Musu giminaite yra maza mergaite, vardu Medeine. Pripratau prie vardo ir jis tapo ''savas'', bet grazus nepasidare...
Man labai grazus sis vardas
Gana sudetingas, bet grazus
Medeina, Medeinė (08.21) sen. lietuvių: medė giria, miškas, medžioklė
Austėja, Žemyna čia dar sen.lietuvių deivės. Labai grazus visi
Labai gražus vardas, išties
Buvo vienas iš pagrindinių kandidatų dukrytės vardeliui. Ypač saldžiai skamba mažybinis MEDUTĖ. Tik tada sulaikė vienintelis dalykas - kai giminaičiai pradėjo šaipytis Medeinė - medinė, vadins medine ir t.t. Tai tik dėl to. O šiaip jūs teisi, nes kiekvieną vardą norint galima iškraipyti (na išskyrus tokius trumpus kaip Laura, Rasa - bet jau jų tiek daug.... O Medeina tai man kaip tik grubus. Jei jums gražus Medeinė - net nedvejokit ir vadinkit. Švelnus, retas ir lietuvių deivės vardas.
skamba visai gražiai, bet per ilgas kad patiktų
pries gimstant dukrytei, si varda susapnavau. Niekad anksciau apie si varda net nepagalvojau, bet po sapno labai patiko
O man kažkaip neskamba
man be galo grazus, pasakysiu kokia mergina isivaizduoju siuo vardu: tamsiais ilgais kiek garbanotais plaukais, tobulai ovalaus veido, ryskiom akim ir lupom, auksta ir liekna, tokia gracinga ir labai siltu balsu, man visada tokios vizualizacijos iskyla, kai zmogaus varda koki keistesni isgirstu (na kur neturiu su kuo sutapatint), taigi man labai grazu
na nieko nieko vardukas, ir lietuviu ausies neres ir uzsieny istars. us balsuoju uz
Man gražiau skamba Medeina
Man tai nelabai, skamba kaip medine
man patinka
Gražus.
Man tai ne
Šiuo metu populiarėjantis vardas
negirdejus tokio bet ne
Super, man vienas graziausiu vardu, tik variantas Medeina labiau prie sirdies
Idomu, ar pavadino temos paskelbeja savo dukryte Medeines vardu?
Aisku, del skonio nesigincijama Juk buna tamsiaplauke rudaake Zydre, Saule, Snieguole, Zibute... QUOTE(dijakicia @ 2010 01 09, 16:10) Idomu, ar pavadino temos paskelbeja savo dukryte Medeines vardu? Aisku, del skonio nesigincijama Juk buna tamsiaplauke rudaake Zydre, Saule, Snieguole, Zibute... O Medeinės vardas kokius charakterio bruožu gali įgyti iš vardo? Medis - gyvybės, stiprybės simbolis, nemanau, kad galėtų kažkokį neigiamą charakterį suformuoti
Man daug graziau Medeina. Lietuviskas, senoviskas vardas. O Medeine, tai cia kaip pavadint Azuolis vietoj Azuolas.
Pazistu vienos mergaites, kuriai 12 m. ir kurios vardas Medeina, tevelius, tai sake laaaabai nepatenkinta vardu nuo pat mazens mergyte.. Gal kai suaugs, pakeis nuomone, bet kol kas tai neaaa...
Man visai gražus, bet savo dukrytei tokio vardo neduočiau. Vyras sakė jam nelabai šis vardas
grazus
Laaaaabai grazus vardas MEDEINE
Labai gražus vardas.
man panasu i pavarde
Neblogas... bet kazkaip man nelimpa
man grazus sis vardas
Mano dukrytes vardas -Medeina
Ir Medeinė ir Medeina labai labai gražūs vardai
O Ąžuolis man net gražiau nei Ąžuolas
Turime gimineje mergyte Medeina man sis vardas grazus
Medeinė turi reikšmę - miško deivė. Lietuviškas vardas. O Medeina - nežinau, ar turi reikšmę. man gražiau Medeinė.
Kad ir Medeinos, ir Medeinės ta pati reikšmė: Sen. lietuvių: medė "giria, miškas, medžioklė".
Medeina-labai grazus vardas
labai grazus ir lietuv iskas vardas
O man negrazus sitas vardas
Medeina graziau
Pazystama taip ir liko is Medeinos Meda
Pats pats pats vardas!!!
negrazus...
Labai gražus vardelis
|