Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Po kiek laiko planavote antrą nėštumą?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Liūtukė*
QUOTE(Mega13 @ 2007 09 29, 21:18)
Sveikutės 4u.gif Apie antrą kleckiuką svajoju jau 3 mėn.... blush2.gif Viską nuosekliai apsiskaičiavau, kad va kas, kaip , ir kada būtų doh.gif Bet va stabdis pas mane iš vidaus, nes va mokslai laiko tą didelį klaustuką unsure.gif O mokaus neakivaizdžiai, tad rodos kliūčių didelių kaip ir nėra, bet va kažko susilaikau verysad.gif Tad mano atveju gimdyt arba dabar (geriausiu atveju būtų pastot iki 2008 sausio mėn)arba tik 2009 metų pabaigoj...Kodėl taip?Ogi dėl to, kad jei dabar gimdyčiau tai mokslų gale vaikiukas jau praaugęs būtų, o ir su dukryte nedidelis skirtumas wub.gif , bet jei laukti dar, tai tik mokslų pačios pabaigos, o tarp vaikų skirtums jau būtų apie 5 metai blush2.gif Net nžn, esu ant šitokio kabliuko pakibusi, kad net nežinau ką ir daryt doh.gif Gal kartais iš savo patirties ką turit patart? cool.gif
*

NEBIJOK IR VISKAS BUS GERAI thumbup.gif AŠ GAI GIMDŽIAU SUNELĮ, TAI MOKIAUSI NEAKIVAIZDŽIAI 4 KURSE, SU 2MĖN VAIKU VAŽINĖJAU Į SESIJĄ ,Į EGZAMINUS, NES GIMĖ DIDELIS, MAITINAU PATI IR REIKĖJO MAITINTI DAŽNAI....VISKAS BUVO GERAI, ŠIAIS METAIS PUIKIAI BAIGIAU MOKSLUS, KITAIS METAIS PLANUOJU I MAGISTRATŪRĄO ŠIAIS JAU PLANUOJAM ANTRĄ VAIKELĮ nestuke.gif , SVARBU NENULEISTI RANKU IR TIKĖTI , KAD VISKAS BUS GERAI thumbup.gif
NoAngel
Ačiū, Juviar, kad atsiliepei 4u.gif Šiaip va kai pastojau su pirmąja jau buvau sužinojusi kad įstojau...Taipogi paskaitas lankiau su didžiausiu nestuke.gif smartass.gif ...Tik va pas mane minusas toks, kad dėl mokslų(paskaitų metu) tenka važinėtis po 100km(į vieną ir į kitą galą 200 km verysad.gif )...Galėčiau ir nesivažinėt, išsinuomot kambariuką pas kokią bobutę ir išgyvent tas tris savaites, bet......Ne mano motiniškai sielai palikt dukrytę(o jei ir atsirastų antras kleckas wub.gif ) su močiutėmis, kurios taipogi dar visdėlto jaunos, dirbančios moterys 4u.gif Taigi sukuos kaip išeina, bet va kaip būtų jei atsirastų dar vienas toks lialiukas ir jau laiko ir dėmesio reikėtų ne vienam, o dviems wub.gif wub.gif ?
Pingvinukas
QUOTE(Mega13 @ 2007 10 01, 14:26)
bet va kaip būtų jei atsirastų dar vienas toks lialiukas ir jau laiko ir dėmesio reikėtų ne vienam, o dviems wub.gif  wub.gif ?
*

Man atrodo, kad su kiekvienu vaiku meilės tik padaugėja wub.gif wub.gif Visiems jos užtenka wub.gif wub.gif Ir dviems ir trims ir keturiems wub.gif wub.gif
*Liūtukė*
QUOTE(Mega13 @ 2007 10 01, 13:26)
Ačiū, Juviar, kad atsiliepei 4u.gif Šiaip va kai pastojau su pirmąja jau buvau sužinojusi kad įstojau...Taipogi paskaitas lankiau su didžiausiu nestuke.gif  smartass.gif ...Tik va pas mane minusas toks, kad dėl mokslų(paskaitų metu)  tenka važinėtis po 100km(į vieną ir į kitą galą 200 km verysad.gif )...Galėčiau ir nesivažinėt, išsinuomot kambariuką pas kokią bobutę ir išgyvent tas tris savaites, bet......Ne mano motiniškai sielai palikt dukrytę(o jei ir atsirastų antras kleckas wub.gif ) su močiutėmis, kurios taipogi dar visdėlto jaunos, dirbančios moterys 4u.gif Taigi sukuos kaip išeina, bet va kaip būtų jei atsirastų dar vienas toks lialiukas ir jau laiko ir dėmesio reikėtų ne vienam, o dviems wub.gif  wub.gif ?
*

