Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausios laukimosi akimirkos!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
--------
Dar ši labai faina thumbup.gif
user posted image
Aidulia
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 07, 17:14)
o kuri tau neestetiška? Aš nerandu tokių  biggrin.gif
*

tarkim šita ax.gif user posted image
Viskas būtų gerai, jei tokia foto būtų tik šeimyniniame albume, o konkusre ji- neestetiška ( rūbeliai mamytės, kambary nereikalingi daiktai matosi ir t.t.). Na, gerai, nuotrauka- nekonkursinė
Dar labai negraži nuotrauka su akim ir burna ant pilvo blink.gif . Neturiu aš jumoro jausmo tokio, kad suprast tokį meną schmoll.gif
Ir toji nuotrauka, kurioje dvi draugės nugarom stovi schmoll.gif . Ta draugė labai jau liesa blush2.gif , kauliukai matosi, pradžioj net nesuopratau kaip ji taip sugeba išsilenkti blush2.gif . O ir jokios minties nematau tokioje nuotraukoje
Soul
QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 18:17)
Ir toji nuotrauka, kurioje dvi draugės nugarom stovi schmoll.gif . Ta draugė labai jau liesa blush2.gif , kauliukai matosi, pradžioj net nesuopratau kaip ji taip sugeba išsilenkti blush2.gif . O ir jokios minties nematau tokioje nuotraukoje
*

Man atrodo, kad ten ji specialiai įtraukė pilvą dėl smagumo, man anksčiau irgi taip gaudavosi mirksiukas.gif .
laukine
be kita ko, jau tokia pacia mintim buvo nuotrauka konkurse belaukiant gandru mirksiukas.gif

user posted image
grange
user posted image

wub.gif jėzau, kaip obuoliukas.... paprasta, bet miela..
sąvaržėlė
QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 19:17)
Ta draugė labai jau liesa blush2.gif
*

Pavydalė biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12064
čia labai nuotaikingas pavadinimas. thumbup.gif
Ir savo spalvingumu ir ši
Aidulia
QUOTE(laukine @ 2007 05 07, 19:34)
be kita ko, jau tokia pacia mintim buvo nuotrauka konkurse belaukiant gandru
*

Tavo parodytoje mintis yra. Juk nuotraukoje vyras ir moteris ax.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 20:11)
Pavydalė  biggrin.gif

*

smile.gif neturiu ko pavydėti smile.gif . Esu ir kūda, ir nėštukė buvau. Nepavydžiu nė vienai iš tų dviejų moterų schmoll.gif . Tiesiog pakomentavau nuotraukas
Dzada
Man toks jausmas kad dauguma cia liaupsinanciu yra siu nestukiu drauges, net bloga, kai yra giriama tai kas visai negrazu ir net nemiela...elementarios tos fotkes ir tiek....
Limcamca
user posted image
man ši foto graži wub.gif tik truputį susidaro vaizdas, kad moterį jau sąrėmiai kankina blush2.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 07, 22:03)
susidaro vaizdas, kad moterį jau sąrėmiai kankina  blush2.gif
*

man irgi blush2.gif

QUOTE(Dzada @ 2007 05 07, 21:52)

Nesuprantu tokių pasisakymų. Ateina pasiplaiksto, kad man niekas čia nepatiko, nei pačios kažkokių kriterijų nei nieko ir išeina lūpas papūtus (užtat teisybę pasakius) lotuliukas.gif
she
leiskite speti tongue.gif

user posted image
fotografuota pas Geleziute

user posted image
pas Jurate

user posted image
pas Cekanaviciu

seip man su suniuku ta nuotrauka thumbup.gif
ir su pilnatim, kas be ko 4u.gif
Papildyta:
manyciau, kad namudines nuotraukytes turetu naturalumu daugiau kvepeti, nes butent tuo jos ir grazios, o jei namudinese foto bandoma pozuoti ir dar nustatant toki "svajinga" pozuotojos zvilgsni.. tai doh.gif (pirmiau tada bent apie fona aplink reiktu pagalvoti), as uz naturalias namudines drinks_cheers.gif
sąvaržėlė
QUOTE(she @ 2007 05 07, 22:17)
leiskite speti  tongue.gif

