Žadame pradėti lankyti šį darželį. Gal galite parašyti savo atsiliepimus. Kažkodėl apie jį nieko nėra. Ar interneto salininkiečiai neturi ar tiesiog nesidomi.
Nieko apie pati darzeli pasakyti negaliu, nezinau... Pati esu is Vilniaus, bet dirbu Salininkuose, noreciau savo mazute atiduoti i darzeli Salininkuose, bet kai buvau trumpam snektelejusi su direktore, sake, kad vietu nera (nors nieko nesakiau, kad gyvenu Vilniuje), kad jie negali atsakyti ir gali pastatyti i eile, bet mano vaikas greiciau i mokykla nueis kol man eile ateis, tai ir nezinau kaip ten is tikruju yra...
Gal turite patarima kaip ten pakliuti??? Kaip Jums pavyko ten uzsirasyti? Is anksto dekoju QUOTE(dzoli @ 2007 05 02, 16:09) Nieko apie pati darzeli pasakyti negaliu, nezinau... Pati esu is Vilniaus, bet dirbu Salininkuose, noreciau savo mazute atiduoti i darzeli Salininkuose, bet kai buvau trumpam snektelejusi su direktore, sake, kad vietu nera (nors nieko nesakiau, kad gyvenu Vilniuje), kad jie negali atsakyti ir gali pastatyti i eile, bet mano vaikas greiciau i mokykla nueis kol man eile ateis, tai ir nezinau kaip ten is tikruju yra... Gal turite patarima kaip ten pakliuti??? Kaip Jums pavyko ten uzsirasyti? Is anksto dekoju Tai va ką sužinojau: Mano pažįstamos užsirašė, kai vaikam buvo tik kelios savaitės
Sveikos mamytes.As vedu savo dukryte i salininku lopseli-darzeli.ir labai tuo dziaugiuosi.uzrasiau ja kaip ji tik gime.tai ir vietos nereikejo reikalauti.
QUOTE(muosee @ 2007 05 10, 15:48) Sveikos mamytes.As vedu savo dukryte i salininku lopseli-darzeli.ir labai tuo dziaugiuosi.uzrasiau ja kaip ji tik gime.tai ir vietos nereikejo reikalauti. Labuks, malonu, kad nors viena lankanti prisjungė. QUOTE(Treka @ 2007 05 11, 22:36) Labuks, malonu, kad nors viena lankanti prisjungė. Labutis
Mes lankome si darzeli.
Darziukas isties nedidelis, o Salininkai - nemazas kaimux. Mes irgi vaika uzrasem i darza, kai jam buvo kokios 2 sav ir buvo jis 12 is 15 priimamu. O siaip darzelis man visai patinka. Musu aukletojos isvis super
niu si darzeli tikriausiai jau ir uzmirsim nepradeje lankyt
mes atlaisvinsim viena vieta
mums sitas darzelis nepasiteisino... pastoviai sirgo vaikas - 3 dienas nueina 2 savaites as ji gydau siais metais pervedziau vaika i kita darzeli ir iskart nustojo sirgti - jau puse metu visiskai nebeserga!!! tai tiek ir norejau pasakyt, o isvadas darykite pacios
tai cia sita darzeli lanko tik kas paciuose salininkuose gyvena, ar ir aplink soduose kas gyvena jis priklauso?
man rodos tik kas salininkuose gyvena, sodai nepriklauso
Kartais sunku pakliuti is pacios gyvenvietes o kur jei dar sodai pradetu vesti
na , mes jau darzelio klausima issisprendem. bet man baisiai smalsu pasidare, nuejom i savo vaiko darzeli paklaust ar nebutu galimybes anksciau ateiti. ir ka sau galvot, vedeja pareiske, kad mums cia nepriklauso. nors priestai buvo skambinta i ministerija ir pasiterauta ka daryt, kur vaika det jei salininkai nepriima. pasake kad priklauso, bet kuris darzas, esantis naujininkuose. o dabar pasirodo jau nebepriima. bet kuriozas tame, kad vaikus priima is salininku ir naujininku, isskyrus vaiku gatveje gyvenancius vaikus.