AŠ IRGI VAŽINĖJAU 55KM Į VIENĄ IR 55KM. Į KITĄ PUSĘ, MAITINAU MAŠINOJ ax.gif NEIKIVAIZD., TEN GI NE TAIP ILGAI REIKIA MOKYTIS DU KART Į METUS........... ax.gif
Adalija
QUOTE(Mega13 @ 2007 09 29, 21:18)
Sveikutės 4u.gif Apie antrą kleckiuką svajoju jau 3 mėn.... blush2.gif Viską nuosekliai apsiskaičiavau, kad va kas, kaip , ir kada būtų doh.gif Bet va stabdis pas mane iš vidaus, nes va mokslai laiko tą didelį klaustuką unsure.gif O mokaus neakivaizdžiai, tad rodos kliūčių didelių kaip ir nėra, bet va kažko susilaikau verysad.gif Tad mano atveju gimdyt arba dabar (geriausiu atveju būtų pastot iki 2008 sausio mėn)arba tik 2009 metų pabaigoj...Kodėl taip?Ogi dėl to, kad jei dabar gimdyčiau tai mokslų gale vaikiukas jau praaugęs būtų, o ir su dukryte nedidelis skirtumas wub.gif , bet jei laukti dar, tai tik mokslų pačios pabaigos, o tarp vaikų skirtums jau būtų apie 5 metai blush2.gif Net nžn, esu ant šitokio kabliuko pakibusi, kad net nežinau ką ir daryt doh.gif Gal kartais iš savo patirties ką turit patart? cool.gif
*

Puikiai suprantu tave! Mane pačia dabar kankina panašus klausimas g.gif Dirbu jau 2 metus (mokslinis darbas), darbe atsivėrė puikios galimybės drinks_cheers.gif Plius dar šiuo metu statome namą, tai vyro per išeigines nematau schmoll.gif O antro leliuko jau norisi, ir vyras nori. Tik vis gi kažkaip ir jis dvejoja, ar palaukti dar, ar ne? doh.gif šiaip tai aš noreciau, kad per neštumą vyras kuo daugiau laiko su manimi ir dukryte praleistu, bet kol namą stato tai taip tikrai nebus verysad.gif O ir kol namas nepastatytas, tai dar vieną žmogų i mūsų nedidelį butą ( gyvename su mano tevais 2-ų kambarių bute), tikrai biski per daug g.gif
indrutee
niu va mano drauge pasigimde po cezario antra vaikuti o pirmam daba 1m3men thumbup.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 10 01, 13:45)
Man atrodo, kad su kiekvienu vaiku meilės tik padaugėja  wub.gif  wub.gif Visiems jos užtenka  wub.gif  wub.gif Ir dviems ir trims ir keturiems  wub.gif  wub.gif
*

