Norejau pasiteirauti gal kuri zinot kur galima Vilniuj uzsakyti vaikiskus tortus,ta prasme kad butu ar tai masinyte-tortas,ar dar kas nors....arteja dukters ir sunaus gimtadieniai ir noreciau ka nors idomesnio sugalvot
kiek zinau, reik katalogu ieskot dideliuose prekybos centruose (Maximoj ne vienoj esu maciusi - konditerijos skyriuje), bet ten bus su antkainiu.
Galima uzsakyti tiesiai pas gamintoja. Pvz, Pilaiteje yra "Mazoji Ragaine" (H.Radzivilovienes (berods) individuali imone), jie patys gamina ir isvezioja i daugeli parduotuviu. Dar viena prekybos taska turi prie M.Mazvydo bibliotekos (salia "Aladino"), galima uzsakyt ir ten. Tai bus galima pasirinkt ir is ko ta torta pagaminti (ar sotesni, ar "lengvesni"). Galima prekybos centruose ant dezuciu etikeciu paskaityti, kas gamina. O paskui ir telefona susirasti. QUOTE(Laiza @ 2005 01 05, 15:22) kiek zinau, reik katalogu ieskot dideliuose prekybos centruose (Maximoj ne vienoj esu maciusi - konditerijos skyriuje), bet ten bus su antkainiu. Galima uzsakyti tiesiai pas gamintoja. Pvz, Pilaiteje yra "Mazoji Ragaine" (H.Radzivilovienes (berods) individuali imone), jie patys gamina ir isvezioja i daugeli parduotuviu. Dar viena prekybos taska turi prie M.Mazvydo bibliotekos (salia "Aladino"), galima uzsakyt ir ten. Tai bus galima pasirinkt ir is ko ta torta pagaminti (ar sotesni, ar "lengvesni"). Galima prekybos centruose ant dezuciu etikeciu paskaityti, kas gamina. O paskui ir telefona susirasti. as gyvenu pilaitej,pernai sunui uzsakinejau torta mazojoj ragainej
Tikrai isbandyta ir isgirta "Cukraine", ji yra adresu Fabijoniskiu g. 2 tame graziame oranziniame daugiabutyje
Padaro labai graziu formu ir labai gero skonio tortukus O ir vestuviniai, bei vaikams labai grazus ir skanus...
Ragaineje esu maciusi kelis uzsakytus spec formos tortus. Buvo tikrai labai ispudinga "knyga" ir "zuvis". Matyt, tiesiog reik pasiklaust ir uzsakyt.
Ar jūs perkat tortus metų laiko mažyliams??? Argi yra ir tokiems sukurti tortai???
Mes irgi perkam Cukrainej Fabijoniskese
Ten "Bijolos" tortai. Zinau dar yra Pylimo gatvej
Kiek atsimenu (bent pries metus
Na va uzsakem Bijoloj dukros gimtadieniui torta
Taigi pasidalinsiu naujausia informacija Prie kai kuriu uzsakomuju tortu yra parasyta +5 lt Daugiau moki tik uz torta, pvz. uzsisakem Geneli 2,5 kg, padarys aitvara (toki issirinko dukryte
Gal kas turite naujausios informacijos, kas gražiai pagamina tortus Vilniuje. Labiausiai domintų kulinarių sugebėjimas perkelti piešinį ant torto. Torto skonis irgi ne paskutinėje vietoje. Išsirinkom tokį tortą, bet kiek mačiau pvz. Mažojoje Ragainėje, jos ten ranka perpiešia, o turėtų būti kažkoks tobulesnis būdas, kad tiksliau perkeltų piešinį. Pvz.:
![]() Super. Iš viso labai gražių idėjų tortams yra čia
Užsakiau Bioloj Genelį.Tai 1kg. kainuoja 18lt. su centais, plius 5lt. už kg. kainuoja torto formą ir kaip nori apipavidalint
Už veidrodinį padėklą ima 20lt. užstatą
Pati atsakysiu į savo klausimus. Biola pagamintų mano norimą tortą, perkeltų piešinį, bet užsakyti reikia prieš 2 savaites, ne vėliau.
SVEIKOS MAMYTĖS , GAL KAS ŽINOT KUR KAUNE GALIMA UŽSISAKYTI FOTO TORTĄ?KIEK KAINUOJA IR PRIEŠ KIEK LAIKO REIKIA UŽSAKYTI?AR REIKIA PRISTATYTI NUOTRAUKĄ? GAL GALIMA IŠ DISKO?
fotofabrikas.lt daro
Daro Biola Vilniuje. Užsakyti reikia prieš 2 savaites
sveiki,labai prasau man padeti jau labai senai ieskau kur kaune rasti konditerija ku gaminami tortai,bet vietoj papuosimo daro nuotraukas (vaiko ar seimos)..gal zinote kur ji yra??drauge buvo radusi,bet pamirso adresa.aciu uz pagalba
QUOTE(smėliukė @ 2006 08 28, 12:00) Arteja mazosios gimtadienis... Ir susiduriau su problemele - kur uzsakyti pati graziausia ir skaniausia gimtadienio atributa - TORTA? Kiek pamenu pas Jus Kaune firma "Alkava" skanius tortus gamina...