user posted image
fotografuota pas Geleziute
*

Nežinau kur, bet kažkur ten pat kur ir ši
user posted image (čia iš kito konkurso) biggrin.gif
kristina-buziene
QUOTE(she @ 2007 05 07, 20:17)
leiskite speti  tongue.gif

user posted image
pas Jurate

*

O kokiam mieste Jurate paveiksluoja ??? bigsmile.gif g.gif
sąvaržėlė
va va, o aš galvojau, kad čia nuotraukos aptarinėjamos, tai ne - va kas kliūva blink.gif
grange
QUOTE(Dzada @ 2007 05 07, 21:52)
<...> kai yra giriama tai kas visai negrazu ir net nemiela...elementarios tos fotkes ir tiek....
*

blink.gif ... man tai norisi pagirti..
ir kiekvienas turime savo nuomonę...
Germantė

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 22:50)
va va, o aš galvojau, kad čia nuotraukos aptarinėjamos
*

Tas tai tiesa g.gif Kol kas balsuočiau už "Pabučiuok pilnatį" wub.gif
vazonas
QUOTE(laukine @ 2007 05 05, 11:38)
100 proc kad laimes nuotrauka is fotosesijos/fotostudijos - tai net nemanau kad verta dalyvaut  verysad.gif nes tokios foto neturiu  verysad.gif
*

O man tokios dirbtines (na isskyrus tokia faina mamyte su skarele ir lyg suknele tokio pacio rašto, tai ten tokia nerūpesting air labai graži wub.gif ), man mielesnes nuotraukos iš kasdieninio gyvenimo, iš gamtos, o pamacius maza pipira su mama neščia, tai net ašara nukrito, gi pati esu nestuke.gif tik dar anksti, tai to pilvuko dar nera... ax.gif

išvis man gražios nuotraukos su broliukais ar sesutėm, o dar koks tetukas nepozuojantis thumbup.gif

visai nepatiko su sparnais schmoll.gif absurdas kažkoks
c-girl
QUOTE(Dzada @ 2007 05 07, 20:52)

Jatus na ir kultura pas zmones doh.gif Ko cia sitaip draskytis? blink.gif Gal apie tamstos nuotrauka(jei dalyvauji) nieks gero zodzio nepasake, kad taip... doh.gif g.gif

Man irgi mielesnes "namudines" nuotraukos, bet tos kurios nufotografuotos su skoniu...be spinteliu ir bardako uznugaryje ir be dirbtiniu zvilgsniu, graziausios lauke darytos ax.gif Kol kas mano "favorite" lieka mamyte pasikavojusi uz medzio wub.gif Grazu viskas joje- mintis, nuotaika, kompozicija tvarkinga..."Jau tuoj tuoj..."(atdrodo taip vadinasi).
Is studijiniu patinka tik pora...
user posted image

user posted image

Mielos, naturalios... wub.gif Be jokiu lagaminu, tvoru, plunksnu, sparnu ir t.t. doh.gif biggrin.gif Paziuri ir viskas aisku- LAUKIMAS wub.gif O su tais visais aksesuarais... g.gif Man asmeniskai schmoll.gif
Aurėja
keleto dalyvių "pasipešiojimams" čia ne vieta. tai ką norite pasakyti viena kitai asmeniškai, darykite tai asmeninėmis žinutėmis. Komentarai ne apie nuotraukas bus ištrinti.

kitas dalykas - lietuvių kalba tokia turtinga ir galima parinkt kur kas švelnesnių, bet ne mažiau taiklių, žodžių nuotraukoms apibūdinti. Ir ypač šiame konkurse. Nepamirškim, kad vertinam itin jautrios auditorijos - nėštukių fotografijas. Ačiū!

