Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Mindaugas Šilkūnas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2
Viktute
gimdziau pas Silkuna, jis yra skyriaus vedejas. Man dare cezari, pjuvis isejo nemazas, bet taip yra geriau vaikeliui, vistiek to pjuvio nesimato. Likau patenkinta ir jo prieziura po operacijos, vos nekiekviena diena ateidavo, domejosi, duodavo patarimus ir buvo tikrai demesingesnis negu iki siol mano sutiktos gydytojos akuseres. Susitariau su juo ir del tolesnio musu bendravimo, nes savo ginekologo kaip ir neturiu, o jo poziuris man patinka, jis nera pavirsutiniskas ir ranka i klausimus nenumoja, o i juos atsako thumbup.gif
Tea
As gimdziau pas Silkuna. Viskas buvo gerai, nors pirmakart ji pamaciau tik gimdyt atvykus (tariausi Antakalny, bet takart ji remontui uzdare), bet kadangi buvo susitarta, manimi tikrai gerai rupinasi ir po 1,5 paros namo isleido (kuo as labai patenkinta likau). Jei reikia kontaktu, parasykit i asmenine, turiu jo mob.
Tinka
gimdžiau pas Šilkūną. Visus kitus vaikus irgi norėčiau pas jį gimdyt. nerealaus profesionalumo ir švelnaus bendravimo žmogus. Viską apaiškins, dar šiaip paplepės. Ir dėl sekcijos labai greitai viską sustygavo. kai tik nuleido vandenis ir pamatė, kad žali, pasiūlė cezarį, bet dar tarstelėjo, kad jei labai noriu, galiu gimdyt pati. Bet jis nerekomenduoja. Spėjo kaip tik laiku. nes placenta pradėjo dalintis kiek per anksti. Ir anesteziologas jo nerealus (berods Albertas). Visą operaciją galvą praglostė ir ramino, kiek galėjo. ir sesutė jo fainuolė. Nu žodžiu, man ten labai patiko. Išskyrus cezarį, bet čia jau specifika.
Gaziulka
QUOTE(Bridgit @ 2005 07 04, 13:44)
as  irgi gimdžiau raudonajam kryžiui t.y. dare cezario pjūvį.visa nėštuma lankiausi pas gyd.šilkūną,jis ir cezarį darė. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai fainas ir puikus gydytojas.
*

Aciu visoms uz atsakymus. Dabar ir pati jau menuo kaip esu pagimdziusi RK pas ta pati Silkuna (visai atsitiktinai pas ji papuolem. siek tiek mokejom, jeigu kam prireiktu turiu jo koordinates), tai irgi pritariu, kad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagimdziau pati, bet gimdymas buvo skatinamas, ir epidura taike. Gimdyciau pas ji ir atraji... Visas jaunesnysis personalas irgi neblogas pasirode - noriai padejo, uzsukdavo pasiteiraut, kaip sekasi. Aisku, gal suveike ir tas, kad siek tiek mokejom ir gydytojui, ir akuserei, ir vaiku gydytojai... Bet tai tikrai ne kosmines sumos, ne kaip kokioj Baltijos-Amrikos klinikoj.
zaikauskai
negaliu apsispresti, noriu tikrai gimdyti raudonajam kryziui, mano ginekologe rekomendavo Puziene ir M.silkuna, apie puziene skaiciau, bet nerandu nieko apie silkuna, tai ar kas buvo susidure su juo?
padekite, man beliko tik 3 savaites:(
Neringiux
As gimdziau pas M. Silkuna. Labai geras gydytojas, priziurejo mane visa nestuma ir netgi po nestumo, kai turejau problemu su krutimis. Niekada neatsisake padeti. bigsmile.gif
Tinka
Apie silkuna ieskok prie RK temeles. as pas ji gimdziau, tiksliau labai laiku atliko ekstra cezari. antra ir visus kitus vaikus gimdysiu tik pas ji. retos ramybes ir profesionalumo zmogus. nu ir svelnus labai. skirtingai nuo kai kuriu ginekologiu moteru.
surreal
As irgi jau ekstra situacijoj budama apie ji galvoju (gimdau uz poros savaiciu)... Taciau ar jis dabar priimineja gimdymus? Kazkas rase, kad siuo metu dirba kitam skyriui... Jei vis del to jis priima gimdymus, gal kas galetu mestelti jo telefona?
Tinka
QUOTE(surreal @ 2006 07 06, 17:25)
As irgi jau ekstra situacijoj budama apie ji galvoju (gimdau uz poros savaiciu)... Taciau ar jis dabar priimineja gimdymus? Kazkas rase, kad siuo metu dirba kitam skyriui... Jei vis del to jis priima gimdymus, gal kas galetu mestelti jo telefona?
*