pritariu kad meiles tik padaugeja drinks_cheers.gif
VėjoMylima
skaičiau literatūroje, jog vieno vaiko turėjimas yra toks pat psichologinis džiaugsmas, moters-motinos realizacija, kiap ir turėjimas dviejų, trijų ar keturių vaikų.
Ta prasme, paprastai tariant, jei turi vieną vaiką, tarsi realizavai save kaip moterį-motiną, pajutai ką tai reiškia, išgyvenai didžiulę laimę, meilę ir džiaugsmą. Ir atsiradęs antras, trečias ir t.t. vaikas neatneš tokių pat, jau išgyventų emocijų, tai jau kaip ir nieko naujo. Džiaugsmo skalė nuo vaikų kiekio nedidės. Nežinau ar ką supratot... ax.gif
wilike
Na su tais psihologiniais pamąstymais, tai visai nepritariu. kiekvienas vaikas atisneša savo charakteri. ir manau kievienakart stebi kaip jis mokosi, ką kitaip daro nei jo broliukas ar sesutė. Abejoju, ar antras vaikas teikia mažiau džiaugsmo, aišku tas laukimo jausmas jau būna patirtas, bet gi kievienas kartas kitoks ax.gif ir kievians vaikas kitoks, vienas greitesnis, kitas letesnis.
Adalija
As manau, kad vis del atsiranda nauji jausmai, nes kodel ateina tam tikras laikas(kiekvienam skirtingas) ir pradedi beprotiskai noreti dar vieno vaiko g.gif Man atrodo, kiekvienas nestumas, kiekviena nauja gyvybe tai yra didziulis stebuklas ir beprotiski, nauji jausmai smile.gif
ligisiux
mano sunui jau 7 metai,labai trokstam antro mazylio,bet,kad va nesigauna.Jau kokie metai kaip nepastoju,imu nerimnauti. verysad.gif bet tikiuosi kad viskas bus gerai
Briliantas
mes jau dabar galvojam apie antra maziuka, po Nauju noretume pradeti darbus tuo klausimu mirksiukas.gif
Adalija
QUOTE(Briliantas @ 2007 10 12, 08:40)
mes jau dabar galvojam apie antra maziuka, po Nauju noretume pradeti darbus tuo klausimu  mirksiukas.gif
*

Sekmes! Jums tikrai pavyks! thumbup.gif Mes tai dabar irgi dirbame po biski siuo klausimu! drinks_cheers.gif
Briliantas
QUOTE(Adalija @ 2007 10 12, 09:53)
Sekmes! Jums tikrai pavyks! thumbup.gif Mes tai dabar irgi dirbame po biski siuo klausimu! drinks_cheers.gif
*

aciu user posted image
prasau pranesti kai Jums pavyks 4u.gif
Adalija
QUOTE(Briliantas @ 2007 10 15, 07:46)
aciu user posted image
prasau pranesti kai  Jums pavyks  4u.gif
*

butinai pranesiu! Beje pamaciau, kad esi is Lentvario, tai tikiuosi greit busime kaimynai doh.gif Mes statome Lentvaryje nama 4u.gif Kurioje gatveje gyvenat?
zara**
Musu dukrytei 1,8metukai.Jau noreciau antro ax.gif ,vyras taipat pritaria,nes butu pats tas ltarp vaiku skirtumas.Geriu KT,pokolkas dar ju nemetu gerti,dar reikia rimtai apsvarstyti pliusus ir minusus.Kas cia zino gal ir gerdama KT pastosiu lotuliukas.gif
ich
Suneliui metukai, dar maitinu, todel antra leliuka planuojam po metu. labai noreciau iki vasaros baigti maitinti, pailseti ir kibt i darbus rolleyes.gif
*sandriukas*
labai norejau, kad tarp vaiku butu 3 metu skirtumas, blogiausiu atveju - 4. Bet jau nei pro kur nebesigaus schmoll.gif Pirmiausiai tai del darbo nesiryzau, nes pradejau dirbt, paskui vietos buvo mazai, tai kai jau dabar viskas imanoma- darbe jau i dekretines stumia ir namie vietos uztenka, tai nepastoju jau 6 menesiai verysad.gif Niu bet tikiuosi 2008 metais savo antrojo stebuklelio sulauksime 4u.gif
Magnifique
Mano tėvam gavosi,kad tarp manęs ir brolio 5 metų skirtumas,o tarp brolio ir sesės taippat 5 metų skirtumas...ir kas idomiausiai beveik lygiai 5 metų..man sesė 07.07,brolis po 5 metų 07.22,aš po 5 metų 06.13 doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gedrule
nors musu maziukas buvo planuotas tik po geroku metu (cia skaiciuojant nuo vestuviu) bet musu stebukliukas pasirode kaip tik kai maziausiai laukem bigsmile.gif nestumas buvo lengvas vaiksciojau keip nenescia ax.gif visa vilniu atrodo gelejau apeiti tongue.gif bet man labai labai nemalonus buvo ir bus kuno diskomfortas: spaudziantis sonkauliai, nuspardyti sonai, labai laaaaabai grauzia remuo, nemiga naktimis, negalejimas daryri to ar ano, isgert aspirino kai labai skauda galva, ar kiek telpa kavos, ir dar tas nesusipratelis vyras palieka viena, ir aisku ar bus sveikas vaikelis ir t.t.t.t.t.t
bet pagimdziau (lengvai) paemiau ant ranku ir supratau kad visa tai buvo istveriama, tada vyras sako kada darysim antra (jis dalyvavo gimdyme) as sakau po kokiu penkiu metu doh.gif
bet jau praejus 4men., noriu antro, tikrai vaikai yra musu didziausias turtas, cia suveike nestumo hormonai manau, vyrai, jei atlaiko nesciosios kaprizus jie didvyriai thumbup.gif
planuojam jau po kokiu sesiu men., ax.gif
nu as cia ir issipleciau blush2.gif gal truputi nusisnekejau i lankas atleiskit blush2.gif
Linuxeee
Sveikos bye1.gif

