vyras per dienu dienas sedi miske,vaikai jo nemato parom as pagalbos visai nesulaukiu-kaip ji nulaikyt namie?patarkit
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 09, 14:31) vyras per dienu dienas sedi miske,vaikai jo nemato parom as pagalbos visai nesulaukiu-kaip ji nulaikyt namie?patarkit nenulaikysit niekaip cia tas pats kas vyras zvejys nebent isvezt ji i didmiesti kur miskai su zverim toli toli siaip tai liudna kai vyras yra bet jo nera QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 09, 16:14) nenulaikysit niekaip cia tas pats kas vyras zvejys nebent isvezt ji i didmiesti kur miskai su zverim toli toli siaip tai liudna kai vyras yra bet jo nera tai va ir sakau kad matyt beviltiska vos pradedu kalba apie tai kad gal jis bent truputi padetu ir neveziuotu i medziokle jis sako kad medziokles i nieka nekeis- siaubas ima QUOTE(Mama liala @ 2007 05 09, 16:26) tai va ir sakau kad matyt beviltiska vos pradedu kalba apie tai kad gal jis bent truputi padetu ir neveziuotu i medziokle jis sako kad medziokles i nieka nekeis- siaubas ima nu tai medziokle jo hobis ar ir darbas dar jei dar ir darbas tai ka cia jau bekeisi? taip uzdirba $ bet siaip tai negerai, man toks ispudis susidaro kad gyveni be vyro ir tau ati jau atsibodo QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 09, 16:29) nu tai medziokle jo hobis ar ir darbas dar jei dar ir darbas tai ka cia jau bekeisi? taip uzdirba $ bet siaip tai negerai, man toks ispudis susidaro kad gyveni be vyro ir tau ati jau atsibodo cia tik hobis bet uztai koks kartais net i darba neina nes tarkim sezono pradzia o uzdirba jis is medziokles visiska 0 tik dar isleidzia mazdau 300 per men. ir zinai tikrai atsibodo man juodai
Medžioklė,žvejyba...hobis...net minčių neturėkit atimt tai iš vyro...liūdna pabaiga besistengiant tai atimti...yra daug blogesnių laisvalaikio praleidimo formų...taip kad nebeverkiam geriau...
QUOTE(GalBut @ 2007 05 09, 18:42) Medžioklė,žvejyba...hobis...net minčių neturėkit atimt tai iš vyro...liūdna pabaiga besistengiant tai atimti...yra daug blogesnių laisvalaikio praleidimo formų...taip kad nebeverkiam geriau... nu bet kai tas hobis uzima visa laisva laika ir ne kiek neskiria jo seimai ir dar tik atnesa nuostolius ir neinama del to i darba - tai jau panasu i ribu perzengima ir atosi kad temos autore tikrai pavargusi nuo to, nu nebent jiem opinigu netruksta o jei truksta ir dar papildomai isleidziama netikslingai, dar du mazi vaikiukai, nu nezinau, man tai butu pravalas ir pykciau baisingai man pirmoj vietoj turi buti seima o tada pagal galimybes ir susitarima visi kiti malonumai tai taip pat stipriai erzina kaip ir vyras alkohilikas kuris namo kartais nebepareina ar dar nezinau koks valkata QUOTE(GalBut @ 2007 05 09, 18:42) Medžioklė,žvejyba...hobis...net minčių neturėkit atimt tai iš vyro...liūdna pabaiga besistengiant tai atimti...yra daug blogesnių laisvalaikio praleidimo formų...taip kad nebeverkiam geriau... gal neteko tau to patirt kai namie nebuna parom,kai is paskutiniu pinigu nuperka pora maisu grudu serniukam,kai pasako kad i drauges gimtadieni nenueisiu nes jis medziokl;e suplanavo kad kai tau 40 temp o jis sedi miske nes reik paziuret kokie zverys kokiu laiku vaiksto-patikek tai kosmaras Papildyta: QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 10, 08:51) nu bet kai tas hobis uzima visa laisva laika ir ne kiek neskiria jo seimai ir dar tik atnesa nuostolius ir neinama del to i darba - tai jau panasu i ribu perzengima ir atosi kad temos autore tikrai pavargusi nuo to, nu nebent jiem opinigu netruksta o jei truksta ir dar papildomai isleidziama netikslingai, dar du mazi vaikiukai, nu nezinau, man tai butu pravalas ir pykciau baisingai man pirmoj vietoj turi buti seima o tada pagal galimybes ir susitarima visi kiti malonumai tai taip pat stipriai erzina kaip ir vyras alkohilikas kuris namo kartais nebepareina ar dar nezinau koks valkata taip pinigeliu truksta ir labai-per 6 santuokos metus mes nebuvom net prie juros,o jei bent po 100 is tu 300 padetu ne zverym tai manau kad galetumem kazkur isvaziuot taip pinigeliu truksta ir labai-per 6 santuokos metus mes nebuvom net prie juros,o jei bent po 100 is tu 300 padetu ne zverym tai manau kad galetumem kazkur isvaziuot [/quote] nu tada tai jau tikrai nesamone tada tegu eina ir gyvena sau miske su vilkais ir sernais kazkoks tikrai stuobrys uzkietejes o kaip jis darydavo dar pries santuoka? nes taip kaip tu aprasei kas vyksta tai tikrai nepakeliama ir moraliskai ir finansiskai (kaip suprantu) a kas butu jei jam paskelbtum ultimatuma? ar kalbejotes apie sia problema?