nu as tai sakiau, kad dirba nors ir kitam mietse, man jis pazadejo, kad antra vaikeli galesiu gimdyt pati (tiksliau sake, kad labai tikisi, jog nepasirinksiu lengviausio kelio - cezario) ir as pasiruosusi jam ta pazada atejus laikui priminti.
Gyvenimas yra gražus
Aš pas jį negimdžiau, bet jis mane prižiūrėjo prieš gimdymą, ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyt, vien geri atsiminimai, per echoskopiją viską paaiškindavo, kas neaišku, ir šiaip mane daug klausimų kankino, tai aš jį vis pakamantinėdavau kas ir kaip, o jis man ramiai aiškindavo, nžn ar tokių kantrių moterų tarpe rastume 4u.gif
biscuit
Sveikos , mamytes, gal kas siuo metu lankotes pas gygytoja Mindauga Silkuna?
Jei taip, tai gal zinote kur jis dirba ( privacioje ir valstybineje istaigoje ) ir kur priimineja gimdymus? Kurioje ligonineje?
Pirmaji vaikeli gimdziau pas ji, tai noreciau ir, kad antra nestuma priziuretu mirksiukas.gif
Neringiux
Siuo metu pas ji nesilankau, bet vasario menesio gimdziau pas ji dukryte. ax.gif Jis dirba Raudonajame Kryziuje ir priimineja ten gimdymus. Girdejau, kad spalio menesi atostogaus, tai jeigu noreis pas ji apsilankyti apziurai, teks palaukti kol gris is atostogu. ax.gif Jei reikia, galesiu atsiusti jo telefono numeri. mirksiukas.gif
Josa
QUOTE(biscuit @ 2006 10 06, 23:20)
aciu, jei gali atsiusk man jo tel. nr. i az
uzsirasiau pas ji i medicinos diagnostikos centra ax.gif

Papildyta:
gal yra mamu, kurios pas ji lankosi nestumo metu?
arba tokiu, kurios jau anksciau pas ji lankesi?
*

Sveikute 4u.gif ,
as pas si gydytoja gimdziau pirmagimi, labai esu patenkinta thumbup.gif clap.gif clap_1.gif. Jeigu turesiu antra vaikeli irgi noreciau gimdyti pas M. Silkuna.
Solemi
Na, as apie gydytoją Mindaugą Šilkuną galiu tik gerai ir tik labai gerai atsiliepti. Pati pas jį gimdžiau. Super gydytojas!!! thumbup.gif
biscuit
Kokie atsiliepimai apie si gydytoja g.gif
Tinka
QUOTE(biscuit @ 2007 05 09, 14:42)
Kokie atsiliepimai apie si gydytoja g.gif
*

mano asmeniškai - patys geriausi. o jei dar ir pavyks pačiai pagimdyt po jo daryto cezario, būsiu gatava paminklą statyt.
savo srities profesionalas. nors atrodo ramus ir biškeli flegma, profesinėj srity to nei kiek nėra. Vyras pas jį praktiką atlikinėjo, įspūdžiai ir atsiliepimai tik geriausi.
biscuit
na toks tikrai truputi flegmatiskas hihihi.gif bet toks labai siltas ir malonus zmogus. o jau koks ramus atrodo, net per gimdyma taip ramiai elgesi, kad vien i ji pasiziurejus buvo geda saukti blush2.gif
jau susitariau, kad ir antra pas ji gimdysiu, tai labai tikiuosiu, kad ir vel viskas bus gerai.
Neringiux
thumbup.gif gydytojas, gimdziau pas ji. Antra vaika irgi gimdyciau pas ji. ax.gif
Solemi
QUOTE(Neringiuks @ 2007 05 21, 12:16)
thumbup.gif  gydytojas, gimdziau pas ji. Antra vaika irgi gimdyciau pas ji. ax.gif
*

