Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: darželis Riešėje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2
ppieva
Sveikos, mamytės. Gal kuri nors leidžiat savo vaikutį į darželį, easantį Didžiojoje Rišėje? Įdomu būtų sužinoti, kokia ten atmosfera, kiek vaikų grupėse, nuo kokio amžiaus priima, ar labai iš anksto reikia užsirašyti?
Idun
Hm, vaizdelis bent pravažiuojant ne koks. Ir kiek girdėjau, darželis perpildytas... Va, apie mokyklą tai neblogi atsiliepimai smile.gif.

O šiaip pamėgink nuvažiuot ir pažiūrėt, įvertint. Pačios įspūdis tikrai bus svarbus, juolab jei nepatiks aplinka, atmosfera, tai juk ir neleisi wink.gif. Mes savo didžiąją vežiojam į miestą į darželį (nors irgi Riešėj gyvenam), o ir aplinkiniai kiek teko girdėt į Riešės darželį neveda...
Vandenis
Sudominote ir mane. Greitai reikes savo jauneli leisti i darzeli ir suku galva, i koki. I kuriuos Vilniaus darzelius keliauja Rieses vaikuciai, kur patogiau nuvezti, kur geriau ir ar noriai priima kiti darzeliai ne pagal gyvenamaja vieta?
As taip pat is aplinkiniu negirdejau, kad kas lankytu Rieses darzeli. Mano vyras buvo ten uzvaziaves, jam nepatiko, ir dar tas darzelis kazkaip keistai dirba. Bijau sumeluoti, bet gal tik iki 17 val.? Tai kaip parlekti is miesto, ir kas paleis is darbo?
Idun
Mes vežiojam į Montessori darželį. Kai rinkomės, norėjom, kad abiems būtų pakeliui į darbą-namo. Variantai buvo Fabijoniškės, Baltupiai. Bet kai staiga išėjo auklė ir per kelias dienas reikėjo apsispręst.. Kažkaip nebeliko pasirinkimo smile.gif.
Vandeni (-e smile.gif?), o kur dukrytės eina į mokyklą? Gal šalia yra ir darželis, būtų patogiausia
Vandenis
Vyriausiaja veziojame i "Genio" pradine Zveryne, nuo rudens ir antroji dukra ten pat keliaus i pirma klase. Salia yra du darzeliai: vienas savaitinis, bet ne kaip atrodo ir atsiliepimai ne kokie, o kitas skirtas vaikams, sergantiems tuberkulioze ar is tokiu seimu, na zodziu, priima tik su gydytoju komisijos pazymomis.

Siais metai musu vidurinioji lanko pamokeles dukart per savaite "Duzginelyje". Man ten visai patinka, ir dukra nesiskundzia, be to, labai patogi vieta, 10-12 min. ir mes jau ten thumbup.gif . Gal butu gerai ir sunu ten uzrasyti, bet kaina menesiui nemaza - lyg ir 600-700 Lt.

Vyras pasivazinejo po kitus Fabijoniskiu darzeliu, sake, labai perpildyti, be to, visur sake, kad jiems ir is aplinkiniu vietu uztenka vaiku sociai, o cia is Rieses... Taigi, visiskai pasimeciau.

Idun, o kur tas Montessori darzelis, gal gali pora zodziu apie ji?
Idun
Darželis prie Konarskio gėlių turgelio, Jovaro gatvėj. O mes irgi apie "Dūzginėlį" galvojom, tik kad abiems truputį labiau nuo kelio reik nusukt, o čia ir man, ir vyrui pakeliui į darbą. Darželis irgi mokamas, mėnesiui 550, bet man pati sistema patinka, o ir dukrai labai patinka, ji kaip tik tokia ramuolė, jautruolė, krapštukė...

