Man padauget nepadaugejo, tik vienas per nestuma labai issipute
apgabu nepadaugejo, bet isryzkejo ir issiplete jau esantys
kadangi aš to gero turiu pakankamai, siūlyčiau nelaukiant gimdymo nueiti pasitikrinti.. Blogiau nebus..
Plius kad tai galima padaryti ir nemokamai, pvz., Onkodermatologijos centre Kairiūkščio gatvėje. Ir dar matuokite apgamo dydį: jei jis didesnis nei 5 x 5 mm skersmens ar pakeitęs spalvą (pažaliavęs, paraudonavęs, pajuodavęs ir pan.), ir keliaukit..
Man irgi biski atsirado apgamiuku,bet jie toki mazuciai.Siaip per daug demesio nekreipiu,bet antradieni gydytojai pasakysiu.
Man irgi padaugejo, bet kazkaip nesusiejau su nestumu. O cia ziuriu ir kitoms mergaitems taip pat.
Reiks imtis priemoniu po gimdymo
Estrogenų bei progesterono kiekio padidėjimas trims iš keturių
labas rytas, noreciau paklausti jusu nuomones apie apgamelius ir ataugeles nestumo metu. esu nescia jau 7 menesis, pastebejau, kad ant kaklo atsiraso keletas tokiu ataugeliu, kai kurios neryskios, kai kurios tamsesnes, kaip apgameliai, bet atsikisusios. patys apgamai ant kuno irgi patamsejo, bet gal tai del to, kad siuo metu nesideginu ir man taip atrodo, kad jie ryskesni? zodziu, mane labiausiai domina tos atsikisusios ataugeles - kas tai gal zinote ir ar dings jos po gimdymo?
Linksmu Svenciu.
Pas mane tai tikrai padaugejo apgamu pirmojo nestumo metu ir deja jie per tris metelius niekur neisnyko. Ant veido buvo isryskeje strazdanos, nors pas mane siaip jos labai neryskios. Visas veidas buvo strazdanotas ir buvo iki tol - kol maitinau, t.y 9 men.
Apgamų nepadaugėjo, tik tas, kurį turiu ant pilvo, truputį padidėjo .
as irgi pastebejau, kad padaugejo apgamu...idomu kodel?
Man atsirado tiesiai per pilvo viduri
Man labai padaugėjo apgamų ant rankų ir kojų. Ir tokių gan tamsių. O po bambytę jau užaugo keli tamsūs pūkučiai
tikra tiesa ir mum ju atsirado daugiau ir esantys labiau isryskejo
pirmo nestumo metu tik keli nauji apgamai atsirado,o antro nestumo metu jau labai labai daug ju atsirado
Man irgi padaugejo apgamiuku ant pilvo. Siaip pas mane visa laika ju buvo daug, o daba
Va va, maniau sau tyliai, kad vaidenasi man tie atsiradę apgamėliai, bet pasirodo ne pas mane vieną
Apgamų nepadaugėjo,tik pigmentinės dėmės išryškėjo.
Pas mane apgamų tiek daug, kad tikriausiai nei nepastebėčiau jei jų ir padaugėtų
ohoi mamos
ir as pastebejau,kad apgamu kiekis padidejo. Ypac ant ranku, kur anksciau daugiausia saules kliudavo
Man padaugejo, atsirado labai smulkiu, ypac pilvo ir juosmens srityje
QUOTE(raminta23 @ 2009 12 24, 13:02) labas rytas, noreciau paklausti jusu nuomones apie apgamelius ir ataugeles nestumo metu. esu nescia jau 7 menesis, pastebejau, kad ant kaklo atsiraso keletas tokiu ataugeliu, kai kurios neryskios, kai kurios tamsesnes, kaip apgameliai, bet atsikisusios. patys apgamai ant kuno irgi patamsejo, bet gal tai del to, kad siuo metu nesideginu ir man taip atrodo, kad jie ryskesni? zodziu, mane labiausiai domina tos atsikisusios ataugeles - kas tai gal zinote ir ar dings jos po gimdymo? Linksmu Svenciu. QUOTE(raminta23 @ 2009 12 29, 13:05) man tų ataugėlių nėštumo metu priaugo gal 5. Bet paskui visos išnyko..
Pas mane labai daug apgamu atsirado ant kaklo ir tokiu gan iskiliu
|