Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas ir apgamai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2
Meskutia
Man padauget nepadaugejo, tik vienas per nestuma labai issipute unsure.gif
Rita1
QUOTE(Meskutia @ 2009 09 03, 11:44)
Man padauget nepadaugejo, tik vienas per nestuma labai issipute  unsure.gif
*

man atsirado keli papildomi apgamiukai ir vienas irgi gerokai issipute g.gif reikes eiti tirtis po gimdymo.
smille_for_you
*

Man irgi keleta issipute, bet kad padaugetu, nepasakyciau, demeliu pigmentiniu irgi neatsirado, nors visa vasara prie juros pragulejau, sememes vitamino D nestuke.gif
boruze:)
apgabu nepadaugejo, bet isryzkejo ir issiplete jau esantys verysad.gif
viti
kadangi aš to gero turiu pakankamai, siūlyčiau nelaukiant gimdymo nueiti pasitikrinti.. Blogiau nebus.. g.gif
Plius kad tai galima padaryti ir nemokamai, pvz., Onkodermatologijos centre Kairiūkščio gatvėje.
Ir dar matuokite apgamo dydį: jei jis didesnis nei 5 x 5 mm skersmens ar pakeitęs spalvą (pažaliavęs, paraudonavęs, pajuodavęs ir pan.), ir keliaukit.. g.gif
super_wife
Man irgi biski atsirado apgamiuku,bet jie toki mazuciai.Siaip per daug demesio nekreipiu,bet antradieni gydytojai pasakysiu.
neringula
Man irgi padaugejo, bet kazkaip nesusiejau su nestumu. O cia ziuriu ir kitoms mergaitems taip pat.
Reiks imtis priemoniu po gimdymo smile.gif
apolonas
Estrogenų bei progesterono kiekio padidėjimas trims iš keturių nestuke.gif nulemia hiperpigmentaciją. Po gimdymo dažniausiai praeina per metus, nors pasitaiko, kad ji išlieka ir ilgesnį laiką.
raminta23
labas rytas, noreciau paklausti jusu nuomones apie apgamelius ir ataugeles nestumo metu. esu nescia jau 7 menesis, pastebejau, kad ant kaklo atsiraso keletas tokiu ataugeliu, kai kurios neryskios, kai kurios tamsesnes, kaip apgameliai, bet atsikisusios. patys apgamai ant kuno irgi patamsejo, bet gal tai del to, kad siuo metu nesideginu ir man taip atrodo, kad jie ryskesni? zodziu, mane labiausiai domina tos atsikisusios ataugeles - kas tai gal zinote ir ar dings jos po gimdymo?
Linksmu Svenciu.
Esha
*

Man ir išsipūtė pora apgamų ant pilvo
Mystic Sahara
Pas mane tai tikrai padaugejo apgamu pirmojo nestumo metu ir deja jie per tris metelius niekur neisnyko. Ant veido buvo isryskeje strazdanos, nors pas mane siaip jos labai neryskios. Visas veidas buvo strazdanotas ir buvo iki tol - kol maitinau, t.y 9 men. doh.gif
vaivos juosta
Apgamų nepadaugėjo, tik tas, kurį turiu ant pilvo, truputį padidėjo .
eglieska
as irgi pastebejau, kad padaugejo apgamu...idomu kodel? g.gif
raminta23
QUOTE(eglieska @ 2009 12 29, 11:46)
as irgi pastebejau, kad padaugejo apgamu...idomu kodel? g.gif
*

sako, kad apgamu nestumo metu daugeja del hormonu... mirksiukas.gif
elenuxus
Man atsirado tiesiai per pilvo viduri ax.gif Dar ant kaklo buvo atsirade, bet dabar ziuriu, ju nebera...idomiai blink.gif
Soffyyy
Man labai padaugėjo apgamų ant rankų ir kojų. Ir tokių gan tamsių. O po bambytę jau užaugo keli tamsūs pūkučiai biggrin.gif MB sako, aš čia jokių plaukelių nematau, o man jau matosi lotuliukas.gif
Jugita29
tikra tiesa ir mum ju atsirado daugiau ir esantys labiau isryskejo sad.gif
@mamyčiukas@

pirmo nestumo metu tik keli nauji apgamai atsirado,o antro nestumo metu jau labai labai daug ju atsirado doh.gif doh.gif doh.gif
konica
Man irgi padaugejo apgamiuku ant pilvo. Siaip pas mane visa laika ju buvo daug, o daba blink.gif Nezinau, gal ju nepadaugejo, o esantys labai padidejo. Ir kas idomiausia, ju yra porelemis bigsmile.gif
Amri32
Va va, maniau sau tyliai, kad vaidenasi man tie atsiradę apgamėliai, bet pasirodo ne pas mane vieną doh.gif Man ant krūtinės pačios atsirado keletą, ant veido keli, ant kojų.Tai kaip nervinausi, ir vis galvoju, gal čia jau negerai kas g.gif Plaukiukų irgi ant pilvo padaugėjo - juos tai hormonų audrom priskyriau g.gif
Musmire
Apgamų nepadaugėjo,tik pigmentinės dėmės išryškėjo.
čiaudanti bitė
Pas mane apgamų tiek daug, kad tikriausiai nei nepastebėčiau jei jų ir padaugėtų doh.gif
meshkafonija
ohoi mamos smile.gif Jau i pabaiga mano nestumas ir paskutiniais menesiai pastebejau iskilusi apgama, toks sviesus gana bet iskiles....O dabar neseniai dar kita galvoj pastebejau, toks labai nemenkas ir didelis, ne nespejau pastebet kada ishdyko, kaip koks grybas po lietaus g.gif Siaip esu apgamuota, bet nkad nestresavau delto, o dabar jie isdygo ir visai kitokie negu iprasti...ar cia normalu?
TiTiJu
ir as pastebejau,kad apgamu kiekis padidejo. Ypac ant ranku, kur anksciau daugiausia saules kliudavo smile.gif
VVaiva
Man padaugejo, atsirado labai smulkiu, ypac pilvo ir juosmens srityje
viti
QUOTE(raminta23 @ 2009 12 24, 13:02)
labas rytas, noreciau paklausti jusu nuomones apie apgamelius ir ataugeles nestumo metu. esu nescia jau 7 menesis, pastebejau, kad ant kaklo atsiraso keletas tokiu ataugeliu, kai kurios neryskios, kai kurios tamsesnes, kaip apgameliai, bet atsikisusios. patys apgamai ant kuno irgi patamsejo, bet gal tai del to, kad siuo metu nesideginu ir man taip atrodo, kad jie ryskesni? zodziu, mane labiausiai domina tos atsikisusios ataugeles - kas tai gal zinote ir ar dings jos po gimdymo?
Linksmu Svenciu.
*

QUOTE(raminta23 @ 2009 12 29, 13:05)
sako, kad apgamu nestumo metu daugeja del hormonu...  mirksiukas.gif
*

man tų ataugėlių nėštumo metu priaugo gal 5. Bet paskui visos išnyko.. biggrin.gif
Garfa
Pas mane labai daug apgamu atsirado ant kaklo ir tokiu gan iskiliu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.