Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikai turi ką nors iš jūsų vaikystės?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
Pangasija
neseniai tvarkiausi spintas, tai atradau pakištų visokių senų žaislų atsiminimui. pūkuotukai tai aišku -- sentimentai wub.gif
bet va į dėžutę supakuotos lego kaladėlės -- nu atrodo kaip naujos. galvoju, dar tiek metų pragulės (nu tikrai neišmesiu), gal mažiau -- ir mano vaikų sulauks. nu tai tikrai jiems atiduosiu.
o jūsų vaikai ar turi ką nors, kuo žaidėte jūs?
Kotre
mano jokiu zaisliuku regis neisliko. gal todel,kad tevai keite gyvenamaja vieta ir visu tu nenaudojamu, palepej dulkejusiu daiktu nesiveze,kazka isdalino,kazka tiesiog paliko. o gaila, noreciau tureti koki zaisliuka is vaikystes wub.gif
litavkasam
Aš turiu išlikusių dar net savo mamos žaisliukų ax.gif "pavargę" jau tokie, bet vis dar nuostabūs mirksiukas.gif O savo tai tikrai nemažai turiu - ir lego, lėlė viena kita užsilikusi... Reikia tik palaukt kol ūgtels smile.gif
Paja
Turi maniškės, o labiausiai mylima yra mano vaikystės lėlė. thumbup.gif Tik, kai jau atidaviau joms, tai negalėjo patikėti, kad čia mano ir dar, kad kojos nesilanksto. smile.gif O su vyru esam palikę savo mergaičių pačius pirmuosius žaisliukus bei medinį arkliuką, supamą. Anūkams. bigsmile.gif
VITELI
pas mane liko pora stalo zaidimu, mozaika, pora minkstu zaisliu, leliu biggrin.gif
vaida L
Mano mama išsaugojo keletą mano lėlių, barbes su namais jų, todėl kai paaugs mano mažutė žiūrėsim ar susidomės blush2.gif
mama_gulbe
QUOTE(vaida L @ 2007 05 02, 12:57)
Mano mama išsaugojo keletą mano lėlių, barbes su namais jų, todėl kai paaugs mano mažutė žiūrėsim ar susidomės blush2.gif
*

as ir turiu kruva savo leliu, bet mano sunelis labai myli toki man dovanota kiski..tam kiskiui jau gal vos ne 14 metu, ir kiskis pats mylimiausias ir i lovyte kartu ir i darzeli kartu ir pas baba tas kiskis keliauja mirksiukas.gif
Mikėtukas
meskiukas likes, visas mubuciuotas (mano darbas) smile.gif, nosis nuo to apsitrynusi, as su juo miegodavau, buvau gavusi dovanu 4 metuku proga. Su juo miegojo dukra, kai maza buvo. Dabar sedi ant lentynos kambaryje ir laukia mazojo smile.gif, utariu, ir jam patiks sis meskiukas.
lucra
as savo sunui is palepes istraukiau savo senus guminius zaislus. Tai suniukai, anciukai, dramblys, kuriuos paspaudus cypia... nenubluke tik labai norejo praustis. Puikiausiai zaidzia, dar ir dygstancius dantis pasikaso. jei kada turesiu dukra, padovanosiu jai savo didziule lele, kuria gavau krikstynu proga.
Creed
as ir turiu savo senu guminiu cypsinciu suniuku,meskiuku ir kitokiu padareliu biggrin.gif mano maziui jie thumbup.gif labai megsta juos cypint, grauzt ax.gif
Kajune
Pas mane buvo likę nemažai lėlių, jų rūbelių ir vežimukas lėlėms, bet atidaviau kaiminystėje gyvenančiai 4m. mergaitei, jos abu tėvai alkoholikai, retai kada pamatysi negirtus, taip man jos gaila, tokia miela, niekada nemačius aš jos kieme su žaisliukais, pagalvojau jei kada ir turesiu dukrytę ar ji norės žaist su mano tom lėlėm. Buvo gera širdyje, kai mačiau kiek džiaugsmo buvo, kai ji pamatė visą maišą žaisliukų.
