Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikai turi ką nors iš jūsų vaikystės?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
astaxa
turi..
pradedant mano suknelem-baigiant lelem smile.gif
smagu smile.gif
neli
Turiu nuo vaikystės dvi lėlės gražias, tais laikais dar iš užsienio parvežtas, tik kad pas mane bernai, tai nelabai su jomis ir žaidžia tongue.gif Yra dar storas, baltas meškis, jis sode mūsų laukia, šiaip nelabai žaidžiamas pliušinukas biggrin.gif
Laisvė
Daugiausia mergučei išsaugojau knygų - ne tik savo vaikystės, bet ir mamos pirmą vaikišką knygą (Vytės Nemunėlio eilėraščius, leistus Nepriklausomoje Lietuvoje). Turiu išsaugojusi ir močiutės elementorių, iš kurio ji mokėsi skaityti - "Žiupsnelis". Žaislų išliko nedaug, nes pereinant iš vaikystės į paauglystę kraustėmės iš vienų namų į kitus, tad žaislais kaip balastu teko atsikratyti. Bet yra išlikęs meškis, mamos nerta lėlė (nu, labai pavargusi, nes niurkyta buvo iki negalėjimo) ir dėdės kažkada lauktuvių iš Maskvos parvežta tuomet topinė vokiška lėlė. Šiaip yra išsaugota kelių kartų eglutės žaisliukų ir kalėdinių puošmenų, tad mano mergučė labai mėgsta klausytis įvairių praeities prisiminimų ir istorijų, susijusių su tuo daiktu ar žaislu.
ezytee
Mano dvi lėlės pūpso ant palangės, dabar jau mano dukters kambary wub.gif
vienos dukra vos nepamilo... nespėjo. Tėtis lauktuvių jai parvežė "jos" lėlę - įsimylėjo dukra savo naująją gyventoją iš pirmo žvilgsnio lotuliukas.gif (banaliai skamba, bet tiesa) o manąsias pamiršo, o man jos tokiios mielos, pažvelgus į jas blush-anim-cl.gif šiluma nulieja kūną blush-anim-cl.gif
Atvirai pasakius, slapta džiaugiuosi,kad tėtis laiku (t.y. dar jai nespėjus pamilti manosios lėlės blush2.gif ) "pastebėjo" dukters "brandą" ir būtent pirmąją savo lėlę ji gavo nuo jo wub.gif
daika
smile.gif savo vaikams išsaugojau nemažai žaislų ir lėlių ir konstruktorių, domino
skotija
Mano zuikelis turi tik kelias knygutes is mano vaikystes smile.gif
rasiux-
Mano sūniams atiteko mano pirmoji lėlė, kurią man padovanojo teta vos gimusiai. Kurį laiką ji buvo lialia, paskui broliuas, dar vėliau sesutė, o galiausiai vaikas laugh.gif
Kai jau turim antrą mažiuką vėl pradedam nuo lialios biggrin.gif
Labai gaila buvo, kad neišliko M. Vainilaičio "Mano volungėlė", bet pernai radau naują leidimą thumbup.gif - iškart nusipirkau.
marlen
isslike nemazai zaislu,ypac knyguciu biggrin.gif net barbe tokia senoviska,ne visai barbisku formu lotuliukas.gif bet va nelabai patinka vaikui tie seni zaislai g.gif
patiko
maniskiai turi mano ir zaislu, ir knygu 4u.gif
rikutis
mano kleckučio pirmasis barškutis buvo tas,kurį man pirmąjį padovanojo mano močiutė, taip pat turi dar keletą mano medinių žaisliukų, medines kaladėles. Miega mažasis lovelėje,kurioje miegojau aš nuo gimimo... man labai svarbūs šitie dalykai. Daug mylimų mažojo daiktų, kai jau nebenaudojami (mėgiamiausias barškutis, pirmos kojinytės, žvakutė nuo pirmo gimtadienio torto ir dar daugybė kitų dalykų) keliauja į "prisiminimų krepšelį", kurį, kartu su jo pirmųjų metų dienoraščiu, padovanosiu sūnui, kai jis pats susilauks vaikelio... Gal perdaug sentimentalu?..