RESPECT...
QUOTE(Dzada @ 2007 05 07, 22:52)
Man toks jausmas kad dauguma cia liaupsinanciu yra siu nestukiu drauges, net bloga, kai yra giriama tai kas visai negrazu ir net nemiela...elementarios tos fotkes ir tiek....
*

drinks_cheers.gif Taip visada buvo ir bus tongue.gif Tikrai, kad kai kurios pagirtos nuotraukos visiškai to nevertos schmoll.gif Bele dalyvaut hihihi.gif Bet yra ir tokių fainų, tai jau tikrai thumbup.gif Šaunuolės mamytės, gražiai pasirodėte thumbup.gif
Veitė
su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebematau jos...TĄ, kur mama su mielu vaikučiu buvo, kur siūlėt apkarpyt ir panašiai unsure.gif

Ir dabar matau pora neestetiškų nuotraukėlių rolleyes.gif Bet tikrai jų nekomentuosiu schmoll.gif Jei jau mama dėjo ją į fotokonkursą, vadinasi jai gražu smile.gif smile.gif
Limcamca
QUOTE(Veitė @ 2007 05 08, 08:19)
su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nebematau jos...TĄ, kur mama su mielu vaikučiu buvo, kur siūlėt apkarpyt ir panašiai unsure.gif

Aha, tikrai. Kaip gaila unsure.gif
Čili
Man patiko foto su žvaigždutėmis - nuotaikinga, spalvinga smile.gif

Su ciuckiu irgi nieko tokia, buitinė, bet neperkrauta aplinkoje esančiomis detalėmis, o ir laukimo nuotaiką kažkaip atspindi smile.gif

O kelias foto pažiūrėjus kažkaip nėštumas nebeatrodo gražus dalykas unsure.gif
Smagurė
vat man irgi user posted image šita kažkuo žavi wub.gif
Elenele Raganele
4u.gif biggrin.gif nuostabios nuotraukos,nu jau kaip man tie pilvai patinka ,tai negaliu lotuliukas.gif kas nelaimesit-nesikrimskit,juk savo prizus jus jau turit smile.gif))) supser thumbup.gif jei trecia syki gimdysiu,irgi pasidarysiu profesionaliu fotografiju wub.gif
RESPECT...
[quote=Veitė,2007 05 08, 10:19]
su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebematau jos...TĄ, kur mama su mielu vaikučiu buvo, kur siūlėt apkarpyt ir panašiai unsure.gif

Tai gal mamytė apkarpys ir vėl įdės atgal rolleyes.gif Nes tikrai fainai atrodo nuotraukytė wub.gif
Chanson
ech, be reikalo ta mamyte savo nuotraukyte iseme unsure.gif Jau toks mielas vaikutis ten, besiklausantis broliuko/sesutes... Butu gavusi mano balsa verysad.gif Gal dar galima grazint?
Valerija
Man ši nuotrauka būtu labai labai wub.gif jei ne ta plika krūtis blink.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12144
Onora

perziurejau foto, tai nu pykit nepykit, bet man negrazu, kai matosi aptidengtos kuno dalys auksciau pilvo schmoll.gif

QUOTE(she @ 2007 05 07, 22:17)
manyciau, kad namudines nuotraukytes turetu naturalumu daugiau kvepeti, nes butent tuo jos ir grazios, o jei namudinese foto bandoma pozuoti ir dar nustatant toki "svajinga" pozuotojos zvilgsni.. tai doh.gif  (pirmiau tada bent apie fona aplink reiktu pagalvoti), as uz naturalias namudines  drinks_cheers.gif
*

labai labai pritariu- nei viename konkurse nebalsavau uz studijoj daryta foto, nes man jos netikros kazkokios- na, grazios, bet nemoku pasakyti, kodel namudines mielesnes.
Geisvilė
Na pasisakysiu trumpai ir aš.
Keleto foto pati nedėčiau, bet čia tik mano asmeninė nuomonė, be visa kita, gal tos mamos kitokių neturi, sudalyvaut norisi ir pan. kai pati dalyvavau, turėjau vienintėlę foto su pilvuku, buvau išpeikta, kad foto viršija S kategoriją. Tiek jau to, man ji buvo graži, o kad kažkam nepatiko, jų problema.

