Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar bandėte Deguonies kokteilį?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2
happy girl
Dar yra prekybos centre Gedimono 9, pirmam aukste prie tuoletu....pirkau svieziai spaustu obuoliu kokteili su deguonimi , tai mokejau 5lt. Konsultavausi su savo ginekologe tai sake thumbup.gif dalykelis, galima kasdien gerti, aisku jei yra galimybiu....
Zziviliukas
ir as bandziau VCUP Vilniuje, tai bananinis toks saldokas ir lengvas labai..o sakoma,kad jie sveika ir gerai ne tik mamai ir vaikeliui-gauni deguonies doze gera smile.gif) tik reikia suvalrtoti is karto per minute-dvi
happy girl
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 05 04, 11:20)
ir as bandziau VCUP Vilniuje, tai bananinis toks saldokas ir lengvas labai..o sakoma,kad jie sveika ir gerai ne tik mamai ir vaikeliui-gauni deguonies doze gera smile.gif) tik reikia suvalrtoti is karto per minute-dvi
*

Per 2min g.gif nezinojau ... kita karta gersiu greitai smile.gif Beje man rodos VCUP ten sirupa ar ka naudoja? Speju tikrai ne naturalios sultys....o va biski toleliau paejus iki Gedimino 9 daro svieziai spaustu obuoliu....yra ir kitu skoniu bet kiti ir is pakeliu .
IRIM
QUOTE(happy girl @ 2010 05 04, 15:42)
Per 2min g.gif  nezinojau ... kita karta gersiu greitai smile.gif Beje man rodos VCUP ten sirupa ar ka naudoja? Speju tikrai ne naturalios sultys....o va biski toleliau paejus iki Gedimino 9 daro svieziai spaustu obuoliu....yra ir kitu skoniu bet kiti ir is pakeliu .
*

Jauciu, kad tos naturalios sultikes butu geriau, nei kazkoke sirupai, nes jie tai tikrai ne is mociures sodo uogu spausti g.gif Reiks ir man pameginti, gal tiesiog skanu, o jei ir naudinga - tai super drinks_cheers.gif
Itane
As deguonies kokteiliukus vartojau beveik du menesius vos ne kiekviena diena ax.gif Nauda ju galima sakyti, vos ne iskart pajutau, nes nebe taip paciai oro truko, leliukas tapo ramesnis, nes labai daug judejo ir tuo paciu skaudziai spardydavosi, del ko pilvukas skaudejo. Pradejus vartoti kokteiliukus,pajutau, kad tas skausmukas sumazejo, nes kaip sesele pasakojo,kad visi audiniai gaudami deguonies tampa elastingesni, del ko ne viena moteris,vartojusi juos, lengviau pagimde rolleyes.gif niu kaip is tikruju bus, pamatysiu, nes ne uz kalnu turiu jau ir gimdyti blush2.gif
Migdols
As kiek atsimenu, anksciau deguonies kokteiliai budavo vaistinese g.gif gal zinot kur dar galima butu rasti butent vaistinese?
happy girl
QUOTE(IRIM @ 2010 05 05, 21:53)
Jauciu, kad tos naturalios sultikes butu geriau, nei kazkoke sirupai, nes jie tai tikrai ne is mociures sodo uogu spausti  g.gif Reiks ir man pameginti, gal tiesiog skanu, o jei ir naudinga - tai super  drinks_cheers.gif
*

