Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios laukimosi akimirkos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
Gražiausios laukimosi akimirkos!

Motinos dienos proga kviečiame dalyvauti fotokonkurse „Gražiausios laukimosi akimirkos“! nestuke.gif Besilaukianti moteris yra ypatingai graži. Šis savitas grožis spinduliuoja laime ir ramybe, dvelkia gyvenimo meile. Pagaukite šį grožį fotokadre.

user posted image

Reikalavimai nuotraukoms: siužetas ir pagrindinė idėja – nėštumo grožis. Nėštumo terminas įvairus, tačiau nuotraukoje turi būti visiškai aišku, kad jūs laukiatės. Jei jau susilaukėte kūdikio, tačiau turite nštumo metu darytų nuotraukų, taip pat galite dalyvauti, jei tik šios nuotraukos nedalyvavo ankstesniuose mūsų fotokonkursuose nėštukėms („Kai laukiau tavęs“ ir „Belaukiant gandrų“).

Sugalvokite nuotraukai pavadinimą. Kaip visada, prašome juos rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž) ir peržvelgti jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus, kad nesikartotumėte.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! spauskite čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2007 05 04 – 2007 05 25
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 05 26 – 2007 06 01

Konkurso dalyvio paraišką pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Konkurso prizai - A.Vingro knyga „Jūsų vaikas“.

user posted image

Anotacija:
Kaip prižiūrėti kūdikio odą? Kaip nustatyti, ar kūdikiui užtenka motinos pieno? Kaip namuose
padėti kosinčiam vaikui? Kodėl vaikus būtina skiepyti? Kokių vaistų, skirtų pirmajai pagalbai,
turėtų būti namų vaistinėlėje?
Knygoje atsakoma į tėvų, auginančių įvairaus amžiaus vaikus, klausimus, daugiausia dėmesio
skiriama naujagimiams ir kūdikiams.

user posted image
Valerija
Pasirodo jau trečias nėštukų konkursas, o aš vis pražioplindavau ax.gif , bet dabar jau tikrai sudalyvausiu rolleyes.gif
kristina-buziene
Labai grazus konkurselis good.gif

Ir labai patiko si nuotraukyte wub.gif

user posted image

heart.gif
Vilika
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 04, 12:07)

Ir labai patiko si nuotraukyte  wub.gif

Man šita irgi labai graži wub.gif 4u.gif
Rituxx
geras konkursas,bandysim sudalyvauti thumbup.gif o ta meniška nuotrauka superinė thumbup.gif gaila kad neteko sudalyvauti tokioj fotosesijoj unsure.gif gal teks su antru vaikiuku rolleyes.gif
bucka
na, reikia perziureti savo nuotraukeles, gal rasiu kokia tinkama konkurseliui! thumbup.gif
Matelyk
kol kas man pati pačiausia rolleyes.gif wub.gif
user posted image
sdr
QUOTE(Matelyk @ 2007 05 04, 20:29)
kol kas man pati pačiausia  rolleyes.gif  wub.gif
user posted image
*

ir man drinks_cheers.gif , matau ją pirmoje vietoje biggrin.gif 4u.gif
Chanson
QUOTE(Matelyk @ 2007 05 04, 20:29)
kol kas man pati pačiausia  rolleyes.gif  wub.gif
user posted image
*

vienareiksmiskai - grazu!!!
kristina-buziene
Jau kiek graziu nuotraukeliu si ryta isvydau 4u.gif blush2.gif

Labai si suzavejo wub.gif

user posted image

O si miela tokia blush2.gif ... hihihi.gif

user posted image

Labai geras ir grazus konkurselis good.gif Labai...... good.gif
grange
user posted image
man šita dvelkia tokia ramybe.....

o su šuniuku irgi faina thumbup.gif
laukine
100 proc kad laimes nuotrauka is fotosesijos/fotostudijos - tai net nemanau kad verta dalyvaut verysad.gif nes tokios foto neturiu verysad.gif
RESPECT...
[quote=kristina-buziene,2007 05 05, 12:26]
Jau kiek graziu nuotraukeliu si ryta isvydau 4u.gif blush2.gif

