nugalėtoja
2007 05 09, 22:16
sveikos.. mintis uzvesti sia tema atsirado po saltai rukyto saliamio ELPOZO pirkimo  ji tikrai neskani .. zinociau nuomones kitu, atsiliepimus, itt. nebuciau pirkusi ..o spalva raudova kaip kraujas , tartum nudazyta raudonu lupdaziu  toks ilgas storas pagalys desros  ji tartum apipelyjusi ..bet tai kas kita  ..turbut jau numanot apie ka as vis daugiau uzsienio gamybos maisto prekiu atsiranda musu parduotuvese.. jei ka tokio  ragavote,  pasidalinkite.. tema gal ir kvaila, bet man (gal daugeliui) aktualu.. o uz tuos pinigelius geriau nupirkciau 2 kg LT desreliu
mamushka
2007 05 10, 06:42
o man labai neskanios strimeles , tai irgi niekas nepirkit nu sorry, bet kas cia per tema ?
Skanu- neskanu labai individualus dalykas! Nežinau ar apie tą dešrą kalbi, bet esu kažkada pirkusi, berods, ispaniškos dešros su baltuoju pelėsiu- ir man labai patiko. Tai ką dabar žmonėms daryti, kurie paskaitys mūsų prieštaringus komentarus?.. O be to, nieko nėra vertingiau už SAVO patirtį- na išbandei, nepatiko, daugiau nebepirksi ir viskas. Kam dar sukti galvą, kad būčiau galėjusi pirkti tą arbą aną. Jei bobutė kiaušinius turėtų- būtų diedukas...
Nu ta ispaniška dešrikė tai superinė,kai pirmą kartą paragavau ispanijoj tai irgi nelabai,bet dabar ji man patinka.beja pritariu kitom mamytėm skonis visų skirtingas.Nepirkit pieno jo pakęsti negaliu
Nemanau, kad tema jau tokia kvaila. Skonis žinoma dalykas individualus, bet gi pasitaiko tikrai nevalgomu produktų  Jei skonis nepatiks kokiem trim žmonėm, kitas tiesiog pasisaugos pirkti didesnį kiekį. Nesiūlau ne pirkti visai, gal tiesiog pabandymui nedidelį gabalėlį. Man pvz. patinka pelėsiniai sūriai, mano sūnus jų neperneša. Paragavęs jis pareiškė, kad daugiau niekad jų nepirkčiau. Tuos sūriu aš dievinu ir mano vyras juos mėgsta, kuo buvo nustebintas mano vaikis.
nugalėtoja
2007 05 10, 09:00
apie temos reikalingumą pamąstysiu, o dėl El pozo dešros - na ji tiesiog labai skani  kaip matot, skonio reikalas. ir pelėsis ten ir turi būt  . plonais plonais griežinėliais pasipjaustai, vyneliu užsigeri.. ech
nugalėtoja
2007 05 10, 13:25
QUOTE(bea @ 2007 05 10, 10:46) apie temos reikalingumą pamąstysiu, o dėl El pozo dešros - na ji tiesiog labai skani  kaip matot, skonio reikalas. ir pelėsis ten ir turi būt  . plonais plonais griežinėliais pasipjaustai, vyneliu užsigeri.. ech  pasirodo netinkamai valgem klausyk..istrink gal, negalvok o pervadint negalima
Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna.  Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau. Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit.
rudens-vaikas
2007 06 06, 10:31
QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 23:59) Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna.  Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau. Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit.  aš tai iškart pamačius juos lentynoj kažkaip kritiškai pažiūrėjau, pagalvojau, kad ten turbūt bus nekoks produktas ir net nepirkau. Kaip matau - neapsigavau
Aš kai sudėtį perskaičiau- pakraupau! Dabar tiksliai neatkartosiu, bet brudas visiškas! Jau vien tai atbaidė nuo bandymo paragauti.
