Nestumas mano buvo labai lengvas, nei pykino, nei ka, tai lengvai parasiau diplomini su lelyte

Artejaunt pabaigai, gydytoja pastebejo, kad gali grest priesankstinis gimdymas ir liepe pagert stabdanciu. Kai po savaites vel pasirodziau ir paklausiau, ar dar vis gert tuos vaistus, ji pasirodo, buvo uzmirsus, kad as isvis juos geriu, ir pasake, kad ne ne ne!

Zodiu, del to mano gimdymas velavo visa savaite. Mano dubuo buvo siauras, todel gydytoja nenorejo leisti daug pernesiot, taigi 07.23. penktadieni as turejau vaziuot i ligonine priverstinai gimdyt... bet nakti i penktadieni as itartinai daug kartu i wc vaiksciojau ir galu gale sulaukem su vyru TU saremiu

Skaiciuojam, skaiciuojam, o jie jau kas 5min. Nusimaudem abu ir 3 nakties isvaziavom. As iki pat galo netikejau, kad jau cia ta diena.... Nuvaziavom dar pinigu isiimt daktarei kysiui tipo, kuriu taip ir nepadavem... Tai vaziuojant i Klaipeda sakau vyrui, kad jei iki ligonines man 3 kartus neuzeis skaudet, tai vaziuosim namo, nes as tikrai dar negimdau

)) Priemime labai jau nedraugiskai apziurejo, o gimdymo skyriuj viskas ciki!!! Atvaziavom jau su 5cm, uz 3 val turejom astuonis, o 8ryto ir baigesi viskas. Man visa nestuma buvo uzkieteje viduriai, tai nors ir juokinga, bet per gimdyma labiausiai bijojau apsish... taip sakant, net geda pasakot

Ir vonioj pasikaitinom

Na ir prasidejo visas reikaliukas...o kai jis pasibaige, ziuriu ant pilvo guli tokia vos melstelejusi mergyte ir inkscia, gavo per uzpakaliuka ir kad pradejo sirenas leist ! Iki dabar dar ju tebeklausom
Taigi, neypatingas tas mano gimdymas, bet mano!