Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nupirkau, nepatiko, daugiau nepirksiu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
nugalėtoja
sveikos.. smile.gif
mintis uzvesti sia tema atsirado po saltai rukyto saliamio ELPOZO pirkimo lotuliukas.gif doh.gif ji tikrai neskani .. zinociau nuomones kitu, atsiliepimus, itt. nebuciau pirkusi ..o spalva raudova kaip kraujas , tartum nudazyta raudonu lupdaziu blink.gif toks ilgas storas pagalys desros doh.gif ji tartum apipelyjusi ..bet tai kas kita schmoll.gif ..turbut jau numanot apie ka as
vis daugiau uzsienio gamybos maisto prekiu atsiranda musu parduotuvese..
jei ka tokio blink.gif ragavote, blink.gif pasidalinkite..
tema gal ir kvaila, bet man (gal daugeliui) aktualu.. blush2.gif
o uz tuos pinigelius geriau nupirkciau 2 kg LT desreliu blush2.gif
mamushka
o man labai neskanios strimeles , tai irgi niekas nepirkit lotuliukas.gif

nu sorry, bet kas cia per tema ?
smike
Skanu- neskanu labai individualus dalykas! Nežinau ar apie tą dešrą kalbi, bet esu kažkada pirkusi, berods, ispaniškos dešros su baltuoju pelėsiu- ir man labai patiko. Tai ką dabar žmonėms daryti, kurie paskaitys mūsų prieštaringus komentarus?.. mirksiukas.gif
O be to, nieko nėra vertingiau už SAVO patirtį- na išbandei, nepatiko, daugiau nebepirksi ir viskas. Kam dar sukti galvą, kad būčiau galėjusi pirkti tą arbą aną. Jei bobutė kiaušinius turėtų- būtų diedukas... mirksiukas.gif
noir1
Nu ta ispaniška dešrikė tai superinė,kai pirmą kartą paragavau ispanijoj tai irgi nelabai,bet dabar ji man patinka.beja pritariu kitom mamytėm skonis visų skirtingas.Nepirkit pieno jo pakęsti negaliu mirksiukas.gif
tavi
Nemanau, kad tema jau tokia kvaila. Skonis žinoma dalykas individualus, bet gi pasitaiko tikrai nevalgomu produktų doh.gif Jei skonis nepatiks kokiem trim žmonėm, kitas tiesiog pasisaugos pirkti didesnį kiekį. Nesiūlau ne pirkti visai, gal tiesiog pabandymui nedidelį gabalėlį. Man pvz. patinka pelėsiniai sūriai, mano sūnus jų neperneša. Paragavęs jis pareiškė, kad daugiau niekad jų nepirkčiau. Tuos sūriu aš dievinu ir mano vyras juos mėgsta, kuo buvo nustebintas mano vaikis.
nugalėtoja
blush2.gif jo...
na tada tema pervadint reikia kazkaip tikrai jau ji neskamba man doh.gif laugh.gif
Tema: "Nupirkau, daugiau niekad nepirksiu doh.gif gun_bandana.gif schmoll.gif " dabar tinka? parasykit kokios firmos maisto preke ax.gif
aisku kiekvienas turi savo nuomone..sutinku,

gerai cia parasyta "Nepirkit pieno jo pakęsti negaliu "... lotuliukas.gif
na pervadinom temos pavadinima.. einam toliau doh.gif

taivat ELPOZO desros niekad nepirksiu schmoll.gif blink.gif
bea
apie temos reikalingumą pamąstysiu, o dėl El pozo dešros - na ji tiesiog labai skani wink.gif kaip matot, skonio reikalas. ir pelėsis ten ir turi būt smile.gif. plonais plonais griežinėliais pasipjaustai, vyneliu užsigeri.. ech smile.gif
nugalėtoja
QUOTE(bea @ 2007 05 10, 10:46)
apie temos reikalingumą pamąstysiu, o dėl El pozo dešros - na ji tiesiog labai skani wink.gif kaip matot, skonio reikalas. ir pelėsis ten ir turi būt smile.gif. plonais plonais griežinėliais pasipjaustai, vyneliu užsigeri.. ech smile.gif

pasirodo netinkamai valgem lotuliukas.gif doh.gif
klausyk..istrink gal, negalvok 4u.gif
o pervadint negalima g.gif doh.gif
sedka
Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna. doh.gif Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau.
Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit. schmoll.gif
rudens-vaikas
QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 23:59)
Naujai pasirodę Rokišio šaltibarščiai - baisiau nebūna. doh.gif Eilinėj valgykloj šimtąkart skaniau.
Jeigu norite sužinoti, kaip nereikia gaminti - nusipirkit ir paragaukit. schmoll.gif
*