Kadangi gyvenu viena, ir beveik negaminu, tai kai tuos šaltibarščius pamačiau parduotuvėj labai apsidžiagiau. Kai nusipirkau, tai tik kelis šaukštus paragavau. Nu šlykštumas nenusakomas, ružavas kefyras su krapais ir tiek. Ir dar kažkoks nemalonus preiskonis.....
rudens-vaikas
2007 06 07, 10:44
QUOTE(gera52 @ 2007 06 06, 11:47) Kadangi gyvenu viena, ir beveik negaminu, tai kai tuos šaltibarščius pamačiau parduotuvėj labai apsidžiagiau. Kai nusipirkau, tai tik kelis šaukštus paragavau. Nu šlykštumas nenusakomas, ružavas kefyras su krapais ir tiek. Ir dar kažkoks nemalonus preiskonis.....  o ant pakuotės taip gražiai užrašyta, kad autentiškas lietuviškas receptas (ar kažkaip panašiai)
QUOTE(sedka @ 2007 06 06, 00:59) Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna.  Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau. Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit.  As ir juos ragavau Prisidejau dar burokeliu, prisipjausciau agurku, suvalgiau ir daugiau gyvenime JU NEBEPIRKSIU.  Kefyro skonio net nera, sakyciau isrugos ir tai su kazkokiu prieskoniu. Skystas nesvietiskai, beveik jokio apciuopiamo produkto neaptikau. Arba viskas kaip pensininkui sumalta....
Papugele
2007 06 07, 20:45
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 07, 11:44) o ant pakuotės taip gražiai užrašyta, kad autentiškas lietuviškas receptas (ar kažkaip panašiai)  Tik pakuotė jo ir graži
Na štai, pasirodo, ne aš viena pasibjaurėjau Rokiškio šaltibarščiais.  Su tokiu skoniu ilgai rinkoj neišsilaikys, net reklama nepadės Nors pati puikiai gaminu, susiviliojau, iškart 2 griebiau, kad visiems užtektų Fui...
Aš daugiau nepasirašysiu MALSENOS "Mišiniui cepelinams"  Geriau jau šaldyti pusgaminiai.
Shiaurinee
2007 06 12, 12:28
Ragavau ir aš tų Rokiškio šaltibarščių  Tragedija kažkokia. Smirda kažkokiais prarūgusiais agurkais, skonis baisus. Jau geriau kiek laiko sugaišiu, bet pati pasigaminsiu skanius
Liniuote
2007 06 12, 12:36
Idėja MAlsenos "Mišiniui cepelinams": Mano mama tai daro šitaip: sutarkuoja apie kg bulvių it tada beria ta mišinį, na gaunasi tikrai skanus cepelinai. AMno vyras nė neytarė, kad cia su kazkokiu mišiniu gaminta Papildyta:atsiprašau už klaidas
ingakyca
2007 06 12, 12:46
QUOTE(Sophi @ 2007 06 09, 19:09) Aš daugiau nepasirašysiu MALSENOS "Mišiniui cepelinams"  Geriau jau šaldyti pusgaminiai. Pritariu, jau taip man su ta tešla jei ją galima taip vadinti nepasisekė o ir skonis
akvilyte
2007 06 12, 13:04
QUOTE(Sophi @ 2007 06 09, 18:09) Aš daugiau nepasirašysiu MALSENOS "Mišiniui cepelinams"  Geriau jau šaldyti pusgaminiai. o man visai nieko  po pirmo bandymo irgi sakiau nebepirksiu, bet paskui iš kažkur gavau... tai visai patiko... aišku neatstoja tikrų cipakų, bet.... ypač jei išvažiuoji į kokius užsienius ilgiau, tai kad neprarast lietuviškumo galima nusivežt
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 12, 14:04) o man visai nieko  po pirmo bandymo irgi sakiau nebepirksiu, bet paskui iš kažkur gavau... tai visai patiko... aišku neatstoja tikrų cipakų, bet.... ypač jei išvažiuoji į kokius užsienius ilgiau, tai kad neprarast lietuviškumo galima nusivežt  mums tai labai tas misinys patiko  kai neturi kada terliotis namie su capais, tai tik viens du ir pagaminta, o ir mama i uzsieni pora pakeliu isikrauna o ko niekada nepirksiu antra karta?..  .. visu turbut lietuvisku ketcupu  kazkokios neaiskios mases  ir nescafe 3in1.... brrr... nepatiko...
