Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KAUNO 6-ASIS l/d, A. Mickevičiaus g. 54
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Kristina-Dimka
sveikos,kas veda i grupe maziausiu,kaip jums auklyte?kaip manot ar labai uzsiema su vaikais?
Kristina-Dimka
biggrin.gif
tarantuliuke
mes nuo rugsejo lankom si darzeli, bet labai sergam doh.gif
musu auklyte tatjana
Kristina-Dimka
ir mes jau sergam,musu tai irina aukletoja ir nuo rugsejo lankom
KARINUTE IR AS
nu mamos kaip sekasi su siuo darzeliu?
tarantuliuke
mums darzelis patinka, na aisku visada yra ir pliusu ir minusu good.gif
svarbiausia, kad vaikas noriai eina ir neverkia lotuliukas.gif
KARINUTE IR AS
maniske irgi noriai eina,ir sunku issivesti biggrin.gif
MAZULKOS
MANO VAIKYSTES DARZELIS bigsmile.gif ,DABAR DUKRYTE LEISIU,BET TIK PO 2 METU.DOK.JAU PRIDAVIAU ISKART PO GIMDIMO.NUEJUS NUSTEBAU KAD VEDEJA IR AUKLETOJOS MANE ATPAZINO.GALES DABAR MANO ATZALELE PRIZIURET.BE TO AS UZAUGAU TAM KIEME,VIETA RAMI,GERA.
KARINUTE IR AS
mano vyro buvusi mokytoja dirba irgi dabar tam darzely,sunkiai bet irgi atpazino biggrin.gif biggrin.gif
pievu_dukra
Nu va as irgi paskaitinejau kaip cia giriat ta darzeli ir as saviski uzsimaniau vesti i ji smile.gif Gal galima dar placiau atsiliepimus? smile.gif
Is anksto dekui
KARINUTE IR AS
nu maniskes aukletoja prie tinginiu g.gif ,nes kai buvo pavaduojanti aukletoja tai matesi kad vaikas pavalges ir labiau priziuretas thumbup.gif
Liolik123
Mes užsirašę nuo rugsėjo, nuo 3 metų. Darželį lankė ir mano vyresnioji, ir draugų dukra. Normalus darželis. Mes rusakalbiai, o šis yra rusakalbiams tik vienas skirtas Kaune. Kitas arčiausias - Vilniuje smile.gif. Dukros grupėje buvo viena mergaitė lietuvė. Draugės mergaitės grupėje buvo vien rusakalbiai. Aišku, su lietuviukais kalba lietuviškai, bet ir rusiškai jie šiek tiek išmoksta, kas, manau, netrukdo smile.gif Na bet į priešmokyklinę klasę tai teks toms mamytėms, kurios neleis vaikučių į rusų mokyklą, pervesti vaikučius į kitą darželį.
KARINUTE IR AS
ka mamaos darysit vasara kai uzdarys darzeli dviems menesem? g.gif
Marinuska
QUOTE(KARINUTE IR AS @ 2009 04 16, 15:33)
ka mamaos darysit vasara kai uzdarys darzeli dviems menesem? g.gif
*

Sveikos o kodel turetu uzdaryt vasara dvem menesiams? As gyvenu prie sito darzelio negirdejau kad butu vasarai uzdaramas gal dirbs kitos grupes? unsure.gif
KARINUTE IR AS
del remonto ir skolu g.gif
dafni
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 01 26, 01:32)
MANO VAIKYSTES DARZELIS bigsmile.gif ,DABAR DUKRYTE LEISIU,BET TIK PO 2 METU.DOK.JAU PRIDAVIAU ISKART PO GIMDIMO.NUEJUS NUSTEBAU KAD VEDEJA IR AUKLETOJOS MANE ATPAZINO.GALES DABAR MANO ATZALELE PRIZIURET.BE TO AS UZAUGAU TAM KIEME,VIETA RAMI,GERA.
*

Cha cha cha cia turbut tas darzelis visus atsimena lotuliukas.gif
Mano vyras ji irgi lanke ir direktore ji taip pat atsimine thumbup.gif
Mes nuo kitos sav eisim i grupe kur 2-3metu...man tai neramu,labai pergyvenu,nes darzelis apleistas pasirode,nors daug kas ji giria sako kad ne aplinka svarbiausia na bet bus matyt....
Rasykit kaip Jums seksai sitam darzeli....
Catrin
4u.gif meginsim ir mes uzsirashyt i si darzeli - norim nuo rugsejo pradet lankyti!
Nomadica
Sveikos, paskutines zinutes, kad zadar vest i ji, na o kaip dabar jau ka einat? kokie ispudziai...Darzelis salia mano namo, kieme yra, tai sakau reik gal zuikiuka ten ir uzrasyt :DDD Kazkada einant mamyte sutikau, tai sake kad ir lietuviu ten grupes yra, tai mum visai liuks butu..
Rommina
sveikos mamytes smile.gif
turiu problemele. Mano vyras nori leisti vaika i si darzeli, nes jis nori kad rusiskai vaikas ismoktu, taciau as bijau kad jam lietuviu ir rusu kalba susimaisys, ir jis isvis labai ilgai normaliai nekalbes (turim pavyzdziu)...tai noriu pasiteirauti, kaip ten aukletojos?noreciau susitarti kad bent iki 3metu su vaiku kalbetu vien lietuviskai, taciu dabar bijau kad jei su vienais kalbes lietuviskai, su kitais rusiskai, tai vel susimaisys viskas vaikui...tai esu pasimetus ir nebezinau ka daryt...
Ju.Ju
Gal kas parasys atsiliepimus apie si darzeli? 4u.gif
Zadu i ji leisti savo berniuka ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.