Nuo gegužės mėn užrašiau į darželį netoli namų,bet niekas nieko nežino apie jį.gal yra mamyčių,kurių vaikučiai lanko šį darželį?ką galite apie jį parašyt?
O kurioj jis vietoj?As uzrasiau i Pusineli,cia tas pats ar kitas?
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 03, 18:06) Nuo gegužės mėn užrašiau į darželį netoli namų,bet niekas nieko nežino apie jį.gal yra mamyčių,kurių vaikučiai lanko šį darželį?ką galite apie jį parašyt? Tai tu iš Vilijampolės? Negaliu pasakyti nieko gero apie šį daržą Na ką, mano dukrytė greit bus mėnuo kai jau lanko šį darželį. Ir esu labai patenkinta. Šį darželį pasirinkau po daugybės paieškų, tikrai teko apkeliauti po ne vieną rajoną ir po ne vieną darželį Buvau ir tame "židinėlyje", bet kai kas užkliuvo kas nepatiko Gal atsiras daugiau mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį daržiuką? O gal kas ruošiasi i jį vesti ? Klauskit , mielai atsakysiu
Na mes lankom šį darželį jau metus laiko. Nusiskundimų neturiu kol kas jokiu. Man tai iš pradžių patiko šis darželis, nes jo aplinka sutvarkyta. Gal kam nors tai atrodo nesvarbu, bet čia yra kur vaikams pažaisti, pasikarstyti, vienu žodžiu vaikai turi kur išlieti energiją. O be to viskas gražiai atrodo. Kai kuriuose darželiuose esu mačiusi tik pilną kiemą betoninių smėlio dėžių ir kelias supynes susidėvejusias. Ką ten vaikams visą laiką smėlio dėžej tupėti?
O apie lopšelio auklėtojas esu labai geros nuomuonės, ypač apie Violeta Dabar mes perėjom i kitą grupę, tai žiūrėsim kaip seksis ten. taza, o kokią grupę Lukas lanko?
Ot sutapimas. Tikrai dabar Lukas drugelių grupėje. Tik tavo Ugnės aš nelabai prisimenu. Gal pamačius prisiminčiau. Kažkaip vaikus kur nuo pradžiu lankė, tai pažįstu, o vėliau pradėjusių lankyti nelabai, nes ateinu Luko pasiimti apie 17 val. o tada vaikų jau neldaug būna likę.
sutapimas
maniškė į darželį atvedama apie 9, o dauguma tėvelių atveda apie 8, 8.30, o pasiimam apie pirmą. todėl visko gali būti, kad prasilenkiam. susimatysim per tėvų susirinkimą beje, šiandien dvynukai gimtadienį šventė, valgė tortą ir arbūzą, tai ugnė grįžus namo vos spėjo ant puodo. girdėjau, kad 14 d vaikučius žada vežti į lėlių teatrą, nežinau ką daryt, gal neleisiu dar, mažoka dar sakyčiau
Na maniškis tai anksti į darželį atvažiuoja. Apie 7,30 kartu su tėčiu keliauja.
Į teatrą aš galvoju Luką leisti, nes dar nebuvęs nė karto. Todėl kai buvom sekmadienį lėlių šventėj, tai tų lėlių, ypač didelių, bijojo O susirinkimas sakė bus rugsėjo 26d., tai tada ir susipažinsim ankstyvi jus labai o dėl teatro, tai aš leisčiau, nebent jei kartu važiuočiau, nes kitaip pati pergyvenčiau labai, maža kas o aš rytoj su Luku susipažisniu
Labai džiaugiuosi, kad jums patinka šitame darželyje
Beje, $kristina$ , parašyk , kas Židinėlyje užkliuvo?
Labas lašeli, kur taip ilgai prapuolus buvai
Tiesą sakant keista girdėt tokius bajerius su apsisiota pagalve, nes bent mūsų grupės vaikučiams net kojinytės pakeistos būna, kai iš lauko grįžta, nors ir ne šlapios, ir maikytę buvo ugnė tik šiek tiek labai nedaug apsipylus kompotuku, gal lašiukai keli, buvo perrengta. Ir kaip jis apskritai tą pagalvę apsisiot sugebėjo? Ne, nu geras čia o židinėlyje nepatiko 2 dalykai (pagrindiniai) 1. nepatiko, kad į grupę ateina žaisti auklėtojos dukra, būtų nieko, bet ta mergaitė slogavo, aš pro ausis tokių dalykų nepraleidžiu 2. aš tame darželyje lankiausi kai buvo šalta, ankstyvą pavasarį. keista buvo tai, kad vaikučius nurengė ir vedė jau į miegamąjį guldyt miegui prie atidarytų langų, vaikai sušilę, dar grupėje išrengiami, padarytas skersvėjis, miegamojo durų net neuždarė, vaikai miega tiesiai ant skersvėjo. nežinau kaip aš tuomet nieko nepasakiau, bet mintyse jau tikrai žinojau, kad čia savo vaiko neleisiu. ir šiaip "pušaitės" aplinka man daug mielesnė nei "židinėlio".