VCUP uzklausiau pardavejos is ko tos sultys,tai sake naturalios thumbup.gif Ir isgerti reikia per 8min.
Zziviliukas
pabandziau ir Gedimino 9 super. jie gali isspausti naturaliu sulciu ir is ju padaryti deguonies kokteili. tai aisku kad geriau nei si sirupo smile.gif bet ir VCUP skanu..
Itane
Pas mus Klaipedoje yra tik dvejose poliklinikose, o daromi is sulciu, kiausinio baltymo ir deguonies ax.gif
Voje
Big 2 Klaipedoje pradejo gaminti situos kokteilius, yra keliu skoniu: juoduju serbentu, bananu, vysniu, obuoliu ir zaliuju vynuogiu thumbup.gif Super dalykelis! Kaina, 5lt
Ksesanko
QUOTE(Voje @ 2010 06 07, 10:37)
Big 2 Klaipedoje pradejo gaminti situos kokteilius, yra keliu skoniu: juoduju serbentu, bananu, vysniu, obuoliu ir zaliuju vynuogiu thumbup.gif Super dalykelis! Kaina, 5lt
*

O poliklinikoje 2,5 Lt. smile.gif
sauda
QUOTE(Itane @ 2010 05 20, 21:09)
Pas mus Klaipedoje yra tik dvejose poliklinikose, o daromi is sulciu, kiausinio baltymo ir deguonies ax.gif
*

O kuriose poliklinikose yra tu kokteiliuku ir kurioje vietoje pardavineja blush2.gif
Voje
QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 07, 17:32)
O poliklinikoje 2,5 Lt. smile.gif
*

Kiek zinau, poliklinikoje tiktai vieno skonio.
viktejau
QUOTE(sauda @ 2010 06 07, 21:45)
O kuriose poliklinikose yra tu kokteiliuku ir kurioje vietoje pardavineja  blush2.gif
*

Aš vaikštau deguonies kokteilių į Jūrininkų polikliniką (Taikos pr. 46, Klaipėda). Vienas kursas - 10 kartų. Jau antrąkart einu, nes labai dusina, o po kokteilių kurį laiką pasidaro žymiai lengviau kvėpuoti. Dar žinau, kad daro kokteilius III poliklinikoj. Tiesiog reikia pasiskambint ir pasiklaust į pačią polikliniką.
Rekomenduoju šiuos kokteilius, man jie skanūs, ypač karštą varasos dieną. O ir mums su vaikiuku į naudą.
Beje, poliklinikoj žymiai pigiau.
sauda
QUOTE(viktejau @ 2010 06 08, 15:28)
Aš vaikštau deguonies kokteilių į Jūrininkų polikliniką (Taikos pr. 46, Klaipėda). Vienas kursas - 10 kartų. Jau antrąkart einu, nes labai dusina, o po kokteilių kurį laiką pasidaro žymiai lengviau kvėpuoti. Dar žinau, kad daro kokteilius III poliklinikoj. Tiesiog reikia pasiskambint ir pasiklaust į pačią polikliniką.
Rekomenduoju šiuos kokteilius, man jie skanūs, ypač karštą varasos dieną. O ir mums su vaikiuku į naudą.
Beje, poliklinikoj žymiai pigiau.
*

Aciuks aciuks.gif
Ksesanko
QUOTE(Voje @ 2010 06 08, 14:55)
Kiek zinau, poliklinikoje tiktai vieno skonio.
*

