Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KAUNO 6-ASIS l/d, A. Mickevičiaus g. 54
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
karra
Sis darzelis yra mano kieme niekad nemaniau kad jis veikia.. tuscias toks.. bet va pastebejau mama su vaikuciu isheinancia. sako veikia. ar yra lankanciu shi darzeli? ka sakytut?

bo greit mano zuiki reikes pradet vest, tai domiuosi 4u.gif
Astukss
QUOTE(karra @ 2007 05 03, 19:52)
Sis darzelis yra mano kieme niekad nemaniau kad jis veikia.. tuscias toks.. bet va pastebejau mama su vaikuciu isheinancia. sako veikia. ar yra lankanciu shi darzeli? ka sakytut?

bo greit mano zuiki reikes pradet vest, tai domiuosi  4u.gif
*

Skambinau i si darzeli, tai jis skirtas rusakalbiams vaikuciams. Tad jei norite, kad pramoktu vaikutis rusiskai ... smile.gif
bordo68
QUOTE(karra @ 2007 05 03, 19:52)

bo greit mano zuiki reikes pradet vest, tai domiuosi  4u.gif
*

Mes lankisem nuo berzeliu,o del kalbu tei paserinkimas rusu arba lietuviju.Man vedeja labei patiko thumbup.gif
Astukss
QUOTE(bordo68 @ 2007 05 05, 14:53)
Mes lankisem nuo berzeliu,o del kalbu tei paserinkimas rusu arba lietuviju.Man vedeja labei patiko  thumbup.gif
*

Man neminejo, kad ten ir vien lietuviskai snekantiems vaikiukams g.gif . Gal reiks nueiti pasiziureti.
bordo68
QUOTE(Astukss @ 2007 05 05, 15:41)
Man neminejo, kad ten ir vien lietuviskai snekantiems vaikiukams  g.gif . Gal reiks nueiti pasiziureti.
*

prevaluma turi rusu kalbei ir maisitos seimas.Ten rusu darzelis.No su vaikais ir lietuveskai bendrauja.
Kristina-Dimka
kas galetu papasakot apie aukletojas?kaip jos lgesi su vaikuciais,mes ir jau nuo rudenio noretume eit i sy darzeli
Kamelja
As taip pat labai noreciau suzinot apie aukletojas ir apskritai ka nors apie sio darziuko tvarka ir viska ka zinot smile.gif
Musu mazius ten nuo rudens bandys keliauti doh.gif
Bendravau tik su direktore sio lopsiuko tai super maloni thumbup.gif
Kristina-Dimka

Musu mazius ten nuo rudens bandys keliauti doh.gif

o tai gal i ta pacia grupe papulsim thumbup.gif

Bendravau tik su direktore sio lopsiuko tai super maloni thumbup.gif

mes daugiau biski bendravom,jos ir pasirode malonios biggrin.gif
nuo kurio men turetumet pradet eiti?
Kristina-Dimka
o nuo keliu iki keliu bus galima atnest vaikus? as girdejau kad nuo 11v iki 17v.gal blogai supratau,turetu but isryto g.gif
Kamelja
Susitarem su direktore, kad nuo rugsejo 1 d. lankysim smile.gif
rugpjucio viduryje eisim susipazint su grupes aukletoja ax.gif ir nesim sveikatos pazyma kad gali lankyt.
Gali but kad pakliusim i ta pacia grupe rolleyes.gif
Del atvedimo i darzeli tai net nepaklausiau nuo keliu ryto bus galima vest...kazkaip pagalvojau kad kaip ir visur nuo kokiu 8 ryto blink.gif
Suzinojau tik kad darzas dirba ir vasara thumbup.gif
taip pat sake kaina ne daugiau nei 130 lt i men
ir kad maziuku grupese buna tik iki 10 vaikuciu thumbup.gif
Kristina-Dimka
tai maza grupele,bet dar geriau,daugiau bus prieziuros,mes ir pazyma nesim rugpjuti,o pagal metus gal skirsto vaikus?

