Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar bandėte Deguonies kokteilį?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2
Ugn*Ine
Aš bandžiau kai laukiausi tai galiu pasakyti super dalykas ir mamytei ir vaikučiui pilvelyje, nes vaikutis gauna daug gerų medžiagų ir deguonies, kai mama valgo tą kokteilį thumbup.gif
Ugn*Ine
QUOTE(neriukas @ 2007 05 09, 20:39)
aš nežinau kas čia per daiktas blush2.gif  ax.gif
*

na tai blogai, va tuoj papasakosiu ir eik ieškot kur gamina juos lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai reikia klausti savo gydytojos, kur pas jus mieste galima pavalgyti tų kokteilių, jie ypač gerai vaikeliui, kuris tik vystosi, auga jūsų pilvuke wub.gif nes vaikas gauna daug deguonies, atsimenu, aki valgydavau tuos kokteilius mano mažytė pilvelyje iškart pradėdavo krūtėt wub.gif be to labai mamytei gerai, ypač jei vargina dusulys, ar sunkiai lipt laiptais ir tt, netgi gerai ir ne nėščioms, kai sergama dažnai kvepavimo takų ligomis ir tt ir tt biggrin.gif
Jis daromas: kiaušinis+apelsinių sultys+deguonis

ruošiamas būtėn poliklinikose na gydymo įstaigose, tai reiki klausti savo gin.kur pas jus daro. Žinok tikrai super dalykas mirksiukas.gif Klaipėdoj tai žinau kur juos gamina...
gaga99
Dalykas tikrai super!!!! 4u.gif
Mano sese siuo metu lukiasi, tai kai atvykstai klp visas dienas varom i akropolio deguonies bara. drinks_cheers.gif
jos augantis pilvelyje gyventojas nestuke.gif gal net per daug aktyvus, tai moteriskei net kvapa uzgniauzia kai sumasto kepenis paspardyt, o po kokteiliu visai gerai. thumbup.gif
kai kaune atidarinejo akropoli tai tikejosi, kad ir ten bus, bet nera... g.gif
Bonifacija
o Vilniuj yra siu kokteiliu? g.gif
odelija
yra ir Vilniuje. Akropolyje, eurovaistineje smile.gif
Viktut
Tai norit pasakyt, kad i sita kokteili ieina zalias kiausinis??? blink.gif Manot jie kiekviena kiausini patikrina ar jis neuzkrestas salmonelioze? O ypac nestumo metu, kada reik tik ilgai virtus kiausinius valgyti... Nei uz ka tokio kokteilio negerciau schmoll.gif
Ajurekiuke
bet deguonies kokteiliai buna ir su arbata, be jokiu kiausiniu g.gif as toki geriu klp akropolyje man irgi labai patinka thumbup.gif
neriukas
na ir įdomus dalykas bigsmile.gif reiks akropolyje išbandyt bigsmile.gif
Ugn*Ine
QUOTE(Ajurekiuke @ 2007 05 12, 23:01)
bet deguonies kokteiliai buna ir su arbata, be jokiu kiausiniu g.gif as toki geriu klp akropolyje man irgi labai patinka thumbup.gif
*

gal akropolyje kitokius daro, nežinau, aš gėriau tokį kur ruošia gin.poliklinikoje mirksiukas.gif
Ajurekiuke
ten istikruju nieko nedaro paprasta vaisine arbata kuria duoda per specialius indelius gerti kur burbuliuoja deguonis smile.gif
ie_va
o kurioj vietoj klaipedos akropolyje juos daro? g.gif
noriu pabandyt bigsmile.gif
Gėlėta
SUPER dalykas. Juos daro Akropolio euro vaistinėj. Kai laukiausi, savaitėj kartą eidavau kvėpuot. Pati labai gerai jaučiausi, lengvai gimdžiau (pirmą kartą LABAI sunkiai). Mažylis gimė jau nebe mažylis, o kaip vieno mėnesio - 4,6 kg ir 58 cm. Net pati gydytoja stebėjos, kur jis toks tilpo, o juk nebuvau nei stora, nei pilvas didelis.
ie_va
QUOTE(skriba @ 2007 05 27, 21:51)
SUPER dalykas. Juos daro Akropolio euro vaistinėj. Kai laukiausi, savaitėj kartą eidavau kvėpuot. Pati labai gerai jaučiausi, lengvai gimdžiau (pirmą kartą LABAI sunkiai). Mažylis gimė jau nebe mažylis, o kaip vieno mėnesio - 4,6 kg ir 58 cm. Net pati gydytoja stebėjos, kur jis toks tilpo, o juk nebuvau nei stora, nei pilvas didelis.
*

