Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios laukimosi akimirkos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sąvaržėlė
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 18:07)
Taigi niekas ir nesako, kad visi pliki pilvai blogai, tiesiog kai kur tai nepasiteisino, o kaikuriose nuotarukose tame ir žavesys mirksiukas.gif
*

Sutinku - čia jau ne plikume ar apsirengime esmė, o nuotraukos kompozicijoje ir visame sumanyme esmė smile.gif Nors man atrodo, kad kai kam tiesiog nuogumas ir klūva - jei klystu atsiprašau, bet įspūdį paskaičius tokį susidariau.
Chanson
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 18:07)
Taigi niekas ir nesako, kad visi pliki pilvai blogai, tiesiog kai kur tai nepasiteisino, o kaikuriose nuotarukose tame ir žavesys mirksiukas.gif
*

na vat sunku diskutuot su kai kuriais zmonemis doh.gif Nesuprantu, ar cia buitis juos tokiais padaro, ar valstybine santvarka... Kur gi dingo visa romantika. Kodel kiekviena pasakyta zodi reikia suprasti tiesmukai tiesiogiai.
Aciu Valerija uz palaikyma. As is ties nenorejau pasakyti, kad kiekvienas atidengtas milimetras yra negrazu. Kalbejau apie tas, kurios atsistojo pries objektyva, pakele baltinius, dar siek tiek atsikiso i prieki (kad tas pilvas dar didesnis pasirodytu) ir issiepe visus 36, manydamos, kad tai ir yra to stebuklo laukimo akimirkos pilnatve. Nekalbu apie netycia pakilusi rubeli (tas pats jusu suniukas), tycia pakelta, darant kazkoki veiksma (kad ir kur mergyte piesia ant mamos pilvuko, arba kur klauso vaikai broliuku/sesuciu), nekalbu apie studijines, kur moterys pridengtos ne tik rubais... Kalbu apie buitini negrazuma. Daugiau neaiskinsiu.
Savarzelei ir kitoms nespratusioms: laikykit tai asmenine nuomone ir nesigilinkit. Deja, as turiu teise ta nuomone pareiksti (jau ir taip 15 lapu perskaiciau cia jusu "lojimu" (atsiprasau is anksto) ne zodzio nepratarusi)

Ir dar, savarzele: akys ziba ne del augancio pilvuko. Tas pilvukas - tai tik fiziologinis procesas, pokytis, reiskinys. Akys ziba pas mama is meiles ir ilgesio tam, kuri apkabinti gales tik po 9 menesiu
Ramunita
man patinkančios foto:

1) idėja thumbup.gif
user posted image

2) ji man tokia tauri...kažkokia šventa, ta mažytė rankytė wub.gif
user posted image

3) už pagautą momentą ax.gif
user posted image

4) už nuotaiką...tokią romią, tokią kažkokią...ir už pavadinimą
user posted image

5) tiesiog gražu ir tiek ax.gif ma patinka kada fotografai pridengia kūną,lieka paslaptis
user posted image

6) geras kadras thumbup.gif iš pradžių nesupraau kodėl tos dienelės paskutinės, tik paskui šėšėlį įžiūrėjau blush2.gif

user posted image
Chanson
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 17:53)
Pasakyta super 4u.gif , net šiurpuliukas per kūna nubėgo....
*

kartais tyliu ir galvoju, nera zodziu. O kartais zodziai ima ir atsiranda blush2.gif Bet va suprasti ne visi gali unsure.gif
Tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 11, 18:06)
na pilvuko "nurašyti" nereikia, nes jame ir vyksta didysis stebuklas. Dėl to akys spindi ir vidus ypatingas, o ne dėl akyčių spindesio pilvukas auga  lotuliukas.gif Čia neatskiriami dalykai ir pilvukas tikrai būtinas  biggrin.gif Kai aš laukiausi niekas iš žvigsnio neatspėjo, tik po to kai sužino, kad nėščia tada ir tą žvilgsnį ypatingą pradeda matyti dažniausiai - filmas gražu, bet nebūtinai gyvenime tiek matosi kiek filme, nors tikiu, kad pasikeičia. O mamos ir nuojautą turi. Maniškė gyvena toli nuo manęs, taigi jokio žvilgsnio nematė (o rami nebuvau nes rašiau diplomini), bet ėmė vieną rytą ir nupirko kūdikio šliaužtukus pati nežinodama kam. O tas "kas"  biggrin.gif jau buvo, tik dar pati nežinojau.
Papildyta:

nejaugi nuotrauka su šuniuku būtų gražesnė su užsmaukta maike? Man ne. Čia nuotraukų konkursas, o ne reportažai kaip nėščioms vaikščioti kasdien.
*

savarzele, kodel gi jus tokia tiesmukiska (nezinau ar tiksliai zodi parinkau). Nejau gi is mano posto jus galvojate, kad pastebiu visas nestuke.gif Zinoma, kad ne! Niekas nezino ju paslapciu (iki kol pilvukai isduoda). Jos, tik jos pacios tai zino!
Kaip manot, jeigu butu nuotrauka, kur mamyte (be pilvuko), jaukiai isitaisiusi supamoje kedeje megztu mazu maziausias kojinytes ir su ilgesiu bei siokiu tokiu nerimu ir didziule meile zvelgtu i tai ka daro. Ar gi neitartumet kad ji busimoji mama? As gal dar itarciau kad ji busimoji mociute, jeigu butu atitinkamo amziaus. Nezinau ar supratot, jeigu ne tai mano asm.nuomone (apie tai jau prasiau auksciau)
Cia jums 4u.gif
sąvaržėlė
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:24)
Ir dar, savarzele: akys ziba ne del augancio pilvuko. Tas pilvukas - tai tik fiziologinis procesas, pokytis, reiskinys. Akys ziba pas mama is meiles ir ilgesio tam, kuri apkabinti gales tik po 9 menesiu
*

O tas stebuklas, kurį galės apkabinti ne pilvuke auga, ne pilvukas to stebuklo namučiai? tas stebuklas vien dvasinis? Realiai ir fiziologiškai ne? jei nebūtų tos fiziologijos, nebūtų ir stebuklo dėl kurio spindi akys mirksiukas.gif Jei pilvuke nebūtų nieko, nespindėtų ir akys, o jei spindi be jo - tai ir yra ilgesys, bet dar ne nėštumas. Nežinau kaip aiškiau pasakyti (tai turbūt ir nebesakysiu, nes bet kuriuo atveju tai foto konkursas - prisiminiau biggrin.gif ) - nebūna nėštumo be tos fiziologijos, bet kaip tik tai ir yra didysis stebuklas. Fiziologija tai stebuklingai savijautai neprieštarauja - tai tiesiog neatsiejama ir nereikia to daryti, nes kaip tik jos dėka ir vyksta tie stebuklai kurių laukia. Ir aš tikiu tuo vidiniu spindesiu, bet jis neatsiranda iš niekur ir nėra tik dvasinė būsena smile.gif Maniškės dėl augančio pilvuko tikiuosi, kad žibėjo, nes jame augo mano vaikelis, jis buvo mano vaikučio nameliai ir iš jo ateinančio laukiau iš visos širdies smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:39)
savarzele, kodel gi jus tokia tiesmukiska (nezinau ar tiksliai zodi parinkau). Nejau gi is mano posto jus galvojate, kad pastebiu visas nestuke.gif
*

negalvoju, nes jūs to nesakėte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:39)
Ar gi neitartumet kad ji busimoji mama? As gal dar itarciau kad ji busimoji mociute, jeigu butu atitinkamo amziaus. Nezinau ar supratot, jeigu ne tai mano asm.nuomone (apie tai jau prasiau auksciau)
Cia jums 4u.gif
*

Mama, močiutė, teta, kaimynė, pardavėja... O dėl nuomonės tai visų jos čia asmeninės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 11, 18:26)
6) geras kadras  thumbup.gif iš pradžių nesupraau kodėl tos dienelės paskutinės, tik paskui šėšėlį įžiūrėjau  blush2.gif
*