O sūneliui likę keli cypsintys guminukai, su kuriais maudydamasis žaidžia.
Polė
Žaislų liko tik lėlės, bet,kad nėra kam su jom žaisti blush2.gif Bet mano vaikystės knygutės tai puikiai praverčia ax.gif Mielai skaitom smile.gif
mija.07
kaip as noreciau turet nors viena savo vaikystes zaisla ir padovanoti dukrytei, bet deja nebeturiu nei vieno
verysad.gif
bordo68
Taip,ir nemazei -leles,meskiukas,lagaminas zaislu dar sovetiniu lotuliukas.gif dukrele zaide,o dar ir bernui liku.Mano maciute viska issaugo.O as po dukreles irge i deze dejou.O vaiku skirtumas net 16 metu. Arsiprasou uz klidas. doh.gif
rutast
Labai gaila, bet neturi.Būtų labai įdomu...
carvalho
Mano pačios žaislų neišliko, užtai vyras rado savo vaikystės modeliukus, rusiškus tokius- žigulius, volgą...Tai mažasis labai apsidžiaugė, tokį "antikvarą" gavęs biggrin.gif
Laava
puikiai beveik visus prisimenu, nes laukdavoau kaip kaledu tecio griztant atostogu is armijos ir parvezant kokia nauja lele.. bet nei vieno zaislo neturiu likusio verysad.gif
emma
Mano išliko labai daug knygelių vaikiškų,tai vaikams jos labai patinka.Dar yra mano lėlės ir meškinai,bet berniukų jie galima sakyt,kad nedomina.
*Lina*
turi mano pirmą minkštą žaisliuką ir knygutes smile.gif
SUNO
Turiu likuse viena nedidele grazia lelyte,ir dabar dar sedi ta lelyte pas mama ant bufetuko. wub.gif Ir keleta knyguciu likusiu. bigsmile.gif
-rasa-
nieko nieko schmoll.gif
vyšniux
O as galiu pasidziaugti,kad mano mergytei atiteko visas mamos kraitis biggrin.gif .
Mano tevu dideli namai,todel geri zaisliukai buvo graziai sudeti ir snaude pakol uzaugo nauja karta wub.gif .
Leliu baldai,indai,leles ir meskinai,tokiu dabar niekur nerasi wub.gif .Man,aisku, senieji net brangesi uz naujus zaisliukus doh.gif rolleyes.gif .Juk su jais kartu visa mano vaikyste praejo,dabar ir dukros praeis...gal anukei liks dar biggrin.gif
Margarita 25
Ne neturi, neišsaugojau nieko. O iš mano vyro vaikystės tai turi pora žaisliuku
Gyromitra
Kai buvo kokių 2 metukų, turėjo mano mylimiausią katytę minkštą, labai ją mylėjo, bet dabar kažkur ji pasilikus pas senelius unsure.gif nenuri šiuo metu nieko unsure.gif
Ingavysnia
pas mus rusy yra barbe su visokiais baldais.. tik beda kad kad berniukui nelabai.. bet gal kada mergaite turesim tai bus kam zais smile.gif ir siaip yra visokiu minkstu ir guminiu zaislu like.. tai darbar jie vaiko dezej smile.gif o kai kurie pas mano mama kad nuejus pas ja butu su kuo pazaisti ax.gif
joginte
Dar keletas mano mėgstamiausių žaisliukų liko pas mano mamą - pirmoji lėlė, kuri man buvo padovanota tik gimusiai (šiuo metu pats mylimiausias mažosios žaislas pas močiutę) maži baldukais su kuriais kaip nekeista žaidžia dičkis ax.gif ir šiaip keli pliušiniai žaisliukai. Deja, daugumą mano išsaugotų žaislų sužaidė sesers vaikai, tai gimus maniškiams mažai kas beliko unsure.gif
rasras
Turim medinį supamą arkliuką, keletą lėlių, vežimuką žaislinį lėlėms (koks keistas dabar atrodo!), keletą stalo žaidimų...Viskas mano mamos dėka - sugebėjo išsaugoti. Man ir dukrytei šie žaisliukai labai mieli. wub.gif wub.gif wub.gif
Traskiai
pas mus sode liko meskis, diiiiidlis, tai dabar atrama atstoja, toks kietas kietas 4u.gif
