graži graži QUOTE(Ode @ 2007 05 14, 23:23) Na gerai, SM vyrus ar kitus artimuosius / giminaičius irgi užskaičiuosim. aš irgi panašiai svarsčiau
o man labai grazi ta kur mamyte subtiliai prisidengusi "Mama, mamyte, aš tave myliu,
Mažojo broliuko laukiu su nekantrumu..." labai labai QUOTE(rds @ 2007 05 15, 11:26) aš tai čia matau trausus, o ne pimpį jei matai ką rašai, tai tada tau negalima išvis rodyt diedų, net ir su džinsais, nes kiaurai matai neee, nu kai jau rūbas tiek aptemptas,nori nenori akys nukrypsta kai kur QUOTE(vijja @ 2007 05 15, 12:23) man tavo avataras toks hipnotizuojantis ,galeciau ziureti ir ziureti mano diedas paskaito SM, ir daug kitų diedų skaito, tiksliai žinau Tai dar pažiūrėk QUOTE(vijja @ 2007 05 15, 15:26) aha, sėkmės "Sporte"
man pacios graziausios:
![]() ir ![]() is esmes grazi man ir sita ![]() bet pernelyg dirbtina del profesionalios ir ne fotografijos, tai kartais tarp ju tikrai sunku pasirinkt del anotomijos QUOTE(Ode @ 2007 05 14, 21:35) Nes gaunasi taip, kad renkam gražiausią nuotrauką (ne gražiausią mamytę ar vaikelį) ir tuose 'rinkimuose' konkuruoja profesionalai (kurie net nėra SM nariai) su savo išsilavinimais, patirtim, žiniom, technologijom, ir SM mamos. Taip, bet todėl ir duodami ne vienas, o net trys balsai (skaičiau, kad žadami ir 5). Tada savo balsus galima paskirstyti. Profesionalų "koziris" - technologijos ir gera aparatūra, tačiau jei nuotraukoje nebus šilumos, ji nieko "neužkabins". Juk daugelis čia pasisakančių giria būtent namudines nuotraukas - kad ir ne tokias tobulas, bet kerinčias, nes dažniausiai būsimas mamas fotografuoja jų brangiausi pasaulyje žmonės, - mamos labiau atsipalaiduoja, nuotraukos gaunasi natūralesnės. Be to, kaip daugelis čia jau rašė, kartais tikrai keblu atskirti studijines ir namuose su brangia aparatūra darytas nuotraukas. Be to, daugelis mamų moka dirbti su fotoshopu ir pačios gali pasidailinti savo kūrinius. Reziume - nemanau, kad reikia atskirti konkursus. Juk tada panaši padėtis yra ir pvz. gimdymo istorijų konkurse - vienai mamytei tai būna pirmas rašinys (neskaitant tų, kurias rašė mokykloje), kitai gi - pvz. žurnalisto duoną krimtusiai - 100-tasis. Bet laimi juk nebūtinai tobulai parašytas, o kartais pilnas stiliaus ir gramatinių klaidų, bet nuoširdus, "imantis už širdies"... QUOTE(Pitija @ 2007 05 15, 19:59) Reziume - nemanau, kad reikia atskirti konkursus. Juk tada panaši padėtis yra ir pvz. gimdymo istorijų konkurse - vienai mamytei tai būna pirmas rašinys (neskaitant tų, kurias rašė mokykloje), kitai gi - pvz. žurnalisto duoną krimtusiai - 100-tasis. Bet laimi juk nebūtinai tobulai parašytas, o kartais pilnas stiliaus ir gramatinių klaidų, bet nuoširdus, "imantis už širdies"... Tik kažkaip neteko dar skaityt, užsakyto pas profesionalų rašytoją
Na man šita nuotrauka nerealiai graži
![]() QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 15, 19:31) Na taip, dabar pagalvojau, kad gal ir nelabai vykęs pavyzdys šiuo atveju, bet norėjau akcentuoti, kad laimi nebūtinai profesionalų darytos nuotraukos/rašytos istorijos ir t.t. Laimi tikrumas, nuoširdumas, nuotaika. Ir nebūtinai tobuloje išraiškoje.