na tai jau garantuotai susigundziau.leksiu ragaut to kokteiliuko 4u.gif
kristina.domeikiene
Kai buvau 3-iam menesi, tai irgi geriau Druskininkuose "Egles gydyklose", labai linksmas ir juokingas potyris thumbup.gif .
Rasma
Aš sergu astma, tai pulmonologų klausiau ar galėčiau gert, bet jie neleido schmoll.gif g.gif Bet aš klausiau dėl kokteilių sanatorijoje, o ne "Eurovaistinės" blush2.gif
Sako, kad ten kažkas nesidezinfekuoja, todėl galima prisikvėpuoti anksčiau tą kokteilį gėrusių žmonių "zarazų" blink.gif , todėl žmonėms kurių kvėpavimo sis-ma ir taip silpna - geriau susilaikyti ax.gif

Su žaliu kiaušiniu nei nestuke.gif metu, nei nė nėštumo ir šiaip negerčiau blush2.gif Nebe tie laikai, kai toks salmoneliozės paplitimas ax.gif
baikscioji
vaziuosiu i kauno akopoli ieskot.geras pirma karta girdziu apie toki.o man kaip tik oro truksta ir siaip silpna nestuke.gif nestuke.gif
Sandrozka
QUOTE(Rasma @ 2008 05 01, 21:13)
Aš sergu astma, tai pulmonologų klausiau ar galėčiau gert, bet jie neleido schmoll.gif  g.gif Bet aš klausiau dėl kokteilių sanatorijoje, o ne "Eurovaistinės" blush2.gif
*

Sanatorijoje man teko matyti kaip plauna tuos antgalius nuo tu kokteiliu doh.gif Tai net ne nescia nedrisau gerti
O kai laukiausi tai buvo man gine israsiusi net tu kokteiliu Bet ejau Klaipedoje i poliklinika kur yra netoli tilto, netoliMeridiano TAi ten visai kitas vaizdelis Siaip sie kokteiliai tikrai nepakenks
ievute_ch
As buvau issipirkusi penkis deguonies kokteilius Klp 3 poliklinikoj drinks_cheers.gif nors, is tikruju, nieko ypatingo nepajutau, bet tikiu, kad maziukui mano tuo momentu tikrai buvo gerai doze deguonies gauti biggrin.gif
labailabai
Nostabus dalykas: energija po jo verziasi pro ausis. Geriu Kaipedos 3 pol. po baseino, tai super. Nesuprantu tu, kurios kazka apie kiausinius kalba. Dabartiniai kokteiliai visai net negeriami, o kabinami saukstu: paduoda lekstej kalna putu. Skonis - obuoliu, jokiu kiausiniu isvis nesijaucia. Dziaugiuos, nes hemoglobinas mano tik 114. Tikiuos, pakelsiu. Kai isgersiu visus 10, eisiu krauja pasitikrint, paziuresiu kiek cia tiesos. Bet skirtumas toks(jei ne sutapimas): vaikelis zymiai ramesnis pasidaro, gal guli ir kaifuoja, nes siaip tai hiperis rolleyes.gif
Vitora
Ir as geriau, kai oro pritrukdavo. Tai iskart atsigauni.
Rinesa
Gal žinot kaip tuos kokteilius pasigamint namų sąlygom?
nieliuke
Noreciau pabandyti. Tik toki kur be zaliu kiausiniu. Kaip mamytes gali gerti zalius kiausinius net nepagalvodamos apie salmonelioze? Nenescia negerciau, o dabar tai isvis be kalbu... schmoll.gif
violeta_151
Laba diena,
sudomino mane tie kokteiliai.
Kas ragavo tokį kokteilį Akropolio Eurovaistinėje Vilniuje? kokia kaina jo?
o kur dar galima Vilniuje tokį paragauti?
Keja
As tamsuole isvis apie toki dalyka pirmakart girdziu ax.gif
Legere
g.gif as taip pat pirma karta girdziu
salomena
QUOTE(labailabai @ 2008 05 10, 10:29)
Nostabus dalykas: energija po jo  verziasi pro ausis. Geriu Kaipedos 3 pol. po baseino, tai super. Nesuprantu tu, kurios kazka apie kiausinius kalba. Dabartiniai kokteiliai visai net negeriami, o kabinami saukstu: paduoda lekstej kalna putu. Skonis - obuoliu, jokiu kiausiniu isvis nesijaucia. Dziaugiuos, nes hemoglobinas mano tik 114. Tikiuos, pakelsiu. Kai isgersiu visus 10, eisiu krauja pasitikrint, paziuresiu kiek cia tiesos. Bet skirtumas toks(jei ne sutapimas): vaikelis zymiai ramesnis pasidaro, gal guli ir kaifuoja, nes siaip tai hiperis rolleyes.gif
*

