Vakar mama dave Tibeto gryba. Dabar turiu dar viena augintini
beje gal tokia tema jau buvo, bet siame skyriuje jos neradau tai sorry moderatoriai
Sveiki,
Vakar mama dave Tibeto gryba. Dabar turiu dar viena augintini beje gal tokia tema jau buvo, bet siame skyriuje jos neradau tai sorry moderatoriai
O kas tai yra?? Labai įdomu būtų sužinoti, gal jis labai naudingas...?
QUOTE(free @ 2005 01 03, 12:01) Nu siaip pagal aprasha, tai jis labai naudingas
oi, lauksim lauksim informacijos
As labai noreciau sito grybo
Labai seniai ieskojau is kur ji gauti. Mano mama turejo ji kazkada labai seniai, bet nepriziurejo tinkamai ir jisai sunyko. Ar galetum man gabaliuka jo duoti? Vaje, parasiau ir tik paskui pamaciau kad tu randiesi Klaipedoj
mano mama ji geria ar 3 kursa jau as kazkaip nelabai noriu
QUOTE(Karmen @ 2005 01 03, 22:04) As labai noreciau sito grybo Labai seniai ieskojau is kur ji gauti. Mano mama turejo ji kazkada labai seniai, bet nepriziurejo tinkamai ir jisai sunyko. Ar galetum man gabaliuka jo duoti? Vaje, parasiau ir tik paskui pamaciau kad tu randiesi Klaipedoj Na jei turesi kantrybes laukti QUOTE mano mama ji geria ar 3 kursa jau as kazkaip nelabai noriu O kodel tu nelabai nori?
o kuris cia grybas? as kazkaip buvau girdejusi apie Tibeto gryba arbatoms. ten kazkokias arbateles is jo vis daro ir per visa diena geria. ir dar buvau girdejusi apie toki Kaukazo ar kazkas panasaus gryba - tai ji pienu reikia vis uzpilti ir paskui ta rauga sugerti. tai toki kazkada ragavau pas teta. o tai kuris cia pas jus?
QUOTE(vilkeS @ 2005 01 04, 11:01) o kuris cia grybas? as kazkaip buvau girdejusi apie Tibeto gryba arbatoms. ten kazkokias arbateles is jo vis daro ir per visa diena geria. ir dar buvau girdejusi apie toki Kaukazo ar kazkas panasaus gryba - tai ji pienu reikia vis uzpilti ir paskui ta rauga sugerti. tai toki kazkada ragavau pas teta. o tai kuris cia pas jus? Pas mane tas kur su pienu, tik jis Tibeto grybu vadinas, taip bent jau aprase parasyta
As turiu ta gryba. Ir dauguma mano giminaiciu. Rezultatai - 1) as asmeniskai nieko nepajutau; 2) mano dede sako, kad mano tetai tai labai noras padidejo
Na trumpai bandysiu aprasyti:
Grybo gydomosios savybes: reguliuoja organizmo apsauginiu medziagu kaita; gydo sirdies ligas, isskaido cholesterina, gydi kasa, skrandi, zarnas, panaikina opas; gydo uzdegimines kuno vietas; reguliuoja kraujo spaudima; gydo inkstus; sustabdo metastazes ir neleidzia susidaryti naujoms; veikia pries greita senejima, neleidzia kunui sudribti, pasalina stresini nuovargi.. Gydymas: geriamas 20 dienu, visada vakare pries miega, po to daroma 10 d. pertrauka ir tesiama toliau, kol pajauciamas pagerejimas Galima darytis veido kaukes. Pasalina demes, spuogus, oda tampa lygi. ( cia tai patikrinta, nes ta, kuri dave gryba, pati demes tokias rudas ant veido issigyde)
http://www.narmed.ru/articles/netrmed/milk_mushroom
Pilnai ir aishkiai apie tai. Jei kam reiks-as turiu.
Man reikia! Labai noriu sito grybo...
Jei sutiktumet pasidalint juo su manim parasykit i az. QUOTE(Irma Vi @ 2005 01 05, 22:09) http://www.narmed.ru/articles/netrmed/milk_mushroom Pilnai ir aishkiai apie tai. Jei kam reiks-as turiu. jei turi, tai turbut vartoji? na ir kaip poveikis? Gal ka gali papasakoti?
zodziu geria ji mano mama gal 3 ar 4 kursa
pradzioj kai tik pradejo gert ten parasyta kad reik vakarais ji negalejo jo gert nes neuzmigdavo tai gerdavo rytais. pirma savaite jai labai skaudejo galva sako kad pirma savaite skausmas pasireiskia ten kur yra liga sunkiausia ir kuria gydo poto. dabar geria toliau nezinau kiek ji cia su juo terliosis reiks paklaust ar poveikis koks yra. o ir seneliai geria ji jiem sjau virs 70 tai sako kad jiems geriau. parasysiu veliau dabar laiko neber
As prisiminiau, kad pazistama turejo, augino toki gryba stiklainyje, bet jis nebuvo baltos spalvos ir jokio pieno nepildavo. Uzpildavo vandeniu su kazkuotai. Sake del skrandzio ligu labai gerai.
