Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas krioksi, kaip senukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Kipse1
Sveikos,

noriu paklausti gal kam teko susidurti su tokia problemele, mano maziukas krioksi, kvepuoja lyg senukas, gargaliuoja, kas tai galetu buti?

Laukiu jusu komentaru.
Aciu
Kribuk
QUOTE(Kipse1 @ 2007 05 04, 16:45)
Sveikos,

noriu paklausti gal kam teko susidurti su tokia problemele, mano maziukas krioksi, kvepuoja lyg senukas, gargaliuoja, kas tai galetu buti?

Laukiu jusu komentaru.
Aciu
*

Na mano dukrytei taip nebuvo, bet aš tavo vietoje kreipčiausi į gydytoją.
0omonciuxo0
QUOTE(Kribuk @ 2007 05 04, 18:43)
Na mano dukrytei taip nebuvo, bet aš tavo vietoje kreipčiausi į gydytoją.
*

sutinku, mums po gimimo praejus mazdaug 2 savaitem irgi taip buvo, tai pasirodo nieko baisaus - daktare paaiskino, kad tokiem maziukam ant plauciuku buna vandens, kuris turi issivalyt, todel toks garsas, o namie nera kur kokio kad ir mazycio pelesiuko? Jei yra, tai kuo skubiau isnaikink - pats didziausias mazyliu priesas mirksiukas.gif
Kaspare
mūsiškė, vaikjuostėje nešiojama, pradeda kartais parpti. bet mes tik nusišypsome, nes manome, kad tai gal daugiau iš įmigimo (mat ji į tą vaikjuostę įpakuota, iškart užmiega) ar gal malonumo? kartais būna, kad balsu dūsauja. Tiksliau - net ne dūsauja, o kiekvieną įkvėpimą (miegodama) "įgarsina" - skamba taip, lyg su balsu atsidustų.
kol kas į gydytojus nesikreipėme, nes tai panašiau į katino murkimą, nei į kokią problemą..
katuksss
Manau kad reiktu vaikuti parodyti gydytojui, gal kokia letine plauciu, bronchu liga 4u.gif
Iročka
QUOTE(Kipse1 @ 2007 05 04, 17:45)
Sveikos,

Laukiu jusu komentaru.
Aciu
*

mano mažylis taip pat krioksi,lyg karkaliukų būtų ir negalėtų atsikosėti.Atėjusi sesutė sakė,kad tai turi praeiti,kadangi mažyliai nemoka atsikrenkšti,liepė daugiau dėmesio skirti nosytei (dažniau valyti,dezinfekuoti ramunėlėm ir drėkinti vazelinuku).Šitą kriokimą pastebėjau gal po kelių savaičių,mums jau du mėnesiai-kol kas gydytoja problemos iš to nedaro,ir mes laukiam kol viskas išsivalys.Sekmės jums
Jacobs
mums gydytoja paaiskino, jog tai pasireiskia daugumai BERNIUKU!!! laikui begant savaime praeina tie gargaliukai. mano sunytis ir krioksi mirksiukas.gif taip ,kad Kipse1 nepergyvenk, viskas cia gerai... 4u.gif
bordo68
QUOTE(Jacobs @ 2007 05 05, 15:38)
mums gydytoja paaiskino, jog tai pasireiskia daugumai BERNIUKU!!! laikui begant savaime praeina tie gargaliukai. mano sunytis ir krioksi mirksiukas.gif taip ,kad Kipse1 nepergyvenk, viskas cia gerai... 4u.gif
*

drinks_cheers.gif mano sunui jou 1,7metai,ir dar krioksi.Tikrinu sirdele ir ploucius viskas thumbup.gif laukem kada praeis lotuliukas.gif
Kipse1
Na, aciu truputeli nuraminote, nes jau visko prisigalvojau
Granteja
QUOTE(katuksss @ 2007 05 05, 12:34)
Manau kad reiktu vaikuti parodyti gydytojui, gal kokia letine plauciu, bronchu liga  4u.gif
*

Mano sūnelis irgi krioksi ir krenkščia doh.gif Gydytoja tikrino plaučiukus, viskas tvarkoje. Tai tiesiog laukiam kol praeis...
raine
Mano vaikiukui irgi tas pats doh.gif Pirma karta buvo,praejus kokiai savaitei po gimimo,gal po kokio mensio susitvarke,o dabar ir vel atsirado doh.gif siurbiu noryte ir plaunu Humer'iu ir laukiam kol praeis g.gif
rikutis
maniskis krioke iki menesio kazkur, na vadinamoji naujagimiu sloga, dabar viskas ok, siaip gerai butu pasikonsultuot su gydytoja- del viso pikto, jei nieko blogo neras, tada jau nebesukt sau galvos biggrin.gif
asteriksas
Mano sūnelis irgi "kriuksiukas" iš pradžių labai pergyvenau nes vis atrodo, kad jam sunku kvėpuoti, o mes aišku jau ir prisigalvojam visokių baisybių, kriuksėjimą pastebėjom dar būdami ligoninej, taigi jis pas mus nuo gimimo, iš pradžių daktarai sakė galbūt vaikutis pilvely būna prigeręs vandenukų, o mūsų daktarė nuramino kad kartais naujagimiams būna dar neužaugus nosytės pertvarėlė todėl jie ir kriuksi, bet svarbiausia kad čia nieko baisaus, laukiam kol praeis, būna kartais jau ir mažiau kriuksi bet kai įsirėkia tai būna tikras "kriuksiukas" biggrin.gif
lietutisss
ir mum taip. noretusi kad atsikosetu ir praeitu... pastebejau, kad dazniau buna kai ilgiau guli ant nugarytes. tada palaikau daugiau, panesioju. praeina tuo metu. o siaip ir pirmam suneliui taip buvo gal iki metu, gal truputi ilgiau. g.gif
Kipse1
Mums jau praejo 4u.gif
mergaite117
QUOTE(Kipse1 @ 2007 05 04, 17:45)
Sveikos,

Laukiu jusu komentaru.
Aciu
*

Man taip buvo,kreipiausi pas gydytoja.Pasakė,kad galvą truputį pakelta reik laikyt,viskas praeis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.