Na taip smile.gif Vieno skonio. Obuoliu sulciu smile.gif Man nors ir beskones butu...Juk geriame ne del skonio, o del deguones smile.gif Aisku man patogu eiti i 3 poliklinika, nes netoli gyvenu. O kazkam gerai ir Bige smile.gif Tiesiog pasakiau, kad 10 kartu kursas kainuoja 25 Lt.
Oro burbuliukas
Tai ne reklama, tai informacija visiems, besirūpinantiems savo sveikata.
Malonu skaityti ir matyti, kad yra nemažai Jūsų žinančių, kas tai yra deguonies kokteilis.
Tai orinė, tirpstanti burnoje puta, prisotinta naudingomis žmogaus sveikatai deguonies molekulėmis.
Tai ne tik labai sveikas, bet ir labai skanus gėrimas, tinkantis visiems: augančiam organizmui, besimokančiam jaunimui, brandaus amžiaus žmonėms, visiems, patiriantiems fizinį bei emocinį krūvį, o dėl savo puikaus skonio ypač patinkantis vaikams bei smaližiams.
Deguonies kokteiliai praturtina organizmą deguonimi, pagerina smegenų veiklą, padeda pašalinti iš organizmo toksinus, lėtina senėjimo procesus, išnyksta nuolatinio nuovargio sindromas, sustiprėja imuninė sistema.
Nuolat vartojant, deguonies kokteiliai pagerina medžiagų apykaitą ir sustiprina teigiamą rezultatą laikantis dietų. Šis gėrimas labai vertingas dar ir dėl deguonies savybių paversti maisto medžiagas energija.
Iki šiol deguonies kokteilius buvo galima vartoti tik poliklinikose ar kitose gydymo įstaigose, kur jie yra daromi tik su obuolių sultimis bei kiaušinio baltymu. Mes kiaušinio baltymui pasakėme NE ir išplėtėmė sulčių asortimentą.
Kviečiame visus paskanauti su nauda Jūsų sveikatai!
Daugiau info www.oxys.lt
sauda
QUOTE(Oro burbuliukas @ 2010 06 09, 21:39)
Tai ne reklama, tai informacija visiems, besirūpinantiems savo sveikata.    
   Malonu skaityti ir matyti, kad yra nemažai Jūsų žinančių, kas tai yra deguonies kokteilis.
   Tai orinė, tirpstanti burnoje puta, prisotinta naudingomis žmogaus sveikatai deguonies molekulėmis.
   Tai ne tik labai sveikas, bet ir labai skanus gėrimas, tinkantis visiems: augančiam organizmui, besimokančiam jaunimui, brandaus amžiaus žmonėms, visiems, patiriantiems fizinį bei emocinį krūvį, o dėl savo puikaus skonio ypač patinkantis vaikams bei smaližiams.
   Deguonies kokteiliai praturtina organizmą deguonimi, pagerina smegenų veiklą, padeda pašalinti iš organizmo toksinus, lėtina senėjimo procesus, išnyksta nuolatinio nuovargio sindromas, sustiprėja imuninė sistema.
   Nuolat vartojant, deguonies kokteiliai pagerina medžiagų apykaitą ir sustiprina teigiamą rezultatą laikantis dietų. Šis gėrimas labai vertingas dar ir dėl deguonies savybių paversti maisto medžiagas energija.
   Iki šiol deguonies kokteilius buvo galima vartoti tik poliklinikose ar kitose gydymo įstaigose, kur jie yra daromi tik su obuolių sultimis bei kiaušinio baltymu. Mes kiaušinio baltymui pasakėme NE ir išplėtėmė sulčių asortimentą.
   Kviečiame visus paskanauti su nauda Jūsų sveikatai!
   Daugiau info www.oxys.lt
*

Jau paskanavau biggrin.gif Labai patiko thumbup.gif
Ksesanko
QUOTE(sauda @ 2010 06 18, 19:47)
Jau paskanavau  biggrin.gif Labai patiko  thumbup.gif
*

O man labiau patinka poliklinikoje. Bige man per daug saldus ir putos tokios tirstos smile.gif bet skonis tikrai puikus!!! Jei busiu Bige, tai dar nusipirksiu, jei noresis saldaus. Bet poliklinikoje man kazkaip daugiau deguones atrodo tame kokteilyje smile.gif
eleonora'
QUOTE(happy girl @ 2010 05 04, 14:42)
Per 2min g.gif  nezinojau ... kita karta gersiu greitai smile.gif Beje man rodos VCUP ten sirupa ar ka naudoja? Speju tikrai ne naturalios sultys....o va biski toleliau paejus iki Gedimino 9 daro svieziai spaustu obuoliu....yra ir kitu skoniu bet kiti ir is pakeliu .
*

