Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bodyflex pratimai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
~saulyte~
Oi,kokia gera temele radau. bigsmile.gif Jau menuo kaip ant ranku supu leliuka,o nestumo metu priaugti 18 kg laikosi. verysad.gif Negaliu i save veidrodyje ziureti,baisu i zmones iseiti.O ka bekalbet apie rubus...Stai jau vasara nebe uz kalnu,maudymosi sezonas,o as baisingai atrodau.Meginu maista riboti,mankstele darau,taciau kilogramai net nemano tirpti. schmoll.gif Kadangi,labai isgyret siuos pratimelius,reiks ir man juos ismeginti. smile.gif Nors tokia viltis graziau atrodyti.
braske24
o dabar man klausimas iškilo, ar kai bodyfleksinatės ribojat nors kiek maistą ar valgote kaip ir įprastai, nes aš jau mėnėsį darau tuos pratimus ir cm nemažėja g.gif viską darau pagal visas taisykles g.gif
Papildyta:
va dabar prisiskaičiau, tai aš kontraceptikų negeriu, tai sakau, gal man kas su skydliauke negerai? bet pas kokį gydytoja kreiptis dėl skydliaukės ir ar skauda kai tikrina skydliaukę, ,arba kai tyrimus daro? blush2.gif
Ramasta
QUOTE(braske24 @ 2007 05 29, 16:46)
o dabar man klausimas iškilo, ar kai bodyfleksinatės ribojat nors kiek maistą ar valgote kaip ir įprastai, nes aš jau mėnėsį darau tuos pratimus ir cm nemažėja g.gif viską darau pagal visas taisykles g.gif
Papildyta:
va dabar prisiskaičiau, tai aš kontraceptikų negeriu, tai sakau, gal man kas su skydliauke negerai? bet pas kokį gydytoja kreiptis dėl skydliaukės ir ar skauda kai tikrina skydliaukę, ,arba kai tyrimus daro? blush2.gif
*

pirmiausia - tai pasitikrink skydliauke, lyg tai endokrinologai tiria, galbut cia nemazejanciu cm priezastis g.gif
taigi linkiu, kad butum sveikute ir nepasiduotum, testum kvepavima toliau.
o siaip galiu pasakyti, kad kai aws dariau siuos pratimus, tuo metu geriau kontraceptines, ir kaip minejau per savaite cm sumazejo, taigi ne visoms vartojant nekrenta, galbut nuo organizmo priklauso ax.gif

na tai bek issitirti skydliauke ir pranesk kaip sekasi, tikiuosi esi sveika kaip ridikas, o cm jau prades mazeti wub.gif
braske24
QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 29, 23:40)
pirmiausia - tai pasitikrink skydliauke, lyg tai endokrinologai tiria, galbut cia nemazejanciu cm priezastis g.gif
taigi linkiu, kad butum sveikute ir nepasiduotum, testum kvepavima  toliau.
o siaip galiu pasakyti, kad kai aws dariau siuos pratimus, tuo metu geriau kontraceptines, ir kaip minejau per savaite cm sumazejo, taigi ne visoms vartojant nekrenta, galbut nuo organizmo priklauso ax.gif

na tai bek issitirti skydliauke ir pranesk kaip sekasi, tikiuosi esi sveika kaip ridikas, o cm jau prades mazeti  wub.gif
*

tai va, kad tuos tryimus ne taip greitai eis pasidaryti, nes pirma reikia eiti pas seimos gyd., kad siuntima parasyti, o po to eiti pas kita gydytoja tyrimams.na bet tikiuosi, kad esu sveika mirksiukas.gif
DITULE
4u.gif sveikutės bendramintės,

prieš gerą savaitę aš parsisiunčiau iš vienos mamytės rusišką bodyflex filmą ir pradėjau kvėpuot karsta.gif ,taip pat darau masažiukus,nevalgau po 19 val-

ir galiu pasidžiaugti-sumažėjo apimtys 12 cm(čia iš viso nuo tų 5 matmenų)-tai šią savaitę darau su dar didesniu užsidegimu-tikiuos pavyks padailinti linijas iki norimų mirksiukas.gif
Ramasta
QUOTE(DITULE @ 2007 05 30, 17:44)
4u.gif  sveikutės bendramintės,

prieš gerą savaitę aš parsisiunčiau iš vienos mamytės rusišką bodyflex filmą ir pradėjau kvėpuot  karsta.gif ,taip pat darau masažiukus,nevalgau po 19 val-

ir galiu pasidžiaugti-sumažėjo apimtys 12 cm(čia iš viso nuo tų 5 matmenų)-tai šią savaitę darau su dar didesniu užsidegimu-tikiuos pavyks padailinti linijas iki norimų  mirksiukas.gif
*