aš tai iškart pamačius juos lentynoj kažkaip kritiškai pažiūrėjau, pagalvojau, kad ten turbūt bus nekoks produktas ir net nepirkau. Kaip matau - neapsigavau thumbup.gif
smike
Aš kai sudėtį perskaičiau- pakraupau! Dabar tiksliai neatkartosiu, bet brudas visiškas! Jau vien tai atbaidė nuo bandymo paragauti. schmoll.gif
gera52
Kadangi gyvenu viena, ir beveik negaminu, tai kai tuos šaltibarščius pamačiau parduotuvėj labai apsidžiagiau. Kai nusipirkau, tai tik kelis šaukštus paragavau. Nu šlykštumas nenusakomas, ružavas kefyras su krapais ir tiek. Ir dar kažkoks nemalonus preiskonis..... blink.gif
rudens-vaikas
QUOTE(gera52 @ 2007 06 06, 11:47)
Kadangi gyvenu viena, ir beveik negaminu, tai kai tuos šaltibarščius pamačiau parduotuvėj labai apsidžiagiau. Kai nusipirkau, tai tik kelis šaukštus paragavau. Nu šlykštumas nenusakomas, ružavas kefyras su krapais ir tiek. Ir dar kažkoks nemalonus preiskonis..... blink.gif
*

o ant pakuotės taip gražiai užrašyta, kad autentiškas lietuviškas receptas (ar kažkaip panašiai) lotuliukas.gif
Google
QUOTE(sedka @ 2007 06 06, 00:59)
*

As ir juos ragavau doh.gif
Prisidejau dar burokeliu, prisipjausciau agurku, suvalgiau ir daugiau gyvenime JU NEBEPIRKSIU. lotuliukas.gif Kefyro skonio net nera, sakyciau isrugos ir tai su kazkokiu prieskoniu. Skystas nesvietiskai, beveik jokio apciuopiamo produkto neaptikau. Arba viskas kaip pensininkui sumalta.... blink.gif
Papugele
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 07, 11:44)
o ant pakuotės taip gražiai užrašyta, kad autentiškas lietuviškas receptas (ar kažkaip panašiai)  lotuliukas.gif
*

Tik pakuotė jo ir graži doh.gif
sedka
Na štai, pasirodo, ne aš viena pasibjaurėjau Rokiškio šaltibarščiais. doh.gif Su tokiu skoniu ilgai rinkoj neišsilaikys, net reklama nepadės verysad.gif
Nors pati puikiai gaminu, susiviliojau, iškart 2 griebiau, kad visiems užtektų doh.gif
Fui...
Sophi
Aš daugiau nepasirašysiu MALSENOS "Mišiniui cepelinams" doh.gif Geriau jau šaldyti pusgaminiai.
Shiaurinee
Ragavau ir aš tų Rokiškio šaltibarščių doh.gif Tragedija kažkokia. Smirda kažkokiais prarūgusiais agurkais, skonis baisus. Jau geriau kiek laiko sugaišiu, bet pati pasigaminsiu skanius mirksiukas.gif
Liniuote
Idėja MAlsenos "Mišiniui cepelinams": Mano mama tai daro šitaip: sutarkuoja apie kg bulvių it tada beria ta mišinį, na gaunasi tikrai skanus cepelinai. AMno vyras nė neytarė, kad cia su kazkokiu mišiniu gaminta ax.gif
Papildyta:
atsiprašau už klaidas
ingakyca
QUOTE(Sophi @ 2007 06 09, 19:09)
Aš daugiau nepasirašysiu MALSENOS "Mišiniui cepelinams"  doh.gif Geriau jau šaldyti pusgaminiai.
*

Pritariu, jau taip man su ta tešla jei ją galima taip vadinti nepasisekė o ir skonis doh.gif
akvilyte
QUOTE(Sophi @ 2007 06 09, 18:09)
Aš daugiau nepasirašysiu MALSENOS "Mišiniui cepelinams"  doh.gif Geriau jau šaldyti pusgaminiai.
*

o man visai nieko tongue.gif po pirmo bandymo irgi sakiau nebepirksiu, bet paskui iš kažkur gavau... tai visai patiko... aišku neatstoja tikrų cipakų, bet.... ypač jei išvažiuoji į kokius užsienius ilgiau, tai kad neprarast lietuviškumo galima nusivežt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SiVidz
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 12, 14:04)
o man visai nieko tongue.gif po pirmo bandymo irgi sakiau nebepirksiu, bet paskui iš kažkur gavau... tai visai patiko... aišku neatstoja tikrų cipakų, bet.... ypač jei išvažiuoji į kokius užsienius ilgiau, tai kad neprarast lietuviškumo galima nusivežt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