O anksčiau gyvenom centre, tai Žvėryne irgi darželio dairėmės. Buvom tam kur netoli Vingio parko, prie senosios kino studijos. Kaip ir vaizdas nieko buvo...
Dar pakeliui link miesto galima mėgint Baltupių darželius, gal ten mažiau vaikų? nors abejoju, dabar naujų namų visur pristatė, o darželių ne sad.gif

O kokias pamokėles "Dūzginėlyje" lanko, ar patinka?
Vandenis
Aciu, Idun, uz informacija. Konarskio g. rajonas mums nepakeliui. As pati dirbu Senamiestyje, o vyras Ukmerges plente, is viso uzmiestyje, tai as ziuriu, kad man butu patogu. Reikes pasirinkti mano marsrute esanti darzeli. I "Duzgineli" uzsukti galeciau, bet va tas mokestis... Na, dar yra siek tiek laiko, sunui tik 1 metai, o i darzeli leisti ketinu tik kokiu 2 su puse. Ir su dukrom taip buvo, sugalvodavom staigiai, kad jau laikas i darba, ar aukle nebegaledavo padeti kaip ir Idun, ir rasdavom iseiti, ir darzeli kazkaip greitai pasirinkdavom. Taip jau man nutinka, kad jei planuoju, ilgai galvoju ir neapsisprendziu, tai vis nepavyksta sad.gif .

O "Duzginelyje" dukra lanko pasiruosimo mokyklai pamokeles. Na, jos tokios turbut kaip ir kituose darzeliuose: pratinama prie tvarkos, susikaupimo, supazindina su raidemis, skaiciais, zaidzia ivairius zaidimus ir t.t. Pamokeles veda ne aukletojos, o pradiniu klasiu mokytoja. Uz papildoma mokesti galima dar atvaziuoti ir i anglu k. pamokeles, bet mes ja siek tiek pamokiname namie: kai kuriu zodziu, dazniausiai vartojamu fraziu, daineliu ir pan. Ziuriu, kad ji isimena ir taria geriau uz vyresniaja biggrin.gif .
JURAJA
Sveikutes, 4u.gif

Mes taip pat esam is rieses ir taip pat mus uzgriuvusi ta pati problema DARZELIS doh.gif Tai dabar pilnu pajegumu ieskau,o zinoma norisi geriausio varianto.Kaip supratau Rieses darzelis nevertas demesio. Mes pradejom nuo Duzginelio,sia vasara jau net pradejau pratinti bet man jis netiko sad.gif tuo labiau vaikui sad.gif Toliau isgirdom apie tarptautini darzeli-mokykla Turniskese,tai tam darzeliui jokiu priekaistu,viskas super thumbup.gif isskyrus tai kad jis labiau skirtas internacionalinem seimom ir jame pagrindas yra anglu kalba,zodziu mums truko tautiskumo sad.gif O siuo metu bandem pakliuti i Sakaleli fabijoniskese,tai net i kalbas nesileidzia. Treciadieni vaziuojam uzsirasyti i Jovareli,beje vedeja pasirode labai maloni,bet tikrai nieko gero nepazadejo ir nuosirdziai pasiule ieskotis kito, nors ka ten gali zinoti,jei bus vietu sake priims,nors jiems priklauso Staneviciaus gatve. O rytoj vaziuojam i SOS kaimas,ten girdejau daug geru atsiliepimu tai ziuresim,nors jis nelabai tinkamoj vietoj,bet......... Ir dar siandien buvom jeruzalej privaciam darzeli, bet pasirodo jis persikrauste i Valakampius,tai dar bandysim ieskoti sio darzelio rolleyes.gif Va kokios musu paieskos ax.gif Beje vaika planuojam leisti nuo rugsejo menesio rolleyes.gif
Idun
Na, dar pagalvojau apie "Vandenį" Fabijoniškėse. Mūsų pusbrolis jį lanko, nors jie gyvena ir ne Fabijoniškėse. Matyt, dar priklauso ir nuo vedėjos wink.gif.
Juraja, o į Turniškes ar Valakampius ne per toli vaiką vežiot? Maniškė su tokiu džiaugsmu ėjo į darželį, o paskutiniu metu va pradėjo kalbėt, kad jai atsibodo tos ilgos kelionės... O ir kai gims antras vaikelis, pati nenuvažiuosi pasiimt/nuvežt, dažniau vyrui teks, žiūrėkit, kad būtų patogu. Aš iš pradžių galvojau, kad va ūgtels mažoji, jau po mėnesio pati vežiosiu vyresnėlę - neišeina taip.. O ir nesinori kūdikio vežtis į darželį.
JURAJA
Idun butent ieskom kuo arciau,t.y. "Sakalelis"(kuris jau beje atkrito), "Jovarelis" ir "Vandenis".Bet jei jau cia neiseis pakliuti,tai kiti variantai kaip jau minejau siek toliau.Be to vyras prisizadejo ir nuvezti ir parvezti smile.gif Kad jau ten nuo "sakalelio" tai ir tas SOS darzelis ranka paduot,tik gal kamsciai butu g.gif .O kad vaikui tai tikrai neatsibos,mes su juo jau metai kaip kiekviena diena (na beveik kiekviena smile.gif )vaziuojame i Grigiskes pas mociute ir atgal,tai iki darzelio jam vieni juokai biggrin.gif Bet va kad mums patogiau ir arciau butu ax.gif