Si lb grazi
![]() ir si ![]() ![]() Tikriausiai pasiliksiu prie siu triju Nors Grazi mamyte ![]() Vilioja violetine spalva ![]() Zaisminga ![]() Galima daug atrasti savotiskai dailiu QUOTE(Pitija @ 2007 05 15, 10:59) Taip, bet todėl ir duodami ne vienas, o net trys balsai (skaičiau, kad žadami ir 5). Tada savo balsus galima paskirstyti. Profesionalų "koziris" - technologijos ir gera aparatūra, tačiau jei nuotraukoje nebus šilumos, ji nieko "neužkabins". Juk daugelis čia pasisakančių giria būtent namudines nuotraukas - kad ir ne tokias tobulas, bet kerinčias, nes dažniausiai būsimas mamas fotografuoja jų brangiausi pasaulyje žmonės, - mamos labiau atsipalaiduoja, nuotraukos gaunasi natūralesnės. Be to, kaip daugelis čia jau rašė, kartais tikrai keblu atskirti studijines ir namuose su brangia aparatūra darytas nuotraukas. Be to, daugelis mamų moka dirbti su fotoshopu ir pačios gali pasidailinti savo kūrinius. Reziume - nemanau, kad reikia atskirti konkursus. Juk tada panaši padėtis yra ir pvz. gimdymo istorijų konkurse - vienai mamytei tai būna pirmas rašinys (neskaitant tų, kurias rašė mokykloje), kitai gi - pvz. žurnalisto duoną krimtusiai - 100-tasis. Bet laimi juk nebūtinai tobulai parašytas, o kartais pilnas stiliaus ir gramatinių klaidų, bet nuoširdus, "imantis už širdies"... Ech, viską aš suprantu. Tiesiog šioje temoje buvo paminėtos autorinės teisės, tai ir išsirutuliojo mano mintys į tai, kad SM fotokonkursuose varžosi profesionalūs fotografai su SMamom. Sutinku, kad daugiausia balsų surenka nuotraukos nepriklausomai nuo to, kas jas darė, ir ne taip jau dažnai laimi profesionalios. Bet šiaip... Bendrai, teoriškai pamąsčius... Nu nieko, pamąstėm balsu ir einam toliau grožėtis laukimu.
man tai sita fainiausia
QUOTE(lucja @ 2007 05 16, 00:05) Čia specialiai dėl Agotuko įdėjo
Man labiausiai patinka šita
![]() O iš profesionalių (kokią būčiau pati norėjusi savo laiku pasidaryti) - šita: ![]() Ašaringo sentimentalumo (tegul ir tikro, nors ypač - suvaidinto, tik ne visada atskirsi) - nemėgstu QUOTE(Erszebeth @ 2007 05 16, 00:58) O iš profesionalių (kokią būčiau pati norėjusi savo laiku pasidaryti) - šita: ![]() Ašaringo sentimentalumo (tegul ir tikro, nors ypač - suvaidinto, tik ne visada atskirsi) - nemėgstu Ajetus Saška ir Maška tarnavo viename dalinyje Mityščiuose. Saška buvo paprastas vaikinas iš Pavolgio kaimo. Kad ir kaip stengėsi, bet aukštesnio laipsnio nei grandinis neužsitarnavo... Maška buvo mėsos kombinato Voroneže direktoriaus dukrytė, mergaitė iš aukštuomenės, škia... Ji tarnavo tarnavo ir užsitarnavo iki vyr leitenanto, nors pistoleto nei išardyt, nei sutept, nei sudėt neišmoko... Kaip ten bebūtų, užgimė meilė tarp šių jaunų žmonių, išsiskleidė kaip kvietkelis tarp tankų P.S. Istorija išgalvota. Neieškoti sąsajų su realiais faktais. ![]()
man kadangi tik viena yra tokia pati paciausia, tai jauciu tik uz ja ir balsuosiu- nereikia man tu net 3 o juolab 5 balsu
O man šita nuotrauka patik http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=12097
O šiaip, kaip visada, yra labai gražių ir šiltų nuotraukų Papildyta: QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 16, 07:34) Man irgi ši nuotrauka labai graži ir mamytė labai graži
[quote=Lakūdra,2007 05 16, 14:21]
![]() labai faina Nu man irgi labai faina QUOTE(Mama Agnė @ 2007 05 16, 14:53) jooooo QUOTE(Mama Agnė @ 2007 05 16, 12:53) Galvojau,kad as jauna mama buvau,bet si panele dar uz mane jaunesne atrodo
niu sveikint reikia jei su trim vaikuciais mama nelaiko
kokiu fainu jus cia fotkiu pridejooot
sita tai nereali ![]() o kur visas foto galima perziuret?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|