*Liūtukė*
2007 09 29, 20:31
QUOTE(Mega13 @ 2007 09 29, 21:18) Sveikutės  Apie antrą kleckiuką svajoju jau 3 mėn....  Viską nuosekliai apsiskaičiavau, kad va kas, kaip , ir kada būtų  Bet va stabdis pas mane iš vidaus, nes va mokslai laiko tą didelį klaustuką  O mokaus neakivaizdžiai, tad rodos kliūčių didelių kaip ir nėra, bet va kažko susilaikau  Tad mano atveju gimdyt arba dabar (geriausiu atveju būtų pastot iki 2008 sausio mėn)arba tik 2009 metų pabaigoj...Kodėl taip?Ogi dėl to, kad jei dabar gimdyčiau tai mokslų gale vaikiukas jau praaugęs būtų, o ir su dukryte nedidelis skirtumas  , bet jei laukti dar, tai tik mokslų pačios pabaigos, o tarp vaikų skirtums jau būtų apie 5 metai  Net nžn, esu ant šitokio kabliuko pakibusi, kad net nežinau ką ir daryt  Gal kartais iš savo patirties ką turit patart?  NEBIJOK IR VISKAS BUS GERAI  AŠ GAI GIMDŽIAU SUNELĮ, TAI MOKIAUSI NEAKIVAIZDŽIAI 4 KURSE, SU 2MĖN VAIKU VAŽINĖJAU Į SESIJĄ ,Į EGZAMINUS, NES GIMĖ DIDELIS, MAITINAU PATI IR REIKĖJO MAITINTI DAŽNAI....VISKAS BUVO GERAI, ŠIAIS METAIS PUIKIAI BAIGIAU MOKSLUS, KITAIS METAIS PLANUOJU I MAGISTRATŪRĄO ŠIAIS JAU PLANUOJAM ANTRĄ VAIKELĮ  , SVARBU NENULEISTI RANKU IR TIKĖTI , KAD VISKAS BUS GERAI
NoAngel
2007 10 01, 12:26
Ačiū, Juviar, kad atsiliepei  Šiaip va kai pastojau su pirmąja jau buvau sužinojusi kad įstojau...Taipogi paskaitas lankiau su didžiausiu  ...Tik va pas mane minusas toks, kad dėl mokslų(paskaitų metu) tenka važinėtis po 100km(į vieną ir į kitą galą 200 km  )...Galėčiau ir nesivažinėt, išsinuomot kambariuką pas kokią bobutę ir išgyvent tas tris savaites, bet......Ne mano motiniškai sielai palikt dukrytę(o jei ir atsirastų antras kleckas  ) su močiutėmis, kurios taipogi dar visdėlto jaunos, dirbančios moterys  Taigi sukuos kaip išeina, bet va kaip būtų jei atsirastų dar vienas toks lialiukas ir jau laiko ir dėmesio reikėtų ne vienam, o dviems  ?
Pingvinukas
2007 10 01, 12:45
QUOTE(Mega13 @ 2007 10 01, 14:26) bet va kaip būtų jei atsirastų dar vienas toks lialiukas ir jau laiko ir dėmesio reikėtų ne vienam, o dviems  ? Man atrodo, kad su kiekvienu vaiku meilės tik padaugėja  Visiems jos užtenka  Ir dviems ir trims ir keturiems
*Liūtukė*
2007 10 01, 14:32
QUOTE(Mega13 @ 2007 10 01, 13:26) Ačiū, Juviar, kad atsiliepei  Šiaip va kai pastojau su pirmąja jau buvau sužinojusi kad įstojau...Taipogi paskaitas lankiau su didžiausiu  ...Tik va pas mane minusas toks, kad dėl mokslų(paskaitų metu) tenka važinėtis po 100km(į vieną ir į kitą galą 200 km  )...Galėčiau ir nesivažinėt, išsinuomot kambariuką pas kokią bobutę ir išgyvent tas tris savaites, bet......Ne mano motiniškai sielai palikt dukrytę(o jei ir atsirastų antras kleckas  ) su močiutėmis, kurios taipogi dar visdėlto jaunos, dirbančios moterys  Taigi sukuos kaip išeina, bet va kaip būtų jei atsirastų dar vienas toks lialiukas ir jau laiko ir dėmesio reikėtų ne vienam, o dviems  ? AŠ IRGI VAŽINĖJAU 55KM Į VIENĄ IR 55KM. Į KITĄ PUSĘ, MAITINAU MAŠINOJ  NEIKIVAIZD., TEN GI NE TAIP ILGAI REIKIA MOKYTIS DU KART Į METUS...........