Kiek teko susidurti-man visai patiko Gulbinienės tortai
Man taip pat patinka Gulbinienes tortai.
O kurie is Gulbinienes? As valgiau Persika ir Surio, tai abu nelabai... Nu Margenis dar... Visu neisragausi, koks skanesnis?
labas brangiosios,o as visada uzsisakau is Prienu tortus ten tai skanumelis ir grazumelis.
As visad uzsisakau tortus is Gulbinienes parduotuviu.Skanus;senuoliukas,vysniukas,smalizius,persikinis.
Visada perku Gulbinienės firmoj kankorėžinį tortą,skonis
man skaniausi ALKAVOS tortai...
...sunui jau ketvira gimtadieni uzsakom is ten...ir padaro forma kokia tik nori...pirmais metais darem masinaraudona-vabala.po to traktoriu zalia toki
Kaip ten sakoma, del skonio nesiginciajama - man tai Alkavos visai nepatinka, o seip tai vestuvems pirkom is "Jukna ir ko" buvo labai skanus ir teko kelis kartus pirkti "Biola" firmos tortus buvo liuks
nezinau ar yra Kaune bet Vilniuje labai skanius tortus ir pyragus kepa Mazoji Ragane, ir kainos mazesnes ir tikrai sviezus kepiniai, ko nepasakysi apie prekybos cetruose esancius
Mazoji Ragaine
Noriu padaryti tokia staigmenele ,padovnuoti torta-masinele(Jis eina is proto del masinu).tai va gal zinote kur galima butu uzsakyti toki torta(na kad padarytu torta-masinele ar dar ka nors ).??
Jai Vilniuj gyveni . Mes buvom užsakę kalvarijų turguj kur paviljonai džipą išęjo pusantro kilo . Labai gražus buvo sumokėjom 37 litus .
QUOTE(Rikku @ 2006 11 05, 20:04) Noriu padaryti tokia staigmenele ,padovnuoti torta-masinele(Jis eina is proto del masinu).tai va gal zinote kur galima butu uzsakyti toki torta(na kad padarytu torta-masinele ar dar ka nors ).?? Mašinėles ir ką tik nori kepa ir padaro Bijola. Labai gražūs būna ir skanūs. Vilniuje yra trys firminės parduotuvės: Fabijoniškėse, Fabijoniškių gatvėj, oranžiniam name naujos satytbos( Fabijoniškių 2 atrodo), cukrainė lyg tai vadinasi. Kita parduotuvė- prie Ukmergės 282 Maximos, lygiAGRETI GATEVELĖ Ukmergės gatvei, geltona tokia iškaba matosi nuo Maximos. O trečia parduotuvė kažkur Pylimo ar Vokiečių gatvėj. pati dariau mašiną savo krikštasūniui.
Kaune "nestandartinius" tortus gamina :
Virginijos saldumynai. KAUNE: Vilniaus g. 56 / Nemuno g. 34, Tel.: 8 37 209102 Gedimino g. 33, Tel.: 8 37 202214 T. Masiulio g. 2, Tel.: 8 37 370802 Juozapavičiaus 56, Tel.: 8 37 340017 Šilainių turgus, prekybinis namelis 9/3 CECHAS: Perlojos g. 31, LT - 3000 Kaunas, Tel.: 8 37 346506, 8 37 346211, Faks.: 8 37 346277, (cia galima mergvakariui arba bernvakariui uzsisakyti visokiu "anatominiu" formu "Bijola" Kaunas Kovo 11- osios g. 67A Tel. (8~37) 314170 (8 ~37) 337033 Faks. (8~37) 337035 Parduotuvės (8~37) 337034 Darbo laikas I 8.00- 19.00 val , II-VI 8.00-20.00 val , VII 9.00-18.00val V.Lašo g. 2 / Eivenių g. 21 Tel.(8~37) 795917 Darbo laikas I-V 8.30-18.00 val, VI 8.30-15.00 val Juratės gulbinienes įmone. Kaune: Alaušo g. 11 Tel.: (8-37) 337808 Dirbame kasdien 8-20 val. Vytauto pr. 17 Tel. (8-37) 205278 Dirbame kasdien 8-19 val. Draugystės g. 8c (Senukai) Tel.: (8-37) 453332 Dirbame: I-VI: 8-20 val., VII: 9-17 val. QUOTE(leo11 @ 2006 11 06, 14:57) Mes irgi visada uzsakome "Ragaineje" Zinau, kad yra Pilaiteje. Bet mes vaziuojame i ju cecha Vytenio g. Jie turi ir savo tinklapi. Tik dabar adreso neprisimenu. Galima google'e ivesti "mazoji ragaine" ir iskart ismes
Aš visada užsisakinėju Bijoloj, tikrai gražūs ir skanūs tortai.