Gal buna tu grybu keliu rusiu?Ar zinote?
As irgi labai noriu to grybo. Gal kas galit padovanoti
O cia kartais ne ta Eulalija kur Noa augino
Turiu ir aš į grybą
O kaip jums skonis to Tibeto grybo?
Mama buvo is kazko pasiemusi, tai gal po keliu menesiu ismetem, nes nei tetis, nei brolis, nei as jo nenorejom. Mane erzino jo kvapas ir skonis geriant. Poveikio nepajutau, nes geriau tik kelis kartus
Sanise, jei man duotu isgerti, pries tai nepasakius, kas tai, tai pasakyciau, kad tikru tikriausias kefyras. Jis man netgi skanus
QUOTE(Atėnė @ 2005 01 05, 16:45) As turiu ta gryba. Ir dauguma mano giminaiciu. Rezultatai - 1) as asmeniskai nieko nepajutau; 2) mano dede sako, kad mano tetai tai labai noras padidejo Neisgydo nuo vezio (nebent labai ankstyva stadija ir tai turbut labai individualu), prasom neklaidint. Mama buvo pradejus gert, tai ja pradejo verst tokiais augliais ant odos. Vis galvojom kad valosi kunas nuo vaistu (kaip tik buvo pasibaiges chemoterapijos kursas), bet jie nenyko, ir toliau daugejo, o kai paeme meginius - pamate kad tai piktybiniai dariniai. Tada nustate diagnoze - limfoma. Galbut sis grybas tinka kaip profilaktine priemone nuo vezio, bet gydyt tai nepagydo. Galbut sutapo su tuo kad ta limfoma atsirado, o gal ja paskatino. Nes tevukui irgi buvo iskile keli augliukai, bet pranyko (jis veziu nesirgo). QUOTE(westa @ 2005 01 06, 15:06) Sanise, jei man duotu isgerti, pries tai nepasakius, kas tai, tai pasakyciau, kad tikru tikriausias kefyras. Jis man netgi skanus Man tai visiskai nebuvo panasu i kefyra. Kiek prisimenu mama, pildavo ant to grybo piena, o grybo turis buvo gana panasus i varske, kuria kas vakara reikedavo gerai isplauti su saltu vandeniu, o tada uzpilti pieno.
Ir aš noriu šito grybo, jau kuris laikas jo ieškau.
Auuuu, kas Vilniuj gali pasidalint parašykit į až, susitarsim.
Gal kas turite Kaune sita gryba, as labai noreciau irgi, gal kas gali pasidalinti.
turejom ir mes,balta gryba,arbatos gryba,ryziu berods(skaidrus)bet kazkodel ispylem
gal dar kas tesla turejo?(ja reikia maitinti 7dienas kazkaip,po to padalinti,viena dali iskept ir suvalgyt.tada kazkas gero turi atsitikt atrodo:)
mano seima taip pat vartoja sita gryba. Iki nestumo ir as vartojau, gerai sureguliuoja virskinimo sistema, valo organizma, net smeli. Mes uzpilinejam pienu, nors galima ir vandeniu(uzpilus saldintu vandeniu laikyti kambario temp 2-3 dienas, nukosti ir gerti nuopila po 100 gr 2 kart dienoje ar per karta) Pienu nukosti kas diena, vyras geria vakarais, as gerdavau rytais, nes vakare neuzmigdavau, kazkaip tonizuojanciai veikia. pradzioje nieko nesitikejau tai guosdavausi, kad kasdiene kefiriuko doze tai tikrai nepakenks. Bet kai pazvalejau ir be pastangu virskinimas kaip laikrodis tapo buvau maloniai nustebinta. Kiti tingi terliotis, dar kiti tingi apsirupinti, kad kas diena namie butu pieno tai ir nevartoja, tas 10 dienu kai darai pertrauka galima nukosineti kas vakara o skysti naudoti kaip kosmetine priemone i vonia ar trinimams, o as tai del spec kvapo negaliu pakesti tai nenupilineju o pastatau i saldytuva ir jis ten savaite isbuna kol ateina laikas gerti ir tada nuplaunu siltu vandeniu ir nauja uzpilu, tada ji jau po paros geriu...tai vat taip jo turiu Siauliuose
Noreciau gauti Indijos juros ryziu grybuka,gal kas turite? Pati turiu Tibeto
pieniska gryba,pati ji vartoju ir gana senai.Galeciau pasikeisti i Indijos juros ryziu grybuka. Po antibiotiku vartojimo,pas mane susigadino mikroflora,prasidejo pilvo spazmai,viduriu uzkietejimas,pilvo putimas,zodziu- tikras kosmaras! Gydytojai padare visus imanomus tyrimus,nieko tokio nerado,nustate dirglios zarnos sindroma.Gyde metus su visokiais vaistais- niekas nepadejo. Pradejau vartoti pieniska Tibeto grybuka ir viskas susitvarke,atsistate zarnyno mikroflora, idealiai susitvarke viduriai ir t.t. zodziu-dabar jokiu problemu. Geriu jau metus laiko... Taip kad,tikrai rekomenduoju si grybuka,kas turi problemu su skrandzio, zarnyno veikla. Visa informacija apie siuos gydomuosius grybukus yra knygoje: IRINOS FILIPOVOS "GRIBI,KOTORIJE LECAT".Kainuoja apie 9lt. Yra pardavime, knygynuose.