Anona
Pas mus liko daug vaikiškų knygelių. Man atrodo, kad mums patiems jos reiškia daugiau, negu mūsų vaikams... smile.gif
Smagurė
Tėvelio vaikystės arkliukas, kurį jam kadaise senelis išdrožė wub.gif net perdažyt nesinori wub.gif
user posted image
daniele
oho, vat tai tai zaisliukas, raritetas, reikia saugoti. thumbup.gif
Mes tai absoliuciai nieko neturim nuo mano ar vyro vaikystes, nebent knygas cool.gif
Mylimukas
QUOTE(Vijolė @ 2007 06 20, 10:27)
Tėvelio vaikystės arkliukas, kurį jam kadaise senelis išdrožė  wub.gif net perdažyt nesinori  wub.gif
user posted image
*

Tikrai nerealus daiktas thumbup.gif
Aš išsaugojau savo vaikystės lėlę, bet maniškė aplamai nelabai su lėlėm žaidžia, tai kartais pagalvoju, kad be reikalo tik vietą užma.
perlixike
arkliukas tai super thumbup.gif as irgi dar turiu užsilukusiu vaikisku knyguciu, meskina,lego ir dar visokiu smulkmenu, tai dukterecia su jais zaidzia thumbup.gif
naitas
QUOTE(Dios @ 2007 05 02, 00:22)
neseniai tvarkiausi spintas, tai atradau pakištų visokių senų žaislų atsiminimui. pūkuotukai tai aišku -- sentimentai  wub.gif
bet va į dėžutę supakuotos lego kaladėlės -- nu atrodo kaip naujos. galvoju, dar tiek metų pragulės (nu tikrai neišmesiu), gal mažiau -- ir mano vaikų sulauks. nu tai tikrai jiems atiduosiu.
o jūsų vaikai ar turi ką nors, kuo žaidėte jūs?
*

kaip gražu wub.gif O aš nieko neturiu. Kaip tik neseniai pagalvojau, kad aš ir brolis ir sesė turėjom medinį supamąjį arkliuką. Taigi turėtų dar būti. doh.gif Bet nėra... matyt, dėl vietos stokos, tėvai jį kažur padėjo, gal į malkas, nežinau ax.gif Dabar būtų thumbup.gif , ir sentimentų, ir naudos prasme.
evelina
ui kiek žaisliukų , tik reikia pas tėvą namie ant aukštelio užlipti biggrin.gif ir vežimėlis lėlėms, lėlių krūva, baldeliai, arkliukas knygų kalnas. jie bus nebegražūs, ne tokie kaip nauji, bet vistiek geri žaisti. aš maža būdama su mamos lėlėmis dar žaidžiau. buvo viena tokia labai idomi, išblukusi nuo senatvės, bet aš, kvaiša pagalvojau, kad ji kaip kitos, nedūžta ir numečiau nuo aukšto ant žemės, kad neštis nereikėtų, ir sudužo verysad.gif
Meida
Neturi nieko... unsure.gif Po manęs augo sesių vaikai,tai ko pati nesuvariau,tai jie damušė doh.gif O jei kas ir būtų- maniškiui ilgai tikrai nelaikytų doh.gif biggrin.gif
kastone
dukrytei atiteks keletas mano vaikystes leliu, zaislu ir daug daug knygu wub.gif
eglaitė
verysad.gif kaip liūdna pasidarė,perskaičius šią temelę-o aš visai nieko nebeturiu iš savo vaikystės verysad.gif O turėjau nemažai....ir iš užsienio parvežtų.....tiesiog viską atidavinėjom prasčiau gyvenantiems vaikučiams.Prieš 20m gal tos mados nebuvo ką nors pasilikti g.gif
JM
mano abu vaikai turi ir knygute mano ir palaidien tokia grazia,kur ir as maza nufotkinta ir mano sunus ir va dabar dukros eile thumbup.gif
noanoa
Turim labai daug pasaku knygu,nes as vaikystej kolekcionavau,dar gal 10mano leliu,tik dukrytes truksta,Guminiu zaislu kolekcija jau mesiu lauk,nes niekam ji nereikalinga.Ir siaip visokiu visokiu mano vaikystes zaislu.Sunus nelabai su jais zaidzia.Bet lygiai taip pat greit atsibosta ir dabartiniai zaislai biggrin.gif ,nes labai jau perdaug ju turi,uztektu 10vaiku biggrin.gif .
