Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sijonai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lysaaja
Gal jau ir buvo kazkur, bet jei kuri turit, mestelkit cia, labai noriu nusimegzti ilga sijona. aciu biggrin.gif cool.gif
Ieva-Pieva
nertas sijonas cia
Kazimiera d'Artanjan
ten ir viršus labai gražus, o sijopnas- super thumbup.gif
afera
Svaigstu thumbup.gif

user posted image

user posted image

rolleyes.gif rolleyes.gif
dygsnis
aha thumbup.gif as jau seniai nuziurejau ir seiliu varviju tongue.gif

smarki
nu nu, as irgi tarp kitko, kai gatveje su tokiu pamatysiu, bus aisku, kad mamce is forumo eina thumbup.gif
afera
QUOTE(tokom @ 2005 01 05, 11:27)
aha  thumbup.gif  as jau seniai nuziurejau ir seiliu varviju  tongue.gif
*

o gal zinai, kaip "susukti" ta sijona, t.y. padaryti sijona is saliko blink.gif ... Schemos nera. Namie turiu tokio plocio salika, bet kiek bandau is jo padaryti sijona - fignia gaunasi schmoll.gif . O gal cia atskiri mezginiai: salikas ir sijonas doh.gif ??? Jei taip, tai kaip ta sijona megzti mad.gif mad.gif ...
afera
QUOTE(smarki @ 2005 01 05, 11:32)
nu nu, as irgi tarp kitko, kai gatveje su tokiu pamatysiu, bus aisku, kad mamce is forumo eina thumbup.gif
*

aha biggrin.gif , tik neaisku is kokio: supermamos, bites, melissos, 7ja ar dar kokio biggrin.gif:D;)
smarki
QUOTE(afera @ 2005 01 05, 11:32)
o gal zinai, kaip "susukti" ta sijona, t.y. padaryti sijona is saliko  blink.gif ... Schemos nera. Namie turiu tokio plocio salika, bet kiek bandau is jo padaryti sijona - fignia gaunasi  schmoll.gif . O gal cia atskiri mezginiai: salikas ir sijonas  doh.gif  ??? Jei taip, tai kaip ta sijona megzti  mad.gif  mad.gif ...
*

tiksliai mergos, gal turit schema kaip ta sijona megzti? nes man is tu paveiklsiuku niekaip nedaeina. Nu kad cia ne salikas susuktas, tai beveik garantuoju unsure.gif
afera
QUOTE(smarki @ 2005 01 05, 12:10)
tiksliai mergos, gal turit schema kaip ta sijona megzti? nes man is tu paveiklsiuku niekaip nedaeina. Nu kad cia ne salikas susuktas, tai beveik garantuoju unsure.gif
*

aiskesnes schemos, nei tie paveiksliukai, turbut, nebuna g.gif ... cia truksta tik paties sijono brezinio, kur kiek cm nuimt-pridet, kaip susiut ir pan.
smarki
QUOTE(afera @ 2005 01 05, 12:28)
aiskesnes schemos, nei tie paveiksliukai, turbut, nebuna g.gif ... cia truksta tik paties sijono brezinio, kur kiek cm nuimt-pridet, kaip susiut ir pan.
*

nu gi sito man ir reikia - brezinio blush-anim-cl.gif doh.gif
afera
Va radau dar viena to gabaliukinio mezgimo aprasyma smile.gif . Gal cia aiskiau rolleyes.gif
user posted image
user posted image

Cia parodyta kaip megzti sita pagalve
user posted image
cool.gif
Scarlett
Turiu tokiu raštu megztą megztinį megalol.gif megalol.gif megalol.gif
user posted image
Tynka
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti sad.gif Gal kas gali trumpai paaiskinti?
niekad pagal angliska aprasa nemezgus unsure.gif tai ir nesigauna man, gal bent sutartinius trumpinius kas nors paaiskintu?
Liepsneliuke
ir man ne visiskai daeina kaip ten megzti:)gal paprasciau nusimegzti kvadratiku ir trikampiuku,po to viska susiust biggrin.gif
Goldy
Gal galit pasiūlyti kokį modeliuką siljono,tik pasiūto?plyyyyyyyz. smile.gif
Dovis
QUOTE(lysa @ 2005 01 05, 09:43)
Gal jau ir buvo kazkur, bet jei kuri turit, mestelkit cia, labai noriu nusimegzti ilga sijona. aciu  biggrin.gif  cool.gif
*