Tiesa Idun o kokie tavo pusbrolio (ar cia vaiko pusbrolio biggrin.gif) atsiliepimai apie "Vandeni"?
Idun
Juraja, čia mano merginų pusbrolis eina į "Vandenį" biggrin.gif, atsiliepimų nežinau, galėsiu prie progos brolienės paklaust. O vaikui kaip vaikui, eina ir tiek.

Mes irgi savo didžiąją vienu metu vežiojom į Grigiškes pas uošvius. Nors dirbau toj miesto pusėj (tiksliau, už miesto), ir važiuodavom iš centro, po poros mėnesių tas važinėjimas iki gyvo kaulo nusibodo. O ir laiko gi klaikiai daug susigaišta, kol per visą miestą pervažiuoji....
Vandenis
JURAJA, ar jau buvai SOS kaimo darzelyje? Ar jis yra paciame SOS kaime, uz Olympic Gym? Ir dar. Kas nepatiko "Duzginelyje", gal as ko nepastebejau, nes bunam tik dukart per savaite po pora valandu?

O del "Vandenio" darzelio, tai apie ji girdejau gerus atsiliepimus. Musu draugai, beje, gyvenantys irgi ne Fabijoniskese, o Bajoruose, ten veda savo dukras. Smulkiai papasakoti negaliu, bet zinau, kad jiems patinka ir aukletojos, ir ugdymas, ir tvarka, ir ten esantis baseinas. Ir dar yra keletas pazistamu, ten vedanciu savo vaikus. Jie si darzeli taip pat rekomendavo. Tik kad labai jau perpildytas... sad.gif
O dabar patarimas, kuri gavau is kitu: tegu tartis i si darzeli vaziuoja vyras. Vienas. Sekme beveik garantuota. thumbup.gif
JURAJA
Vandeni taip jau buvom SOS kaimo darzelyje,taip jis yra iskart uz Olympic Gym smile.gif
Duzginelis nepatiko del keliu priezasciu blush2.gif del paciu patalpu (man asmeniskai nesaugiai atrode tie laiptai),kazkaip truksta erdves,del mazo kiemo,kai visi vaikai ten grudasi toj vienoj smelio dezej,tai kazkaip schmoll.gif tuo labiau kai maniskis prie jautreniu,tai jis nesuprates ziurejo i tuos dickius begiojancius maziams per galvas su sautuvais ir akim tik mirksejo bei bijojo pajudeti.Tuo labiau kad visi vaikai buvo vienoj mazoj patalpoj doh.gif Kai palikau viena ir atvaziavau po dvieju valandu pasiimti radau klykianti,tai vaikas tik isedom i masina paprase:mamyte nebevesk manes cia daugiau cry.gif tai kaip as galiu vesti jei vaikas pats nebenori,negali buti jokios prievartos smile.gif Tuo labiau kad as zinau jog jis su bendraamziais puikiai sutaria,zaidzia ir nebuna jokiu problemu.Zodziu kazkas jam ten netiko,bet man ir geriau nes ir man nelabai schmoll.gif tongue.gif
Bet jei taviskiams viskas ten thumbup.gif o tuo labiau ir tau,tai thumbup.gif nes mes paskui ilgai ir nuobodziai ieskojom darzelio smile.gif Ir dabar esam labai patenkinti SOS darzeliu,na nezinom kaip ten patiks vaikui ax.gif bet manau problemu nebus g.gif
Tai dabar rade sita darzeli pasirinkom butent ji ir nutarem cia uzbaigti ieskojimus wub.gif
Vandenis
Va va, "Duzginelyje" tie laiptai ir man pasirode pavojingi. Gerai, kad maniske jau beveik septyneriu, tai pakankamai atsargi, bet as, nesdama ant ranku jos broli, vienasyk vos nenubildejau biggrin.gif . Kadangi mes einame tik i pamokeles ir ji ten beveik nezaidzia, nemiega ir neina i kiema, tai lyg ir viskas tvarkoje. Bet aciu, JURAJA, uz visus pastebejimus, del broliuko, aisku, mes dar pagalvosime g.gif .

