Aš bandžiau kai laukiausi tai galiu pasakyti super dalykas ir mamytei ir vaikučiui pilvelyje, nes vaikutis gauna daug gerų medžiagų ir deguonies, kai mama valgo tą kokteilį
QUOTE(neriukas @ 2007 05 09, 20:39) na tai blogai, va tuoj papasakosiu ir eik ieškot kur gamina juos o jei rimtai, tai reikia klausti savo gydytojos, kur pas jus mieste galima pavalgyti tų kokteilių, jie ypač gerai vaikeliui, kuris tik vystosi, auga jūsų pilvuke Jis daromas: kiaušinis+apelsinių sultys+deguonis ruošiamas būtėn poliklinikose na gydymo įstaigose, tai reiki klausti savo gin.kur pas jus daro. Žinok tikrai super dalykas
Dalykas tikrai super!!!!
Mano sese siuo metu lukiasi, tai kai atvykstai klp visas dienas varom i akropolio deguonies bara. jos augantis pilvelyje gyventojas kai kaune atidarinejo akropoli tai tikejosi, kad ir ten bus, bet nera...
o Vilniuj yra siu kokteiliu?
yra ir Vilniuje. Akropolyje, eurovaistineje
Tai norit pasakyt, kad i sita kokteili ieina zalias kiausinis???
bet deguonies kokteiliai buna ir su arbata, be jokiu kiausiniu
na ir įdomus dalykas
ten istikruju nieko nedaro paprasta vaisine arbata kuria duoda per specialius indelius gerti kur burbuliuoja deguonis
o kurioj vietoj klaipedos akropolyje juos daro?
noriu pabandyt
SUPER dalykas. Juos daro Akropolio euro vaistinėj. Kai laukiausi, savaitėj kartą eidavau kvėpuot. Pati labai gerai jaučiausi, lengvai gimdžiau (pirmą kartą LABAI sunkiai). Mažylis gimė jau nebe mažylis, o kaip vieno mėnesio - 4,6 kg ir 58 cm. Net pati gydytoja stebėjos, kur jis toks tilpo, o juk nebuvau nei stora, nei pilvas didelis.
QUOTE(skriba @ 2007 05 27, 21:51) SUPER dalykas. Juos daro Akropolio euro vaistinėj. Kai laukiausi, savaitėj kartą eidavau kvėpuot. Pati labai gerai jaučiausi, lengvai gimdžiau (pirmą kartą LABAI sunkiai). Mažylis gimė jau nebe mažylis, o kaip vieno mėnesio - 4,6 kg ir 58 cm. Net pati gydytoja stebėjos, kur jis toks tilpo, o juk nebuvau nei stora, nei pilvas didelis. na tai jau garantuotai susigundziau.leksiu ragaut to kokteiliuko
Kai buvau 3-iam menesi, tai irgi geriau Druskininkuose "Egles gydyklose", labai linksmas ir juokingas potyris
Aš sergu astma, tai pulmonologų klausiau ar galėčiau gert, bet jie neleido
Sako, kad ten kažkas nesidezinfekuoja, todėl galima prisikvėpuoti anksčiau tą kokteilį gėrusių žmonių "zarazų" Su žaliu kiaušiniu nei
vaziuosiu i kauno akopoli ieskot.geras pirma karta girdziu apie toki.o man kaip tik oro truksta ir siaip silpna
QUOTE(Rasma @ 2008 05 01, 21:13) Aš sergu astma, tai pulmonologų klausiau ar galėčiau gert, bet jie neleido Sanatorijoje man teko matyti kaip plauna tuos antgalius nuo tu kokteiliu O kai laukiausi tai buvo man gine israsiusi net tu kokteiliu Bet ejau Klaipedoje i poliklinika kur yra netoli tilto, netoliMeridiano TAi ten visai kitas vaizdelis Siaip sie kokteiliai tikrai nepakenks
As buvau issipirkusi penkis deguonies kokteilius Klp 3 poliklinikoj
Nostabus dalykas: energija po jo verziasi pro ausis. Geriu Kaipedos 3 pol. po baseino, tai super. Nesuprantu tu, kurios kazka apie kiausinius kalba. Dabartiniai kokteiliai visai net negeriami, o kabinami saukstu: paduoda lekstej kalna putu. Skonis - obuoliu, jokiu kiausiniu isvis nesijaucia. Dziaugiuos, nes hemoglobinas mano tik 114. Tikiuos, pakelsiu. Kai isgersiu visus 10, eisiu krauja pasitikrint, paziuresiu kiek cia tiesos. Bet skirtumas toks(jei ne sutapimas): vaikelis zymiai ramesnis pasidaro, gal guli ir kaifuoja, nes siaip tai hiperis
Ir as geriau, kai oro pritrukdavo. Tai iskart atsigauni.
Gal žinot kaip tuos kokteilius pasigamint namų sąlygom?
Noreciau pabandyti. Tik toki kur be zaliu kiausiniu. Kaip mamytes gali gerti zalius kiausinius net nepagalvodamos apie salmonelioze? Nenescia negerciau, o dabar tai isvis be kalbu...
Laba diena,
sudomino mane tie kokteiliai. Kas ragavo tokį kokteilį Akropolio Eurovaistinėje Vilniuje? kokia kaina jo? o kur dar galima Vilniuje tokį paragauti?
