Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medeinė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
La pluie
Musu giminaite yra maza mergaite, vardu Medeine. Pripratau prie vardo ir jis tapo ''savas'', bet grazus nepasidare... smile.gif
justina_r
Man labai grazus sis vardas 4u.gif
ciuke
Gana sudetingas, bet grazus wub.gif
emigrante
Medeina, Medeinė (08.21) – sen. lietuvių: medė „giria, miškas, medžioklė“

Austėja, Žemyna čia dar sen.lietuvių deivės. Labai grazus visi wub.gif
nivėja
Labai gražus vardas, išties wub.gif
Buvo vienas iš pagrindinių kandidatų dukrytės vardeliui. Ypač saldžiai skamba mažybinis MEDUTĖ.
Tik tada sulaikė vienintelis dalykas - kai giminaičiai pradėjo šaipytis Medeinė - medinė, vadins medine ir t.t.
Tai tik dėl to.
O šiaip jūs teisi, nes kiekvieną vardą norint galima iškraipyti (na išskyrus tokius trumpus kaip Laura, Rasa - bet jau jų tiek daug.... doh.gif )
O Medeina tai man kaip tik grubus.
Jei jums gražus Medeinė - net nedvejokit ir vadinkit. Švelnus, retas ir lietuvių deivės vardas.
l'eau
skamba visai gražiai, bet per ilgas kad patiktų rolleyes.gif
Champagne
pries gimstant dukrytei, si varda susapnavau. Niekad anksciau apie si varda net nepagalvojau, bet po sapno labai patiko 4u.gif nors dukriukui kita varda isrinkom tongue.gif
gyvatėlė
O man kažkaip neskamba schmoll.gif
InJe*kcija
Pazystu viena Medeine - super mergaite thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūta-Mėta @ 2009 02 02, 17:27)
Sudėtingas ir per sunkus vaikui. Nežinau, man kažkodėl nelimpa. ax.gif
*

nepamirskit, kad vaikai uzauga mirksiukas.gif
Žanetyte
man be galo grazus, pasakysiu kokia mergina isivaizduoju siuo vardu: tamsiais ilgais kiek garbanotais plaukais, tobulai ovalaus veido, ryskiom akim ir lupom, auksta ir liekna, tokia gracinga ir labai siltu balsu, man visada tokios vizualizacijos iskyla, kai zmogaus varda koki keistesni isgirstu (na kur neturiu su kuo sutapatint), taigi man labai grazu wub.gif
Chippie
na nieko nieko vardukas, ir lietuviu ausies neres ir uzsieny istars. us balsuoju uz thumbup.gif
*Liepa18*
Man gražiau skamba Medeina rolleyes.gif
rasyte969
Man tai nelabai, skamba kaip medine blush2.gif Ir darzely vienoje grupeje trys Medeines buvo biggrin.gif
Zooori
man patinka smile.gif
Ūla
Gražus.
ELWOOD
Man tai ne 4u.gif
Dono
Šiuo metu populiarėjantis vardas ax.gif Man jis kažkuo patinka, kažkuo nelabai blush2.gif
raskejan
negirdejus tokio bet ne schmoll.gif skamba kaip kokios imones pav. smile.gif
Sorceress
Super, man vienas graziausiu vardu, tik variantas Medeina labiau prie sirdies smile.gif
dijakicia
Idomu, ar pavadino temos paskelbeja savo dukryte Medeines vardu? ax.gif

Aisku, del skonio nesigincijama smile.gif bet visada pagalvoju, o jeigu vardas lems vaiko charakterio bruozus? Kas tada? Jau turiu savo giminei Daugiruti, kuris laaaaabai giriasi doh.gif O kokie vaikai bus su vardais - Medeina, Vesulas, Vejas, Jura ir t.t.
Juk buna tamsiaplauke rudaake Zydre, Saule, Snieguole, Zibute...
InJe*kcija
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 09, 16:10)
Idomu, ar pavadino temos paskelbeja savo dukryte Medeines vardu? ax.gif

Aisku, del skonio nesigincijama smile.gif  bet visada pagalvoju, o jeigu vardas lems vaiko charakterio bruozus? Kas tada? Jau turiu savo giminei Daugiruti, kuris laaaaabai giriasi doh.gif  O kokie vaikai bus su vardais -  Medeina, Vesulas, Vejas, Jura ir t.t.
Juk buna tamsiaplauke rudaake Zydre, Saule, Snieguole, Zibute...
*

O Medeinės vardas kokius charakterio bruožu gali įgyti iš vardo? Medis - gyvybės, stiprybės simbolis, nemanau, kad galėtų kažkokį neigiamą charakterį suformuoti
gosas
QUOTE(raskejan @ 2010 01 08, 21:47)
negirdejus tokio bet ne schmoll.gif skamba kaip kokios imones pav. smile.gif
*