As irgi geriau VCUPe, tik sirupu jokiu ten nebuvo , o sultys is pakeliu smile.gif . O Gedimono 9 man pasirode kad kokteilis silpnokas, putos greit pranyksta, o po to vien sultys trauki, tai speju kad deguonies ten maziau.taigi ir pasirink zmogau kas geriau ar svieziai spaustos, ar daugiau deguonies rolleyes.gif
AniMi
Aš pasipiktinus, akd ėnr tokių bariukų Kaune verysad.gif
sauda
QUOTE(AniMi @ 2010 06 28, 11:28)
Aš pasipiktinus, akd ėnr tokių bariukų Kaune  verysad.gif
*

Na radau ,kad Kaune urmo bazeje yra atsidares baras,kur gamina tuos kokteiliukus ax.gif
http://www.amici.lt/
Meta322
Kaune savanorių prospekte prie Ogminos atsidarė nauja Deguonies vaistinė, ten visa Fit line produkcija, gal ir tų jūsų kokteilių yra, tik negi toks jų panacėjiškas poveikis? g.gif
monetuxe
Bandžiau šiandien Bige obuolini - tai galvele apsisuko - juokavau, kad trente deguonis i smegenis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

idomumo dėlei,norėtusi pabandyt ir poliklinikoj mirksiukas.gif
VyteNemunelis
Pabandziau - nepatiko..tik rugcioti pradejau taip nemaloniai... schmoll.gif
Nesupratau uz ka tuos 5 lt sumokejau...ipila sulciu, kiekis nesiekia ne 150ml, priburbuliuoja kad ta putu mase pasiektu 500ml inda...buvo pernelyg saldu ir siaip feee..
Jau geriau as lauke ar prie juros pavaiksiociu kad daugiau deguonies gauciau, o uz tuos 5lt vaisiu nusipirksiu.
Tutti
QUOTE(VyteNemunelis @ 2010 08 29, 19:43)
Pabandziau - nepatiko..tik rugcioti pradejau taip nemaloniai...  schmoll.gif
Nesupratau uz ka tuos 5 lt sumokejau...ipila sulciu, kiekis nesiekia ne 150ml, priburbuliuoja kad ta putu mase pasiektu 500ml inda...buvo pernelyg saldu ir siaip feee..
Jau geriau as lauke ar prie juros pavaiksiociu kad daugiau deguonies gauciau, o uz tuos 5lt vaisiu nusipirksiu.
*

man ir nepatiko, per saldžių putų prisivalgiau ir paskum riaugėjau gerą pusvalandį smile.gif toks ir efektas
Jūr@tė
Mano draugės mama kai laukėsi išgėrė deguonies kokteilį ir kūdikis labai greit apsiviniojo vrkštele, net trumpam buvo sustojusi jo širdelė, tai buvo aišku senai, bet išgirdusi šią istoriją tikrai negersiu jo, nes tada jai gydytojai ir pasakė, kad priežastis buvo tas kokteilis...
žemaitikė
QUOTE(VyteNemunelis @ 2010 08 29, 19:43)
Pabandziau - nepatiko..tik rugcioti pradejau taip nemaloniai...  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif man regis, kad čia tik akių dūmimas ir pinigų plovimas, jokios naudos. Man sukilo rugštis, sintetika, o ne sultys ten pylė doh.gif schmoll.gif
Saulyte555
Man gine patare pabandyti deguonies kokteilius esancius poliklinikoj. Dar nebandziau, bet reikes. Nemanau kad kas nors gali buti nuo ju blogai smile.gif
EBrook
QUOTE(Meta322 @ 2010 07 29, 09:45)
Kaune savanorių prospekte prie Ogminos atsidarė nauja Deguonies vaistinė, ten visa Fit line produkcija, gal ir tų jūsų kokteilių yra, tik negi toks jų panacėjiškas poveikis? g.gif
*

