gimdziau pas Silkuna, jis yra skyriaus vedejas. Man dare cezari, pjuvis isejo nemazas, bet taip yra geriau vaikeliui, vistiek to pjuvio nesimato. Likau patenkinta ir jo prieziura po operacijos, vos nekiekviena diena ateidavo, domejosi, duodavo patarimus ir buvo tikrai demesingesnis negu iki siol mano sutiktos gydytojos akuseres. Susitariau su juo ir del tolesnio musu bendravimo, nes savo ginekologo kaip ir neturiu, o jo poziuris man patinka, jis nera pavirsutiniskas ir ranka i klausimus nenumoja, o i juos atsako
As gimdziau pas Silkuna. Viskas buvo gerai, nors pirmakart ji pamaciau tik gimdyt atvykus (tariausi Antakalny, bet takart ji remontui uzdare), bet kadangi buvo susitarta, manimi tikrai gerai rupinasi ir po 1,5 paros namo isleido (kuo as labai patenkinta likau). Jei reikia kontaktu, parasykit i asmenine, turiu jo mob.
gimdžiau pas Šilkūną. Visus kitus vaikus irgi norėčiau pas jį gimdyt. nerealaus profesionalumo ir švelnaus bendravimo žmogus. Viską apaiškins, dar šiaip paplepės. Ir dėl sekcijos labai greitai viską sustygavo. kai tik nuleido vandenis ir pamatė, kad žali, pasiūlė cezarį, bet dar tarstelėjo, kad jei labai noriu, galiu gimdyt pati. Bet jis nerekomenduoja. Spėjo kaip tik laiku. nes placenta pradėjo dalintis kiek per anksti. Ir anesteziologas jo nerealus (berods Albertas). Visą operaciją galvą praglostė ir ramino, kiek galėjo. ir sesutė jo fainuolė. Nu žodžiu, man ten labai patiko. Išskyrus cezarį, bet čia jau specifika.
QUOTE(Bridgit @ 2005 07 04, 13:44) as irgi gimdžiau raudonajam kryžiui t.y. dare cezario pjūvį.visa nėštuma lankiausi pas gyd.šilkūną,jis ir cezarį darė. Aciu visoms uz atsakymus. Dabar ir pati jau menuo kaip esu pagimdziusi RK pas ta pati Silkuna (visai atsitiktinai pas ji papuolem. siek tiek mokejom, jeigu kam prireiktu turiu jo koordinates), tai irgi pritariu, kad Pagimdziau pati, bet gimdymas buvo skatinamas, ir epidura taike. Gimdyciau pas ji ir atraji... Visas jaunesnysis personalas irgi neblogas pasirode - noriai padejo, uzsukdavo pasiteiraut, kaip sekasi. Aisku, gal suveike ir tas, kad siek tiek mokejom ir gydytojui, ir akuserei, ir vaiku gydytojai... Bet tai tikrai ne kosmines sumos, ne kaip kokioj Baltijos-Amrikos klinikoj.
negaliu apsispresti, noriu tikrai gimdyti raudonajam kryziui, mano ginekologe rekomendavo Puziene ir M.silkuna, apie puziene skaiciau, bet nerandu nieko apie silkuna, tai ar kas buvo susidure su juo?
padekite, man beliko tik 3 savaites:(
As gimdziau pas M. Silkuna. Labai geras gydytojas, priziurejo mane visa nestuma ir netgi po nestumo, kai turejau problemu su krutimis. Niekada neatsisake padeti.
Apie silkuna ieskok prie RK temeles. as pas ji gimdziau, tiksliau labai laiku atliko ekstra cezari. antra ir visus kitus vaikus gimdysiu tik pas ji. retos ramybes ir profesionalumo zmogus. nu ir svelnus labai. skirtingai nuo kai kuriu ginekologiu moteru.
As irgi jau ekstra situacijoj budama apie ji galvoju (gimdau uz poros savaiciu)... Taciau ar jis dabar priimineja gimdymus? Kazkas rase, kad siuo metu dirba kitam skyriui... Jei vis del to jis priima gimdymus, gal kas galetu mestelti jo telefona?
QUOTE(surreal @ 2006 07 06, 17:25) As irgi jau ekstra situacijoj budama apie ji galvoju (gimdau uz poros savaiciu)... Taciau ar jis dabar priimineja gimdymus? Kazkas rase, kad siuo metu dirba kitam skyriui... Jei vis del to jis priima gimdymus, gal kas galetu mestelti jo telefona? nu as tai sakiau, kad dirba nors ir kitam mietse, man jis pazadejo, kad antra vaikeli galesiu gimdyt pati (tiksliau sake, kad labai tikisi, jog nepasirinksiu lengviausio kelio - cezario) ir as pasiruosusi jam ta pazada atejus laikui priminti.