[quote=mama_gulbe,2007 05 10, 11:15]
taip pinigeliu truksta ir labai-per 6 santuokos metus mes nebuvom net prie juros,o jei bent po 100 is tu 300 padetu ne zverym tai manau kad galetumem kazkur isvaziuot [/quote] nu tada tai jau tikrai nesamone tada tegu eina ir gyvena sau miske su vilkais ir sernais kazkoks tikrai stuobrys uzkietejes o kaip jis darydavo dar pries santuoka? nes taip kaip tu aprasei kas vyksta tai tikrai nepakeliama ir moraliskai ir finansiskai (kaip suprantu) a kas butu jei jam paskelbtum ultimatuma? ar kalbejotes apie sia problema? [/quote] bandziau kalbet ir ultimatuma daviau bet isreze kad medziokle jam svarbiausia [/quote] bandziau kalbet ir ultimatuma daviau bet isreze kad medziokle jam svarbiausia [/quote] nu tada pasaulio pabaiga a jei pabandytum kokiai savaitei pagyvent pas tevus ar dar kur? nu nezinau kokia pas jum situacija? ar tu pati dirbanti ir tt...gal net galvoji apie skyrybas? nes jis kaip suprantu nieko aplink daugiau nemato tik sernai sernai ir miskai
[quote=mama_gulbe,2007 05 10, 13:28]
[/quote] bandziau kalbet ir ultimatuma daviau bet isreze kad medziokle jam svarbiausia [/quote] nu tada pasaulio pabaiga a jei pabandytum kokiai savaitei pagyvent pas tevus ar dar kur? nu nezinau kokia pas jum situacija? ar tu pati dirbanti ir tt...gal net galvoji apie skyrybas? nes jis kaip suprantu nieko aplink daugiau nemato tik sernai sernai ir miskai [/quote] buvau isejus menesiui na atsliauze keliais pazadejo kad bus kitaip ir buvo-SAVAITE-o tada vel is naujo
[/quote]
buvau isejus menesiui na atsliauze keliais pazadejo kad bus kitaip ir buvo-SAVAITE-o tada vel is naujo [/quote] tai nerimti buvo kjo pazadai:( o jei nenori del jo hobio seimos ardyt, tada manau taip gyvensit dar 10 metu kol vistiek neapsikentus paliksi ji ir dar plius pora vaiku turesi nesiulau aisku skirtis bet tiesiog ivesti kokias nors taisykles, kad pvz kas antra savaitgali medzioja ir kas antra buna su seima kad islaidas medziojimui sumazina, nes vaikam visko reikia, o tas viskas kainuoja
[quote=mama_gulbe,2007 05 10, 14:07]
[/quote] buvau isejus menesiui na atsliauze keliais pazadejo kad bus kitaip ir buvo-SAVAITE-o tada vel is naujo [/quote] tai nerimti buvo kjo pazadai:( o jei nenori del jo hobio seimos ardyt, tada manau taip gyvensit dar 10 metu kol vistiek neapsikentus paliksi ji ir dar plius pora vaiku turesi nesiulau aisku skirtis bet tiesiog ivesti kokias nors taisykles, kad pvz kas antra savaitgali medzioja ir kas antra buna su seima kad islaidas medziojimui sumazina, nes vaikam visko reikia, o tas viskas kainuoja [/quote] 2 vaikai jau db yra [/quote] 2 vaikai jau db yra [/quote] kasdien? tai turetu dau zveriu primedziot ir mesos pirkt nereikia ir parduot galima ir biznis geras butu a tu dirbi? kokio amziaus vaikuciai? kaip jie i tai reaguoja kai tecio nemato?
