Gal kas susiduret su sia problema.Ar bandet gerti vaistus. Dabar kiek daug ju reklamuoja. Ryte dar nieko, bet tik ka uzvalgau, pilvas op ir issprogsta.Pati jauciuosi labai blogai.
Tai kamuoja ir mane. Isbandziau ir espumisan, ir pepermint kapsules - efektas vos vos, o nuo peppermint padidejo apetitas ir pilvas dar labiau issipute. Nezinau, issityriau visa virskinamaji trakta, viskas tvarkoje, gydytojai sako, reikia dieta sureguliuoti ir maziau stresuoti... Na, atostogu metu si problema gal ir apmazeja...
man nustatyta diagnoze- storosios zarnos dirglumo sindromas- zarnyno neuroze dar kitaip
vaistai-espumizan, spasmomen ir laxotanil
Sveikutes,
Pas mane taip pat buvo dirglios zarnos sindromas, siaubingai pute pilva, uzkietejo viduriai, jauciau sunkuma pilve ir t.t., jauciausi kaip nescia... Zodziu gyde mane visokiausiais vaistais apie metus laiko ir niekas nepadejo! Pradejau vartoti Tibeto pieniska grybuka ir viskas susitvarke! Nuo viduriu uzkietejimo, pilvo putimo labai gerai padeda tas grybukas.Apie ji galita pasiskaityti skyrelyje "Tibeto grybas".
Mane irgi vargino vidurių pūtimas. Kai darė kolonoskopiją, pirmiausia paklausė, ar bebūsiu labai jautri, nes žarnynas jautrus ir dirglus, jei jautrus ir dirglus pats žmogus. Tad, manau, pirmiausia reikia susitvarkyti nervų sistemą. Na, o tie visi ESPUMISAN - tai tik profilaktikai, o ne gydymui. Kaip mano šeimos gydytoja sakė: eini į svečius, jauti, kad turėsi nepatogumą ar kokį diskomfortą dėl "išpampusių" vidurių, ir išgeri porą kapsulių...
Tikra tiesa, kad Espumisan ne gydymui. Aš ir esu apturėjusi dirgliosios žarnos sindromą, tik per tą kvailą medicinos sistemą niekaip negaliu prisiregistruoti pas gastreontorologą ir pasidaryti tyrimų, nes įtariu, kad ti dar ne viskas...
QUOTE(Monada @ 2005 04 19, 15:19) Vidurių pūtimas ir man nemaža diskomforto sukėlė. Ir dar garsus gurguliavimas. Kartais pilvas taip sugurgėdavo, kad mano mergučė garsiai paklausdavo: "O kas čia paperdė?" Nors tuo metu labai streikavo skydliaukė, nenorėjau visko versti jai. O nervai tuo metu buvo! Tad pasidariau daug įvairių nemalonių tyrimų: ir kreidos "pumpavimą" į užpakalį rentgeno nuotraukai, ir kolonoskopiją. Ir... nieko man nerado, išskyrus dirglų žarnyną. Net ne dirgliosios žarnos sindromą.
Mielosios mamytes ir ne tik mamytes, siulyciau jums isigyti pieniska Tibeto grybuka ir siu baisiu nemalonumu tikrai neliks:) Galiu tai patvirtinti is savo pacios patirties. Man baisiausiai pute vidurius, buvo uzkieteje viduriai, pilvas pastoviai gurguliavo, burbuliavo, raugedavau be perstojo, pilvas visada buvo issiputes, tik truputi pavalgydavau ir is karto toks jausmas, kad buciau prisivalgiusi iki begalybes, zodziu- baisus dalykas, niekam to nepalinkeciau:) Nieko nesinorejo, nuotaika buvo baisi.Gydytojai gyde metus laiko, padare visus imanomus tyrimus, nustate, kad pas mane dirglus zarnynas, gyde gyde ir nieko neisgyde!
Pradejau pati gerti pieniska Tibeto grybuka (kefyriuka) ir visos sios nesamones pasibaige! Dabar esu sveika ir dziaugiuosi gyvenimu:)!
Skaidre, parašyk kiek tas Tibeto stebuklas kainuoja ir kur galima įsigyti. O kiek laiko tu jį naudojai? Ar pastoviai geri?