QUOTE(pupute @ 2007 01 13, 16:31) o pvz jei as noriu ant krikštynų torto - leliuko lopsyje formos Manau padarytų, užsakinėjau tortą krikštynoms, tai padarė ant jo gulintį leliuką ir dar prašiau, kad su vardu būtų. QUOTE(pupute @ 2007 01 13, 17:31) o pvz jei as noriu ant krikštynų torto - leliuko lopsyje formos Manau Bijola tikrai padarytų, kažkas panašaus (jei neklystu) yra ir jų pavyzdinėse nuotraukuose. Man ten skaniausi ir gražiausi tortai - vaikų gimtadieniams tortai tik iš ten. Pabandyk, tikrai nenusivilsi.
o kur klaipedoj kepa skanius ir grazius tortus?
Bet pažiūrėjau, kad Mažosios ragainės Vytenio g. nėra
Noriu savo brangiausiajam užsakyti kokį nors širdelės formos tortą Valentinkės proga, bet... Net neįisivaizduoju, kokią sudėtį užsakinėti... Aš pati tortų kepimuose nenusimanau, e to, net nemėgstu jų, tai net neįsivaizduoju, ką ten užsakinėti... Gal kas patartų, kokius ingridientus pasakyti? Kokie tortai skanūs? (pageidautina, kad būtų su grietinėle)
sveikos tortu megejos
Taip, saknūs tortai Bijolos, J.Gulbinienės, Mažosios ragainės
Bet kas nenorit nusivilti, niekad neužsakykit UAB "Proginiai tortai" Praeitais metais užsakiau pas juos du firminius tortus krikštynoms (sūnelio ir dukterėčios, tą pačią dieną krikštijom), tai visiškas ššš.... QUOTE(Juratikas @ 2007 03 08, 16:01) Taip, saknūs tortai Bijolos, J.Gulbinienės, Mažosios ragainės Bet kas nenorit nusivilti, niekad neužsakykit UAB "Proginiai tortai" Praeitais metais užsakiau pas juos du firminius tortus krikštynoms (sūnelio ir dukterėčios, tą pačią dieną krikštijom), tai visiškas ššš.... UAB 'proginiai tortai" Skroblu 31 , ar dar kokie kiti yra QUOTE(irmulia @ 2006 10 31, 19:34) nezinau ar yra Kaune bet Vilniuje labai skanius tortus ir pyragus kepa Mazoji Ragane, ir kainos mazesnes ir tikrai sviezus kepiniai, ko nepasakysi apie prekybos cetruose esancius Mazoji Ragaine o aš namie kepu ir papuošiu, ir viskas tik iš natūralių produktų be jokių konservantų, puriklių ar emulsiklių mmmm kokie skanūs. mano vaikai jokių pirktinių nevalgo,kad ir gražiausiai išpuošti, neįsiūlysi
kazkas norejo torto su leliuku lopsyje,va ka radau http://www.saldumynai.lt/index.php/progini...noms_su_kudikiu
UAB BIJOLA==
QUOTE(wilmita @ 2006 10 28, 18:49) man skaniausi ALKAVOS tortai... ..o visai nebrangus ir tikrai toks svelnus is skanus yra NAKTELE...ten plonyciai sokoladiniai biskvitai pertepti grietinele...nu pabandykit...labai labai skanu "Naktelė" man pats pats pačiausias QUOTE(Vladislava @ 2007 03 19, 00:21) Dėl skonio nesiginčijama QUOTE(ASSA @ 2007 03 18, 02:41) kazkas norejo torto su leliuku lopsyje,va ka radau http://www.saldumynai.lt/index.php/progini...noms_su_kudikiu jeeeeeeeeeeeeeeeeetau, kai pamačiau tokį grožį
man irgi alkavos
O aš tortus ir šiaip pyragus perku "Mažojoje ragainėje"
QUOTE(SUNO @ 2007 03 29, 00:25) Mes jei kokia proga tortus perkam is Biolos arba Gulbinienes,mums ten skaniausi ir pagal uzsakyma padarys koki nori. Va butent, pvz. pasakiau, kad reikia torto, iskart klausia, kokiai progai. pasakiau, kad teises laistysiu, tai sako, masina ispiesim, ar gerai? sakau P. S. Cia apie Gulbinienes imone kalbu |