mes ir turejom problemu su darzelio paieskom.mes gyvenam Salininkuose,bet kai nuejau uzrasyt vaiko i darzeli pasake eiles dideles jei ir uzsirasysit tai pakliuti galit tik i priesmokykline grupe,tiesiai sviesiai vedeja pasake,ieskokites darzelio mieste,tai vat nieko gero darzas cia mazas,priima manau tik tuos kurie pinigu duoda(esu girdejus is pazystamu,kad jei duosi tai priims ir be eiles).ieskojau koki keleta savaiciu kol radau darzeli kuris mums tiktu,tai vat uzrasiau vaika i liepkalnio darzeli:)
Reikia laiku eiti ir uzrasyti o nelaukti paskutines minutes.O kad darzelis mazas tai manau matoma akivaizdziai
Mes vaikstome ir esame juo labai patenkinti QUOTE(muosee @ 2009 03 30, 17:39) Reikia laiku eiti ir uzrasyti o nelaukti paskutines minutes.O kad darzelis mazas tai manau matoma akivaizdziai Mes vaikstome ir esame juo labai patenkinti o ka daryt jei vaikas gime kovo men. ir nuejus uzsirasyt jau nepakliuvi i 20-tuka ??? lyg ir laiku nuejom uzsirasyt, ka tik gimus. muset reik eit kai i dekreta isleidzia.
tai jau tikrai kad i lopseline grupe netgi maziau nei 20 vaiku priima,tai ka daryt tiems kas gimes dar velesniais metais?
mano bahuriukas gime birzelio men, tai jau pasake kad nuo 3 metu be sansu pakliut. tai net nezinau ka daryti, gal dabar kas nors pasikeite?
Kadangi mano mažasisi gimė rugsėji tai iškart pasakė kad galim nesivargint ir prašymo nerašyt vistiek šansų mažai kad priims nuo 2 m, tai aš ir nesivarginau dirbu vistiek mieste tai nuo rudens keliausim į miesto darželį "Rasa" čia netoli Aušros vartų
QUOTE(Vegas @ 2009 06 11, 14:50) Kadangi mano mažasisi gimė rugsėji tai iškart pasakė kad galim nesivargint ir prašymo nerašyt vistiek šansų mažai kad priims nuo 2 m, tai aš ir nesivarginau dirbu vistiek mieste tai nuo rudens keliausim į miesto darželį "Rasa" čia netoli Aušros vartų mmusiske gimusi sausi, bet uzrasem kova. Nieko, nei apie kysius, nei kad netilpsim, neuzsimine. Gal del to,kad kartu su vyru nuejome.. Tiesiog uzrase. Bet pasake,kad priims tik nuo 2,5 metuku. O nuo kiek i lopseline grupe priima? Mums apie tokia net neuzsimine
nu jo daug diskusiju tas darzelis kelia.
yra snekanciu kad blogas bet kazkodel daug norinciu ten pakliuti.
Mes gyvename soduose, vaikas gimė sausio pradžioje tai iškart su vyru nuėjome ir vaiką užrašėme, nes girdėjome dėl eilių, parašėme prašymą leisti vaiką nuo 2 m., bet pasakė kad geriau nuo rudens vesti (tai yra nuo 2,5 m.). Sąraše buvome 5 nr. Antras vaikas turi gimti vasario mėn. tai vėl gi iškart bėgsim užrašyti, nes netgi dirbant mieste čia visada gali prieiti nedirbanti močiūtė ir pasiimti vaiko. Atsiliepimus girdėjau gerus apie šį darželį.
Na, kiek as suprantu, tai jei vaikas gime metu pradzioj, tai gali pakliut i darzeli, o siaip be sansu, mes 40, o reikia 20, nors gyvenam Vaiku gatveje, vaika reikes tampyti i miesta
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 11 20, 01:57) Na, kiek as suprantu, tai jei vaikas gime metu pradzioj, tai gali pakliut i darzeli, o siaip be sansu, mes 40, o reikia 20, nors gyvenam Vaiku gatveje, vaika reikes tampyti i miesta Labas mamytes, reikalas tame kad i si darzeli priima su noru tik nuo rudens QUOTE(RomNat @ 2009 11 20, 14:06) Labas mamytes, reikalas tame kad i si darzeli priima su noru tik nuo rudens Jo labai, labai cia itartina, vieni pazistami ejo po musu - uzrase 42, kitus irgi 42
Na bet as tai nesuprantu darzelis visiems toks jau blogas tai tada reiktu ieskoti geresnio. Bet kazkodel eiles nemazeja.