Sutinku 100% Gydytojas thumbup.gif thumbup.gif As irgi antra vaika gimdysiu tik pas ji thumbup.gif
ksiuša
QUOTE(Solemi @ 2007 07 07, 21:50)
Sutinku 100% Gydytojas  thumbup.gif  thumbup.gif  As irgi antra vaika gimdysiu tik pas ji thumbup.gif
*

Tai kaip jis atrodo? g.gif Toks apkūnus pakankamai jaunas ir su akinukais? Ir labai sulaikytas, ramus?
Tinka
QUOTE(ksiuša @ 2007 07 11, 21:51)
Tai kaip jis atrodo? g.gif Toks apkūnus pakankamai jaunas ir su akinukais? Ir labai sulaikytas, ramus?
*

metu 45, kudas, apzeles juoda barzda ir be akiniu. nedidelio ugio

speju, kad G. Domza aprasei
ksiuša
QUOTE(Tinka @ 2007 07 11, 22:24)
metu 45, kudas, apzeles juoda barzda ir be akiniu. nedidelio ugio

speju, kad G. Domza aprasei
*

Tai greičiausiai taip ir bus blush2.gif
Tada Šilkūno aš nebuvau sutikusi kai gulėjau ligoninėj. Bet ačiū už info. Gal dar teks pas jį gimdyti, tai nors žinosiu, kad tai jis smile.gif
Stratonikeja
Du vaikus gimdziau pas Šilkūną, abu cezariukai-planinukai. Visiskai esu patenkinta prieziura, plius daug kartu pries gimdyma (paskutinį nėštumo mėn. važinejau pas jį tikrintis, jo iniciatyva). Esu labai patenkinta. Trečią vaiką irgi ketinu pas jį gimdyti, o apskritai šis trečiasis nors dar tik septyni mėn., kaip gyvena pilvuke, būtent šiam gydytojui turi būti dėkingas už išsaugotą gyvybę, kadangi gyd. Šilkūnas priešingai mano nuolatinės ginekologės rekomendacijoms, nuramino mane ir užtikrino, kad vaikutį sėkmingai išnešiosiu ir pagimdysiu, nors tarp antro cezario ir trečiojo tebus praėję tik 1,5 metų. Aišku, bus matyt...
dijanute
as taippat gimdziau pas ji. pas mane buvo neplanuotas cezaris,
esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rupestingumu,nuosirdumu .
tikrai labai labai geras ir jai antras bus tik pas ji gimdysiu thumbup.gif
liamuna
O as nusivilusi verysad.gif nes kai atejo laikas man gimdyt, jis (nors ir buvom susitare isanksto) neprieme mano gimdymo, isvaziavo, gal jis labiau vis del to "cezarininkas" nes gimdziau nauraliai g.gif (nes skaitydama supratau kad daugumai jis atlikinejo cezari)
Tinka
QUOTE(liamuna @ 2007 09 18, 21:27)
O as nusivilusi  verysad.gif  nes kai atejo laikas man gimdyt, jis (nors ir buvom susitare isanksto) neprieme mano gimdymo, isvaziavo,  gal jis labiau vis del to "cezarininkas" nes gimdziau nauraliai g.gif (nes skaitydama supratau kad daugumai jis atlikinejo cezari)
*

nu pazistu ir gimdziusiu pas ji naturaliai.
o pagal mazyles gimimo data tai galiu atsakyt, kodel isvaziavo.
nes kita diena turejo budejima Grybo g. med diagnostikos centre.
o ten kiek supratau jokiu isimciu sutartiems gimdymams valdzia nedaro.
liamuna
QUOTE(Tinka @ 2007 09 19, 10:07)

nes kita diena turejo budejima Grybo g. med diagnostikos centre.
o ten kiek supratau jokiu isimciu sutartiems gimdymams valdzia nedaro.
*