mums tai labai tas misinys patiko thumbup.gif kai neturi kada terliotis namie su capais, tai tik viens du ir pagaminta, o ir mama i uzsieni pora pakeliu isikrauna lotuliukas.gif

o ko niekada nepirksiu antra karta?.. g.gif .. visu turbut lietuvisku ketcupu doh.gif kazkokios neaiskios mases doh.gif ir nescafe 3in1.... brrr... nepatiko...
noir1
Dėl šaltibarščių tai pritariu doh.gif nieko baisesnio nesu valgiusi,o tokie skysti todėl,kad būtų galima išgerti, taip rašo reklamoje lotuliukas.gif baisumas neišpasakytas.
Google
Super neto maciau BALTAS firmos saltibarsciu? Gal ragavot? As dabar bijau net pirkt ragaut... lotuliukas.gif
Akvija
QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 22:59)
*

Pirkau ir aš tuoa šaltibarščius - NESKANIAU NEBŪNA blink.gif susigundžiau, nes graži pakuotė, tai prisidėjau namie burokėlių, agurkų, kiaušinių, svogūnų ir krapų, bet ir tia neįstengiau suvalgyt swoon.gif O dar ir kaina nemaža blink.gif
O kas dėl temos pavadinimo tai buvo panaši tema kuri vadinosi Rekomendacijos maisto parduotuvėje mirksiukas.gif
ČIA
rudens-vaikas
QUOTE(Google @ 2007 06 13, 12:40)
Super neto maciau BALTAS firmos saltibarsciu? Gal ragavot? As dabar bijau net pirkt ragaut...  lotuliukas.gif
*

aš tokio nemačiau dar schmoll.gif
Bet prisiminiau, kad kažkada buvau pirkus kefyrą šaltibarščiams (ten pakeliai tokie kaip pieno ir užrašyta, kad kefyras, skirtas būtent šaltibarščiams). Jis toks tirštas, bet netiko man nei šaltibarščiams nei dar kam nors. Daugiau niekada nepirksiu. Galbūt to paskatinta, nepirkau ir tų šaltibarščių, kuriuos čia dabar visi peikiat smile.gif
šešėlis
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 13, 17:14)
aš tokio nemačiau dar  schmoll.gif
Bet prisiminiau, kad kažkada buvau pirkus kefyrą šaltibarščiams (ten pakeliai tokie kaip pieno ir užrašyta, kad kefyras, skirtas būtent šaltibarščiams). Jis toks tirštas, bet netiko man nei šaltibarščiams nei dar kam nors. Daugiau niekada nepirksiu. Galbūt to paskatinta, nepirkau ir tų šaltibarščių, kuriuos čia dabar visi peikiat  smile.gif

aš tai nesu sutikus nieko iš serijos "baltas", ką norėčiau pirkti dar kartą biggrin.gif
o va rūgpienis šaltibarščiams mums labai tinka rolleyes.gif skiedžiu virintu vandeniu maždaug 1:1 ir super
Akvija
Na vakar pikrau dar vieną NAUJIENĄ firmos "Baltas" Saldintas sutirštinto pieno desertas, berods taip vadinasi.
Tai jau toks š....., kad siaubas.Stipriai prasmkiestas kondesnuotas pienas nerealiai saldus ir dar jaučiasi kažkokie milteliai, gal pieno doh.gif doh.gif doh.gif
Vienu žodžiu NEPIRKIT NIEKADA
Tefnut
ale gerai, kad perskaičiau- jau vakar buvau nusižiūrėjus tuos šaltibarščius, dabar manau, kad geriau pačiai gamint...
man skaniausi šaltibarščiai ir gaunas su tuo "kefyru šaltibarščiams" rolleyes.gif tik, aišku, skiedžiu jį vandeniu kuriame burokėliai virė - tada pats tas skonis essen.gif
JoanaJulija
Taip, tie Rokiškio šaltibarščiai tai šio sezono košmaras nr. 1. Susigundžiau ir aš paragaut - mažoje senamiesčio parduotuvėlėje pardavėja savo draugę įkalbėjo net 4 indelius nusipirk, alia super naujiena. Lepi matyt esu labai, bet po pirmo šaukšto lėkiau į vonią burnos praskalaut. Tiesiog toks sintetinis ir keistas produktas, kad su lietuviškomis tradicijomis.. toli toli. Kanalizacijon nuėjo visas indelis, gaila buvo kitus produktus gadint tobulinant tą "šedevrą".
gintaryte1
niu jo...as ir tu saltibarsciu norejau nusipirkt, tai gerai kad uzejau i sia temele paskaitinet doh.gif
SiVidz
QUOTE(molli @ 2007 06 18, 14:56)
Na vakar pikrau dar vieną NAUJIENĄ firmos "Baltas" Saldintas sutirštinto pieno desertas, berods taip vadinasi.
Tai jau toks š....., kad siaubas.Stipriai prasmkiestas kondesnuotas pienas nerealiai saldus ir dar jaučiasi kažkokie milteliai, gal pieno doh.gif  doh.gif  doh.gif
Vienu žodžiu NEPIRKIT NIEKADA
*