Dar labai noreciau paprasyti papasakoti apie ta SOS kaimo darzeli: kiek ten grupeje vaikuciu, nuo kiek metuku priima, kokios ten aukletojos, salygos, pries kiek laiko reikia uzrasyti ir t.t. Na ir, zinoma, koks ten mokestis smile.gif . O kiek dieneliu jau einate?
Tutė
Sveikos mielosios,
Labai idomi tema... Papasakosiu ir aš savąją istoriją apie darželių paieškas besiruošiant gyvent Didž. Riešej. Pirmiausia, žinoma, paskambinau visiems Baltupių darželiams (tiksliai jų pavadinimų nepamenu, nes tai buvo metus atgal). Visur buvo paaiškinta ir ne labai švelniu tonu, kad vietų nėra ir nebus. Na čia turbūt dėl to, kad nenuvažiavau tiesiogiai su tam tikra pinigėlių suma. Tiek to, manau, vis tiek nieko gero apie tuos darželius ir negirdejau (vienas jų berods rusų ar lenkų). Tada pradėjom dairytis po Fabijoniškes. Sakalėlis, Vandenis, Jovarėlis, Gandriukas. Į Jovarėlį ir Gandriuką buvau nuvažiavusi. JOvarėlyje girdėjusi buvau, kad ugdymas su menine pakraipa. Nu, galvoju mano mažajai tiks. Nueinu... darželyje nešvaros dvokas baisus, ir šeip iš išvaizdos nieko gero. Vedėja man pasirodė pakankamai nebloga, sukalbama, bet kai paprašiau papasakoti apie ugdymo sistemą, parodyti grupes, buvo atsakyta, kad neturi laiko, na bet dukrytę į "eilę" pastatė. Tiesiai nuvažiavau į Gandriuką. Vedėja guvi, jauna moteris. Pasikalbėjom, užrašė į laukiančiųjų eilę. Bet kai pradėjau pasakoti, kad mergaitė alergiška ir teks su aukletojom tartis dėl maisto produktų tai tik atsainiai numykė, kad gal tada geriau į kokį kitą darželį. Žinoma, kai paskambinau rudelį besiruošiant pradėti vesti vaiką, buvo atrėžta, kad vietų nebėra, nors ir siūlėm "paramą" . Tai va. Taip ir eina mūsiškė į visai neblogą darželį Karoliniškėse. Turbūt taip ir toliau jį lankys, net ir tada kai po keletos savaičių persikelsim.
P.S. Vandene ar ne Saturno gatvej gyveni?
Odre
QUOTE(Idun @ 2005 02 08, 13:38)
Manau, čia net ne minusas, o totali nesąmonė. Juk dauguma žmonių iki 17 valandos dirba, dažniausia ne šalia darželio, tai kada tą vaiką pasiimt??? Man iki darželio reikdavo apie pusvalandį važiuot, tai negi iš darbo atsiprašinėt kasdien... O galvojom ir mes kažkada apie tą SOS darželį.
*

