pradedant mano suknelem-baigiant lelem
smagu
turi..
pradedant mano suknelem-baigiant lelem smagu
Turiu nuo vaikystės dvi lėlės gražias, tais laikais dar iš užsienio parvežtas, tik kad pas mane bernai, tai nelabai su jomis ir žaidžia
Daugiausia mergučei išsaugojau knygų - ne tik savo vaikystės, bet ir mamos pirmą vaikišką knygą (Vytės Nemunėlio eilėraščius, leistus Nepriklausomoje Lietuvoje). Turiu išsaugojusi ir močiutės elementorių, iš kurio ji mokėsi skaityti - "Žiupsnelis". Žaislų išliko nedaug, nes pereinant iš vaikystės į paauglystę kraustėmės iš vienų namų į kitus, tad žaislais kaip balastu teko atsikratyti. Bet yra išlikęs meškis, mamos nerta lėlė (nu, labai pavargusi, nes niurkyta buvo iki negalėjimo) ir dėdės kažkada lauktuvių iš Maskvos parvežta tuomet topinė vokiška lėlė. Šiaip yra išsaugota kelių kartų eglutės žaisliukų ir kalėdinių puošmenų, tad mano mergučė labai mėgsta klausytis įvairių praeities prisiminimų ir istorijų, susijusių su tuo daiktu ar žaislu.
Mano dvi lėlės pūpso ant palangės, dabar jau mano dukters kambary
vienos dukra vos nepamilo... nespėjo. Tėtis lauktuvių jai parvežė "jos" lėlę - įsimylėjo dukra savo naująją gyventoją iš pirmo žvilgsnio Atvirai pasakius, slapta džiaugiuosi,kad tėtis laiku (t.y. dar jai nespėjus pamilti manosios lėlės
Mano zuikelis turi tik kelias knygutes is mano vaikystes
Mano sūniams atiteko mano pirmoji lėlė, kurią man padovanojo teta vos gimusiai. Kurį laiką ji buvo lialia, paskui broliuas, dar vėliau sesutė, o galiausiai vaikas
Kai jau turim antrą mažiuką vėl pradedam nuo lialios Labai gaila buvo, kad neišliko M. Vainilaičio "Mano volungėlė", bet pernai radau naują leidimą
isslike nemazai zaislu,ypac knyguciu
maniskiai turi mano ir zaislu, ir knygu
mano kleckučio pirmasis barškutis buvo tas,kurį man pirmąjį padovanojo mano močiutė, taip pat turi dar keletą mano medinių žaisliukų, medines kaladėles. Miega mažasis lovelėje,kurioje miegojau aš nuo gimimo... man labai svarbūs šitie dalykai. Daug mylimų mažojo daiktų, kai jau nebenaudojami (mėgiamiausias barškutis, pirmos kojinytės, žvakutė nuo pirmo gimtadienio torto ir dar daugybė kitų dalykų) keliauja į "prisiminimų krepšelį", kurį, kartu su jo pirmųjų metų dienoraščiu, padovanosiu sūnui, kai jis pats susilauks vaikelio... Gal perdaug sentimentalu?..
daug knygučių
Yra like knyguciu suneliui is mano ir vyro vaikyste,o jei susilauksim kada mergytes tai gales zaisti su mano lelytem
Mano mama butu man padovanojusi bet kokia lele teturejo viena vienintele ir tai jos brolis ja imete pas kiaules ir sugrauze
O maniškės dar turi mano Pifą, jį man per penktąjį gimtadienį padovanojo
O mano mama issaugojo "portfeli", su kuriuo as ejau i pirma klase
Toks dermantininis su laiveliu ir su tarybine sagtim, bet visai nesuplyses
Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai
ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji. QUOTE(loretasb @ 2009 02 21, 01:52) Oi, ka jau ka , bet mano mama daug ka issaugojo.pzv:mano vaikystes kelias leles, net pupsikai, tai tokie mazi leliukai ir net mano vaikystes darzelio maza kedute, ant kurios taip pat sedi mano mazoji. Kaip miela ".. pupsikai.." As tai bijau, kad is mano vaiko vaikystes jau nieko nebeliks anukams
Is mano vaikystes liko daug knyguciu
Iš mano žaislų savo mažajai kol kas daviau tik guminius žaisliukus (nors jau nebecypia, bet vis dar tinkami pagriaušti
Aš savo sūneliui ištraukiau savo vaikystės čeburašką, man labai miela kai jis apžiūrinėja, žaidžia, juk smagu išsitraukti antikvariato.....