O si miela tokia blush2.gif ... hihihi.gif

user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif Oi ir man labai čiotka šita! Iš karto į akį krito rolleyes.gif
Aurėja
Sakyčiau dar anksti "nurašyti" nestudijines foto irnesakyk.gif konkursas ilgas, per 3 savaites atsiras daugybė nuostabių foto ir tikrai bus iš ko rinktis. Ir šiaip, smagu tiesiog siųst nuotrauką ir iš idėjos sudalyvaut "SM pilvukų parade", nepaisant galutinių rezultatų ir prizų.
kristina-buziene
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 05, 10:28)

O si miela tokia  blush2.gif  ...  hihihi.gif

user posted image
wub.gif  wub.gif  wub.gif Oi ir man labai čiotka šita! Iš karto į akį krito rolleyes.gif
*

Tas suniukas koks grazuolis wub.gif ...As toki mielai priglausciau pas save (idomu,kaip ju veisle vadinasi??? g.gif ) blush2.gif
grange
QUOTE(laukine @ 2007 05 05, 11:38)
100 proc kad laimes nuotrauka is fotosesijos/fotostudijos - tai net nemanau kad verta dalyvaut  verysad.gif nes tokios foto neturiu  verysad.gif
*

schmoll.gif nešnekėk taip, aš pvz tikrai matau daug foto gražių, kurios ne studijinės... tas neturi esmės..
Valerija
Mano foto irgi nestudijinė, bet tos nestudijinės tuom ir žavios, kad jos natūralios kaip kasdienybė... wub.gif
Man ir studijoje darytos ir ne studijoje yra visiskai lygios ir jei būtų galima balsuoti 4-iais balsais tai du balsus duociau kasdieninės foto, o kitus du iš fotostudijų....
Tik nereikia nukabinti iš karto nosies console.gif
Jurgita15
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 04, 22:09)
vienareiksmiskai - grazu!!!
*

Labai grazu!!! Bet pradedu pastebeti, kad ne pirmam konkurse, labiausiai zavi juodai-baltos nuotraukos. g.gif
Rustė
man gražios "naminės", jos tikrai natūralesnės, nes studijinės per daug grynos, modeliuotos, pozuotos (gažios be abejo irgi).
daug ką daro ir pavadinimas, nes būna nuotrauka graži, o pavadinimas neįtemą, arba atvirkšiai, nuotrauka nėra labai išskirtinė, o pavadinimas paperka.
Džinė
QUOTE(laukine @ 2007 05 05, 11:38)
100 proc kad laimes nuotrauka is fotosesijos/fotostudijos -

tai net nemanau kad verta dalyvaut  verysad.gif nes tokios foto neturiu  verysad.gif
*

oi irnesakyk.gif tikrai taip nemanyk. Man asmeniškai tikrai jos schmoll.gif neturiu nieko prieš visas nestuke.gif bet jau tie seni lagaminai ir geldos, jau taip pabodę doh.gif
prašau nesupykti šių nuotraukų dalyvių. Gal žiurkės nesugrauž cool.gif lotuliukas.gif

dalyvauk, tikrai verta mirksiukas.gif
laukine
ai, mamos blush2.gif atsiprasau, kad as taip issireiskiau - bet perziurejau jau dalyvaujancias, ir savo sukauptas nestuke.gif laiku, tai ir uzkliuvo tas... blush2.gif kad nespejau i studija verysad.gif

net susigedau uz savo sekundes trukmes nusivylima blush2.gif
Dzada
ar galima deti daugiau nei viena nuotrauka? g.gif
Dzada
QUOTE(kajote @ 2007 05 05, 17:57)
Ne smile.gif cia tik aptarinejamos nuotraukos, kurios jau dalyvauja wink.gif
*

nu tada kaip issirinkt viena a? merginos g.gif
Chanson
cia kazkuri pastebejo, kad zmonems patinka juodai baltos nuotraukeles. Na, nevisada. Bet ta, kuri cia jau uzsikovojo simpatiju, manau, yra zavi tuo, kad prilyginta pilnaciai. Labai jaukiai ir graziai sugalvota!
Aurėja
QUOTE(Dzada @ 2007 05 05, 17:45)
ar galima deti daugiau nei viena nuotrauka? g.gif
*

tik vieną - labiausiai temą atitinkančią foto. Viskas smulkiai aprašyta taisyklėse ir klausimyne, kuriuos būtina perskaityti dar prieš dalyvaujant konkurse spausk čia:

O šioje aptarimų temoje forumo dalyviai (nebūtinai tik konkurso dalyviai) aptarinėja jau įdėtas į konkursą foto. Kad ir ką čia perskaitytum apie savo nuotrauką - liaupses ar kritiką - neišsiduok, kuri nuotrauka yra tavo. mirksiukas.gif Iki pat balsavimo pabaigos niekas nežino kuri foto yra kieno. Nick'ai pasirodys tik paskelbus rezultatus.
Ramunita
user posted image
žavu, nepakartojama, miela...
ievast
Man sita wub.gif
user posted image
grange
Man ta su išpieštu veidu ant pilvo kažkodėl nežavi unsure.gif
Veitė
Man šita super thumbup.gif Kiekvieną kart pažiūrėjus, negaliu nenusišypsoti ax.gif Tokia su puikiu humoro jausmu rolleyes.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12097
Smagurė
nežinau, man nuotrauka apie realią svajonę atrodo perdirbta su kokianors fotoprograma, ir tas pilvelis toks lyg sumontuotas... g.gif
atsiprašau jei klystu 4u.gif
c-girl
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 06, 16:34)
nežinau, man nuotrauka apie realią svajonę atrodo perdirbta su kokianors fotoprograma, ir tas pilvelis toks lyg sumontuotas...  g.gif
atsiprašau jei klystu  4u.gif
*

Kas tau ten sumontuota atrodo??? g.gif Sedi nestuke pries veidrodi, o ne sumontuota biggrin.gif doh.gif

Man sita labai grazi wub.gif wub.gif Tikrai, kad "TUOJ..." biggrin.gif
user posted image
grange
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 06, 17:34)
nežinau, man nuotrauka apie realią svajonę atrodo perdirbta su kokianors fotoprograma, ir tas pilvelis toks lyg sumontuotas...  g.gif
atsiprašau jei klystu  4u.gif
*

nemanau,kad sumontuota, tik man ji nesižiūri kažkaip...
kristina-buziene
user posted image

Labai grazi nuotraukele ,o ir pati mamyte tokia spinduliuojanti wub.gif wub.gif wub.gif
Aurėja
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 06, 18:18)
Man sita labai grazi wub.gif  wub.gif  Tikrai, kad "TUOJ..." biggrin.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 06, 18:50)
Labai grazi nuotraukele ,o ir pati mamyte tokia spinduliuojanti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man irgi ši pasirodė labai ypatinga - man tai "nuotrauka su nuotaika", miela ir valiūkiška thumbup.gif
*vandene*
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 06, 18:18)
Man sita labai grazi wub.gif  wub.gif  Tikrai, kad "TUOJ..." biggrin.gif

Man si nuotrauka labai grazi wub.gif
sraigyte1
user posted image
O man ši,tokia linksma thumbup.gif
grange
būtų faina jei ne tokia spalvota

nu bet čia tik mano nuomonė... 4u.gif

žiūriu ilgai vks konkursas, turėtų būtiu nemažai dalyvaujančių...
sdr
QUOTE(grange @ 2007 05 07, 12:31)

o man ji kaip tik patinka, kad tokia spalvota ax.gif tokia gyva atrodo tarp visų 4u.gif
Aidulia
Labai atsiprašau, bet pora nuotraukų konkurse- tiesiog neestetiškos. unsure.gif

QUOTE(sraigyte1 @ 2007 05 07, 10:35)
O man ši,tokia linksma  thumbup.gif
*

schmoll.gif
Medona
Jei si nuotrauka butu mano
QUOTE(rds @ 2007 05 07, 12:53)
o man ji kaip tik patinka, kad tokia spalvota  ax.gif  tokia gyva atrodo tarp visų  4u.gif
*

Man ir patrauke aki thumbup.gif labai grazi pora wub.gif
grange
QUOTE(rds @ 2007 05 07, 13:53)
o man ji kaip tik patinka, kad tokia spalvota  ax.gif  tokia gyva atrodo tarp visų  4u.gif
*