taza kaip sekėsi teatriuke, nepaklausiau auklėtojos, tai įdomu, neleidau dar saviškės
Na Lukas tai labai patenkintas. Aišku kiek sugeba jis paiškinti, tai jam didžiausias įspūdis buvo didelės lėlės ir kad jie spiegė
QUOTE($kristina$ @ 2005 09 16, 21:09) Sveikutė! Dirbau atostogavau, po to visokių parodų, sugebėdavau tik trumpai paskaitinėti ... Apie tą apsisiojimą tai rimtai. Nžn kaip jis sugebėjo ta pagalvę apsiusioti,gal susirietęs buvo ar po pilvu pasikišęs... bet faktas , kad vaikas gryždavo smirdančiais plaukais Kaip gerai , kai pasidalijam savo patirtim ir galim neprarasti budrumo QUOTE(Lašelis @ 2005 09 19, 09:12) bendradarbė veda savo vaiką i tą netoli Vytenio gatvės,kiemuose, nepamenu pavadinimo. Man ten jau toks baisuoliškas darželis, o jiems jis pats geriausias tas darželis vadinasi berods "dobilėlis", na esu aš apie jį girdėjusi, kad ten Tai ką, susirinkimas, kuris planuotas buvo šiandien neįvyko, mūsų grupėje tik 5 vaikai, todėl tėvai ir nesusirinko. Šiandien buvau su auklėtoja pakalbėt, perspėt, kad vaikui raudonukė nuo ketvirtadienio, tai ji pasakė, kad nuo ketvirtadienio pusė grupės jau nebuvo
Sergam mes, sergam. Tik ne raudoniuke, o šiaip kažkoks virusas. Lukas kosėja labai, o nuo jo ir Simas užsikrėtė. Tai vakar jam temperatūra 39 buvo. Na šiandien jam geriau, o Lukas tai visai nepanašus į ligonį (išskyrus kosėjimą) ir siaučia namuose
QUOTE(taza @ 2005 09 27, 10:45) Sergam mes, sergam. Tik ne raudoniuke, o šiaip kažkoks virusas. Lukas kosėja labai, o nuo jo ir Simas užsikrėtė. Tai vakar jam temperatūra 39 buvo. Na šiandien jam geriau, o Lukas tai visai nepanašus į ligonį (išskyrus kosėjimą) ir siaučia namuose SVEIKOS.....Pušaitės lankytojos! Parašykite,ką nors teigiamo ir neigiamo apie šį darzelį? Kokie būreliai čia yra?Kaip aukletojos?Mano 2002m.tai eitų į jūsų grupę turbūt? QUOTE(AStonke @ 2006 01 23, 16:14) SVEIKOS..... Parašykite,ką nors teigiamo ir neigiamo apie šį darzelį? Kokie būreliai čia yra?Kaip aukletojos?Mano 2002m.tai eitų į jūsų grupę turbūt? Sveika, mes "Pušaitės" ex lankytojai Na bet manau skaitei mano ankstesnius postus Iš manęs direktorė nereikalavo nieko, nes atėjau uzsiregistruoti kai vaikui buvo 1m, o vesti pradėjau 2-jų. Kai jau pradėjom lankyti, nunešiau brendžio ir kavos. Viskas.Ji buvo labai patenkinta QUOTE(Lašelis @ 2006 01 24, 11:02) Sveika, mes "Pušaitės" ex lankytojai Nu dėl tų sirgimų tai aš nepergyvenu,visai..........čia priklauso ir nuo vaiko,ypač,jei jis lanko pirmus metus........Mano vyresnis"gerame "darzelyje-irgi pirmus metus,vien sirgo!Dabar į metus,gal kartą suserga...Su mazaja.....irgi praeitus metus "neišsikapstėme,iš biletenių" šiemet:tik paslogavo......nors aplinkui pilna vaikų buvo,kosėjančių..........ir ttt........Na bet manau skaitei mano ankstesnius postus Iš manęs direktorė nereikalavo nieko, nes atėjau uzsiregistruoti kai vaikui buvo 1m, o vesti pradėjau 2-jų. Kai jau pradėjom lankyti, nunešiau brendžio ir kavos. Viskas.Ji buvo labai patenkinta Bet man įdomu,kokia tvarka,tam darzelyje,kas dar blogo??????????Kaip tos auklėtojos?O kodėl jūs pervedėte į zidinėlį?Dėl ligų? Zinau,kad zidinėlis-tikrai geresnis.......bet........