sena niekšė
daug knygučių thumbup.gif ypač Danukas Dunduliukas yra nemirtingas
Enriko mama
Yra like knyguciu suneliui is mano ir vyro vaikyste,o jei susilauksim kada mergytes tai gales zaisti su mano lelytem smile.gif
blizgutis11
Mano mama butu man padovanojusi bet kokia lele teturejo viena vienintele ir tai jos brolis ja imete pas kiaules ir sugrauze unsure.gif verysad.gif
Ir Guste
O maniškės dar turi mano Pifą, jį man per penktąjį gimtadienį padovanojo 4u.gif Buvo "išgyvenus" ir maža gorila, bet jau vaikus auginant kandys užpuole. Gaila buvo kaip vaikui blush2.gif
Alvija
O mano mama issaugojo "portfeli", su kuriuo as ejau i pirma klase doh.gif
Toks dermantininis su laiveliu ir su tarybine sagtim, bet visai nesuplyses biggrin.gif Mano sunus su juo zaidzia lig siol - prisikrauna visokiu smutkiu ir taso po namus. Karta uzsimane i parduotuve eit su juo doh.gif gerai, kad pavyko perkalbeti lotuliukas.gif
loretasb
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai lotuliukas.gif , tokius dar grazius guminius zverelius,buvo labai didelis deficitas- nemazi spalvoti anciukai, kiskuciai, meskuciai su kuriuo dukryte lb zaidzia, nes cypsi biggrin.gif .Na , zinoma, vaikiskas knygutes pasakas su superine iliustracija.
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji.

4u.gif
Alvija
QUOTE(loretasb @ 2009 02 21, 01:52)
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai  lotuliukas.gif , tokius dar grazius guminius zverelius,buvo labai didelis deficitas- nemazi spalvoti  anciukai, kiskuciai, meskuciai su kuriuo dukryte lb zaidzia, nes cypsi  biggrin.gif .Na , zinoma, vaikiskas knygutes pasakas su superine iliustracija.
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji.

4u.gif
*

Kaip miela ".. pupsikai.." wub.gif
As tai bijau, kad is mano vaiko vaikystes jau nieko nebeliks anukams doh.gif
julija4ever
Is mano vaikystes liko daug knyguciu wub.gif Ir dar issaugojau savo mylimiausia zaisliuka - lele - klouna wub.gif Jam jau daugiau nei 25 m., bet vis dar puikiai laikosi thumbup.gif
Jolzak
Iš mano žaislų savo mažajai kol kas daviau tik guminius žaisliukus (nors jau nebecypia, bet vis dar tinkami pagriaušti smile.gif taip pat spintoje savo eilės dar laukia keletas knygelių, šaškės, domino.
miegaliukas
Aš savo sūneliui ištraukiau savo vaikystės čeburašką, man labai miela kai jis apžiūrinėja, žaidžia, juk smagu išsitraukti antikvariato..... bigsmile.gif
fiesta2
Pas mus liko tik keletas knyguciu, kadangi tevai daznai kraustydavosi tai viskas iss imete, o turejau tiek daug zaislu verysad.gif
tigra_111
Aha liko mano buves zaislas dukrai, tai plasmasinis zalias lygintuvas, dar su uzarasyta rusiska kaina biggrin.gif dukra savo drabuziukus kartais palygina lotuliukas.gif
ir knyguciu nemazai like, bet kai paaugs gales skaityti ax.gif
j.vika
TAIP, MANO MAMA IR DAUG KA ISSAUGOJO... rolleyes.gif KNYGU,LELIU,NET METALAFONA lotuliukas.gif
***JANINA***
mano anyta labai daug isaugojo zaislu,konstruktoriu,masineliu,knyguciu,guminiu zaisliuku...tai mano maziukiui daug laimes pasirausti dezese,o ypac kai subega sunelio draugai tai turi ka veikti.
*Dita*
Vyro yra likusiu masineliu, lektuveliu ir kitu kokybisku zaislu, musu draugai su nostalgija apziurineja tuos zaislus biggrin.gif na, o mano likusios tik knygeles is kuriu mokomes eilerasciu, skaitom pasakeles, (kai kurios tai nelabai tinkamos apie kareivelius einancius i kara ir pan.) ir paciai smagu prisimint primirstas pasakeles smile.gif
bambukas*
Taip turium ir mes zaislu tokiu pvz. lele kuria man mama padovanojo 1 klasej (tai jau virs 20 metu!!! smile.gif ) Cia turbut buvo mano pirmas zaislas atveztas is uzsienio. Taip pat suniuka turiu pliusini ir barbe. O dar daug mano knygu.
DRastapkeviciene
Kai nuvaziuojamp pas mano mamyte, t.y pas dukrytes mociute, ten ji visada zaidzia su mano lele, kuria gavau 3 metuku gimimo dienos proga ax.gif
celesta
labai gaila, bet neturi verysad.gif dabar pati su mielu noru žvilgterčiau į savo žaisliukus, dukra irgi labai domisi su kuo aš žaidžiau, bet neliko nieko...