As vedu i sita darzeli ir patenkinta ir kita vesiu QUOTE(muosee @ 2009 11 23, 14:26) Na bet as tai nesuprantu darzelis visiems toks jau blogas tai tada reiktu ieskoti geresnio. Bet kazkodel eiles nemazeja. As vedu i sita darzeli ir patenkinta ir kita vesiu Nesu girdejus blogo apie si darzeli, tik piktis ima, kad salia gyvenant reikes vazinet i miesta
Visiskai jus suprantu
O kada pats gyveni beveik tame paciame kieme ir vezi vaika kazkur tai tikrai pikta Sekmes ieskamnt darzelio QUOTE(muosee @ 2009 11 24, 10:27) Visiskai jus suprantu O kada pats gyveni beveik tame paciame kieme ir vezi vaika kazkur tai tikrai pikta Sekmes ieskamnt darzelio Laabai "idomi" nuomone apie sodus..tai reiskia , kad jeigu mano namo kieme nera darzelio as turiu savo vaikeli vezti i kita darzeli kitame rajone??Nesnekiekit nesamoniu!!! QUOTE(muosee @ 2009 11 24, 09:27) Visiskai jus suprantu O kada pats gyveni beveik tame paciame kieme ir vezi vaika kazkur tai tikrai pikta Sekmes ieskamnt darzelio Atsirado atsirado Kad vaikų daug- faktas, kad darželis neguminis- faktas, bet kad nėščiai reikia eit būsimam vaikui vietos ieškot tai jau absurdų absurdas
oi oi oi kokios diskusijos uzvire.
QUOTE(muosee @ 2010 01 26, 15:11) oi oi oi kokios diskusijos uzvire. tai aišku
Sveikos mamytes!
Gal galit kas papasakot daugiau konkreciu dalyku apie si darzeli - ar yra kokios papildomo ugdymo galimybes (bureliai ir pan), koks prailgintos grupes darbo laikas ir pan? Esam uzsirase ir i ji ir i Rudaminos.. Vizualiai pastarasis zenkliai lenkia Salininkieti, tik va nuo 3 metu QUOTE(Jelia @ 2010 02 13, 02:15) Sveikos mamytes!
Gal galit kas papasakot daugiau konkreciu dalyku apie si darzeli - ar yra kokios papildomo ugdymo galimybes (bureliai ir pan), koks prailgintos grupes darbo laikas ir pan? Esam uzsirase ir i ji ir i Rudaminos.. Vizualiai pastarasis zenkliai lenkia Salininkieti, tik va nuo 3 metu
Daug skaiciau cia komentaru,maniskis pries 3metus baige lankyti si darzeli,taciau musu atsiliepimai labai geri.
Darželis šitas labai smagus, aš pati jame užaugau.
Noriu ir vaiką į jį leisti, o ir gyvename prie pat, tačiau nepatenkame į jį, vietų nėra Paradoksas - darželis kieme, o reikės vežti į centrą... QUOTE(Jelia @ 2010 02 13, 03:15) Sveikos mamytes! Gal galit kas papasakot daugiau konkreciu dalyku apie si darzeli - ar yra kokios papildomo ugdymo galimybes (bureliai ir pan), koks prailgintos grupes darbo laikas ir pan? Esam uzsirase ir i ji ir i Rudaminos.. Vizualiai pastarasis zenkliai lenkia Salininkieti, tik va nuo 3 metu Isgasdinot mane net, vaikelis dar negimes,o galvoju gal reikia nueit jau uzsirasyt? Bet jei tiek daug vaiku,grupes bus perpildytos, vadinas vaikeliams nebus tiek prieziuros kiek turetu buti....... Tai ir vel klausimas,gal verta kito pasieskot.? Aisku super butu, kaip viena mamyte pasisake, kas nauja pastatytu. bet tai tikriausia tik svajones.... Beje kiek i menesi (ar i diena) reikia moketi?
as nors ir nelankiau sio darzelio, bet nuejusi pasiimti puseseres vaiko pasibaisejau
Sveikos mamytes Skaiciau jusu nuomone ir diskusijas apie salininku darzeli ir noriu paneigti neigiamas nuomones apie ji. Pati lankiau si darzeli ir jame uzaugau, ir atsiminimai patikekite tik labai grazus apie ji.Siemet pati nuo rugpjucio menesio pradejau leisti savo dukryte i salininku darzeli,zirniuku grupe QUOTE(Angel-Gabriel @ 2010 09 06, 12:10) Sveikos mamytes Skaiciau jusu nuomone ir diskusijas apie salininku darzeli ir noriu paneigti neigiamas nuomones apie ji. Pati lankiau si darzeli ir jame uzaugau, ir atsiminimai patikekite tik labai grazus apie ji.Siemet pati nuo rugpjucio menesio pradejau leisti savo dukryte i salininku darzeli,zirniuku grupe jei nepaslaptis kiek reikia moketi uz darzeli dabar? |