Na o pas mus nutiko taip, kad abu leliai gavosi nesuplanuotai doh.gif Pirmas netyciukas buvo, na galima taip sakyti tongue.gif leliaus neplanavom bet tindiriuka darem nesisaugodami blush2.gif tai va. Pagimdziusi dukryte sakiau viskas, lauksiu min 4metus kol antro panoresiu, bet va, bac ir uzkibo antras praejus lygiai metams doh.gif si karta saugojomes, bet ne su KT o naudojom liaudiska metoda blush2.gif tai va, niekada netikejau, kad ir sitaip galima uzkibti schmoll.gif vat pasirodo galima...
vaidamile
QUOTE(ligisiux @ 2007 10 07, 20:59)
mano sunui jau 7 metai,labai trokstam antro mazylio,bet,kad va nesigauna.Jau kokie metai kaip nepastoju,imu nerimnauti. verysad.gif bet tikiuosi kad viskas bus gerai
*

mano dukrai irgi 7, antra planuot pradejau kai jai buvo 6, pavargom 8menesiukus ir va rezultatas matomas, tiesiog neteisingai apskaiciuodavau vaisingas dienas, o pagal prisimink.lt paskaiciavau vos viena kart , ir jau po 3 savaiciu testas rode teigiama.
pavyks ir jum, viskas bus gerai, sekmes ir stiprybes tau
muminukas
planavome po metų, o bus tikriausiai tik po 5-erių verysad.gif
Debesiena
na mes neplanavom blush2.gif taip jau išėjo kad gimė ir antras neužilgo blush2.gif bet mes tuo džiaugėmės,nes manau tarp vaikų neturėtų būti didelis metų skirtumas 4u.gif
vaidavel
mes planavom antrą, kai pirmajai buvo 5 metai, o pagimdysiu, kai jai bus mėnuo iki 7... rolleyes.gif bigsmile.gif
tuliaa
Sveikos 4u.gif na as nuo pat mazu mazes dienu galvojau apie 2 leliuka, paskui kai mazei buvo apie 1,5 metu noras buvo pribleses, nes mazoji jau savarankiskesne pasidarius buvo, tai kazkaip ir bleso noras, dabar vel jis yra laaabai didelis, bet 2 vaika planuojam pradet kitu metu rugseji, tai jei viskas gerai, tai tarp vaiku bus iki 4 metu skirtumas, noreciau siek tiek mazesnio skirtumo, bet nieko nepakeisiu biggrin.gif
Šalta
kai nedidelis skirtumas taip vaiku, vaikams geriau, tevu atžvilgiu yra sunkiau, bet va vienu šuviu 2 zuikius nušauni smile.gif na o paskui aptingsti kaip sako tuliaa
Geriausia kaip netyciukas buna, juk sako kad ne mes renkames o vaikai mus pasirenka.