šitas prie pat namų..........O jei vezioti,tai veziotume ir į tą ,kur dabar veziojame........... Tai laukiu blogų ir gerų komentarų? QUOTE(AStonke @ 2006 01 25, 12:04) Bet man įdomu,kokia tvarka,tam darzelyje,kas dar blogo??????????Kaip tos auklėtojos?O kodėl jūs pervedėte į zidinėlį?Dėl ligų? Zinau,kad zidinėlis-tikrai geresnis.......bet........šitas prie pat namų..........O jei vezioti,tai veziotume ir į tą ,kur dabar veziojame........... Tai laukiu blogų ir gerų komentarų? man nepatiko "pochuistiškas" (atsiprašau už žodį, bet čia jis tinka) auklėtojų požiūris į vaikus. kažkaip viskas dėl akių. Na nžn gal tik man taip pasirodė, bet buvo atveju, kai ateini anksčiau ar dieną, tai auklėtojos vaikus palikę skudurus apžiūrinėja ar kitoje grupėje plepa, arba pamato lauke, kad ateini, tada jau puola prie vaiko, ir nosį pašluosto ir smėlį nuo veido pakrapšto, o pastebėjus iš toliau, tai nelabai.... QUOTE(Lašelis @ 2006 01 25, 12:18) man nepatiko "pochuistiškas" (atsiprašau už žodį, bet čia jis tinka) auklėtojų požiūris į vaikus. kažkaip viskas dėl akių. Na nžn gal tik man taip pasirodė, bet buvo atveju, kai ateini anksčiau ar dieną, tai auklėtojos vaikus palikę skudurus apžiūrinėja ar kitoje grupėje plepa, arba pamato lauke, kad ateini, tada jau puola prie vaiko, ir nosį pašluosto ir smėlį nuo veido pakrapšto, o pastebėjus iš toliau, tai nelabai.... NU jo.................. Bet,rašykite visos,ką dar zinote ir gero ir blogo.....iki pavasario turiu apsispręsti................ ooo, astonkė ar tik ne mano kaimynka jei taip, tai žinai per kiek darželių aš pervažiavus, nes darželiui buvau iškelus gana aukštus reikalavimus, ir tik šitas vienintelis, kuris man patiko. ir mergina mano greit priprato, paverkė tik savaitėlę, ir kas svarbiausia darželyje viską valgo. auklėtojom nesiskundžiu, ne kartą stebėjau iš šalies matai lašeli, kiekvienas vaikas skirtingas, kas gerai vienam, nebūtinai bus gerai kitam
O kokie dar būreliai yra šitame darzelyje? Ką papildomai mokina?Ar yra logopedas.......ir pan...
Kiek papildomai renkate į visokius fondus?Ar darzelio remontams? Logopedas yra, dėl fondų tai nieko nežinau, kažkokia rinkliava yra po 5 lt
AIŠKU..........
o būreliai kokie yra? Lyg į baseiną veda?Bet,kaip ten tie vaikai patys baseine apsirengia,ir susitvarko?Neįsivaizduoju.....
Dėl būrelių nežinau, nes šiuo metu nelankom, namie kol atšils pabūsim. o į baseiną tai veda tik gal kiek didesnius, nors kiek žinau tai veda jau visus, kurie lanko daržlį (ne lopšį), t.y. nuo 3 m. Bet veda gal irgi tik pavasarį, nagi vaikus žiemą į baseiną vesti gi būtų nesamonė
p.s. kaimynka apsimeti, kad nepažįsti QUOTE($kristina$ @ 2006 02 18, 00:05) Dėl būrelių nežinau, nes šiuo metu nelankom, namie kol atšils pabūsim. o į baseiną tai veda tik gal kiek didesnius, nors kiek žinau tai veda jau visus, kurie lanko daržlį (ne lopšį), t.y. nuo 3 m. Bet veda gal irgi tik pavasarį, nagi vaikus žiemą į baseiną vesti gi būtų nesamonė p.s. kaimynka apsimeti, kad nepažįsti Kodėl apsimetu,kad nepazįstu??????????????pazįstu........ Bet,tai,ką aš turiu daryti? Tiesiog domiuosiu darzeliu............o,jei nori su manimi pabendrauti ,parašyk ,man asmeniškai........
