sąvaržėlė
2007 05 11, 17:21
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 18:07) Taigi niekas ir nesako, kad visi pliki pilvai blogai, tiesiog kai kur tai nepasiteisino, o kaikuriose nuotarukose tame ir žavesys  Sutinku - čia jau ne plikume ar apsirengime esmė, o nuotraukos kompozicijoje ir visame sumanyme esmė  Nors man atrodo, kad kai kam tiesiog nuogumas ir klūva - jei klystu atsiprašau, bet įspūdį paskaičius tokį susidariau.
Chanson
2007 05 11, 17:24
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 18:07) Taigi niekas ir nesako, kad visi pliki pilvai blogai, tiesiog kai kur tai nepasiteisino, o kaikuriose nuotarukose tame ir žavesys  na vat sunku diskutuot su kai kuriais zmonemis  Nesuprantu, ar cia buitis juos tokiais padaro, ar valstybine santvarka... Kur gi dingo visa romantika. Kodel kiekviena pasakyta zodi reikia suprasti tiesmukai tiesiogiai. Aciu Valerija uz palaikyma. As is ties nenorejau pasakyti, kad kiekvienas atidengtas milimetras yra negrazu. Kalbejau apie tas, kurios atsistojo pries objektyva, pakele baltinius, dar siek tiek atsikiso i prieki (kad tas pilvas dar didesnis pasirodytu) ir issiepe visus 36, manydamos, kad tai ir yra to stebuklo laukimo akimirkos pilnatve. Nekalbu apie netycia pakilusi rubeli (tas pats jusu suniukas), tycia pakelta, darant kazkoki veiksma (kad ir kur mergyte piesia ant mamos pilvuko, arba kur klauso vaikai broliuku/sesuciu), nekalbu apie studijines, kur moterys pridengtos ne tik rubais... Kalbu apie buitini negrazuma. Daugiau neaiskinsiu. Savarzelei ir kitoms nespratusioms: laikykit tai asmenine nuomone ir nesigilinkit. Deja, as turiu teise ta nuomone pareiksti (jau ir taip 15 lapu perskaiciau cia jusu "lojimu" (atsiprasau is anksto) ne zodzio nepratarusi) Ir dar, savarzele: akys ziba ne del augancio pilvuko. Tas pilvukas - tai tik fiziologinis procesas, pokytis, reiskinys. Akys ziba pas mama is meiles ir ilgesio tam, kuri apkabinti gales tik po 9 menesiu
Ramunita
2007 05 11, 17:26
man patinkančios foto: 1) idėja  2) ji man tokia tauri...kažkokia šventa, ta mažytė rankytė  3) už pagautą momentą  4) už nuotaiką...tokią romią, tokią kažkokią...ir už pavadinimą  5) tiesiog gražu ir tiek  ma patinka kada fotografai pridengia kūną,lieka paslaptis  6) geras kadras  iš pradžių nesupraau kodėl tos dienelės paskutinės, tik paskui šėšėlį įžiūrėjau
Chanson
2007 05 11, 17:39
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 17:53) Pasakyta super  , net šiurpuliukas per kūna nubėgo.... kartais tyliu ir galvoju, nera zodziu. O kartais zodziai ima ir atsiranda  Bet va suprasti ne visi gali Tau Papildyta:QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 11, 18:06) na pilvuko "nurašyti" nereikia, nes jame ir vyksta didysis stebuklas. Dėl to akys spindi ir vidus ypatingas, o ne dėl akyčių spindesio pilvukas auga  Čia neatskiriami dalykai ir pilvukas tikrai būtinas  Kai aš laukiausi niekas iš žvigsnio neatspėjo, tik po to kai sužino, kad nėščia tada ir tą žvilgsnį ypatingą pradeda matyti dažniausiai - filmas gražu, bet nebūtinai gyvenime tiek matosi kiek filme, nors tikiu, kad pasikeičia. O mamos ir nuojautą turi. Maniškė gyvena toli nuo manęs, taigi jokio žvilgsnio nematė (o rami nebuvau nes rašiau diplomini), bet ėmė vieną rytą ir nupirko kūdikio šliaužtukus pati nežinodama kam. O tas "kas"  jau buvo, tik dar pati nežinojau. Papildyta:nejaugi nuotrauka su šuniuku būtų gražesnė su užsmaukta