Mano kaimynė veda savo dukrą į SOS vaikų kaimo darželį. Ji pati nedirba, tai be problemų pasiima prieš 17 val, bet dažniausiai paskutinė ir auklėtoja jau būna nelabai patenkinta. Šiaip jie labai stengiasi skatinti tėvus kuo daugiau bendrauti su vaikais; ten dažnai vyksta įvairūs renginiai dienos metu kuriuose privalo dalyvauti ir tėvai. Pvz., madų šou, kur mama kartu su dukra pasipuošę podiumu vaikšto. Nu ką aš žinau.....
O šiaip sakė, ten jį daugiausia ir lanko nedirbančių mamų vaikai, daug vaikų būna tik iki pietų.
Ir dar vienas absurdas kad reikia mokėti už tas dienas kai vaikas serga ir nelanko.
Vandenis
QUOTE(Tutė @ 2005 02 08, 17:00)
JOOOOO, Vandene,  biggrin.gif , visagalis internetas. Tikiuosi greit susipažinsim tiesiogiai ir kitokiom aplinkybėm.  drinks_cheers.gif Laukiu, nesulaukiu. 4u.gif
*

Puikumelis biggrin.gif Labai dziaugiuosi clap.gif

Tai, kaip supratau, Rieses gyventojams su vaiku darzeliais sudetinga g.gif
Kur arciau - nepriima, kur toliau - nepatogu. Gal Riesei reikia kokio naujo privataus ar namudinio darzelio?
To senojo Rieses darzelio aukletojos parode mano vyrui salia esancias nesutvarkytas patalpas ir sako: va, remontuokite, steikite dar viena darzeli. Kaip mes supratome, tai ten ir buvo numatytas didesnis darzelis.
astux
Nu kaip matau, tai naujienos apie darželius nekokios g.gif sad.gif
Mane labiau domina lopšelis, bet jo Riešėje kol kas nėra sad.gif o apie Baltupių darželius forume, kol kas atsiliepimai nėra patys geriausi. Galvojau apie vežiojimą, kad ir ne pakeliui, bet iš jūsų atsiliepimų matosi, kad ilgainiui tai užknisa, o laiko sugaištama daug....
Taurė
Mažojoje Riešėje buvo darželis, negi nebėra ? Ten šalia jo pradėtas statyti priestas kai aš dar maža buvau doh.gif Taip niekas ir nebaigė statyti unsure.gif Aš lankiau jį ax.gif Ehhh nostalgija rolleyes.gif
Bet neįtikėtina, kad šitaip greitai Riešė plečiasi, o darželių nėra doh.gif Puiki proga bizniui unsure.gif
Visiškai nesitikėjau, kad forume tiek daug riešiečių lankosi bigsmile.gif
3ramune
QUOTE(TauRe @ 2006 08 11, 15:03)
Mažojoje Riešėje buvo darželis, negi nebėra ? Ten šalia jo pradėtas statyti priestas kai aš dar maža buvau  doh.gif  Taip niekas ir nebaigė statyti unsure.gif  Aš lankiau jį  ax.gif  Ehhh nostalgija  rolleyes.gif
  Bet neįtikėtina, kad šitaip greitai Riešė plečiasi, o darželių nėra  doh.gif  Puiki proga bizniui  unsure.gif
  Visiškai nesitikėjau, kad forume tiek daug riešiečių lankosi  bigsmile.gif
*

Biznis gal ir geras, bet niekas jo nepradeda.Yra dar tas senas darželis, tik vaiko į jį vesti visai nesinori.Senas drželis,senos metodikos ir tt..
dini
Sveiki,už kelių mėnesių ir mes keliamės gyventi į Riešę...o dėl vaiko, net nežinau kuri darželį reikės pasirinkti...tik visko prisiklausiau... g.gif
juraciukasl
Mano mažei dar nėra 5 mėn., bet aš labai domiuosi darželiais. Gyvenu Riešėje ir norėčiau čia savo vaikiuką nuo 1 m. į darželį leisti. Gal kas pasiūlytų namudinį darželį Riešėje?
noj
QUOTE(juraciukasl @ 2007 04 21, 17:08)
Mano mažei dar nėra 5 mėn., bet aš labai domiuosi darželiais. Gyvenu Riešėje ir norėčiau čia savo vaikiuką nuo 1 m. į darželį leisti. Gal kas pasiūlytų namudinį darželį Riešėje?
*

o cia butu ir mums neblogai....
tik, kazi ar toki kas gali pasiulyt.... g.gif

mes "ant dienu" irgi atsikraustom beveik i Riese ir jau taip pat pradejau galvot ka reiks daryt su darzeliu....