Plikas pilvukas man gražu, tuo labiau savas wub.gif , bet kodėl vienam konkurse kabinėjamasi dėl pliko pilvuko, šlaunų, krūtinės, kitame jau nebe, keičiasi nuomonės g.gif
Smagurė
QUOTE(Flirta @ 2007 05 08, 10:54)
bet kodėl vienam konkurse kabinėjamasi dėl pliko pilvuko, šlaunų, krūtinės, kitame jau nebe, keičiasi nuomonės  g.gif
*

gal nesikeičia nuomonės, bet daugiau supermamų, kurios savo nuomonę tuo klausimu sau pasilaiko mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(Valerija @ 2007 05 08, 10:28)
Man ši nuotrauka būtu labai labai wub.gif  jei ne ta plika krūtis blink.gif
*

man irgi...buvo galima ranka prisidengt... rolleyes.gif
Chanson
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 08, 11:06)
gal nesikeičia nuomonės, bet daugiau supermamų, kurios savo nuomonę tuo klausimu sau pasilaiko  mirksiukas.gif
*

Na, as del tos nuotraukeles su krutimi, tikrai nuomone pasilaikiau sau. Nenorejau nieko izeisti, be to, pati nuotrauka man grazi (isskyrus viena jos elementa). Labai labai zavus vaikutis prigludes. Nu tiesiog pasaka. Stebuklinga akimirka. Bet...
Na, tiek to...
Idomu ar ta nuotrauka studijine?
Atlante
O aš džiaugiuosi matydama tokią nuotraukėlių įvairovę 4u.gif
Ir tikrai mamytės tegul neišima savo nuotraukelių.
Dalyvaujame ir mes ax.gif

QUOTE(Veitė @ 2007 05 08, 08:19)
Jei jau mama dėjo ją į fotokonkursą, vadinasi jai gražu smile.gif  smile.gif
*

vat būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(Vijolė @ 2007 05 08, 08:49)
vat man irgi user posted image šita kažkuo žavi  wub.gif
*

aha bigsmile.gif
gal paprastumu, tačiau labai miela nuotraukėlė smile.gif
Limcamca
QUOTE(Valerija @ 2007 05 08, 09:28)
Man ši nuotrauka būtu labai labai wub.gif  jei ne ta plika krūtis blink.gif
*

šita ir dar kelios foto man yra labai intymios, tai reiškia, jos labai gražios šeimos albume, bet ne viešai.
Bet čia kiekvienam savo: aš nesu tokia drąsi, kad tokius intymius dalykus atskleisčiau viešai, o jei mamytė jaučiasi puikiai, tai šaunu... thumbup.gif
Pupeliukas
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 11:14)
Labai labai zavus vaikutis prigludes. Nu tiesiog pasaka. Stebuklinga akimirka. Bet...
Na, tiek to...
Idomu ar ta nuotrauka studijine?
*

Nuotrauka tikrai studijinė mirksiukas.gif

Oi tikrai daug gražių nuotraukyčių wub.gif juk ta akimirka tokia stebuklinga ir taip norisi ją įamžinti...
Chanson
Tas teisybe...
Prasmingesnes ir ramesnes akimirkos, nei laukimosi, nerasi wub.gif
Ž.V.
Nuotraukytės su nėštukėmis man pačios gražiausios buvo ir bus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai uz širdies griebiantis konkursas, visi pilvukai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif visi visi, ir kurios išgirdote nelabai teigiamą žodį, žinokite, kad tai iš pavydo, ir tikrai ne supermamyčiu žodžiai doh.gif Jūsų pilvukai nuostabūs, beje, kaip ir mano buvo wub.gif sėkmės ir laukiame naujų dalyvių thumbup.gif
Dzada
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 22:07)
Nesuprantu tokių pasisakymų. Ateina pasiplaiksto, kad man niekas čia nepatiko, nei pačios kažkokių kriterijų nei nieko ir išeina lūpas papūtus (užtat teisybę pasakius)  lotuliukas.gif
*

Neperfrazuok mano pasisakymu, nesakiau kad man niekas nepatiko, tiesiog jauciu kurios giria tam kad pagirt ir gaut balu, nors tai nera grazu, o kurios raso tikrai teisybe mirksiukas.gif Man tikrai yra graziu ir mielu, o yra ir negraziu ir neestetisku ir siaip fotkiu kuriu nedeciau budama nestuke..bet nekomentuosiu kas yra blogai, nes nenoriu nieko izeist ir gadint nuotaikos..nes buti nestuke yra kazkas stebuklingo, ir ta moteris kuri ikele savo pilvuka nenoretu buti iskaudinta..todel nenoriu issamiai komentuoti ir uzgauti kieno nors sirdele...pasisakau tik abstrakciai ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 08, 03:56)
Jatus na ir kultura pas zmones doh.gif Ko cia sitaip draskytis? blink.gif  Gal apie tamstos nuotrauka(jei dalyvauji) nieks gero zodzio nepasake, kad taip... doh.gif  g.gif