maike? Man ne. Čia nuotraukų konkursas, o ne reportažai kaip nėščioms vaikščioti kasdien. savarzele, kodel gi jus tokia tiesmukiska (nezinau ar tiksliai zodi parinkau). Nejau gi is mano posto jus galvojate, kad pastebiu visas  Zinoma, kad ne! Niekas nezino ju paslapciu (iki kol pilvukai isduoda). Jos, tik jos pacios tai zino! Kaip manot, jeigu butu nuotrauka, kur mamyte (be pilvuko), jaukiai isitaisiusi supamoje kedeje megztu mazu maziausias kojinytes ir su ilgesiu bei siokiu tokiu nerimu ir didziule meile zvelgtu i tai ka daro. Ar gi neitartumet kad ji busimoji mama? As gal dar itarciau kad ji busimoji mociute, jeigu butu atitinkamo amziaus. Nezinau ar supratot, jeigu ne tai mano asm.nuomone (apie tai jau prasiau auksciau) Cia jums
sąvaržėlė
2007 05 11, 17:47
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:24) Ir dar, savarzele: akys ziba ne del augancio pilvuko. Tas pilvukas - tai tik fiziologinis procesas, pokytis, reiskinys. Akys ziba pas mama is meiles ir ilgesio tam, kuri apkabinti gales tik po 9 menesiu O tas stebuklas, kurį galės apkabinti ne pilvuke auga, ne pilvukas to stebuklo namučiai? tas stebuklas vien dvasinis? Realiai ir fiziologiškai ne? jei nebūtų tos fiziologijos, nebūtų ir stebuklo dėl kurio spindi akys  Jei pilvuke nebūtų nieko, nespindėtų ir akys, o jei spindi be jo - tai ir yra ilgesys, bet dar ne nėštumas. Nežinau kaip aiškiau pasakyti (tai turbūt ir nebesakysiu, nes bet kuriuo atveju tai foto konkursas - prisiminiau  ) - nebūna nėštumo be tos fiziologijos, bet kaip tik tai ir yra didysis stebuklas. Fiziologija tai stebuklingai savijautai neprieštarauja - tai tiesiog neatsiejama ir nereikia to daryti, nes kaip tik jos dėka ir vyksta tie stebuklai kurių laukia. Ir aš tikiu tuo vidiniu spindesiu, bet jis neatsiranda iš niekur ir nėra tik dvasinė būsena  Maniškės dėl augančio pilvuko tikiuosi, kad žibėjo, nes jame augo mano vaikelis, jis buvo mano vaikučio nameliai ir iš jo ateinančio laukiau iš visos širdies Papildyta:QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:39) savarzele, kodel gi jus tokia tiesmukiska (nezinau ar tiksliai zodi parinkau). Nejau gi is mano posto jus galvojate, kad pastebiu visas negalvoju, nes jūs to nesakėte Papildyta:QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:39) Ar gi neitartumet kad ji busimoji mama? As gal dar itarciau kad ji busimoji mociute, jeigu butu atitinkamo amziaus. Nezinau ar supratot, jeigu ne tai mano asm.nuomone (apie tai jau prasiau auksciau) Cia jums  Mama, močiutė, teta, kaimynė, pardavėja... O dėl nuomonės tai visų jos čia asmeninės Papildyta:QUOTE(Ramunita @ 2007 05 11, 18:26) 6) geras kadras  iš pradžių nesupraau kodėl tos dienelės paskutinės, tik paskui šėšėlį įžiūrėjau ir aš
Chanson
2007 05 11, 17:52
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 11, 18:47) O tas stebuklas, kurį galės apkabinti ne pilvuke auga, ne pilvukas to stebuklo namučiai? tas stebuklas vien dvasinis? Realiai ir fiziologiškai ne? jei nebūtų tos fiziologijos, nebūtų ir stebuklo dėl kurio spindi akys  Jei pilvuke nebūtų nieko, nespindėtų ir akys, o jei spindi be jo - tai ir yra ilgesys, bet dar ne nėštumas. Nežinau kaip aiškiau pasakyti (tai turbūt ir nebesakysiu, nes bet kuriuo atveju tai foto konkursas - prisiminiau  ) - nebūna nėštumo be tos fiziologijos, bet kaip tik tai ir yra didysis stebuklas. Fiziologija tai stebuklingai savijautai neprieštarauja - tai tiesiog