siaip esu jau mazaja uzrasius i "mazylio' darzeli Algirdo gatvej, vyresnelis ji dar tebelanko. Man jis patinka, bet kai pagalvoju, kasdien vaika tiek veziot...nezinau....nors ir vieta jau yra, kad ir ryt galeciau vest....

o senas darzelis Riesej, ka tebeveikia????? bigsmile.gif as ji irgi vaikystej lankiau....nezinau, man nieko buvo, va tik sesei mano, lopselyje ten blogiau buvo....
astux
QUOTE(noj @ 2007 04 21, 19:34)
o senas darzelis Riesej, ka tebeveikia?????  bigsmile.gif    as ji irgi vaikystej lankiau....nezinau, man nieko buvo, va tik sesei mano, lopselyje ten blogiau buvo....
*

tebeveikia smile.gif tik ten darželis, o ne lopšelis. Vaikus nuo 3 metų priima. O tą priestatą jau senokai žada pabaigt, bet tik žada, nes turbūt "elitas" turi aukles ir lopšelis nereikalingas, tad nėr kam paspaust, kad statybos greičiau baigtųsi... o valdžia rajone ta pati liko, greičiausiai ir vėl viskas tik ateityje...
vėjav
Darželis Jeruzalėje labai aktualus. Baltupiuose gal kiek mažiau, nes ten jau yra 2 valstybiniai darželiai.

Mano mergina lanko privatų darželį Jeruzalėje, kiek žinau norinčių lankyti vaikučių tikrai netrūksta.
Mokam 400 Lt per mėnesį 4u.gif
Saran
vėjav, būk gera, parašyk šio darželio kontaktus, nes mes labai intensyviai ieškom darželio, o pie šį nieko neradau
juraciukasl
Vėjav, o ten tik darželis ar ir lopšelis? 400 lt man tiktų.
Rino
Iskeliu tema i virsu, gal galite parasyti kas dabar lankote savo nuomone ir nuo keliu metu priima?
Ivonadaniel
4u.gif Sveiki!Mano draugės sūnelis lanko riešės darželį ir yra labai patenkinti.Nors jai irgi sakė kad ten nieko gero bet pabandė ir jau nuo rugsėjo lanko.Vaikučiai piešia,dainuoja žaidžia kai ir visur kitur.Vaikas išmoko dainelių,tapo savarankiškesnis jai ir sūneliui tai labai patiko o dar ir netoli namų nereikia niekur toli vežioti. Aš pati tai nieko apie šį darželį negaliu pasakyti nes ten nebuvau,bet dar žinau mokytoją kuri taip pat ten veda savo mergaitę ir patenkinta smile.gif
Papildyta:
smile.gif nueikit su vaikučiu pasižiūrėti,nes svarbiausia kad jam ten patiktu,jei ne tai ieškokite tokio kur pačiam vaikučiui patiktu,jog tai svarbiausia! smile.gif
grazina1974
Sveikos,

taip pat esame is rieses mirksiukas.gif mirksiukas.gif
kazkada ir as i ta darzeli buvau uzsukusi. Priiminejo tik nuo 3ju ir man tai jau buvo blogai. Maziuka nuo 2ju vedem. Vedam i Virsuliskes. O dabar keisti prasmes jau nera.

Man tada irgi vedeja sake, kad dalis patalpu nenaudojamu ir kas susidomes gali kurti savo privatu. Gal jau per tiek metu pasigyveno koks verslininkas , turintys vizija , tai butu liuks. Turim tik viena maziuka , o juk antra tikrai organizuosimes kada. Darzelis rieseje butu ne pro sali.