Mano dukra taip pat lanko šitą darželį , aš labai esu patenkinta juo o ypač turim dievišką auklėtoja
Labai daug užimtumo yra lankom mes baseina, šokius pramoginius,darželio ansablį "Katrė". Smagu kad visa tai yra darželyje. Mes mamos esam turbut visos išrankios ieškodamos kad mūsų vaikui butų kad tik geriau. Nuo pat pirmos dienos maniškė eina į šį darželį su šypsena veide.
Sveikos šio darzelio mamytės
tai gal zinote į kokią grupę eis mano mergaitė 4m.(gim 2002m.) kokios auklėtojos turi šių metukų vaikučius? Sakė yra dvi grupės viena mišri,kita vien,kaip supratau 4metukų
labutis, mamytės
mes nuo rugpjūčio ruošiamės į "Pušaitę"... gal kas žinot, ar galima tikėtis ten papildomų užsiėmimų vaikui, t.y. gydomosios mankštos ar kažko panašaus
Papildomi užsiėmimai yra, tai šokių ir gimnastikos būreliai, o sporto ir muzikos užsiėmimai būna berods kasdien pagal grafiką
Sveikos........
Ar,kas lankote vasarą šį darzelį? Kas ten naujo? Mes eisime į rugpjūčio galą apsiziūrėti,į kokią gr.direktorė paskirs QUOTE($kristina$ @ 2005 01 03, 18:06) Nuo gegužės mėn užrašiau į darželį netoli namų,bet niekas nieko nežino apie jį.gal yra mamyčių,kurių vaikučiai lanko šį darželį?ką galite apie jį parašyt? Labas, nezinau ar i tema, gal seniai jau viska zinai apie si darzeli, bet man jis visai neblogas- mano vuresnioji lanke, atrodok ,ad viskas buvo gerai- vesdavo i baseina karta per savaite. tiesa, to norejo tevai. Yra toks vaiku ansamblis "Katre', muzike jam vadovauja. Gana saunus!
labas, mamos,
dairausi savo mažiukui lopšelio, leisčiau nuo kito rugsėjo maždaug, kai jau būtų apie pusantrų metukų amžiaus. noriu paklausti, kaip ten su vietom. mes mat esame iš rajono, ne iš miesto, tai tipo gali pasakyti, kad va nepriklausote mums ir nepriimsime. Praeitą rugsėjį spec.uzrašiau i šį darziuką,vien tam ,kad nereikėtų duoti kyšio
Mes buvome "rajoniniai" vaikai , tai jokio kyšio nedavėm ir net nebuvo jokių būdu pareikšta, kad reikėtų jo...
QUOTE(Lašelis @ 2006 08 31, 09:19) Mes buvome "rajoniniai" vaikai , tai jokio kyšio nedavėm ir net nebuvo jokių būdu pareikšta, kad reikėtų jo... Prieš keletą metų dirbau tame darželyje, bet direktorė tikrai kyšių iš tėvelių nereikalaudavo
Mano vaikas ne vienus metus lankė šį darželį ir iš jo į mokyklą išėjo.
Negaliu pasakyt nieko blogo - darželis kaip darželis, tvarkingas. Atkreipkite dėmesį, kad šiame daržiuke visos grupės turi atskirus miegamuosius (o kituose vaikai sieninėse lovose miega), ir aplinka sutvarkyta. Ir darbo laikas patogus. Ir, kas svarbiausia - nebuvo čia tų visuotinių rinkliavų langams, stalams ar kt.... Ir dar kas - čia dirba logopedė. Taip kad, jei vaikas švepluoja, neaiškiai kalba, su juo dirba individualiai. Kitas puikus dalykas - netoliese yra Vilijos baseinas. Tai galima vyresnius vaikus pietų miego metu vesti į treniruotes - jie yra iš daržo nuvedami ir atgal parvedami (ir sausom galvom, prižiūrėti). Taip kad... Dėl skonio nesiginčijama, aišku.
Nu,kai nepabūni geresniam darzelyje ,tai šitas aišku neblogas
Kad galvomis sausomis grįzta ,tai čia mitas O visa kita aišku gerai P.s logopėdė yra,bet neaišku,kaip ji vaikus mokina,nes viena mama skundėsi,kad vaikšto jau pas ją antrus metus,o progreso jokio... Niekur nėra vien gerai,vienur ten minusai,kitur ten......
Nu nežinau - dėl matinimo tai prieš 5 metus tokių grybų nebuvo - vakarienė 17,30 kaip ir visur; 4 kartai per dieną. Galvos iš tiesų sausos (bent jau ligų nebuvo), bet, kaip Tu ir sakai, gal berniukams, nes mergaitės neturiu. Pas logopedę mano vaikas ėjo - viskas normaliai, bet, jei tikiesi stebuklo - to nebus niekur.