turbut tik dviese ir vesim vaikiukus i ta darzeli smile.gif
Kristina-Dimka
nu ka tikrai daugiau niekas? g.gif
Kamelja
Tai kiek supratau skirsto vaikucius pagal amziu i grupeles rolleyes.gif
o del to kad tik dviese bus musu maziukai tai kazin nes sake daug skambinasi daug prasymu nesa ax.gif
O jei tik tiek bus tai mazyliai bus labai priziurimi ir lepinami demesiu thumbup.gif
bet butu vistiek smagu ka nors isgirst jau is lankanciu si lopsiuka ka nors... g.gif
Kristina-Dimka
kas dar lankys?kiba niekas nenori pasidalinti apie darzeli g.gif
marie
mes planuojam nuo sekancio rugsejo, pati lankiau si darzeli, zinau kad ir dabar dirba nuostabiu zmoniu kurie dirbo tada kai as buvau mazyte, dabar rusakalbiams vaikuciams gal yra tik 1 grupe
Kristina-Dimka
smile.gif
Kristina-Dimka
nu kur mamytes dingo?
meidina
4u.gif Labas mamytes. mes taip pat lankisim si darzeli nuo rugsejo pirmos. Mazyke mano eis i lopseli.
Kristina-Dimka
labuka,o zinot ka nors apie si darzeli?kaip ten su vaikais elgesi? smile.gif
meidina
As girdejau tik gerus atsilepimus apie si darzeli.Man labai patiko direktore labai maloni,sake kad darzelis siltas,vaikuciai mazai serga ir mano drauges berniukas jau antrus metus lanko si darzeli.Nesiskundzia.Mes vakar darzelije prabuvom 1,5 valandos darzelije tikrai man ir mergaitei patiko auklitoja vaikuciam labai gera su vaikuciais kalba lietuviskai,Tai va rugseji jau keliaujam reikia tik sveikatos pazyma sutvarkit ir viskas. 4u.gif
Kristina-Dimka
mes irgi uzvakar buvom suvazeve,tai dar vyksta remontas,ir direktore nieko nepasake ar reik pazymos ar dar ne ,sake paskambys kita savaite g.gif
Kamelja
Buvau siandien lopselyje susipazinti su aukletoja. Atrodo bus Irute ar Irena 4u.gif
Atrodo tokia maloni visai g.gif papasakojo ka atsinest, tik sake kad nenoretu jog pirma diena pasilikciau su vaikeliu grupeje kartu, o geriau iskart palikt viena nors vienai valandai schmoll.gif g.gif verysad.gif
tai va nuo rugsejo 2 d. keliausim i paciu maziausiuju grupe.
Kristina-Dimka
o jums is karto pasake kad galesit ait ar lauket dar eiles? blush2.gif
Kamelja
Kai nuejau paduoti prasyma pati pirma karta tai jau tada sake kad priims, bet sake kad paskambinciau rugpjucio viduryje pasitikslinti ar tikrai viskas gerai. O sios savaites pradzioje direktore paskambino ir pasake, kad esam priimti ir derinomes kelinta rugsejo diena ateism. Kai nuejau i darzeli maciau kad ji jau matomai turi sarasus grupiu atspausdintus ir mes buvom sarase. Gal tada reiktu pabandyt pasiskambinti direktorei ir pasiklaust ax.gif
Ir dar toki idomu dalyka maciau, kad vaikuciai ne kieme darzelio zaidzia,o antram aukste tokiam balkone rolleyes.gif
meidina
O mum paskambino ir pasake kad turim atnest pazyma apie sveikata viduri rugpjucio ir jau pradesim lankit nuo rugsijo 1.Ir kaip atnesim pazyma tada mus supazins su aukletoja vaiku,mum yra 2metai ir 3 menesiai tai mes jau busim grupei kur vaikuciai nuo 2 metuku.O as maciau kaip buvau su dukryte darzelyje tai vaikuciai buvo lauke,bet kad tik zaist jie ten neturi ,nes jokiu smeliu deziu net nera,tai gal kaip vaiku vasara mazai tai zaidzia balkone.Nu as manau kad viskas bus gerai mamytes svarbu kad vaikuciai butu prieziureti.Iki malonaus 4u.gif
_Atlantė_
Sveikos mamytes,

Skaitineju apie visus lopselius arciausiai namu ir ziuriu, kad labai geri atsiliepimai apie si thumbup.gif As is tu kurios galvojo, kad jis neveikiantis blush2.gif Manoji uzrasyta i Kleveli pries metus, bet manau , kad pradesiu vest anksciau negu maniau tad ji ten dar permaziuke.

