Laba diena.Esu labai sunerimusi,todėl prašau patarimo.Savaitgalį turėjome išvykti,todėl 1,3 m vaiką visai parai palikau anytai.Su ja vaikas bendrauja retai,palikome jai pirmą kartą.Grįžusi nebeatpažįstu vaiko.Jis tapo irzlus,kapryzingas,blogai miega,sunku užmigdyti,visiškai neklauso,netgi atvirkščiai,pasakius,kad negalima jis tyčia tai daro
kadangi palyginus dar toks mazas, tai gal tiesiog sutapo?.. Maniskiams, kai sulauke tokio amziaus irgi buvo "oziu" liga ir viska darydavo atvirksciai nei pasakoma, o viesose vietose tokius spektaklius iskeldavo..
QUOTE(Gabe @ 2007 05 10, 20:43) kadangi palyginus dar toks mazas, tai gal tiesiog sutapo?.. Maniskiams, kai sulauke tokio amziaus irgi buvo "oziu" liga ir viska darydavo atvirksciai nei pasakoma, o viesose vietose tokius spektaklius iskeldavo.. Jūs esate visiškai teisi QUOTE(astoldita @ 2007 05 09, 13:07) Ar tai galėtų būti dėl streso,kad palikome su mažai pažįstamu žmogumi,ar dėl to,kad jam anyta viską leido daryti(o taip tikrai buvo),o dabar vėl atsirado žodis negalima?Seniau esu palikusi vaikiuką ir savo mamai ir seseriai,bet nieko panašaus nėra nutikę.Labai prašau patarti ir iš anksto dėkoju Tikrai dėl streso, man su abiem vaikais taip būdavo Kad viską leido daryti, tai nežinau, ar gali turėt įtakos - maniškiai taip pat reaguodavo į griežtoką auklę... Dar ta auklė namo neišėjo, svarbu kad aš parėjau - tai pirmiausia puola daryt, ko negalima Taigi man atrodo, kad tas bus greičiausiai nuo mamos nebuvimo
Pritariu parasiusioms mamoms, irgi galvoju, kad tokio amziaus vaikuciui yra didelis stresas ilgai buti su mazai pazistamu zmogumi, nesvarbu, kad tai mociute.Ypac sunku likus per nakti. Vaikas yra supykes ant mamos, kad ji paliko. Gali buti, kad del to veliau blogai elgiasi. Zinoma, kad jam sunku ir del kitokio mociutes auklejimo stiliaus. Tokios vaiku reakcijos galimos iki mazdaug 5 metu amziaus, veliau issiskyrimas nesukelia tokio didelio streso.
|