O as viena karta pabandziau ta kokteili, kur sauksteliu valgyt reikia 3 poliklinikoj (plauciu uzdegimu sirgau, tai paskyre), tai pradejau springt nuo tu putu, asaros upeliais bego, tai ir nesugebejau jo suvalgyt schmoll.gif
O hemoglobino su deguonim nepakelsi, atvirsciai jis dideja, kai aplinkoj truksta deguonies, pvz. aukstai kalnuose...
vaidule111
Kai nešiojau pirmą sūnų, tai eidavau valgyt kokteilių į moterų konsultaciją Klaipėdoje, nes turėjau problemų su gimdos dažnų susitraukinėjimų. Gulėjau ligoninėje, ten taip pat duodavo prieš pietus kiekviną dieną. Man jie skanūs ir manau, kad verta pasinaudoti galimybę juos paragauti. Dabar laukuosi antro vaikelio ir tikrai pasidomėsiu, kur galėčiau jų paskanauti smile.gif
Kristaite25
Merginos, gal kuri zinote,o kur Kaune galima isigyti siu deguonies kokteliu?
vaidule111
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 04 30, 12:33)
*

Manau turi savo gydytojos ar ginekologės paklausti, jos tikrai paskays kur juos ruošia thumbup.gif. Taip jie kabinami su šaukštu, o skonis priklauso nuo sulčių, kurias įmaišo.
virdzexx
geras, pirma karta girdziu toki dalyka blink.gif
reikes paklausti gines bigsmile.gif
Kristaite25
QUOTE(vaidule111 @ 2009 04 30, 13:44)
Manau turi savo gydytojos ar ginekologės paklausti, jos tikrai paskays kur juos ruošia  thumbup.gif. Taip jie kabinami su šaukštu, o skonis priklauso nuo sulčių, kurias įmaišo.
*

Aciu. Siandien skambinsiu del tyrimu, tuo paciu ir paklausiu.
Svajūnė
Vartojau tuos deguonies kokteilius abiejų nėštumų metu. Lankiau užsiėmimus kelis kartus per savaitę ir ten duodavo tuos kokteilius. Didelio ir ypatingo poveikio nejaučiau, bet gydytoja sakė, jog jie naudingi ne tik mamytei, bet ir vaikeliui. Skonis tų kokteilių malonus- tiesiog kabini šaukšteliu putų kalną ir mėgaujiesi. ax.gif Ir kažkaip pirmą kartą girdžiu, kad ten kiaušinius deda.. kartą mačiau kaip gamino tą kokteilį. Į stiklinį indą įpylė sulčių, vandens truputį ir viskas. Visą kitą darė aparatas ir gavosi- pilnas indas putų. biggrin.gif
Kristaite25
QUOTE(Svajūnė @ 2009 04 30, 16:19)
Vartojau tuos deguonies kokteilius abiejų nėštumų metu. Lankiau užsiėmimus kelis kartus per savaitę ir ten duodavo tuos kokteilius. Didelio ir ypatingo poveikio nejaučiau, bet gydytoja sakė, jog jie naudingi ne tik mamytei, bet ir vaikeliui. Skonis tų kokteilių malonus- tiesiog kabini šaukšteliu putų kalną ir mėgaujiesi.  ax.gif Ir kažkaip pirmą kartą girdžiu, kad ten kiaušinius deda.. kartą mačiau kaip gamino tą kokteilį. Į stiklinį indą įpylė sulčių, vandens truputį ir viskas. Visą kitą darė aparatas ir gavosi- pilnas indas putų.  biggrin.gif
*

o kokiame mieste lankei uzsiemimus?
Svajūnė
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 04 30, 16:23)
o kokiame mieste lankei uzsiemimus?
*

Aš lankiau ne Lietuvoje ax.gif
langolf
As esu Airijoj ir nemanau, kad cia tokiu kokteiliu yra. schmoll.gif O gal ji galima pasigaminti kaip nors namie? blush2.gif
Kristaite25
Vakar savo gydytojos paklausiau del deguonies kokteiliu, -tai ji pasake, kad man niekam nereikia, ji juos skria nestukem tik tam tikrais atvejais (kazka del placentos negerumu..) tai likau nesuzinos kur Kaune galima isigyti. Primygtinai nereikalavau pasakyti, bet vistiek noriu pabandyti.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(langolf @ 2009 04 30, 18:20)
As esu Airijoj ir nemanau, kad cia tokiu kokteiliu yra. schmoll.gif  O gal ji galima pasigaminti kaip nors namie? blush2.gif
*