tai va jungiuosi prie jusu, bandysiu uzrasyt savo mergaite (1.8m) nuo rugsejo, tai turbut ji bus maziausiu vaikuciu grupeje 4u.gif
Kristina-Dimka
seikos ir mes jau nuo rugsejo pirmos dienos eisim i darzeli biggrin.gif , o nuo keliu iki keliu val vaikus galima atvesti?ar kaip visuose
meidina
Sveikos. Girdejau kad darzelis dirba nuo puses 7 ryto iki 18 vakaro. Dar sake mum ateit viduri menesio susipazint su aukletoja tada tiksliai viska ir pasakis. 4u.gif
_Atlantė_
Visgi neprisijungsim prie lankanciu sita darzeli sad.gif Siandien buvau nuejus , direktores pavaduotoja sake, kad darzelis RUSAKALBIAMS....na ka jokio prasymo kaip ir neparasiau... Reiks toliau ieskotis doh.gif
Kristina-Dimka
gal kuri zino ka nors apie aukletojas? g.gif
meidina
QUOTE(xoxox @ 2008 08 11, 12:20)
Visgi neprisijungsim prie lankanciu sita darzeli sad.gif Siandien buvau nuejus , direktores pavaduotoja sake, kad darzelis RUSAKALBIAMS....na ka jokio prasymo kaip ir neparasiau... Reiks toliau ieskotis  doh.gif
*

Labukas o as buvau ir kalbeejau su direktore.Darseli taip pat lanko vaikuciai lietuvisku seimu ir su jais kalbama lietuviskai.Todel ir as rasiau ten prasyma lietuviu kalba o jai nori kad vaikuciai lankitu ir kalbetu su jais rusiskai tai rasai prasyma rusu kalba. Tai tokie reikalai mes irgi palankisim si darzeli kol i kita ateis eile nuo ziemos
AGI
Mes persikraustom gyventi į Aleksotą, bet, atrodo, nėra jokių šansų pakliūti į darželius prie namų. O šis yra prie mano darbo. Be to, miesto švietimo skyriaus informacijoje pateikiama, kad šiame darželyje dar yra 7 laisvos vietos. Jaučiu, reikia paskubėti ir pateikti prašymą į šį darželį. Nors man sunku įsivaizduoti, kur tie vaikai žaidžia, bėgioja - teritorija tokia mažutė, suspausta. O maniškis toks "kaimietis" - pas senelius kaime ar sode visas pievas apeina...
Kokia dabar situacija su laisvomis vietomis? Norėtume pradėti lankyti nuo rugsėjo.
_Atlantė_
QUOTE(AGI @ 2008 08 13, 11:27)
Mes persikraustom gyventi į Aleksotą, bet, atrodo, nėra jokių šansų pakliūti į darželius prie namų. O šis yra prie mano darbo. Be to, miesto švietimo skyriaus informacijoje pateikiama, kad šiame darželyje dar yra 7 laisvos vietos. Jaučiu, reikia paskubėti ir pateikti prašymą į šį darželį. Nors man sunku įsivaizduoti, kur tie vaikai žaidžia, bėgioja - teritorija tokia mažutė, suspausta. O maniškis toks "kaimietis" - pas senelius kaime ar sode visas pievas apeina...
Kokia dabar situacija su laisvomis vietomis? Norėtume pradėti lankyti nuo rugsėjo.
*

maniske irgi kaimiete, labai jai visokiu pievu, gyvuliuku reikia drinks_cheers.gif

as kai buvau nuejus tai vaikai zaide tuo metu balkone. Kiek supratau ten ant stogo diiidelis balkonas yra, ir nepavojingas, turbut aukstas, nes nei viena galvyte tikrai nekysojo. O einant pro darzeli tokia grazia grupe maciau, tokia jaukia sutvarkyta, sviesele dege vaikuciai su akletoja keli sedejo, kad nei vienam darzelyje taip nemaciau. labai grazu smile.gif
tai gal vel kulniuot reikia, kad nors iki sausio priimtu, o tada i kita perkelt g.gif
Bet ta pavaduotoja dar manes paklause: AR ZINOT , KAD DARZELIS RUSAKALBIAMS? ir patvirtino , kad kitokiu ir nepriims....reik ieskot direktores unsure.gif