O tas naujas Metu Laikai Bendoreliuose yra . Pakankamai brangus, bet atsiliepimai maciau cia forume labai geri smile.gif
ikiiiii smile.gif
dali_m
sveikos, rieses ir netik gyventojos smile.gif
gal kas turit adresa ir kontaktus to rieses darzelio?
nerandu as jo darzeliu sarasuose doh.gif
o nuo rudens kelsimes ten gyventi, tai reikia darzelio beveik skubiai smile.gif
Ivonadaniel
QUOTE(dali_m @ 2008 05 13, 13:07)
sveikos, rieses ir netik gyventojos smile.gif
gal kas turit adresa ir kontaktus to rieses darzelio?
nerandu as jo darzeliu sarasuose doh.gif
o nuo rudens kelsimes ten gyventi, tai reikia darzelio beveik skubiai smile.gif
*

Kiek aš žinau tai ten DARŽELIS NUO 3 METŲ,lopšelinukų gr. ten nėra schmoll.gif
dali_m
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 05 18, 18:06)
Kiek aš žinau tai ten DARŽELIS NUO 3 METŲ,lopšelinukų gr. ten nėra schmoll.gif
*

o nuo 2,5 nea?
Ivonadaniel
QUOTE(dali_m @ 2008 05 18, 18:42)
o nuo 2,5 nea?
*

Nežinau, g.gif gal 2,5 ir galima butu susitart g.gif ,reikia kalbetis su direktore.
O dėl adreso tai M.RIEŠEI netoli vid. mokyklos,tikslaus tai nežinau g.gif (mokykla tai prie pat gatvės matosi (galėsite paklausti dėl darželio),nes šiaip jo iš gatvės nesimato.
murute
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 05 18, 20:34)
Nežinau, g.gif gal 2,5  ir galima butu susitart g.gif ,reikia kalbetis su direktore.
O dėl adreso tai M.RIEŠEI netoli vid. mokyklos,tikslaus tai nežinau  g.gif (mokykla tai prie pat gatvės matosi (galėsite paklausti dėl darželio),nes šiaip jo iš gatvės nesimato.
*

yra puslapis musu reise ten rasit darzelio kontakus
dali_m
QUOTE(murute @ 2008 05 18, 21:37)
yra puslapis musu reise ten rasit darzelio kontakus
*

koks puslapis? kur?
Dinozauras
http://www.rieses.info/

Ivonadaniel
Tel.: 2504349 -Riešės vaikų darželis mirksiukas.gif
mamusiuka
dali_m pasidalink įspūdžiais po apsilankymo, nes mes irgi apie šį darželį galvojam ax.gif
dali_m
oi.........
zinok as nuvaziavau (man parode kad ten darzelis, nes pati neradau)....
ir galvoju - kas cia kaltas - ar kad vasara ir jis neveikia? ar kad jis pobaisis?
minusai- vaikai neturi normalios erdves zaidimams. pieva. inventorius supuves ir jo nerasta. nei pavesines nei smelio dezes.
teritorija maza. pieva nenupjauta. zole iki keliu. pats pastatas pakezes, bet dar gyvas. maciau tikrai -tik isore, bet ji nuteike labi pesimistiskai, kad nebenoreti ten vaiko vest sad.gif
viduje nebuvau. bet gtiesa sakant - uzeiti nelabai norisi sad.gif
gal ten ir viskas gerai - bet kai buvau ten pries 3 savaites - ten nebuvo nei gyvos dvasios.
man labai svarbu kad vaikas eitu i kiema. turetu ten ka veikt. o ten nera tokiu salygu. tai kad ir kaip butu gerai grupeje, manes tai nelabai guodzia sad.gif
dalyte77
Laba diena,
kazkaip jau tylu apie darzely Rieseje. Nera jokiu nuomoniu. Nejau visi zmones veza savo vaikucius i miesta?
O gal yra mamyciu kurios veda savo atzaleles i si darzeliuka? pasidalinkit savo patirtimi smile.gif

ir dar noreciau info apie privatu darzeli....
buciau dekinga 4u.gif
murute
mes einam i miesto darzely nes riesej mum vietos ner kai reikejo nes lopselio grupes nesa,tai ir aplamai mum labai nepatiko neina jo surast ir .... nezinau atsiliepimai ne kokie apie ji,o mieste tai mum gerai aukletojos ir darzelis labai geras papuole
dalyte77
Sveiki,
kol kas mes gyvename mieste ir lankome darzeli esanti prie namu. Bet ruosiames iseiti gyventi i rajona,toliau uz Rieses. O dabartinis darzelis mums bus jau labai nepakeliui. Jau reiktu pradeti ieskoti kita darzeli,kuris butu pakeliui-Baltupiuose,Jeruzaleje. Galvojau apie Rieseje esanti darziuka,bet kaip suprantu nelabai... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(murute @ 2009 04 21, 20:18)
mes einam i miesto darzely nes riesej mum vietos ner kai reikejo nes lopselio grupes nesa,tai ir aplamai mum labai nepatiko neina jo surast ir .... nezinau atsiliepimai ne kokie apie ji,o mieste tai mum gerai aukletojos ir darzelis labai geras papuole
*