Tikrai medzio apdirbimo kombinato imones pavadinimas visai negrazus
Arven
Man daug graziau Medeina. Lietuviskas, senoviskas vardas. O Medeine, tai cia kaip pavadint Azuolis vietoj Azuolas.
missg
Pazistu vienos mergaites, kuriai 12 m. ir kurios vardas Medeina, tevelius, tai sake laaaabai nepatenkinta vardu nuo pat mazens mergyte.. Gal kai suaugs, pakeis nuomone, bet kol kas tai neaaa...
pupune
Man visai gražus, bet savo dukrytei tokio vardo neduočiau. Vyras sakė jam nelabai šis vardas schmoll.gif
Irm@ananka
grazus thumbup.gif
SauleleRu
QUOTE(gutte86 @ 2010 01 09, 19:25)
O Medeinės vardas kokius charakterio bruožu gali įgyti iš vardo? Medis - gyvybės, stiprybės simbolis, nemanau, kad galėtų kažkokį neigiamą charakterį suformuoti
*

Medeina/Medeinė - senovės lietuvių miškų ir medžioklės deivė.
Pumbukas
Laaaaabai grazus vardas MEDEINE wub.gif wub.gif wub.gif
mėnulis
Labai gražus vardas.
mimi1
man panasu i pavarde schmoll.gif
Ingaja
Neblogas... bet kazkaip man nelimpa g.gif Rinciausi kazka panasaus Meida, Meda, bent jau maza mergyte graziau galima pasaukt g.gif
ant bangos
man grazus sis vardas wub.gif
laurinukai
Mano dukrytes vardas -Medeina tongue.gif jei 8 metukai bus mirksiukas.gif mums labai patiko sis vardas ir pries 8metus jis buvo labai retas,net reto vardo konkurse zurnale "tavo vaikas" buvo laimejes pirma vieta rolleyes.gif .Na mergaitei tai nelabai patiko is pradziu sis vardas,bet kaip paaiskinau ,kad jos toks retas vardukas ir kad turetu juo dziaugtis ir didziuotiskad toki grazu ir reta turi ,tai dabar labai patenkinta juo yra bigsmile.gif Tiesa sake ,kad vaikuciai mokykloje pravardziuoja mediena ,bet as buvau pati ir dar negrazesnemis pravardemis pravardziuojama tai taip kad nera nieko cia blogo .
Sorceress
QUOTE(Arven @ 2010 01 10, 08:10)
Man daug graziau Medeina. Lietuviskas, senoviskas vardas. O Medeine, tai cia kaip pavadint Azuolis vietoj Azuolas.
*

Kad berods Medeina yra latviskas variantas, o Medeine - lietuviskas. Man asmeniskai irgi Medeina geriau skamba.
Arvena
Ir Medeinė ir Medeina labai labai gražūs vardai wub.gif wub.gif gal Medeinė švelnesnis wub.gif ....

O Ąžuolis man net gražiau nei Ąžuolas 4u.gif
geltonkase_
QUOTE(Arvena @ 2010 02 07, 21:07)
Ir Medeinė ir Medeina labai labai gražūs vardai  wub.gif  wub.gif gal Medeinė švelnesnis  wub.gif ....

O Ąžuolis man net gražiau nei Ąžuolas  4u.gif
*

Man gražesnis grubesnis variantas, atrodo, kad mergaitė užaugusi turės tvirtesnį charakterį.
Maran
Turime gimineje mergyte Medeina man sis vardas grazus wub.gif
MAMTE
Medeinė turi reikšmę - miško deivė. Lietuviškas vardas. O Medeina - nežinau, ar turi reikšmę. man gražiau Medeinė.
*Liepa18*
Kad ir Medeinos, ir Medeinės ta pati reikšmė: Sen. lietuvių: medė "giria, miškas, medžioklė".
EXTRAA
Medeina-labai grazus vardas smile.gif
Lina1985
labai grazus ir lietuv iskas vardas
Baužiukas
O man negrazus sitas vardas ax.gif , taip ir vadintu visi Medine....
419
thumbup.gif ir man labai grazu
Leksa
QUOTE(geltonkase_ @ 2010 02 09, 02:18)
Man gražesnis grubesnis variantas, atrodo, kad mergaitė užaugusi turės tvirtesnį charakterį.
*

kad, kiek zinau, tai temos autore mergaites tai ir neturi, tik 2 berniuku susilauke.
Sprite
Medeina graziau wink.gif
Sorceress
QUOTE(Dija @ 2010 03 01, 13:11)
O man negrazus sitas vardas  ax.gif , taip ir vadintu visi Medine....
*

Nevadintu nevadintu, kiek Medeinu zinau, tai nieks vardo neiskraipo. O is esmes, tai jeigu kam nors "reikalas uzeina" vardus isdarkyt, tai bet koki varda sugadint imanoma mirksiukas.gif
vardas69
Pazystama taip ir liko is Medeinos Meda smile.gif
Gotish
Pats pats pats vardas!!! bigsmile.gif čia niekada taip nebus, bet jei kada nors turėsiu dukrą, tai bus Medeina! bigsmile.gif Nors Medeinė irgi lb gražus, Medeina man toks "tvirtesnis", charakteringesnis gal rolleyes.gif
rojukas
negrazus... smile.gif tai tik mano nuomone smile.gif
kristute.u
Labai gražus vardelis thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.