Dar ši labai faina
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 07, 17:14) tarkim šita ![]() Viskas būtų gerai, jei tokia foto būtų tik šeimyniniame albume, o konkusre ji- neestetiška ( rūbeliai mamytės, kambary nereikalingi daiktai matosi ir t.t.). Na, gerai, nuotrauka- nekonkursinė Dar labai negraži nuotrauka su akim ir burna ant pilvo Ir toji nuotrauka, kurioje dvi draugės nugarom stovi QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 18:17) Ir toji nuotrauka, kurioje dvi draugės nugarom stovi Man atrodo, kad ten ji specialiai įtraukė pilvą dėl smagumo, man anksčiau irgi taip gaudavosi
be kita ko, jau tokia pacia mintim buvo nuotrauka konkurse belaukiant gandru
![]() QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 19:17) Pavydalė http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12064 čia labai nuotaikingas pavadinimas. Ir savo spalvingumu ir ši QUOTE(laukine @ 2007 05 07, 19:34) Tavo parodytoje mintis yra. Juk nuotraukoje vyras ir moteris QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 20:11)
Man toks jausmas kad dauguma cia liaupsinanciu yra siu nestukiu drauges, net bloga, kai yra giriama tai kas visai negrazu ir net nemiela...elementarios tos fotkes ir tiek....
![]() man ši foto graži
leiskite speti
![]() fotografuota pas Geleziute ![]() pas Jurate ![]() pas Cekanaviciu seip man su suniuku ta nuotrauka ir su pilnatim, kas be ko Papildyta: manyciau, kad namudines nuotraukytes turetu naturalumu daugiau kvepeti, nes butent tuo jos ir grazios, o jei namudinese foto bandoma pozuoti ir dar nustatant toki "svajinga" pozuotojos zvilgsni.. tai
va va, o aš galvojau, kad čia nuotraukos aptarinėjamos, tai ne - va kas kliūva
QUOTE(laukine @ 2007 05 05, 11:38) 100 proc kad laimes nuotrauka is fotosesijos/fotostudijos - tai net nemanau kad verta dalyvaut O man tokios dirbtines (na isskyrus tokia faina mamyte su skarele ir lyg suknele tokio pacio rašto, tai ten tokia nerūpesting air labai graži išvis man gražios nuotraukos su broliukais ar sesutėm, o dar koks tetukas nepozuojantis visai nepatiko su sparnais QUOTE(Dzada @ 2007 05 07, 20:52) Jatus na ir kultura pas zmones Man irgi mielesnes "namudines" nuotraukos, bet tos kurios nufotografuotos su skoniu...be spinteliu ir bardako uznugaryje ir be dirbtiniu zvilgsniu, graziausios lauke darytos Is studijiniu patinka tik pora... ![]() ![]() Mielos, naturalios...
keleto dalyvių "pasipešiojimams" čia ne vieta. tai ką norite pasakyti viena kitai asmeniškai, darykite tai asmeninėmis žinutėmis. Komentarai ne apie nuotraukas bus ištrinti.
kitas dalykas - lietuvių kalba tokia turtinga ir galima parinkt kur kas švelnesnių, bet ne mažiau taiklių, žodžių nuotraukoms apibūdinti. Ir ypač šiame konkurse. Nepamirškim, kad vertinam itin jautrios auditorijos - nėštukių fotografijas. Ačiū! QUOTE(Dzada @ 2007 05 07, 22:52) Man toks jausmas kad dauguma cia liaupsinanciu yra siu nestukiu drauges, net bloga, kai yra giriama tai kas visai negrazu ir net nemiela...elementarios tos fotkes ir tiek....
su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso
Ir dabar matau pora neestetiškų nuotraukėlių QUOTE(Veitė @ 2007 05 08, 08:19) su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso Aha, tikrai. Kaip gaila
Man patiko foto su žvaigždutėmis - nuotaikinga, spalvinga
Su ciuckiu irgi nieko tokia, buitinė, bet neperkrauta aplinkoje esančiomis detalėmis, o ir laukimo nuotaiką kažkaip atspindi O kelias foto pažiūrėjus kažkaip nėštumas nebeatrodo gražus dalykas
vat man irgi
šita kažkuo žavi
[quote=Veitė,2007 05 08, 10:19]
su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso Tai gal mamytė apkarpys ir vėl įdės atgal
ech, be reikalo ta mamyte savo nuotraukyte iseme
Man ši nuotrauka būtu labai labai
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12144 perziurejau foto, tai nu pykit nepykit, bet man negrazu, kai matosi aptidengtos kuno dalys auksciau pilvo QUOTE(she @ 2007 05 07, 22:17) manyciau, kad namudines nuotraukytes turetu naturalumu daugiau kvepeti, nes butent tuo jos ir grazios, o jei namudinese foto bandoma pozuoti ir dar nustatant toki "svajinga" pozuotojos zvilgsni.. tai labai labai pritariu- nei viename konkurse nebalsavau uz studijoj daryta foto, nes man jos netikros kazkokios- na, grazios, bet nemoku pasakyti, kodel namudines mielesnes.
Na pasisakysiu trumpai ir aš.