Adalija
2007 10 02, 15:39
QUOTE(Mega13 @ 2007 09 29, 21:18) Sveikutės  Apie antrą kleckiuką svajoju jau 3 mėn....  Viską nuosekliai apsiskaičiavau, kad va kas, kaip , ir kada būtų  Bet va stabdis pas mane iš vidaus, nes va mokslai laiko tą didelį klaustuką  O mokaus neakivaizdžiai, tad rodos kliūčių didelių kaip ir nėra, bet va kažko susilaikau  Tad mano atveju gimdyt arba dabar (geriausiu atveju būtų pastot iki 2008 sausio mėn)arba tik 2009 metų pabaigoj...Kodėl taip?Ogi dėl to, kad jei dabar gimdyčiau tai mokslų gale vaikiukas jau praaugęs būtų, o ir su dukryte nedidelis skirtumas  , bet jei laukti dar, tai tik mokslų pačios pabaigos, o tarp vaikų skirtums jau būtų apie 5 metai  Net nžn, esu ant šitokio kabliuko pakibusi, kad net nežinau ką ir daryt  Gal kartais iš savo patirties ką turit patart?  Puikiai suprantu tave! Mane pačia dabar kankina panašus klausimas  Dirbu jau 2 metus (mokslinis darbas), darbe atsivėrė puikios galimybės  Plius dar šiuo metu statome namą, tai vyro per išeigines nematau  O antro leliuko jau norisi, ir vyras nori. Tik vis gi kažkaip ir jis dvejoja, ar palaukti dar, ar ne?  šiaip tai aš noreciau, kad per neštumą vyras kuo daugiau laiko su manimi ir dukryte praleistu, bet kol namą stato tai taip tikrai nebus  O ir kol namas nepastatytas, tai dar vieną žmogų i mūsų nedidelį butą ( gyvename su mano tevais 2-ų kambarių bute), tikrai biski per daug
indrutee
2007 10 03, 00:57
niu va mano drauge pasigimde po cezario antra vaikuti o pirmam daba 1m3men QUOTE(Pingvinukas @ 2007 10 01, 13:45) pritariu kad meiles tik padaugeja
VėjoMylima
2007 10 03, 14:59
skaičiau literatūroje, jog vieno vaiko turėjimas yra toks pat psichologinis džiaugsmas, moters-motinos realizacija, kiap ir turėjimas dviejų, trijų ar keturių vaikų. Ta prasme, paprastai tariant, jei turi vieną vaiką, tarsi realizavai save kaip moterį-motiną, pajutai ką tai reiškia, išgyvenai didžiulę laimę, meilę ir džiaugsmą. Ir atsiradęs antras, trečias ir t.t. vaikas neatneš tokių pat, jau išgyventų emocijų, tai jau kaip ir nieko naujo. Džiaugsmo skalė nuo vaikų kiekio nedidės. Nežinau ar ką supratot...
Na su tais psihologiniais pamąstymais, tai visai nepritariu. kiekvienas vaikas atisneša savo charakteri. ir manau kievienakart stebi kaip jis mokosi, ką kitaip daro nei jo broliukas ar sesutė. Abejoju, ar antras vaikas teikia mažiau džiaugsmo, aišku tas laukimo jausmas jau būna patirtas, bet gi kievienas kartas kitoks  ir kievians vaikas kitoks, vienas greitesnis, kitas letesnis.
Adalija
2007 10 04, 09:36
As manau, kad vis del atsiranda nauji jausmai, nes kodel ateina tam tikras laikas(kiekvienam skirtingas) ir pradedi beprotiskai noreti dar vieno vaiko  Man atrodo, kiekvienas nestumas, kiekviena nauja gyvybe tai yra didziulis stebuklas ir beprotiski, nauji jausmai
ligisiux
2007 10 07, 19:59
mano sunui jau 7 metai,labai trokstam antro mazylio,bet,kad va nesigauna.Jau kokie metai kaip nepastoju,imu nerimnauti.  bet tikiuosi kad viskas bus gerai
Briliantas
2007 10 12, 07:40
mes jau dabar galvojam apie antra maziuka, po Nauju noretume pradeti darbus tuo klausimu
Adalija
2007 10 12, 07:53
QUOTE(Briliantas @ 2007 10 12, 08:40) mes jau dabar galvojam apie antra maziuka, po Nauju noretume pradeti darbus tuo klausimu  Sekmes! Jums tikrai pavyks!  Mes tai dabar irgi dirbame po biski siuo klausimu!