Asmeniškai pati nenoriu ilgai laukti antro, bet va vis dar laukiu unsure.gif
Astulyte:)
Sunui 6 men jau du menesiai,kaip bandom pagauti dar viena leliuka,tikiuosi,kad si menesi pasiseks tapt nestuke.gif wub.gif
*Aila*
Mano didziajam vasari jau bus 7, o antro vis nera verysad.gif Pradejom planuot pries 1,5 metu, bet vis nesekmingai verysad.gif
Šalta
Aila29, sekmes, viskas bus ok 4u.gif
*Aila*
QUOTE(Šalta @ 2008 01 05, 22:29)
Aila29, sekmes, viskas bus ok  4u.gif
*

Aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikiuosi, jog pernai kiaule ir pakiso kiaule, tad sie metai bus geresni ax.gif
VAIDAMA
kai buvau neščia su pimu tai galvojau apie antrą nėštumą po 1-1,5metų,galvojau fainai kuo mažesnis skirtumas tarp vaikų ir man lengviau...
bet dabar kai jau turiu metinuką,noriu antro kai šiaim bus kokie 3-4metai kai jau bus savarankiškesnis,
noriu pasidžiaugti kiekvienu,o ne drąskytis tarp dviejų mažiukų blush2.gif
mylimuke
Vos po 2.gif galvojau, kad gimdyčiau ir gimdyčiau thumbup.gif Kažkokia nepaaiškinama euforija buvo apėmusi blush2.gif Vėliau kiek aprimau, o dabar ir vėl vis dažniau pagaunu save galvojant apie dar vieną mažylį, mažą kamuolėlį wub.gif Vis dairausi į pačius mažiausius gatvėje. Bet vyras kolkas nenori daugiau, o ir į mokslus tik ką grįžau. Tai nelabai čia su tuo planavimu blush2.gif Gal po mokslų.
Svajūnė
Mes irgi planuojam antrą ax.gif Nors pirmas gimdymas buvo sunkus, bet iškart po jo, pasakiau, kad vėl norėčiau gimdyti. biggrin.gif SUprantu, kad mažoji kol kas dar tikrai maža ir kad jai reikia dar daug dėmesio, bet ir laukti nelabai galiu. Tad apsisprendėm. wub.gif
O dėl mokslų, tai jie tikrai nėra kliūtis,kai yra noro ir geras vyras. Aš dukrytę pagimdžiau sausį, tais pačiais metais įstojau į persikvalifikavimo institutą prie universiteto, visus metus vakarais lėkiau 3 valandoms į paskaitas (tuo metu vyras būdavo su mažiuke), laikiaus egzaminus ir prieš kelias savaites išlaikius valstybinį egzaminą gavau dar vieną diplomą. biggrin.gif
-ELI-
Sveikos 4u.gif
Na mūsų pirmajam 3m.5mėn. ir mes bandom suplanuoti dar ir antrą. Iškart po pirmo tai sakiau,kad nenorėsiu 2 doh.gif Vien dėl nėštumo, nes pas mane keli tyrimai buvo ant ribos, kaip gliukozės tolerancijos testas ir panašiai. O aš kaip skysta, tai labai panikavau ir panašiai, tai sakiau, kad šitas vaikas tebūna tik sveikas ir daugiau jau -ne smile.gif
Po metų aš jau norėjau antro, bet vyras dar nenorėjo, na o pavasarį sumąstėm, kad abu jau labai norim smile.gif Tai dabar bandysim kol pasiseks pasikviest ir tą 4 šeimos narį-ę smile.gif
Adalija
QUOTE(-ELI- @ 2008 06 24, 22:12)
Sveikos 4u.gif
Na mūsų pirmajam 3m.5mėn. ir mes bandom suplanuoti dar ir antrą. Iškart po pirmo tai sakiau,kad nenorėsiu 2 doh.gif Vien dėl nėštumo, nes pas mane keli tyrimai buvo ant ribos, kaip gliukozės tolerancijos testas ir panašiai. O aš kaip skysta, tai labai panikavau ir panašiai, tai sakiau, kad šitas vaikas tebūna tik sveikas ir daugiau jau -ne smile.gif
Po metų aš jau norėjau antro, bet vyras dar nenorėjo, na o pavasarį sumąstėm, kad abu jau labai norim smile.gif Tai dabar bandysim kol pasiseks pasikviest ir tą 4 šeimos narį-ę  smile.gif
*

