Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilijampolė: l/d "Pušaitė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
$
Nuo gegužės mėn užrašiau į darželį netoli namų,bet niekas nieko nežino apie jį.gal yra mamyčių,kurių vaikučiai lanko šį darželį?ką galite apie jį parašyt?
ŠOKOLADĖ9
O kurioj jis vietoj?As uzrasiau i Pusineli,cia tas pats ar kitas?
Lašelis
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 03, 18:06)
Nuo gegužės mėn užrašiau į darželį netoli namų,bet niekas nieko nežino apie jį.gal yra mamyčių,kurių vaikučiai lanko šį darželį?ką galite apie jį parašyt?
*

Tai tu iš Vilijampolės? Negaliu pasakyti nieko gero apie šį daržą schmoll.gif Tik tai , kad maistas neblogas ir išoriškai švaru, gražu. Maniškis gi verkė metus laiko kas rytą, ten eidamas. Lavinimas silpnokas. nu nžn , aš gal išranki, bet kai per vasaros atostogas nuėjom i "Židinėlį", tai ir likom thumbup.gif . Vaikas per mėnesį tiek išmoko, kiek ten per metus nepavyko.
$

Na ką, mano dukrytė greit bus mėnuo kai jau lanko šį darželį. Ir esu labai patenkinta. Šį darželį pasirinkau po daugybės paieškų, tikrai teko apkeliauti po ne vieną rajoną ir po ne vieną darželį mirksiukas.gif Aš esu taip pat labai išranki, bet šis darželis tiko labiausiai, nors jį ir palikau pačiai pabaigai, o galėjau iš pat pradžių į jį ir vesti doh.gif Nenoriu per daug prikarksėti, pažiūrėsim kaip bus vėliau, bet kol kas esu viskuo patenkinta
Buvau ir tame "židinėlyje", bet kai kas užkliuvo kas nepatiko rolleyes.gif mirksiukas.gif bet apie tai ne ši tema mirksiukas.gif
Gal atsiras daugiau mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį daržiuką? O gal kas ruošiasi i jį vesti ? Klauskit , mielai atsakysiu mirksiukas.gif
taza
Na mes lankom šį darželį jau metus laiko. Nusiskundimų neturiu kol kas jokiu. Man tai iš pradžių patiko šis darželis, nes jo aplinka sutvarkyta. Gal kam nors tai atrodo nesvarbu, bet čia yra kur vaikams pažaisti, pasikarstyti, vienu žodžiu vaikai turi kur išlieti energiją. O be to viskas gražiai atrodo. Kai kuriuose darželiuose esu mačiusi tik pilną kiemą betoninių smėlio dėžių ir kelias supynes susidėvejusias. Ką ten vaikams visą laiką smėlio dėžej tupėti?
O apie lopšelio auklėtojas esu labai geros nuomuonės, ypač apie Violeta wub.gif . Matosi kad vaikus myli ir mano nuomone būtent tokios reikia pradedant lankyti lopšelį. Su mano vaiku iš pradžių ir į tualetą vaikšiodavo smile.gif , nes jis jos nepaleisdavo.
Dabar mes perėjom i kitą grupę, tai žiūrėsim kaip seksis ten.
$

taza, o kokią grupę Lukas lanko? rolleyes.gif jei drugelių, tai su maniške kartu
taza
Ot sutapimas. Tikrai dabar Lukas drugelių grupėje. Tik tavo Ugnės aš nelabai prisimenu. Gal pamačius prisiminčiau. Kažkaip vaikus kur nuo pradžiu lankė, tai pažįstu, o vėliau pradėjusių lankyti nelabai, nes ateinu Luko pasiimti apie 17 val. o tada vaikų jau neldaug būna likę.
$
sutapimas biggrin.gif

maniškė į darželį atvedama apie 9, o dauguma tėvelių atveda apie 8, 8.30, o pasiimam apie pirmą. todėl visko gali būti, kad prasilenkiam.
susimatysim per tėvų susirinkimą biggrin.gif
beje, šiandien dvynukai gimtadienį šventė, valgė tortą ir arbūzą, tai ugnė grįžus namo vos spėjo ant puodo. biggrin.gif vienu žodžiu, šventė vaikai, smagu buvo.
girdėjau, kad 14 d vaikučius žada vežti į lėlių teatrą, nežinau ką daryt, gal neleisiu dar, mažoka dar sakyčiau g.gif
taza
Na maniškis tai anksti į darželį atvažiuoja. Apie 7,30 kartu su tėčiu keliauja.
Į teatrą aš galvoju Luką leisti, nes dar nebuvęs nė karto. Todėl kai buvom sekmadienį lėlių šventėj, tai tų lėlių, ypač didelių, bijojo smile.gif .
O susirinkimas sakė bus rugsėjo 26d., tai tada ir susipažinsim drinks_cheers.gif .
$

