Gal jau ir buvo kazkur, bet jei kuri turit, mestelkit cia, labai noriu nusimegzti ilga sijona. aciu
nertas sijonas cia
ten ir viršus labai gražus, o sijopnas- super
Svaigstu
![]() ![]()
aha
nu nu, as irgi tarp kitko, kai gatveje su tokiu pamatysiu, bus aisku, kad mamce is forumo eina
QUOTE(tokom @ 2005 01 05, 11:27) o gal zinai, kaip "susukti" ta sijona, t.y. padaryti sijona is saliko QUOTE(afera @ 2005 01 05, 11:32) o gal zinai, kaip "susukti" ta sijona, t.y. padaryti sijona is saliko tiksliai mergos, gal turit schema kaip ta sijona megzti? nes man is tu paveiklsiuku niekaip nedaeina. Nu kad cia ne salikas susuktas, tai beveik garantuoju QUOTE(smarki @ 2005 01 05, 12:10) tiksliai mergos, gal turit schema kaip ta sijona megzti? nes man is tu paveiklsiuku niekaip nedaeina. Nu kad cia ne salikas susuktas, tai beveik garantuoju aiskesnes schemos, nei tie paveiksliukai, turbut, nebuna
Va radau dar viena to gabaliukinio mezgimo aprasyma
![]() ![]() Cia parodyta kaip megzti sita pagalve ![]()
Turiu tokiu raštu megztą megztinį
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti
niekad pagal angliska aprasa nemezgus
ir man ne visiskai daeina kaip ten megzti:)gal paprasciau nusimegzti kvadratiku ir trikampiuku,po to viska susiust
Gal galit pasiūlyti kokį modeliuką siljono,tik pasiūto?plyyyyyyyz.
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.
Siuo kvadraciuku rastu mano drauge dukrai numezge paltuka,atrodo tai labai graziai
vel griztu prie to sijono kvadratukais
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 15:39) vel griztu prie to sijono kvadratukais klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti
Man tai toks klausimas iškilo - kokius siūlus renkatės sijonams/suknelėms? Kokio sudėties? Na, su vasariniais daiktais kaip ir aišku, medvilnė, linas, o kaip su šiltesniais? Kažkaip niekad sau nemezgiau nei vieno, nei kito, tik dukrai neseniai nunarpliojau suknytę... Tik va panešiojo truputį ir labai pradėjo veltis siūlai...
sakai pradejo veltis?
Hm, reiktų susirast siūlų etiketes. Nes siūlai gauti dovanų ar ne prieš 15 metų
as mezgiau is macheriniu. labai faini siulai. plaukas nei per trumpas, nei per ilgas. O skalbiasi super!
kokiu fainu sijonuku idejot !!!! paskutiniai ievos- pievos ir Scarlett
labai liuks!!!! QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 13, 11:40) labai fainas sijonas,bet nerandu aprasymo
Sveikos,
Baikit delioti tuos pavyzdzius. Bo aš ant to reikialo - maniakė. Nespėju viską daryti.... Juokauju. Iš esmės mezgu baisiai daug. Bet sijoną baiginėju tik pirmą. Ar reikia pasijonio? Siūlas juodas su baltu siūliuku, nestoras. Netruriu patirties. Patarkit. Ar sijonai "nesielektrina?"
as savo macheriniam sijoniu siuvau pasijoni, nes taip maziau ishsisedi
Aciu, tokom,
O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu?
Mano pusvilnonis sijonas be pamushalo. Shiektiek baiminausi, kad ishsisedes ar labai elektrinsis, bet ...kuopuikiausiai neshiojasi (tfu tfu tfu)
QUOTE(vilvyt @ 2005 02 10, 16:24) Aciu, tokom, O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu? as pasisiiuvau atskira is is pamushalines medziagos sijona. Ale reik pagalvotii kaip prisikabinti
Prisegu paveiksleli sijono, kurio ideja man labai pasitarnavo. Ant seno balto megzto sijono uzdejau tokias geles (alikavau) nertas vaseliu. O pagauta ikvepimo ant juodo megzto sijono padelku aplikavau raudonas megztas aguonas. Jas mezgiau is moheros, o sijonas buvo is pusvilnes. Labai originaliai gavosi
QUOTE(juruze @ 2005 02 11, 11:05) Prisegu paveiksleli sijono, kurio ideja man labai pasitarnavo. Ant seno balto megzto sijono uzdejau tokias geles (alikavau) nertas vaseliu. O pagauta ikvepimo ant juodo megzto sijono padelku aplikavau raudonas megztas aguonas. Jas mezgiau is moheros, o sijonas buvo is pusvilnes. Labai originaliai gavosi Parodyk gi, nesikuklink
Kai susiorganizuosiu skait.fotika. Savo neturiu
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 16:39) vel griztu prie to sijono kvadratukais Aš labai norėčiau to sijono aprašymo , bet man atsidaro jeroglifai gal gali man atsiūsti į e mail. mazycius@yahoo.com Ačiū. QUOTE(Scarlett @ 2005 01 25, 14:47) nu aš tai užsiskiedžiau šito labai kokius geriausia siūlus tokiam sijonui pirkt?
ash toki pradejau ish vernito pusvilnes narplioti
dar pamiršau paklausti. kiek maždaug reikėtų siūlų tkiam sijonui? lysa, tu gal žinai?
cia labai paprastas, nesudetingas sijonukas
http://knitty.com/ISSUEfall04/PATTskatingqueen.html QUOTE(Racegirl @ 2005 03 25, 13:35) oi, tik dabar pamaciau tavo klausima |