ar galit parasyti i koki darzeliuka einat Jus? ar lengvai patekot?
murute
QUOTE(dalyte77 @ 2009 04 21, 20:07)
Sveiki,
kol kas mes gyvename mieste ir lankome darzeli esanti prie namu. Bet ruosiames iseiti gyventi i rajona,toliau uz Rieses. O dabartinis darzelis mums bus jau labai nepakeliui. Jau reiktu pradeti ieskoti kita darzeli,kuris butu pakeliui-Baltupiuose,Jeruzaleje. Galvojau apie Rieseje esanti darziuka,bet kaip suprantu nelabai... verysad.gif
Papildyta:
ar galit parasyti i koki darzeliuka einat Jus? ar lengvai patekot?
*

jeruzalej tik privatus ,o baltupiuose tai 2 mus i juos neprieme ten tik pagal gyvenama vieta reikalavo gyv vietos deklaracijos vaiko,tai mes lankom zirmunuose vieversy,tai ten mum labai patinka ir aukletojos geros ,daug su vaikais dirba
dijanute
sveikos mamytes,

kazkaip noretusi daugiau informacijos apie si darzeli? g.gif
murute
idomu butu suzinot,isties mane kas piktina kad jis toks mazas ,o gyvenvete diziule,idomu ar nezada jo plest,nes manyciau jau reiktu juk nepakanka tokio kur talpina kiek zinau 26vaikus verysad.gif
dali_m
QUOTE(murute @ 2009 06 26, 08:07)
idomu butu suzinot,isties mane kas piktina kad jis toks mazas ,o gyvenvete diziule,idomu ar nezada jo plest,nes manyciau jau reiktu juk nepakanka tokio kur talpina kiek zinau 26vaikus verysad.gif
*

sveikos.
jus cia apie ka- rieses darzeli?
jei apie ji, tai nzn nzn.. pirnmiausia ji reiktu pertvarkyt visa, nes apleistas kaip karas doh.gif kiema padaryt normalu,kad vaikai turetu kur iseit ir ka veikt, nes dbr toks apleistas, be inventoriaus, tiesiog kaimiska pieva doh.gif
ir siaip- personala i lietuviska pakeisti....kazkaip as nieko pries daugiaklabyste, bet nzn ar noriu kad mano vaiko pirmieji zodziai butu lenkiski g.gif
murute
tai vat butent ten siaubas kazkos ,ir del kalbos ir del teritorijos na zodziu vaizdas bendras nekoks,todel kad ir kaip nepatogu mun mes ,kitaip negalim kaip tik lankyt darzely mieste
laukine
QUOTE(dali_m @ 2009 06 26, 12:59)
sveikos.
jus cia apie ka- rieses darzeli?
jei apie ji, tai nzn nzn.. pirnmiausia ji reiktu pertvarkyt visa, nes apleistas kaip karas  doh.gif  kiema padaryt normalu,kad vaikai turetu kur iseit ir ka veikt, nes dbr toks apleistas, be inventoriaus, tiesiog kaimiska pieva  doh.gif
ir siaip- personala i lietuviska pakeisti....kazkaip as nieko pries daugiaklabyste, bet nzn ar noriu kad mano vaiko pirmieji zodziai butu lenkiski  g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

murute, tai matyt visi i miesta ir vezioja vaikus smile.gif mes is vis i kita miesto gala, nes aplink jau vietu nera unsure.gif
yra ita iseitis, namudiniai darzeliai - kiek zinau ir pas mumi riesej ju yra wink.gif
Pasaulė
Gaila, kad tokia prasta situacija su darželiu, o aš tikėjausi... verysad.gif
Tad būtų visai įdomu sužinoti ką nors daugiau apie namudinius. Jei turite kokios info, parašykit čia arba až. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.