ankstyvi jus labai
o dėl teatro, tai aš leisčiau, nebent jei kartu važiuočiau, nes kitaip pati pergyvenčiau labai, maža kas doh.gif per maža dar maniškė
o aš rytoj su Luku susipažisniu rolleyes.gif biggrin.gif
Lašelis
Labai džiaugiuosi, kad jums patinka šitame darželyje thumbup.gif thumbup.gif .Manau vaikas vaikui nelygu (kaip ir mama mamai ax.gif ) Violeta ir mano Lašiuko numylėtinė buvo... nors neprasidėjus šildymui vaiką ant prisisiotos, atšalusios pagalvės guldydavo (tipo nėra kur išdžiovinti schmoll.gif ) ..... schmoll.gif Kol man daėjo, kodėl parėjus namo jo plaukučiai sisaliuku smirdėdavo blink.gif . Na jis 2,5 metų buvo, tai dar atsitikdavo kartais nelaimės, o pagalvė tai nedžiūdavo.... ax.gif O vasaros atostogų metu, pavadavo viena tokia stamboka auklėtoja su akiniais ir pusilgiais plaukais, tai ji mano angeliukui per užpakalį mušdavo....Net pas direktorę buvau.... Bet labai tikiuosi, kad tik mums taip nepasisekė verysad.gif

Beje, $kristina$ , parašyk , kas Židinėlyje užkliuvo? mirksiukas.gif Negi mano budri -priekabi akis ką praleido? Gali ir į až tongue.gif
$
Labas lašeli, kur taip ilgai prapuolus buvai biggrin.gif ?

Tiesą sakant keista girdėt tokius bajerius su apsisiota pagalve, nes bent mūsų grupės vaikučiams net kojinytės pakeistos būna, kai iš lauko grįžta, nors ir ne šlapios, ir maikytę buvo ugnė tik šiek tiek labai nedaug apsipylus kompotuku, gal lašiukai keli, buvo perrengta. Ir kaip jis apskritai tą pagalvę apsisiot sugebėjo? Ne, nu geras čia biggrin.gif . Nepraslystų su mumis tokie bajeriai ax.gif
o židinėlyje nepatiko 2 dalykai (pagrindiniai)
1. nepatiko, kad į grupę ateina žaisti auklėtojos dukra, būtų nieko, bet ta mergaitė slogavo, aš pro ausis tokių dalykų nepraleidžiu ax.gif . aišku, nuo ligų neapsaugosi, bet jei jau į daržą bacilos nešamos iš pašalinių asmenų, ką jau bekalbėti apie nuolatinius darželio lankytojus mirksiukas.gif nepatiko man tai.
2. aš tame darželyje lankiausi kai buvo šalta, ankstyvą pavasarį. keista buvo tai, kad vaikučius nurengė ir vedė jau į miegamąjį guldyt miegui prie atidarytų langų, vaikai sušilę, dar grupėje išrengiami, padarytas skersvėjis, miegamojo durų net neuždarė, vaikai miega tiesiai ant skersvėjo. nežinau kaip aš tuomet nieko nepasakiau, bet mintyse jau tikrai žinojau, kad čia savo vaiko neleisiu. ir šiaip "pušaitės" aplinka man daug mielesnė nei "židinėlio
".
$
taza kaip sekėsi teatriuke, nepaklausiau auklėtojos, tai įdomu, neleidau dar saviškės mirksiukas.gif namuose tą dieną pabuvo
taza
Na Lukas tai labai patenkintas. Aišku kiek sugeba jis paiškinti, tai jam didžiausias įspūdis buvo didelės lėlės ir kad jie spiegė biggrin.gif . Tik nesupratau ar jiem ten reikėjo spiegti ar ne. O paskui sugrįžus buvo švenčiamas Klaudijos gimtadienis. Taip kad diena buvo pilna įspūdžių thumbup.gif .
Lašelis
QUOTE($kristina$ @ 2005 09 16, 21:09)
Labas lašeli, kur taip ilgai prapuolus buvai  biggrin.gif  ?
".
*