*

niekas nesidrasko jei ka biggrin.gif manau tu kaip ir dauguma skaito ir isivaziduoja ar interpruotaja taip kaip nori...ar ka nori matyti ar isvaizduoti smile.gif
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 08, 09:10)
drinks_cheers.gif  Taip visada buvo ir bus tongue.gif Tikrai, kad kai kurios pagirtos nuotraukos visiškai to nevertos schmoll.gif Bele dalyvaut  hihihi.gif  Bet yra ir tokių fainų, tai jau tikrai thumbup.gif  Šaunuolės mamytės, gražiai pasirodėte thumbup.gif
*

Na taip drinks_cheers.gif bet pasakysiu dar ir tai kad del skonio nesigincyjima mirksiukas.gif vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos schmoll.gif
Papildyta:
sorry uz klaidas, skubu rasyt biggrin.gif obo vaikas verkia smile.gif
Ž.V.
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 11:35)
  vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos schmoll.gif

g.gif nu čia tai riebiai skėlei doh.gif ir kaip dar verčiasi liežuvis, nežinau, gi ne apie stulpus diskutuojam, ka schmoll.gif manau , jei apie gražuoliukus pilvukus taip gali parašyt, tai žodis storžievė tau turėtų nieko nereikšt doh.gif
grange
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:29)
visi visi, ir kurios išgirdote nelabai teigiamą žodį, žinokite, kad tai iš pavydo, ir tikrai ne supermamyčiu žodžiai doh.gif Jūsų pilvukai nuostabūs, beje, kaip ir mano buvo wub.gif  sėkmės ir laukiame naujų dalyvių thumbup.gif

wink.gif prie ko čia tas pavydas, nuotraukų aptarimas vyksta, ir jei kam kuri nepatiko, juk nesakysi kad gražu, jei yra nelabai, ir ne mamytė besilaukianti negraži, tiesiog bendras foto vaizdas galėtų būti pvz kitoks. ar vienos ar kitos detalės nebūti. bet kiek akių, tiek nuomonių, vienai gražu viena kitai kita, ir nėr ko čia ginčytis... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:35)
vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos schmoll.gif

blink.gif doh.gif nebėr ką pasakyti daugiau...
Dzada
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:38)
g.gif nu čia tai riebiai skėlei doh.gif ir kaip dar verčiasi liežuvis, nežinau, gi ne apie stulpus diskutuojam, ka schmoll.gif manau , jei apie gražuoliukus pilvukus taip gali parašyt, tai žodis storžievė tau turėtų nieko nereikšt doh.gif
*

matau cia sirsiu lizdas ne kitaip biggrin.gif yra teisybe yra nevertinama ax.gif
Ž.V.
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 11:41)
wink.gif prie ko čia tas pavydas, nuotraukų aptarimas vyksta, ir jei kam kuri nepatiko, juk nesakysi kad gražu, jei yra nelabai, ir ne mamytė besilaukianti negraži, tiesiog bendras foto vaizdas galėtų būti pvz kitoks. ar vienos ar kitos detalės nebūti. bet kiek akių, tiek nuomonių, vienai gražu viena kitai kita, ir nėr ko čia ginčytis...  cool.gif
Papildyta:

blink.gif  doh.gif nebėr ką pasakyti daugiau...
*

4u.gif sutinku, gal pavydas ir ne tas žodis 4u.gif o man atrodo tokiame konkurse turėtume būt vieningos, bent jau tokiame wub.gif gi čia renkasi supermamos thumbup.gif wub.gif ir superpilvai thumbup.gif
Chanson
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:35)
*

nekoks pasisakymas, yra ir mandagesnis nuomones isreiskimo budas. Juolab, busimuju mamyciu atzvilgiu cool.gif
grange
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:42)
4u.gif sutinku, gal pavydas ir ne tas žodis 4u.gif o man atrodo tokiame konkurse turėtume būt vieningos, bent jau tokiame wub.gif gi čia renkasi supermamos thumbup.gif  wub.gif ir superpilvai thumbup.gif