As tamsuole isvis apie toki dalyka pirmakart girdziu
QUOTE(labailabai @ 2008 05 10, 10:29) Nostabus dalykas: energija po jo verziasi pro ausis. Geriu Kaipedos 3 pol. po baseino, tai super. Nesuprantu tu, kurios kazka apie kiausinius kalba. Dabartiniai kokteiliai visai net negeriami, o kabinami saukstu: paduoda lekstej kalna putu. Skonis - obuoliu, jokiu kiausiniu isvis nesijaucia. Dziaugiuos, nes hemoglobinas mano tik 114. Tikiuos, pakelsiu. Kai isgersiu visus 10, eisiu krauja pasitikrint, paziuresiu kiek cia tiesos. Bet skirtumas toks(jei ne sutapimas): vaikelis zymiai ramesnis pasidaro, gal guli ir kaifuoja, nes siaip tai hiperis O as viena karta pabandziau ta kokteili, kur sauksteliu valgyt reikia 3 poliklinikoj (plauciu uzdegimu sirgau, tai paskyre), tai pradejau springt nuo tu putu, asaros upeliais bego, tai ir nesugebejau jo suvalgyt O hemoglobino su deguonim nepakelsi, atvirsciai jis dideja, kai aplinkoj truksta deguonies, pvz. aukstai kalnuose...
Kai nešiojau pirmą sūnų, tai eidavau valgyt kokteilių į moterų konsultaciją Klaipėdoje, nes turėjau problemų su gimdos dažnų susitraukinėjimų. Gulėjau ligoninėje, ten taip pat duodavo prieš pietus kiekviną dieną. Man jie skanūs ir manau, kad verta pasinaudoti galimybę juos paragauti. Dabar laukuosi antro vaikelio ir tikrai pasidomėsiu, kur galėčiau jų paskanauti
Merginos, gal kuri zinote,o kur Kaune galima isigyti siu deguonies kokteliu?
geras, pirma karta girdziu toki dalyka
reikes paklausti gines
Vartojau tuos deguonies kokteilius abiejų nėštumų metu. Lankiau užsiėmimus kelis kartus per savaitę ir ten duodavo tuos kokteilius. Didelio ir ypatingo poveikio nejaučiau, bet gydytoja sakė, jog jie naudingi ne tik mamytei, bet ir vaikeliui. Skonis tų kokteilių malonus- tiesiog kabini šaukšteliu putų kalną ir mėgaujiesi.
QUOTE(Svajūnė @ 2009 04 30, 16:19) Vartojau tuos deguonies kokteilius abiejų nėštumų metu. Lankiau užsiėmimus kelis kartus per savaitę ir ten duodavo tuos kokteilius. Didelio ir ypatingo poveikio nejaučiau, bet gydytoja sakė, jog jie naudingi ne tik mamytei, bet ir vaikeliui. Skonis tų kokteilių malonus- tiesiog kabini šaukšteliu putų kalną ir mėgaujiesi. o kokiame mieste lankei uzsiemimus?
As esu Airijoj ir nemanau, kad cia tokiu kokteiliu yra.
Vakar savo gydytojos paklausiau del deguonies kokteiliu, -tai ji pasake, kad man niekam nereikia, ji juos skria nestukem tik tam tikrais atvejais (kazka del placentos negerumu..) tai likau nesuzinos kur Kaune galima isigyti. Primygtinai nereikalavau pasakyti, bet vistiek noriu pabandyti..
Papildyta: QUOTE(langolf @ 2009 04 30, 18:20) As esu Airijoj ir nemanau, kad cia tokiu kokteiliu yra. Vilniuje ir Klaipedoje gamina deguonies koktelius. Vilniuje - Akropolyje, o Klaipedoje - Eurovaistineje. QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 11, 09:38) nera uz ka;) as pati netolies gyvenu, vis zadu nulekt bet taip ir neprisiruosiu Paciai labai smalsu isbandyt Si ryt paskambinau i deguonies vaistine Kaune, Luksio g., ir paklausiau ar gamina deguonies kokteilius, tai atsake, kad siuo metu - ne, bet ateityje tikrai bus.
Kazin, o kokia ju kaina mazdaug?
Katik skambinau į deguonies vaistinę Kaune, tai sakė, kad tokio kaip deguonies baro neturi, bet parduodamas skystas deguonis ir priedai, ir tada tą kokteilį galima pasidaryti namuose. Važiuosim šiandien su vyru pirkt
Vilniuje "Akropolyje" niekur deguones kokteiliu neradau. Anksciau sake Eurovaistineje buvo, bet dabar ne
As siandien ragavau ta kokteili, ji man pasiule mano ginekoloige Klaipedoje, trecioje poliklinikoje, tai sumokejau 25lt. ir dar reikes eit kazkiek kartu. ji padare is obuoliu sulciu, bet man nepatiko
Žinau kur Vilniuje tikrai yra DEGUONIES KOKTEILIŲ - VCUP'e (centrinėje universalinėje pard.) antrająme aukšte , stovi toks bariukas prie pat eskalatoriaus. Ragavau, žiauriai skanūs,ypač vyšnių ir juodųjų serbentų.
taip,yra ir Vilniuje, as mačiau VCUP'e ,antrąjame aukšte deguonies bariukas yra.
|