Dėl šaltibarščių tai pritariu  nieko baisesnio nesu valgiusi,o tokie skysti todėl,kad būtų galima išgerti, taip rašo reklamoje  baisumas neišpasakytas.
Super neto maciau BALTAS firmos saltibarsciu? Gal ragavot? As dabar bijau net pirkt ragaut...
QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 22:59) Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna.  Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau. Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit.  Pirkau ir aš tuoa šaltibarščius - NESKANIAU NEBŪNA  susigundžiau, nes graži pakuotė, tai prisidėjau namie burokėlių, agurkų, kiaušinių, svogūnų ir krapų, bet ir tia neįstengiau suvalgyt  O dar ir kaina nemaža O kas dėl temos pavadinimo tai buvo panaši tema kuri vadinosi Rekomendacijos maisto parduotuvėje ČIA
rudens-vaikas
2007 06 13, 17:14
QUOTE(Google @ 2007 06 13, 12:40) Super neto maciau BALTAS firmos saltibarsciu? Gal ragavot? As dabar bijau net pirkt ragaut...  aš tokio nemačiau dar Bet prisiminiau, kad kažkada buvau pirkus kefyrą šaltibarščiams (ten pakeliai tokie kaip pieno ir užrašyta, kad kefyras, skirtas būtent šaltibarščiams). Jis toks tirštas, bet netiko man nei šaltibarščiams nei dar kam nors. Daugiau niekada nepirksiu. Galbūt to paskatinta, nepirkau ir tų šaltibarščių, kuriuos čia dabar visi peikiat
šešėlis
2007 06 13, 18:06
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 13, 17:14) aš tokio nemačiau dar Bet prisiminiau, kad kažkada buvau pirkus kefyrą šaltibarščiams (ten pakeliai tokie kaip pieno ir užrašyta, kad kefyras, skirtas būtent šaltibarščiams). Jis toks tirštas, bet netiko man nei šaltibarščiams nei dar kam nors. Daugiau niekada nepirksiu. Galbūt to paskatinta, nepirkau ir tų šaltibarščių, kuriuos čia dabar visi peikiat aš tai nesu sutikus nieko iš serijos "baltas", ką norėčiau pirkti dar kartą o va rūgpienis šaltibarščiams mums labai tinka  skiedžiu virintu vandeniu maždaug 1:1 ir super
Na vakar pikrau dar vieną NAUJIENĄ firmos "Baltas" Saldintas sutirštinto pieno desertas, berods taip vadinasi. Tai jau toks š....., kad siaubas.Stipriai prasmkiestas kondesnuotas pienas nerealiai saldus ir dar jaučiasi kažkokie milteliai, gal pieno Vienu žodžiu NEPIRKIT NIEKADA
ale gerai, kad perskaičiau- jau vakar buvau nusižiūrėjus tuos šaltibarščius, dabar manau, kad geriau pačiai gamint... man skaniausi šaltibarščiai ir gaunas su tuo "kefyru šaltibarščiams"  tik, aišku, skiedžiu jį vandeniu kuriame burokėliai virė - tada pats tas skonis
JoanaJulija
2007 06 23, 17:35
Taip, tie Rokiškio šaltibarščiai tai šio sezono košmaras nr. 1. Susigundžiau ir aš paragaut - mažoje senamiesčio parduotuvėlėje pardavėja savo draugę įkalbėjo net 4 indelius nusipirk, alia super naujiena. Lepi matyt esu labai, bet po pirmo šaukšto lėkiau į vonią burnos praskalaut. Tiesiog toks sintetinis ir keistas produktas, kad su lietuviškomis tradicijomis.. toli toli. Kanalizacijon nuėjo visas indelis, gaila buvo kitus produktus gadint tobulinant tą "šedevrą".
gintaryte1
2007 06 24, 11:06
niu jo...as ir tu saltibarsciu norejau nusipirkt, tai gerai kad uzejau i sia temele paskaitinet
QUOTE(molli @ 2007 06 18, 14:56) Na vakar pikrau dar vieną NAUJIENĄ firmos "Baltas" Saldintas sutirštinto pieno desertas, berods taip vadinasi. Tai jau toks š....., kad siaubas.Stipriai prasmkiestas kondesnuotas pienas nerealiai saldus ir dar jaučiasi kažkokie milteliai, gal pieno Vienu žodžiu NEPIRKIT NIEKADA  o man sitas  skonio reikalas matyt....
QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 23:59) Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna.  Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau. Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit.   tikrai bjaurūs
Tinkis Vinkis
2007 07 03, 15:49
Del saltibarsciu sutinku. Kazkoks pasuku ir acto misinys su dziovintais krapais. O kaip jums Tchibo kava? As kazkada nusipirkau, berod Family vadinosi, na ir kosmaras...
FYFpanke
2007 07 03, 18:39
vakar nusipirkau maggi uzpilamos sriubos su PIEVAGRYBIAIS,toks geltonas maiselis, ant ipakavimo nuotrauka tokia,kad dar labiau valgyt uzsinori parodziau draugei,tai pasake kad ragavo ir nelabai buvo skani,bet gal man patiks,skoniai gi skirias pasidariau ta sriuba, paemiau pirma paragaut viena makarona, skonis neapsakomai slykstus  net to vieno makarono nesuvalgiau , isspjoviau ir viska y klozeta ispyliau bet skonis rimtai toks nenusakomai slykstus patariu nepirkti sitos sriubos, su pievagrybiais  kitos maggi sriubos tai skanios
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 07 03, 16:49) Del saltibarsciu sutinku. Kazkoks pasuku ir acto misinys su dziovintais krapais. O kaip jums Tchibo kava? As kazkada nusipirkau, berod Family vadinosi, na ir kosmaras... Tchibo "Family" - baisesnės kavos gyvenime nesu gėrusi
KriuKriu
2007 07 06, 22:25
Ir as pridesiu  "PROMO" grietine (tiksliau tai grietines ir riebalu misinys) labai slyksti. Kazkokiu miltuku jauciasi, stringa burnoj. Taip pat ir Promo kefyras. Taip pas kefyras, kuri gamina "Marijampoles pienas", geltonas pokelis. Atsigeriau viena gurgsni ir lekiau i vonia isspjaut. Pienas paraugintas ir su aliejum sumaisytas. Feee.
Katiniena
2007 07 11, 17:01
aš kažkaip iškart pagalvojau,kad tie šaltibarščiai grynas brūdas..gerai, kad nepirkau :lotulikas: man rigi nepatiko tas "malsenos" produktas cepelinams
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 07 03, 16:49) O kaip jums Tchibo kava? As kazkada nusipirkau, berod Family vadinosi, na ir kosmaras...
Čia gal geltona pakuotė. Nu man Tchibo geltonoj pakuotėj tai kažkoks absurdas. sugebėjau vieną gurkšnį šiaip ne taip praryt
arabeska
2007 07 12, 11:33
QUOTE(Erina @ 2007 07 12, 01:34) Čia gal geltona pakuotė. Nu man Tchibo geltonoj pakuotėj tai kažkoks absurdas. sugebėjau vieną gurkšnį šiaip ne taip praryt Pauostai  ir viskas aišku...nepirkau negėriau...pinigų išmetimas
QUOTE(arabeska @ 2007 07 12, 12:33) Pauostai  ir viskas aišku...nepirkau negėriau...pinigų išmetimas  Čia mane pavaišino, tai iškarto pasidomėjau kas čia per neįprasto skonio kava tokia. Kadangi buvo nelabai mandagu palikt tai išgėriau, bet dabar man ji net parduotuvių lentynose smirda
as nusipirkau tokiu saltibarsciu, indelyje  jau gatavu nors labai megstu juos bet sitie fe  nera jokiu tirsciu, ir kazkokie neskanus man
GiedrikeB
2007 07 20, 11:33
O as galiu "pagirti" tos pacios malsenos Misini bulviniams blynams. Tarkos neturiu, tai sugalvojau nusipirkti. O vargeli, nuo keptuves nugramdyt neina  (keptuve gera), o jau skonis.... jei nebuciau skaicius ka pirkau, nebuciau atpazinus, kad tai bulviniai blynai turetu buti.  Isverciau ir iskeptus ir tesla visa i klozeta. Tragedija, vienu zodziu. Tikrai nepatariu.