Sveikutė! Dirbau atostogavau, po to visokių parodų, sugebėdavau tik trumpai paskaitinėti ...
Apie tą apsisiojimą tai rimtai. Nžn kaip jis sugebėjo ta pagalvę apsiusioti,gal susirietęs buvo ar po pilvu pasikišęs... bet faktas , kad vaikas gryždavo smirdančiais plaukais schmoll.gif blink.gif . Ir aš , neiškentus pradėjau gilintis, kame problema. Tai darželiui pasisekė, kad kai radau tą pagalvę, buvo penktadienį po darbo, ir nebedirbo higienos centras. Per savaitgalį atlėgau. Beje, ta išdžiovinta ir išskalbta , štampuota pagalvė dar dabar pas mus yra, nes nunešiau savą, kol anoji džiuvo mirksiukas.gif O naminukė liko darželyje tongue.gif O dėl židinėlio tai keista, nes ten lyg griežtoka tvarka g.gif Vaistų vaikui į daržą neatneši, ką leisdavo pušinėlyje mirksiukas.gif Nors manau visur visko būna. Ką aš žinau kaip būna židinėlyje, kai tėvai nemato? g.gif Pas mus grupėje vaikučiai nusirenginėja miegamajame iš karto, tai pliki tikrai nelaksto. Bet ginčytis neverta, nes gerai ten kur mūsų vaikams gerai. Va bendradarbė veda savo vaiką i tą netoli Vytenio gatvės,kiemuose, nepamenu pavadinimo. Man ten jau toks baisuoliškas darželis, o jiems jis pats geriausias mirksiukas.gif
Kaip gerai , kai pasidalijam savo patirtim ir galim neprarasti budrumo mirksiukas.gif
$
QUOTE(Lašelis @ 2005 09 19, 09:12)
bendradarbė veda savo vaiką i tą netoli Vytenio gatvės,kiemuose,  nepamenu pavadinimo. Man ten jau toks baisuoliškas  darželis, o jiems jis pats geriausias  mirksiukas.gif

tas darželis vadinasi berods "dobilėlis", na esu aš apie jį girdėjusi, kad ten blink.gif paskui ohmy.gif ir dar wacko.gif bet konkrečiai nieko nežinau. viena pažįstama vedė, tai kad gyrė , kad gyrė tą daržą, dabar jau kito ieškosi, sako per toli eiti... ką aš žinau, mano manymu jei darželis patinka, tai per daug nėra didelio skirtumo ar labai toli, svarbu daržiukas geras, o dabar dėl tokios priežasties kito ieško, konkrečiai ir neklausiau kas atsitiko.
$

Tai ką, susirinkimas, kuris planuotas buvo šiandien neįvyko, mūsų grupėje tik 5 vaikai, todėl tėvai ir nesusirinko.
Šiandien buvau su auklėtoja pakalbėt, perspėt, kad vaikui raudonukė nuo ketvirtadienio, tai ji pasakė, kad nuo ketvirtadienio pusė grupės jau nebuvo g.gif Matyt visi užsikrėtę, sakė skelbs karantiną. Taza kaip jūs laikotės negi irgi sergat?
taza
Sergam mes, sergam. Tik ne raudoniuke, o šiaip kažkoks virusas. Lukas kosėja labai, o nuo jo ir Simas užsikrėtė. Tai vakar jam temperatūra 39 buvo. Na šiandien jam geriau, o Lukas tai visai nepanašus į ligonį (išskyrus kosėjimą) ir siaučia namuose tongue.gif .
AStonke
QUOTE(taza @ 2005 09 27, 10:45)
Sergam mes, sergam. Tik ne raudoniuke, o šiaip kažkoks virusas. Lukas kosėja labai, o nuo jo ir Simas užsikrėtė. Tai vakar jam temperatūra 39 buvo. Na šiandien jam geriau, o Lukas tai visai nepanašus į ligonį (išskyrus kosėjimą) ir siaučia namuose  tongue.gif .
*

SVEIKOS.....Pušaitės lankytojos! 4u.gif Kaip ten laikosi jūsų darzelis?Ar dar vis sergate?Norėčiau ir aš leisti ten savo vaikiuką,uzrašiau,bet...sakė nezinia ar priims?! doh.gif Turbūt kyšio nori,kaip jūs manote?Sako ,bandykite atvykti pavasarį-tada ir pasiziūrėsime(taip suktai ,pasakė! g.gif ) O į tą šalia nuėjau(uzstrigo doh.gif pavadinimas,prie varnių g.)tai sako be problemų........... thumbup.gif
Parašykite,ką nors teigiamo ir neigiamo apie šį darzelį?
Kokie būreliai čia yra?Kaip aukletojos?Mano 2002m.tai eitų į jūsų grupę turbūt?
Lašelis
QUOTE(AStonke @ 2006 01 23, 16:14)
SVEIKOS.....
Parašykite,ką nors teigiamo ir neigiamo apie šį darzelį?
Kokie būreliai čia yra?Kaip aukletojos?Mano 2002m.tai eitų į jūsų grupę turbūt?
*