o as noreciau ne mainyti i ryzius, nepirkti uz 9 lt, bet gauti to pieninio grybelio vaikeli
QUOTE(babarskas @ 2005 02 21, 21:50) o as noreciau ne mainyti i ryzius, nepirkti uz 9 lt, bet gauti to pieninio grybelio vaikeli galec duoti bet as klaipedoj beje cia jau yra tema apie sita gryba CIA QUOTE(Kalinka @ 2005 02 07, 11:28) mano seima taip pat vartoja sita gryba. Iki nestumo ir as vartojau, gerai sureguliuoja virskinimo sistema, valo organizma, net smeli. Mes uzpilinejam pienu, nors galima ir vandeniu(uzpilus saldintu vandeniu laikyti kambario temp 2-3 dienas, nukosti ir gerti nuopila po 100 gr 2 kart dienoje ar per karta) Pienu nukosti kas diena, vyras geria vakarais, as gerdavau rytais, nes vakare neuzmigdavau, kazkaip tonizuojanciai veikia. pradzioje nieko nesitikejau tai guosdavausi, kad kasdiene kefiriuko doze tai tikrai nepakenks. Bet kai pazvalejau ir be pastangu virskinimas kaip laikrodis tapo buvau maloniai nustebinta. Kiti tingi terliotis, dar kiti tingi apsirupinti, kad kas diena namie butu pieno tai ir nevartoja, tas 10 dienu kai darai pertrauka galima nukosineti kas vakara o skysti naudoti kaip kosmetine priemone i vonia ar trinimams, o as tai del spec kvapo negaliu pakesti tai nenupilineju o pastatau i saldytuva ir jis ten savaite isbuna kol ateina laikas gerti ir tada nuplaunu siltu vandeniu ir nauja uzpilu, tada ji jau po paros geriu...tai vat taip jo turiu Siauliuose Kalinka, reiskia tu jo vaika man palaikyk. as kazkada atvaziuosiu i siaulius menesio begyje ir paimsiu , ok? QUOTE(babarskas @ 2005 02 21, 21:50) o as noreciau ne mainyti i ryzius, nepirkti uz 9 lt, bet gauti to pieninio grybelio vaikeli 9lt. - tai knygos kaina,kur rasoma apie tuos visus gydomuosius grybukus. Parasiau,kad zinotumet,kiek kainuoja ta knyga ir kad ja galima nusipirkti knygyne. Pieniska Tibeto grybuka dabar geriu beveik kasdien,pries miega.Ji zmones vartoja vietoj paprasto kefyro. Dabar turiu sio penisko grybuko lisnas 3 porcijas,siaip,as jo nepardavineju,nes sveikatos negalima "pardavineti":) Galiu tas tris porcijas padovanoti,jei kas norit:) Kai prisidaugins daugiau,galesiu veliau irgi kam padovanoti. Gyvenu Vilniuje.Jei kas norite,rasykite man i e-maila: skaidreb@omni.lt Susitarsime ir galesite atvaziuoti jo pasiimti.Turiu ir prierasa,kaip juo naudotis. Sis grybukas paprastai geriamas 20 dienu,po to daroma 10 dienu pertrauka ir taip geriamas toliau. Sis grybukas: 1.Isgydo vezi,kadangi sustabdo veziniu lasteliu dauginimasi. 2.Pilnai normalizuoja medziagu apykaita organizme. 3.Isgydo skrandzio,zarnyno susirgimus,opaliges. 4.Isgydo alerginius susirgimus. 5.Kepenu,tulzies,pusles,inkstu susirgimus,kadangi istirpdo akmenis. 6.Visus uzdegiminius susirgimus,nes turi antiseptiniu savybiu. 7.Pilnai isvalo organizma nuo slaku. 8.Isgydo plaucius,bronchu susirgimus bei pneumonija. 9.Diabeta,nes normalizuoja angliavandeniu apykaita. 10.Atjaunina visa organizma,nes stabdo lasteliu senejimo procesa. 11.Pagerina organizmo tonusa,atminti,demesi.
