QUOTE(Jurmila @ 2010 01 07, 17:24) Pirkdavau MILUPOS avižų, miežių, 7 grūdų, dar HIPP grikių košę be jokių priedų, be cukraus. Pagardindavau kokia nors tyrele ir vaikas skaniausiai valgydavo. Prisiskaičiau, kad pieniškos košės vertingesnės ir nusipirkau MILUPOS pieniškų Beje, tas užpilamas košes ruošiu su vandenuku, nors ten duoti receptukai su mišinuku  Aha, aš irgi būtent šitos firmos becukrę nusipirkau. Faina  . Bandžiau ir su mišinuku skiest, ir tik su vandenuku. Su mišinuku labiau valgė-gal todėl , kad iš pat pradžių taip daviau. Rytoj bulvienę padarysiu-kažkada seniai buvau davusi, po to nutraukėm visus primaitinimus, nes alergiškas mano vaikelis labai. Dabar jau kaip ir laikas primaitint, tad reikia vėl iš naujo įvedinėt po truputį ir stebėt.
Mes dideli grikių kruopų mylėtojai  , taip pat valgom avižinę, 4-ių, 6-ių grūdų, miežių,labai retai manų kruopas su spelta.  .Košes visada gardinu įvairiom uogom išimtom iš šaldiklio.
Jurmila
2010 01 08, 12:51
Padariau vaikui vakar 7 grūdų košę be jokių priedų, įdėjau slyvų tyrelės. Šveitė vaikas, net ausys linko  Pieniškos niekada taip skaniai nevalgė  Turim ir mes užsišaldę uogyčių, kartais ir jomis gardinam košes. Tik nėra tokios įvairovės šaldytų uogų, o norisi, kad vaikas su visokiais skoniais po truputį susipažintų.
manau, kad geriausia koses - naturalios, ekologiskos..o ne tos. kur paprasta ir greita isvirti..
justmoon
2010 04 21, 12:10
QUOTE(viavia @ 2010 01 07, 19:26) Mes dideli grikių kruopų mylėtojai  , taip pat valgom avižinę, 4-ių, 6-ių grūdų, miežių,labai retai manų kruopas su spelta.  .Košes visada gardinu įvairiom uogom išimtom iš šaldiklio.  Sakykite, ar grikiai pas jus gerai susitrina?  As bandziau virti ir po to su blenderiu sutrinti, tai kazkaip nelabai man patiko, o ir durele tik viena sauksteli paragavo ir atsisake valgyt Ir dar, saldytas uogas tik atsaldote ir imaisote i kose, ar dar paverdat?
As vergu paprastas kruopas,o paskui sublenderiuoju.Ryziu ir avizu pavyzdziuj nelabai valgo,tai idedu vaisines tyreles ir  gerai suvalgo,o tos uzpilamos su priedais,tai labai jau saldzios,maniskis ju net ir nenori valgyt Papildyta:QUOTE(justmoon @ 2010 04 21, 12:10) Ir dar, saldytas uogas tik atsaldote ir imaisote i kose, ar dar paverdat?  Aha, ir man idomu kaip ten su tom saldytom uogom
Pabandem ir mes uzpilama kosyte. Ji ne tik labai saldi, bet visai neskani, jauciasi kazkokia chemija.. Turbut geriausia paprasciausios kruopos sutrintos blenderiu.. Bandysim laime...
vikulia 84
2010 04 23, 23:47
Mamytes, cia toks klausimas. Jau senokai nupirkau maziui zirniu dribsniu. Pabandziau isvirt, gavos tokia slikstyne. Gal kas zino skaniu receptu? Nes jau galvoju, keliaus i siuksliu deze tie dribsniai.
Mano pupai 5 mėn, tai kruopas pradėjom valgyti Hipp ir Bebe gamintojų. Kiek vėliau ir pati pradėsiu gaminti
Verdam Ryziu,manu,dribsniu grikiu .Viska gaminam ir neperkam nieko
InSpero
2010 05 17, 12:34
Aviziniu dribsniu, manu, grukiu.
pupytes
2010 05 26, 23:23
Aš mažylei duodu Hipp arba Milupos ryžių, avižų, grikių, sorų užpilamas košes be papildomų skonių. Jas darau su vandeniu ir tyrelėmis. Nuo pieniškos Hipp košės mažė vemia.