Skyrelyje "Tibeto grybas" as esu parasiusi savo e-maila, parasykite man ir galesite atvaziuoti jo pasiimti, jei esate is Vilniaus. As jo neparduodu, o dovanoju:) As ji geriu daugiau nei metus, bet viskas susitvarke gana senai, bet vistiek toliau geriu, nes man jis patinka ir jauciuosi gerai. Jis, aplamai, jaunina organizma, letina senejima, gerina nuotaika, ji galima vartoti vietoj paprasto kefyro, tik jis yra zymiai geresnis ir sveikesnis, nes jame yra 100% geruju, gyvuju bifido bakteriju.
QUOTE(SKAIDRE @ 2005 04 21, 10:33) Skyrelyje "Tibeto grybas" as esu parasiusi savo e-maila, parasykite man ir galesite atvaziuoti jo pasiimti, jei esate is Vilniaus. As jo neparduodu, o dovanoju:) As ji geriu daugiau nei metus, bet viskas susitvarke gana senai, bet vistiek toliau geriu, nes man jis patinka ir jauciuosi gerai. Jis, aplamai, jaunina organizma, letina senejima, gerina nuotaika, ji galima vartoti vietoj paprasto kefyro, tik jis yra zymiai geresnis ir sveikesnis, nes jame yra 100% geruju, gyvuju bifido bakteriju. aš esu Kaune...
Aciū Skaidrei už Tibeto grybuką
Sveikos merginos,norejau ir as pasiguosti sia tema
nuo putimo padeda pipirmetes ir kmynu arbata,naturalus jogurtas o tau Kamille stiprybes,net nezinau kaip padeti
+ gera nuotaika bus tau i nauda, beje, isigyk ta Tibeto grybuka, manau mamytes padovanos, kurios turi Tiesa, gal čia ir nerviškai. Aš kitą kartą net save pagaunu, kad kai nuvarau į parduotuvę, tai pilvą raižo, rodos tuoj sprogsiu. Kai išeinu iš parduotuvės, viskas tuom ir baigias. Bet vistiek, NORIU TIBETO GRYBO.
Sveikutes.Aciu panelytei kuri man taip graziai parase
QUOTE(Kamille @ 2005 06 07, 13:33) Sveikutes.Aciu panelytei kuri man taip graziai parase DIAGNOZĖ BAUGINANTI. NEGALIU PAKELTI TOS MINTIES KAD REIKĖS EITI TIRTIS ŽARNYNĄ, AR DAR KOKIŲ ĮDOMESNIŲ TYRIMŲ DARYTIS. O NUO KO TAS SINDROMAS ATSIRANDA, KO TRŪKSTA ŽARNYNUI, KAIP NUSTATO?
Oi patikek,gulejau 2 savaites lygoninei ir po kekvieno tyrimo asarele nubegdavo
Mane dar šiandien apšvietė, kad gal trūksta skrandyje fermentų. Nes tuolete plaukioja, labai atsiprašau už tokius žodžius, nesuvirškintas maistas.
Sveikutes
Sveikos.
paskaitinejau jusu pasakojimus ir nutariau parasyti, nes neseniai ir man panasiai viskas darosi
Skaiciau, kad nuo sios problemos padeda svelnus pilvo masazas (galima masazuoti su sepeciu) pagal laikrodzio rodykle. Kadangi manes tai nekamuoja, tai nebandziau, bet gal padetu
Mane sita problemyte kamuoja pries menesines, kazin ar tai sutapimas ar kazkas ten susije.
QUOTE(^^liutuke @ 2005 09 05, 20:28) paskaitinejau jusu pasakojimus ir nutariau parasyti, nes neseniai ir man panasiai viskas darosi O aš vis dar gyvenu su šia problema. Neskaitant kad rijų visokius papildus. Ir tikrai pasakysiu kad bent jau man tai nerviškai.
Na man ši problema išsisprendė pakoregavus mitybą: mėsą valgant tik su daržovėm(nevalgyt mėsos su duona,bulvėm),atsisakiau pieno(varškė,sūris tinka),obuolių,mažiau kavos ir poveikis
...mane irgi panasios problemos kamuoja del viduriu putimo
Reikes paskaitineti apie ta Tibeto gryba ir pabandyti isigyti..Norisi gerai jaustis Atrodo ir maista bandau derinti ir neprisivalgyti bet deja Bet dabar bandau sudelioti visa situacija ir is tikruju pilvo negalivimai pasiresikia kai labiau nervuojuosi...Gal tai tikrai susije? Anksciau man visada skrnadi mausdavo kai susinervindavau..o gal dabar i vidurius persimete ?!
Prasau padekite, neradau informacijos apie Tibeto gryba..Kur ieskoti viso aprasymo ir kaip ji isigyti?