O gal kur yra sito sijonuko schema?Pavasariui noreciau nusimegsti.
Dovis
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.
Gabijja
Siuo kvadraciuku rastu mano drauge dukrai numezge paltuka,atrodo tai labai graziai thumbup.gif bet man atrodo kad sunkoka siuo rastu megzti g.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Dovis @ 2005 01 07, 20:03)
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.
*

dedu sijono aprasyma
afera
vel griztu prie to sijono kvadratukais smile.gif , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers smile.gif . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...
smarki
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 15:39)
vel griztu prie to sijono kvadratukais smile.gif , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers smile.gif . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...
*

klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti doh.gif schmoll.gif
afera
QUOTE(smarki @ 2005 01 11, 15:45)
klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti doh.gif  schmoll.gif
*

dar ne blush-anim-cl.gif . kai baigsiu savo dabartini mezgini, bandysiu, bet ne sijona is karto, o pradziai is likuciu antklode dukros lelei smile.gif .
Tynka
QUOTE(Tynka @ 2005 01 06, 09:06)
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti sad.gif  Gal kas gali trumpai paaiskinti?
niekad pagal angliska aprasa nemezgus unsure.gif  tai ir nesigauna man, gal bent sutartinius trumpinius kas nors paaiskintu?
*

jau ikirtau, bandymu metodu, taip sakant
Idun
Man tai toks klausimas iškilo - kokius siūlus renkatės sijonams/suknelėms? Kokio sudėties? Na, su vasariniais daiktais kaip ir aišku, medvilnė, linas, o kaip su šiltesniais? Kažkaip niekad sau nemezgiau nei vieno, nei kito, tik dukrai neseniai nunarpliojau suknytę... Tik va panešiojo truputį ir labai pradėjo veltis siūlai...
lysaaja
sakai pradejo veltis? g.gif ar tik ne ant tiftiko uzsirovei? nes kiek pamenu, is jo megzti drabuziai vos ne po pirmo skalbimo burbuliukais nueina..............
Idun
Hm, reiktų susirast siūlų etiketes. Nes siūlai gauti dovanų ar ne prieš 15 metų megalol.gif . Kažkada norėjau megzt iš jų megztinį, bet kažkaip nesižiūrėjo margas (trijų atspalvių siūlai), tai dabar dukrai suknelę numezgiau. O šiaip dažniausias mezginys megztiniai...
dygsnis
as mezgiau is macheriniu. labai faini siulai. plaukas nei per trumpas, nei per ilgas. O skalbiasi super! thumbup.gif
Ieva-Pieva
nertas sijonas cia
o aprasymas yra kazkur cia , labai sunkiai atsidaro mad.gif
Scarlett
user posted imageapr
Scarlett
user posted imageapr
Jumi
kokiu fainu sijonuku idejot !!!! paskutiniai ievos- pievos ir Scarlett
labai liuks!!!!
laimuze
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 13, 11:40)
nertas sijonas cia
o aprasymas yra kazkur cia , labai sunkiai atsidaro  mad.gif
*