šaunuolė, labai džiaugiuos dėl tavęs clap.gif clap.gif clap.gif
tikras smagumėliskai mažėja cm, ane? thumbup.gif
o per kurią vietą labiausiai susiaurėjai? wub.gif
DITULE
QUOTE(aastuliukas @ 2007 05 31, 13:09)
šaunuolė, labai džiaugiuos dėl tavęs clap.gif  clap.gif  clap.gif
tikras smagumėliskai mažėja cm, ane? thumbup.gif
o per kurią vietą labiausiai susiaurėjai?  wub.gif
*

ax.gif keista,bet daugiausiai paplonėjo viršutinė pilvo dalis (5 cm virš liemens)-6 cm,klubai-4,ir apatinė pilvo dalis(2,5 cm žemiau bambos)-2 cm.o liemuo ir šlaunis nė krust doh.gif bet vistiek labai džiaugiuos thumbup.gif
svoris irgi nepajudėjo žemyn,parašysiu dar po savaitės kaip man sekas bigsmile.gif

aastuliuk,jei norėtum to filmuko -parašyk savo skypę į mano AŽ mirksiukas.gif
Ramasta
Ditule, kur gi dingai, kaip sekasi, kur rezultatai? mirksiukas.gif

kaip kitoms mergickoms sekasi? mirksiukas.gif

na as jau ir pradejau kvepuoti, tai prisidavinesiu su rezultatais, idomu kaip mazes cm, tikiuosi taip pat kaip ir pries nestuma wub.gif
DITULE
4u.gif

mirksiukas.gif niekur nedingau-vis dar kvėpuoju
karsta.gif

cm tirpsta,o kg nė iš vietos g.gif
antrą savaitę nutirpo-10 cm,trečią-8 cm.VISO-30 cm per 3 savaites-aš labai patenkinta thumbup.gif pradėjo tirpt ir nuo šlaunų,o nuo liemens kažko nelabai-tikiuos,kad ir ten pajudės mirksiukas.gif

kaip tau aastuliuk sekas box.gif su cm ?
LARISA 74
QUOTE(DITULE @ 2007 06 13, 10:38)
4u.gif

mirksiukas.gif  niekur nedingau-vis dar kvėpuoju
karsta.gif

cm tirpsta,o kg nė iš vietos  g.gif
antrą savaitę nutirpo-10 cm,trečią-8 cm.VISO-30 cm per 3 savaites-aš labai patenkinta  thumbup.gif pradėjo tirpt ir nuo šlaunų,o nuo liemens kažko nelabai-tikiuos,kad ir ten pajudės  mirksiukas.gif

kaip tau aastuliuk sekas box.gif  su cm ?
*

Sveikos merginos,ir aš vis kvepoju,bet truputi buvau užleidus,beveik sav.nedariau,nuo pat ryto kol dar nekaršta eidavau ravėt į daržą,o paskui labai sunku budavo,ir taip pavargus,tai pas mane tirpsta daugiausiai ir gi viršutine dalis,gal nuo to kad dirba diafragma ,kai kvepojam drinks_cheers.gif g.gif ,kol kas nematosiu kiek suleknejau,dar iki penktadienio palauksiu,ir dar norejau paklaust,ar jums po tu pratimu norisi gerti,mane tai labai troškina wub.gif
Ramasta
QUOTE(DITULE @ 2007 06 13, 10:38)
4u.gif

kaip tau aastuliuk sekas box.gif  su cm ?
*

laba, na as tik uzvakar pradejau, nes dar jauciau siule ir kraujavau, tai negalejau anksciau pradeti ax.gif ir tai ne visus pratimus darau, dar truputuka skauda tongue.gif

Larisa 74 nepasiduok, tirps nuo visur cm, kantrybes mirksiukas.gif
LARISA 74
QUOTE(aastuliukas @ 2007 06 13, 16:33)
laba, na as tik uzvakar pradejau, nes dar jauciau siule ir kraujavau, tai negalejau anksciau pradeti  ax.gif ir tai ne visus pratimus darau, dar truputuka skauda tongue.gif