QUOTE(GiedrikeB @ 2007 07 20, 12:33) O as galiu "pagirti" tos pacios malsenos Misini bulviniams blynams. Tarkos neturiu, tai sugalvojau nusipirkti. O vargeli, nuo keptuves nugramdyt neina  (keptuve gera), o jau skonis.... jei nebuciau skaicius ka pirkau, nebuciau atpazinus, kad tai bulviniai blynai turetu buti.  Isverciau ir iskeptus ir tesla visa i klozeta. Tragedija, vienu zodziu. Tikrai nepatariu. Aš irgi buvau "papuolus" ant jų  kartot nenoriu  nesusipratimas kažkoks
rudens-vaikas
2007 07 20, 22:33
QUOTE(GiedrikeB @ 2007 07 20, 12:33) O as galiu "pagirti" tos pacios malsenos Misini bulviniams blynams. Tarkos neturiu, tai sugalvojau nusipirkti. O vargeli, nuo keptuves nugramdyt neina  (keptuve gera), o jau skonis.... jei nebuciau skaicius ka pirkau, nebuciau atpazinus, kad tai bulviniai blynai turetu buti.  Isverciau ir iskeptus ir tesla visa i klozeta. Tragedija, vienu zodziu. Tikrai nepatariu. man šito mišinio skonis irgi bulvinių blynų neprimena, bet tas skonis man vistiek patinka. O ir prie keptuvės dar niekad prilipę nebuvo
as tai stengiosi pirkti naturalesnius produktus.anksciau pirkau kas pigiau.o dabar ziuriu kur geriau.jei perku grietine,tai turi but grietine,o ne misinis.megstu "dvaro" produkcija. desras irgi ziuriu,kad butu be mesos pakaitalu. viena karta pirkau vitinta desra ir perskaiciau sudeti,tai vos bloga nepasidare.ieina kazkokie pismentai( gal kas zino kas cia tokio  ) ir diafragma. siaubas!!!! kuo mus maitina!!?? dabar sustojau ties "taribines" produkcijos. ten maziau pakaitalu. cia mano nuomone. aisku kiekvienam savo.
Raschida
2007 07 21, 17:20
QUOTE(sedka @ 2007 06 08, 21:30) Na štai, pasirodo, ne aš viena pasibjaurėjau Rokiškio šaltibarščiais.  Su tokiu skoniu ilgai rinkoj neišsilaikys, net reklama nepadės Nors pati puikiai gaminu, susiviliojau, iškart 2 griebiau, kad visiems užtektų Fui... as ju paragavusi irgi ta pati pasakiau - sis produktas pasmerktas, nes skonis  Neisivaizduoju kaip dar isdriso paleisti i rinka
rudens-vaikas
2007 07 21, 21:52
QUOTE(Raschida @ 2007 07 21, 18:20) as ju paragavusi irgi ta pati pasakiau - sis produktas pasmerktas, nes skonis  Neisivaizduoju kaip dar isdriso paleisti i rinka bet užtat kiek susiviliojusių buvo ir paragavusių o šiaip tai man dar neteko girdėti nei vieno teigiamo atsiliepimo apie šį produktą - turbūt, tikrai pasmerktas bus išnykti iš parduotuvių lentynų
Ir man tu saltibarsciu teko paragauti...  Skonis nenusakomas... I saltibarscius ten net ish tolo nepanasu  Fe fe fe
Paloma:)
2007 07 22, 15:42
Ech nepamenu firmos...Nepirksiu misinio vafliams kepti tokioje zydroje pakuoteje,nes labai neskanus gaunasi... O vat Malsenos vafliu misinys super
|
|