ir aš blush2.gif lotuliukas.gif
Chanson
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 11, 18:47)
O tas stebuklas, kurį galės apkabinti ne pilvuke auga, ne pilvukas to stebuklo namučiai? tas stebuklas vien dvasinis? Realiai ir fiziologiškai ne? jei nebūtų tos fiziologijos, nebūtų ir stebuklo dėl kurio spindi akys  mirksiukas.gif Jei pilvuke nebūtų nieko, nespindėtų ir akys, o jei spindi be jo - tai ir yra ilgesys, bet dar ne nėštumas. Nežinau kaip aiškiau pasakyti (tai turbūt ir nebesakysiu, nes bet kuriuo atveju tai foto konkursas - prisiminiau  biggrin.gif ) - nebūna nėštumo be tos fiziologijos, bet kaip tik tai ir yra didysis stebuklas. Fiziologija tai stebuklingai savijautai neprieštarauja - tai tiesiog neatsiejama ir nereikia to daryti, nes kaip tik jos dėka ir vyksta tie stebuklai kurių laukia. Ir aš tikiu tuo vidiniu spindesiu, bet jis neatsiranda iš niekur ir nėra tik dvasinė būsena  smile.gif Maniškės dėl augančio pilvuko tikiuosi, kad žibėjo, nes jame augo mano vaikelis, jis buvo mano vaikučio nameliai ir iš jo ateinančio laukiau iš visos širdies smile.gif
*

na gerai, is anksto atsiprasydama siu mamyciu, prailiustruosiu savo pasakyma ju nuotraukomis:

user posted image user posted image

stai dvi nestukes. Abi zavios, abi grazios, abi atidengusios pilvukus. Galbut kazkas nemato, o as matau viena esmini skirtuma tarp ju - stebuklo laukimo nuotaika (paslaptinga, nerimo kupina, meiles, silumos). Si nuotaika ne pilvukuose slypi (abu jie grazus), o veideliuose. Stai ka norejau pasakyti pasakymu, kad ne pilvo atidengime visas grazumas
esu-mama
bet uztat kai pilvelis atidengtas niekam nekyla minciu kad pagalve ikista doh.gif
Ramunita
QUOTE(vaidicita @ 2007 05 11, 19:29)
bet uztat kai pilvelis atidengtas niekam nekyla minciu kad pagalve ikista  doh.gif
*

o kur kam čia kilo tokia mintis blink.gif
Chanson
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 11, 19:32)
o kur kam čia kilo tokia mintis  blink.gif
*

buvo pasneketa, kad kazkur kazkas duoda pagalveliu, kad jas uzsidejus matuotis rubus "ant isaugimo" ir t.t. Bet taigi cia, Vaidicita, negi dabar uz rimta priimti? Siaip postas ir tiek. Man tai taip atrodo g.gif
Lakūdra
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 19:36)
buvo pasneketa, kad kazkur kazkas duoda pagalveliu, kad jas uzsidejus matuotis rubus "ant isaugimo" ir t.t. Bet taigi cia, Vaidicita, negi dabar uz rimta priimti? Siaip postas ir tiek. Man tai taip atrodo g.gif
*

ir as manau kad tiesiog pamaste garsiai
Leonidas Iljičius
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 11, 19:26)
ir as manau kad tiesiog pamaste garsiai
*

taip pamasčiau rolleyes.gif
ir džiaugiuos, kad nesureikšminot bigsmile.gif
Lakūdra
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 05 11, 20:29)
taip pamasčiau  rolleyes.gif
ir džiaugiuos, kad nesureikšminot  bigsmile.gif
*

beveik ne ta liaudis mirksiukas.gif
Lakūdra
nuogas pilvas su idėja bigsmile.gif
user posted image
nuogaspilvas be nuogybės
user posted image
Papildyta:
pavadinimas gražus
user posted image
lyra
Mano favoritės šitos cool.gif

user posted image

user posted image

user posted imageŠitos nuotraukytės labai mielas pavadinimas rolleyes.gif

user posted image

user posted image

doh.gif ... Manau man trijų balsų neužteks biggrin.gif
she
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 11, 14:37)
nu, bet jūs ir iškapstot  doh.gif
*

as tiesiog savo laiku zvalgiausi nestukiniu rubu, ar as kalta, kad atminti siokia tokia turiu tongue.gif
Chanson
jooo, tikrai triju balsu mazai bus unsure.gif
Aurėja

i 
  Moderatorė Aurėja atostogauja nuo gegužės 14 iki 28 dienos.
Pavaduoja - moderatorė Rustė  .
Visais klausimais dėl konkurso (nuotraukų keitimas, pavadinimų koregavimas ir visa kt. ) šiomis savaitėmis kreipkitės į Rustę.
Sėkmės visiems!  