Larisa 74 nepasiduok, tirps nuo visur cm, kantrybes  mirksiukas.gif
*

Didelis ačiu už palaikima,ir tau sekmes aastuliukas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif fitness4.gif sunglasses2.gif
DITULE
[quote=aastuliukas,2007 06 13, 16:33]
laba, na as tik uzvakar pradejau, nes dar jauciau siule ir kraujavau, tai negalejau anksciau pradeti ax.gif ir tai ne visus pratimus darau, dar truputuka skauda tongue.gif

g.gif žiūrėk -nepersistenk,dar tiek mažai laiko tepraėjo...gal bandyk mažiau įtraukt pilvą g.gif

thumbup.gif bet esi šaunuolė ,kad taip iškart susiėmei-aš tai laukiau kol maitint pabaigsiu blush2.gif
Ramasta
QUOTE(DITULE @ 2007 06 13, 20:02)

g.gif  žiūrėk -nepersistenk,dar tiek mažai laiko tepraėjo...gal bandyk mažiau įtraukt pilvą  g.gif
thumbup.gif  bet esi šaunuolė ,kad taip iškart susiėmei-aš tai laukiau kol maitint pabaigsiu  blush2.gif
*

Ditule, as tai dar maitinu, bet nemanau kad toks kvepavimas galetu pakenkti, o gal gali g.gif ? kaip manai, nes jei gali tai tada nedaryciau, svarbiau maziukas kad pienuko gautu, o dar kai taip skaniai ir daug valgo thumbup.gif

Artulia
As irgi prie tu dingusiuju kvepuotpju esu blush2.gif Buvau apsirgusi, tai kelias dienas nekvepavau. Kai pasveikau, sveikatos truko, tai tik kvepavau (nesportavau su svareliais papildomai, kaip pries tai darydavau). Taigi, nebezinau, kiek as tu cm. numeciau g.gif
Bet zinokit, as pati isitikinau, kad visgi kunui reikia ir fizinio kruvio. Nes tas dienas, kol kvepavau, jauciausi istezusi kaip meduza. O vat jau kelios dienos kaip darau ir pratimukus pilvui, kojom, sedmenim, tai jauciuosi tokia stangresne, ir pilvo presas grazus matosi, ir uzpakaliukas stangresnis (o ne kaip zele lotuliukas.gif ) ax.gif
Taigi, nusprendziau ir toliau bodyflexa butinai derint su fizinem treniruotem thumbup.gif

aastuliukai, nemanau, kad nuo bodyflexo galetu dingt pienas schmoll.gif Sprendziu pagal save - as ir bodyflexinuos, ir sportuoju, ir mazai valgau blush2.gif Vis tiek jo yra. Jau ir pati noriu nutraukt maitinima, bet kad niekaip neiseina mazes atpratint nuo vieno naktinio valgymo, tai ir maitinu vis dar ax.gif . Pienelio tikrai uztenka mirksiukas.gif

Ditule, darant bodyflexa kilogramai ir neturi tirpt smile.gif Bodyflexo esme ir yra, kad mazeja apimtys, o svoris gali visai nesumazeti. O kad mazeja apimtys, reiskia, kvepuoji teisingai thumbup.gif Beje, gal galetum ir man atsiust ta filmuka apie taisyklinga kvepavima, nes itariu, kad nelabai teisingai kvepuoju? (nes pritruksta oro darant kai kuriuos pratimus blush2.gif ) Buciau tau labai dekinga 4u.gif smile.gif
DITULE
4u.gif

Gytr,atsiųsk į AŽ savo skypo vardą ir aš tau atsiųsiu per skypą mirksiukas.gif

Jei neklystu mes kaiminkos mirksiukas.gif iš to pačio miesto ir gimdėm tik vienos dienos skirtumu (aš liepos 12)
sunglasses2.gif
HIGHWAY
QUOTE(DITULE @ 2007 06 15, 09:39)
4u.gif

Gytr,atsiųsk į AŽ savo skypo vardą ir aš tau atsiųsiu per skypą  mirksiukas.gif

Jei neklystu mes kaiminkos  mirksiukas.gif  iš to pačio miesto ir gimdėm tik vienos dienos skirtumu (aš liepos 12)
sunglasses2.gif
*