Čia rasyte daug įvairiu receptu ir apie ,,Tibeto'' grybą ir apie ,,arbatinį'' grybą nusipirkit knygą Mindaugo Papečkio ,,Gydomieji gėrimai '' spausk čia: -http://www.patogupirkti.lt/book/book.asp?isbn=9986-578-16-7 QUOTE(Marinčik @ 2005 10 21, 15:05) Čia rasyte daug įvairiu receptu ir apie ,,Tibeto'' grybą ir apie ,,arbatinį'' grybą nusipirkit knygą Mindaugo Papečkio ,,Gydomieji gėrimai '' spausk čia: -http://www.patogupirkti.lt/book/book.asp?isbn=9986-578-16-7 Tai kas is to aprasymo, jeigu grybo neimanoma gauti, va cia problema, kad kaune kiek klausiu niekas neturi.
sveikutes paneles as taip manau kad ir man tas pats sitas britkus sindromas tik man pilvo skausmu nera,gurguliavimas baisinis pilve ir atrodo pastoviai toks jausmas kad noriu tustintis
norejau paklaust gal atradot koki gydyma geriu papildus ,lepikoly tai kazkiek padeda . o sergu tai nuo vasaros
Neskaičiau visos temos, bet noriu pasakyti, kad man vaistas Nr.1 nuo pūtimo - Espumisan
QUOTE Neskaičiau visos temos, bet noriu pasakyti, kad man vaistas Nr.1 nuo pūtimo - Espumisan nezinau man espumizan tai tik nuo putimo o visa kita man nepraveina dar kazkiek lepikolis padeda
sveikutės, mane irgi vargina šitokie simptomai, na greit jau bus metai, baigiu išprotėti. Gydytojas nustatė gastrozefaginį refliuksą t.y. kai maistas grįžta atgal į stemplę ir ją degina, bet čia tas dar nieko būtų jei ne tas dar dirgliosios žarnos sindromas, pastoviai pilvas burbuliuoja, paskauda ir t.t. perskaičiau viską ką buvo įmanoma rasti internete apie tai, bandžiau gerti vaistus spazmomeną, lexotanilį, sėlenas valgyti ir niekas nepadėjo, nusviro rankos, nebežinau kas dar galėtų padėti. Ką dar galėtumėte pasiūlyti?
Papildyta: sveikutės, mane irgi vargina šitokie simptomai, na greit jau bus metai, baigiu išprotėti. Gydytojas nustatė gastrozefaginį refliuksą t.y. kai maistas grįžta atgal į stemplę ir ją degina, bet čia tas dar nieko būtų jei ne tas dar dirgliosios žarnos sindromas, pastoviai pilvas burbuliuoja, paskauda ir t.t. perskaičiau viską ką buvo įmanoma rasti internete apie tai, bandžiau gerti vaistus spazmomeną, lexotanilį, sėlenas valgyti ir niekas nepadėjo, nusviro rankos, nebežinau kas dar galėtų padėti. Ką dar galėtumėte pasiūlyti?
Jauciu, kad isitaisiau panasia beda. Labai nervas ima - itarineju sau visokias baisias ligas, o dar labiau bijau eit pas gydytojus
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 04 08, 10:13) Jau antra savaite sitaip. Ar jums buvo kazkas panasaus? Ir realiai kuo patartumet gydytis, isskyrus espumisan? Pas mane tai amžinai nesibaigianti problema...jau rašiau temos pradžioje. Nu dar pas gydytojus tai neprisiverčiu nukeliaut...nu gėda. Bandysiu vaistų įsigyt šiuos
oi kaip man dabar pučia vidurius tuoj išprotėsiu,kavos išgeriau ir pi....,senai taip nebuvo koks skausmas atrodo kad vidui peiliai,o pilvas išsiputes kaip pas nėščia
as pasiulyciau derinti mityba, ir tokios bedos baigsis. As jau pora savaiciu ta darau ir jokio pilvuko putimo nebera
QUOTE(AGFA @ 2006 04 10, 10:49) Reiks ir man pabandyti, tik kazin, ar nebus labai brangus?
O ka jus vadinat putimu?
QUOTE(agniukutis @ 2006 04 11, 18:00) O ka jus vadinat putimu? Kai išsipučia,kai skausmas iš vidaus liktais peiliais rėžia, labai skausmingai,atrodo kas sedet negali,kai bezdi ,tai džiaukis ,kad bezdi reiškia nepučia,išeina dujos. o KAI PUČIA DUJOS KAUPIASI |