Deguonies kokteilis(kur siulo poliklinikose ar klinikose) ir visiskai kas kitka nei Fit line produkcija.
nusipirkom visa kompleksa, ir vaikeliai geria - 150ml vandenuko - ir kauselis Fitlain'o, kaip mazieji Fikainu vadina:)

yra dar atsikrai skysto deguoniesppirkti - "grozio lasai":)) 15lasu per diena ir vandenuka. plius dar naudojome ant zaizdeilu.
Jei turesit klausimeliu - rasykit i a/z

mazge666
.... - kaip tais nera Kaune? Yra prekybos centre MOLE prie alkavos, taip netycia uzejau su vyru ir kaip tik vakar ragavau juoduju serbentuir visai man patiko soti pasijutau.o vyras ragavo obuoliu, sake puta jam , nors ka tie vyrai supranta doh.gif o man skanu buvo sakiau dazniau apsilankysiu vacation4.gif
ferari
nu visai tai nesamone,deguonis i organizma oatenka tik per plaucius,o visa tai tik prekybininku ir farmacininku eilinis triukas.
Jofky
QUOTE(ferari @ 2010 10 22, 11:38)
nu visai tai nesamone,deguonis i organizma oatenka tik per plaucius,o visa tai tik prekybininku ir farmacininku eilinis triukas.
*

Ne visai taip yra kaip manai 4u.gif

Daug reikšmės turi ne tik atmosferos tarša, bet ir mityba. „Nereikalingame” maiste yra mažai deguonies ir gausu toksinių medžiagų. Valgant tokį maistą kūnas verčiamas savo deguonies atsargas sunaudoti konservantų oksidacijai ir naudingų medžiagų (jei jų tokiame maiste yra) pasisavinimui.
Daug deguonies turi angliavandeniai, daržovės, grūdinės kultūros, sėklos, riešutai (apie 50 proc). Baltymuose deguonies yra kiek mažiau (priklauso nuo amino rūgščių pobūdžio – 20-40 proc). Riebaluose visai mažai – apie 15 proc. Tankios sudėties medžiagos (riebalai, baltymai) turi ne tik mažiau deguonies, bet ir pačios, virsdamos energija, iš organizmo reikalauja papildomo deguonies kiekio. Taip pat deguonį „atima” perdirbtas cukrus, balti miltai, alkoholis bei kofeino turintys gėrimai, t.y. kava ir kola. Kadangi šie produktai turi daug kalorijų ir labai mažai deguonies, organizmas priverstas išnaudoti pirminėms metabolinėms funkcijoms (širdies plakimui, kraujo apytakai, smegenų funkcionavimui, imuninėms reakcijoms ir pan.) skirtą deguonies kiekį.
laureena
Nu geras nezinojau apie tai. Siaip idomu, verta pabandyti, bet juk tas deguonis i skrandi patenka, o po to i zarnyna. ar nera, kad po to pucia pilva? Ar raugejama? Juk sakoma, kai ir mazylis privalgo oro, jam pucia pilvuka. Be to jeigu kalbeti apie deguoni, tai zinau viena vieta, sveikatingumo, kur duoda paprasciausiai pakvepuoti geru, koncentruotu, visiskai svariu deguonimi. Manau tai butu geriau ir veiksmingiau negu valgomas deguonis. Tiesiog ateini atsisedi, duoda vienkartine slangele su dviem antgaliukais, juos prisidesi prie nosies snerviu (siek tiek isikisi, labai negiliai) ir is ju eina grynas, svarus deguonis. Taip reikia sedeti apie 5-10 min. Oj kokia gera procedura... Pamenu atejau su galvos skausmu, turejau migrena, po tu 5minuciu skausmas visiskai dingo, kas man visiskai neimanoma, nes jeigu jau pradedavo galva skaudeti, tai tik vaistai padedavo. Nepamenu tiksliai toks malonumas berods apie 5lt kainavo. Cia ekobangoje. Daznai ir jo daryti negalima, gal karta i savaite ar net reciau. Tai gal galetu buti alternatyva tiems valgomiems deguonies kokteiliams.
Jofky
QUOTE(laureena @ 2011 03 18, 19:30)
Nu geras nezinojau apie tai. Siaip idomu, verta pabandyti, bet juk tas deguonis i skrandi patenka, o po to i zarnyna. ar nera, kad po to pucia pilva? Ar raugejama? Juk sakoma, kai ir mazylis privalgo oro, jam pucia pilvuka. Be to jeigu kalbeti apie deguoni, tai zinau viena vieta, sveikatingumo, kur duoda paprasciausiai pakvepuoti geru, koncentruotu, visiskai svariu deguonimi. Manau tai butu geriau ir veiksmingiau negu valgomas deguonis. Tiesiog ateini atsisedi, duoda vienkartine slangele su dviem antgaliukais, juos prisidesi prie nosies snerviu (siek tiek isikisi, labai negiliai) ir is ju eina grynas, svarus deguonis. Taip reikia sedeti apie 5-10 min. Oj kokia gera procedura... Pamenu atejau su galvos skausmu, turejau migrena, po tu 5minuciu skausmas visiskai dingo, kas man visiskai neimanoma, nes jeigu jau pradedavo galva skaudeti, tai tik vaistai padedavo. Nepamenu tiksliai toks malonumas berods apie 5lt kainavo. Cia ekobangoje. Daznai ir jo daryti negalima, gal karta i savaite ar net reciau. Tai gal galetu buti alternatyva tiems valgomiems deguonies kokteiliams.
*