Gal ir man gaetumet atsiust? 4u.gif
DITULE
QUOTE(HIGHWAY @ 2007 06 15, 17:52)
Gal ir man gaetumet atsiust? 4u.gif
*

mirksiukas.gif parašyk skypą
bruknele
mielos mamytes, nors as jau seniai pagimdziau savo paskutini vaikeli, savo formos neatgavau, bet papilnejau stipriai blush2.gif
Labai noreciau ir as pabandyti pakvepuoti - gal dar yra vilties ir man g.gif . Ar galit man atsiusti tuos pratimelius.
labai buciau jums dekinga. Apie rezultatus, pazadu visoms pranesti smile.gif
Ramasta
QUOTE(bruknele @ 2007 06 15, 23:46)
mielos mamytes, nors as jau seniai pagimdziau savo paskutini vaikeli, savo formos neatgavau, bet papilnejau stipriai    blush2.gif
Labai noreciau ir as pabandyti pakvepuoti - gal dar yra vilties ir man  g.gif . Ar galit man atsiusti tuos pratimelius.
labai buciau jums dekinga. Apie rezultatus, pazadu visoms pranesti  smile.gif
*

pratimukai 2-ame puslapyj mirksiukas.gif

skemes kvepuojant ir laukiam rezultatu mirksiukas.gif
HIGHWAY
QUOTE(DITULE @ 2007 06 15, 20:14)
mirksiukas.gif  parašyk skypą
*

Jau parašiau 4u.gif
HIGHWAY
Ačiū, DITULE bodiflex filmuką gavau clap.gif aciuks.gif
Jura_j

Kaip supratau tai skanuotas tekstas, gal galetumet i el. pasta jurgytukas@hotmail.com imesti, pabandysiu atsispausdint 4u.gif
Is anksto dekoju, dekoju, dekoju... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
anytė
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į kvėpuotojų būrelį. Kvėpuot pradėjau tik prieš 5 dienas, kai tik turiu laiko lankau užsiėmimus, išsipirkau tuos 10 kartų. Tikiuosi pramoksiu ir toliau kvėpuosiu namuose. Kol kas rezultatų da nežianau, nes nesimatavau. dar per anksti truputį ax.gif

O kas dėl maitinimo, tai aš irgi maitinu, ir valgau žymiai mažiau, bet pienuko nesumažėjo.
dangire
Sveikutes mamytes,skaitau apie jusu "dingusius"centimetrus ir negaliu patiketi,tuo paciu dziaugiuos kartu su jumis 4u.gif .Gal galit ir man isduoti ta paslapti ax.gif mano apresiukas:renidonis@googlemail.com.Iskart labai aciu,ir butinai pasidalinsiu su jumis savo pasiekimais blush2.gif
anytė
QUOTE(dangire @ 2007 06 19, 10:40)
Sveikutes mamytes,skaitau apie jusu "dingusius"centimetrus ir negaliu patiketi,tuo paciu dziaugiuos kartu su jumis 4u.gif .Gal galit ir man isduoti ta paslapti ax.gif mano apresiukas:renidonis@googlemail.com.Iskart labai aciu,ir butinai pasidalinsiu su jumis savo pasiekimais blush2.gif
*

Pratimai yra temos antrame puslapyje mirksiukas.gif
Ramasta
Sveikos mergickos,
na kaip jums einasi?
as tai pasiguosiu - kai atrode kad galiu jau pradeti kvepuoti, tai tada maziukui pilvuko vargai prasidejo doh.gif vargsiukas kankinosi verysad.gif , tai as jam vis kompanija palaikydavau, ramindavau wub.gif ir neturejau laiko kada kvepuoti, pakvepavau 3 dienas ir vsio, bet vistiek sumazejau 3 cm thumbup.gif

pradejau dar ir kova su celiulitu - maudausi perlinej vonioj su juru dumbliu ekstraktu ir 2 kartus per diena tepuosi kremuka, tai tikiuosi bus rezultatu tongue.gif

Ditule, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekti per skype blush2.gif tiesiog idomu poamatyti kaip rusiukes kvepuoja ax.gif kaip tavo reikaliukai su cm?