Sveika, mes "Pušaitės" ex lankytojai ax.gif Na pati prašei neigiamo blush2.gif Po tokio ilgo laiko galiu daryti tokias isvadas: "Pušaitėje" maniškis sirgo stabiliai-kas dvi savaitės. "Židinėlyje" per 1,5 metų du kartus..... ax.gif

Na bet manau skaitei mano ankstesnius postus cool.gif

Iš manęs direktorė nereikalavo nieko, nes atėjau uzsiregistruoti kai vaikui buvo 1m, o vesti pradėjau 2-jų. Kai jau pradėjom lankyti, nunešiau brendžio ir kavos. Viskas.Ji buvo labai patenkinta bigsmile.gif

AStonke
QUOTE(Lašelis @ 2006 01 24, 11:02)
Sveika, mes  "Pušaitės" ex  lankytojai  ax.gif Na pati prašei neigiamo blush2.gif  Po tokio ilgo laiko galiu daryti tokias isvadas: "Pušaitėje" maniškis sirgo stabiliai-kas dvi savaitės. "Židinėlyje"  per 1,5 metų du kartus.....  ax.gif

Na bet manau skaitei mano ankstesnius postus  cool.gif

Iš manęs direktorė nereikalavo nieko, nes atėjau uzsiregistruoti kai vaikui buvo 1m, o vesti pradėjau 2-jų. Kai jau pradėjom lankyti, nunešiau brendžio ir kavos. Viskas.Ji buvo labai patenkinta  bigsmile.gif
*

Nu dėl tų sirgimų tai aš nepergyvenu,visai..........čia priklauso ir nuo vaiko,ypač,jei jis lanko pirmus metus........Mano vyresnis"gerame "darzelyje-irgi pirmus metus,vien sirgo!Dabar į metus,gal kartą suserga...Su mazaja.....irgi praeitus metus "neišsikapstėme,iš biletenių" šiemet:tik paslogavo......nors aplinkui pilna vaikų buvo,kosėjančių..........ir ttt........
Bet man įdomu,kokia tvarka,tam darzelyje,kas dar blogo??????????Kaip tos auklėtojos?O kodėl jūs pervedėte į zidinėlį?Dėl ligų? Zinau,kad zidinėlis-tikrai geresnis.......bet........šitas prie pat namų..........O jei vezioti,tai veziotume ir į tą ,kur dabar veziojame........... ax.gif
Tai laukiu blogų ir gerų komentarų? thumbup.gif
Lašelis
QUOTE(AStonke @ 2006 01 25, 12:04)

Bet man įdomu,kokia tvarka,tam darzelyje,kas dar blogo??????????Kaip tos auklėtojos?O kodėl jūs pervedėte į zidinėlį?Dėl ligų? Zinau,kad zidinėlis-tikrai geresnis.......bet........šitas prie pat namų..........O jei vezioti,tai veziotume ir į tą ,kur dabar veziojame........... ax.gif
Tai laukiu blogų ir gerų komentarų?  thumbup.gif
*

man nepatiko "pochuistiškas" (atsiprašau už žodį, bet čia jis tinka) auklėtojų požiūris į vaikus. kažkaip viskas dėl akių. Na nžn gal tik man taip pasirodė, bet buvo atveju, kai ateini anksčiau ar dieną, tai auklėtojos vaikus palikę skudurus apžiūrinėja ar kitoje grupėje plepa, arba pamato lauke, kad ateini, tada jau puola prie vaiko, ir nosį pašluosto ir smėlį nuo veido pakrapšto, o pastebėjus iš toliau, tai nelabai.... tongue.gif ir kažkuriam poste pasakojau apie prisiusotą pagalvę blink.gif blink.gif ant kurios dieviškoji Violeta guldė mano angelą ax.gif Nors Violeta iš tikrųjų tai turbūt pati nuoširdžiausia ten. na nžn, man Židinėlis patikop iš pirmos dienos. gal , kad vaikas nustojo rytais verkti ? g.gif o į Pušaitę su raudom 1,5 metų ėjom.... doh.gif doh.gif
AStonke
QUOTE(Lašelis @ 2006 01 25, 12:18)
man nepatiko "pochuistiškas" (atsiprašau už žodį, bet čia jis tinka) auklėtojų požiūris į vaikus. kažkaip viskas dėl akių. Na nžn gal tik man taip pasirodė, bet buvo atveju, kai ateini anksčiau ar dieną, tai auklėtojos vaikus palikę skudurus apžiūrinėja ar kitoje grupėje plepa, arba pamato lauke, kad ateini, tada jau puola prie vaiko, ir nosį pašluosto ir smėlį nuo veido pakrapšto, o pastebėjus iš toliau, tai nelabai....  tongue.gif  ir kažkuriam poste pasakojau apie prisiusotą pagalvę blink.gif  blink.gif  ant kurios dieviškoji Violeta guldė mano angelą  ax.gif Nors Violeta iš tikrųjų tai  turbūt pati nuoširdžiausia ten. na nžn, man Židinėlis patikop iš pirmos dienos. gal , kad vaikas nustojo rytais verkti ?  g.gif  o į Pušaitę su raudom 1,5 metų ėjom....  doh.gif  doh.gif
*