Briliantas
2007 10 15, 06:46
QUOTE(Adalija @ 2007 10 12, 09:53) Sekmes! Jums tikrai pavyks!  Mes tai dabar irgi dirbame po biski siuo klausimu!  aciu  prasau pranesti kai Jums pavyks
Adalija
2007 10 15, 07:17
QUOTE(Briliantas @ 2007 10 15, 07:46) aciu  prasau pranesti kai Jums pavyks  butinai pranesiu! Beje pamaciau, kad esi is Lentvario, tai tikiuosi greit busime kaimynai  Mes statome Lentvaryje nama  Kurioje gatveje gyvenat?
Musu dukrytei 1,8metukai.Jau noreciau antro  ,vyras taipat pritaria,nes butu pats tas ltarp vaiku skirtumas.Geriu KT,pokolkas dar ju nemetu gerti,dar reikia rimtai apsvarstyti pliusus ir minusus.Kas cia zino gal ir gerdama KT pastosiu
Suneliui metukai, dar maitinu, todel antra leliuka planuojam po metu. labai noreciau iki vasaros baigti maitinti, pailseti ir kibt i darbus
*sandriukas*
2007 11 07, 21:28
labai norejau, kad tarp vaiku butu 3 metu skirtumas, blogiausiu atveju - 4. Bet jau nei pro kur nebesigaus  Pirmiausiai tai del darbo nesiryzau, nes pradejau dirbt, paskui vietos buvo mazai, tai kai jau dabar viskas imanoma- darbe jau i dekretines stumia ir namie vietos uztenka, tai nepastoju jau 6 menesiai  Niu bet tikiuosi 2008 metais savo antrojo stebuklelio sulauksime
Magnifique
2007 11 07, 22:39
gedrule
2007 11 08, 21:10
nors musu maziukas buvo planuotas tik po geroku metu (cia skaiciuojant nuo vestuviu) bet musu stebukliukas pasirode kaip tik kai maziausiai laukem  nestumas buvo lengvas vaiksciojau keip nenescia  visa vilniu atrodo gelejau apeiti  bet man labai labai nemalonus buvo ir bus kuno diskomfortas: spaudziantis sonkauliai, nuspardyti sonai, labai laaaaabai grauzia remuo, nemiga naktimis, negalejimas daryri to ar ano, isgert aspirino kai labai skauda galva, ar kiek telpa kavos, ir dar tas nesusipratelis vyras palieka viena, ir aisku ar bus sveikas vaikelis ir t.t.t.t.t.t bet pagimdziau (lengvai) paemiau ant ranku ir supratau kad visa tai buvo istveriama, tada vyras sako kada darysim antra (jis dalyvavo gimdyme) as sakau po kokiu penkiu metu bet jau praejus 4men., noriu antro, tikrai vaikai yra musu didziausias turtas, cia suveike nestumo hormonai manau, vyrai, jei atlaiko nesciosios kaprizus jie didvyriai planuojam jau po kokiu sesiu men., nu as cia ir issipleciau  gal truputi nusisnekejau i lankas atleiskit
Linuxeee
2007 11 11, 19:52
Sveikos Na o pas mus nutiko taip, kad abu leliai gavosi nesuplanuotai  Pirmas netyciukas buvo, na galima taip sakyti  leliaus neplanavom bet tindiriuka darem nesisaugodami  tai va. Pagimdziusi dukryte sakiau viskas, lauksiu min 4metus kol antro panoresiu, bet va, bac ir uzkibo antras praejus lygiai metams  si karta saugojomes, bet ne su KT o naudojom liaudiska metoda  tai va, niekada netikejau, kad ir sitaip galima uzkibti  vat pasirodo galima...