Aš pas jį negimdžiau, bet jis mane prižiūrėjo prieš gimdymą, ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyt, vien geri atsiminimai, per echoskopiją viską paaiškindavo, kas neaišku, ir šiaip mane daug klausimų kankino, tai aš jį vis pakamantinėdavau kas ir kaip, o jis man ramiai aiškindavo, nžn ar tokių kantrių moterų tarpe rastume
Sveikos , mamytes, gal kas siuo metu lankotes pas gygytoja Mindauga Silkuna?
Jei taip, tai gal zinote kur jis dirba ( privacioje ir valstybineje istaigoje ) ir kur priimineja gimdymus? Kurioje ligonineje? Pirmaji vaikeli gimdziau pas ji, tai noreciau ir, kad antra nestuma priziuretu
Siuo metu pas ji nesilankau, bet vasario menesio gimdziau pas ji dukryte.
QUOTE(biscuit @ 2006 10 06, 23:20) aciu, jei gali atsiusk man jo tel. nr. i az uzsirasiau pas ji i medicinos diagnostikos centra Papildyta: gal yra mamu, kurios pas ji lankosi nestumo metu? arba tokiu, kurios jau anksciau pas ji lankesi? Sveikute as pas si gydytoja gimdziau pirmagimi, labai esu patenkinta
Na, as apie gydytoją Mindaugą Šilkuną galiu tik gerai ir tik labai gerai atsiliepti. Pati pas jį gimdžiau. Super gydytojas!!!
Kokie atsiliepimai apie si gydytoja
QUOTE(biscuit @ 2007 05 09, 14:42) mano asmeniškai - patys geriausi. o jei dar ir pavyks pačiai pagimdyt po jo daryto cezario, būsiu gatava paminklą statyt. savo srities profesionalas. nors atrodo ramus ir biškeli flegma, profesinėj srity to nei kiek nėra. Vyras pas jį praktiką atlikinėjo, įspūdžiai ir atsiliepimai tik geriausi.
na toks tikrai truputi flegmatiskas
jau susitariau, kad ir antra pas ji gimdysiu, tai labai tikiuosiu, kad ir vel viskas bus gerai.
Du vaikus gimdziau pas Šilkūną, abu cezariukai-planinukai. Visiskai esu patenkinta prieziura, plius daug kartu pries gimdyma (paskutinį nėštumo mėn. važinejau pas jį tikrintis, jo iniciatyva). Esu labai patenkinta. Trečią vaiką irgi ketinu pas jį gimdyti, o apskritai šis trečiasis nors dar tik septyni mėn., kaip gyvena pilvuke, būtent šiam gydytojui turi būti dėkingas už išsaugotą gyvybę, kadangi gyd. Šilkūnas priešingai mano nuolatinės ginekologės rekomendacijoms, nuramino mane ir užtikrino, kad vaikutį sėkmingai išnešiosiu ir pagimdysiu, nors tarp antro cezario ir trečiojo tebus praėję tik 1,5 metų. Aišku, bus matyt...
as taippat gimdziau pas ji. pas mane buvo neplanuotas cezaris,
esu labai patenkinta tikrai labai labai geras ir jai antras bus tik pas ji gimdysiu
O as nusivilusi
QUOTE(liamuna @ 2007 09 18, 21:27) O as nusivilusi nu pazistu ir gimdziusiu pas ji naturaliai. o pagal mazyles gimimo data tai galiu atsakyt, kodel isvaziavo. nes kita diena turejo budejima Grybo g. med diagnostikos centre. o ten kiek supratau jokiu isimciu sutartiems gimdymams valdzia nedaro. QUOTE(liamuna @ 2007 09 25, 22:40) Ne, atrodo sake, kad vaziuoja i Kauna. Bet visvien, yra trupuciuka kartele tokia uzsilikusi nu tas kartelis lyg ir man dabar belikes. nes jau taip atsitiko, kad teko jam i konferencija vaziuot si savaitgali. o mano mazius butent tada sugalvojo ateit. bet jis pazadejo mane perduot kolegai kuriuo pasitiki. mazyli prieme daktare Puziene. geriau nei but negalejo. turim grazu ir sveika 4 kg drucki. man , kaip gimdziusiai naturaliai po cezario tai yra didis pasiekimas. o daktarui Silkunui esu dekinga uz gera nestumo prieziura ir sprendima gimdymo neskatinti, o laukti savaime. apturejau klasikini vadovelini mazylio gimima. QUOTE(liamuna @ 2007 09 18, 22:27) O as nusivilusi As pas Silkuna gimdziau naturaliai. Prasiau cezario, kad ilgai nesikankinti, bet jis pasake, kad pakenteciau ir tikrai pagimdysiu pati. QUOTE(Stratonikeja @ 2007 08 18, 18:04) Du vaikus gimdziau pas Šilkūną, abu cezariukai-planinukai. Visiskai esu patenkinta prieziura, plius daug kartu pries gimdyma (paskutinį nėštumo mėn. važinejau pas jį tikrintis, jo iniciatyva). Esu labai patenkinta. Trečią vaiką irgi ketinu pas jį gimdyti, o apskritai šis trečiasis nors dar tik septyni mėn., kaip gyvena pilvuke, būtent šiam gydytojui turi būti dėkingas už išsaugotą gyvybę, kadangi gyd. Šilkūnas priešingai mano nuolatinės ginekologės rekomendacijoms, nuramino mane ir užtikrino, kad vaikutį sėkmingai išnešiosiu ir pagimdysiu, nors tarp antro cezario ir trečiojo tebus praėję tik 1,5 metų. Aišku, bus matyt... Sveika, Gal turi jo tel.?Jis RK dirba dar, ane? Norėčiau ir aš su juo susitart dėl gimdymo. Iš anksto ačiū už info
Tai ka siais metais nieks pas ji dar negimde?