NU jo.................. ax.gif reiks gerai apgalvoti...............
Bet,rašykite visos,ką dar zinote ir gero ir blogo.....iki pavasario turiu apsispręsti................ g.gif Padėkite man!!! drinks_cheers.gif
$

ooo, astonkė ar tik ne mano kaimynka ax.gif biggrin.gif

jei taip, tai žinai per kiek darželių aš pervažiavus, nes darželiui buvau iškelus gana aukštus reikalavimus, ir tik šitas vienintelis, kuris man patiko.

ir mergina mano greit priprato, paverkė tik savaitėlę, ir kas svarbiausia darželyje viską valgo. auklėtojom nesiskundžiu, ne kartą stebėjau iš šalies mirksiukas.gif , direktorė puiki, griežta, tvarka ideali good.gif

matai lašeli, kiekvienas vaikas skirtingas, kas gerai vienam, nebūtinai bus gerai kitam mirksiukas.gif
Lašelis
QUOTE($kristina$ @ 2006 01 30, 20:47)

matai lašeli, kiekvienas vaikas skirtingas, kas gerai vienam, nebūtinai bus gerai kitam  mirksiukas.gif

*

pilnai sutinku , tai tik mano asmeninė nuomonė buvo . bigsmile.gif Matai, maniškis baisus mamyčiukas , blink.gif blink.gif gal viskas būtų ir susitvarkę , jei ne tos vasaros atostogos ax.gif
AStonke
O kokie dar būreliai yra šitame darzelyje? Ką papildomai mokina?Ar yra logopedas.......ir pan...
Kiek papildomai renkate į visokius fondus?Ar darzelio remontams? mastau.gif
$

Logopedas yra, dėl fondų tai nieko nežinau, kažkokia rinkliava yra po 5 lt g.gif per mėnesį, o šiaip kai bendrai reikia mokėti už darželį tai ten yra atskira suma už visokias ugdymo priemones mirksiukas.gif į mėnesį reikia mokėti maždaug 100lt
AStonke
AIŠKU..........
o būreliai kokie yra?
Lyg į baseiną veda?Bet,kaip ten tie vaikai patys baseine apsirengia,ir susitvarko?Neįsivaizduoju.....
$
Dėl būrelių nežinau, nes šiuo metu nelankom, namie kol atšils pabūsim. o į baseiną tai veda tik gal kiek didesnius, nors kiek žinau tai veda jau visus, kurie lanko daržlį (ne lopšį), t.y. nuo 3 m. Bet veda gal irgi tik pavasarį, nagi vaikus žiemą į baseiną vesti gi būtų nesamonė ax.gif O kaip susitvarko? kaži kaip, bet ir man įdomu, na susitvarko kažkaip, bet čia iš fantastikos srities turbūt, moka jos ten su jais.

p.s. kaimynka apsimeti, kad nepažįsti laugh.gif
AStonke
QUOTE($kristina$ @ 2006 02 18, 00:05)
Dėl būrelių nežinau, nes šiuo metu nelankom, namie kol atšils pabūsim. o į baseiną tai veda tik gal kiek didesnius, nors kiek žinau tai veda jau visus, kurie lanko daržlį (ne lopšį), t.y. nuo 3 m. Bet veda gal irgi tik pavasarį, nagi vaikus žiemą į baseiną vesti gi būtų nesamonė  ax.gif O kaip susitvarko? kaži kaip, bet ir man įdomu, na susitvarko kažkaip, bet čia iš fantastikos srities turbūt, moka jos ten su jais.