[quote=mama_gulbe,2007 05 10, 14:34]
[/quote] 2 vaikai jau db yra [/quote] kasdien? tai turetu dau zveriu primedziot ir mesos pirkt nereikia ir parduot galima ir biznis geras butu a tu dirbi? kokio amziaus vaikuciai? kaip jie i tai reaguoja kai tecio nemato? [/quote] aha turetu but mesos bet ner
Na matau tema čia jau ne apie hobį...medžioklę,žvejybą...čia jau kalba apie santykius šeimoje...iš kitos pusės,kaip paklaustų Medinis...kas tamstai būtų arčiau širdies>ar kad vyras medžioja šernus,ar kas vakarą bandytų naują mergaitę nušaut?...o gal geriau išgertų,atsipalaiduotų kasdien?...
QUOTE(GalBut @ 2007 05 10, 15:04) Na matau tema čia jau ne apie hobį...medžioklę,žvejybą...čia jau kalba apie santykius šeimoje...iš kitos pusės,kaip paklaustų Medinis...kas tamstai būtų arčiau širdies>ar kad vyras medžioja šernus,ar kas vakarą bandytų naują mergaitę nušaut?...o gal geriau išgertų,atsipalaiduotų kasdien?... juk patarimo ir prasiau kaip sulaikyt o ne apie hobi pakalbet
Nuo ko sulaikyt?...kai šeima nebesvarbu,nebesulaikysi...ar tai būtų hobis,mergos,alkocholis,draugai,darbas ir tt....patarimų nėra ir nebus...yra prioritetai,kurie svarbūs konkrečiam asmeniui...jei šeima ir vaikai neįeina į pirmasias tų prioritetų eilutes,tai nieko ir nepakeisi...vartykis,kaip nori...tas nuo tavęs nebepriklauso....
QUOTE(GalBut @ 2007 05 10, 15:30) Nuo ko sulaikyt?...kai šeima nebesvarbu,nebesulaikysi...ar tai būtų hobis,mergos,alkocholis,draugai,darbas ir tt....patarimų nėra ir nebus...yra prioritetai,kurie svarbūs konkrečiam asmeniui...jei šeima ir vaikai neįeina į pirmasias tų prioritetų eilutes,tai nieko ir nepakeisi...vartykis,kaip nori...tas nuo tavęs nebepriklauso.... manau ir as taip bet skestantis ir siaudo griebias QUOTE(Mama liala @ 2007 05 10, 15:52) na taip griebiasi, bet teisingai pasake, kad vartykis kaip nori bet nieko nepakeisi telieka tau paciai apsispresti ir keisti kazka kodel sios problemos anksciau nekelei?> kol nebuvo antro leliuko? kazkaip gi ta leliuka susiplanavot gi? nes jam nebesvarbu ka tu veiki namie ir dzinn kaip tau sekasi QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 11, 10:02) na taip griebiasi, bet teisingai pasake, kad vartykis kaip nori bet nieko nepakeisi telieka tau paciai apsispresti ir keisti kazka kodel sios problemos anksciau nekelei?> kol nebuvo antro leliuko? kazkaip gi ta leliuka susiplanavot gi? nes jam nebesvarbu ka tu veiki namie ir dzinn kaip tau sekasi anksciau nekeliau nes kaip tik kai pastojau su antru viskas ir prasidejo QUOTE(Mama liala @ 2007 05 11, 10:55) nu jo baisu nezinau kaip as elgciaus, jauciu kad dar bandyciau iseit atskirai pabut, ir jau kai vyras pagalvotu tada rimtai kalbet ir aiskintis visus norus susirasyk rastu ir jis tegu suraso ir matysis kaip viskas pas jus skiriasi ar sutampa QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 11, 11:49) nu jo baisu nezinau kaip as elgciaus, jauciu kad dar bandyciau iseit atskirai pabut, ir jau kai vyras pagalvotu tada rimtai kalbet ir aiskintis visus norus susirasyk rastu ir jis tegu suraso ir matysis kaip viskas pas jus skiriasi ar sutampa padariau