vaidamile
2007 11 12, 16:16
QUOTE(ligisiux @ 2007 10 07, 20:59) mano sunui jau 7 metai,labai trokstam antro mazylio,bet,kad va nesigauna.Jau kokie metai kaip nepastoju,imu nerimnauti.  bet tikiuosi kad viskas bus gerai mano dukrai irgi 7, antra planuot pradejau kai jai buvo 6, pavargom 8menesiukus ir va rezultatas matomas, tiesiog neteisingai apskaiciuodavau vaisingas dienas, o pagal prisimink.lt paskaiciavau vos viena kart , ir jau po 3 savaiciu testas rode teigiama. pavyks ir jum, viskas bus gerai, sekmes ir stiprybes tau
muminukas
2007 11 12, 16:43
planavome po metų, o bus tikriausiai tik po 5-erių
Debesiena
2007 11 13, 18:38
na mes neplanavom  taip jau išėjo kad gimė ir antras neužilgo  bet mes tuo džiaugėmės,nes manau tarp vaikų neturėtų būti didelis metų skirtumas
vaidavel
2007 12 03, 20:00
mes planavom antrą, kai pirmajai buvo 5 metai, o pagimdysiu, kai jai bus mėnuo iki 7...
Sveikos  na as nuo pat mazu mazes dienu galvojau apie 2 leliuka, paskui kai mazei buvo apie 1,5 metu noras buvo pribleses, nes mazoji jau savarankiskesne pasidarius buvo, tai kazkaip ir bleso noras, dabar vel jis yra laaabai didelis, bet 2 vaika planuojam pradet kitu metu rugseji, tai jei viskas gerai, tai tarp vaiku bus iki 4 metu skirtumas, noreciau siek tiek mazesnio skirtumo, bet nieko nepakeisiu
kai nedidelis skirtumas taip vaiku, vaikams geriau, tevu atžvilgiu yra sunkiau, bet va vienu šuviu 2 zuikius nušauni  na o paskui aptingsti kaip sako tuliaaGeriausia kaip netyciukas buna, juk sako kad ne mes renkames o vaikai mus pasirenka. Asmeniškai pati nenoriu ilgai laukti antro, bet va vis dar laukiu
Astulyte:)
2007 12 12, 15:40
Sunui 6 men jau du menesiai,kaip bandom pagauti dar viena leliuka,tikiuosi,kad si menesi pasiseks tapt
Mano didziajam vasari jau bus 7, o antro vis nera  Pradejom planuot pries 1,5 metu, bet vis nesekmingai
Aila29, sekmes, viskas bus ok
QUOTE(Šalta @ 2008 01 05, 22:29) Aila29, sekmes, viskas bus ok  Aciukas Tikiuosi, jog pernai kiaule ir pakiso kiaule, tad sie metai bus geresni
VAIDAMA
2008 01 10, 11:23
kai buvau neščia su pimu tai galvojau apie antrą nėštumą po 1-1,5metų,galvojau fainai kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų ir man lengviau... bet dabar kai jau turiu metinuką,noriu antro kai šiaim bus kokie 3-4metai kai jau bus savarankiškesnis, noriu pasidžiaugti kiekvienu,o ne drąskytis tarp dviejų mažiukų
mylimuke
2008 06 21, 01:16
Vos po  galvojau, kad gimdyčiau ir gimdyčiau  Kažkokia nepaaiškinama euforija buvo apėmusi  Vėliau kiek aprimau, o dabar ir vėl vis dažniau pagaunu save galvojant apie dar vieną mažylį, mažą kamuolėlį  Vis dairausi į pačius mažiausius gatvėje. Bet vyras kolkas nenori daugiau, o ir į mokslus tik ką grįžau. Tai nelabai čia su tuo planavimu  Gal po mokslų.
Svajūnė
2008 06 21, 08:07
Mes irgi planuojam antrą  Nors pirmas gimdymas buvo sunkus, bet iškart po jo, pasakiau, kad vėl norėčiau gimdyti.  SUprantu, kad mažoji kol kas dar tikrai maža ir kad jai reikia dar daug dėmesio, bet ir laukti nelabai galiu. Tad apsisprendėm. O dėl mokslų, tai jie tikrai nėra kliūtis,kai yra noro ir geras vyras. Aš dukrytę pagimdžiau sausį, tais pačiais metais įstojau į persikvalifikavimo institutą prie universiteto, visus metus vakarais lėkiau 3 valandoms į paskaitas (tuo metu vyras būdavo su mažiuke), laikiaus egzaminus ir prieš kelias savaites išlaikius valstybinį egzaminą gavau dar vieną diplomą.