Pas mus liko tik keletas knyguciu, kadangi tevai daznai kraustydavosi tai viskas iss imete, o turejau tiek daug zaislu
Aha liko mano buves zaislas dukrai, tai plasmasinis zalias lygintuvas, dar su uzarasyta rusiska kaina
ir knyguciu nemazai like, bet kai paaugs gales skaityti
TAIP, MANO MAMA IR DAUG KA ISSAUGOJO...
mano anyta labai daug isaugojo zaislu,konstruktoriu,masineliu,knyguciu,guminiu zaisliuku...tai mano maziukiui daug laimes pasirausti dezese,o ypac kai subega sunelio draugai tai turi ka veikti.
Vyro yra likusiu masineliu, lektuveliu ir kitu kokybisku zaislu, musu draugai su nostalgija apziurineja tuos zaislus
Taip turium ir mes zaislu tokiu pvz. lele kuria man mama padovanojo 1 klasej (tai jau virs 20 metu!!!
Kai nuvaziuojamp pas mano mamyte, t.y pas dukrytes mociute, ten ji visada zaidzia su mano lele, kuria gavau 3 metuku gimimo dienos proga
labai gaila, bet neturi
As issaugojau lele-kudiki (dabartines Chou-chou analogas), kelias mazesnes leles, keleta barbiu su baldais, popierines leles, knygas ir leliu vezimeli, toki senovini jei kas prisimena Zekiwa vaikiska varianta
turim barskalu ir medini arkliuka supama
Turi lėlę, minkštą meškiną (berods dar gyvas) ir daug knygų. Knygų dar turi ir iš močiutės vaikystės
snd istraukem filmuku aparata, ir juostiniu filmuku per 15 vnt. Oi manau, bus idomu ziureti pries miegeli
gerai, kad viskas veikia
berods tik pliušinis beždžioniukas
Siaip nemazai issisaugojo mano vaikystes zaisliuku, knyguciu. Bet megstamiausia kolkas didele lele, a la baby born, tik didesne. Tai sunelis ta lele priziuri, buciuoja, krapsto nosi, ausis ir t.t. Smagiausia, kad per ta lele perejo daug vaikisku rankyciu. O ji vis dar laikosi.
Labai daug nuostabiu knyguciu
Įvairios vaikiškos knygutės
Kaip smagu kas islaikete savo zaisliukus... Po manes nieko neliko
Mes tai turim dar nuo sovietinių laikų likusių guminių cypsinčių gyvūnėlių, kurie patinka mūsų dukrytei.
O mano vyro motina issaugojo senas leles - dukrelei jos patinka
Isliko viena lele, kuria gavau pirmojo gimtadienio proga
Tai nebuvo vaikui perduotas zaisliukas, dukra mate, bet nebuvo linkusi su ja zaisti... O as sia lele dabar saugau kaip kokia relikvija
turi tu tokiu guminiu cypsinciu
Yra like leliu, minkstu zaisliuku ir dar palikta barbe su lagaminais, pilnais mano dar siutu drabuziu (tiesa, nebuvau ju atidariusi, tai gal tie drabuzeliai suduleje jau seniausiai
Deja, is mano vaikystes zaisliuku neliko.
pas senelius kai nuvaziuoja kelia i virsu mano lobyna
Žaidžia sunutis su manuoju Lego pirktu prieš 18m
Like mediniai leliu baldeliai ir barbem siuti rubai,keletas knyguciu.
Aš laikau savo barbes su rūbais ir priedais savo mažytei.
MAno sunytis turi pora tokiu guminiu zaisliuku,musu laikais jie buvo labai grazus ir geri,nebuvo net pirkti,kiek pasakojo mama.Siaip patinka grazios spalvytes,paspaudus cypia
Neturi, o gaila, tokius fainus baldus medinius turėjau.
|