O dėl to nepamatymo kur geriau, tai galiu pasakyti, kad šitas darželis mūsų vaikui buvo trečias (gyvenom tuo metu netoliese). Prieš tai ėjo į Kodėlčiuką - va ten tai tikrai "žvaigždžių paradas" ir LT rinktuvė. Ir dar Eiguliuose lankėm (bet nepamenu pavadinimo), tai ten man irgi betvarkė pasirodė.... Tai va. Visur gerai, kur mūsų nėra, bet nenorėkit iš valstybinės įstaigos išmelžt daugiau nei jie gali. Palaukit, į mokyklas vaikai pradės eit - va ten tai ir lentas pirksit, ir suolus, ir langus plastikinius dėsit, kad vaikai nešaltų. Nes valdžiai tas nerūpi.
Mums sis darzelis kieme po langu kaip sako
Mano padūkėliui jau 5 mėn, pradėjau dairytis darželio, tai mąstau galleisti į šį?
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 09 30, 23:03) Mums sis darzelis kieme po langu kaip sako Aš atėjau užrašyti, kai vaikui buvo metai, o leidom nuo dviejų.Tai tada vedėja pasakė, kad galėjom taip neskubėti, nes esam darželio rajono vaikai. Bet kiek girdėjau dabar problemos su vietom, tai nueik ir pasiklausk, arba iš karto užsirezervuok vietą QUOTE(Kashmyra @ 2006 10 03, 16:46) Mano padūkėliui jau 5 mėn, pradėjau dairytis darželio, tai mąstau galleisti į šį? Man rodos nuo 1,5m. Bet nesu garantuota, irgi užeik pas vedėja, nebloga moteriškė pasirodė
Mes irgi lankom si darzeli. Uzsirasem taip pat is anksto, nors esam "rajoniai", bet kaip sakoma, del sventos ramybes. Lankom mazuju grupe "Nykstuku". Tai ta aukletoja Violeta is tiesu maloni, bendraujanti moteris. Is pradziu net patiko, o dabar atrodo gal net per daug "drauge" nori but. Man juk svarbiausia, kad su vaiku gerai elgtusi, o ne su manim maloni butu. Bet gal ji is tiesu toks zmogus? Ir ta kita Vilija irgi sauni. Nepatingi su vaikuciais pazaisti, pagiria kiekvieno laimejima.
Tik va kas nepatinka: net geru oru, kai dar siltas rugsejis budavo, i lauka mazuju patingedavo isvesti. Ir kuomet vaikai pavalgo, tai rankas ir veiduka jau tooooookiu saltu vandeniu nuplauna Kas dar vedate vaikucius i si darzeli, kokios vyresniu vaikuciu aukletojos jums patinka? Pas ka papuolete si rudeni, iseje is "Nykstuku" grupes?
mes irgi pas "Nykštukus". Kadangi maniškiui turbūt labiau prie širdies Violeta, tai ir man ji "labiau"-mažiau problemų ir mažiau pretenzijų.... O dėl lauko - kiek ateidavau pasiimti, tiek jie lauke...
maistas 3 kartus per dieną man irgi keistai atrodo - kai veduosi namo, tai išklausau visą asortimentą, ką mano kūdikis valgys namie
Man,tai va maistas tai irgi "tragiškiausias" dalykas šiame darzelyje
Kadangi neseniai čia lankome,tai neturiu ką ir pasakyti,šiaip paklausčiau direktorės,bet seniau vedantys vaikus tėvai,gal zino,kodėl čia taip? Mes tiesiai po darzelio dar vaziuojame į treniruotes,todėl manoji,tik nuvaziavus jau nori valgyti O mes lankome paukštelių gr..mūsų gr.Vilija lyg irgi turi pusę etato....
Nors maniskei tik nepilni 5 men,jau dabar pagajvoju kad kuo greiciau reikia eiti ieskoti darzelio.Aisku,lopselis-darzelis "Pusaite" mums yra arciausiai namu(as ji pro langa matau),taciau pasiklausius mamyciu pasisakymu,kazkaip neramu pasidaro.Juk savo vaikui noretum tik to kas geriausia.Aisku, reikes apsiziureti ir dar keliuse darzeliuse,kad po to nelikciau "ant ledo",jei kokia direktore pasakys kad be 400 litu,mazajai vietos neatsiras jos vadovaujamame darzelyje.Ir dar tas maitinimas keistas- tik 3 kartai i diena.
|