kristina-buziene
user posted image Labai grazia foto isvydau .. user posted image

user posted image

Iskart suzavejo bigsmile.gif Balsa irgi jau tikrai atiduosiu viena rolleyes.gif ...Gi negaila tokiai zaviai mamytei ir orginaliai idejai user posted image blush2.gif Ir aplamai man visas bendras vaizdas liuks thumbup.gif Ir tie drabuzeliai wub.gif ,tai nekoks celafanas unsure.gif cool.gif
Stebukle
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 12, 11:59)

Iskart suzavejo  bigsmile.gif  Balsa irgi jau tikrai atiduosiu viena  rolleyes.gif ...Gi negaila tokiai zaviai mamytei ir orginaliai idejai  blush2.gif  Ir aplamai man visas bendras vaizdas liuks thumbup.gif  Ir tie drabuzeliai  wub.gif ,

tikrai grazi ir orginali thumbup.gif tik gaila kad "namelyje" ne Greta gyvena smile.gif
dark
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 12, 10:59)
user posted image Labai grazia foto isvydau .. user posted image

user posted image

Iskart suzavejo  bigsmile.gif  Balsa irgi jau tikrai atiduosiu viena  rolleyes.gif ...Gi negaila tokiai zaviai mamytei ir orginaliai idejai user posted image  blush2.gif  Ir aplamai man visas bendras vaizdas liuks thumbup.gif  Ir tie drabuzeliai  wub.gif ,tai nekoks celafanas  unsure.gif  cool.gif
*

šita nereali!!!!!!! ir idėja thumbup.gif ir pati foto thumbup.gif
Ž.V.
QUOTE(dark @ 2007 05 12, 14:30)
šita nereali!!!!!!! ir idėja  thumbup.gif  ir pati foto  thumbup.gif
*

mano balsas sitai foto irgi garantuotas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
grange
norėčiau ir aš taip paskayti, kad balsas šitai foto garantuotas, nes labai patiko, nu bet į tris balsus neįsitelpu niekaip schmoll.gif nu gal susirinks 200 foto, tai bent 5 balai bus rolleyes.gif

Papildyta:
bigsmile.gif šita įdomi
boruzzze
ir man patinkanciu pilvuku yra wub.gif

aisku laba grazios nuotraukos, kur profesionalai ftkina, taciau mielsenes, kurios paciu darytos... ax.gif
Lakūdra
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir t.t.

sutinku ,kad kiekvienai savas nestuke.gif pats gražiausias, bet kaži ar prieš dėdamos savas foto į konkursą mamos peržiūri jau jame dalyvaujančias fotografijas
g.gif
dark
QUOTE(grange @ 2007 05 12, 14:49)

bigsmile.gif  šita įdomi
*

ši irgi su šarmeliu. Faina. Bet fainesnė būtų, jei mamos pilvukas būtų didesnis blush2.gif išraiškingesnė būtų blush2.gif
yalissa
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 14:31)
*

O man šita tokia visai miela foto wub.gif
l.buz
QUOTE(Renatita @ 2007 05 12, 17:13)
O man šita tokia visai miela foto  wub.gif
*

Labai graži mamytė wub.gif wub.gif wub.gif
leliukazz
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 16:31)
sutinku ,kad kiekvienai savas  nestuke.gif  pats gražiausias, bet kaži ar prieš dėdamos savas foto į konkursą mamos peržiūri jau jame dalyvaujančias fotografijas  g.gif
*

Ziuri ar neziuri, bet kiekviena turi savo sarmo.... Ir tikrai bus tokiu, kas cia ne neikisa nosies, bet pasirinks viena ar kita kaip favorite, ne neziuredamos i tuos panasumus ar skirtumus. Ir siaip didesne dalis balsuojanciu cia neilenda... Taip kad sekmes linkiu visom konkusinem foto, nes visos savaip grazios wub.gif
Lakūdra
QUOTE(leliukazz @ 2007 05 12, 17:36)
Ziuri ar neziuri, bet kiekviena turi savo sarmo.... Ir tikrai bus tokiu, kas cia ne neikisa nosies, bet pasirinks viena ar kita kaip favorite, ne neziuredamos i tuos panasumus ar skirtumus. Ir siaip didesne dalis balsuojanciu cia neilenda... Taip kad sekmes linkiu visom konkusinem foto, nes visos savaip grazios wub.gif
*

aš nekalbu apie lindimą į aptarimą, kalbu apie jau dalyvaujančias foto konkurse peržiūrą.
sąvaržėlė
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 16:31)
..............
*

Labai gražios foto. Gerai, kai gražius dalykus vis primena - gal kas nelandžiojantis konkurse jas pastebės čia ir apsispręs balsuoti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 17:51)

kalbu apie jau dalyvaujančias foto konkurse peržiūrą.