g.gif o man sitas thumbup.gif skonio reikalas matyt....
norita
QUOTE(sedka @ 2007 06 05, 23:59)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai bjaurūs
Tinkis Vinkis
Del saltibarsciu sutinku. Kazkoks pasuku ir acto misinys su dziovintais krapais. O kaip jums Tchibo kava? As kazkada nusipirkau, berod Family vadinosi, na ir kosmaras...
FYFpanke
vakar nusipirkau maggi uzpilamos sriubos su PIEVAGRYBIAIS,toks geltonas maiselis, ant ipakavimo nuotrauka tokia,kad dar labiau valgyt uzsinori biggrin.gif
parodziau draugei,tai pasake kad ragavo ir nelabai buvo skani,bet gal man patiks,skoniai gi skirias biggrin.gif
pasidariau ta sriuba, paemiau pirma paragaut viena makarona, skonis neapsakomai slykstus blink.gif net to vieno makarono nesuvalgiau , isspjoviau ir viska y klozeta ispyliau biggrin.gif
bet skonis rimtai toks nenusakomai slykstus doh.gif
patariu nepirkti sitos sriubos, su pievagrybiais 4u.gif kitos maggi sriubos tai skanios smile.gif
Ugnužė
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 07 03, 16:49)
Del saltibarsciu sutinku. Kazkoks pasuku ir acto misinys su dziovintais krapais. O kaip jums Tchibo kava? As kazkada nusipirkau, berod Family vadinosi, na ir kosmaras...
*

Tchibo "Family" - baisesnės kavos gyvenime nesu gėrusi cool.gif
KriuKriu
Ir as pridesiu smile.gif

"PROMO" grietine (tiksliau tai grietines ir riebalu misinys) labai slyksti. Kazkokiu miltuku jauciasi, stringa burnoj. Taip pat ir Promo kefyras.
Taip pas kefyras, kuri gamina "Marijampoles pienas", geltonas pokelis. Atsigeriau viena gurgsni ir lekiau i vonia isspjaut. Pienas paraugintas ir su aliejum sumaisytas. Feee.
Katiniena
aš kažkaip iškart pagalvojau,kad tie šaltibarščiai grynas brūdas..gerai, kad nepirkau :lotulikas: man rigi nepatiko tas "malsenos" produktas cepelinams schmoll.gif
Erina
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 07 03, 16:49)
O kaip jums Tchibo kava? As kazkada nusipirkau, berod Family vadinosi, na ir kosmaras...

Čia gal geltona pakuotė. Nu man Tchibo geltonoj pakuotėj tai kažkoks absurdas. sugebėjau vieną gurkšnį šiaip ne taip praryt
arabeska
QUOTE(Erina @ 2007 07 12, 01:34)
Čia gal geltona pakuotė. Nu man Tchibo geltonoj pakuotėj tai kažkoks absurdas. sugebėjau vieną gurkšnį šiaip ne taip praryt
*

Pauostai doh.gif ir viskas aišku...nepirkau negėriau...pinigų išmetimas blink.gif
Erina
QUOTE(arabeska @ 2007 07 12, 12:33)
Pauostai  doh.gif ir viskas aišku...nepirkau negėriau...pinigų išmetimas blink.gif