CiaRuta
2010 05 27, 16:40
Dažniausia verdu avižinę, ryžių, manų kartais, bet kiek žinau ji nelabai vertinga. O taip pat dažnai ir užpilamų duodu Milupos, visų grūdų, jas su tyrele maišau, tai maniškei labiau patinka šita. Svarbu, kad tik ką nors valgytu  .
kai pradejau primaitinima, gal koki pora men daviau Milupos uzpilamas kosytes, bet pirkdavau tik tas kur be pieno misinio, ir uzpylinejau tik vandeniu, nes pati dar daug maitinau, ir nusprendziau kad sintetiniu pieno misiniu mums nereikia Paskui atradau Ustukiu maluno ekologiskas kruopas (avizos, grikiai, ryziai, mieziai...). Aisku, dagiau laiko rekalauja jas paruost, bet sakoma, kad tokios koses gerokai maistingesnes, nei tos kurios pagamintos is praktiskai iki miltu susmulkintu kruopu. Kadangi dantukai velai sudygo, is pradziu tas grudines koses teko su blenderiu smulkint, nes nesuvirskindavo, sveikas kruopytes ir iskakodavo
Aš iškart pradėjau nuo Nordic avižinių dribsnių, nes ir pati juos valgau. O tos specialios košytės, manau besipelnančių "išmislas", nes neaišku ko ten pridėta, o kaina tai irgi kosminė.
bim-bam
2010 06 12, 07:30
pirktiniu saldintu beveik neduodu, na labai nedaug tera ragaves. siaip kai pradjejau primaitint kruopom, sumaldavau kavamale bet kokias kruopas ar dribsnius ir pavirdavau. dabar tiesiog paprastas kruopas verdu, o jei reikia i kelione uzpilamos, tai irgi be priedu, is paprastu dribsniu, milupos bio arba is sveiku produktu ekologiska (berods toffer, neturiu po ranka, negaliu paziuret pavadinimo tikslaus). o paskaninimui idedu vaisiu ar vaisiu tyreles. valgom aviziniu dribsniu, soru, kukuruzu, perliniu, ryziu, grikiu..zodziu, visko po truputi
marmelade
2010 06 23, 23:45
mes iskart pradejom nuo nestles ir milupos kosiu
valgom Bebe aviziniu dribsniu, kukuruzu, ryziu, grikiu
Valgom avizinius, grikiu, mezius - perkam paprastas, ne vaikui skirtas kosytes, pati gaminu
SigaSigute
2010 09 22, 11:50
Is pirktiniu tai Milupos labai patiko, bet aisku del ko - saldumas neispasakytas Todel virem patys
miligerta
2010 09 22, 21:32
Mums tai Semper
mamakarolina
2010 09 30, 07:10
maniskis jokiu vaikisku nevalge, bandziau visokiu firmu ir visokiu skoniu, bet nei vienos i burna neima  jei isverdu paprastas koses tai kerta kaip didelis
amorfofalas
2010 10 01, 13:56
QUOTE(viavia @ 2010 01 07, 20:26) Mes dideli grikių kruopų mylėtojai  , taip pat valgom avižinę, 4-ių, 6-ių grūdų, miežių,labai retai manų kruopas su spelta.  .Košes visada gardinu įvairiom uogom išimtom iš šaldiklio.  sakykite kai gardinate kruopiene uogoma, tai galima daryti vakarinei kosei? na nakciai mes kropas valgome, ar galiu i kruopiene deti vaiziu nakciai?