Papildyta:
Net mano rubeliu daug turim,graziu visai,amerikietisku,nes pries 30m.gimines is Amerikos atvezdavo.Tai kai ka,pvz.dzemperi ir sunus kartais uzsivilkdavo.Mama daugka issaugojo.O stai vyro tevai nieko(pykstu net ant ju,net vyro nuotrauku nera doh.gif ),tik rogutes,bet ir tai gerai.As tai esu CRAZY del visokiu relikviju,atminimu.
Papildyta:
QUOTE(Vijolė @ 2007 06 20, 10:27)
Tėvelio vaikystės arkliukas, kurį jam kadaise senelis išdrožė  wub.gif net perdažyt nesinori  wub.gif
user posted image
*

Vau!Kip faina!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif !
Maldyve
koks fainas arkliukas!
turi dukra keleta mano leliu, bet bent jau kol kas jokio ypatingo demesio joms nerodo...
Niktė
Drabužėlių yra daug, tik nelabai berniukui juos eina pritaikyti. uošviai turi atidavę tėčio adijaliuką, su kuriuo jis buvo parvežtas iš gimdymo namų. Žaislų, yvairiausių knygučių taip pat yra daug
rikutis
o mano sunelis miega loveleje, kurioje as uzaugau, ir rubeliu, kuriuos berniukui pritaikyt galima, ir vystyklu turim is mano vaikystes, ir barskuciu, ir meskuciu- mama net vezima issaugojo, bet cia jau tik aciu atsargiai pasakiau... smile.gif
agules
Labai daug knyguciu, o zaisliuku tik kelis is mano vaikystes, daugiau is paauglystes laiku- draugu sudovanotus pliusinius zaisliukus.
VAE
mano mama viską išsaugojo: vystyklus, rūbelius, lovytę, vežimėlį (reiktų pabandyt su tuo vežimėliu į miestą išvažiuot lotuliukas.gif ), žaislus
jurgitav
QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 12:12)
Pas mus liko daug vaikiškų knygelių. Man atrodo, kad mums patiems jos reiškia daugiau, negu mūsų vaikams... smile.gif
*

Liko ir pas mane keletas pasaku knygeliu tik kazkaip mano vaikams nelabai jos sako nera paveiksliuku g.gif
Zana4
Liko mano lėlė naujagimis tongue.gif bet maniškis nelabai žaidžia su ja blush2.gif nes berniukas smile.gif
laimonda
Liko nemazai zailu ir mano, ir vyro smile.gif . Daugiausia minkstu zaislu ir knygu bigsmile.gif
HakunaMatata
Kai buvau gal 3 metu, man mama is Kubos parveze zaislini negriuka biggrin.gif tada jis man dare didziausia ispudi! Ir dabar dar daro, tik jau ne tik man, o ir mano vaikui biggrin.gif
Mazulius
O maniske tai mielai zaidzia ir tamposi su savim su mano vaikystes lele gal70 cm ugio. Kai atsivezem is tevu, tai abi vienodos buvo... Jai jau turbut kokie25 m, padovanojo man senelis su deze ir grazia baline suknia 4u.gif Ir kainavo nereaaliai daug-25 rublius doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.