žinoma, kiekvienam atrodo savaip... nesakau, kad negraži, keikviena nėščia mamytė yra graži. bet ten, mano manymu, labai jau daug pripudruota, tokia sustingus... ax.gif
imu bendrą foto vaizdą.. ir tos gamtoj ,ar kur namie natūralios, visai švelniau atrodo...
sdr
QUOTE(grange @ 2007 05 07, 14:38)

imu bendrą foto vaizdą.. ir tos gamtoj ,ar kur namie natūralios, visai švelniau atrodo...
*

man tos "švelnios" a la "prieblandos zona" nekrenta į akį blush2.gif
irnesakyk.gif kiekvienam savo 4u.gif
kristina-buziene

Jau kokia grazi nuotraukele wub.gif Mano balsa gaus garantuotai good.gif Tokia spalvinga,linksma foto,o jau besilaukiancios mamytes grozis wub.gif
Mane labai suzavejo,negalejau atsigrozeti blush-anim-cl.gif

user posted image

wub.gif
Matelyk
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 07, 16:24)
Jau kokia grazi nuotraukele  wub.gif  Mano balsa gaus garantuotai  good.gif  Tokia spalvinga,linksma foto,o jau besilaukiancios mamytes grozis  wub.gif 
      Mane labai suzavejo,negalejau atsigrozeti  blush-anim-cl.gif 
                              wub.gif
*

mane irgi pakerėjo šios nuotraukos splavotumas ir žaismingumas drinks_cheers.gif wub.gif
ir pavadinimas labai vykęs bigsmile.gif

mano dvi favoritės visiškos priešingybės lotuliukas.gif
Limcamca
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 07, 15:24)
Jau kokia grazi nuotraukele  wub.gif  Mano balsa gaus garantuotai  good.gif  Tokia spalvinga,linksma foto,o jau besilaukiancios mamytes grozis  wub.gif 
      Mane labai suzavejo,negalejau atsigrozeti  blush-anim-cl.gif 

wub.gif
*

Visose nuotraukose kur apdirbta kokia nors foto programa, žmonės gražesni padaryti.
Nesakau, kad mamytė negraži, tiesiog visos nėščios yra gražios, o čia juk ne mis rinkimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 13:03)
Labai atsiprašau, bet pora nuotraukų konkurse- tiesiog neestetiškos. unsure.gif
schmoll.gif
*

o kuri tau neestetiška? Aš nerandu tokių biggrin.gif
c-girl
QUOTE(babuska @ 2007 05 07, 13:25)
Jei si nuotrauka butu mano tai as ja apkarpyciau mazdaug iki tokio lygio
Prasom nepykti  4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Taip daug geriau atrodo ax.gif Spinteliu galetu ir nesimatyti blush2.gif
Jurgita15
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 07, 17:24)
Sutinku drinks_cheers.gif  Taip daug geriau atrodo ax.gif Spinteliu galetu ir nesimatyti blush2.gif
*

Ir as pritariu rolleyes.gif Bet ta mazyle jau tokia fainulka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
grange
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 07, 17:14)
Visose nuotraukose kur apdirbta kokia nors foto programa, žmonės gražesni padaryti.
Nesakau, kad mamytė negraži, tiesiog visos nėščios yra gražios, o čia juk ne mis rinkimai  4u.gif

vat man ir toks jausmas... ir norisi natūralios, neapdirbtos jokiomis programomis, ar dar ko.. bet kai balsuosiu, turbūt balsuosiu už vieną darytą profesionaliai ir kitos dvi "naminės" o gal daugiau balsų bus nei trys bigsmile.gif
--------
Man tai gražiausios foto, kur nufotkinta ne kokioje tai foto studijoje, o gamtoje, arba vandenyje... kaip pvz čia tongue.gif
user posted image

O jau kur papozuota, pašviesta, paspalvinta su filtrais, tai man schmoll.gif
Tokios nuotrukos tinka į rėmelius ir ant sekcijos padėt rolleyes.gif
grange
QUOTE(Meilė @ 2007 05 07, 17:44)
Man tai gražiausios foto, kur nufotkinta ne kokioje tai foto studijoje, o gamtoje, arba vandenyje... kaip pvz čia  tongue.gif

O jau kur papozuota, pašviesta, paspalvinta su filtrais, tai man schmoll.gif
Tokios nuotrukos tinka  į rėmelius ir ant sekcijos padėt rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir...

šita miela
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.