*

ji irgi smile.gif
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12226
Sita man nelabai schmoll.gif , kažkoks bardakas...

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12223
O ši simpatiška wub.gif
djoka
Nu visa gyvenima taip grazu man buvo nestukes, visos, net pati jauciausi tokia grazi sau...
Rustė
QUOTE(Valerija @ 2007 05 12, 18:57)

man irgi šita graži, mama tokia spinduliuojanti
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12228
Ši kaip iš žurnalo atrodo thumbup.gif gražu ir originalu 4u.gif
*PM*
Man sitos 4 nerealus darbai wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Si labai zaismingai nuteikia user posted image thumbup.gif
O sita silta user posted image wub.gif wub.gif

Sita nuotrauka butu grazi bet as ja buciau apkarpius tokios tikrai buciau nedejus tada balsas garantuotas dabar pasilieku prie auksciau paminetu ax.gif
user posted image
Gulia
QUOTE(Valerija @ 2007 05 12, 20:52)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12228
Ši kaip iš žurnalo atrodo thumbup.gif  gražu ir originalu 4u.gif
*

Grazi ir nepanasi wub.gif
kajote
Wow bigsmile.gif cia tai bent thumbup.gif
user posted image
Balsas garantuotas 4u.gif uz tai, kad unikali thumbup.gif
ramaska
man pati zaviausia nuotraukyte si wub.gif
user posted image
grazu ir miela wub.gif
user posted image
be galo grazi busimoji mamyte wub.gif
user posted image
Gulia
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12233

Sita grazi wub.gif tokia silta thumbup.gif
Tooraa
QUOTE(Gulia @ 2007 05 13, 13:41)

Man irgi sita labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
yalissa
QUOTE(Gulia @ 2007 05 13, 11:41)

O man šitoje foto kažkas netaip g.gif
Gal tie juodi rūbai kažkaip optiškai "suspaudžia" mamytę, o gal fonas.. Nežinau net, bet kažkas man čia nepatinka rolleyes.gif
Valerija
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12243
wub.gif wub.gif wub.gif nieko ir nebereikia, tiesiog nuoširdu wub.gif wub.gif wub.gif
Limcamca
QUOTE(Valerija @ 2007 05 13, 20:29)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12243
wub.gif  wub.gif  wub.gif nieko ir nebereikia, tiesiog nuoširdu wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

šita ir man labai labai thumbup.gif wub.gif
v*i*j*a
QUOTE(Valerija @ 2007 05 13, 20:29)
wub.gif nieko ir nebereikia, tiesiog nuoširdu wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
kedute
labai grazios nuotraukytes pati beja tai pat dalyvauju ax.gif blush2.gif
kristina-buziene
Kiekviena diena atsiranda vis grazesnes nuotraukeles wub.gif 4u.gif
v*i*j*a
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 13, 21:59)
Kiekviena diena atsiranda vis grazesnes nuotraukeles  wub.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif bus is ko rinktis thumbup.gif thumbup.gif
GieNa
Visos nuotraukytes labai grazios wub.gif saunu kad yra tokiu drasiu mamyciu thumbup.gif beje ir apie savo nuotrauka girdejau geru atsiliepimu biggrin.gif kazkaip pagloste sirdele blush2.gif
Lakūdra
QUOTE(GieNa @ 2007 05 14, 08:37)
Visos nuotraukytes labai grazios wub.gif saunu kad yra tokiu drasiu mamyciu thumbup.gif beje ir apie savo nuotrauka girdejau geru atsiliepimu biggrin.gif kazkaip pagloste sirdele blush2.gif
*

smagu 4u.gif
Ramunita
va graži nuotraukytė thumbup.gif o dar ir mamytė kažkur žiauriai matyta rolleyes.gif laukiu nesulaukiu pabaigos konkurso,nes smalsu-negaliu blush2.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.