Ne, atrodo sake, kad vaziuoja i Kauna. Bet visvien, yra trupuciuka kartele tokia uzsilikusi blush2.gif , nors gal tikrai jis ir yra geras gid.
Tinka
QUOTE(liamuna @ 2007 09 25, 22:40)
Ne, atrodo sake, kad vaziuoja i Kauna. Bet visvien, yra trupuciuka kartele tokia uzsilikusi  blush2.gif , nors gal tikrai jis ir yra geras gid.
*

nu tas kartelis lyg ir man dabar belikes.
nes jau taip atsitiko, kad teko jam i konferencija vaziuot si savaitgali. o mano mazius butent tada sugalvojo ateit.
bet jis pazadejo mane perduot kolegai kuriuo pasitiki. mazyli prieme daktare Puziene. geriau nei but negalejo. turim grazu ir sveika 4 kg drucki. man , kaip gimdziusiai naturaliai po cezario tai yra didis pasiekimas.
o daktarui Silkunui esu dekinga uz gera nestumo prieziura ir sprendima gimdymo neskatinti, o laukti savaime. apturejau klasikini vadovelini mazylio gimima.
Neringiux
QUOTE(liamuna @ 2007 09 18, 22:27)
O as nusivilusi  verysad.gif  nes kai atejo laikas man gimdyt, jis (nors ir buvom susitare isanksto) neprieme mano gimdymo, isvaziavo,  gal jis labiau vis del to "cezarininkas" nes gimdziau nauraliai g.gif (nes skaitydama supratau kad daugumai jis atlikinejo cezari)
*

As pas Silkuna gimdziau naturaliai. Prasiau cezario, kad ilgai nesikankinti, bet jis pasake, kad pakenteciau ir tikrai pagimdysiu pati. smile.gif Dabar didziuojuosi, kad iskentejau ir be jokiu nuskausminimu pagimdziau dukryte.
Llauritta
QUOTE(Stratonikeja @ 2007 08 18, 18:04)
Du vaikus gimdziau pas Šilkūną, abu cezariukai-planinukai. Visiskai esu patenkinta prieziura, plius daug kartu pries gimdyma (paskutinį nėštumo mėn. važinejau pas jį tikrintis, jo iniciatyva). Esu labai patenkinta. Trečią vaiką irgi ketinu pas jį gimdyti, o apskritai šis trečiasis nors dar tik septyni mėn., kaip gyvena pilvuke, būtent šiam gydytojui turi būti dėkingas už išsaugotą gyvybę, kadangi gyd. Šilkūnas priešingai mano nuolatinės ginekologės rekomendacijoms, nuramino mane ir užtikrino, kad vaikutį sėkmingai išnešiosiu ir pagimdysiu, nors tarp antro cezario ir trečiojo tebus praėję tik 1,5 metų. Aišku, bus matyt...
*

Sveika,

Gal turi jo tel.?Jis RK dirba dar, ane? Norėčiau ir aš su juo susitart dėl gimdymo.
Iš anksto ačiū už info
Moga
QUOTE(Llauritta @ 2007 11 07, 17:31)
Sveika,

Gal turi jo tel.?Jis RK dirba dar, ane? Norėčiau ir aš su juo susitart dėl gimdymo.
Iš anksto ačiū už info
*

na ir kaip sekesi pas ji? buvau ir as su juo susitikus per echo, tai gera ispudi mums paliko ax.gif
Moga
Tai ka siais metais nieks pas ji dar negimde?
*Liūtukė*
Sveiki, gal galit kas duoti šito gydytojo tel., ar kaip su juo susisiekti. ax.gif ..nes rūgpj. mėn teks daryti cezarį, ir noriu iš anksto su jo susitarti ax.gif
Moga
QUOTE(Juviar @ 2008 03 25, 12:55)
Sveiki, gal galit kas duoti šito gydytojo tel., ar kaip su juo susisiekti. ax.gif ..nes rūgpj. mėn teks daryti cezarį, ir noriu iš anksto su jo susitarti ax.gif
*

jai dar nieks nedave kontaktu, rasyk man i az butinai atsiusiu, nes as gimdysiu geguzes pr.tai irgi tarsiuos su juo ax.gif na mes kaip jau ir susitare ax.gif

Beja, gal galit isduoti paslapti kiek jam mokejot uz priimta gimdyma ar cezari ax.gif
Musmire
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 27, 15:55)
Beja, gal galit isduoti paslapti kiek jam mokejot uz priimta gimdyma ar cezari ax.gif
*