Čia mane pavaišino, tai iškarto pasidomėjau kas čia per neįprasto skonio kava tokia. Kadangi buvo nelabai mandagu palikt tai išgėriau, bet dabar man ji net parduotuvių lentynose smirda
burita
as nusipirkau tokiu saltibarsciu, indelyje smile.gif jau gatavu
nors labai megstu juos bet sitie fe schmoll.gif nera jokiu tirsciu, ir kazkokie neskanus man ax.gif
GiedrikeB
O as galiu "pagirti" tos pacios malsenos Misini bulviniams blynams. Tarkos neturiu, tai sugalvojau nusipirkti. O vargeli, nuo keptuves nugramdyt neina doh.gif (keptuve gera), o jau skonis.... jei nebuciau skaicius ka pirkau, nebuciau atpazinus, kad tai bulviniai blynai turetu buti. schmoll.gif Isverciau ir iskeptus ir tesla visa i klozeta. Tragedija, vienu zodziu. Tikrai nepatariu.
Joana
QUOTE(GiedrikeB @ 2007 07 20, 12:33)
O as galiu "pagirti" tos pacios malsenos Misini bulviniams blynams. Tarkos neturiu, tai sugalvojau nusipirkti. O vargeli, nuo keptuves nugramdyt neina  doh.gif  (keptuve gera), o jau skonis.... jei nebuciau skaicius ka pirkau, nebuciau atpazinus, kad tai bulviniai blynai turetu buti.  schmoll.gif Isverciau ir iskeptus ir tesla visa i klozeta. Tragedija, vienu zodziu. Tikrai nepatariu.
*

Aš irgi buvau "papuolus" ant jų doh.gif kartot nenoriu schmoll.gif nesusipratimas kažkoks doh.gif
rudens-vaikas
QUOTE(GiedrikeB @ 2007 07 20, 12:33)
O as galiu "pagirti" tos pacios malsenos Misini bulviniams blynams. Tarkos neturiu, tai sugalvojau nusipirkti. O vargeli, nuo keptuves nugramdyt neina  doh.gif  (keptuve gera), o jau skonis.... jei nebuciau skaicius ka pirkau, nebuciau atpazinus, kad tai bulviniai blynai turetu buti.  schmoll.gif Isverciau ir iskeptus ir tesla visa i klozeta. Tragedija, vienu zodziu. Tikrai nepatariu.
*

man šito mišinio skonis irgi bulvinių blynų neprimena, bet tas skonis man vistiek patinka. O ir prie keptuvės dar niekad prilipę nebuvo tongue.gif
FAJITA
as tai stengiosi pirkti naturalesnius produktus.anksciau pirkau kas pigiau.o dabar ziuriu kur geriau.jei perku grietine,tai turi but grietine,o ne misinis.megstu "dvaro" produkcija. desras irgi ziuriu,kad butu be mesos pakaitalu. viena karta pirkau vitinta desra ir perskaiciau sudeti,tai vos bloga nepasidare.ieina kazkokie pismentai( gal kas zino kas cia tokio smile.gif ) ir diafragma. siaubas!!!! kuo mus maitina!!??
dabar sustojau ties "taribines" produkcijos. ten maziau pakaitalu.
cia mano nuomone. aisku kiekvienam savo. smile.gif smile.gif
Raschida
QUOTE(sedka @ 2007 06 08, 21:30)
Na štai, pasirodo, ne aš viena pasibjaurėjau Rokiškio šaltibarščiais. doh.gif  Su tokiu skoniu ilgai rinkoj neišsilaikys, net reklama nepadės verysad.gif
Nors pati puikiai gaminu, susiviliojau, iškart 2 griebiau, kad visiems užtektų doh.gif
Fui...
*

as ju paragavusi irgi ta pati pasakiau - sis produktas pasmerktas, nes skonis doh.gif Neisivaizduoju kaip dar isdriso paleisti i rinka
rudens-vaikas
QUOTE(Raschida @ 2007 07 21, 18:20)
as ju paragavusi irgi ta pati pasakiau - sis produktas pasmerktas, nes skonis  doh.gif Neisivaizduoju kaip dar isdriso paleisti i rinka
*

bet užtat kiek susiviliojusių buvo ir paragavusių biggrin.gif
o šiaip tai man dar neteko girdėti nei vieno teigiamo atsiliepimo apie šį produktą - turbūt, tikrai pasmerktas bus išnykti iš parduotuvių lentynų thumbup.gif
Baisa
Ir man tu saltibarsciu teko paragauti... doh.gif Skonis nenusakomas... I saltibarscius ten net ish tolo nepanasu doh.gif schmoll.gif Fe fe fe schmoll.gif
Paloma:)
Ech nepamenu firmos...Nepirksiu misinio vafliams kepti tokioje zydroje pakuoteje,nes labai neskanus gaunasi...

O vat Malsenos vafliu misinys super thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.