p.s. kaimynka apsimeti, kad nepažįsti  laugh.gif
*

Kodėl apsimetu,kad nepazįstu??????????????pazįstu........
Bet,tai,ką aš turiu daryti?
Tiesiog domiuosiu darzeliu............o,jei nori su manimi pabendrauti ,parašyk ,man asmeniškai........ drinks_cheers.gif
Lauraner
Mano dukra taip pat lanko šitą darželį , aš labai esu patenkinta juo o ypač turim dievišką auklėtoja smile.gif
Labai daug užimtumo yra lankom mes baseina, šokius pramoginius,darželio ansablį "Katrė". Smagu kad visa tai yra darželyje.
Mes mamos esam turbut visos išrankios ieškodamos kad mūsų vaikui butų kad tik geriau.
Nuo pat pirmos dienos maniškė eina į šį darželį su šypsena veide. smile.gif
AStonke
Sveikos šio darzelio mamytės 4u.gif
tai gal zinote į kokią grupę eis mano mergaitė 4m.(gim 2002m.) kokios auklėtojos turi šių metukų vaikučius? ax.gif
Sakė yra dvi grupės viena mišri,kita vien,kaip supratau 4metukų smile.gif Tai gal zinote,kurioje yra geresnės auklėtojos ax.gif (kaip jų vardai?) ax.gif kaip tos grupės vadinasi?
Saule25
labutis, mamytės 4u.gif
mes nuo rugpjūčio ruošiamės į "Pušaitę"...
gal kas žinot, ar galima tikėtis ten papildomų užsiėmimų vaikui, t.y.
gydomosios mankštos ar kažko panašaus smile.gif
$
Papildomi užsiėmimai yra, tai šokių ir gimnastikos būreliai, o sporto ir muzikos užsiėmimai būna berods kasdien pagal grafiką smile.gif
AStonke
Sveikos........ 4u.gif
Ar,kas lankote vasarą šį darzelį? Kas ten naujo? g.gif
Mes eisime į rugpjūčio galą apsiziūrėti,į kokią gr.direktorė paskirs g.gif jei patiks auklėtoja ir visa kita-planuojame ir likti...... drinks_cheers.gif
vakare2
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 03, 18:06)
*

Labas, nezinau ar i tema, gal seniai jau viska zinai apie si darzeli, bet man jis visai neblogas- mano vuresnioji lanke, atrodok ,ad viskas buvo gerai- vesdavo i baseina karta per savaite. tiesa, to norejo tevai. Yra toks vaiku ansamblis "Katre', muzike jam vadovauja. Gana saunus!
viskas svarbu
labas, mamos,
dairausi savo mažiukui lopšelio, leisčiau nuo kito rugsėjo maždaug, kai jau būtų apie pusantrų metukų amžiaus. noriu paklausti, kaip ten su vietom. mes mat esame iš rajono, ne iš miesto, tai tipo gali pasakyti, kad va nepriklausote mums ir nepriimsime. g.gif iš jūsų atsiliepimų matau, kad tikrai šita ugdymo įstaiga nebloga, bet kaip manote, ar turime šansų patekti? labai nesinorėtų su kyšiu pas direktorę važiuoti.......................
AStonke
lotuliukas.gif Ruoškis kyšiui tikrai lotuliukas.gif
Praeitą rugsėjį spec.uzrašiau i šį darziuką,vien tam ,kad nereikėtų duoti kyšio doh.gif Direktorė sakė: oK,bus priimta....Atėjau pavasarį pasiteirauti vėl sakė: oK....priimsim,ateikite rugpjūčio gale....Atėjome rugpjūčio gale:sako,vietų nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Klausia ,kur dirbam?.......... ir toliau viskas manau aišku..... blush2.gif
Lašelis
Mes buvome "rajoniniai" vaikai , tai jokio kyšio nedavėm ir net nebuvo jokių būdu pareikšta, kad reikėtų jo... ax.gif Tik tiek, kad į jį užsirašiau, kai vaikui buvo 1m , o lankyti pradėjom nuo 2-jų ir be jokių problemų. Gal tai buvo todėl, kad pradėjau vesti pavasarį , ne rudenį? Tai tada direktorei nunešiau brendžiuko ir saldainių. O pažystama sakė, kad jei esi iš kito rajono "stavkė" i šitą darželį 400lt... doh.gif Bet tiksliai patvirtinti negaliu, nes ji vis dėlto vedė kitur. g.gif
Asta
QUOTE(Lašelis @ 2006 08 31, 09:19)
Mes buvome "rajoniniai" vaikai , tai jokio kyšio nedavėm ir net nebuvo jokių būdu pareikšta, kad reikėtų jo... ax.gif  Tik tiek, kad į jį užsirašiau, kai vaikui buvo 1m , o lankyti pradėjom nuo 2-jų ir be jokių problemų. Gal tai buvo todėl, kad pradėjau vesti pavasarį , ne rudenį? Tai tada  direktorei nunešiau brendžiuko ir saldainių. O pažystama sakė, kad jei esi iš kito rajono "stavkė" i šitą darželį 400lt...  doh.gif  Bet  tiksliai patvirtinti negaliu, nes ji vis dėlto vedė kitur. g.gif
*