neatsiejama ir nereikia to daryti, nes kaip tik jos dėka ir vyksta tie stebuklai kurių laukia. Ir aš tikiu tuo vidiniu spindesiu, bet jis neatsiranda iš niekur ir nėra tik dvasinė būsena  Maniškės dėl augančio pilvuko tikiuosi, kad žibėjo, nes jame augo mano vaikelis, jis buvo mano vaikučio nameliai ir iš jo ateinančio laukiau iš visos širdies  na gerai, is anksto atsiprasydama siu mamyciu, prailiustruosiu savo pasakyma ju nuotraukomis:  stai dvi nestukes. Abi zavios, abi grazios, abi atidengusios pilvukus. Galbut kazkas nemato, o as matau viena esmini skirtuma tarp ju - stebuklo laukimo nuotaika (paslaptinga, nerimo kupina, meiles, silumos). Si nuotaika ne pilvukuose slypi (abu jie grazus), o veideliuose. Stai ka norejau pasakyti pasakymu, kad ne pilvo atidengime visas grazumas
esu-mama
2007 05 11, 18:29
bet uztat kai pilvelis atidengtas niekam nekyla minciu kad pagalve ikista
Ramunita
2007 05 11, 18:32
QUOTE(vaidicita @ 2007 05 11, 19:29) bet uztat kai pilvelis atidengtas niekam nekyla minciu kad pagalve ikista  o kur kam čia kilo tokia mintis
Chanson
2007 05 11, 18:36
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 11, 19:32) o kur kam čia kilo tokia mintis  buvo pasneketa, kad kazkur kazkas duoda pagalveliu, kad jas uzsidejus matuotis rubus "ant isaugimo" ir t.t. Bet taigi cia, Vaidicita, negi dabar uz rimta priimti? Siaip postas ir tiek. Man tai taip atrodo
Lakūdra
2007 05 11, 19:26
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 19:36) buvo pasneketa, kad kazkur kazkas duoda pagalveliu, kad jas uzsidejus matuotis rubus "ant isaugimo" ir t.t. Bet taigi cia, Vaidicita, negi dabar uz rimta priimti? Siaip postas ir tiek. Man tai taip atrodo  ir as manau kad tiesiog pamaste garsiai
Leonidas Iljičius
2007 05 11, 19:29
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 11, 19:26) ir as manau kad tiesiog pamaste garsiai taip pamasčiau ir džiaugiuos, kad nesureikšminot
Lakūdra
2007 05 11, 19:34
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 05 11, 20:29) taip pamasčiau ir džiaugiuos, kad nesureikšminot  beveik ne ta liaudis
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 11, 14:37) nu, bet jūs ir iškapstot  as tiesiog savo laiku zvalgiausi nestukiniu rubu, ar as kalta, kad atminti siokia tokia turiu
Chanson
2007 05 12, 08:27
jooo, tikrai triju balsu mazai bus
| i |
| Moderatorė Aurėja atostogauja nuo gegužės 14 iki 28 dienos. Pavaduoja - moderatorė Rustė . Visais klausimais dėl konkurso (nuotraukų keitimas, pavadinimų koregavimas ir visa kt. ) šiomis savaitėmis kreipkitės į Rustę. Sėkmės visiems! |
kristina-buziene
2007 05 12, 10:59
Stebukle
2007 05 12, 13:52
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 12, 11:59) Iskart suzavejo  Balsa irgi jau tikrai atiduosiu viena  ...Gi negaila tokiai zaviai mamytei ir orginaliai idejai  Ir aplamai man visas bendras vaizdas liuks  Ir tie drabuzeliai  , tikrai grazi ir orginali  tik gaila kad "namelyje" ne Greta gyvena
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 12, 10:59) šita nereali!!!!!!! ir idėja  ir pati foto
norėčiau ir aš taip paskayti, kad balsas šitai foto garantuotas, nes labai patiko, nu bet į tris balsus neįsitelpu niekaip  nu gal susirinks 200 foto, tai bent 5 balai bus Papildyta: šita įdomi
boruzzze
2007 05 12, 15:01
ir man patinkanciu pilvuku yra aisku laba grazios nuotraukos, kur profesionalai ftkina, taciau mielsenes, kurios paciu darytos...