Keleto foto pati nedėčiau, bet čia tik mano asmeninė nuomonė, be visa kita, gal tos mamos kitokių neturi, sudalyvaut norisi ir pan. kai pati dalyvavau, turėjau vienintėlę foto su pilvuku, buvau išpeikta, kad foto viršija S kategoriją. Tiek jau to, man ji buvo graži, o kad kažkam nepatiko, jų problema. Plikas pilvukas man gražu, tuo labiau savas QUOTE(Valerija @ 2007 05 08, 10:28) Man ši nuotrauka būtu labai labai http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12144 man irgi...buvo galima ranka prisidengt... QUOTE(Vijolė @ 2007 05 08, 11:06) Na, as del tos nuotraukeles su krutimi, tikrai nuomone pasilaikiau sau. Nenorejau nieko izeisti, be to, pati nuotrauka man grazi (isskyrus viena jos elementa). Labai labai zavus vaikutis prigludes. Nu tiesiog pasaka. Stebuklinga akimirka. Bet... Na, tiek to... Idomu ar ta nuotrauka studijine?
O aš džiaugiuosi matydama tokią nuotraukėlių įvairovę
Ir tikrai mamytės tegul neišima savo nuotraukelių. Dalyvaujame ir mes QUOTE(Veitė @ 2007 05 08, 08:19) vat būtent QUOTE(Vijolė @ 2007 05 08, 08:49) aha gal paprastumu, tačiau labai miela nuotraukėlė QUOTE(Valerija @ 2007 05 08, 09:28) Man ši nuotrauka būtu labai labai http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12144 šita ir dar kelios foto man yra labai intymios, tai reiškia, jos labai gražios šeimos albume, bet ne viešai. Bet čia kiekvienam savo: aš nesu tokia drąsi, kad tokius intymius dalykus atskleisčiau viešai, o jei mamytė jaučiasi puikiai, tai šaunu...
Tas teisybe...
Prasmingesnes ir ramesnes akimirkos, nei laukimosi, nerasi
Nuotraukytės su nėštukėmis man pačios gražiausios buvo ir bus
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 22:07) Nesuprantu tokių pasisakymų. Ateina pasiplaiksto, kad man niekas čia nepatiko, nei pačios kažkokių kriterijų nei nieko ir išeina lūpas papūtus (užtat teisybę pasakius) Neperfrazuok mano pasisakymu, nesakiau kad man niekas nepatiko, tiesiog jauciu kurios giria tam kad pagirt ir gaut balu, nors tai nera grazu, o kurios raso tikrai teisybe QUOTE(californiagirl @ 2007 05 08, 03:56) Jatus na ir kultura pas zmones niekas nesidrasko jei ka QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 08, 09:10) Na taip Papildyta: sorry uz klaidas, skubu rasyt QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 11:35) vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:29) visi visi, ir kurios išgirdote nelabai teigiamą žodį, žinokite, kad tai iš pavydo, ir tikrai ne supermamyčiu žodžiai Papildyta: QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:35) vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:38) matau cia sirsiu lizdas ne kitaip QUOTE(grange @ 2007 05 08, 11:41) Papildyta: QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:42)
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 11:41) šiais laikais madinga, kas biški, tuoj sakyti.. pavydas QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 11:42) ir kuom tada tas konkursas būtų įdomus QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:38) Na kažkaip tos tavo paryškintos frazės Dzados komentare taip aršiai nepastebėjau.. manau nuotrauka dedama į konkursą (o ne paliekama "My pictures") turi būti tiesiog estetiška.. Dzados komentaras man buvo gražus, o šioje vietoje taiklus dėl estetikos.. na gal tiesmukai parašytas, bet labai taiklus QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:42) teisybė juk nebūtinai turi būti rėžiama grubiai. Korektiška ir konstruktyviai išsakyta kritika veikia teigiamai, o užgaulūs, netinkamai parinkti išsireiškimai tik sukelia agresiją. šįryt jau rašiau viešai įspėjimą dėl to, todėl prašau atkreipti į tai dėmesį.
Vat būtent todėl ir nededu savo nėščios foto, nes nemanau, kad į jas būtų labai jau gražu žiūrėti kitam žmogui, laikau cykiai ramiai šeimos albumuke ir tiek, pati pasigrožiu, padūsauju prisiminus laukimą ir tiek
QUOTE(Aurėja @ 2007 05 08, 12:55) teisybė juk nebūtinai turi būti rėžiama grubiai. Korektiška ir konstruktyviai išsakyta kritika veikia teigiamai, o užgaulūs, netinkamai parinkti išsireiškimai tik sukelia agresiją. šįryt jau rašiau viešai įspėjimą dėl to, todėl prašau atkreipti į tai dėmesį. nei vienos neizeidziau Papildyta: QUOTE(Čili @ 2007 05 08, 12:56) Vat būtent todėl ir nededu savo nėščios foto, nes nemanau, kad į jas būtų labai jau gražu žiūrėti kitam žmogui, laikau cykiai ramiai šeimos albumuke ir tiek, pati pasigrožiu, padūsauju prisiminus laukimą ir tiek |