sykart kitaip tai kolkas uzsiraukes sedi QUOTE(Mama liala @ 2007 05 11, 12:23) padariau sykart kitaip tai kolkas uzsiraukes sedi nu jo sauniai cia sumastei manau kad kai tik tu grisi sekmadieni is keliones tai jis uz daiktu ir i miska leks ir nesirodys tada savaite idomu bus isgirsti ka papasakosi po savaitgalio sekmes ir gero oro QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 11, 12:49) nu jo sauniai cia sumastei manau kad kai tik tu grisi sekmadieni is keliones tai jis uz daiktu ir i miska leks ir nesirodys tada savaite idomu bus isgirsti ka papasakosi po savaitgalio sekmes ir gero oro butinai parasysiu
la. mama gulbe
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 14, 09:55) la. mama gulbe na saunu tikrai super na matau tikrai suprato, kai vienas per savaitgali vaikus turejo priziureti, o prizuireti tai ne tik i juso ziureti - ir pamaitinti ir pamigdyti ir tttt sekmes jum kad ir toliau taip svarbu kad suprastu kad seima - pati didziausia vertybe
na perskaičiau visą temą ir noriu paklaust autorės: ar tu įsitikinus, kad jis į medžiokles eina?
QUOTE(ingalp @ 2007 05 14, 13:38) na perskaičiau visą temą ir noriu paklaust autorės: ar tu įsitikinus, kad jis į medžiokles eina? gi tai jo hobis a tu manai kad pvz tie vyrai kurie zvejoja namo kibirais zuvi gaudo??? - tai ju pomegis, a zuvi vistiek parduotuvej perka as manau kad jiem viskas susitvarkys ir linkiu tik sekmes ir nepasiduoti jei vel bus panasi situacija
Pažįstu vyriškį, kuris, gimus vaikui, prisigalvodavo visokių darbų, kad tik namie nesėdėt, nes mažylis labai jau neramus buvo, nuolatos rėkdavo... Gal ir temos autorės panaši situacija
Na, maniškis, užkietėjęs žvejys. Kol kas suderinam jo hobį su šeimos gyvenimu. Kas žino kaip toliau bus QUOTE(viltuke @ 2007 05 14, 15:50) Pažįstu vyriškį, kuris, gimus vaikui, prisigalvodavo visokių darbų, kad tik namie nesėdėt, nes mažylis labai jau neramus buvo, nuolatos rėkdavo... Gal ir temos autorės panaši situacija Na, maniškis, užkietėjęs žvejys. Kol kas suderinam jo hobį su šeimos gyvenimu. Kas žino kaip toliau bus as ir pazinojau toki vyra kuris gimus vaikeliui, mama palikdavo viena su juo, o pats begdavo su kompu pazaist"(nes jie dar neturejo savo) ir visa diena ten pratupedavo ir tik vakare grizdavo, o ta vargse viena sukdavosi ir vaikeli ant ranku nesiodavo ir prausdavo (o vanduo is sulinio reikdavo atsinest) ir malku atsinest peciui pakurent, nu vienu zodziu diedas padedavo menkai taigis vieni keiciasi kiti nesikeicia cia nieks nenori atimti is zmogaus maloniausio uzsiemimo, tik reikia nepamirst seimos ir tiek QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 14, 13:01) na saunu tikrai super na matau tikrai suprato, kai vienas per savaitgali vaikus turejo priziureti, o prizuireti tai ne tik i juso ziureti - ir pamaitinti ir pamigdyti ir tttt sekmes jum kad ir toliau taip svarbu kad suprastu kad seima - pati didziausia vertybe manau bent pradzia jau yra,pasake kad reikia soviniu bet nepirko o padovanojo per pietus mano issvajotus auskariukus Papildyta: QUOTE(ingalp @ 2007 05 14, 13:38) na perskaičiau visą temą ir noriu