Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vaikų teisės ir pareigos tėvams
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Aquamarine
Perskaiciau taisykles ir pabijojau skelbti atskira tema. Vienintele tema, nors kazkiek susijusi su mano klausimu, yra si. Nors mano klausimas yra atvirkstinis: vaiku teises ir pareigos tevu atzvilgiu.

Mano mama gauna maza pensija, todel turiu padeti jai finansiskai. Kaip galima oficialiai iforminti sia parama? Kiek zinau, pagal nauja CK yra islaikymo savoka. Bet mano parama - nera pagrindinis mamos pragyvenimo saltinis. Pagrindiniu lieka pensija. Nezinau ar mano finansine pagalba galima iteisinti kaip islaikyma. Jei galima, tai kur reiketu kreiptis. Ir dar noreciau zinoti, ar valstybe nuo tu pinigu, kuriuos duodu mamai, nores nuskaiciuoti mokescius.

Aciu. smile.gif
Shiduh
tu teisi, tavo klausimui reikia naujos temos. aš ne prieš naujas temas, jei jos tikrai reikalingos. kaip kad ir rašiau kas nezino kur skelbti klausimą, gali rašyt man į a.ž. ir aš pagalvosiu gal tikrai tam klausimui reikia naujos temos.

kas dėl paramos, tai nesuprantu kodėl nori tai įforminti oficialiai, nes vaikų išlaikymas tėvams gali būti mokamas tarpusavio susitarimu ir jam nebūtinas oficialus įforminimas. bet jei labai nori oficialumo, tai gali kreiptis į teismą.
gal aš nelabai tiksliai supratau tavo klausimą?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.