labai fainas sijonas,bet nerandu aprasymo cry.gif
vilvyt
Sveikos,

Baikit delioti tuos pavyzdzius. Bo aš ant to reikialo - maniakė. Nespėju viską daryti.... Juokauju. Iš esmės mezgu baisiai daug. Bet sijoną baiginėju tik pirmą. Ar reikia pasijonio? Siūlas juodas su baltu siūliuku, nestoras. Netruriu patirties. Patarkit. Ar sijonai "nesielektrina?"
dygsnis
as savo macheriniam sijoniu siuvau pasijoni, nes taip maziau ishsisedi tongue.gif
vilvyt
Aciu, tokom,
O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu?
Asta
Mano pusvilnonis sijonas be pamushalo. Shiektiek baiminausi, kad ishsisedes ar labai elektrinsis, bet ...kuopuikiausiai neshiojasi (tfu tfu tfu) ax.gif
dygsnis
QUOTE(vilvyt @ 2005 02 10, 16:24)
Aciu, tokom,
O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu?
*

as pasisiiuvau atskira is is pamushalines medziagos sijona. Ale reik pagalvotii kaip prisikabinti g.gif bo sukinejasi aplink juosmeni biggrin.gif siaip nieko ten jis nesieelektrina... tongue.gif
Jūružė
Prisegu paveiksleli sijono, kurio ideja man labai pasitarnavo. Ant seno balto megzto sijono uzdejau tokias geles (alikavau) nertas vaseliu. O pagauta ikvepimo ant juodo megzto sijono padelku aplikavau raudonas megztas aguonas. Jas mezgiau is moheros, o sijonas buvo is pusvilnes. Labai originaliai gavosi
dygsnis
QUOTE(juruze @ 2005 02 11, 11:05)
Prisegu paveiksleli sijono, kurio ideja man labai pasitarnavo. Ant seno balto megzto sijono uzdejau tokias geles (alikavau) nertas vaseliu. O pagauta ikvepimo ant juodo megzto sijono padelku aplikavau raudonas megztas aguonas. Jas mezgiau is moheros, o sijonas buvo is pusvilnes. Labai originaliai gavosi
*

Parodyk gi, nesikuklink blush2.gif 4u.gif
Jūružė
Kai susiorganizuosiu skait.fotika. Savo neturiu
Racegirl
QUOTE(tokom @ 2005 02 11, 12:18)
Parodyk gi, nesikuklink  blush2.gif  4u.gif
*

nu tikrai butu labai idomu pamatyt mirksiukas.gif
saulelė
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 16:39)
*

Aš labai norėčiau to sijono aprašymo , bet man atsidaro jeroglifai gal gali man atsiūsti į e mail. mazycius@yahoo.com Ačiū.
Racegirl
QUOTE(Scarlett @ 2005 01 25, 14:47)

nu aš tai užsiskiedžiau šito labai ax.gif
kokius geriausia siūlus tokiam sijonui pirkt? g.gif
lysaaja
ash toki pradejau ish vernito pusvilnes narplioti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaunasi
Racegirl
dar pamiršau paklausti. kiek maždaug reikėtų siūlų tkiam sijonui? lysa, tu gal žinai?
tula
cia labai paprastas, nesudetingas sijonukas
http://knitty.com/ISSUEfall04/PATTskatingqueen.html
lysaaja
QUOTE(Racegirl @ 2005 03 25, 13:35)
dar pamiršau paklausti. kiek maždaug reikėtų siūlų tkiam sijonui? lysa, tu gal žinai?
*

oi, tik dabar pamaciau tavo klausima blush2.gif zinok tiksliai dabar nepasakysiu, nes mezgu ne is pilnu matku, (t.y., nuo maziaus megztuku liko biski vienokiu, biski kitokiu, o dapirkt kol kas neprireike, tai tixliai pasakysiu tik jau kai pabaigsiu). teks svert tongue.gif 4u.gif
Čili
QUOTE(Racegirl @ 2005 03 25, 12:23)
nu aš tai užsiskiedžiau šito labai ax.gif
kokius geriausia siūlus tokiam sijonui pirkt? g.gif
*

racegirl pagavo kvadraciuku manija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Racegirl
QUOTE(Chilli @ 2005 03 29, 08:38)
racegirl pagavo kvadraciuku manija biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

tease.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.