paklaust autorės: ar tu įsitikinus, kad jis į medžiokles eina? tuo kad tai ne krasavica pas ji esu tikra 10 proc. Papildyta: QUOTE(viltuke @ 2007 05 14, 15:50) Pažįstu vyriškį, kuris, gimus vaikui, prisigalvodavo visokių darbų, kad tik namie nesėdėt, nes mažylis labai jau neramus buvo, nuolatos rėkdavo... Gal ir temos autorės panaši situacija Na, maniškis, užkietėjęs žvejys. Kol kas suderinam jo hobį su šeimos gyvenimu. Kas žino kaip toliau bus nu smagu kad jum pavyksta susikalbet mum va to ir truksta QUOTE(Mama liala @ 2007 05 14, 17:17) tuo kad tai ne krasavica pas ji esu tikra 10 proc. Papildyta: nu smagu kad jum pavyksta susikalbet mum va to ir truksta na taip, šernų medžioklė tai kaip tik dabar vyksta. o kaip buvo balandį, kai medžiotojams ne sezonas? kaip ten bebūtų, linkiu, kad jis tikrai medžiotų žvėris, o ne ką nors kitą. bet tavim dėta, tai kaip nors jį pasekčiau QUOTE(ingalp @ 2007 05 14, 18:36) na taip, šernų medžioklė tai kaip tik dabar vyksta. o kaip buvo balandį, kai medžiotojams ne sezonas? kaip ten bebūtų, linkiu, kad jis tikrai medžiotų žvėris, o ne ką nors kitą. bet tavim dėta, tai kaip nors jį pasekčiau kad matytum kokiais gumuniais isvaziuoja patiketum ir tu kad i sona neina QUOTE(Mama liala @ 2007 05 14, 20:08) kad matytum kokiais gumuniais isvaziuoja patiketum ir tu kad i sona neina o ar parnešė nors 1 bebrą? mano mamos draugas irgi užkietėjęs medžiotojas. na bet tikrai kas vakarą nevažiuoja medžiot. o ir mėsos mano mama beveik neperka. visada žvėrienos turi. QUOTE(ingalp @ 2007 05 14, 21:14) o ar parnešė nors 1 bebrą? mano mamos draugas irgi užkietėjęs medžiotojas. na bet tikrai kas vakarą nevažiuoja medžiot. o ir mėsos mano mama beveik neperka. visada žvėrienos turi. nu mesos tai parnesa bet bebrienos mes nevalgom man ji lygi su katinu o sernienos visada turiu
Niu, maniškis medžioja jau 13 metų - pasitikslinau
P.S. Nors ir nepatinka man tos medžioklės, visgi, tikrai ne pats blogiausias vyriškas užsiėmimas, o ir aš jau nebe taip jautriai reaguoti pradėjau Papildyta: Na, o visų laimikių dorojimas - šventas jo reikalas QUOTE(gitap @ 2007 05 14, 22:09) Niu, maniškis medžioja jau 13 metų - pasitikslinau P.S. Nors ir nepatinka man tos medžioklės, visgi, tikrai ne pats blogiausias vyriškas užsiėmimas, o ir aš jau nebe taip jautriai reaguoti pradėjau Papildyta: Na, o visų laimikių dorojimas - šventas jo reikalas nu tikrai optimistai nuteike kai paskaiciau sakau gal ir man po poros metu pyktis preis :h as siaip nepykciau jei jis kasdien nevaziuotu reikia nereikia juk iki plotu nuo namu 40 kilometru tai sakykim vien ant degalu kiek kasdien isleidzia :verys o kas del laimikiu tai buna visaip viena kart teko ir bebra lupt man puikiai isejo nes jam i darba reikejo o ir siaip nepasikuklina paklaust ar kartais negaliu ragu nuvirt ir nugrandyt tuos mesinius prielipus QUOTE(Mama liala @ 2007 05 15, 08:48) virtuvej jis nemoksa tik pasikepa gabala sernienos ir tai kartais tokia nedakepus buna, bet del viso sito as tikrai nepykciau jei jis bent 2 kartus per savaite pabutu namie man tik to ir tereikia tada nebeburbeciau manau jei uztikrintai