Papildyta:
Kauno 6-asis lopšelis-darželis
Vadovas Tatjana Repova
44244 A.Mickevičiaus g. 54
Tel. 22 65 77
El.p. 6lopselis-darzelis@one.lt

Įstaiga skirta rusakalbiams vaikams. Ugdymo procesas organizuojamas rusų kalba, adaptuojant valstybinę programą "Ikimokyklinio ugdymo gairės: programa pedagogams ir tėvams". Teikiamos logopedo paslaugos vaikams, turintiems kalbos ir komunikacijos sutrikimus. Grupių skaičius - 4 (dieninės) Vietų skaičius - 55
meidina
QUOTE(xoxox @ 2008 08 13, 15:08)
maniske irgi kaimiete, labai jai visokiu pievu, gyvuliuku reikia  drinks_cheers.gif

as kai buvau nuejus tai vaikai zaide tuo metu balkone. Kiek supratau ten ant stogo diiidelis balkonas yra, ir nepavojingas, turbut aukstas, nes nei viena galvyte tikrai nekysojo. O einant pro darzeli tokia grazia grupe maciau, tokia jaukia sutvarkyta, sviesele dege vaikuciai su akletoja keli sedejo, kad nei vienam darzelyje taip nemaciau. labai grazu  smile.gif
tai gal vel kulniuot reikia, kad nors iki sausio priimtu, o tada i kita perkelt  g.gif
Bet ta pavaduotoja dar manes paklause: AR ZINOT , KAD DARZELIS RUSAKALBIAMS? ir patvirtino , kad kitokiu ir nepriims....reik ieskot direktores  unsure.gif
*

Labukas.AS tau noriu patart tu kalbek tik su direktore,ji labai maloni ir tikrai priima vaikucius is lituvisku seimu juk man irgi tokia situacija mano vaikuciai eis i si darzeli ir ji man paaiskino kad su jais bus kalboma lietuviskai.Tik mano berniukui jau 5 metukai bus rudeni tai ji tik vienems metams priima nes juk sako jus vistek lankisit lietuviu mokykla ir jum nereikia kad jusu vaikas eitu kitais metais i priesmokiklinia grupe pas mus.Tai va o mes eisim metus laiko kol ateis eile kitam darzelyje.Tikrai nuek ir neklausik ka kalba pavaduotoja kisio turbut praso.
_Atlantė_
QUOTE(meidina @ 2008 08 13, 16:21)
Labukas.AS tau noriu patart tu kalbek tik su direktore,ji labai maloni ir tikrai priima vaikucius is lituvisku seimu juk man irgi tokia situacija mano vaikuciai eis i si darzeli ir ji man paaiskino kad su jais bus kalboma lietuviskai.Tik mano berniukui jau 5 metukai bus rudeni tai ji tik vienems metams priima nes juk sako jus vistek lankisit lietuviu mokykla ir jum nereikia kad jusu vaikas eitu kitais metais i priesmokiklinia grupe pas mus.Tai va o mes eisim metus laiko kol ateis eile kitam darzelyje.Tikrai nuek ir neklausik ka kalba pavaduotoja kisio turbut praso.
*

OK drinks_cheers.gif Ryt nueisu 4u.gif
Kristina-Dimka
mus ir pavaduotoja nelabai norejo priimt bet kaip pasakiau kad maniske pusiau ruse tai iskarto sae atvaziout ir priims biggrin.gif
Kamelja
Sveikos mamytes smile.gif
Tikriausiai au buvot susipazint su aukletojomis ir tikriausiai jau susake ka ir kiek atsinest.. ax.gif
Mum tai sake turet stai ka:
-naktipuodi,
-pampersu,
-seilinuka,
-gilia lekstute valgymui,
-dregnu serveteliu,
-tualetinio popieriaus,
-popieriniu ranksluosciu,
-puodeli is kurio vaikutis moka gerti.

Dar jei nori galima atsinest zaisliuku, gerima vaikuciui. ir butinai vaikutis turi turet basutes vaiksciojimui po darzeli bei atsargini komplekta rubeliu.