del pratimu- jie 2-ame temos puslapyje
LARISA 74
QUOTE(aastuliukas @ 2007 06 19, 15:52)
Sveikos mergickos,
na kaip jums einasi?
as tai pasiguosiu - kai atrode kad galiu jau pradeti kvepuoti, tai tada maziukui pilvuko vargai prasidejo doh.gif vargsiukas kankinosi verysad.gif , tai as jam vis kompanija palaikydavau, ramindavau wub.gif  ir neturejau laiko kada kvepuoti, pakvepavau 3 dienas ir vsio, bet vistiek sumazejau 3 cm thumbup.gif

pradejau dar ir kova su celiulitu - maudausi perlinej vonioj su juru dumbliu ekstraktu ir 2 kartus per diena tepuosi kremuka, tai tikiuosi bus rezultatu tongue.gif

Ditule, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekti per skype blush2.gif tiesiog idomu poamatyti kaip rusiukes kvepuoja ax.gif  kaip tavo reikaliukai su cm?
del pratimu- jie 2-ame temos puslapyje
*

Labas rytas,jai reikia aš galiu atsiusti rusiška versija kvepavimo drinks_cheers.gif ,mano skype yra Vitalij 19741754,,rašyk jei ka pasidalinsiu mirksiukas.gif
Barikada
QUOTE(daivazek @ 2007 05 02, 11:50)
Sveikutes,
jau eina ketvirtas menuo po gimdymo,bet va labai dar daug kg "prisikabine" ir niekaip nukrist nenori unsure.gif Jau ir maista renkuosi ka valgau (dietos laikytis negaliu, nes pati maitinu) ir va pasportuot galvoju pradet po truputi, tik va kaiptik pratimeliu programos dar jokios neturiu. Jei nesunku, persiuskit ir man i maila daivazek@gmail.com tuos pratimelius. Busiu labai dekinga uz bendradarbiavima 4u.gif
*

na ir aš bandysiu padailinti savo linijas Bodyflex pratimais biggrin.gif O dėl svorio metimo po gimdymo maitinant patarčiau GI dietą blush2.gif Iš asmeninės patirties - labai padėjo thumbup.gif ir gan per trumpą laiką biggrin.gif
anytė
QUOTE(Barikada @ 2007 06 21, 07:50)
na ir aš bandysiu padailinti savo linijas Bodyflex pratimais biggrin.gif O dėl svorio metimo po gimdymo maitinant patarčiau GI dietą blush2.gif Iš asmeninės patirties - labai padėjo thumbup.gif ir gan per trumpą laiką biggrin.gif
*

O kas čia per dieta g.gif ,kad maitinančioms galima?
Barikada
QUOTE(anytė @ 2007 06 21, 09:00)
O kas čia per dieta g.gif ,kad maitinančioms galima?
*

prie dietų ji yra mirksiukas.gif Daug rašyti blush2.gif
giliuxe
Sveikos merginos,
prisijungiu ir as i kvepavimo kluba, pradejau kvepuoti jau nuo praejusios savaites, bet per tas laisvas dienas nedrisau vyrui matant kvepuot smile.gif sia savaite kvepuoju irgi kiekviena diena, tik nezinau ar tikrai taisyklaingai tai darau.
Gaila, kad negaliu i treniruotes pas profesionalus nueiti, nes taip pat maitinu maziuka smile.gif kuris dar nori valgyti kas 2 val. o pienelio tikrai nesumazejo per tas kvepavimo dienas
Paprasiau daiwulia, kad atsiustu filmuka, pasiziuresma ar gerai darau smile.gif
gebene
Mielos mamytės,
Junkitės prie mūsų į bodyflex klubą, temoje Sportas:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=191900

Čia mes kvėpuojam kartu ir duomenukus sąžiningai priduodam kas savaitę mirksiukas.gif
LARISA 74
QUOTE(gebene @ 2007 07 04, 20:41)
Mielos mamytės,
Junkitės prie mūsų į bodyflex klubą, temoje Sportas:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=191900

Čia mes kvėpuojam kartu ir duomenukus sąžiningai priduodam kas savaitę  mirksiukas.gif
*