sieksi tai ko pradejai ir nesustosi tai pasieksi tai ko norejai svarbiausia nesustoti ir nelesiti uzsimirsti nes visi norim graziai gyventi QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 15, 08:57) manau jei uztikrintai sieksi tai ko pradejai ir nesustosi tai pasieksi tai ko norejai svarbiausia nesustoti ir nelesiti uzsimirsti nes visi norim graziai gyventi Pritariu Oj, dar prisiminiau bajerį QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 15, 08:57) manau jei uztikrintai sieksi tai ko pradejai ir nesustosi tai pasieksi tai ko norejai svarbiausia nesustoti ir nelesiti uzsimirsti nes visi norim graziai gyventi laikaus kiek galiu ir laikysiuos kiek galesiu to ka pradejau Papildyta: QUOTE(gitap @ 2007 05 15, 09:47) Pritariu Oj, dar prisiminiau bajerį uosvis mano irgi medziotojas o anyta viska tvarko matyt mano vyras nuo vaikystes taip iprates bet as jam dar parodysiu kad buna ir kitaip QUOTE(Mama liala @ 2007 05 15, 10:08) laikaus kiek galiu ir laikysiuos kiek galesiu to ka pradejau Papildyta: uosvis mano irgi medziotojas o anyta viska tvarko matyt mano vyras nuo vaikystes taip iprates bet as jam dar parodysiu kad buna ir kitaip bet svarbu yra noras QUOTE(Mama liala @ 2007 05 15, 10:08) laikaus kiek galiu ir laikysiuos kiek galesiu to ka pradejau Papildyta: uosvis mano irgi medziotojas o anyta viska tvarko matyt mano vyras nuo vaikystes taip iprates bet as jam dar parodysiu kad buna ir kitaip Nieko, išmokysit kantriai
ŽINAU DAUG ATVEJŲ, KAI UŽ MEDŽIOKLIŲ IR ŽVEJYBOS SLEPIASI DAUG ĮDOMESNI VYRAMS DALYKAI. NEDUOK DIEVULI TOKIO VYRO
mano maziaus tetis irgi medziotojas, jam tai ir hobis, ir darbas, nes jis medziokles zinovas.. bet man tai patinka, ir mesos visada namie yra, ir pramogu galima visokiu prisigalvoti, pvz. ,su vaikais (ar be ju) isvaziuot nakti zveriu stebet is bokstelio,bokstely dar kai ka sugalvot
niu gal as cia kai kam ir per stipriai uzlankstysiu, bet jei medziokle hobis, tai jus visos balerinos. hobis -pasto zenklus rinkti, o ne kaili lupti.
dar suprasciau - 1 ant 1 max su peiliu, o cia ... QUOTE(mamuke68 @ 2007 05 15, 14:34) ŽINAU DAUG ATVEJŲ, KAI UŽ MEDŽIOKLIŲ IR ŽVEJYBOS SLEPIASI DAUG ĮDOMESNI VYRAMS DALYKAI. NEDUOK DIEVULI TOKIO VYRO nu siuo atveju po medziokle nieko nesislepia Papildyta: QUOTE(eegle @ 2007 05 15, 16:18) mano maziaus tetis irgi medziotojas, jam tai ir hobis, ir darbas, nes jis medziokles zinovas.. bet man tai patinka, ir mesos visada namie yra, ir pramogu galima visokiu prisigalvoti, pvz. ,su vaikais (ar be ju) isvaziuot nakti zveriu stebet is bokstelio,bokstely dar kai ka sugalvot jei tai butu darbas ir is to pinigai keliautu as nesiauteciau bet kai db tai netgi kertasi su darbu tai pyktis ima ohoho Papildyta: QUOTE(kristinka @ 2007 05 15, 19:34) rezk recepta kaip ta sautuva sugadint net nemirktelejus pameginsiu Papildyta: QUOTE(lina-kameja @ 2007 05 16, 00:04) niu gal as cia kai kam ir per stipriai uzlankstysiu, bet jei medziokle hobis, tai jus visos balerinos. hobis -pasto zenklus rinkti, o ne kaili lupti. dar suprasciau - 1 ant 1 max su peiliu, o cia ... nu cia tai jau tikrai uzlankstei |