Ka jums sake atsinest rolleyes.gif ir po kiek nesti po truputi ar iskart po daugiau dideliais pokais? cool.gif
Papildyta:
Dar tiesa sake uzrasyt varda vaikucio ant puodelio kad nesumaisytu biggrin.gif
matomai reiks visus daiktus atzymet smile.gif
Kamelja
Taigi kur prapuolet mamytes 4u.gif
Laukiu ziniu is jusu po kiek ir ka nesites i lopseli rolleyes.gif
meidina
Labas 4u.gif
mes jau savaite kaip lankom darzeli.Papolem i grupe kur vaikai nuo 2 iki 3 metu.Bet iki rugsejo pirmos lankem lopseli tai savaite,siaip nieko tik truputi man neviskas patinka.Bet sekmes jum
_Atlantė_
QUOTE(Kamelja @ 2008 08 29, 16:18)
Taigi kur prapuolet mamytes 4u.gif
Laukiu ziniu is jusu po kiek ir ka nesites i lopseli rolleyes.gif
*

Musu dar neprieme blush2.gif nera vietu.... nebent rugsejo pirmom dienom kas paaisketu. Parasykit po rugsejo pirmos, kaip ten ar pilnai lopselio grupe susirinko ax.gif

QUOTE(meidina @ 2008 08 29, 19:34)
Labas  4u.gif
mes jau savaite kaip lankom darzeli.Papolem i grupe kur vaikai nuo 2 iki 3 metu.Bet iki rugsejo pirmos lankem lopseli tai savaite,siaip nieko tik truputi man neviskas patinka.Bet sekmes jum
*

O kas nepatiko blush2.gif
_Atlantė_
QUOTE(AGI @ 2008 08 13, 11:27)
Mes persikraustom gyventi į Aleksotą, bet, atrodo, nėra jokių šansų pakliūti į darželius prie namų. O šis yra prie mano darbo. Be to, miesto švietimo skyriaus informacijoje pateikiama, kad šiame darželyje dar yra 7 laisvos vietos. .
*

NIEKAIP NERANDU, KUR GALIMA PASIZIURET LAISVU VIETU...BUTU IDOMU rolleyes.gif
_Atlantė_
Mamos kur jus? kaip ten situacija rolleyes.gif neapsisprendziu ar eit....
Kamelja
Sveika,

siandien buvom pirma kart su maziuku doh.gif
tai lopselio grupej nuo metuku iki dvieju buvo tik 3 vaikai su musiskiu 4u.gif
tas laisvu vietu sarasas yra cia:
http://www.kaunas.lt/685
reikia paspaust ant laisvos vietos ikimokyklinio ugdymo istaigose.

Musu aukletoja tai faina pasirode ax.gif tik tiek kad maziui sunku ir visa laika be manes verke verysad.gif
tikiuosi ryt bus geriau...kolkas tik po valanda eisim...
_Atlantė_
Na mamos kaip sekasi tam darzelyje, ar vaikuciai apsiprato, ar patinka darzelis jums ir jusu vaikiukams ? gal jau daugiau susirinko negu 4 i lopselio grupe smile.gif
Kamelja
Jau siandien maziukas sake beveik neverke ir puikiai sutare su aukletoja smile.gif
Vaikuciai vis dar trys du berniukai ir mergyte thumbup.gif
Gal dar veliau kas prisijungs o kolkas gerai kad tiek mazai..daugiau demesio kol adaptacija vyksta rolleyes.gif
Pernai sake baige grupe paciu maziausiu 9 berniukai ir ne vienos mergytes doh.gif biggrin.gif
_Atlantė_
OK, atvesiu pirmadieni mergyte smile.gif- jei tokia maza grupe tai turetu priimt.
_Atlantė_
na va grupeje 3 vaikai, o sako vietu nera doh.gif
suprasi cia tas vedejas smile.gif
Kamelja
Tai dabar jau 5 vaikuciai is viso bigsmile.gif

Kaip jums mamos, vedancios i si lopseli maziukus, aukletojos pasirode? Man kazkodel lyg aukletoja Nadezda ciut geresne g.gif Bet siaip abi labai malonios ir draugiskos.
AGI
Mamos, pasidalinkit įspūdžiais apie šį darželį? Ar priima tik rusakalbius?
Mūsų berniukui 2 metai ir 9 mėn. Prie namų į darželį nepapuolėm. O šitas darželis yra arčiausiai mano darbo. Gal mėginti čia ieškotis vietos ir kasdien kartu "į darbelį" važinėti?
_Atlantė_
Noro neuztenka, Vietu tai nera....kad ir kaip patiktu tas ar kitas darzelis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.