verysad.gif ne visos supermamos, ne visos deja... bet labai gražu pažiūrėti į švytinčias, besilaukiančias mamas, ir kada nors pasvajoti apie savo pilvuką ax.gif

wub.gif pamačiau dar vieną mielą foto
user posted image
Limcamca
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 11:41)
wink.gif prie ko čia tas pavydas, nuotraukų aptarimas vyksta, ir jei kam kuri nepatiko, juk nesakysi kad gražu, jei yra nelabai, ir ne mamytė besilaukianti negraži, tiesiog bendras foto vaizdas galėtų būti pvz kitoks. ar vienos ar kitos detalės nebūti. bet kiek akių, tiek nuomonių, vienai gražu viena kitai kita, ir nėr ko čia ginčytis...  cool.gif

šiais laikais madinga, kas biški, tuoj sakyti.. pavydas lotuliukas.gif

QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 11:42)
4u.gif sutinku, gal pavydas ir ne tas žodis 4u.gif o man atrodo tokiame konkurse turėtume būt vieningos, bent jau tokiame wub.gif gi čia renkasi supermamos thumbup.gif  wub.gif ir superpilvai thumbup.gif
*

ir kuom tada tas konkursas būtų įdomus g.gif Ateinam visos ir pradedam: "oi, kaip gražu, kaip miela, kaip faina ir bla bla bla". Nors nei miela, nei gražu. KOdėl negalima pasakyti tai ką galvoji? g.gif parinkus atitinkamą toną?
Pupeliukas
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:38)
*

Na kažkaip tos tavo paryškintos frazės Dzados komentare taip aršiai nepastebėjau.. manau nuotrauka dedama į konkursą (o ne paliekama "My pictures") turi būti tiesiog estetiška..
Dzados komentaras man buvo gražus, o šioje vietoje taiklus dėl estetikos.. na gal tiesmukai parašytas, bet labai taiklus wink.gif kiekviena turi savo nuomonę wink.gif
Aurėja
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:42)
teisybe yra nevertinama ax.gif
*

teisybė juk nebūtinai turi būti rėžiama grubiai. Korektiška ir konstruktyviai išsakyta kritika veikia teigiamai, o užgaulūs, netinkamai parinkti išsireiškimai tik sukelia agresiją.
šįryt jau rašiau viešai įspėjimą dėl to, todėl prašau atkreipti į tai dėmesį.

Čili
Vat būtent todėl ir nededu savo nėščios foto, nes nemanau, kad į jas būtų labai jau gražu žiūrėti kitam žmogui, laikau cykiai ramiai šeimos albumuke ir tiek, pati pasigrožiu, padūsauju prisiminus laukimą ir tiek smile.gif Ir tikrai nesuprantu kam demonstruoti "belekokias" foto viešumai vien dėl to, kad sudalyvaut smile.gif
Dzada
QUOTE(Aurėja @ 2007 05 08, 12:55)
teisybė juk nebūtinai turi būti rėžiama grubiai.  Korektiška ir konstruktyviai išsakyta kritika veikia teigiamai, o užgaulūs, netinkamai parinkti  išsireiškimai tik sukelia agresiją.
šįryt jau rašiau viešai įspėjimą dėl to, todėl prašau atkreipti į tai dėmesį.
*

nei vienos neizeidziau schmoll.gif nuomone buvo issakyta abstrakciai,nereikia suasmeninti visko mirksiukas.gif Juk nesakiau kad sita ar ana mamyte...pati buvau nescia, ir kritikavau savo pilvo forma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 05 08, 12:56)
Vat būtent todėl ir nededu savo nėščios foto, nes nemanau, kad į jas būtų labai jau gražu žiūrėti kitam žmogui, laikau cykiai ramiai šeimos albumuke ir tiek, pati pasigrožiu, padūsauju prisiminus laukimą ir tiek smile.gif Ir tikrai nesuprantu kam demonstruoti "belekokias" foto viešumai vien dėl to, kad sudalyvaut smile.gif
*

drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.