QUOTE(grange @ 2007 05 12, 14:49)  šita įdomi ši irgi su šarmeliu. Faina. Bet fainesnė būtų, jei mamos pilvukas būtų didesnis  išraiškingesnė būtų
yalissa
2007 05 12, 16:13
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 14:31) O man šita tokia visai miela foto
QUOTE(Renatita @ 2007 05 12, 17:13) O man šita tokia visai miela foto  Labai graži mamytė
leliukazz
2007 05 12, 16:36
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 16:31) sutinku ,kad kiekvienai savas  pats gražiausias, bet kaži ar prieš dėdamos savas foto į konkursą mamos peržiūri jau jame dalyvaujančias fotografijas  Ziuri ar neziuri, bet kiekviena turi savo sarmo.... Ir tikrai bus tokiu, kas cia ne neikisa nosies, bet pasirinks viena ar kita kaip favorite, ne neziuredamos i tuos panasumus ar skirtumus. Ir siaip didesne dalis balsuojanciu cia neilenda... Taip kad sekmes linkiu visom konkusinem foto, nes visos savaip grazios
Lakūdra
2007 05 12, 16:51
QUOTE(leliukazz @ 2007 05 12, 17:36) Ziuri ar neziuri, bet kiekviena turi savo sarmo.... Ir tikrai bus tokiu, kas cia ne neikisa nosies, bet pasirinks viena ar kita kaip favorite, ne neziuredamos i tuos panasumus ar skirtumus. Ir siaip didesne dalis balsuojanciu cia neilenda... Taip kad sekmes linkiu visom konkusinem foto, nes visos savaip grazios  aš nekalbu apie lindimą į aptarimą, kalbu apie jau dalyvaujančias foto konkurse peržiūrą.
sąvaržėlė
2007 05 12, 16:57
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 16:31) Labai gražios foto. Gerai, kai gražius dalykus vis primena - gal kas nelandžiojantis konkurse jas pastebės čia ir apsispręs balsuoti. Papildyta:QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 17:51) kalbu apie jau dalyvaujančias foto konkurse peržiūrą.ji irgi
Valerija
2007 05 12, 17:57
Nu visa gyvenima taip grazu man buvo nestukes, visos, net pati jauciausi tokia grazi sau...
QUOTE(Valerija @ 2007 05 12, 18:57) man irgi šita graži, mama tokia spinduliuojanti
Valerija
2007 05 12, 20:52
QUOTE(Valerija @ 2007 05 12, 20:52) Grazi ir nepanasi
Wow  cia tai bent  Balsas garantuotas  uz tai, kad unikali
ramaska
2007 05 12, 23:55
QUOTE(Gulia @ 2007 05 13, 13:41) Man irgi sita labai grazi
yalissa
2007 05 13, 18:55
QUOTE(Gulia @ 2007 05 13, 11:41) O man šitoje foto kažkas netaip Gal tie juodi rūbai kažkaip optiškai "suspaudžia" mamytę, o gal fonas.. Nežinau net, bet kažkas man čia nepatinka
Valerija
2007 05 13, 19:29
Limcamca
2007 05 13, 19:55
QUOTE(Valerija @ 2007 05 13, 20:29) šita ir man labai labai
v*i*j*a
2007 05 13, 20:36
QUOTE(Valerija @ 2007 05 13, 20:29) labai grazu
labai grazios nuotraukytes pati beja tai pat dalyvauju
kristina-buziene
2007 05 13, 20:59
Kiekviena diena atsiranda vis grazesnes nuotraukeles
v*i*j*a
2007 05 13, 23:20
Visos nuotraukytes labai grazios  saunu kad yra tokiu drasiu mamyciu  beje ir apie savo nuotrauka girdejau geru atsiliepimu  kazkaip pagloste sirdele
Lakūdra
2007 05 14, 07:39
QUOTE(GieNa @ 2007 05 14, 08:37) Visos nuotraukytes labai grazios  saunu kad yra tokiu drasiu mamyciu  beje ir apie savo nuotrauka girdejau geru atsiliepimu  kazkaip pagloste sirdele  smagu
Ramunita
2007 05 14, 07:48
va graži nuotraukytė  o dar ir mamytė kažkur žiauriai matyta  laukiu nesulaukiu pabaigos konkurso,nes smalsu-negaliu
|
|