As jau senai labai noriu sito grybo. Man irgi problemeles su viduriais. Gal galetumet kas nors padovanoti/parduoti??
Turiu jau grybuką, auginu. Galėčiau pasidalinti. Rašykit į AŽ, susitarsim
Margute parasiau tau i AZ
Mano mama sita gryba irgi gere, bet po keletos menesiu jo gerimo ji atsidure ligonineje-priešinfarktine busena....Turbut tikrai tas grybas kazkaip isprovokuoja ligas(valosi organizmas)-parodo kur pas zmogu silpniausia vieta... Taigi mano mama pragulejo ligonineje apie tris savaites ir dar po to Palangos sanatorijoje apie menesi...Po to ji daugiau to grybo nebegere... issigando... nes jei is tikruju taip valosi organizmas, kad isaukia ligas, tai gali ir liudniau baigtis...o gal kaip tik i gera..kas cia zino?
Nelabai tiketina,kad grybukas gali sukelti infarkta ar ka panasaus.Juk tai naturalus
produktas,kuriame gausu vitaminu ir organizmui reikalingu medziagu.Pasiskaitykit knyga,kurioje rasoma apie tuos grybukus ir suprasite,kas tai per daiktas.Man atrodo,kad jus nelabai suprantate,kas tai yra ir darote klaidingas isvadas.Pati geriu pieniska grybuka jau metus,mano mama geria,geria mano daugybe pazystamu,draugu ir ne is vieno negirdejau blogu atsiliepimu,tik gerus. Siaip,yra trys gydomieji grybukai,nemaisykite ju: 1.Indijos juros ryziu grybukas. Tai tokios skaidrios,persvieciamos kruopytes,labai panasios i ryzius.Jis rauginamas uzpilant vandeniu,idedant razinas arba dziovintus abrikosus.Skonis panasus kaip kvaso. 2.Pieniskas Tibeto grybukas. Jis atrodo panasiai kaip grudeta varske,rauginamas uzpilant pienu,skonis panasus kaip kefyro. 3.Arbatos grybukas. Laikomas trilitriniam stiklainyje.Panasus i meduza,rauginamas uzpilant arbata.Skonis irgi panasus kaip kvaso. Tai trys skirtingi grybukai ir jie visi turi daugybe gydomuju savybiu.
vakar mama namo parsitempe kazkoki laimes gryba ar tai noru gryba zodziu ji reik maitnt arbatom sugalvot 3 norus poto dalint geriem zmonems
ziuresim kiek ilgai jis cia pas mus gyvens
Westa, o gal galetum su manim siuo grybuku pasidalint? Buciau be galo dekinga...
QUOTE(Laura_k @ 2005 02 23, 22:45) vakar mama namo parsitempe kazkoki laimes gryba ar tai noru gryba zodziu ji reik maitnt arbatom sugalvot 3 norus poto dalint geriem zmonems ziuresim kiek ilgai jis cia pas mus gyvens va va,savaitgali ir as sita gryba gavau dovanu Tai va,pagal aprasyma reikia maitint ta grybuka arbata su cukrum ir tris sekmadienius (arba pirmadienius) atskirt vaika ir atiduot geriems zmonems augint Nelabai as megeja tokiais dalykais uzsiiminet,alia ibruko man ta gryba, o ismest nenoriu,tai tex augint
Tik to arbatinio grybelio kvapas tai toks labai specifinis, as nedrisciau jo gert, nes nelabai aisku, ka pries tai i ji pyle
Sveikos mamulkos
o kur is vis to grybo galima isigyti?paskaitinejau ka cia aprase tai labai sudominot.gal kas is marijampolieciu turit?
aprasykite prasau, skirtingu grybu gydomasias savybes
Sveiki,
Aš labai norėčiau gauti dovanų tą grybą, jei kas galėtų, parašykit, būčiau dėkinga. Mano tel. 869907187. :oh
Turiu pienisko Tibeto grybuko 3 laisvas porcijas.Pati irgi ji geriu.
Kas norite,rasykite man i e-maila: skaidreb@omni.lt Turiu ir prierasa,kaip juo naudotis. Esu is Vilniaus. P.S. Gal kas turite Indijos juros ryziu grybuka(panasus i ryzius),buciau labai dekinga,jei kas padovanotu.
Sveikos
o as visu noriu! Ir pieno, ir ryziu, ir arbatos
kas galit pagelbet? As vln |