Na sveikos mielos mamytes drinks_cheers.gif ,jau senokai čia buvau užsukusi,vis darbai,vaikai ,namai g.gif ,kaip jums sekasi sportot g.gif ,aš tai truputi buvau praleidus užsemimus,nes bulves kasiau,dabra jau vel pradesiu sportot thumbup.gif
Sandrozka
SVEIKOS
Prisikaisciau apie bodyflexa forume kad ir pati susigundziau pabandyti Tik niekaip neiseina man parsisiusti filmuku Gal galetumete kuri man atsiusti Buciau labai dekinga Pastas levickiukas@gmail.com Laiksiu su nekantrumu
Miegaliuke S
tikrai neblogi pratimai thumbup.gif
Kristiniux
na, kaip sekasi?ar dar yra mamyčių užsiimančių bodyfleksu? aš sąžiningai savaitę dariau, tai 11cm apimtys sumažėjo thumbup.gif
*Aušrė*
QUOTE(Ramasta @ 2007 04 30, 21:06)
beje, jei yra norinčių, galiu atsiųsti tuos pratimukus  mirksiukas.gif
*

Noriu pratimukų
vinai@marinet.lt
Bluko
As ir labai noreciau, kad atsiustum smile.gif Reikia taisyti padeti po gimdymo, liemens nesimato biggrin.gif

blukociute@yahoo.com
lienusia
Sveikos, as taip pat noreciau pabandyti tuos pratimukus, tad buciau labai dekinga, jei kas tasiustumete. el. pastas - jelena_droseikiene@uahoo.com. labai aciu is anksto
plastakyte
Labas, gal galetum man atsiusti bodyfleks pratimus? buciau labai dekinga smile.gif ausryti@gmail.com
ernesta27
man tai smarkiai figura pataisyti padejo papildai ispradziu nenoriai svoriai krito, bet brolis pats vartojo papildus pasiule ir man pabandyt tai po to kai pabandziau smarkiai reikalai pagerejo thumbup.gif vartojau CARNITINE 1200 brolis internetu uzsake is http://www.atp-papildai.lt/svoriui%20mazint.htm

Kleckutė
Na va aš ir prisiskaičiau apie bodyflexa. Ir taip pat norėčiau pratimukų, gal ir man galėtumėt atsiūsti? ax.gif E-mail: luckygood@gmail.com.
Iškarto dėkoju. Tikiuosi ir man padės, nes po sūnelio gimimo, taip pat visi lašinukai stovi. doh.gif
yollka
Mergytes, visi pratimukai yra 2 ame temos puslapyje

O as irgi ruosiuosi pradeti juos daryti, po pirmo vaiko per pora menesiu sugryzau y senas vezes tik su bodyflexu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Miegaliuke S
QUOTE(ernesta27 @ 2007 12 07, 00:46)
man tai smarkiai figura pataisyti padejo papildai ispradziu nenoriai svoriai krito, bet brolis pats vartojo papildus pasiule ir man pabandyt tai po to kai pabandziau smarkiai reikalai pagerejo  thumbup.gif  vartojau  CARNITINE 1200 brolis internetu uzsake is http://www.atp-papildai.lt/svoriui%20mazint.htm
*

bUTU IDOMU ISBANDYTI
sauluciukas77
Sveikutes, vakar pradejau kvepuoti, butu idomu kaip kitoms sekasi? man siandien darant turputi pilva skaudejo, kai reikdavo itraukt, ir dar suskaudo kluba, kai dariau "seiko" . ar kuriai taip buvo?
edylius
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 12 05, 16:50)
Noriu pratimukų
vinai@marinet.lt
*

Padekit ir man saulytes noriu ir as tu pratimu bodyflex nes jau po gimdymo praejo astuoni menesiai ir svoris kaip stovi vietoj taip ir nekrenta emeilas mano edylius@one.lt doh.gif
sauluciukas77
QUOTE(edylius @ 2007 12 11, 12:17)
Padekit ir man saulytes noriu ir as tu pratimu bodyflex nes jau po gimdymo praejo astuoni menesiai ir svoris kaip stovi vietoj taip ir nekrenta emeilas mano edylius@one.lt doh.gif
*

[COLOR=red]
VISI PRATIMUKAI 2 PSL. SIOS TEMOS
Dovyte
BF po gimdymo tikrai efektyvu. isbandyta thumbup.gif
Kleckutė
Ir jus darote visus tuos pratimus kur yra tame 2 puslapyje? ir tikrai pasiteisina, as jau antra dienuke juos darau, viska kas parasyta, tik va nzn kaip ilgai daryti kiek laiko ? valanda ar 30 min uztenka ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.