Linkiu sekmes 4u.gif Tikiuosi jums nereiks ilgai kviesti gandru drinks_cheers.gif 4u.gif
Butaforija
QUOTE(Svajūnė @ 2008 06 21, 08:07)
Mes irgi planuojam antrą  ax.gif Nors pirmas gimdymas buvo sunkus, bet iškart po jo, pasakiau, kad vėl norėčiau gimdyti.  biggrin.gif SUprantu, kad mažoji kol kas dar tikrai maža ir kad jai reikia dar daug dėmesio, bet ir laukti nelabai galiu. Tad apsisprendėm. wub.gif
O dėl mokslų, tai jie tikrai nėra kliūtis,kai yra noro ir geras vyras. Aš dukrytę pagimdžiau sausį, tais pačiais metais įstojau į persikvalifikavimo institutą prie universiteto, visus metus vakarais lėkiau 3 valandoms į paskaitas (tuo metu vyras būdavo su mažiuke), laikiaus egzaminus ir prieš kelias savaites išlaikius valstybinį egzaminą gavau dar vieną diplomą.  biggrin.gif
*

Sveikinu mamaytę thumbup.gif šaunuolė, ir jau antrą vaikiuką planuojat wub.gif
virguliuke
na o mes gandrus po metu kviesim user posted image , kad nebutu didelio amziaus skirtumo tarp vaiku ax.gif
Tomblibukas
o aš noriu po mėnesio pradėt gamint antrą. Jau labai noriu. Arba dabar arba niekada doh.gif Trečiadienį einu visų tyrimų pasidaryti, kad apžiūrėtų randą, visa kita, jaudinuos kaip biggrin.gif Jei palaimins imsim ir gaminsim bigsmile.gif Išsityriau organus vidaus, kraujo tyrimus pasidariau, tinklainę pasitikrinau. Vitaminų sugėriau maitinančiom ir nėščiom, dabar folio rūgštį geriu. Tik va, maitinu dar, ir nelabai noriu nutraukt. Seniai man mm yra, bet visvien neramu. Kalbėsiu su gine, žiūrėsiu ką patars.

O kaip susitvarkysiu su dviem mastau.gif Nu kažkaip susitvarkysiu biggrin.gif Būtų lengviau, jei nesimokyčiau, bet yra kaip yra smile.gif Vyras kažkiek padeda kai būna namuose. Tai va, pasiryžau šitai avantiūrai biggrin.gif
Darling...
Mano mazajai jau beveik 9 men. ir jau noriu antro wink.gif
Vaika dar maitinu ir mm dar nera. Tai sansu pastoti greitu laiku gerokai sumazeja.. Bet vistiek dirbam tuo klausimu ax.gif
irenele
Šaunuolės mamos kurios ilgai nelaukia. Mes ir labai norim antro. Tik vat pirmas lelius greičiau užkibo. Kažkaip paprasčiau buvo.
idommi
Mes abudu kol prisišaukėm laiko prabėgo.. g.gif
Nors 'užkibo' toms pačiom dienom tik 4 metų skirtumu biggrin.gif Juokaujam, kad turim vieną vaisingą dieną metuose lotuliukas.gif

Sėkmės bešaukiančiom thumbup.gif
msVeta
sveikos,niekur nerandu temeles antro besilaukiancios doh.gif
Adalija
QUOTE(idommi @ 2008 09 17, 14:52)
Mes abudu kol prisišaukėm laiko prabėgo..  g.gif
Nors 'užkibo' toms pačiom dienom tik 4 metų skirtumu  biggrin.gif Juokaujam, kad turim vieną vaisingą dieną metuose  lotuliukas.gif