Sveikos Na mūsų pirmajam 3m.5mėn. ir mes bandom suplanuoti dar ir antrą. Iškart po pirmo tai sakiau,kad nenorėsiu 2  Vien dėl nėštumo, nes pas mane keli tyrimai buvo ant ribos, kaip gliukozės tolerancijos testas ir panašiai. O aš kaip skysta, tai labai panikavau ir panašiai, tai sakiau, kad šitas vaikas tebūna tik sveikas ir daugiau jau -ne Po metų aš jau norėjau antro, bet vyras dar nenorėjo, na o pavasarį sumąstėm, kad abu jau labai norim  Tai dabar bandysim kol pasiseks pasikviest ir tą 4 šeimos narį-ę
Adalija
2008 06 25, 06:53
QUOTE(-ELI- @ 2008 06 24, 22:12) Sveikos Na mūsų pirmajam 3m.5mėn. ir mes bandom suplanuoti dar ir antrą. Iškart po pirmo tai sakiau,kad nenorėsiu 2  Vien dėl nėštumo, nes pas mane keli tyrimai buvo ant ribos, kaip gliukozės tolerancijos testas ir panašiai. O aš kaip skysta, tai labai panikavau ir panašiai, tai sakiau, kad šitas vaikas tebūna tik sveikas ir daugiau jau -ne Po metų aš jau norėjau antro, bet vyras dar nenorėjo, na o pavasarį sumąstėm, kad abu jau labai norim  Tai dabar bandysim kol pasiseks pasikviest ir tą 4 šeimos narį-ę  Linkiu sekmes  Tikiuosi jums nereiks ilgai kviesti gandru
Butaforija
2008 06 25, 09:51
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 21, 08:07) Mes irgi planuojam antrą  Nors pirmas gimdymas buvo sunkus, bet iškart po jo, pasakiau, kad vėl norėčiau gimdyti.  SUprantu, kad mažoji kol kas dar tikrai maža ir kad jai reikia dar daug dėmesio, bet ir laukti nelabai galiu. Tad apsisprendėm. O dėl mokslų, tai jie tikrai nėra kliūtis,kai yra noro ir geras vyras. Aš dukrytę pagimdžiau sausį, tais pačiais metais įstojau į persikvalifikavimo institutą prie universiteto, visus metus vakarais lėkiau 3 valandoms į paskaitas (tuo metu vyras būdavo su mažiuke), laikiaus egzaminus ir prieš kelias savaites išlaikius valstybinį egzaminą gavau dar vieną diplomą.  Sveikinu mamaytę  šaunuolė, ir jau antrą vaikiuką planuojat
virguliuke
2008 09 14, 21:15
na o mes gandrus po metu kviesim  , kad nebutu didelio amziaus skirtumo tarp vaiku
Tomblibukas
2008 09 14, 22:21
o aš noriu po mėnesio pradėt gamint antrą. Jau labai noriu. Arba dabar arba niekada  Trečiadienį einu visų tyrimų pasidaryti, kad apžiūrėtų randą, visa kita, jaudinuos kaip  Jei palaimins imsim ir gaminsim  Išsityriau organus vidaus, kraujo tyrimus pasidariau, tinklainę pasitikrinau. Vitaminų sugėriau maitinančiom ir nėščiom, dabar folio rūgštį geriu. Tik va, maitinu dar, ir nelabai noriu nutraukt. Seniai man mm yra, bet visvien neramu. Kalbėsiu su gine, žiūrėsiu ką patars. O kaip susitvarkysiu su dviem  Nu kažkaip susitvarkysiu  Būtų lengviau, jei nesimokyčiau, bet yra kaip yra  Vyras kažkiek padeda kai būna namuose. Tai va, pasiryžau šitai avantiūrai
Darling...
2008 09 15, 15:37
Mano mazajai jau beveik 9 men. ir jau noriu antro Vaika dar maitinu ir mm dar nera. Tai sansu pastoti greitu laiku gerokai sumazeja.. Bet vistiek dirbam tuo klausimu
irenele
2008 09 17, 13:42
Šaunuolės mamos kurios ilgai nelaukia. Mes ir labai norim antro. Tik vat pirmas lelius greičiau užkibo. Kažkaip paprasčiau buvo.