QUOTE(CiaRuta @ 2010 05 27, 17:40) Dažniausia verdu avižinę, ryžių, manų kartais, bet kiek žinau ji nelabai vertinga. O taip pat dažnai ir užpilamų duodu Milupos, visų grūdų, jas su tyrele maišau, tai maniškei labiau patinka šita. Svarbu, kad tik ką nors valgytu  . ir mes taip valgydavome, kruopiene su tyrele, labai skanu  , pirktines LLLLABAI saldzios, nesamone, aciu D, maniskiai nelabai ir valge. tokiom kosem vaikus primaitina, po to mamos stebisi kad nevalgo paprastu kosiu, taip pat ir su arbatom. o manu kruopas siulau keisti i kukuruzu, skanu ir sveika
*INSOMNIA*
2010 10 04, 23:39
vaikisku nepirkau niekada, verdu paprastas ryziu, grikiu, avizu koses verdu piene skiestu vandeniu 50:50, jei nera pieno isverdu ant vandens
Maniske valgo Milupos be pieno. Geriausiai valgo paprastas, uzpiltas tik vandeniu. Pieniskiu saldziu nemegsta. Dabar jau bandome pereiti prie paprastu kruopu. Kol kas sueina tik grikiu dribsniai
Tekantisaule
2010 10 18, 20:06
Perkam, verdam ir valgom grikiu, ryziu, aviziniu dribsniu,kvieciu, manu ir kt. koses.
Lietinga Diena
2010 10 20, 11:52
Perkam kartais ir vaikiškas košes, bet jos dažniausiai tokios saldžios, be to labai greitai baigiasi, o šiaip pagrinde valgom paprastas kruopienes: ryžius, avižas, kukurūzus, grikius, kviečius, kuskusą.
Perkune
2010 10 26, 11:51
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 20, 12:52) Perkam kartais ir vaikiškas košes, bet jos dažniausiai tokios saldžios, be to labai greitai baigiasi, o šiaip pagrinde valgom paprastas kruopienes: ryžius, avižas, kukurūzus, grikius, kviečius, kuskusą. Bet juk kuskusas - tai manų kruopos apvoliotos miltuose... o manų kruopos kaip ir nerekomenduojamos?
burtininkė
2010 12 02, 18:48
 geriausios kruopu koses manau paciu isvirtos,neperdirbtos...siaip daznai perku milupos koses.
valgomedumeskinai
2010 12 08, 18:43
kol mazesnis buvo tai dar valge tas vaikiskas kosytes,o dabar nie per kur
labas, skaiciau daug geru atsiliepimu apie Heinz koses, gal kas nors zinot kur galima nusipirkt?
Nupirkau pabandymui milupos ryziu -kukuruzu kose su bananais, saldumas nerealus, o ir kvapas nekoks, nenaturalumu dvelke:( Paragavom, nelabai patiko ir daugiau nevalgysim. Dar nupirkau hipp ale "ekologiska" kose avizu su obuoliais pieniska, saldu, bet kvepia neblogai, rezultate apsiveme:( Jauciu kad su eksperimentais baigem, virsim paprastas kruopas:) Papildyta:Beje dar pamirsau paminet, kad po hipp koses dar ir barzda izbere  ryskai kazkokiu geru dalyku prideta
ashatre
2010 12 27, 08:34
1Men pirkau uzpilamas,bet pabandziau pavirt pati,tai oj kaip niamniojo,tai vat ir pigiau ir skaniau virt paciai =>
mylimukeA
2010 12 27, 15:04
Maniškis niekaip nevalgo mano virtų kruopienių, todėl pabandžiau Organix košytę - ekologišką, be jokio cukraus, druskos ir pan. Labai skaniai valgo
Šaranga
2011 01 11, 16:21
Visas košytes verdu pati,visas ir valgo.Turiu vieną pirktinę Milupos avižų ekstra atvėjui jeigu kada kas nors?kad nevalgiusi neliktų
QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 27, 16:04) Maniškis niekaip nevalgo mano virtų kruopienių, todėl pabandžiau Organix košytę - ekologišką, be jokio cukraus, druskos ir pan. Labai skaniai valgo  o pirkot parduotuvej ar internetu?
laurita77
2011 04 06, 11:19
QUOTE(doviiliuke @ 2011 03 28, 16:10) o pirkot parduotuvej ar internetu?  sveikutes,siulau semper pigiau,parvestos is svedijos,    1 dezute 15 lt,kaune i savaniu maxe galim atvesti darbo dienomis
QUOTE(laurita77 @ 2011 04 06, 12:19) 1 dezute 15 lt,kaune i savaniu maxe galim atvesti darbo dienomis  kaunas netinka
Mistake
2011 04 19, 11:01
Sveikos,
Kokias kukuruzu kruopas naudojat mazyliu kosei? As nusipirkau Skanejos, bet drauge subalamutino, kad gali buti is modifikuotu kukuruzu. gal zinot kur gauti ekologisku?