Vilniuje ir Klaipedoje gamina deguonies koktelius. Vilniuje - Akropolyje, o Klaipedoje - Eurovaistineje.
spurgiux21
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 04 30, 11:33)
*

Kaune yra deguonies vaistine, manau ten tikrai yra tu kokteiliu. Cia P.Lukšio g. 3,, prie rajono savivaldybes. Ji naujai isikurusi.
Kristaite25
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 07, 15:28)
Kaune yra deguonies vaistine, manau ten tikrai yra tu kokteiliu. Cia P.Lukšio g. 3,, prie rajono savivaldybes. Ji naujai isikurusi.
*

Dekoju uz informacija. smile.gif
spurgiux21
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 05 08, 09:37)
Dekoju uz informacija. smile.gif
*

nera uz ka;)
as pati netolies gyvenu, vis zadu nulekt bet taip ir neprisiruosiu ax.gif
Paciai labai smalsu isbandyt blush2.gif
Kristaite25
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 11, 09:38)
nera uz ka;)
as pati netolies gyvenu, vis zadu nulekt bet taip ir neprisiruosiu ax.gif
Paciai labai smalsu isbandyt blush2.gif
*

Si ryt paskambinau i deguonies vaistine Kaune, Luksio g., ir paklausiau ar gamina deguonies kokteilius, tai atsake, kad siuo metu - ne, bet ateityje tikrai bus. smile.gif
spurgiux21
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 05 18, 09:49)
Si ryt paskambinau i deguonies vaistine Kaune, Luksio g., ir paklausiau ar gamina deguonies kokteilius, tai atsake, kad siuo metu - ne, bet ateityje tikrai bus. smile.gif
*

O gal yra akropoly eurovaistinej? Kazkur skaiciau, kad euro vaistinese buna;)
Kristaite25
QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 19, 12:31)
O gal yra akropoly eurovaistinej? Kazkur skaiciau, kad euro vaistinese buna;)
*

Kiek domejausi yra tik Klaipedos eurovaistineje, o Vilniaus Akropolyje irgi yra, bet ne ne Eurovaisitneje. schmoll.gif
amutex
Kazin, o kokia ju kaina mazdaug?
Kačia
QUOTE(Kristaite25 @ 2009 05 19, 17:00)
Kiek domejausi yra tik Klaipedos eurovaistineje, o Vilniaus Akropolyje irgi yra, bet ne ne Eurovaisitneje.  schmoll.gif
*

O kurioje vietoje Vilniaus Akropolyje yra tu deguones kokteiliu g.gif
Labai jau knieti isbandyti blush2.gif
Kristaite25
QUOTE(Kačia @ 2009 07 16, 12:54)
O kurioje vietoje Vilniaus Akropolyje yra tu deguones kokteiliu g.gif
Labai jau knieti isbandyti blush2.gif
*

na tiksliai nezinau, cia lygtai sioje temoje kazkas rase
Eliza
Katik skambinau į deguonies vaistinę Kaune, tai sakė, kad tokio kaip deguonies baro neturi, bet parduodamas skystas deguonis ir priedai, ir tada tą kokteilį galima pasidaryti namuose. Važiuosim šiandien su vyru pirkt smile.gif
Kačia
Vilniuje "Akropolyje" niekur deguones kokteiliu neradau. Anksciau sake Eurovaistineje buvo, bet dabar ne schmoll.gif
Veneraa
As siandien ragavau ta kokteili, ji man pasiule mano ginekoloige Klaipedoje, trecioje poliklinikoje, tai sumokejau 25lt. ir dar reikes eit kazkiek kartu. ji padare is obuoliu sulciu, bet man nepatiko blush2.gif biski kraupiai atrode biggrin.gif
eleonora'
Žinau kur Vilniuje tikrai yra DEGUONIES KOKTEILIŲ - VCUP'e (centrinėje universalinėje pard.) antrająme aukšte , stovi toks bariukas prie pat eskalatoriaus. Ragavau, žiauriai skanūs,ypač vyšnių ir juodųjų serbentų.
eleonora'
taip,yra ir Vilniuje, as mačiau VCUP'e ,antrąjame aukšte deguonies bariukas yra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.