, vakar pradejau kvepuoti, butu idomu kaip kitoms sekasi? man siandien darant turputi pilva skaudejo, kai reikdavo itraukt, ir dar suskaudo kluba, kai dariau "seiko" . ar kuriai taip buvo?
BF po gimdymo tikrai efektyvu. isbandyta
Ir jus darote visus tuos pratimus kur yra tame 2 puslapyje? ir tikrai pasiteisina, as jau antra dienuke juos darau, viska kas parasyta, tik va nzn kaip ilgai daryti kiek laiko ? valanda ar 30 min uztenka
|