Sėkmės bešaukiančiom  thumbup.gif
*

Pas mus tokia pati situacija drinks_cheers.gif tik 5 metu skirtumas lotuliukas.gif
kumpis
Sveikos smile.gif Nu mes irgi galvojam apie antra vaikeli g.gif , tik kazkaip lemiamam zingsniui dar nesiriztam rolleyes.gif aisku, ne viskas tik nuo musu priklauso unsure.gif, bet labai noretusi, kad viskas butu thumbup.gif
rita28
ir mes jau noretume antro vaikelio,bet kazkaip baisu,nezinau ar AS esu pasiruosus. unsure.gif pirmas gimdymas labai baisus buvo.kada zinot kad laikas?
juk ne visi gimdymai ir vaikuciai vienodi,ar ne? 4u.gif
kristal
Man po neplaninio Cezario operacijos, gydytoja patare antraji vaikeli planuotis ne anksciau kaip po 2 meteliu. Kad siules gerai sugytu ir organizmas atisgautu.
Juk norisi, kad ir antras vaikelis butu stiprus ir sveikas ir pacios sveikata nenustekenta tongue.gif

Nors antrojo as labai norejau jau tada, kai mazajai musu buvo vos 3 menesiukai biggrin.gif

O dabar jau vis rimciau siuo kalusymu pasvarstome... rolleyes.gif tik va noriu pavasarinuko, tai reikia pasiplanuoti... smile.gif Bet aisku, viskas Dievo valioje. ax.gif
rugytej
sveikos mamos , esu cia naujoke tikuosi priimsit 4u.gif mano maziukei 6 menesiukai, o kazin kada butu galima planuoti antraji? blush2.gif tikiuosi patarsit mirksiukas.gif
kristal
QUOTE(rugytej @ 2009 01 29, 15:30)
sveikos mamos , esu cia naujoke tikuosi priimsit  4u.gif  mano maziukei 6 menesiukai, o kazin kada butu galima planuoti antraji? blush2.gif  tikiuosi patarsit  mirksiukas.gif
*

Jei gerai jautiesi ir visi TAVO pacios tyrimai geri, tai jau gali planuoti mirksiukas.gif
Nes maitinti savo maziuke, kiek teko skaityti ir dometis, tai galesi net ir pastojusi, jei tik gerai jausiesi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Adalija @ 2007 10 04, 10:36)
As manau, kad vis del atsiranda nauji jausmai, nes kodel ateina tam tikras laikas(kiekvienam skirtingas) ir pradedi beprotiskai noreti dar vieno vaiko g.gif  Man atrodo, kiekvienas nestumas, kiekviena nauja gyvybe tai yra didziulis stebuklas ir beprotiski, nauji jausmai smile.gif
*

drinks_cheers.gif Labai pritariu! Mane tiesiog apsedusi siuo metu si mintis tongue.gif Tiesiog negaliu nesizaveti nesciosiomis ir baltai pavydziu joms jau, o ir leliukus visus ziurineju wub.gif
Siais metais labai noreciau pastoti jau, nes ir taip ilgai uztempem... biggrin.gif
birmyte
[quote=kristal,2009 02 01, 01:10]
Jei gerai jautiesi ir visi TAVO pacios tyrimai geri, tai jau gali planuoti mirksiukas.gif
Nes maitinti savo maziuke, kiek teko skaityti ir dometis, tai galesi net ir pastojusi, jei tik gerai jausiesi 4u.gif

Aš maitinau krūtimi savo pirmagimį iki šešto nėštumo mėnesio (su antru vaikeliu)
Ir patarčiau niekam taip nedaryti schmoll.gif Tik nustojusios maitinti krūtimi bandykite pastoti kitą kartą.
Kol nėščia buvau, lyg ir viskas buvo gerai, bet užtat po gimdymo niekaip iš ligų negalėjau "išlipti" - labai jau matyt buvau nualinusi organizmą...
Ir visgi ko gero (čia tik mano nuomonė) tarp nėštumų turėtų būti bent dviejų metų pertrauka...taip ir sveikatai geriau ir su dviem mažyliais bus lengviau...
Linuute
Sveikutes

Noreciau gauti patarima is Jusu ax.gif
Man 31,turim viena suneli 6metuku,galvojam apie antra mazyli,bet nesiryztam rimtai imtis veiksmu.Siaip suvokiu,kad jau butu pats laikas,bet niekaip apsisprest negalim.
Idomu,iki kokio mano amziaus nera rizikinga ateinanciam vaikeliui isvysti pasauli???? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.