*Lyra*
As issaugojau lele-kudiki (dabartines Chou-chou analogas), kelias mazesnes leles, keleta barbiu su baldais, popierines leles, knygas ir leliu vezimeli, toki senovini jei kas prisimena Zekiwa vaikiska varianta thumbup.gif Mano dukryte labai noriai zaidzia su kudikiu, o vezimelio,tai is ranku nepaleidzia thumbup.gif thumbup.gif
moshke123
turim barskalu ir medini arkliuka supama
Onelė
wub.gif Dukrytėms išliko mano labai mylėta ir saugota lėlė. Vienintelė. verysad.gif Užtat turbūt ją taip ir myli ir brangina.
blondine
Turi lėlę, minkštą meškiną (berods dar gyvas) ir daug knygų. Knygų dar turi ir iš močiutės vaikystės smile.gif
loretasb
snd istraukem filmuku aparata, ir juostiniu filmuku per 15 vnt. Oi manau, bus idomu ziureti pries miegeli wub.gif
gerai, kad viskas veikia smile.gif
Uksnė
berods tik pliušinis beždžioniukas g.gif
vikulia 84
Siaip nemazai issisaugojo mano vaikystes zaisliuku, knyguciu. Bet megstamiausia kolkas didele lele, a la baby born, tik didesne. Tai sunelis ta lele priziuri, buciuoja, krapsto nosi, ausis ir t.t. Smagiausia, kad per ta lele perejo daug vaikisku rankyciu. O ji vis dar laikosi. smile.gif
ciuke
Labai daug nuostabiu knyguciu wub.gif
medlink
Įvairios vaikiškos knygutės thumbup.gif senos geros pasakos su gražiom iliustracijom wink.gif
Esha
Kaip smagu kas islaikete savo zaisliukus... Po manes nieko neliko schmoll.gif O gal del to, kad dar turiu dvi jaunesnes seses...
Eglemo
Mes tai turim dar nuo sovietinių laikų likusių guminių cypsinčių gyvūnėlių, kurie patinka mūsų dukrytei. thumbup.gif
Charme
O mano vyro motina issaugojo senas leles - dukrelei jos patinka biggrin.gif
tik drugelis
Isliko viena lele, kuria gavau pirmojo gimtadienio proga wub.gif
Tai nebuvo vaikui perduotas zaisliukas, dukra mate, bet nebuvo linkusi su ja zaisti...
O as sia lele dabar saugau kaip kokia relikvija ax.gif
virsukalne
turi tu tokiu guminiu cypsinciu smile.gif) ir keleta pliusiniu, na tuo metu jie nebuvo tokie minktuciai svelnuciai, na bet... sentimentai smile.gif
astalaur
Yra like leliu, minkstu zaisliuku ir dar palikta barbe su lagaminais, pilnais mano dar siutu drabuziu (tiesa, nebuvau ju atidariusi, tai gal tie drabuzeliai suduleje jau seniausiai tongue.gif ). Viskas palikta pas mano mama, tai kai mergina nuvezu pas mociute, turi su kuom zaisti bigsmile.gif Keleta minkstu zaisliuku yra ir nam parsivezusi. O pas mus namuose yra like tecio knyguciu, tai jas nuo mazumes varto. Tiesa, buvo isejusi kalba, kad galejo tetis pasilikti savo modeliuku kolekcija, butu dabar dukrelei atrakcija (patinka jai ir masineles pavezinti) biggrin.gif
Tekantisaule
Deja, is mano vaikystes zaisliuku neliko. verysad.gif Bet is vyro vaikystes liko keleta metaliniu masineliu. biggrin.gif Kai sunus rado ja palepeje negalejo atsistebeti, kad anksciau tokios masinos buvo. biggrin.gif
miligerta
pas senelius kai nuvaziuoja kelia i virsu mano lobyna lotuliukas.gif
Aprile
Žaidžia sunutis su manuoju Lego pirktu prieš 18m rolleyes.gif thumbup.gif
gladiole
Like mediniai leliu baldeliai ir barbem siuti rubai,keletas knyguciu.
*Selma*
Aš laikau savo barbes su rūbais ir priedais savo mažytei.
setute
MAno sunytis turi pora tokiu guminiu zaisliuku,musu laikais jie buvo labai grazus ir geri,nebuvo net pirkti,kiek pasakojo mama.Siaip patinka grazios spalvytes,paspaudus cypia ax.gif
Breta*
Neturi, o gaila, tokius fainus baldus medinius turėjau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.