Ir mane šita info labai domina drinks_cheers.gif
Aistute
as pas si gydytoja gimdziau pries 3 metus, buvo extra cezariukas tai gydytojui mokejom 400 ir anesteziologui 100, zinau, kad dabar uz cezariuka moka po 600 ir anesteziologui 200. Galima ir daugiau, kiek kas nori wub.gif
Moga
Sis gydytojas jau nebepriimineja gimdymu akuseriniame skyriuje, jis dirba tik ginekologiniame toj pacioj ligonineje smile.gif
RenataHaq
QUOTE(aronaitė @ 2008 06 16, 12:17)
Sis gydytojas jau nebepriimineja gimdymu akuseriniame skyriuje, jis dirba tik ginekologiniame toj pacioj ligonineje smile.gif
*

primineja susitarus mirksiukas.gif
Undinelle
Gimdziau pas si gydytoja ir dekoju jam uz profesionaliai atlikta darba bei sklandu musu su vyru susitikima su dukryte. Labai tikiuosi, kad ateityje dar turesiu galimybe gimdyti pas ji.
4u.gif
kukuruze
Gal galima gauti sio gydytojo telefono nr? 4u.gif
braske83
QUOTE(Moga @ 2008 06 16, 10:17)
*

Jeigu tariesi priims gymdima.
zirzekle
Sveikos, gal kam nesenai teko susitarus gimdyti pas si gydytoja? prasau parasykite i az. Labai aciu 4u.gif
silagele
man pas jį neteko gimdyti, bet konsultavomės prieš tai- patiko irrūpestingas bendravimas ir jo sprendimų profesionalumas bei atsakingumas smile.gif
zirzekle
QUOTE(silagele @ 2009 03 15, 20:01)
man pas jį neteko gimdyti, bet konsultavomės prieš tai- patiko irrūpestingas bendravimas ir jo sprendimų profesionalumas bei atsakingumas smile.gif
*

as irgi jau pas ji pagimdziau thumbup.gif super gydytojas, viska atliko labai profesionaliai, galiu tik nuosirdziai dideli ACIU pasakyti jam. jei dar gimdysiu, tai tik pas ji 4u.gif
silagele
QUOTE(zirzekle @ 2009 03 15, 20:18)
as irgi jau pas ji pagimdziau thumbup.gif super gydytojas, viska atliko labai profesionaliai, galiu tik nuosirdziai dideli ACIU pasakyti jam. jei dar gimdysiu, tai tik pas ji 4u.gif
*

bet jis dirba ginekologiniame- tai tu su juo asmeniškai taresi ? rolleyes.gif
zirzekle
QUOTE(silagele @ 2009 03 16, 09:51)
bet jis dirba ginekologiniame- tai tu su juo asmeniškai taresi ? rolleyes.gif
*

taip drinks_cheers.gif
Wild Pearl
as aisku pati asmeniskais nesu pas ji gimdziusi bet geru atsiliepimu girdejau net guledama akuseriniam,kai jau buvo perkeltas dirbti i kita skyriu...geras zmogus ir labai rupestingas....kai pirmaja dukruze gimdziau tai jis buvo tuo metu vedejas tai visada atsakingai atsakydavo i uzduodamus klausimus o jei kas neaisku jam budavo visada patikrindavo dar karteli(pvz.tyrimus ir pan....)man jis patiko :)anksciau bijojau vyru ginekologu bet sis gydytojas pakeite mano nuomone smile.gif
Vii
Gal galetumete kuri parasyti i AZ sio gydytojo mobilu telefona?
vitality_lt
Sveikos! Atsiliepimai matau, kad geri. Tačiau esu girdėjusi, kad labai dideles sumas ima už gimdymą susitarus. Tūkstančiais. Gal galite kas nors iš patirties pakomentuoti kas neseniai gimdė. Aš kai patologiniam gulėjau lapkritį. Tai kaimynė lankėsi pas jį ir gimdyti ruošėsi, bet tikrai tokių sumų neminėjo. Gaila jos telefono nepakalusiau - jau tikriausiai pagymdė.
zirzekle
QUOTE(vitality_lt @ 2010 01 21, 15:03)
Sveikos! Atsiliepimai matau, kad geri. Tačiau esu girdėjusi, kad labai dideles sumas ima už gimdymą susitarus. Tūkstančiais. Gal galite kas nors iš patirties pakomentuoti kas neseniai gimdė. Aš kai patologiniam gulėjau lapkritį. Tai kaimynė lankėsi pas jį ir gimdyti ruošėsi, bet tikrai tokių sumų neminėjo. Gaila jos telefono nepakalusiau - jau tikriausiai pagymdė.
*

nėreikia pas jį tūkstančių mokėti tikrai doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.