Mes abudu kol prisišaukėm laiko prabėgo.. Nors 'užkibo' toms pačiom dienom tik 4 metų skirtumu  Juokaujam, kad turim vieną vaisingą dieną metuose Sėkmės bešaukiančiom
sveikos,niekur nerandu temeles antro besilaukiancios
Adalija
2009 01 15, 16:48
QUOTE(idommi @ 2008 09 17, 14:52) Mes abudu kol prisišaukėm laiko prabėgo.. Nors 'užkibo' toms pačiom dienom tik 4 metų skirtumu  Juokaujam, kad turim vieną vaisingą dieną metuose Sėkmės bešaukiančiom  Pas mus tokia pati situacija  tik 5 metu skirtumas
Sveikos  Nu mes irgi galvojam apie antra vaikeli  , tik kazkaip lemiamam zingsniui dar nesiriztam  aisku, ne viskas tik nuo musu priklauso  , bet labai noretusi, kad viskas butu
ir mes jau noretume antro vaikelio,bet kazkaip baisu,nezinau ar AS esu pasiruosus.  pirmas gimdymas labai baisus buvo.kada zinot kad laikas? juk ne visi gimdymai ir vaikuciai vienodi,ar ne?
kristal
2009 01 29, 13:28
Man po neplaninio Cezario operacijos, gydytoja patare antraji vaikeli planuotis ne anksciau kaip po 2 meteliu. Kad siules gerai sugytu ir organizmas atisgautu. Juk norisi, kad ir antras vaikelis butu stiprus ir sveikas ir pacios sveikata nenustekenta Nors antrojo as labai norejau jau tada, kai mazajai musu buvo vos 3 menesiukai O dabar jau vis rimciau siuo kalusymu pasvarstome...  tik va noriu pavasarinuko, tai reikia pasiplanuoti...  Bet aisku, viskas Dievo valioje.
rugytej
2009 01 29, 14:30
sveikos mamos , esu cia naujoke tikuosi priimsit  mano maziukei 6 menesiukai, o kazin kada butu galima planuoti antraji?  tikiuosi patarsit
kristal
2009 02 01, 00:10
QUOTE(rugytej @ 2009 01 29, 15:30) sveikos mamos , esu cia naujoke tikuosi priimsit  mano maziukei 6 menesiukai, o kazin kada butu galima planuoti antraji?  tikiuosi patarsit  Jei gerai jautiesi ir visi TAVO pacios tyrimai geri, tai jau gali planuoti Nes maitinti savo maziuke, kiek teko skaityti ir dometis, tai galesi net ir pastojusi, jei tik gerai jausiesi Papildyta:QUOTE(Adalija @ 2007 10 04, 10:36) As manau, kad vis del atsiranda nauji jausmai, nes kodel ateina tam tikras laikas(kiekvienam skirtingas) ir pradedi beprotiskai noreti dar vieno vaiko  Man atrodo, kiekvienas nestumas, kiekviena nauja gyvybe tai yra didziulis stebuklas ir beprotiski, nauji jausmai   Labai pritariu! Mane tiesiog apsedusi siuo metu si mintis  Tiesiog negaliu nesizaveti nesciosiomis ir baltai pavydziu joms jau, o ir leliukus visus ziurineju Siais metais labai noreciau pastoti jau, nes ir taip ilgai uztempem...
birmyte
2009 03 01, 15:41
[quote=kristal,2009 02 01, 01:10] Jei gerai jautiesi ir visi TAVO pacios tyrimai geri, tai jau gali planuoti Nes maitinti savo maziuke, kiek teko skaityti ir dometis, tai galesi net ir pastojusi, jei tik gerai jausiesi Aš maitinau krūtimi savo pirmagimį iki šešto nėštumo mėnesio (su antru vaikeliu) Ir patarčiau niekam taip nedaryti  Tik nustojusios maitinti krūtimi bandykite pastoti kitą kartą. Kol nėščia buvau, lyg ir viskas buvo gerai, bet užtat po gimdymo niekaip iš ligų negalėjau "išlipti" - labai jau matyt buvau nualinusi organizmą... Ir visgi ko gero (čia tik mano nuomonė) tarp nėštumų turėtų būti bent dviejų metų pertrauka...taip ir sveikatai geriau ir su dviem mažyliais bus lengviau...
Linuute
2009 03 12, 14:27
Sveikutes Noreciau gauti patarima is Jusu Man 31,turim viena suneli 6metuku,galvojam apie antra mazyli,bet nesiryztam rimtai imtis veiksmu.Siaip suvokiu,kad jau butu pats laikas,bet niekaip apsisprest negalim. Idomu,iki kokio mano amziaus nera rizikinga ateinanciam vaikeliui isvysti pasauli????
|
|