Ne, pavalgius tokio kokteilio pilvo nepučia biggrin.gif Dėl raugėjimo net nežinau, atsirūgsti porą kart ir viskas 4u.gif
pukpuk
Sakykit, kur Vilniuje yra siuo metu veikiantys deguonies kokteiliu barai?
Aciu 4u.gif
annaa
kai savo gydytojos paklausiau apie deguonies kokteilius tai ji nusisypsojo ir pasake kad galiu juos pabandyt tik is smalsumo, nes naudos is ju jokios smile.gif

tai mes kelios merginos po mankstos baseine, einam tu kokteliu suvalgyt "just for fun" smile.gif nezinau kaip ten su tuom deguonimi i organizma, bet kad jis nukeliauja iki pilvo tai jau tikrai biggrin.gif
pukpuk
Keista, kad gydytojai taip sako. Nors as jau seniai stebiuosi, kad vaikams su smegenu pazeidimais LT neskiriami nootropai. Yra pasakoma: juk jie negydo, jie tik deguoni ir gliukoze pristato geriau i smegenis. O ar tai nera smegenu mityba? blink.gif Vis stebiuosi musu gydytojais ir mano nuostabai nera ribu. doh.gif
jurrrge
Ragavau-nepatiko visai schmoll.gif Ir nemanau, kad is ju yra kokios naudos, tiesiog-biznis rolleyes.gif Siaip tai man labai nepasiseke su tuo kokteiliu, visu pirma ji ruose labai ne koks vyriskis ir pats paruosimas man atrode labai ne sanitarinis, jei galima taip pasakyti. Zodziu, uzsisakiau ir jau iskarto norejosi sprukti, bet gi nemandagu..
merselle
prissikaiciau +/-, vistiek reikia isbandyti 4u.gif
Jofky
QUOTE(merselle @ 2011 11 29, 10:35)
prissikaiciau +/-, vistiek reikia isbandyti 4u.gif
*

Žinoma, kad bandykit, ne milijonus kainuoja juk biggrin.gif
PaulaL
Nepatiko visai... smile.gif
vai2te0528
Man irgi nepatiko, visiskas briedas biggrin.gif
zenzara
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 02 22, 09:06)
Man irgi nepatiko, visiskas briedas  biggrin.gif
*

as as vat noriu pabandyti kas cia toks yra biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.