sarafea
2011 04 23, 16:17
prikau ekologiskas ir daabar perku kruopas kudikiams.Na pvz 4 grudu kose (ryziai,grikiai,soros kruopa ir kukuruzas).Man kazkaip labai itartina ta Nestle firma,kazkokiu nuogirdu apie ja skaicius. o juk galima nupirkti paprastu avizu,grikiu,soros kruopu ir isvirt vaikuciui,kad tos koses prikimstos visokiu priedu.
chorisste
2011 04 29, 15:55
Klausykit, o kaip gaminti paciai grudines? sunui puse metu, tai reikia skystokos tokios-ja sutrinti dar pries verdant iki miltuku ar jau isvirus?
Aš košytę išverdu, o paskui su blenderiu pertrinu ir super, tik verdu skystą, nes kai su blenderiu sutrinu ji dar sutirštėja.
lincikasster
2011 05 10, 11:41
labutis visoms, nuo kiek laiko pradėjot duoti košytes mažyliams?
Klepesova
2011 07 05, 08:45
košė pradėjau duoti kai ėvedžiau 2trą dienos maitinimą (pirmas daržovės ) Pirmagimė maniškė valgė tik mano virtas košeles tyrele ir t.t. Antrasis gi valgo tik mano virtas daržovienes o va kruopyčių košelės maniškės nei į burną neima ko tik nebanžiau kol dar turėjau MP net melžiausi staugdama ir maišiau pyliau lauk viską... mano tik daržovienes su mėsa tevalgo O dabar- užpilamos- nu pagrinde Baby košės kurios be pieno ten reik su pienu ar mišiniu maišyti- maniškis nuo pirktinio pienuko kartais apsivemia tai aš maišau su mišinuku (iš viso pirktinius valgo tik jogurtus Dobilo ekologiškus (bet tik su braškėm) ir Bio ekologiškus (bet tik su mėlynėm) jie man patinka nes abiejuose dažiklis burokėlių sultys ir varškytes Miau saldžias bet tik bananinę vanilinės nevalgo dar va nupirkau su šokolado gabaliukais naudoju vietoje deserto bet tik dabar kai vaikučiui 11 mėn  ten rašo nuo 8 bet man ranka nekilo nuo tiek laiko vaikui kepenėles sodint nupirkau prieš kelias dienas HIPP berds. Ir dar va savo dukrai perku košes (jai 4 metai) visokias greito paruošimo su uogytėm obuoliukais ir šiandien ruošdama žiūriu ant pakuotės sudėtį- oho firmos košė : greito paruošimo kvietinė košė su obuolių gabaliukais: sudėti- pilno grūdo kvietiniai miltai 78 proc cukrus, , džiovintų obuolių gabaliukai, 5 proc druska i viskas jokių dažiklių jokių E pabandžiau duot visą suniamniojo (tiesa su mišiniu maišiau) ir dar maža pasirodė  daba lauksiu jei nieko tada praėsiu maišyti kartais Baby kartais tokias kol galiausiai liks tokios  kažkaip antrasis visai kitaip auginasi- manoji pirmagimė metukų būdama pati su šakute (aišku vaikiška) bulves iš savo sriubytės rankiojosi ir sukramtydavo o va antrasis tik didesnis gabaliukas burnoje ir žiaukčioja, košių mano virtų nevalgo tik daržovienes ir iš viso l išrankus maistui
BellaBella
2011 07 13, 15:19
Skaniausios musu dukrai-grikiai.kitas mazai valgo
snekute
2011 07 14, 11:37
as perku dazniausiai Nordik dribsnius ivairius, jie be jokiu priedu, o is paruostu vienintele duodu Bebi, kur is avizu, jokiu ten uogu ir t.t.
Labai išgirtos ekologiškos tyrelės, kosės Holle firmos, reiks bandyt mąžylei pirkt.
lina-linutia
2011 09 24, 10:44
verdu visas visokius dripsniu: avizu, kvieciu, mieziu, ryziu, ir ten 3, 5, 7 grudu koses
eliafam
2012 02 07, 23:40
Manoji nuo pat mazens nera kruopu - kosiu megeja. Sunku isiulyti.
Bet labai megsta manu kruopu kose.
|
|