Prieš keletą metų dirbau tame darželyje, bet direktorė tikrai kyšių iš tėvelių nereikalaudavo smile.gif Tuo labiau pinigais. Na jei brendžiuko kas ar saldainių atnešdavo tai neatsisakydavo. Ir pati sakė " Mažai dabar kas ir neša ką, nebe tie laikai gi.." rolleyes.gif Na nebent per porą metų pasikeitė kas... ax.gif
opa-opa
Mano vaikas ne vienus metus lankė šį darželį ir iš jo į mokyklą išėjo.
Negaliu pasakyt nieko blogo - darželis kaip darželis, tvarkingas. Atkreipkite dėmesį, kad šiame daržiuke visos grupės turi atskirus miegamuosius (o kituose vaikai sieninėse lovose miega), ir aplinka sutvarkyta. Ir darbo laikas patogus. Ir, kas svarbiausia - nebuvo čia tų visuotinių rinkliavų langams, stalams ar kt....
Ir dar kas - čia dirba logopedė. Taip kad, jei vaikas švepluoja, neaiškiai kalba, su juo dirba individualiai.
Kitas puikus dalykas - netoliese yra Vilijos baseinas. Tai galima vyresnius vaikus pietų miego metu vesti į treniruotes - jie yra iš daržo nuvedami ir atgal parvedami (ir sausom galvom, prižiūrėti).
Taip kad... Dėl skonio nesiginčijama, aišku.
AStonke
Nu,kai nepabūni geresniam darzelyje ,tai šitas aišku neblogas drinks_cheers.gif
Kad galvomis sausomis grįzta ,tai čia mitas doh.gif nebent berniukai(auklėtojos net pačios sako) Kituose darzeliuose uz tą kainą maitina 4 kartus dienoje,čia tik 3 kartus,paskutinis 15,30 tai,kaip vaikai norės valgyti,jei ką tik atsibudę ir pietai dar nesuvirškinti blink.gif beto praeito penktadienio meniu:obuolys,keli tarybiniai sausainiai ir pienas doh.gif doh.gif doh.gif Tai atsiprašau....Nu aišku,ne dėl maisto atvedame vaikus,bet kai moki virš 100lt,tai kazko daugiau ir tikiesi....Visame darzelyje langai aklinai uzdaryti,dušna,gal prieš miegą ir išvėdina tikiuosi,bet dabar geri orai,kiek eini tiek nėra kuom kvėpuoti (tai,kur nesiveis tos bacilos,kai visi kosėja)
O visa kita aišku gerai thumbup.gif ,veza į gamta,spektaklius,gali lankyti ką nori..
P.s logopėdė yra,bet neaišku,kaip ji vaikus mokina,nes viena mama skundėsi,kad vaikšto jau pas ją antrus metus,o progreso jokio...
Niekur nėra vien gerai,vienur ten minusai,kitur ten...... mirksiukas.gif
opa-opa
Nu nežinau - dėl matinimo tai prieš 5 metus tokių grybų nebuvo - vakarienė 17,30 kaip ir visur; 4 kartai per dieną. Galvos iš tiesų sausos (bent jau ligų nebuvo), bet, kaip Tu ir sakai, gal berniukams, nes mergaitės neturiu. Pas logopedę mano vaikas ėjo - viskas normaliai, bet, jei tikiesi stebuklo - to nebus niekur.
O dėl to nepamatymo kur geriau, tai galiu pasakyti, kad šitas darželis mūsų vaikui buvo trečias (gyvenom tuo metu netoliese). Prieš tai ėjo į Kodėlčiuką - va ten tai tikrai "žvaigždžių paradas" ir LT rinktuvė. Ir dar Eiguliuose lankėm (bet nepamenu pavadinimo), tai ten man irgi betvarkė pasirodė....
Tai va. Visur gerai, kur mūsų nėra, bet nenorėkit iš valstybinės įstaigos išmelžt daugiau nei jie gali. Palaukit, į mokyklas vaikai pradės eit - va ten tai ir lentas pirksit, ir suolus, ir langus plastikinius dėsit, kad vaikai nešaltų. Nes valdžiai tas nerūpi. gun_bandana.gif gun_bandana.gif
** Svaja**
Mums sis darzelis kieme po langu kaip sako biggrin.gif ,ir nezinau ar jau laikas uzrasyti mazaji i eile?? mums 2 men 4u.gif
Paradigma
Mano padūkėliui jau 5 mėn, pradėjau dairytis darželio, tai mąstau galleisti į šį? mastau.gif O nuo kokio amžiaus į šį darželį priima?
Lašelis
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 09 30, 23:03)
Mums sis darzelis kieme po langu kaip sako biggrin.gif ,ir nezinau ar jau laikas uzrasyti mazaji i eile?? mums 2 men 4u.gif
*

Aš atėjau užrašyti, kai vaikui buvo metai, o leidom nuo dviejų.Tai tada vedėja pasakė, kad galėjom taip neskubėti, nes esam darželio rajono vaikai. Bet kiek girdėjau dabar problemos su vietom, tai nueik ir pasiklausk, arba iš karto užsirezervuok vietą