Sveiki, gal galit kas duoti šito gydytojo tel., ar kaip su juo susisiekti.
QUOTE(Juviar @ 2008 03 25, 12:55) Sveiki, gal galit kas duoti šito gydytojo tel., ar kaip su juo susisiekti. jai dar nieks nedave kontaktu, rasyk man i az butinai atsiusiu, nes as gimdysiu geguzes pr.tai irgi tarsiuos su juo Beja, gal galit isduoti paslapti kiek jam mokejot uz priimta gimdyma ar cezari
as pas si gydytoja gimdziau pries 3 metus, buvo extra cezariukas tai gydytojui mokejom 400 ir anesteziologui 100, zinau, kad dabar uz cezariuka moka po 600 ir anesteziologui 200. Galima ir daugiau, kiek kas nori
Sis gydytojas jau nebepriimineja gimdymu akuseriniame skyriuje, jis dirba tik ginekologiniame toj pacioj ligonineje
Gimdziau pas si gydytoja ir dekoju jam uz profesionaliai atlikta darba bei sklandu musu su vyru susitikima su dukryte. Labai tikiuosi, kad ateityje dar turesiu galimybe gimdyti pas ji.
Gal galima gauti sio gydytojo telefono nr?
Sveikos, gal kam nesenai teko susitarus gimdyti pas si gydytoja? prasau parasykite i az. Labai aciu
man pas jį neteko gimdyti, bet konsultavomės prieš tai- patiko irrūpestingas bendravimas ir jo sprendimų profesionalumas bei atsakingumas
QUOTE(silagele @ 2009 03 15, 20:01) man pas jį neteko gimdyti, bet konsultavomės prieš tai- patiko irrūpestingas bendravimas ir jo sprendimų profesionalumas bei atsakingumas as irgi jau pas ji pagimdziau
as aisku pati asmeniskais nesu pas ji gimdziusi bet geru atsiliepimu girdejau net guledama akuseriniam,kai jau buvo perkeltas dirbti i kita skyriu...geras zmogus ir labai rupestingas....kai pirmaja dukruze gimdziau tai jis buvo tuo metu vedejas tai visada atsakingai atsakydavo i uzduodamus klausimus o jei kas neaisku jam budavo visada patikrindavo dar karteli(pvz.tyrimus ir pan....)man jis patiko :)anksciau bijojau vyru ginekologu bet sis gydytojas pakeite mano nuomone
Gal galetumete kuri parasyti i AZ sio gydytojo mobilu telefona?
Sveikos! Atsiliepimai matau, kad geri. Tačiau esu girdėjusi, kad labai dideles sumas ima už gimdymą susitarus. Tūkstančiais. Gal galite kas nors iš patirties pakomentuoti kas neseniai gimdė. Aš kai patologiniam gulėjau lapkritį. Tai kaimynė lankėsi pas jį ir gimdyti ruošėsi, bet tikrai tokių sumų neminėjo. Gaila jos telefono nepakalusiau - jau tikriausiai pagymdė.
QUOTE(vitality_lt @ 2010 01 21, 15:03) Sveikos! Atsiliepimai matau, kad geri. Tačiau esu girdėjusi, kad labai dideles sumas ima už gimdymą susitarus. Tūkstančiais. Gal galite kas nors iš patirties pakomentuoti kas neseniai gimdė. Aš kai patologiniam gulėjau lapkritį. Tai kaimynė lankėsi pas jį ir gimdyti ruošėsi, bet tikrai tokių sumų neminėjo. Gaila jos telefono nepakalusiau - jau tikriausiai pagymdė. nėreikia pas jį tūkstančių mokėti tikrai |