QUOTE(Kashmyra @ 2006 10 03, 16:46)
Mano padūkėliui jau 5 mėn, pradėjau dairytis darželio, tai mąstau galleisti į šį? mastau.gif O nuo kokio amžiaus į šį darželį priima?
*

Man rodos nuo 1,5m. Bet nesu garantuota, irgi užeik pas vedėja, nebloga moteriškė pasirodė 4u.gif
ramyra
Mes irgi lankom si darzeli. Uzsirasem taip pat is anksto, nors esam "rajoniai", bet kaip sakoma, del sventos ramybes. Lankom mazuju grupe "Nykstuku". Tai ta aukletoja Violeta is tiesu maloni, bendraujanti moteris. Is pradziu net patiko, o dabar atrodo gal net per daug "drauge" nori but. Man juk svarbiausia, kad su vaiku gerai elgtusi, o ne su manim maloni butu. Bet gal ji is tiesu toks zmogus? Ir ta kita Vilija irgi sauni. Nepatingi su vaikuciais pazaisti, pagiria kiekvieno laimejima.
Tik va kas nepatinka: net geru oru, kai dar siltas rugsejis budavo, i lauka mazuju patingedavo isvesti. Ir kuomet vaikai pavalgo, tai rankas ir veiduka jau tooooookiu saltu vandeniu nuplauna verysad.gif . ateinu pasiimti, tai maniskio pastoviai rankos ledines. Dabar zinoma sergam daznai, daug grupeje kosinciu, gal todel, kad pirmi metai lankom.
Kas dar vedate vaikucius i si darzeli, kokios vyresniu vaikuciu aukletojos jums patinka? Pas ka papuolete si rudeni, iseje is "Nykstuku" grupes?
Saule25
mes irgi pas "Nykštukus". Kadangi maniškiui turbūt labiau prie širdies Violeta, tai ir man ji "labiau"-mažiau problemų ir mažiau pretenzijų.... O dėl lauko - kiek ateidavau pasiimti, tiek jie lauke... doh.gif tik per lietų, aišku, sėdėdavo grupėje mirksiukas.gif turbūt prasilenkdavote su tuo lauku lotuliukas.gif
maistas 3 kartus per dieną man irgi keistai atrodo - kai veduosi namo, tai išklausau visą asortimentą, ką mano kūdikis valgys namie bigsmile.gif o jei dar vėluoju ir pasiimu po šešių.... juk prailginta iki 19 val...tai jie ten ir sėdi visi alkani blink.gif blush2.gif
AStonke
Man,tai va maistas tai irgi "tragiškiausias" dalykas šiame darzelyje doh.gif Kiek jau dabar teko pasidomėti (nes anksčiau lankėme darzelį,kur normaliai valgydavome 4k.) tai tuose darzeliuose ,kur maitina 3k.,tai maitina "sočiai" ir grįzę namo vaikai jau nebevalgo blink.gif Bet šitame darzelyje,jau pastebėjau penktad,tai visada pavakariai :obuolys,pienas ir keli sausainiai blink.gif dar būna ir viduryje savaitės :kakava jau,sausainiai ir obuolys(beje ne visas,o pusė lotuliukas.gif ) Blogiausiu atveju dar kartais būna :košė (bent jau "maistas" lotuliukas.gif ) Tai va aš ir nesuprantu:kas nustato,čia tokius meniu? blush2.gif ir,kur nuplaukia pinigai uz maistą (juk pienas ir sausainiai,tai atsiprašau .....)
Kadangi neseniai čia lankome,tai neturiu ką ir pasakyti,šiaip paklausčiau direktorės,bet seniau vedantys vaikus tėvai,gal zino,kodėl čia taip?
Mes tiesiai po darzelio dar vaziuojame į treniruotes,todėl manoji,tik nuvaziavus jau nori valgyti doh.gif
O mes lankome paukštelių gr..mūsų gr.Vilija lyg irgi turi pusę etato....
dresuotoja
Nors maniskei tik nepilni 5 men,jau dabar pagajvoju kad kuo greiciau reikia eiti ieskoti darzelio.Aisku,lopselis-darzelis "Pusaite" mums yra arciausiai namu(as ji pro langa matau),taciau pasiklausius mamyciu pasisakymu,kazkaip neramu pasidaro.Juk savo vaikui noretum tik to kas geriausia.Aisku, reikes apsiziureti ir dar keliuse darzeliuse,kad po to nelikciau "ant ledo",jei kokia direktore pasakys kad be 400 litu,mazajai vietos neatsiras jos vadovaujamame darzelyje.Ir dar tas maitinimas keistas- tik 3 kartai i diena.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.